Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina Syrsky: Wagner PMCs nembus menyang tengah Artemovsk

33
Panglima Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina Syrsky: Wagner PMCs nembus menyang tengah Artemovsk

Saiki, kahanan ing Artemovsk (Bakhmut) tetep angel. Iki nyatakake komandan Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina, Kolonel Jenderal Alexander Syrsky.

Miturut jenderal Ukrainia sing pangkat dhuwur, detasemen serbu Wagner PMC saiki nindakake serangan ing Artemovsk saka sawetara arah bebarengan.



PMC "Wagner" nyoba nembus pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina lan nembus menyang distrik tengah kutha.

- Syrsky ngutip Menteri Pertahanan Ukraina.

Miturut komandan rezim Kyiv, tatanan Ukrainia terus stubbornly defend kutha. Syrsky claims sing artileri lan tank geni nggambarake usaha saka serangan pancet ing arah iki.

Sauntara kuwi, kahanan ing sekitar Artemovsk lan ing kutha kasebut dadi luwih sedih kanggo formasi Ukrainia. Yen kita mbusak statements propaganda saka rezim Kyiv, iku ketok sing penylametan kutha diwenehi kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing biaya losses manungsa.

Nanging, mesthine, pertimbangan politik lan gambar bisa ditrapake kanggo kepala rezim Kyiv, Vladimir Zelensky, ora mung babagan kemanfaatan strategis militer, nanging uga babagan akal sehat. Militer Ukraina dhewe wis ujar manawa Artemivsk ngowahi saka benteng dadi "kuburan massal" kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. Nanging, pesen kanggo ninggalake kutha durung ditampa.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      Maret 13 2023
      Prigozhin nulis yen kahanane angel, sundel-sundel sing squabbling liwat saben meter. Good luck kanggo "orchestra".
      1. +2
        Maret 13 2023
        Para musisi ujar manawa drone kamikaze digunakake ing Bakhmut. Lan iki barang anyar kita. Foto-foto reruntuhan ing tautan ing ngisor iki.

        Pasukan Aerospace Rusia nggunakake amunisi sing dipandu presisi paling anyar "Thunder".

        Pecahan produk ditemokake ing Ukraina, sing, miturut kabeh pratandha eksternal, dadi sistem senjata rudal-bom Grom (RBV UK) sing dikembangake dening KTRV, yaiku amunisi sing dipandu kanthi presisi. Prasasti karakteristik ing lambung, uga swiwi, ora nggawe kesalahan kanggo ngenali obyek kasebut. Dhuwur peluncuran maksimum Grom luwih saka 10 km. Ing wektu sing padha, jangkoan penerbangan maksimal saka amunisi gumantung saka dhuwur lan lintasan pesawat sadurunge ditibakake.Produk iki diuji ing pungkasan taun 2018, nanging ora ana sing weruh ing njaba stand lan papan latihan. Yen amunisi iki entuk produksi serial, iki bakal nambah daya tembak saka aviation Russian ing karya ing target lemah.

        https://t.me/milinfolive/97901

        Nggawe "Thunder" kanthi modular, sing ngidini nggunakake telung jinis amunisi penerbangan.

        Pisanan yaiku rudal dipandu 9-A-7759 kanthi hulu ledak bobote 315 kilogram. Ing babagan efektifitas pertempuran, 1,8 kaping luwih unggul tinimbang bom udara sing tiba gratis OFAB-250-270.
        Kapindho yaiku bom dipandu 9-A1-7759. Wis rong muatan kanthi bobot total 480 kilogram. Wektu mabur maksimal kira-kira 260 s. Ing wektu iki, bisa nutupi nganti 65 kilometer. Bom ing babagan kinerja tempur kasebut 1,5 kaping luwih unggul tinimbang bom OFAB-500U.
        Jinis amunisi nomer telu ing gudang senjata Grom uga bom 9-A2-7759, nanging kanthi hulu ledak volume-detonating bobot 370 kilogram. Yaiku, kita ngomong babagan sing diarani vakum utawa bom termobarik. Iki dilengkapi sensor laser sing ngidini sampeyan nemtokake dhuwur bledosan sing optimal. Efektivitas bom kasebut kaping pindho luwih dhuwur tinimbang bom udara sing dikoreksi KAB-500OD konvensional.

