Review militèr

Pangembang platform multifungsi penerbangan transportasi TRAMP nuduhake tampilan drone

33
Pangembang platform multifungsi penerbangan transportasi TRAMP nuduhake tampilan drone

TRAMP drone transportasi, sing dikembangake ing Rusia, ngrampungake tahap tes lemah lan rencana kanggo njupuk menyang langit ing wulan April. Ing sawetoro wektu, dheweke terus mlaku ing landasan pacu lapangan udara, nalika para pangembang lagi debugging sistem lan mekanisme.


Ing pangembangan kendaraan aerial tanpa awak anyar, sing nampa jeneng asli TRAMP (transport penerbangan platform multifungsi), kacarita ing awal Februari taun iki, nyebutake sumber ing industri pertahanan Rusia. Babagan drone ing wektu sing, sethitik iki dikenal, mung sing iku saka jinis pesawat, saged landing lan njupuk mati saka cendhak, situs kurang disiapake lan ngirim kargo menyang titik tartamtu dening parachute. Lan iki katon drone ora dikenal.

Lan dina sadurunge, cuplikan saka tes lemah UAV iki muncul ing Web. Minangka ternyata, pancen digawe miturut skema pesawat, swiwine lurus, dumunung ing ndhuwur fuselage, unit buntut loro-keel V-shaped.

Drone kasebut nduweni kompartemen kargo gedhe kanthi volume 2 liter, sing ngidini sampeyan nyelehake kargo gedhe. Jarak penerbangan kasebut diumumake ing 650 km, kacepetan jelajah - 600 km / jam lan langit-langit - 195 ewu meter.

Pangembang posisi drone minangka multi-tujuan sing bisa digunakake kanggo tujuan militer lan sipil. Kompartemen kargo ngidini sampeyan nyeleh macem-macem peralatan, kalebu sing dimaksudake kanggo pengintaian, lan lawang lawang kargo sing mudhun ngidini sampeyan nggunakake Tramp minangka tukang ngebom kanggo serangan pinpoint ing posisi mungsuh.

Drone duwe desain modular, sing ngidini ngganti sayap, mesin lan peralatan pendaratan kanthi cepet.

33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaufmann
    Kaufmann 14. mars 2023 06:35
    +8
    Jenenge mesthi....oke, paling ora Obama utawa Bidon
    1. Popuas
      Popuas 14. mars 2023 06:38
      + 11
      A bisa uga becik ngguyu yen dideleng saka wujude .... wah kaya sing diomongake, ana iwak sing kurang iwak lan kanker hi
      1. NDR-791
        NDR-791 14. mars 2023 06:45
        +9
        Kutipan: Popuas
        dideleng saka wujude...

        Lan kenapa R&D lan liya-liyane? Padha bakal langsung njupuk apik lawas buktiaken siji.
        1. Michael67
          Michael67 15. mars 2023 00:55
          0
          Dadi dheweke njupuk (mung njaba). Yen ora, komponen modern, sing paling kamungkinan, dijupuk saka sing wis diprodhuksi ing Rusia. Sing luwih prasaja luwih apik. Kanggo maksud kuwi. Keledai ngarep! Good luck kanggo pangembang lan tanpa gangguan saka birokrat.
  2. Kuziming
    Kuziming 14. mars 2023 06:39
    0
    Apa mung aku sing weruh pepelat? nglirik
    Lan ya, aku bodho nulis komentar sing luwih rinci.
  3. NDR-791
    NDR-791 14. mars 2023 06:41
    0
    lawang ngisor-lempitan kargo lawang ngisor ndadekake iku bisa kanggo nggunakake TRAMP minangka tukang ngebom kanggo pinpoint serangan ing posisi mungsuh.

    kacepetan njelajah - 195 km / h lan langit-langit - 3 ewu meter.

