Review militèr

F-15EX tinimbang F-35 kaya Su-35S tinimbang Su-57?

119
F-15EX tinimbang F-35 kaya Su-35S tinimbang Su-57?

Saiki yen akeh wong mutusake yen penulis mutusake kanggo nyampur koktail edan, mula bakal salah. Kabeh isih crazier lan luwih rumit saka misale jek ing kawitan marketing, lan apa wis kedados ora kudu nyoba kanggo dirangkul bebarengan ing siji tiba swoop, nanging master quietly, sing ngerti apa wis diwutahake liwat es crowbar. Senajan ing siji wektu kita seneng sudhut baja saka sheathing KUNG.


Jawaban kanggo pitakonan "Napa F-15 maneh" dumunung adoh ing awal 90s abad pungkasan. Dadi ayo menyang critane. Kaya biasane.

Dadi, nineties, USA. Jendral saka penerbangan dheweke pancene pengin pesawat anyar, amarga elegan, brilliance lan kaendahan lan Cut. Lan aja lali babagan gelut, amarga Yugoslavia, Irak, Suriah, Libya lan dhaptar terus. Mulane, ing pungkasan abad kaping 20, para jenderal padha mikir babagan apa sing bakal ditindakake ing abad kaping 21. Tegese, pesawat anyar dibutuhake. Akeh pesawat anyar lan kelangan supaya kabeh wong gumun lan wedi.

Mesthine, pesawat kasebut kudu generasi kaping lima lan ora liya.

Mesthine, dheweke mabur ing abad kaping 21 ing pesawat saka generasi kaping lima iki, nanging alangan kasebut rada larang.


Kasunyatan bilih F-22 wis dadi "bolongan ireng" sing nyerep dhuwit luwih cepet tinimbang mesin prints sing dimangerteni saben wong ing abad pungkasan, amarga Raptor wiwit diusir saka penerbangan, ing ngendi dheweke wiwit mangan dolar kaya edan, kanggo Cut pendanaan lan ing umum kanggo nyiapake kanggo ora mulya, nanging mundur.


F-35 pancen apikan: ora ngetokake dhuwit kanthi jumlah liar, dibandhingake karo F-22, umume murah lan prasaja. Nanging masalahe - sanajan pesawat ora ngobong tas dolar ing afterburner, ana kekurangan liyane. Luwih tepate, atusan masalah cilik sing isih didandani. Akeh ahli ngandhakake yen F-35 durung digawa menyang kondisi siap tempur.

Nanging masalah utama ora malah sing. Masalah utama yaiku Rusia wis sukses nguji lan nggunakake hipersonik gaman "Dagger", digunakake kanggo iki salah siji pesawat paling tuwa saka Angkatan Udhara sawijining. Pitakonan liyane yaiku dina iki ora ana pesawat ing donya sing bisa dibandhingake karo MiG-31 ing babagan kacepetan lan dhuwur.


Kanggo nanggepi, Amerika Serikat nggawe senjata hipersonik dhewe, nanging masalahe yaiku: F-22 lan F-35 ora bisa nggawa, amarga nalika pesawat kasebut digawe, dheweke mikir babagan misil hipersonik kanthi kuat kanggo masa depan, lan mula volume kompartemen senjata saka F-35 lan F-22 mung ora ngidini senjata kuwi diselehake ing kono. Lan penundaan njaba pesawat siluman ora dianggep dhuwur, kaya sing sampeyan ngerteni.


Patut, wong kudu mindhah pluru iki ing udhara, supaya Amerika Serikat mutusaké kanggo tindakake conto Rusia: mung njupuk lan nggawe versi modern saka sawetara pesawat lawas kanggo pluru hipersonik.

Cetha yen Amerika Serikat ora duwe MiG-31 dhewe, nanging kanthi analogi karo nggawe modifikasi adhedhasar Su-27, sing luwih mirip pesawat anyar (ya, Su-35S), ing Amerika Serikat. padha mutusaké kanggo nggambarake soko adhedhasar F -15. Iku kaputusan banget logis, Falcon cukup cocok kanggo iki.