        https://rg.ru/2023/03/12/novejshij-vysokotochnyj-boepripas-grom-primenili-v-hode-specoperacii.html
        1. 0
          Maret 13 2023
          Ora mung Wagner ngalami drone kamikaze. . Kene kita konco. Yen kabeh wis terpusat ing Wehrmacht, banjur kita duwe ing beyo saka pecandu lan asring ing éwadéné. Drone kamikaze sing dimaksud yaiku drone FPV olahraga sipil. Remot kontrol lan kaca tingal ing sistem iki bisa digunakake maneh. Pigura (Copter-kamikaze sing amunisi ditempelake) iku nganggo lan ngadeg ing aisles saka 25-40 ewu rubles. Range karo repeater nganti 10 km. Kapasitas beban nganti 3kg. Training operator 2 bulan.
          Info saka TGK - drone Rusia.
      2. +3
        Maret 13 2023
        Syrsky-Debaltsevsky sawise operasi iki bakal kanthi kendel nambah regalia Artemovsky anyar, ora saben wong diwenehi nyerahake tentara loro ing boiler.
        1. 0
          Maret 13 2023
          nyerahake tentara loro ing boiler ora diwenehake kanggo kabeh wong.

          Kanthi sukses kasebut, dheweke bisa ngaku panggonan Zalozhny
      3. +4
        Maret 13 2023
        Minangka kanggo amunisi, aku curtsied 550 wingi, supaya malah daffodils paling kondhang bisa wisuh piyambak karo wong-wong mau. Aku samesthine ana sawetara jenis reaksi. Ora ana reaksi.

        Nanging, ana uga aspek positif. Wong lanang saka Kementerian Pertahanan, pejuang, artileri teka saka Zaporozhye, teka saka Donetsk, malah teka saka Avdiivka sing padha, ing ngendi pertempuran abot saiki ditindakake kanthi cara sing padha lan nggawa amunisi.

        Wingi kita nampa udakara 15 mobil, dina iki kira-kira 12. Lan aku mikir yen kita bakal terus nampa, lan saben wong bakal nyuwek apa sing dibutuhake saka awake dhewe, amarga yen butuh pitulung, kita bakal nulungi dheweke ".

        Evgeny Prigozhin
    2. +4
      Maret 13 2023
      Sing nggumunake, tikus sing lair ing wilayah Vladimir ora ngladeni neo-Nazi ing wayah wengi?
      1. +1
        Maret 13 2023
        Quote: bahan bakar lenga
        Sing nggumunake, tikus sing lair ing wilayah Vladimir ora ngladeni neo-Nazi ing wayah wengi?


        Kepriye kedadeyane? Lulus saka Moscow Higher All-Arms Command School. Dheweke miwiti layanan ing taun 1986 minangka komandan platoon bedhil bermotor. Lan rampung ing sisih liyane.
        1. +1
          Maret 13 2023
          Iku luwih bener kanggo takon pitakonan iki, carane kedaden sing imigran saka wétan Ukraina rampung ing sisih liyane, kanggo Medvedchuks, Yanukovychs, Abramovichs, Surkovs ... Kabeh iki bisa wis nyingkiri ing 2014-15.
        2. +3
          Maret 13 2023
          Kepriye kedadeyane? Lulus saka Moscow Higher All-Arms Command School. Dheweke miwiti layanan ing taun 1986 minangka komandan platoon bedhil bermotor. Lan rampung ing sisih liyane.

