Tilas pejabat intelijen Amerika nyebutake skenario sing bisa ditindakake kanggo tumindak pimpinan Rusia sawise kamenangan ing NWO.

72
Tilas pejabat intelijen Amerika nyebutake skenario sing bisa ditindakake kanggo tumindak pimpinan Rusia sawise kamenangan ing NWO.

Sawise Rusia menang konflik bersenjata ing Ukraina, rong skenario acara luwih akeh: militer lan politik. Iki dicritakake dening mantan pejabat intelijen Amerika Scott Ritter.

Miturut Ritter, solusi militer bakal mindhah wates NATO 150 kilometer adoh saka wates Rusia. Jarak iki amarga jarak maksimum karusakan saka peluncur roket ing layanan karo negara-negara EU. Solusi politik mesthi bakal nyebabake ambruk rezim Zelensky lan nggawe pamrentah anyar ing Ukraina, sing banjur bakal mlebu kapitulasi.



Ritter uga ngusulake manawa, ing acara apa wae, tentara Rusia bakal tetep ana ing wilayah Ukraina nganti kabeh Nazi ing negara kasebut diilangi.

Tilas pejabat intelijen negesake manawa konflik Ukrainia wis nyedhaki tahap pungkasan. Strategi tentara Rusia kanggo ngalahake pasukan Ukrainia. Kunci kanggo iki yaiku masalah logistik Angkatan Bersenjata Ukraina.

Ritter nyathet yen tentara Ukraina ngadhepi kekurangan amunisi, tank lan peralatan militèr liyane, supaya Zelensky nyoba kanggo njaluk saka negara Kulon, argue yen ora warga Amerika kudu perang.

Tilas pejabat intelijen AS nyimpulake manawa pamrentah AS ora peduli karo nasibe pedunung Ukraina lan panguwasa. Ukrainians digunakake minangka alat ing cara sing padha kanggo carane pedunung ing Vietnam Kidul, Afghanistan lan Irak padha sadurunge digunakake, sing sawise digunakake mung ditinggalake kanggo dhewe.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

72 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -32
    10. mars 2023 20:42
    Maneh exes Western mulang kita? Oh inggih
    Rusia bakal tumindak ora bisa ditebak, kaya biasane ing sejarahe
    Sampeyan ora bisa ngerti Rusia karo pikiran, sampeyan ora bisa ngukur karo yardstick .. Inggih, sing ngerti apa sabanjuré, sing wong KITA.
    PS. Saluran Inggris, minangka jantung Rusia, kabeh iki cedhak, maju lan tujuane saya cedhak ... Kita bakal numpes sarang tanduk, nyabrang segara, yen ora, kita bakal perang ing salawas-lawase lan ilang Rusia.
    1. +1
      10. mars 2023 21:00
      Cukup laporan sing ora ana dhasar !!! Wis jelas kanggo kabeh wong yen Rusia melu konflik iki kanthi ora siap !!! Skirmishes antarane Prigogine lan Staf Umum amarga cangkang, konfirmasi sing jelas babagan iki !!!
      1. -16
        10. mars 2023 22:05
        Kutipan saka beybender
        Cukup laporan sing ora ana dhasar !!! Wis jelas kanggo kabeh wong yen Rusia melu konflik iki kanthi ora siap !!! Skirmishes antarane Prigogine lan Staf Umum amarga cangkang, konfirmasi sing jelas babagan iki !!!

        Apa sampeyan nyaranake aku STOP ing kene? Sampeyan ngarep-arep muspra
        1. +7
          10. mars 2023 22:22
          Kutipan saka Skunks.
          Kita bakal nemtokake dhewe

          dadi kita utawa sampeyan dhewe, sampeyan mutusake ...
        2. +5
          10. mars 2023 22:26
          Jujur, aku ora ngerti apa sing bisa ditawakake saiki, nanging sajrone sawetara taun luwih cepet, aku menehi saran supaya sampeyan sinau utawa ngelingi teks Internasional.)
          1. -8
            10. mars 2023 22:52
            Kutipan: Nikanor1993
            Jujur, aku ora ngerti apa sing bisa ditawakake saiki, nanging sajrone sawetara taun luwih cepet, aku menehi saran supaya sampeyan sinau utawa ngelingi teks Internasional.)

            Ya provinsi wis siyap.. Ya NWO uga..

