Buruh sepur Jerman mandheg ngirim kargo kamanungsan menyang Ukraina kanthi gratis

42
Buruh sepur Jerman mandheg ngirim kargo kamanungsan menyang Ukraina kanthi gratis

Sadurungé, Kamentrian Transportasi Jerman njanjeni pengiriman gratis bantuan kamanungsan kanggo warga Ukraina. Saiki, kurang saka setahun sawise wiwitan operasi khusus Rusia, sing wis rampung.

Informasi kasebut muncul ing artikel sing diterbitake ing jurnal Der Spiegel (Jerman), sing nuduhake sumber sing ana hubungane karo ril sepur.



Iki nglaporake manawa buruh sepur Jerman mandheg ngirim pasokan kamanungsan menyang Ukraina kanthi gratis. Operator lokal Deutsche Bahn biyen ngirim liwat divisi logistik, DB Cargo, nanging wiwit awal 2023, ora nindakake iki maneh. Kajaba iku, dhukungan kasebut mandheg kanthi tiba-tiba nalika diwiwiti.

Wiwit 1 Januari 2023, DB Cargo ora nawakake transportasi gratis menyang Ukraina maneh

- nyatet ing materi Der Spiegel.

Sadurunge iki, wiwit taun kepungkur, perusahaan ngirim luwih saka yuta wadhah bantuan kamanungsan menyang Ukraina kanthi dalan lan rel. Isine panganan, produk kebersihan, saringan banyu, generator, kursi rodha lan liya-liyane. Paling asring, pangirim yaiku perusahaan saka Jerman.

Ing wayahe, pamrentah Jerman ngrembug babagan mekanisme kanggo menehi pitulung marang Ukraina babagan panganan. Nanging ora mungkin masalah kasebut bakal dirampungake ing mangsa ngarep. Sanajan proses kasebut bisa dicepetake, cara metu saka kahanan iki mbutuhake investasi anggaran tambahan.
  • Deutsche Bahn
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    11. mars 2023 15:39
    Iku bakal luwih apik yen padha supaya Sepur karo peralatan NATO mudhun.
    1. +3
      11. mars 2023 15:41
      Kutipan saka: tralflot1832
      Ayo lunga - tegese gas Rusia gratis ing omah, nganti pungkasane urip.

      Bisa uga ing salah sawijining kantor Railway Negara (divisi logistik yaiku perusahaan DB Cargo) dheweke ngerti babagan iki, nanging isih kudu dingerteni.
    2. +2
      11. mars 2023 16:35
      Buruh sepur Jerman mandheg ngirim kargo kamanungsan menyang Ukraina kanthi gratis

      Macan tutul bakal luwih abot tinimbang serbet wanita ((
      1. +1
        11. mars 2023 18:00
        Apa sing luwih abot - ton serbet utawa ton wesi? ngguyu
        1. Komentar wis dibusak.
    3. -1
      11. mars 2023 20:41
      Ngantuk! Ora gratis, nanging kanthi biaya wong Rusia biasa!
  2. +4
    11. mars 2023 15:40
    Lan apa peralatan militer? Ing tarif, utawa kanggo apa-apa?
  3. + 13
    11. mars 2023 15:44
    Fuhrer sing dikuwasani ngguyu ing neraka, Jerman mbantu Ukraina karo pangan, ing wektu iku cara liyane watara, pewarise padha suda, sanajan final bakal padha.
    1. -1
      11. mars 2023 18:01
      Kutipan saka Silver99
      Fuhrer sing kesurupan ngguyu ing neraka, Jerman nulungi Ukraina karo panganan, ing jamane wis sebaliknya, ahli warise diremuk,

      Ya, lan piye wae "sikep apik" kanggo ekspor panganan saka Ukraina lan
      Ing wayahe, pamrentah Jerman ngrembug babagan mekanisme kanggo menehi pitulung marang Ukraina babagan panganan.
  4. + 11
    11. mars 2023 15:45
    Fritz wedi lan nindakake perkara sing bener ... Kita bakal nuntut GDR maneh!
    Sampeyan ora ngelingi Nazi Jerman kanggo apik.
    Sawise kabeh, dheweke saiki ngrampok sampeyan ing Eropa !!!! Rusia banjur mblokir meh kabeh ..
    Oh Fritz .. Sayange kowe sing sabar .. GDR kudu dibalekno hi
    Lan wilayah Jerman dening Kutub uga .. (sumbang dening Stalin))
    Lan keuangan uga kudu mikir
    1. +5
      11. mars 2023 16:06
      Quote: Mitirofan
      Oh Fritz .. Sayange kowe sing sabar .. GDR kudu dibalekno