          Betrayer minangka panggilan.
        3. +3
          Maret 13 2023
          Aku wis nulis sadurunge, kita perang karo awake dhewe ... Cetha yen aku nggedhekake. Nanging ing kasus iki, karakter iki, mesthi, duwe kanca, kanca, lsp. Apa mungsuh kita saiki ora bisa nampa informasi penting? Kuwi sing saya kuwatir. Sing jelas iki mung pitakonan retorika, nanging ora bakal nglarani "ksatria jubah lan keris" liwat sambungan individu iki. .
        4. +1
          Maret 13 2023
          Sejarah mbaleni dhewe. Kabeh kaya film "Eternal Call"
          https://www.youtube.com/watch?v=jbJkEmkKcOA&t=628s
        5. +4
          Maret 13 2023
          Kepriye kedadeyane? Lulus saka Moscow Higher All-Arms Command School. Dheweke miwiti layanan ing taun 1986 minangka komandan platoon bedhil bermotor. Lan rampung ing sisih liyane.

          Dheweke uga njupuk kapentingan ing biografi Syrsky. Lair ing RSFSR. Ing jaman Soviet, karir sukses; ing periode saka awal layanan ing taun 1986 nganti ambruk USSR, kang 5 taun, piyambakipun pikantuk medali "Kanggo Merit Militer" lan "Kanggo Distinction ing Service Military" gelar 2. Iki keren banget kanggo perwira junior, nalika iku, utamane yen dheweke dudu anggota database ing Afghanistan. Dideleng saka asil sarwa lulus saka akademi militer, saka sudut pandang militer, dheweke ora tanpa bakat militer. Nanging babagan moral ... Aku langsung kelingan adegan saka film "72 meter". Mulane, sanajan sekolah militèr Soviet menehi "sampah" kasebut ing babagan kehormatan pejabat, mula kanggo nglatih korps perwira Rusia modern, perlu kanggo ngganti proses pendidikan kanthi radikal, diwiwiti karo kulawarga, terus ing sekolah menengah. lsp.
        6. -1
          Maret 13 2023
          Mbenerake? Mengkono. Malah lucu. kewan.
      2. +1
        Maret 13 2023
        Sadurunge, kabeh pandherekipun Vlasov rampung kanti awon, ayo kang ndeleng apa sing nunggu iki ...

        Kaya sing sampeyan ngerteni sadurunge. Lan kasunyatan dina kuwi sing sawise kabeh kasunyatan sing badut karo tim kanggo manggon, aja susah marang ngendi wae ing pesisir Samudra Atlantik ing negara. Contone, terwelu Yatsinyuk sing wis medhar wangsit saka kabeh jinis paukuman lan sing ngadeg ing asal saka kabeh iki.
    3. +2
      Maret 13 2023
      Adhuh! Sajrone mangsa, owah-owahan sing signifikan ora bisa ditindakake. Luwih saka sasi aku wis maca babagan kahanan kritis kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing Bakhmut.
    4. +1
      Maret 13 2023
      Ish sampeyan, lan kita (Prigozhin) lan wong-wong mau (Syrsky) nyatakake kangelan ing Artemovsk.
      1. 0
        Maret 13 2023
        Ish sampeyan, lan kita (Prigozhin) lan wong-wong mau (Syrsky) nyatakake kangelan ing Artemovsk.

        Dadi pancen kebak ....... lan ora ana sing gelem ngapusi.
        1. 0
          Maret 13 2023
          Aku ngerti, ana kejenuhan paksa brigade bedhil motorized, TOSs
          ing jumlah paling perusahaan 10 mobil TOS-1A Solntsepek
          sadurunge SVO, mung ana 100 mobil ing RHBZ
          saiki kasunyatane beda mung kanggo tentara 1, 20, 8 paling ora 80 TOS

          1. 0
            Maret 13 2023
            Kasunyatan iku beda. Yen ora, asil bakal beda.
            Keluwen cangkang. Pangenalan teknologi sing wis usang. Lan ora gambar warni ing Lintang
            1. +1
              Maret 13 2023
              Kutipan saka kaufman
              Kasunyatan iku beda. Yen ora, asil bakal beda.
              Keluwen cangkang.