            Panyebab kita pancen bener, Kamenangan bakal dadi duweke, aku rumangsa gen, nanging bakal angel banget. Bab-bab kasebut ana ing bagean tank Ural lan Siberia!
          2. -2
            11. mars 2023 13:34
            Internasional dicolong dening borjuis donya. Remade, lan singing, ngatur kontra-revolusi donya permanen ing model Leon Trotsky karo implementasine saka laku Jesuit-sodomi. "Kita bakal inflate geni global ing gunung kanggo kabeh lackeys," ngandika ... "Wesi rentengan budak" diganti dening "digital collars." Lan julukan servile derogatory kanggo ID-nomer.

            PS: Siji pangarep-arep supaya padha njaluk bolt saka Rus kanggo licik ... idea.
            1. +3
              12. mars 2023 10:44
              Apa Soldenitsyn ngandhani iki, utawa Mlechin? Ana sejarawan saka St. Petersburg, Yegor Yakovlev, Kirill Nazarenko, lan liya-liyane, babagan topik revolusi, lsp. Kanggo Trotsky, apa ora apa-apa yen dheweke dadi pendiri Tentara Merah? Yen kita mbuwang kabeh omong kosong, mula iki minangka pribadine sing luar biasa
              1. +1
                12. mars 2023 19:28
                Mangkono uga, nanging Comrade Mercader ngritik dheweke kanthi pantes. Comrade Stalin, ing prakara iki, ana kapercayan liyane.
              2. 0
                14. mars 2023 20:21
                Ya, Lev Davidovich minangka salah sawijining leluhur revolusioner sing ditresnani, luwih cocog kanggo nimbang acara luwih lanjut minangka bedane panemu babagan pangembangan sosialisme lan dalan menyang komunisme, kasunyatan manawa Comrade Stalin menang ora ateges sing kudu ditindakake. nutup mripat kanggo karya Trotsky. Sanadyan saiki kita ora perlu mbantah babagan iki, nanging paling dhisik, ngelingake masyarakat apa tegese perjuangan kelas.
        3. + 14
          11. mars 2023 00:04
          Kutipan saka Skunks.
          Kita bakal nemtokake awake dhewe tanpa wong liberal sing ngeluh ing kene ing salawas-lawase
          Sampeyan wis sumpah umum luwih saka setahun, lan ora ngerti. Amarga optimisme sing ora ana dhasare, wong-wong kita nguwatake getih.
      2. -4
        10. mars 2023 22:21
        Kutipan saka beybender
        amarga cangkang

        Mungkin MO ora duwe cangkang iki, digunakake kok ora menehi?
        1. -3
          10. mars 2023 22:47
          Lobak lobak ora luwih manis. Yen ana birokrasi utawa grater, iku ala, lan yen ora ana, iku ala banget.
      3. +8
        11. mars 2023 04:43
        Aku setuju karo Ritter, mung 150 kilometer kanggo mindhah wates NATO saka tapel wates Rusia kudu ing beyo saka wilayah lan Polandia ... Lan nyawiji lapdogs Baltik .. hi
        1. +2
          11. mars 2023 11:24
          Kita, minangka korban agresi, minangka martir, bakal pindhah menyang swarga, lan mung bakal mati (c)
          Aku isih awal banget kanggo pindhah menyang swarga, nanging Ego sampeyan, ketoke, luwih kuwat ...
      4. 0
        11. mars 2023 13:37
        beybender. Kabeh dadi siji-siji, kaya ing Tsar Nicholas No.. 2. Lan mbokmenawa bakal mungkasi cara sing padha.
        1. +1
          12. mars 2023 19:33
          Yen sampeyan ngliwati periode "ekstra" saka 1918 nganti 1922, mula skenario sing bisa ditampa kanthi lengkap. Lan sacara teknis bisa, mung 30 taun kepungkur.
    2. -3
      10. mars 2023 23:34
      Kutipan saka Skunks.
      Saluran Inggris, minangka jantung Rusia, kabeh iki cedhak, maju lan tujuane saya cedhak ... Kita bakal numpes sarang tanduk, nyabrang segara, yen ora, kita bakal perang ing salawas-lawase lan ilang Rusia.
      belay ? !!
      Yen mangkono, kenapa kudu miwiti NWO ing Ukraina, lan ora miturut Ramstein lan Pentagon karo London ...?!!!! Nyuwun
      Inggih, langsung ... - ahead of the curve ... !!! ya
      sanajan saiki, luwih gampang mung "mbuwang tembung" babagan iki, lan ora suwe malah bisik-bisik ...?!!! recourse
      1. +1
        11. mars 2023 08:15
        Kutipan: Nemchinov Vl
        bab iku luwih gampang mung kanggo "mbuwang tembung", lan ora suwe malah ing bisik-bisik ...?!!!

