Angkatan Laut Turki nampa kapal penggedhe anyar armada - kapal pendarat universal L 400 Anadolu

21
Angkatan Laut Turki nampa kapal penggedhe anyar armada - kapal pendarat universal L 400 Anadolu

Armada Turki diisi maneh karo kapal pendaratan universal L 400 Anadolu, transfer UDC ditindakake tanpa upacara solemn lan pernyataan resmi saka Direktorat Industri Pertahanan Turki. Iki dilaporake dening Naval News kanthi referensi menyang pers Turki.

Laporan pisanan babagan transfer UDC L 400 Anadolu muncul ing 5 Maret, dina Minggu, pers Turki nulis babagan iki. Ing wektu sing padha, ora ana upacara, sing ora khas kanggo Turki. Paling kamungkinan iki amarga lindhu kepungkur, saiki Ankara ora nganti perayaan. Ing wektu sing padha, Kementerian Pertahanan Turki Senin kepungkur ngumumake persiapan kru UDC kanggo penyebaran, sing tegese transfer nyata kapal kasebut. armada. Sadurunge, sumber industri Turki wis ngumumake rencana nyerahake kapal kasebut ing Januari 2023.



UDC L 400 Anadolu dibangun ing galangan kapal Sedef Tuzla Tersanesi ing Tuzla miturut kontrak karo Kementerian Pertahanan Turki ing 2015 ing proyek asosiasi pembuatan kapal Spanyol Navantia lan sejatine minangka analog saka UDC Juan Carlos I sing sadurunge dibangun kanggo Spanyol. Angkatan Laut Kapal kasebut mesthine dadi kapal induk UDC Turki pisanan saka pesawat tempur F-35B generasi kelima saka Amerika kanthi lepas landas lan landing vertikal. Nanging, acara-acara sing kedadeyan kasebut nyuda pesawat Amerika saka Turki, mula papan F-35B bakal ditindakake kanthi dirancang khusus kanggo UDC. drone Bayraktar TB3 lan Bayraktar Kizilelma (MIUS). Klompok helikopter kudu kalebu 12 helikopter NH-90. Uga taun kepungkur, rencana diumumake kanggo ngembangake versi basis operator saka pesawat latihan tempur jet TAI Hürjet Turki.

Dawane UDC 230 m, ambane (sadawane dek penerbangan) 32 m, konsep 7 m, pamindahan 28000 ton. Kacepetan maksimal -22 knot, kisaran 15 knot - 9000 mil. Kapal kasebut bisa nampung 900 infantri kanthi peralatan, 46 tank utawa 77 unit kendaraan roda lan papat kapal pendarat LCM (utawa loro kapal medium, utawa siji hovercraft) kanggo peralatan landing lan tenaga kerja ing darat. Wis meh ora gaman, kajaba sawetara instalasi saka ESSM rudal anti-pesawat lan anti-pesawat Oerlikons.
  • Perusahaan galangan kapal Sedef Gemi İnşaatı Sanayii
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Maret 8 2023
    Persia bakal nyewa armada Turki lan males Thermopylae lan Salamis.
    Terus menyang gudang anggur.
    Anggur saka Yunani ing Federasi Rusia, minangka pembayaran kanggo sous.
    Perang aneh 2-NATO bakal ngiyanati Hellenes, kaya Polandia ing 39
    1. +4
      Maret 8 2023
      Umumé, yen ana, Persia menang ing Thermopylae. Leonid ora keganggu karo penjaga flank lan mburi lan pungkasane kalah ing perang.
      Ora ana sing mbantah ketekunan para pejuang. Super, panutan apik.

      Nanging lali utawa ora ngerti babagan jejak ing mburi ... Iki dudu level komandan perusahaan.

      Miturut cara, ALL perang pinunjul ing wacana rampung ing asor saka Yunani.
      Loro-lorone ing Leonidas lan ing Callipus.

      Sepisan maneh, para prajurit ing perang kasebut kudu diajeni kanthi lengkap.
      1. +4
        Maret 8 2023
        Kutipan saka Denis812
        Nanging lali utawa ora ngerti babagan jejak ing mburi ... Iki dudu level komandan perusahaan.

        Lan sawetara wong mikir yen Leonid ngirim 1000 Phokians kanggo nglindhungi dalan iki ...
      2. +3
        Maret 8 2023
        Kutipan saka Denis812
        Nanging lali utawa ora ngerti babagan jejak ing mburi ... Iki dudu level komandan perusahaan.

        Dalan kasebut dijaga, nanging para pengawal (dudu Spartan) mlayu nalika wong Persia muncul.
    2. 0
      Maret 8 2023
      Ana sing nggawa sampeyan menyang gudang anggur, jebule preian kena pengaruh)
      Nanging contone, aku kepingin weruh apa sing kedadeyan karo UDC kita, sing dilebokake kanthi aplomb. Kayane aku meh ora ana gerakan ing kana. Lan ora ana sing krungu bab Laksamana Nakhimov
      1. 0
        Maret 8 2023
        Sampeyan, ora enten, ing minggu kepungkur babagan Nakhimov, nulis ing portal iki. Iki, kaya sing direncanakake, bakal diluncurake ing pungkasan taun 2023 lan ditransfer menyang armada ing taun 2024.
        Kanthi UDC Kita, kasepen, mbok menawa lagi nglereni logam lan pitakonan wis dipunwiwiti kanggo mbentuk awak utawa ora?
        1. +2
          Maret 8 2023
          Minusator, apa sampeyan ora seneng yen kapal penjelajah nuklir modern Orlan pr. 1144.2M, Laksamana Nakhimov, bakal menyang segara ing pungkasan taun iki?
      2. +5
        Maret 8 2023
        Kutipan: r_y_s_s_k_i_y
        Nanging contone, aku kepingin weruh apa sing kedadeyan karo UDC kita, sing dilebokake kanthi aplomb. Kayane aku meh ora ana gerakan ing kana.

