Juru bicara Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina

32
Juru bicara Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina

Iku banget awal kanggo pirembagan bab pungkasan kamungkinan saka musuhan ing Ukraina. Nanging prasyarat tartamtu sing nuduhake iki wis katon.

Iki carane sampeyan bisa ngevaluasi tembung saka sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov, kang ngandika ing obrolan karo wartawan.

Ngomong karo wakil media, Peskov menehi komentar babagan akeh laporan babagan paningkatan jumlah warga Ukraina sing nganggep perlu kanggo ngatur rembugan perdamaian karo Rusia.

Ternyata, juru wicoro Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina. Dheweke yakin manawa panelusuran kanggo pendekatan konstruktif kanggo hubungan Rusia-Ukraina ing mangsa ngarep ora bisa dihindari.

Senadyan kabeh propaganda mili, sawetara aliran pemikiran sober lan pendekatan kanggo masa depan hubungan bilateral kita tetep ing negara, lan padha ora bisa dihindari, amarga kita tanggi.

- ujare kepala layanan pers Kremlin.

Dheweke narik kawigaten yen kepinginan warga negara tetanggan kanggo mungkasi permusuhan lan proses negosiasi nguwatirake panguwasa Kyiv. Khususé, Oleksiy Danilov, Sekretaris Dewan Keamanan Ukraina, ngomong kanthi negatif babagan pertumbuhan sentimen kaya saiki.

Sadurunge, Moscow wis bola-bali menehi tandha marang Kyiv yen wis siyap kanggo rembugan perdamaian. Nanging nganti saiki, proses negosiasi kasebut bertentangan karo undang-undang Ukrainia, sing dikonfirmasi dening keputusan Zelensky sing relevan tanggal 30 September taun kepungkur.
  • http://www.kremlin.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    Maret 10 2023
    Ya, ya, aku ngerti pasukan sehat iki - sidekick goblin Medvedchuk.
    Saiki dheweke taruhan, mung ing Ukraina dheweke ora duwe dhukungan. Mungkin proyek gagal liyane ing gaya Yanukovych bakal metu.
    1. +4
      Maret 10 2023
      Kutipan: Proton
      Saiki dheweke taruhan, mung ing Ukraina dheweke ora duwe dhukungan.

      Nanging ing Kremlin ana! ngguyu
      Miturut artikel kasebut, Peskov ora ngomong babagan pikiran sing sober. Malah Putin ujar manawa dheweke ajeg nggawa badai salju! ngguyu
    2. +5
      Maret 10 2023
      Saben uwong ing Rusia menang dheweke luwih elek tinimbang Yanyk.
    3. +2
      Maret 11 2023
      Aku ora ngerti kepiye pedunung Kremlin, nanging asring ngunjungi Ukraina, ndeleng wargane, pikirane lan meanness, aku ora duwe kapercayan ing negara iki. Kabeh metu. Mugi ing salawas-lawase. Nggawa kono,, rembugan,,
  2. + 10
    Maret 10 2023
    Iki lan Urgant kacathet minangka patriot. Bebener ing funky. Dadi tembunge ora ana gunane.
  3. +9
    Maret 10 2023
    Pasukan sehat ing Ukraina yaiku Angkatan Darat, Angkatan Udara lan Armada.
    1. 0
      Maret 10 2023
      opo Ora ing Ukraina, nanging kanggo Ukraina! (................................)
  4. +4
    Maret 10 2023
    Sapa sing ngomong babagan apa, nanging ora sopan babagan adus ...............
  5. +4
    Maret 10 2023
    Juru bicara Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina
    Lan saiki lagi "ngeculake" saka Artemovsk, menyang Chervony Yar lan Konstantinovka
    1. +3
      Maret 10 2023
      Zhovty brooks mbukak celana ireng?
  6. +7
    Maret 10 2023
    Peskov mung ora ana, mung swarane Putin.
    1. +2
      Maret 10 2023
      Kutipan: Cat Alexandrovich
      Peskov mung ora ana, mung swarane Putin.