        Kita ora bisa ngumpul sadurunge Selat Inggris, iki mung exacerbation spring kanggo warga. Dene liyane... ayo dienteni tekan akhir April ya. Ing mangsa, serangan ora kelakon, bisa luwih apik - mangsa iku entheng, lemah malah luwih alus, lan Angkatan Darat tambah paling 2,5 kaping ing nomer sawise mobilisasi, lengen / nglengkapi wong, nyedhiyani Staff komando. , koordinasi pertempuran menyang tingkat tatanan. Dadi ing Mei bakal dadi pas. Wong Sumeria uga bakal disiapake ing wektu kasebut - bakal ana sawetara korps seger. Dadi apa sing nunggu kita musim iki yaiku musim panas sing panas banget ing gaya Pertempuran Kursk. Lan ing kana bakal dadi jelas kapan, kepiye lan ing ngendi kita bakal rampung.
        Rammstein lan London uga bisa wedi karo "Daggers" ing desain khusus, nanging paling apik kanggo bali menyang Angkatan Rudal saka IRBM.

        Iku ... apik tenan kanggo miwiti NVO karo nomer Ground Forces ing 280 ewu. Saiki kita kudu nggawa nganti 1-1,5 yuta - mung SV. Lan ing wektu iki, senjata lan personel komando dibutuhake. Dadi nalika iku bakal ngadeg karo mecah bebarengan.
        Nyuwun Kaya ing Perang Dunia I wiwit taun 1915 nganti 1917 Nganti Tentara wis siyap kanggo nyerang umum.

        Cukup aneh, nanging dina iki wektu muter kanggo kita. Saben taun, 2 - 3 kapal selam wiwit operasi (salah sijine yaiku SSBN, lan MAPL liyane sing bisa nggawa Zircon), jumlah kapal selam diesel-listrik sing padha, 1 - 2 kapal selam metu saka ndandani. Taun iki dheweke janji bakal nyerahake rong fregat 22350 (sanyatane, sing nomer loro bisa uga ora pas wektune). Taun ngarep, Nakhimov lan Kuznetsov, uga loro BOD 1155 sing dimodernisasi lan Sarych Segara Lor, kudu metu saka modernisasi ... Dheweke mung wiwit mlebu layanan lan munggah ing database Sarmatians. Produksi massal Su-57 lagi ditindakake. Saperangan bêsik setahun, nanging Tu-160M ​​​​mulai teka ... Iki kabeh plus kanggo kita, malih, ing cilik saka perang karo NATO.
        Dheweke ora ngarepake bathi khusus ing kana. Ora ana ing pasukan nuklir strategis, utawa armada, utawa penerbangan jarak jauh.
        Lan ing wektu kasebut, China kanthi cepet berkembang lan nguatake, mbangun armada, ningkatake penerbangan, mbangun pangkalan angkatan laut, jumlah hulu ledak nuklir ing ICBM bakal nambah nganti 2030 nganti 1000 unit. . Lan Amerika Serikat wiwit kobong karo iki. Wis wektune dheweke kudu rapet karo China, lan dheweke macet ing kupinge ing Ukraina lan ngowahi arsenal.
        Sawisé Perang Donya II, USSR nduweni Tentara darat sing paling kuat, paling gedhé lan paling terlatih ing donya. Lan saiki, sawise mungkasi konflik ing / ing Angkatan Bersenjata RF, dheweke kudu entuk status sing padha.
        Lan para elit Federasi Rusia kapitalis ... tuku kapal dagang kelas segara. Dadi, dheweke ora bakal nyerah utawa mati. Lan yen mangkono, banjur kita bakal menang.
        Lan kanggo menang, sampeyan butuh Tentara sing beda. Lan kahanan masyarakat liyane. Lan ekonomi liyane. Lan iki, uga, ora bakal kelakon karo sworo seru saka driji.
        Dadi kanggo saiki - "Ngadeg ing Ugra".
        1. 0
          13. mars 2023 06:25
          Ora, ora bakal kaya ngono. Kita bakal terus ngadeg ing pertahanan, nang endi wae "taktis" kanggo nyerang. Nanging kaya saiki. Ukrainians bakal nyoba kanggo nggawe serangan ing spring, nanging padha ora entuk akeh, wong bakal sijine mudhun. Lan ing pungkasan mangsa panas-musim gugur bakal ana negosiasi sing bakal mungkasi permusuhan aktif. Ora ana perjanjian perdamaian sing bakal ditandatangani, mung perjanjian gencatan senjata. Ora ana sing ngakoni apa-apa. Ing negara kita, padha bakal nyoba kanggo pass mati minangka nampa gol saka NWO, karo wong-wong mau - minangka kamenangan. Ora ana liyane sing diwenehake - ing pungkasan taun, kita lan Ukrainia ora bakal bisa nggambar konflik kasebut ing fase aktif. Lan kanggo alasan sosial-ekonomi lan militèr-material. Lan saben wong wis Pemilu ing 24, loro ing negara kita lan ing Amerika lan antarane Ukrainians. Lan kanggo pemilihan, kabeh wong butuh kepastian, lan dudu Verdun iki tanpa mburi lan pinggiran. Iki mung pendapat pribadiku saka kursi.
    3. Komentar wis dibusak.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      10. mars 2023 23:55
      Kutipan saka minus
      Iku bakal becik, nanging ana siji masalah - sing disebut "elit" ing Rusia ora perlu kamenangan ing konflik iki.