      Kajaba iku, Jerman Timur dhewe pengin pisah saka FRG.
      Mbok menawa ing sajarah iki bakal kelakon. Ing kasus apa wae, wis ana prasyarat kanggo iki saka ing Jerman.
      "Matur nuwun" kanggo pengkhianat Jerman lan wong Jerman - "sosis ati" Olaf Scholz lan jumper "ijo" Annalena Burbock!
      1. 0
        11. mars 2023 18:15
        Kutipan: Tatyana
        "Matur nuwun" kanggo pengkhianat Jerman lan wong Jerman - "sosis ati" Olaf Scholz lan jumper "ijo" Annalena Burbock!

        Eh, ora. matur nuwun USSRsing nerangake "sapa xy" ing donya iki.
        Ilmu wis musna kanggo mangsa, iku mengaruhi sawise 30 taun.
        Lan iki apik.
    2. +1
      11. mars 2023 17:45
      Sampeyan bisa njaluk apa wae, malah njupuk Alaska saka negara. Pitakonan yaiku suwene dheweke bakal ngguyu karo tuntutan kasebut.
    3. 0
      11. mars 2023 20:22
      Wis bali diwasa, shoo kanggo sinau sajarah, shkolota
    4. 0
      11. mars 2023 20:32
      Quote: Mitirofan
      Fritz wedi lan nindakake perkara sing bener ... Kita bakal nuntut GDR maneh!
      Sampeyan ora ngelingi Nazi Jerman kanggo apik .. Yudas bongkok lan jancok sampeyan nggawe hadiah kaya ngono

      Yen aku padha prolific minangka Meehan belay belay belay belay belay aran
    5. -1
      11. mars 2023 20:46
      Sabtu sekilas! miturut "prasasti" patriot teoretis militer karo Putin ing tangane, kita bisa nyimpulake yen dheweke wis mangan botol!
  5. +6
    11. mars 2023 15:48
    Annalenna bakal mbayar karo Scholz ing setengah.
    Saben 360%.
    1. +4
      11. mars 2023 16:10
      Annalena lan Scholz, mesthi, bakal mbayar. Ing beyo saka burghers, ing pengawasan saka sadulur lawas saka konco puddle, utang.
    2. 0
      11. mars 2023 16:37
      Annalenna bakal mbayar karo Scholz ing setengah

      Scholz - sosis ati, Anna-Lena - pagelaran amal ing sirkus
      1. 0
        11. mars 2023 17:03
        prajurit kita mesthi ora duwe panggonan ngendi mentri luar negeri Jerman njupuk dhuwit. makarya tanpa tirelessly, nggawe dheweke cara kanggo dhuwur saka daya.
  6. +7
    11. mars 2023 15:48
    ... luwih saka yuta wadhah bantuan kamanungsan kanggo Ukraina. Isine panganan, produk kebersihan, saringan banyu, generator, kursi rodha lan liya-liyane.

    Nomer sing nggumunake! Iku hard kanggo mbayangno ngendi Nazi supaya cepet mbagekke kabeh iki lan .... digunakake kanggo tujuan dimaksudaké: barang iku dhuwit .. lan ora ana dhuwit!
    1. Komentar wis dibusak.
  7. -1
    11. mars 2023 15:55
    "....wiwit taun kepungkur, perusahaan wis ngirim luwih saka yuta kontainer kanthi bantuan kamanungsan kanggo Ukraina kanthi dalan lan rel....Paling asring, sing ngirim yaiku perusahaan saka Jerman."