    Kanthi kinerja "pinunjul", tukang ngebom kasebut minangka target nomer 1 kanggo panah utawa jarum
    1. 1z1
      1z1 14. mars 2023 06:49
      +6
      Ora ana analog ing jagad iki. Apa ora angel kanggo guess. Lingkaran modeller pesawat
      1. crasher
        crasher 14. mars 2023 07:08
        +4
        Lingkaran "Tangan Terampil" mesthi. Nanging sing utama ora kaendahan, nanging nindakake fungsi lan murah.
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 14. mars 2023 06:53
    +4
    Nalika para pejuang mbutuhake amunisi kanthi cepet utawa njupuk sing tatu, ora ketompo carane pepelat bakal katon, sanajan karo palung Baba Yaga ... sing utama yaiku dheweke nindakake kanthi cepet lan efisien.
    Muga-muga para pangembang rampung kanthi cepet kabeh tes lan implementasine ing pasukan kita.
    Kanggo testing, sampeyan bisa menehi Wagnerites ... padha ora keganggu karo sembarang birokrasi tentara lan langsung njaluk mudhun kanggo bisnis.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 14. mars 2023 07:16
      +7
      Nalika pejuang mbutuhake amunisi kanthi cepet utawa njupuk sing tatu, ora preduli kaya apa pepelat kasebut.
      Iki ..., umume, iki, sing ditampilake ing video, ora bakal bisa njagong lan njupuk saka situs sing ora disiapake, kaya sing dikandhakake para pangembang. Amarga rodha cilik, reresik ing ngisor weteng malah luwih cilik, lelungan vertikal rodha malah kurang saka reresik ing weteng. wektu iki.
      Bentuk fuselage, lan mulane kompartemen kargo, kanthi gampang, ora optimal kanggo nampung paling akeh kargo. Amarga iki, pratelan babagan kemungkinan nyelehake kargo gedhe ing kapal katon aneh. Iki loro.
      Sampeyan bisa pindhah luwih. Nanging iki cukup.
      Pangembang, mesthi, apik kanggo ora lungguh, nanging nindakake tugas. Nanging asil katon aneh. Kajaba iku, ana akeh pangembangan pesawat kanthi ukuran sing padha sanajan ing sumber terbuka, uga ... akeh. Loro domestik lan manca. Kajaba iku, adaptasi menyang versi tanpa awak luwih gampang tinimbang ngembangake platform saka awal.
      Bisa dingerteni yen bocah sekolah utawa siswa saka arah non-profil nindakake pakaryan kasebut. Dheweke duwe kawruh minimal babagan topik kasebut. Nanging ing kene... Utawa aku mikir banget babagan pangembang?..
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 14. mars 2023 07:26
        +3
        Kutipan saka abracadabre
        Utawa aku mikir banget babagan pangembang? ..

        Paling ora padha nindakake apa-apa ing arah iki, ora ana liyane ... helikopter Sikorsky pisanan, lan kita, uga katon kaya kerajinan saka bunder pelopor.
        Muga-muga varian UAV kargo sabanjure bakal berkembang dadi model sing luwih maju.
        Ing kasus apa wae, arah pangembangan pesawat kasebut dijupuk kanthi bener ... masa depan penerbangan kargo ana.
      2. Argon
        Argon 14. mars 2023 07:48
        0
        Ing mratelakake panemume awal delusional, iki, kaya-kaya, gagasan nggawe MODULAR, HIGHLY OBSERVABLE kanggo pertahanan udara. Garis lurus lan buntut sing sloping nuduhake yen iki amarga kacepetan radas saka radar sing dimaksudake. Modularitas, iki wis sawise "tatu" yen tekan "omah" sampeyan bisa kanthi cepet ngganti. Ing tembung, iki dudu kanggo tujuan sipil!
      3. Michael67
        Michael67 15. mars 2023 01:08
        0
        Sapa sing ngomong yen sampeyan kudu lungguh ing endi wae? Ing cilik saka SM, iku cukup kurang (kacepetan cocok) kanggo pass liwat titik tartamtu lan nyelehake mbukak. Ing acara evakuasi, ya. Butuh dalan. Lan mungkasi nyalahke kita! Ayo dadi ngrembug balon Cina liwat homosekostan.
    2. Andrey Moskvin
      Andrey Moskvin 14. mars 2023 19:17
      +1
      Apa Baba Yaga duwe palung? ngguyu Aku mikir stupa.
  5. 2112vda
    2112vda 14. mars 2023 07:02
    +1
    Kutipan: NDR-791
    Lan kenapa R&D lan liya-liyane?

    Kutipan: NDR-791
    Kutipan: Popuas
    dideleng saka wujude...

    Lan kenapa R&D lan liya-liyane? Padha bakal langsung njupuk apik lawas buktiaken siji.