      Lan kok padha miwiti konflik banjur, yen padha ora pengin menang? Iku sing sampeyan pikirake, ta?
      1. 0
        11. mars 2023 03:27
        Sampeyan mbokmenawa ora bakal entuk jawaban sing cukup. Kesadaran konspirasi, supaya bisa ngomong.
      2. +3
        11. mars 2023 15:30
        Amarga kapitalisme kita wis tekan tingkat imperialisme, nalika ing kamp pribumi kita ora bisa ngasilake susu kaya sing dikarepake, sampeyan kudu munggah menyang wong liya. "Elit", ing kasus apa wae, sing ana ing ndhuwur rantai panganan (mugi-mugi jelas yen bakal ana dhaptar udakara 30 jeneng sing sejatine duwe kabeh negara) bakal nemokake cara kanggo sugih (sanajan dheweke duwe. wis wungu amarga munggah ing prices ing gerakan awal) ing kasus apa wae, uga minangka cara kanggo metu saka kabeh kahanan, amarga ing sisih kulon ana persis purun pantes padha karo kang padha kontak.
  3. +8
    10. mars 2023 20:44
    Mungkasi ngutip Scott iki. Ramalan lan pidato kasebut dirancang kanggo wong sing adoh saka topik militer, lan sing ngetutake dalan NWO kanthi superficially.
    1. -1
      11. mars 2023 12:10
      Loro sedulur akrobat, dheweke lan McGregor, wis nyiarake babagan sing padha sajrone setaun, lan ora ana prediksi sing kelakon.
      1. +1
        11. mars 2023 18:16
        Lan sampeyan bisa menehi 2-3 kuotasi sing tepat babagan "ora kelakon"?
        Kanthi referensi kanggo sumber. Ora mung sampeyan nyritakake maneh epik kuno kanthi gratis.
        Yen ora, katon kaya kontra-propaganda. Karo kabeh akibate....
  4. +5
    10. mars 2023 20:50
    ujare mantan pejabat intelijen AS Scott Ritter.

    Maneh, omongan kosong iki diseret menyang VO.
    1. -2
      10. mars 2023 20:54
      ya, dheweke terus-terusan nyopir sawetara jinis badai salju sing ora realistis, mungkin duweke kita mbayar kanthi apik
      1. +3
        11. mars 2023 10:24
        mangga waca rekam jejakipun, lajeng panjenengan mangertosi kados pundi tiyangipun, lan tingkat pangaribawanipun dhateng panemunipun tiyang sanes, utaminipun wonten ing kilen. Kanggo kita, dheweke mung menarik minangka pimpinan salah sawijining wilayah pendapat umum.
    2. -4
      10. mars 2023 20:55
      Kutipan saka Karabin
      ujare mantan pejabat intelijen AS Scott Ritter.

