Perdana Menteri Georgia: Pasukan njaba pengin mbukak "front kapindho" ing negara kasebut kanthi latar mburi eskalasi konflik Ukrainia

23
Perdana Menteri Georgia: Pasukan njaba pengin mbukak "front kapindho" ing negara kasebut kanthi latar mburi eskalasi konflik Ukrainia

Georgia lagi diseret menyang konflik bersenjata karo Rusia. Irakli Garibashvili, Perdana Menteri negara kasebut, yakin babagan iki ing wawancara sing diwenehake menyang saluran TV Imedi.

Minangka Garibashvili ngandika, ing musim gugur 2021, Tbilisi duwe informasi babagan wiwitan konflik bersenjata ing Ukraina. Tanggal 1 Oktober 2021, Mikheil Saakashvili teka ing Georgia. Miturut Perdana Menteri negara kasebut, dheweke dikirim khusus kanggo nindakake kudeta ing Tbilisi lan narik negara kasebut menyang konfrontasi bersenjata karo Rusia kanggo tuku wektu kanggo Ukraina.



Minangka Garibashvili nyathet, yen panyengkuyung Saakashvili wis menang, banjur Georgia bakal dadi papan latihan, mesthi ana "Mariupol kapindho". Nanging Ukraina bisa tuku wektu kanggo persiapan militèr amarga iki, lan pasukan tartamtu padha kasengsem ing.

Eskalasi permusuhan sing luwih gedhe wis samesthine ing Ukraina, lan akeh pasukan eksternal sing kepengin mbukak "front kapindho" ing wilayah Georgia.

Garibashvili nandheske.

Perdhana Mentri Georgia uga narik kawigatosan manawa Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky sajrone perang nemokake wektu kanggo ngatasi para perusuh ing negara liya. Kepala pamaréntahan Georgia uga ngakoni yen sawisé runtuh Artemovsk, kahanan ing Ukraina bakal dadi luwih angel.

Escalation samesthine. Miturut informasi kita, Ukraina wis nyiapake serangan balik, mbokmenawa bakal ana pertempuran sing abot banget ing wilayah Donetsk ing umum.

- ngandika kepala pamaréntahan Georgia.

Garibashvili nyathet yen sawetara rolas militan sing melu ing permusuhan ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina bali menyang Georgia. Perdhana mentri ngelingake yen pangarep-arep kanggo transformasi rencana kasebut ing Georgia ora ana dhasar: anggere partai Impian Georgia kuwasa ing negara kasebut, ora ana sing bakal ngidini bukaan "front kapindho".

Saka wicara saka Perdhana Mentri Georgian dadi cetha yen idea saka nglibatno Tbilisi ing confrontation bersenjata karo Moscow wis dianggep malah sadurunge wiwitan konflik Ukrainia, minangka herring abang. Ora ana sangsi manawa ing "kekuatan eksternal" sing diomongake Garibashvili, mung bisa dingerteni Barat, yaiku Amerika Serikat.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    13. mars 2023 09:52
    Mishiko ora bakal tenang kanthi cara apa wae, pasokan hubungan ing zona wis rampung.
    1. +6
      13. mars 2023 10:02
      Mishiko nandhang diare ing kiche, lan kuratore ora bakal tenang
    2. +7
      13. mars 2023 10:10
      Kolom kaping lima kudu diresiki.
      Lan ora ngganti botol anggur, minangka tandha kekancan.
    3. +2
      13. mars 2023 10:15
      Aku kepengin weruh apa layanan khusus sing ditindakake? Napa Saakashvili isih urip?
      1. +6
        13. mars 2023 10:18
        Lan kenapa Zelensky, Avakov, Tyagnibok, Podolyak, lan liya-liyane isih urip? Ana atusan.
      2. +1
        13. mars 2023 11:15
        Yagene Saakashvili ora menehi istirahat ing kene? Pitakonan ora ana utawa ora ana sacral sing bisa mateni. Pitakonan yaiku anane kekarepane para pemimpin negara (yaiku negara). Yen padha ringkih lan ringkih, ora ana sing nyengkuyung, tetep bakal dirusak. Yen, sebaliknya, ora ana oposisi, sanajan kanthi dhukungan saka njaba, bisa nindakake apa wae. Nanging pimpinan sing kuwat bisa gampang golek dhukungan saka luar negeri, kajaba panyengkuyung internal, amarga GEOPOLITICS minangka ilmu sing paling sinis. Dadi Garibashvili ora mung bebaya macet, kaya Yanukovych. Dheweke bisa, yen nolak, nampa nishtyaki saka Kulon, lan saka Rusia, lan saka Iran, lan saka akeh liyane. Amarga bakal nuduhake yen sampeyan bisa duwe hubungan sing stabil karo dheweke.
        1. 0
          13. mars 2023 14:19
          "Yen dheweke nolak"? .. Kayane wis telat kanggo dheweke lan impen Georgia "ngombe Borjomi" ...