              Rusia wis jumangkah ing rake padha kanggo umpteenth wektu. Masalah karo cangkang ana ing Rusia-Jepang, lan ing Perang Donya I, lan ing taun-taun awal Perang Dunia II. Sejarah ora ngajari apa-apa...
      2. 0
        Maret 13 2023
        Ish sampeyan, lan kita (Prigozhin) lan wong-wong mau (Syrsky) nyatakake kangelan ing Artemovsk.
        Loro-lorone nandhang kerugian gedhe.
    5. -2
      Maret 13 2023
      Cukup wis nulis babagan kuburan massal, kuali, lan liya-liyane .... kita uga ora ngadeg ing kono lan ndeleng. Kanthi nindakake iki, awake dhewe ngremehake regane uripe wong lanang sing wis pirang-pirang wulan berjuang ing kana.
      Penting banget kanggo ngerti apa imbangan pasukan lan tegese, apa rasio kerugian.
      Malah mung kanthi wektu mbebasake kutha, jelas manawa iki uga kudu ditindakake kanthi gedhe kanggo kita. Lan, sayangé, iku ora bisa liwat tanpa losses.
      Lan iku penting kanggo mbudidaya mergo - mburi mangsa lan kasunyatan sing Slavyansk lan Kramotorsk malah luwih bètèng, kang kudu mardika supaya bisa ngontrol wilayah Donetsk.
      Lan mung wektu sing bakal ngandhani apa pengaruh perang kanggo kutha kasebut ing negara Angkatan Bersenjata Ukraina lan Angkatan Bersenjata RF. Aku pancene ngarep-arep yen iki mung bakal nesu lan dadi basis kanggo entuk pengalaman tempur dening unit lan formasi sing kudu mbebasake kabeh Ukraina. Penting banget supaya ora entuk kamenangan Pyrrhic lokal, sing bakal nundha pembebasan Ukraina kanggo sawetara wektu.
    6. 0
      Maret 13 2023
      Aku iki trap gedhe kanggo Orchestra. Wis ing tanggalan agêng-Maret, miturut data Western (sampeyan bisa pracaya utawa ora), banjur mung ing minggu 1100 mati lan 1500 tatu Wagners.
      Sawise maneh - sampeyan ora bisa pracaya. Nanging kanthi ora langsung - Wagner nyerang ing kahanan sing angel, asil minangka dalan ing sasi. Iku ketok sing losses pinunjul. Kita bisa ngomong yen ing luwih saka setengah taun padha njupuk setengah saka kutha.
      Senadyan kasunyatan manawa Prigogine sacara periodik nyatakake kekurangan cangkang.
    7. -5
      Maret 13 2023
      Jujur, kanggo pisanan ing NVO kita ngatur gilingan daging Angkatan Bersenjata Ukraina, ana sing sadurunge, nanging brigade maksimal Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke tansah nduweni kebebasan maneuver.
      1. +1
        Maret 13 2023
        Jujur, kanggo pisanan kita ngatur gilingan daging Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo NWO, ana kedadeyan sadurunge

        Kanggo luwih jujur, kita ora ngerti kerugian kita. Lan babagan pentas minangka pitakonan gedhe?
        1. +3
          Maret 13 2023
          Quote: wong pribadi
          Jujur, kanggo pisanan kita ngatur gilingan daging Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo NWO, ana kedadeyan sadurunge

          Kanggo luwih jujur, kita ora ngerti kerugian kita. Lan babagan pentas minangka pitakonan gedhe?