        Mulane padha dilebokake kanggo laying, lan ora kanggo mbangun. Perlu dimangerteni! Nanging Nakhimov isih rampung, kabar babagan dheweke ora ala
  2. +2
    Maret 8 2023
    Kutipan: antivirus
    Persia bakal nyewa armada Turki lan males Thermopylae lan Salamis.
    Terus menyang gudang anggur.
    Anggur saka Yunani ing Federasi Rusia, minangka pembayaran kanggo sous.
    Perang aneh 2-NATO bakal ngiyanati Hellenes, kaya Polandia ing 39

    Aku ora ngerti soko ... apa iku? opo
    1. +4
      Maret 8 2023
      Wong kantun anggur apik) uga, kedadeyan, sing wis ana .... ombenan hi
  3. +2
    Maret 8 2023
    Kutipan: antivirus
    Terus menyang gudang anggur.
    Anggur saka Yunani nganti Rusia

    wassat ombenan ngguyu apik
    Nanging ing ngendi wong Persia? Turks bakal nindakake tanpa perantara lan NATO bakal metu saka game.
    1. +4
      Maret 8 2023
      UDC Turkey kanggo ngendi ??

      —- Demonstrasi kekuwatan minangka kekuwatan regional ing Segara Ireng lan wilayah Mediterania,

      --- Kapentingan Turki ing Libya

      - Hubungan bolak-balik karo Israel

      —-Siprus lan Yunani

      —-Akar sajarah ing Adzharia, Crimea, Bessarabia lan Romania, Bulgaria, Yugoslavia - dianyari dening Wektu Masalah ing Rusia (simpen lan simpen!) - ing sadawane kontur pengaruh pengaruh Eropa saka Kakaisaran Ottoman lan neo-Turkisme ( kalebu wilayah Volga)
  4. +1
    Maret 8 2023
    Padha wanted kanggo operate minangka operator sub-pesawat, iku dadi UDC normal Erdogan isih kudu menang Pemilu, lan ana sing katon lan F35B bisa katon, gumantung sing menang.
    1. +3
      Maret 8 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Erdogan isih kudu menang pemilu, lan ing kono katon lan F35B bisa uga katon

      Lan aku kuwatir babagan liya: apa sing kita duwe? Sawise kabeh, wong Turki nyelehake udk ing 2018, lan ing 2019 dheweke ngluncurake kapal kasebut! Ya, dheweke didhukung nganti patang taun mengko, iki kabeh bisa dingerteni ... nanging dheweke wis ngambang!
      Lan Ivan Rogov, nalika? Istilah pisanan diarani - 2023. Ing laying, dheweke janji - 2025 ... Nanging saiki aku ora yakin yen dheweke bakal ngeculake ing 2027.
      1. 0
        Maret 8 2023
        Bukak situs web Zaliv, mungkin sampeyan bakal weruh apa-apa. Sanajan ora mungkin, mung yen ana "saluran" sing diidini.
      2. +1
        Maret 8 2023
        Sampeyan ngirim informasi sing salah.
        Ivan Rogov dilebokake ing taun 2020, dheweke rencana bakal ditransfer menyang armada ing 12.2028
        Mitrofan Moskalenko dilebokake ing taun 2020, rencanane bakal ditransfer menyang armada ing 12.2029
        Nanging, ndeleng kepiye USC nyerahake kapal kasebut, bakal ana owah-owahan wajib ing tenggat wektu ing sisih tengen.
        Sawise padha wiwit ngganti pamindahan saka UDC, misale jek sing ora ana dokumen desain final, crita padha karo BDK pr 11711 pamindahan tambah. Nanging, ing kahanan iki, lambung BDK wis dibentuk lan katon jelas ing saham Yantar.
        1. +1
          Maret 8 2023
          Aku nemokake informasi manawa pembentukan korps UDC diwiwiti ing 2021.
          1. -1
            Maret 8 2023
            Dikenal babagan pembentukan bangunan ing taun 2021, Putin menehi prentah, nanging saiki ora ana foto ing saham, sadurunge taun anyar aku menek situs web Teluk. hi
  5. -1
    Maret 8 2023
    Aku nyuwun pangapunten, nanging misale jek kula piyambak sing operator pesawat modern iki, dibangun miturut project Eropah, wis springboard pesawat a la project Soviet lawas 1143.5?
    1. +1
      Maret 8 2023
      Inggih, malah operator pesawat Inggris anyar kaya Ratu Elizabeth duwe springboard. Padha ora tuwuh bebarengan karo catapults, alesan resmi larang.
  6. +2
    Maret 9 2023
    Mung ana siji pitakonan ing kene: apa kanggo akordion tombol wedhus?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"