Aku gulung, aku gulung, aku pengin bingung!


Lan ing wiwitan ana tembung, lan tembung kasebut yaiku… F-15SA.


Model digawe kanggo Arab Saudi (lan Saudis tresna kabeh maju), ing basis saka kang digawe pesawat F-15QA malah luwih canggih, dimaksudaké kanggo ekspor kanggo sugih Qatar. Ing siji, padha makarya sethitik liyane karo versi Qatari, lan asil kita F-15EX.

Saka pangkalan F-15E, saka ngendi fighter-bomber kanggo Arab Saudi digawe, pesawat "anyar" beda-beda ing ngisi sugih, utamané ing babagan elektronik.


Iku pesawat tempur rong kursi sing beda karo F-15 ing komponen ing ngisor iki:
- sistem kontrol digital anyar;
- radar anyar karo AFAR AN / APG-82 (V) 1;
- Joint Helmet-Mounted Cueing Systems (JHMCS) kanthi output informasi menyang helm loro anggota kru;
- tampilan anyar kanthi proyeksi informasi babagan lampu pilot lan operator senjata;
- nganyari mesin General Electric F110-GE-129;
- komputer on-board anyar sing luwih kuat kanthi piranti lunak anyar;
- Komplek EW lan REM Eagle Passive Active Warning Survivability System (EPAWSS);
- hardpoint gegaman tambahan.

Ngarsane hardpoints anyar sing luwih apik wis ngembangake macem-macem amunisi sing bisa ditundha.


Pesawat kasebut bakal dikirim minangka anyar saka pabrik-pabrik, lan model lawas F-15E lan F-15C bakal dilengkapi maneh (iki minangka pilihan kursi siji, sing bakal luwih repot). F-15EX pisanan wis dipasrahake menyang Angkatan Udara AS.

Apa asile?


Asil ana sing aneh.

Mesthine, F-15EX rong kepala luwih dhuwur tinimbang pendahulu F-15E dhasar. Nanging yen ana apa-apa, dheweke kudu perang bebarengan karo pesawat, sing, kanthi gampang, luwih unggul tinimbang dheweke ing pirang-pirang cara.

F-15EX minangka pesawat generasi kaping papat, nanging minangka salah sawijining wakil sing paling apik. Luwih apik, mbok menawa mung Su-35S. Ya, ora siluman kaya F-22 lan F-35. Kanthi kacepetan jelajah subsonik. Ora bisa nembus pertahanan udara berlapis, kaya F-35.

Ing babagan biaya, F-15EX meh padha karo F-35 (77 yuta lawan 80). Biaya siji jam penerbangan uga kira-kira padha: 27 ewu dolar kanggo F-15EX karo 35 ewu kanggo F-35A.

Nanging F-15EX duwe rong kaluwihan gedhe tinimbang pesawat anyar:
- F-15EX bisa nggawa lan nggunakake senjata hipersonik ing sling njaba;
- F-15EX minangka pesawat sing di-debug sing mung bakal bisa njaga kesiapan tempur Angkatan Udara AS ing tingkat sing tepat nganti F-35 dielingake utawa nganti mlebu ing seri NGAD, pesawat generasi kaping enem sing bakal karya magepokan karo UAVs mogok.

Pitakonan kabeh yaiku sapa sing kudu nglawan. Nglawan negara-negara ing jagad katelu utawa kaping papat utawa formasi teroris, kekuwatan F-15EX luwih saka cukup sanajan tanpa senjata hipersonik. Nglawan mungsuh sing luwih kuwat, bisa uga dipasangake F-15EX minangka pembawa rudal hipersonik lan F-35 minangka "awan sing nyebar". Kajaba iku, elektronik sing luwih maju ing F-35 bakal ngidini sebutan target kanggo F-15EX.

Alignment sing cukup kontroversial, ta?