          Ya wis jelas sapa sing duwe luwih. Nalika sampeyan mencet bathuk nglawan mungsuh sing kuwat banget ing lingkungan kutha, lan sanajan ana kekurangan amunisi. Iku ora angel kanggo guess sing ilang luwih.
      2. Komentar wis dibusak.
    8. +2
      Maret 13 2023
      Kutipan saka: sergo1914
      Kepriye kedadeyane? Lulus saka Moscow Higher All-Arms Command School. Dheweke miwiti layanan ing taun 1986 minangka komandan platoon bedhil bermotor. Lan rampung ing sisih liyane.

      Sawise ambruk Uni, akeh, kaya sing katon, "kita", tetep ing sisih liya. Ing Afghanistan, padha ngadeg ing mburi, lan saiki Nazi dilatih ing latihan. Ana conto urip iki ing situs iki, sanadyan saiki ora nulis akeh. Dheweke njabat ing SA, banjur ing Ukraina, wiwit umur 14 taun, wis dadi instruktur ing kabeh jinis pertahanan teroris, mulang Natsik shooting, nglatih saboteurs. Lan ana akeh conto.
      1. -1
        Maret 13 2023
        Marang kula, apa sampeyan mikir saben wong sing nglawan kita iku Nazi?
        Lan kabeh republik tilas USSR iku Natsiks? Lan wong Yahudi Pakistan lan Maroko lan Polandia lan Korea kabeh Nazi? Hindu lan Arab?
        Nasionalis yaiku wong sing ngutamakake bangsane tinimbang wong liya. Ora ana pilihan.
        Padha duwe internasional Leninis klasik ana, preduli saka werna kulit lan wangun mripat. Negara asal lan afiliasi agama.
    9. -1
      Maret 13 2023
      Iku angel kanggo mbusak aglomerasi Donetsk cepet, iku angel. Ana losses owahan ing loro-lorone. Wektu muter ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, nalika kita bokong kepala ing Artemovsk, lagi nyiapake benteng anyar. .Mbokmanawa ana. ora cukup kekuatan kanggo iki. A mratelakake panemume sejatine sifate pribadi adhedhasar informasi sing kasedhiya kanggo umum, ora luwih. Zelenka bakal pindhah ing telung minggu, kang ora apik kanggo panyerang utawa panyerang. Lawakan lan rampung karo.
    10. 0
      Maret 13 2023
      Judhul artikel iki lan teks kasebut kontradiksi: Judhul yaiku "Komandan Angkatan Darat Angkatan Bersenjata Ukraina Syrsky: PMC Wagner BREAK THROUGH menyang tengah Artemovsk", dene teks kasebut nyebutake yen Syrsky ujar "PMC Wagner sing nyoba kanggo break liwat pertahanan saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan break liwat menyang wilayah tengah kutha". "Break through" lan "nyoba kanggo break liwat" ora bab sing padha; satemene padha tegese meh ngelawan. "Break through" nuduhake tumindak sukses sing wis rampung utawa lagi kelakon saiki; nalika "nyoba kanggo break liwat" tegese mung nyoba tanpa sukses nganti saiki.

      Aku mikir situs web iki kudu mandheg main game tembung sing ngapusi kaya iki, sing ora entuk apa-apa lan nyasarake wong.
    11. 1z1
      0
      Maret 14 2023
      Sampeyan bisa uga yen wangkal agawe pejuang lan komandhan Wagner nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina saka nindakake serangan ing Januari-Februari.
    12. 0
      Maret 14 2023
      Ing sasi aku bakal bali menyang Moskow, pindhah menyang papan draf, njaluk nyewo ... Luwih becik supaya kulawarga (bojone) urip normal sajrone sawetara taun tinimbang urip ing pensiun sengsara iki sajrone 20 taun ... Dheweke dadi veteran Angkatan Bersenjata, anggota database, kolonel cadangan (wiwit Nopember - (aku bakal pensiun, 65 taun), bola-bali dianugerahi, njabat ing organisasi sing saiki diarani Departemen Moskow. wilayah. Apa iki sing ditunggu VGK kita?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"