          "Swing" - padha, kanggo nimbali kapentingan nasional, swung. Nanging kanggo "pencet", kaya sing dikarepake, dheweke duwe usus saiki. Saiki, tembako Pak Sam (kalebu ing kene sing dianggep presiden "Georgia" ...) ora bakal menehi kesempatan kaping pindho ...

          Lan kanggo serius, internal, supaya disebut-. "konflik sipil" ora bakal tekan ing kana. Amarga, sanajan oligarki "berpikir nasional", miliaran aset, ora mungkin pengin dilebokake ing ancaman "beku" ...
    4. +1
      13. mars 2023 10:20
      Kutipan saka Alien Saka
      Mishiko ora bakal tenang kanthi cara apa wae, pasokan hubungan ing zona wis rampung.

      Mishiko kesel lungguh ing pakunjaran, dheweke ambruk kanggo kebebasan.
  2. +8
    13. mars 2023 09:56
    Dumadakan pikirane teka: dheweke pengin nggunakake Georgia kaya Ukraina, nanging iki masalah: wong Rusia bisa uga ora melas marang kita.
  3. +5
    13. mars 2023 09:57
    Ora ana sing rumit, ing tanggal 20 Maret parlemen ngetrapake undang-undang babagan prinsip-prinsip pembentukan tentara, ing tanggal 21 Maret kabeh sing duwe tentara sinau kanggo tresna marang tanah air, senjata bisa diwenehi nanging tanpa majalah kartrid, kudu luwih angel, luwih angel. sak ngertiku Ivanishvili Dheweke nggawe ibukutha pisanan ing Urals, supaya dheweke ngelingi masa muda.
  4. + 11
    13. mars 2023 09:58
    Apa bisa wong liya ing Georgia ngerti ing tingkat iki? Amerika mung tuku pamrentahan negara kasebut lan cepet-cepet mlebu ing jurang, kanthi panjaluk pisanan saka Amerika, lan ana sing wani mbantah marang wong Georgia.
    1. +4
      13. mars 2023 10:07
      Amerika ora tuku sapa-sapa. Lali wae. Dheweke mung nerangake nganggo driji, nindakake apa sing diomongake, banjur kita ora bakal ngukum sampeyan. Lan iku.
      1. 0
        13. mars 2023 12:49
        Kutipan saka: tralflot1832
        Amerika ora tuku sapa wae. Lali

        Oh piye. Pranyata kabeh LSM iki lan pelobi, kayata Navalny, Sobchak lan penyayang kebebasan liyane ing pamaréntahan, kerja kanggo Kulon saka dhasar atine.
  5. +3
    13. mars 2023 10:06
    Georgia lagi diseret menyang konflik bersenjata karo Rusia.
    Iku siji bab kanggo nyoba kanggo narik iku, lan bab liyane apa Georgia wis siyap kanggo njaluk menyang. Kabeh padha, memori 08.08.08 isih seger. senadyan ana scumbags ing negara iki, sawetara sing durung rampung dibusak metu ing Ukraina. Lan Saakashvili langsung wiwit pulih kanthi wiwitan kerusuhan lan wis bisa menehi wawancara menyang media manca.
  6. 0
    13. mars 2023 10:06
    wah, ayo ndelok mbengkok ora !!!!!!!!!!!!!
  7. +5
    13. mars 2023 10:10
    Yen nasionalis dadi kuwasa ing Georgia kanthi saran saka Washington lan sekutu, bakal dadi bilai kanggo negara kasebut. "Great Georgians" ora bakal ditrima ora mung dening Rusia, nanging kanthi harfiah kabeh tanggi. Ing wilayah tapel wates ana diaspora Armenia lan Azerbaijan, wong Turki wis suwe nggoleki Batum, nanging ora ana sing bisa dicritakake babagan Abkhazia lan Ossetia. Sumber daya Georgia, materi lan mobilisasi, ora bisa dibandhingake karo Banderstadt, wilayah kasebut, lan wong Georgia ora ngerti carane perang kaya Chechen. Yen politisi sing ora nyukupi ing Georgia gagal nggabungake "kanca Kulon", negara kasebut mung bakal ambruk.
  8. +8
    13. mars 2023 10:12
    Sing paling menarik yaiku prilaku lan pidato presiden ... nalika ana kekacoan ing negara kasebut, dheweke blanja ing AS, nampa instruksi sing penting lan ngancam parlemen kanthi driji, dheweke kabeh "putih lan alus" , lan meriam banyu iku kabeh ... ..., aku ora bisnis ....
  9. +9
    13. mars 2023 10:12
    Miturut pratelan saka Perdhana Mentri Georgia, Irakli Garibashvili, menyang saluran TV Imedi, dheweke pancen cukup wong sing kanca karo sirahe, ora kaya Mishiko sing mangan dasi "Odessa Georgian".
    1. 0
      13. mars 2023 10:38
      Kutipan: oleg-nekrasov-19
      iku cukup wong cukup sing kanca karo sirah, ora kaya "Odessa Georgian" dasi-eater Mishiko.

