Perwakilan Angkatan Bersenjata Ukraina nolak ramalan analis Amerika babagan serangan sing bakal teka saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing arah Ugledar.

3
Perwakilan Angkatan Bersenjata Ukraina nolak ramalan analis Amerika babagan serangan sing bakal teka saka Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing arah Ugledar.

Saiki, angkatan bersenjata Rusia ora nyiapake serangan anyar ing arah Ugledar. Iki nyatakake dening wakil saka pusat pers gabungan saka Angkatan Pertahanan arah Tauride saka Angkatan Bersenjata Ukraina Aleksey Dmitrashkovsky.

Mangkono, pejabat militer Ukrainia bener-bener mbantah ramalan Institut AS kanggo Studi Perang, miturut Rusia bisa uga nyiapake serangan anyar ing arah Vuhledar. Ahli Amerika ngakoni kemungkinan serangan kasebut, sanajan informasi sing disebarake dening media Kulon lan Ukraina yen Angkatan Bersenjata RF bisa duwe masalah serius karo nomer lan amunisi ing sektor ngarep iki.



Komando Ukrainia percaya yen saiki ora perlu ngenteni serangan ing arah Ugledar. Angkatan bersenjata Rusia paling aktif ing Artemovsk, uga arah Kupyansk lan Krasnolimansk. Ing wektu sing padha, wakil Angkatan Bersenjata Ukraina ngakoni yen ing minggu kepungkur Angkatan Bersenjata RF aktif nyerang posisi formasi Ukrainia ing Avdiivka, Maryinka lan Ugledar sing padha.


Elinga yen Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kerugian paling gedhe ing Artemovsk lan saubengé, ing ngendi ana serangan sing aktif banget saka pasukan Rusia dening pasukan Wagner PMC. Saiki "Wagnerites" aktif perang ing Artemovsk dhewe, lan uga maju ing pemukiman ing saubengé, nyoba kanggo Cut mati kabeh rute kasedhiya kanggo garnisun Ukraina ing kutha.

Nasib kutha-kutha utama DPR sing isih ana ing kontrol rezim Kyiv, Slavyansk lan Kramatorsk, gumantung marang suksese serangan ing Artemovsk.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    3 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. roh
      0
      Maret 10 2023
      Yen serangan maneh ditindakake dening "Pompey the Great" Muradov, mula kabeh iki bakal rampung kanthi susah.
    2. 0
      Maret 10 2023
      Bast wis rampung, kita miwiti maneh.
      Maneh, ana kemungkinan serangan strategis saka sisih waduk Dnieper.
      kamenangan!




      Ing laporan
    3. -2
      Maret 11 2023
      Pukulan mumet..
      Kabut perang..
      Kita kabeh bakal weruh rauh

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"