      Maneh, omongan kosong iki diseret menyang VO.
      Ketoke, sampeyan ora bisa nindakake tanpa wong kaya dheweke ... nglirik
    3. +7
      10. mars 2023 21:04
      Cocog karo "paradigma" saka pangarepan lan aspirasi bagean penting saka populasi kita ... Dadi, bakal dibuwang ing kene kanthi periodik kanggo ngunggahake semangat ...
      1. +2
        11. mars 2023 00:39
        apa sing sampeyan kuwatir, lemu banget, dadi, sampeyan kudu ngurus
    4. -10
      10. mars 2023 22:11
      Kutipan saka Karabin
      ujare mantan pejabat intelijen AS Scott Ritter.

      Maneh, omongan kosong iki diseret menyang VO.

      Ya, apa Yurok luwih apik kanggo sampeyan yen dheweke mateni kabeh Rusia lan Rusia?
      Kaya Muscovy ing tapel wates ring ha ha ha? Sampeyan kabeh ngimpi babagan kene, lan Departemen Luar Negeri utamané Inggih, uga, iku ora mbebayani kanggo ngimpi
      1. +3
        11. mars 2023 06:47
        Meehan, kok ganti celukan maneh? Apa sing kedadeyan?
  5. +1
    10. mars 2023 20:51
    sawise menang SVO, ing mratelakake panemume, sawetara wong bakal dijaluk kanggo nutup slurp lan bali aksara Cyrillic
    1. +1
      10. mars 2023 22:15
      Kutipan saka: GELEZNII_KAPUT
      sawise menang SVO, ing mratelakake panemume, sawetara wong bakal dijaluk kanggo nutup slurp lan bali aksara Cyrillic

      Ya, dheweke ora bakal langsung bali aksara Sirilik .. Nanging dheweke bakal nutup slurp lan ngirim duta menyang "Muscovy" kanggo sujud lan nampa dheweke minangka bagian saka hehe
      Yen ora, dheweke bakal dipotong
      1. +1
        10. mars 2023 23:20
        Kutipan saka Skunks.
        Nanging slurry ditutup

        Basa ala saka MK ngomong yen "Kazakhstan arep mbalekake 13,5 milyar tenge - 2 milyar rubel - utang saka Baikonur. Properti perusahaan, sing dadi anak perusahaan Roskosmos, wis ditahan."
        Menenga banjur padha meneng - nanging sing bakal menehi wong?
  6. -1
    10. mars 2023 20:52
    ... tentara Rusia bakal tetep ana ing wilayah Ukrainia nganti kabeh Nazi ing negara kasebut diilangi.

    Amerika apik, dadi. mesthi.
  7. -1
    10. mars 2023 20:53
    sadurunge iku, kaya sadurunge China ing kabeh fours, yen ora bakal dadi cara liyane
    1. +5
      10. mars 2023 21:17
      Apa sampeyan ora percaya karo tembung saka ahli Amerika (!) kanthong?! nglirik
  8. +2
    10. mars 2023 21:15
    Iki dicritakake dening mantan pejabat intelijen Amerika Scott Ritter.

    Douglas McGregor setuju karo iki?
  9. -7
    10. mars 2023 21:16
    Inggih, piyambakipun namung madhangi kula - spy, dudu pramuka. Kita yatim piatu lan sengsara ora ngerti apa apa.
  10. -4
    10. mars 2023 21:18
    Nyingkirake infocigan Ritter iki, agen CIA part-time lan disinformer
  11. +2
    10. mars 2023 21:40
    Aku seneng ukara iki

    Ritter uga ngusulake manawa, ing acara apa wae, tentara Rusia bakal tetep ana ing wilayah Ukraina nganti kabeh Nazi ing negara kasebut diilangi.
  12. +3
    10. mars 2023 21:40
    Mbalik ing studio Scott Ridder. Kamenangan militer Rusia ora bisa dihindari. Sabanjure ing baris, kaya aku ngerti, McGregor.