Ya, ing Amerika Serikat, ora kabeh wong ndhukung pangembangan acara kasebut. Kanca apik kita Tyler Rogoway saka "The Drive" umume nyerang pimpinan Angkatan Udara, sing nggawe operasi kasebut. Dheweke percaya yen 80 unit F-15EX ora ana apa-apa, sanajan kita nganggep pesawat kasebut mung minangka pembawa senjata hipersonik.


Umumé, wiwitane minangka kontrak kanggo 22,9 milyar dolar, sing direncanakake nyedhiyakake 144 pesawat F-15EX menyang Angkatan Udara. Salajengipun, ana informasi manawa jumlah F-15EX bisa ditambah dadi 200 salinan. Mbok plans padha cukup didandani, kang nesu Rogovey.

Umumé, Angkatan Udara AS ngrancang kanggo mateni 2026 pesawat sing wis usang ing taun 421. Panggantos direncanakake kanggo 304 pejuang lan pengebom anyar, lan tabungan sing bakal ditindakake saka operasi armada pesawat sing luwih cilik bakal diarahake kanggo akuisisi pesawat anyar lan janjeni kayata NGAD utawa MR-X ing periode sabanjure.

Mesthi, aneh kanggo ndeleng carane pesawat sing wis ora diprodhuksi maneh 15 taun kepungkur ing conveyor. Kanggo Amerika Serikat, mbok menawa, kabeh wis akrab karo kita. Ing pungkasan, apa ora presiden kita, wis mlebu menyang makna mbuwang budget ing game disebut PAK DA, dhawuh kanggo mungkasi perversions lan maneh master produksi Tu-160. Rilis kasebut dikuasai nggunakake backlog Soviet lawas.


Kira-kira padha karo Su-57 lan F-35. Kang kapisan wis 20 taun ora bisa metu saka tataran prototipe, senajan sing kapindho wis metu, lan lagi diprodhuksi lan dituku, nanging luwih apik yen tetep ing kepompong, amarga jumlahe. masalah ing F-35 mung bisa dibandhingake karo biaya saka F-35 dhewe.

Mulane, ora ana sing khusus ing tumindak Amerika. Dadi, yen F-15E Angkatan Udara AS pungkasan ditampa ing taun 2001? Perlu - dheweke bakal miwiti rilis maneh, yen ana kabeh kanggo iki.

Pungkasane, kita uga ora kuwatir babagan Su-57, amarga kita duwe Su-35S, sing, paling ora, ngrampungake kabeh masalah sing ana gandhengane karo tugas njaga lan mbela wates udara negara.


Persis maneuver sing padha ditindakake dening Angkatan Udara AS saiki. Nganyarke global basis F-15E menyang F-15EX lan, minangka asil, kemampuan pesawat, ing kabeh kondisi sadurunge, kanggo nggawa nganti 22 rudal dipandu udara-ke-udara utawa senjata hipersonik, dimensi sing ngluwihi. dimensi saka teluk senjata saka pejuang generasi kalima.

Akeh media sing ora ngerti banget liwat cangkeme "ahli" nyatakake kasunyatan manawa wiwitan produksi F-15EX minangka kegagalan lengkap program F-22 lan F-35. Ora temenan. F-35 wis digawe luwih saka pitung atus. Modernisasi F-15E / D lan F / A-18C / D sing lawas lan kurang modern kudu dianggep minangka tambahan kanggo armada F-35, pesawat sing cepet utawa mengko bakal ngatasi penyakit kanak-kanak.

Uga, aja lali yen F-15 minangka pesawat muatan paling gedhe ing Angkatan Udara AS ing njaba pesawat pengebom normal. Tegese, F-15 bisa lan kudu dianggep ora minangka F-35, ora minangka fighter-bomber, nanging minangka fighter-bomber.


Kajaba iku cukup prayoga. Aku ora ngerti carane cepet engineers kita bakal debug "Produk 30" lan Su-57s normal bakal pindhah menyang VKS, nanging malah sawise padha lunga, iku ora kamungkinan sing Su-35s bakal langsung dibusak lan diselehake ing. museum utawa didol menyang Uganda. Dheweke mesthi bakal mabur.