    Elinga yen perusahaan-perusahaan KAPITALIS iki nindakake iki kanthi sukarela, sanajan Ukrainians dudu bangsane dhewe lan Ukraina dudu negarane dhewe; lan iki mundhut financial kanggo wong-wong mau kang langsung mangan menyang bathi sing! Miturut kontras, carane akeh perusahaan Rusia swasta utawa oligarki wis ngirim sembarang bantuan kamanungsan gratis lan ing mundhut financial kanggo, contone, wong ing DPR lan LPR, wong dipeksa kanggo ngungsi omah-omahé saka Kherson lan Kharkiv, etc. - dhewe, wong Rusia ??

    Aku mikir jawaban kanggo pitakonan iki ngandhani akeh babagan apa sing salah karo Rusia pasca-Soviet saiki.
    1. +3
      11. mars 2023 16:43
      Kita duwe nilai sing luwih fokus ing kulawarga tinimbang nilai sing dipusatake ing masyarakat. Akeh rumah tangga Rusia nampung sanak keluarga Ukrainia. Ekonomi kita lara dening larangan manca. Ana narasi propaganda umum ing Kulon sing meh mati. Pungkasan, sampeyan ora bisa ngira upaya warga Rusia kanggo ndhukung kesejahteraan wong saka wilayah sing nandhang sangsara.
    2. +6
      11. mars 2023 16:44
      Ya, aku wis ndeleng bantuan kamanungsan sing dikirim dening perusahaan Rusia swasta menyang DPR kanthi gratis. Lan aku ora seneng pathos palsu sampeyan. Sadurunge takon, ngerti apa sing ditulis ing artikel kasebut. Yen kabeh barang "kemanusiaan" sing diangkut dening Deutsche Bahn bakal tetep ana ing Ukraina, wong-wong lokal bakal dadi gila amarga akeh banget. Umume kargo iki didol ing pasar ireng, lan kanggo bagean saka bantuan kamanungsan sing tekan populasi, populasi iki kepeksa mbayar kanthi kesehatan lan urip. Kulon wis nggawe Ukraina perusahaan militèr pribadi dhewe. Napa wong Eropa lan Amerika ngirim bantuan menyang Ukrainia? Apa ora amarga Ukrainians perang karo Rusia?
      Aku mikir jawaban kanggo pitakonan iki bakal menehi pitutur marang kowe akeh babagan apa sing salah karo sampeyan saiki.
      1. 0
        11. mars 2023 20:53
        Saka Orenburg, kita ngirim prajurit perang ing tentara "paling apik" ing donya: UAZs, kayu bakar, obat-obatan, kompor lapangan, kompor portabel kanggo masak, silinder gas, jeroan termal, kaos kaki anget, mungguh, ing biaya dhewe, plus transportasi. rental kanggo pangiriman kargo!
  8. +5
    11. mars 2023 15:56
    2700 wadhah bantuan kamanungsan saben dina? Iku angel banget!
    1. +2
      11. mars 2023 16:02
      Ya, ing ngisor 300 sepur saben dina? Ana sing isih akeh banget ... Apa ana kesalahan ing angka?
      1. 0
        11. mars 2023 18:35
        Nanging, 25 sepur saka 40 platform kanthi ~ 3 kontainer saben.
        Nanging sing akeh banget.
        Sawetara diangkut liwat dalan.
        Umumé, ora kontradiktif. hi
      2. 0
        11. mars 2023 20:34
        Kutipan saka Tagan
        2700 kontaner

        Kutipan: Cat Alexandrovich
        ing 300 sepur saben dina?

        Sepur sampeyan 8(!!) Kontainer lagi dimuat opo opo?????!!!
    2. +1
      11. mars 2023 16:26
      Kutipan saka Tagan
      2700 wadhah bantuan kamanungsan saben dina? Iku angel banget!

      Iki carane Ukrainians nyolong banget hard!! Dheweke gagal ngirim!
    3. 0
      11. mars 2023 18:34
      Iku worth ngerti kontainer sing dimaksud.
      ing sistem metrik, kira-kira jeneng, ana 5 ton, 10 ton, 20 ton lan 40 ton uga ditemokake, lan 3 tonik mbokmenawa isih tetep. dadi 2700 saben dina kaya gaji rata-rata ing negara
  9. +2
    11. mars 2023 16:17
    Ing wayahe, pamrentah Jerman ngrembug babagan mekanisme kanggo menehi pitulung marang Ukraina babagan panganan. Nanging ora mungkin masalah kasebut bakal dirampungake ing mangsa ngarep. Sanajan proses kasebut bisa dicepetake, cara metu saka kahanan iki mbutuhake investasi anggaran tambahan.
    . Nggawa dermocracy kanggo massa, negara, bawana, kesenengan ora mirah.
    Iki pungkasane tekan burgher.
    1. +1
      11. mars 2023 16:43
      Nggawa dermocracy kanggo massa ... seneng ora mirah