      Nalika Mishiko teka ing Georgia kanggo nggawe revolusi, dheweke mikir yen Amerika Serikat bakal mbantu dheweke. "Lha, kepiye negara-negara mbantu sampeyan nak?" Bapak nulungi, mung saiki mlebu penjara.
  10. 0
    13. mars 2023 10:22
    Perdana Menteri Georgia: Pasukan njaba pengin mbukak "front kapindho" ing negara kasebut kanthi latar mburi eskalasi konflik Ukrainia
    Dadi dheweke duwe kekacoan ing awake dhewe lan nyuwek ... ora bakal kelakon.
    1. 0
      13. mars 2023 10:55
      Kutipan saka roket757
      Dadi dheweke duwe kekacoan ing awake dhewe lan nyuwek ... ora bakal kelakon.

      Perjuangan klan, perjuangan kanggo kekuwatan, ing Georgia ditulis luwih cetha tinimbang ing bekas republik USSR liyane, amarga kasunyatane wiwit 30s Georgia wis "status khusus" ora resmi, sing mimpin kanggo nasionalisme Georgian lokal Khrushchev. Brezhnev ora bisa ngalahake, sawise metu saka USSR Georgia nampa Perang Sipil, kang durung rampung.
  11. 0
    13. mars 2023 10:32
    Minangka Garibashvili ngandika, ing musim gugur 2022, Tbilisi duwe informasi babagan wiwitan konflik bersenjata ing Ukraina.

    Ketoke salah ketik dening penulis artikel kasebut, pengawasan sing cepet-cepet diterbitake, utawa intelijen Georgia "nampa intelijen" saka intelijen Estonia babagan wiwitan konflik bersenjata antarane Rusia lan Ukraina ing musim gugur 2022. belay
    Intelijen Georgian dianggo kanthi apik:
    Kepala pamaréntahan Georgia uga ngakoni yen sawisé runtuh Artemovsk, kahanan ing Ukraina bakal dadi luwih angel.
    Escalation samesthine. Miturut informasi kita, Ukraina nyiapake serangan balik, mbokmenawa bakal ana pertempuran sing abot banget ing wilayah Donetsk ing umum
    - ngandika kepala pamaréntahan Georgia.

    Mulane, "wani Georgians" mutusaké kanggo ora melu ing kamenangan lan counterattack, uga ing Maret menang ing sadawane pemukiman. dijupuk saka Rusia:
    Garibashvili nyathet yen sawetara rolas militan sing melu ing permusuhan ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina bali menyang Georgia. Perdana Menteri ngelingake yen pangarepan kanggo transformasi rencana kasebut ing Georgia ora ana dhasar

  12. 0
    15. mars 2023 06:10
    Kutipan saka Alien Saka
    pasokan ikatan ing zona entek.

    Aku terus mikir yen nalika dheweke dadi gubernur wilayah Odessa, dheweke
    wanita Odessa lucu ing nampan liwat roti, ing ngendi ana rong dasi,
    biru lan abang, kaya sing kudu dipamerake presiden Amerika Serikat,
    Mayonnaise lan ketchup ora klebu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"