Veteran Israel ngalangi kunjungan Netanyahu menyang Jerman kanthi mblokir Bandara Ben Gurion

21
Veteran Israel ngalangi kunjungan Netanyahu menyang Jerman kanthi mblokir Bandara Ben Gurion

Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu dijadwalake mabur menyang Berlin dina iki. Penyelenggara protes anti-pemerintah duwe tujuan kanggo nyegah iki.

Iki dilaporake dening koran Israel The Jerusalem Post.



Pimpinan aksi protes kasebut nandheske yen dheweke ora ngupayakake lumpuh kerja Bandara Ben Gurion utawa ngganggu rencana penumpang udara liyane. Mulane, dheweke mung mblokir dalan sing tumuju menyang bandara, supaya kabeh wong bisa bebas menyang pelabuhan udara kanthi sepur.

Dikarepake yen ewonan warga Israel sing protes marang reformasi peradilan bakal kumpul ing bandara lan ing pinggiran.

Netanyahu bakal nemoni kita ing saben pojok, ing saben penerbangan utawa konferensi sing dituju. Kita ora bakal nglilani dheweke ngrusak impen generasi lan visi Zionis kanthi ngowahi Negara Israel dadi diktator.

penyelenggara protes ngandika.

Wigati dicathet yen para veteran Israel saka operasi khusus IDF "Entebbe", uga disebut "Yonatan", uga nyegah kunjungan Netanyahu menyang Jerman kanthi ngalangi Bandara Ben Gurion. Tindakan iki ditindakake meh setengah abad kepungkur, nalika pasukan keamanan Israel ngeculake penumpang pesawat Air France sing dibajak teroris Palestina menyang Afrika. Sajrone operasi kasebut, sadulur saka Perdana Menteri Israel saiki, Yonatan Netanyahu, sing mrentah operasi kasebut, tiwas.

Protes wis ana ing negara kasebut luwih saka rong wulan. Alesane yaiku tagihan sing nyedhiyakake reformasi pengadilan Israel. Iki banget mbatesi kekuwatan Mahkamah Agung negara, dadi luwih gumantung marang parlemen lan pamrentah.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -1
    15. mars 2023 13:22
    Iki minangka urusan internal, supaya dheweke ngerti dhewe, kaya wong Prancis kanthi reformasi pensiun, wong Georgia kanthi hukum agen asing, wong Moldova kanthi tarif.
    1. 0
      15. mars 2023 13:37
      Kutipan saka uprun
      Iki minangka urusan internal, supaya dheweke ngerti dhewe, kaya wong Prancis kanthi reformasi pensiun, wong Georgia kanthi hukum agen asing, wong Moldova kanthi tarif.

      Isih, bakal menarik kanggo ndeleng nalika Netanyahu ora bakal menyang bandara ing iring-iringan, nanging kanthi helikopter bakal langsung menyang pesawat.
      Ora kaya para veteran sing bakal njupuk helikopter saka slingshots, utawa bisa uga balon bakal diluncurake menyang udhara ing sadawane rute helikopter. keprungu
    2. +1
      15. mars 2023 15:21
      Kutipan saka uprun
      Iki minangka urusan internal, supaya dheweke ngerti dhewe, kaya wong Prancis kanthi reformasi pensiun, wong Georgia kanthi hukum agen asing, wong Moldova kanthi tarif.

      Komentar teknis. eseman
  2. -2
    15. mars 2023 13:28
    Kita ora bakal nglilani dheweke ngrusak impen generasi lan visi Zionis kanthi ngowahi Negara Israel dadi diktator.

    Tegese, iki ora dadi reformasi yudisial, nanging wedi yen Ortodoks isih bakal dibuwang menyang tentara. Ben butuh perang karo Iran supaya tetep urip lan ora sengaja njagong, nanging kudu ninggalake kabeh. Bakal ana perang.
  3. +1
    15. mars 2023 13:30
    Israel, Prancis, Jerman, Amerika ... Kepiye carane kita tekan titik yen ing negara-pilar peradaban, para panguwasa ora ngrungokake swarane rakyat lan akal sehat? Apa ana wong sing kuwasa ndeleng ngarep?
    1. +1
      15. mars 2023 13:52
      Kutipan saka Ruabel
      Israel, Prancis, Jerman, Amerika...

      Lan iku kabeh?
      1. 0
        15. mars 2023 13:58
        Apa sampeyan ngrujuk marang simbah?
        Yen ya, dheweke pancen adoh banget, miturutku.
        Yen kita ngomong babagan bangsa, mula kabeh.
    2. -2
      15. mars 2023 14:27
      Kutipan saka Ruabel
      Kepiye carane kita entuk

      Terserah kowe.
      Ing Israel, dheweke demonstrasi nglawan Netanyahu kanthi topeng reformasi. 100-150 ewu metu nglawan, lan 2,5 yuta milih dheweke ing pemilihan.
      Kabeh liwat lan iki bakal liwati.
  4. +2
    15. mars 2023 13:30
    Netanyahu bakal nemoni kita ing saben pojok, ing saben penerbangan utawa konferensi sing dituju. Kita ora bakal nglilani dheweke ngrusak impen generasi lan visi Zionis kanthi ngowahi Negara Israel dadi diktator.