      Aja mbukak rahasia negara !!! am
      "Wong lanang ora ngerti" aran
  7. +3
    Maret 10 2023
    [b]
    Peskov menehi komentar babagan akeh laporan babagan paningkatan jumlah warga Ukraina sing nganggep perlu kanggo ngatur rembugan perdamaian karo Rusia[
    / b]. Ya, VTsIOM, ing Ukraina, nganakake survey ...
  8. +2
    Maret 10 2023
    Mung telung wilayah ing sisih kulon, Galicia, kudu tetep saka Ukraina. Kabeh tanah liyane diwajibake dadi bagéan saka Federasi Rusia, yen ora bakal kalah ing perang. Lan obrolan iki, probing pengkhianat saka lemah kanggo persetujuan sing padha bakal bali dhuwit dicolong sing beku liwat gunung.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. +1
    Maret 10 2023
    Senadyan kabeh propaganda mili, sawetara aliran pikiran sober lan pendekatan kanggo masa depan hubungan bilateral kitalan padha ora bisa dihindari amarga kita tetanggan

    Umumé, kita mandheg ngimpi babagan 404 wassat Dheweke Ukraina - Peskov ngandika - dheweke ana, lan bakal hi

    Menarik, banjur apa tegese SVO?! ... recourse
    1. +3
      Maret 10 2023
      Mbok, mung mbok menawa, Guarantor ngirim ora ngandika yen Lenin nemokke Ukraina. Banjur panguwasa paling ora duwe hak moral kanggo menehi tekanan ing sisih liya kanthi retorika yen kita minangka bangsa persaudaraan.
      Lan babagan apa gunane - Pak Medvedev wis nulis ing saluran telegrame.

  11. +6
    Maret 10 2023
    Ing endi, aku kepengin weruh, apa dheweke nemokake aliran-aliran sing sober iki? Setengah dibenturi watu, setengah wedi. Mung sing pisanan milih.
  12. +4
    Maret 10 2023
    Saka iki: pisanan, pimpinan Federasi Rusia nganggep Maidan Ukraina minangka pepadhamu sing kepengin nemokake "pendekatan konstruktif" ing hubungan. Yaiku, ora ana dalan kanggo mbebasake Ukraina lan owah-owahan rezim, lan pendekatan politik kanggo "SVO" ora owah.
    Sareh, lan sing paling Jahwéh, sing Kepemimpinan saka Federasi Rusia terus manggon ing planet saka ponies pink. Ningali kekirangan nemen lan cowardice, Kulon wis methodically sijine bebarengan gallows kanggo wong-wong mau (nyiapake pengadilan kanggo Kadurjanan ing Ukraina, kalebu kanggo Kepemimpinan saka Federasi Rusia), nalika warga Peskov isih looking for "pasukan konstruktif" ing Ukraina karo sing persetujuan bisa rampung.
    Dheweke ngarep-arep setuju kanggo mlumpat, mbayar? Ora bakal bisa, lan bocah-bocah lan ibukutha ing Eropa ora bakal mbantu ....
    1. -1
      Maret 12 2023
      Saka iki, ora bisa ngalahake Ukraina, sanksi sing ditekan, kahanan, terus terang, ala, nanging ing Kremlin dheweke duwe pangarep-arep kanggo paling ora ..
  13. +6
    Maret 10 2023
    Fenomena aliran kesadaran Peskov tetep ora ditemokake, uga aliran akal sehat ..
  14. +5
    Maret 10 2023
    Sebut wae negosiasi elit Nazi saka Ukraina kudu nggawe dheweke shudder, sampeyan katon lan aliran sanity bakal mili ing antarane sikil. Iku uga misale jek kaya pena, anjog Ukrainia masyarakat kanggo poto-pemurnian
  15. +1
    Maret 10 2023
    . Senadyan kabeh propaganda mili, sawetara aliran pemikiran sober tetep ana ing negara kasebut

    Spesialis sing berpengalaman ing aliran propaganda, Pak Peskov nemokake aliran pikiran sing sober ing Ukraina. Inggih, aku gelem pracaya lan ora mangu-mangu babagan kualifikasi spesialis iki.
  16. 0
    Maret 10 2023
    Senadyan kabeh propaganda mili, sawetara aliran pemikiran sober lan pendekatan kanggo masa depan hubungan bilateral kita tetep ing negara, lan padha ora bisa dihindari, amarga kita tanggi.

    - ujare kepala layanan pers Kremlin.