    Lan ing wektu iku ing Rusia ... Voenkor Kotenok Z dadi pisanan ing antarane patriotik Z-komunitas Rusia sing ora weruh kontrol Rusia ora mung liwat Kiev\Odessa\Kharkov, nanging uga liwat Kherson\Zaporozhye ing sembarang opsi kanggo pangembangan konflik. Masalah utama 3/6 sasi sabanjure yaiku kemampuan Rusia kanggo ngusir serangan Ukrainia tanpa kalah wilayah, sing bakal nemtokake posisi negosiasi potensial AS lan Rusia.
    1. +3
      10. mars 2023 22:08
      Saiki Kedmi bakal metu lan nerangake marang kabeh wong yen kamenangan kita ora bisa dihindari. opo? Ayo padha bisa! Apa padha dibayar kanggo apa-apa?
      1. -3
        10. mars 2023 23:22
        Rostislav Ishchenko wis lali! Iki bisa uga sebabe dheweke lali yen wiwit taun 2014 ora ana ramalane sing kelakon.
    2. -1
      10. mars 2023 23:12
      Musim dingin wis dibayangke, mula kepiye musim semi beda?
    3. -8
      10. mars 2023 23:50
      Kutipan saka: blackGRAIL
      Masalah utama 3\6 wulan sabanjure yaiku kemampuan Rusia kanggo ngusir serangan Ukrainia tanpa kelangan wilayah, sing bakal nemtokake posisi negosiasi potensial saka AS lan Rusia.
      belay
      lan yen ing limang sudhut (saka limang-nuding awak saka bangunan Pentagon, (kaya paku !!!) limang "Nudoles" mimpin ing ...?!!! opo (sanajan tanpa hulu ledak !!!)
      bakal luwih elek - ditemtokake -
      ... posisi negosiasi potensial antarane AS lan Rusia
      ..?!! recourse Nyuwun
  13. -3
    10. mars 2023 21:54
    - A divorce banal saka mungsuh ... - kanggo "santai". Kanggo nyedhot, ing cendhak ... Amerika ora nyingkiri apa-apa, sanajan ing bab cilik. Kabeh kanggo menang.
  14. -3
    10. mars 2023 23:00
    William Scott Ritter makarya lan nampa $ saka Russia Today, count saka Simonyan lan AP.
    Percaya marang dheweke....
    Inggih, saben wong mutusake dhewe.
    Yen sampeyan ndeleng "panemu" kanggo 2022, kaya ngono Podlyak (Yura Sumy) katon lan percaya
    https://youtu.be/qlDo1hIvli8
    https://youtu.be/RgCqHr8adbw
    Lan ing urat sing padha
  15. -2
    10. mars 2023 23:01
    Kang ngandika ya kanggo Gusti Allah ing kuping! Pengin padha.
  16. +1
    10. mars 2023 23:13
    Kutipan saka Skunks.
    Maneh exes Western mulang kita?

    Sampeyan ora bener:
    exes (wong-wong mau) - mung duwe posisi sing cukup, amarga dheweke wis pensiun lan biasane ora ana sing mrentah (yaiku, ora ana sing mbayar dhuwit kanggo ngapusi).
    Lan asring status exes sing dhuwur (Scott Ritter - kerja ing PBB) tegese politisi ora bisa menehi tekanan.

    PS. Lan mulane - padha langsung ngomong babagan Nazi ing Ukraina (kalebu Scott Ritter), kanthi asil saka konflik iki / partai.

    Apa Scott Ritter mikir babagan konflik:
    https://www.youtube.com/watch?v=20SNRKbb_h4
  17. +1
    10. mars 2023 23:20
    Cet ancien d des services Américains brosse souvent les Russes lans le sens du poil, ora ana sing bisa digabung karo frase mobil c'est ce que j'ai déjà écrit ici même:
    "Les Ukrainiens sont utilises comme un outil de la même manière que les habitants du Sud-Vietnam, de l'Afghanistan et de l'Irak étaient utilises auparavant, qui, après avoir été utilises, ont simplement été laissés à eux-mêmes."
    Les Ukrainiens ora ana gunane kanggo tumindak / pertempuran ing Rusia sing ora bisa digunakake utawa ora ana gunane ing sera jeté comme l'on été tous ses prédécesseurs !

    Tilas perwira intelijen Amerika iki asring narik rambut Rusia, nanging aku mung setuju karo baris pungkasan, amarga iki sing wis daktulis ing kene:
    "Ukrainia digunakake minangka alat kanthi cara sing padha karo pedunung Vietnam Kidul, Afghanistan lan Irak, sing, sawise digunakake, mung ditinggalake kanggo awake dhewe."
    Ukrainia mung minangka alat kanggo ngremehake / nglawan Rusia, ing sawijining dina alat iki bakal ilang utawa ora perlu, bakal dibuwang kaya kabeh sing sadurunge!
  18. -4
    10. mars 2023 23:38
    Kutipan saka Digger
    William Scott Ritter kerja kanggo ... Russia Today