    penyelenggara protes ngandika.
    Aneh, apa bedane visi Zionis lan transformasi Negara Israel dadi diktator?! aran
    1. -10
      15. mars 2023 13:38
      Zionisme (Ibrani צִיּוֹנוּת‎, zionut - saka jeneng Gunung Sion ing Yerusalem) minangka gerakan politik sing tujuane kanggo manunggalaken lan kebangkitan bangsa Yahudi ing tanah air sajarah - Israel (Eretz Israel), uga konsep ideologis. ing ngendi gerakan iki adhedhasar

      Nalika sampeyan bisa ndeleng, ana apa-apa elek ing Zionisme - iku mung idea sing nyawiji kabeh wong Yahudi. Kaping pisanan, iki minangka gerakan sing demokratis, sing banjur rada bajingan dening ortodoks, lan saiki nyoba ngrampungake Ben.
  5. +2
    15. mars 2023 13:35
    Maidan teka ing Israel, apa trik Biden?
    1. 0
      15. mars 2023 17:47
      Kutipan: Yeheskiel 25-17
      Maidan teka ing Israel, apa trik Biden?

      Maidan wis teka - bungkus koper sampeyan! ngguyu
  6. -6
    15. mars 2023 13:35
    Benjamin Netanyahu dhewe tatu sajrone operasi intelijen utama Israel sing ora pati penting tinimbang operasi Entebbe. Banjur meh sepisanan bisa mbebasake pesawat sing dicekel dening wong Palestina, mbebasake meh kabeh sandera sing urip, kanthi taktik mateni para teroris lan malah njupuk organizer karismatik serangan ing operator udara Israel - Khalsa. Sadurunge dheweke dijupuk, popularitas dheweke cocog karo Yasser Arafat. Ketoke, ing masyarakat Israel, reformasi wiwit prematur tanpa teka menyang pendapat umum ing diskusi, utawa pihak sijine ambisi pribadi ndhuwur kapentingan umum rakyat lan kesatuan.
  7. -8
    15. mars 2023 13:35
    Netanyahu mutusake kanggo ngremuk pengadilan kanggo awake dhewe, supaya ora ana sing nyoba nglebokake dheweke ing penjara?Lan apa, amarga apa Maidan ing Israel ora bocah.
  8. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        15. mars 2023 16:12
        Lan pirang-pirang wong Arab sing mati kanggo keadilan sejarah lan pangkate ora dadi tipis, bungah yen Iran ora nyedhiyakake, saka ngendi wong Ukrainia nguwuh ing saindenging jagad, nanging ora bisa mbuktekake apa-apa.
        1. 0
          15. mars 2023 20:29
          Kutipan saka: tralflot1832
          Lan carane akeh wong Arab mati kanggo kaadilan sajarah lan rangking ora tuwuh lancip.

          1 Saupama padha ora miwiti perang, mesthi padha slamet.
          2 Lah, apa ta, saka kabeh sing dikarepake, mung telu.
          Kutipan saka: tralflot1832
          Bungah yen Iran ora nyedhiyakake, saka ngendi wong Ukrainia nguwuh ing saindenging jagad, nanging ora bisa mbuktekake apa-apa.

          Apa sing diwenehake menyang Ukraina wis dadi tahap kepungkur kanggo Israel. Sampeyan ora kaget kok padha sinau kanggo numpes wong-wong mau supaya cepet, uga, lan bukti kasedhiya banget cepet, sanadyan ora dening Ukraina.
  9. 0
    15. mars 2023 14:30
    Pemilu ora cukup kanggo demokrasi, pemisahan kekuwatan eksekutif, legislatif lan yudikatif perlu. Nalika pemerintah nyoba kanggo kompromi kamardikan saka pengadilan, iku tansah bab ala.
    1. +2
      15. mars 2023 14:36
      Divisi iki rada sewenang-wenang. Ana uga konsep "mriksa lan imbangan". Dadi, ana persimpangan parsial saka kompetensi cabang-cabang pamaréntahan. Ing republik parlementer lan monarki parlementer, pembagian kakuwasan antarane cabang legislatif lan eksekutif kabur. Senajan, aku setuju, yudikatif kudu paling otonom saka kabeh telung cabang pamaréntahan.
      1. +1
        15. mars 2023 15:10
        Analisis sing apik, aku ora bisa setuju karo sampeyan. hi
      2. +2
        15. mars 2023 16:17
        Lan ing ngendi ana negara kaya ing planet bumi, ing ngendi pengadilan ora gumantung marang negara? Mbokmenawa iki mung Rusia, kadhangkala sampeyan kaget karo keputusan pengadilan.
        1. 0
          15. mars 2023 16:53
          Aku gelem totohan bir sing Italia luwih merdika saka Rusia. Promosi lan transfer dikelola dening CSM (organisasi hakim sipil lan pidana), ana penuntutan wajib (yen ana kejahatan, hakim investigasi kudu ndhaptar laporan kejahatan lan nindakake penyelidikan), ing investigasi, dheweke mimpin polisi. , pungkasane, dheweke bisa nyelidiki sapa wae miturut jaminan lan kekebalan sing diwenehake dening konstitusi. Iki ditrapake kanggo sistem peradilan pidana. Ing sistem peradilan administratif, kabeh beda, aku yakin saka pengalamanku dhewe yen sawetara keputusan digawe kanggo kepentingan negara. nangis

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"