  17. +3
    Maret 10 2023
    Nalika Peskov ngomong, aku ora bisa ngrasa yen dheweke teka ing posisi saiki saka jinis telpon ...
  18. +2
    Maret 10 2023
    "Streams of sober thinking" - nyerah ing ngarep utawa menyang Rusia.
    Bakal tentrem - sawise Kamenangan - Kita butuh Kamenangan jagad Rusia ing Ukraina
    apik
  19. -1
    Maret 10 2023
    Balabol Peskov iki, kaya Arestovich - 2 sepatu bot.
  20. -2
    Maret 11 2023
    Quote: penulis (anonim) artikel iki
    Juru bicara Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina

    belay
    Putin ora bakal ngidini sampeyan ngapusi:
  21. +1
    Maret 11 2023
    sembarang Ukraina paling wicaksana ing saperangan taun bakal miwiti kanggo corak ing Rusia, iki minangka prank rakyat dawa-ngadeg, aku bubar maca Gogol kathah, Aku ngormati wong supaya dheweke duwe kombinasi kuwi Muscovite ing sieve kanggo smuggle, sampeyan bisa nyepak sapa wae sing kasengsem ing kabeh filosofi Ukrainianisme, iki minangka preian yen pepadhamu duwe pager ngisor lan ora dicelup.
  22. +1
    Maret 11 2023
    Ternyata, juru wicoro Kremlin nemokake "aliran pemikiran sober" ing Ukraina. Dheweke yakin manawa panelusuran kanggo pendekatan konstruktif kanggo hubungan Rusia-Ukraina ing mangsa ngarep ora bisa dihindari.
    Iki "konstruktif" wis suwe dideleng. Mung tanpa mbebasake bagean penting saka wilayah kasebut, iki ora bakal ngamanake wilayah Donbass lan wilayah tapel wates Federasi Rusia saka serangan lan pati warga kita. Lan ora ana prajanjèn sing bakal mbantu, amarga Ukronazis lan master jaban rangkah, minangka sajarah wis ditampilake, ngidoni formalitas iki. Bakal ana istirahat, regrouping lan replenishment saka Angkatan Bersenjata Ukraina karo mobilized lan mercenaries, pasokan senjata lan amunisi lan babak liyane saka escalation saka permusuhan. Kajaba iku, kabeh iki bakal ana ing tingkat sing luwih maju kanthi cara sing luwih dawa kanggo nyerang wilayah kita, anane senjata sing luwih modern, ora kalebu panggunaan kontingen militer NATO ing sangisore gendera kabeh jinis PMC lan formasi liyane. Contone, Finlandia, sing kepengin banget gabung karo NATO, ngancam bakal nglatih 1,5 yuta pejuang ing tangan lan ngimpi mbukak ngarep kanggo mbebasake wilayah sing diserahake menyang USSR sawise Perang Dunia II. Liyane uga ora gelem "nyenyet tangane nganggo geni iki" (Polandia, Rumania, Hongaria, lsp.) lan ngembangake wilayahe. Lan Ukraina dhewe durung nggunakake sumber daya seluler.
  23. -1
    Maret 12 2023
    Sampeyan salah siji naif minangka bocah utawa sampeyan wedi ngakoni bebener minangka iku. Kahanan karo warga kita ngelingake sesawangan saka karya sing misuwur ing ngendi bocah lanang, ora ngerti kenapa dheweke kudu pura-pura kaya wong liya, nguwuh: "Nanging raja wuda !!!". Lan sang prabu pancen wuda. Tanpa ngerteni kasunyatan sing nyata babagan raja kita, kita ora bakal bisa mbenerake kekurangane. Peskov minangka boneka ngomong ing lengen Putin. Putin nempatno tembung ing tutuk! Lan Putin sing, nyadari yen nggetak karo Ukraina ora bisa ditindakake, kepengin negosiasi kanggo nyegah bilai. Awit kita wuda ing ngarep NATO! Kita ora duwe apa-apa kanggo perang, kajaba senjata nuklir. Ya, lan iku pitakonan gedhe! Ora ketompo carane senjata nuklir dadi nggetak liyane.
  24. 0
    Maret 12 2023
    Akeh pangarep-arep..
    Kulon bakal kesel
    Polandia bakal njupuk singa
    APU bakal entek
    Ukrainians ing kanggo soko.
    lsp..
  25. 0
    Maret 15 2023
    "Sanajan kabeh propaganda mili, sawetara aliran pikiran sing sober lan pendekatan kanggo masa depan hubungan bilateral kita tetep ana ing negara kasebut, lan ora bisa dihindari, amarga kita tetanggan ..."
    Kasunyatan manawa ana wong ing pojok "manja" ora ateges ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"