    Amerika ditutup publikasi iki dangu ago, supaya ora bisa kanggo iku. Miturut kiriman:
    1. Scott Ritter minangka mantan perwira intelijen Marinir AS, tegese dheweke urip kanthi pensiun:
    https://dzen.ru/a/XRuhXZ_56QCtIBw-

    2. Ditilik saka video karo dheweke, dheweke diterbitake dening blogger liyane, biasane Amerika (yaiku warga AS, kaya dheweke). Dheweke ora ana ing layanan kasebut, mula dheweke bisa ngomong apa sing dikarepake dhewe, mula politikus Amer sing korup ora bisa mengaruhi dheweke:
    https://yandex.ru/video/preview/10077930456438330764
    1. +5
      11. mars 2023 01:09
      Sampeyan ora kejawab bab utama. Bojone wong Rusia. Sampeyan ora bakal manja.
  19. +2
    10. mars 2023 23:47
    "Tilas pejabat intelijen negesake manawa konflik Ukrainia wis nyedhaki tahap pungkasan."
    Iku bakal becik, mesthi, nanging ing mratelakake panemume iki mung acara luar biasa. Kanggo kedadeyan kasebut, pasokan Ukraina saka Amerika Serikat kudu mandheg. Utawa sawetara seri bencana kanggo tentara, amarga sing ngarep bakal ambruk. Sanadyan pisanan utawa kaloro durung eksplisit foreseen.
  20. +1
    11. mars 2023 01:03
    Ora ana sing anyar kajaba siji.
    Kunci kanggo iki yaiku masalah logistik sing ana ing Angkatan Bersenjata.
    Ayo dheweke ngandhani luwih spesifik ing ngendi lan kepiye, Ukraina duwe masalah karo pasokan senjata. Kabeh sing West menehi, ajeg tekan ngarep.
  21. +2
    11. mars 2023 02:53
    Kutipan saka beybender
    Skirmishes antarane Prigogine lan Staf Umum amarga cangkang, konfirmasi sing jelas babagan iki !!!

    Apa sampeyan mikir yen Prigozhin tansah ngomong apa sing dikira, lan apa sejatine, lan dudu apa sing dibutuhake? Kabut perang. Yen sampeyan kuwat, pura-pura lemah
    1. +2
      11. mars 2023 09:31
      Ya, iku perlu, pura-pura dadi ringkih, ngapusi mungsuh, wong wuta lan budheg kuwi, lali sedhela yen struktur intelijen lan kompleks Amerika Serikat lan NATO digunakake kanggo dheweke, banjur: wow, kenek dheweke ing gulu! Lan, luwih apik, nggodho dheweke menyang Siberia lan beku ing kana. ya
  22. -6
    11. mars 2023 11:34
    Miturut Ritter, solusi militer bakal mindhah wates NATO 150 kilometer adoh saka wates Rusia.

    Iki ora bakal nindakake apa-apa kanggo keamanan Rusia yen Nazi, rezim revanchist ing Kyiv terus.
    Kanggo njamin keamanan, perlu kanggo mindhah tapel wates kulon Federasi Rusia menyang Dniester lan ngluwihi Kyiv menyang tapel wates administratif kulon wilayah Zhytomyr lan Vinnitsa saka bekas Ukraina.

    Solusi politik mesthi bakal nyebabake ambruk rezim Zelensky lan nggawe pamrentah anyar ing Ukraina, sing banjur bakal mlebu kapitulasi.

    Ora bakal yen AS, EU, NATO lan Putin njaga Kyiv lan Odessa ing rezim Nazi.
    Ritter uga ngusulake manawa, ing acara apa wae, tentara Rusia bakal tetep ana ing wilayah Ukraina nganti kabeh Nazi ing negara kasebut diilangi.

    Kanggo ngrampungake tugas iki, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia kudu kuwat ngontrol kabeh wilayah Ukraina nganti Dniester, lan ing wayahe durung tekan setengah saka Ukraina - malah sisih kiwa-bank Ukraina durung liberated. saka Nazi.
    Strategi tentara Rusia kanggo ngalahake pasukan Ukrainia. Kunci kanggo iki yaiku masalah logistik Angkatan Bersenjata Ukraina.

