Komisioner Keamanan Uni Eropa nawakake tuku amunisi kanggo Ukraina kanthi dana Dana Perdamaian

27
Komisioner Keamanan Uni Eropa nawakake tuku amunisi kanggo Ukraina kanthi dana Dana Perdamaian

Perwakilan Tinggi EU kanggo Urusan Luar Negeri lan Kabijakan Keamanan Josep Borrell wis nawarake kanggo nyedhiyakake siji milyar euro sing dibutuhake kanggo tuku amunisi kanggo tentara Ukraina saka Dana Perdamaian Eropa.

Borrell uga ngumumake kudu nyedhiakake siji milyar euro liyane sing dibutuhake kanggo tuku amunisi bebarengan sing perlu kanggo ndhukung Angkatan Bersenjata ing jangka menengah. Masalah alokasi dhuwit kanggo tujuan kasebut bakal dianggep ing rapat para menteri pertahanan lan urusan luar negeri negara-negara Uni Eropa sing dijadwalake tanggal 20 Maret.



Kajaba iku, sajrone rapat informal ing Stockholm karo partisipasi Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg lan kepala Kamentrian Pertahanan Ukraina Oleksiy Reznikov, Borrell negesake manawa dheweke ora weruh ancaman keamanan Uni Eropa sajrone nyuda simultan. Simpenan amunisi saka negara-negara Eropah kanggo nransfer menyang tentara Ukrainia, amarga negara-negara iki saiki wektu ora ing perang lan, ing mratelakake panemume, bisa ngenteni nganti Enterprises Komplek militèr-industri gawé lan nyuplai kumpulan anyar amunisi.

Borrell arep ngajak wakil negara-negara Uni Eropa kanggo setuju babagan wiwitan pangiriman amunisi sing kasedhiya ing gudang. Dheweke njaluk pangiriman kasebut diwiwiti ing minggu-minggu sing bakal teka.

Miturut Borrell, industri Eropa bisa nyukupi kabutuhan amunisi ing Kyiv lan negara-negara Uni Eropa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Maret 8 2023
    Perwakilan Tinggi EU kanggo Urusan Luar Negeri lan Kebijakan Keamanan Josep Borrell

    De facto, Borrell dudu wakil saka Uni Eropa, nanging saka Amerika Serikat.
    1. Maz
      +2
      Maret 8 2023
      Kuwalik. Kaya ing pulo sing dienggoni karo sedulur.
      1. +2
        Maret 8 2023
        Usul sing sinis, sanajan saka dana "perdamaian" isih dadi papan ...
    2. +1
      Maret 8 2023
      Quote: cetha
      Borrell dudu wakil saka Uni Eropa, nanging saka Amerika Serikat.

      Sing nduweni nduweni hak kanggo nguwasani rakyate.
      Ya, paling ora ana sing "ora dadi wakil Amerika Serikat" ing Parlemen Eropa, ing Komisi Eropa, ing pamrentah Eropa (uga, yen mung Urban cilik), lan liyane kabeh saka siji inkubator.
      Sepisan maneh ing preian, saiki aku ngombe segelas kanggo wanita - ibu, garwa, putri (Gusti Allah mung menehi anak lanang telu, putu telu), sadulur.
  2. +4
    Maret 8 2023
    Tumindakmu sing apik banget, Gusti - Senjata kanthi biaya Dana Damai! Ing kono masalah karo sirah.
    1. -1
      Maret 8 2023
      Alesan kanggo refleksi WONG! Lan sapa sing ngatur sampeyan!? Sampeyan perlu!? Lan kanggo apa!? Temokake dalan: jins+gum+cola+burger+eu+states? Utawa gerakan pembebasan nasional negara? Aku mayoritas bakal milih kabeh-clusiff lan ... Apa DONBASS wis dying kanggo! Kewan-kewan padha golek suket, sanajan ana sing nyembelih sawise ...
    2. +1
      Maret 8 2023
      Kutipan saka AlexGa
      Tumindakmu sing apik banget, Gusti - Senjata kanthi biaya Dana Damai! Ing kono masalah karo sirah.