    Inggih, sampeyan bener ing umum. Dheweke ora miwiti R&D dhewe, nanging ing kana. Iki minangka sabdhoning normal kanggo "asimilasi" dana anggaran. Bubar, kita uga kudu nambah mung siji detail menyang siji produk, ing wangun pipa cendhak biasa. Padha ngandika ing ndhuwur iku perlu kanggo nindakake R & D ing pipe iki. Sing paling njijiki yaiku iki minangka casing protèktif biasa lan wis ana sing padha ing versi produk iki. Semono uga kita urip. Moscow banjur kudu Cut budget. piye maneh?
    1. Michael67
      Michael67 15. mars 2023 01:11
      0
      Hello Kamrad. Menehi kula invoice.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 14. mars 2023 07:04
    +4
    Kutipan saka Kuziming
    Apa mung aku sing weruh pepelat?

    Kadhangkala penampilan sing ngapusi lan katon polos bisa luwih migunani kanggo tugas tartamtu tinimbang "ganteng" ing wangun.
    1. hellcos
      hellcos 14. mars 2023 08:53
      0
      saengga pepelat nindakake fungsine kanthi bener. Ana alesan kanggo moyoki, padha uga ngguyu Geranium amarga saka motor, nanging ora kanggo dangu
  7. mark1
    mark1 14. mars 2023 07:30
    +1
    Lan apa sing kudu isin? Yen mung dheweke kerja lan tumindak kanthi jumlah sing tepat ing wektu sing tepat, lan ora mengko "sawise" lan ora dadi potongan. salinan.
    1. mark1
      mark1 14. mars 2023 09:21
      +1
      Bentuk fuselage nyedhiyakake kaku lan entheng, yen, contone, balok karo pengikat kanggo nggantung wadhah digunakake, bakal luwih abot, monocoque ora bisa digunakake amarga potongan kargo gedhe, lan ing kasus kasebut luwih angel. , supaya kabeh iku optimal - biaya / efisiensi yen mung .. (Waca prev post.)
  8. faiver
    faiver 14. mars 2023 07:32
    0
    Ya, sing sejatine - penampilan kasebut dadi ANT-2 taun 1924 ...
    Lan tampilan nyata - telu poto-dipunginaaken ing paten wuta saka apa lan mabur?
  9. Kuziming
    Kuziming 14. mars 2023 07:50
    0
    Kutipan: rotmistr60
    Kutipan saka Kuziming
    Apa mung aku sing weruh pepelat?

    Kadhangkala penampilan sing ngapusi lan katon polos bisa luwih migunani kanggo tugas tartamtu tinimbang "ganteng" ing wangun.

    Banjur aku bakal nyoba nggedhekake replika, nuwun sewu, aku dudu pabrikan pesawat, nanging isih:
    1. Piranti kasebut nduweni awak helikopter lan landing gear, nanging iki minangka pesawat. Avionics uncharacteristic kanggo pesawat.
    2. Nitih kosong ing take-off, rattles kaya ember saka paku. Aku ora ngerti apa sing digawe saka logam, nanging para perancang ora mikir babagan bahan komposit. kothak logam mabur iki cetha ora worth ngirim menyang baris kontak. Radar bakal sok dong mirsani nalika dheweke metu saka lemah.
    3. Great idea kanggo nyeleh wing ndhuwur modul kargo. Maneh, aku ora mbayangno kemampuane kanggo ngrancang, nanging kanthi jelas, kecepatan landing bakal dhuwur banget kanggo ndharat ing situs sing ora disiapake, utamane kanthi beban.
    Kita sijine swiwi ing ndhuwur, supaya nggawe karo area gedhe lan dawa, tho ember iki karo motor ora nuduhake kacepetan pesawat pinunjul.
    Nanging aku ngerti manawa swiwi wesi gedhe mung bakal pecah nalika goyang, nanging bahan komposit wis kasebut ing ndhuwur.
    Lha, gawenen saka plywood, Farman bakal mbantu, kabeh bakal luwih apik.
    4. Mesin apa sing bakal ngangkat keajaiban aerodinamika iki, aku ora ngerti saka artikel kasebut, mbok menawa pasukan traksi sing luar biasa bakal mutusake kabeh. Nanging piye wae misale jek sing engine iku paling cilik. Lan apa dawa sing dibutuhake sadurunge njupuk saka lemah uga durung cetha.
    1. crasher
      crasher 14. mars 2023 11:34
      +1
      Piranti kasebut nduweni awak helikopter lan peralatan pendaratan, nanging minangka pesawat. Avionics uncharacteristic kanggo pesawat