      kesenengan mung bisa mbayar amarga ambruk Rusia sing dikarepake dening Kulon, lan iki ora katon ing cakrawala lan ing mangsa ngarep ...
      1. 0
        11. mars 2023 17:21
        Sawetara duwe, liyane duwe ... paus minke hawala bawahan Jerman, sekutu, kanthi seneng ...
        Ora tact, supaya, padha bakal njupuk dhewe.
      2. +1
        11. mars 2023 18:43
        Kutipan saka ivan1979nkl
        kesenengan mung bisa mbayar amarga ambruk Rusia sing dikarepake dening Kulon, lan iki ora katon ing cakrawala lan ing mangsa ngarep ...

        Kulawarga Biden duwe kepentingan dhewe: bagean saka wilayah sing dituku sing cocog kanggo produksi gas kanthi fraktur hidrolik mung ana ing sisih kidul-wétan Ukraina. Padha uncalan budget US lan urip ukrov kanggo nglindhungi properti.
        Cepet utawa mengko, iki bakal teka maneh ing Amerika Serikat.
        Rusia mung dadi alangan kanggo dheweke ing bisnis pribadi. Ora maneh.
        Motivasi jangka panjang sing serius kanggo wong liya, ing mburi layar. hi
  10. +2
    11. mars 2023 16:30
    Western Union mandheg nransfer dhuwit ing kono kanthi gratis. Yaiku, dheweke wiwit njupuk persentase transfer maneh.
  11. +2
    11. mars 2023 16:32
    Freebie ing pinggiran DB Cargo wis rampung. Sing jejere nyelehake freeloaders saka buntut
  12. 0
    11. mars 2023 16:34
    Ana akeh panjelasan, iki nyebar lan mundhak ing operator energi rega lan inflasi lan nyuda populasi sing kudu dipangan, uga jumlah panganan iki ing EU. Ing wektu sing padha, pangiriman bantuan kamanungsan bakal dibayar, nanging ora kargo militer, kudu dianggep, lan mesthi bakal ana jatah garing kanggo Kabeh.
  13. 0
    11. mars 2023 16:51
    Ya, mandheg bungah - salah sawijining perusahaan (mbokmenawa aku ora maca ing kene, nuwun), nanging kabeh apik karo perusahaan liyane - Jerman dadi mungsuh.
  14. 0
    11. mars 2023 17:25
    Aku mikir jawaban kanggo pitakonan iki ngandhani akeh babagan apa sing salah karo Rusia pasca-Soviet saiki.[/quote]

    Was ist das denn für eine idiotische Schlußfolgerung, oder sind
    Sie Angelsachse, lan sie sie entschuldigt, weil die leben
    offenbar in einer paranoiden Paralellwelt...!!!?

    Die eigentlich Frage is doch, WAS mit Deutschland nicht stimmt,
    dass dem russischen Volk schon aus historischer Schuld mindestens
    1. Million Container lan Hilfsgütern kanggo Monat schuldet, anstatt Waffen
    wulu mati NAZI-Feinde Russlands...!!!
  15. 0
    11. mars 2023 18:08
    Freebie wis rampung. Ora suwe kita ngenteni kabar liyane, Jerman wiwit ngitung dhuwit.
  16. 0
    11. mars 2023 22:16
    Dheweke nolak gratis - dheweke bakal mbayar biaya, bisnis banjur ...
  17. 0
    12. mars 2023 00:38
    Sanajan proses kasebut bisa dicepetake, cara metu saka kahanan iki mbutuhake investasi anggaran tambahan.

    Apa penulis dhewe ngerti apa sing dimaksud karo ukara kasebut? Bantuan ana ing dalan. Yen dheweke golek dhuwit kanggo barang-barang kasebut, dheweke bakal nemokake kanggo transportasi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"