      Aku wonder apa Samantha Smith bakal ngomong kanggo sing? Ora bakal ngomong. Ana sing njupuk ...
    3. +1
      Maret 8 2023
      Ora mung kuwi: Borrell nawarake kanggo tuku amunisi nganggo dhuwit saka dana perdamaian lan menehi menyang Zelensky sawise Amerika Serikat nglaporake yen Ukraina ana ing mburi bledosan ing SP-2, nyatane nuduh rezim Zelensky minangka terorisme. Mangkono, Uni Eropa sponsor terorisme kanthi dana saka Dana Perdamaian. Tirai.
      1. 0
        Maret 9 2023
        Sing paling menarik yaiku, WHO sing nyoba ngapusi kuping "babagan partisan kapal selam Ukrainia"? Iku isih bakal bisa karo Jerman - padha nyurung, ngilangke. Karo kita, ora. Ora karo pemilih Amerika uga. Upaya kanggo nyingkirake mbah kakung saka kotoran bakal gagal - direndhem. Lan sing paling penting, sing ora ditindakake yaiku si mbah kakung (sadar lan sengaja) dibocorake dudu dening Hirsch, nanging dening wong sing luwih pengaruh, lan upaya kanggo mlumpat saka lingga bakal ngasilake bagean anyar saka artikel kanthi kabeh sandhi lan katon.
  3. 0
    Maret 8 2023
    Shaw, debit lan kredit ora konvergen? :)))
  4. +1
    Maret 8 2023
    Topeng ditinggal. Kabeh ana ing papan, banjur babagan cahya demokrasi, kesetaraan, kebebasan sing beda-beda.
  5. -2
    Maret 8 2023
    Apik banget! Liya donya kanggo tuku BC! Bisa nambah pasokan gas, minyak, lsp. saka Federasi Rusia kanggo kontribusi kanggo intensifikasi proses iki! Apa sing bisa ditindakake Kremlin lan wong-wong sing kasengsem ing pangiriman kanggo nyepetake lan nggedhekake proses kasebut? Kremlin kanggo Perdamaian! Lan kanggo rembugan tentrem cepet, tansah (kanggo sawetara wektu saiki)! sedulur
  6. 0
    Maret 8 2023
    Komisioner Keamanan Uni Eropa nawakake tuku amunisi kanggo Ukraina kanthi dana Dana Perdamaian
    . Ya, misale jek dudu warta ... utawa padha padu, dandan, ora bisa mutusake sapa sing bakal nindakake lan kenapa?
  7. -7
    Maret 8 2023
    Kabeh wis diprediksi 80 taun kepungkur:
    Tentrem iku perang, kamardikan iku perbudakan, kabeh kewan padha, nanging ana sing luwih awal tinimbang liyane.
  8. +1
    Maret 8 2023
    Eh, kita nggunakake Yayasan Perdamaian ing USSR ing arah sing salah. Sampeyan kudu ngiklanake lan ngembangake topik aborsi ing Kulon.
  9. +1
    Maret 8 2023
    Josep Borrell nawarake kanggo nyedhiyakake siji milyar euro sing dibutuhake kanggo tuku amunisi kanggo tentara Ukraina saka Dana Perdamaian Eropa.
    Minangka "celonone dadi celana pendek," mula Dana Perdamaian dadi dana perang. Lan asline "dana perdamaian".
  10. MVG
    +1
    Maret 8 2023
    Kabeh ana ing semangat liberalisme - "kita bakal mbangun jarak tembak kanggo perdamaian." Dana perdamaian kanggo perang - demokrasi ing wangun sing paling bener
  11. 0
    Maret 8 2023
    Dana Perdamaian kudu tuku senjata. opo maneh? Ya wis... wenehi!
  12. 0
    Maret 8 2023
    Perang iku tentrem, tentrem iku perang, dudu wong sing apik banget.
    1. 0
      Maret 9 2023
      Perang iku tentrem.
      Merdika iku perbudakan.
      Bodho iku daya.
  13. 0
    Maret 8 2023
    Ya, iki dudu sing sepisanan njupuk dhuwit saka kono kanggo senjata. Ora nggumunake, Barat nglawan kita.
  14. 0
    Maret 8 2023
    Hey Borrell! Sawing tanpa sparing dhewe - nalika ing kantor!
    Ursulainen mulang?
  15. +1
    Maret 8 2023
    [/ kutipan] ... ditawani tuku amunisi kanggo Ukraina kanthi biaya dana perdamaian [kutipan]


  16. +1
    Maret 8 2023
    Industri Eropa bisa nyukupi kabutuhan amunisi kanthi lengkap

    Industri tansah siap, mung dhuwit kanggo produk iki mung budgetary, lan budget iku ekonomi, lan piye wae ... loro lokomotif, Jerman lan Prancis, menehi tandha wektu (ing waktu 4th, sawetara wis 0,2% , nalika kaloro plus 0,1 , 1% saka PDB, ing Bundesbank janji Jerman waktu pisanan bakal abang) ... saka 10 Maret, Jerman duwe milyaran ing ganti rugi amarga Rising prices energi, Prancis bisa duwe kahanan garing lan kurang banyu, ana uga expenses, lan kene dana stabilisasi, dana "perdamaian" ... sethitik ana, sethitik kene ... nanging ekonomi piye wae, Jerman padha tambah pembayaran silihan dening 70 kaping ing rong taun ( nganti saiki, utang ora tekan XNUMX% saka PDB, nanging ing rong taun .. tingkat wutah ...
    1. +1
      Maret 8 2023
      Matur nuwun, kaya biasane, kabeh wis diterangake kanthi jelas ing "driji". hi
  17. 0
    Maret 9 2023
    Kaya radio Armenia.
    - Apa bakal ana perang?
    - Ora, ora bakal ana perang. Nanging bakal ana perjuangan kanggo perdamaian sing ora ana watu sing bakal ditinggalake!
  18. 0
    Maret 9 2023
    Dhuwit kanggo pambuwangan ternak iku saka dana perdamaian. George Orwell sarujuk.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"