      Apa sampeyan wis nganggep avionik ing awak? belay
      1. Kuziming
        Kuziming 14. mars 2023 19:24
        0
        Komentar ditampa, salah nggunakake istilah. Matur nuwun kanggo koreksi. Maksudku glider.
  10. Romanenko
    Romanenko 14. mars 2023 07:57
    0
    Desain pesawat kasebut kanthi jelas digawe miturut kesan Andrei Nikolaevich Tupolev ANT-2, nanging ora ana sing ngomong yen ora rasional.

    Mung luwih modern.
  11. Fedor Rashkin
    Fedor Rashkin 14. mars 2023 08:24
    0
    Donald mbokmenawa mbayar ekstra kanggo jeneng ....
  12. Fintiflushkin
    Fintiflushkin 14. mars 2023 08:28
    +1
    Penampilan, mesthine, piranti kasebut sengsara. mugi-mugi ngisi ing tingkat. Nanging, iku evokes pikirane - iku pancene dadi nguciwakake ing industri penerbangan? Sawise "Buran" sejatine drone, lan ana masalah sing luwih rumit, nanging ing kene - dodo karo swiwi dibutuhake, lan nyeri lair.
  13. Goto
    Goto 14. mars 2023 09:26
    0
    Napa sampeyan ora ngirim kabeh panjaluk sing ana ing komentar menyang pangembang? Bisa uga tawaran sing migunani.
  14. zxc15682
    zxc15682 14. mars 2023 10:25
    +1
    Sampeyan kudu nggunakake plywood. Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani
  15. vovochkarzhevsky
    vovochkarzhevsky 14. mars 2023 10:49
    +1
    Drone kasebut nduweni kompartemen kargo gedhe kanthi volume 2 liter.

    Iki gedhe? Ya, Mi-24 duwe kompartemen kebangkrutan, lan malah meh kaping pindho luwih gedhe.
    Inggih, pitakonan sing paling penting, ing ngendi kita butuh pepelat kaya ngono?
    Miturut cara, iku cetha kalah saka bagéan saka pesawat dismantled, banget rudely, malah ends saka bagean prewangan padha ora disegel.
  16. penggali
    penggali 14. mars 2023 11:00
    0
    platform iki padha karo trump piyambak - lemak karo padharan. Apa wae sing diarani, bakal mabur.
  17. Kuziming
    Kuziming 14. mars 2023 19:38
    +1
    Kutipan: Romanenko
    Desain pesawat kasebut kanthi jelas digawe miturut kesan Andrei Nikolaevich Tupolev ANT-2, nanging ora ana sing ngomong yen ora rasional.

    Mung luwih modern.

    Wong tuwa duwe roda loro gedhe ing ngarep. Iki duwe sing cilik.
    Mbokmenawa, bakal ana intelijen buatan ing njero, nandur ing telung titik. Nanging piye wae aku ora percaya. Lan kasunyatan sing bakal teka ing lemah ing kacepetan dhuwur karo siji wheel iki hard kanggo pracaya. Senajan sampeyan kudu paling ora jotosan liwat pipo supaya ngerti carane bener bakal nampa.
    Mbokmenawa, akeh bakal gumantung ing distribusi kargo.
    Ing kasus iki, gagal landing gear nalika kebangkrutan banget kamungkinan. Utamané karo landing remot.
    Ing pendapat amatir, kanggo linuwih landing lan lepas landas ing situs sing ora disiapake, sampeyan butuh skema kanthi perencanaan maksimal, saenipun, supaya sampeyan bisa ndharat kanthi mesin mati.
  18. Garist Pavel
    Garist Pavel 14. mars 2023 20:37
    0
    Minangka kita ngomong ing Belarus, geta zhests. Ana gaya "hi-tech", nanging gaya iki, ketoke - "hi-dadi" Paling ora bakal diremehake. Lan sampeyan posisi dhewe minangka daya teknologi dhuwur? Mdaaa .. Padha macet wulu pindho lan saiki sampeyan mikir sampeyan bakal kick everyone? Aku bisa mbayangno carane propaganda Ukrainia lan Barat dimuntahake saiki....