    Strategi tentara Rusia yaiku kanggo nggayuh kahanan sing bisa ditampa dening Kremlin kanggo gencatan senjata sauntara anyar kanggo rearmament Ukraina, sing kudu nyusup paling ora menyang wates geografis Donbass, ora ana liyane: ora ana tandha-tandha nyiapake serangan. dening tentara Rusia ing Kiev, Kharkov, Zaporozhye, Kherson, Nikolaev, Odessa ora bisa ndeleng.

    Angkatan Bersenjata Ukraina duwe masalah logistik, nanging ora kudu dibesar-besarkan: senjata lan amunisi NATO isih, sawise perang taun, ditransfer sacara massal ing Dnieper, railways Ukraina digunakake.
  23. -2
    11. mars 2023 12:44
    Bakal ana akeh skenario, uga penulis naskah, siji perkara sing bener: sawise perang, jagad bakal nampa negara kanthi tentara sing apik banget, kanthi pengalaman pertempuran sing apik, kalebu pertempuran kutha, dilengkapi lan bersenjata. A negara karo wilayah arable ageng, sumber daya lan wong, patriots Motherland sing. Lan kanggo kabeh iki, Kulon bisa ngambung dhewe ing ngendi wae!
  24. -2
    11. mars 2023 13:53
    Strategi tentara Rusia kanggo ngalahake pasukan Ukrainia.
    supaya dheweke duwe strategi kaya saka wiwitan, nganti saiki ora katon ing ngendi wae
    Konflik Ukraina wis nyedhaki tahap pungkasan

    miturut prakiraan sawetara pimpinan militèr kita, ing jangkah iki kanggo sawetara taun maneh
  25. +2
    11. mars 2023 14:31
    Aku elinga sing iki mantan Ritter mbadek kamenangan kanggo kita suket pisanan taun kepungkur ... Uga kanggo kula, oracle.
  26. 0
    11. mars 2023 17:20
    Wah, ana wong liya sing nerbitake omong kosong kaya ngono :)
  27. 0
    11. mars 2023 19:00
    Ya, kanthi jangkah kaya ngono, NWO bakal tahan 100 taun, utawa pungkasan taun iki.
    1. -1
      13. mars 2023 07:02
      Bakal mungkasi taun iki kanthi negosiasi gencatan senjata
  28. 0
    12. mars 2023 00:16
    Ngilangi kabeh Ukronazis, banjur tentrem lan kamakmuran bakal teka. Sing utama ora katon maneh.
  29. 0
    12. mars 2023 16:22
    Nyuwun pangapunten, nanging saliyane pedofil sing dikunjara, sing 2 minggu sadurunge nyekel Baghdad njamin manawa ora bisa njupuk Bagdad lan Amerika bakal dikalahake dening tentara Saddam, apa ana ahli militer liyane ing Amerika?
  30. 0
    15. mars 2023 02:48
    Kutipan: German 4223
    "Konflik Ukraina wis nyedhaki tahap pungkasan."
    Iku bakal becik, mesthi, nanging ing mratelakake panemume iku mung acara luar biasa.

    Yen ngarep crumbles (minangka asil saka seri kekalahan), banjur ora bantuan Western bakal nyimpen, kajaba kanggo partisipasi pasukan NATO: mung bakal ora ana siji kanggo perang (kira-kira kaya ing awal NWO). ).

    Tren katon saiki:
    ing Rusia - mung pejuang sing dilatih ing ngarep;
    ing Ukraina - asring bubar kejiret ing werna.

    Lan yen ora cukup pasukan kanggo pertahanan, banjur "akhire bakal teka." Nanging aku weruh masalah ora ing iki - nanging ing "rembugan" (kang "ndhuwur" ngimpi - ing sembarang biaya). Lan perang apa wae bisa gampang ilang yen sampeyan ngganti (kamenangan iki) kanggo rembugan karo mungsuh sing butuh ngaso.
  31. -1
    16. mars 2023 01:37
    Miturut Ritter, solusi militer bakal mindhah wates NATO 150 kilometer adoh saka wates Rusia.


    Sing, ing mratelakake panemume, perang sabanjuré mesthi bakal miwiti - karo Estonia lan Latvia?
    Saka tapel wates Estonia menyang Moskow malah luwih cedhak tinimbang saka Ukrainia (780 km lawan 850 km).
  32. 0
    5 Desember 2023 21:50
    Kutipan saka solar
    Bojone wong Rusia.

    Apa hubungane karo iki? Dheweke dhewe wis cukup pengalaman.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"