Lan ora ana sing nggumunake ing praktik iki: nalika pesawat anyar lagi didebug, sing lawas ana ing tugas tempur.

F-15EX lan Su-35S minangka pesawat gedhe saiki. F-35 lan Su-57 minangka montor mabur sesuk, sing isih duwe dalan sing dawa kanggo pindhah ing jalur tempur. Lan ana apa-apa fatal ing kasunyatan sing comrades lawas nutupi kanggo replenishment enom, ora. Cepet utawa mengko, mesthi, pesawat generasi kaping papat bakal lunga. Nanging wayahe solemn iki isih adoh banget.
Pengarang:
119 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergey985
    Sergey985 19. mars 2023 04:33
    +1
    Iku tetep ngenteni rudal hipersonik serial sing diprodhuksi ing Amerika Serikat. Yen iki minangka analog saka "keris", bakal ana masalah karo panggonan ing F-15EX ndhuwur gendheng.
    1. ramzay21
      ramzay21 19. mars 2023 07:12
      + 45
      Artikel omong kosong lengkap. Angkatan Udara AS wis duwe F-20 suwene 22 taun lan wis sukses digunakake, nanging Su-57 kita pancen pesawat sesuk, amarga ana kurang saka sepuluh ing Angkatan Udara kita.
      Analog saka F-15EX kita luwih Su-34 lan Su-30SM2 lan dudu Su-35S, amarga tugas utama pesawat iki yaiku dadi arsenal rudal kanggo F-35, sing ana ing ngarep, ndeteksi target lan ngirim serangan, nalika isih unobtrusive lan supaya iku tetep inconspicuous lan amarga pasokan rudal ing kompartemen internal diwatesi, padha wiwit tuku F-15EX.
      Kanggo F-35, luwih saka sewu wong wis diprodhuksi, nanging kita duwe analog pesawat iki mung ing wangun model plywood saka Su-75. Kepinginan kanggo mbabarake F-35 minangka pesawat sing ala yaiku sabotase lan pengkhianatan langsung.
      Boten kados pimpinan pimpinan USSR saiki, ana ancaman saka munculé F-16, mung tinimbang obrolan bodho babagan carane F-16 ala, pimpinan USSR miwiti pangembangan lan produksi MiG-29 ing jumlah gedhe lan iku MiG-29 lan ora bodho propaganda bab ala F-16 lan kita apik banget MiG-23 padha jawaban kanggo katon saka F-16.
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 19. mars 2023 09:26
        -3
        Kutipan saka: ramzay21
        Kepinginan kanggo nggawe F-35 pesawat sing ala yaiku sabotase lan pengkhianatan langsung.

        Penulis ora ujar manawa Penguin minangka pesawat sing ala. Penulis ujar manawa, sanajan produksi massal F-35, isih durung ngilangi titik lair lan udakara 13 cacat sing mengaruhi "kesiapan operasional" sing isih ditindakake. Dadi ing unit tempur! Ing wektu sing padha (amarga tusukan iki!) Pesawat ilang, pilot mati. Lan iki senadyan kasunyatan manawa piranti lunak mesin kudu dianyari meh saben wulan! Dadi, mobil "apik banget", nanging kanggo "masa depan" perang. Iku mung CBU mabur ing perang jaringan-sentris ... Nanging kanthi siluman ... malih, lan Su-35S (Su-57) padha ndeleng iku cukup apik ing sawetara yakin nggunakake senjata udhara. Lan - mobil cukup prayoga. Iku mung karo julukan "budget fighter" sakperangan alesan, lan ora Super-duper Lightning II.
        AHA.
        1. AdAstra
          AdAstra 19. mars 2023 10:26
          + 14
          Contone, MiG-23 Soviet nyisihaken "sores" mung ing modifikasi MLD, lan njupuk luwih saka 10 taun saka "s", nanging ing wektu sing padha, kaya F-35, iku massa- diprodhuksi, mabur lan perang, lan pesawat apik , sanajan sawetara nelpon wong duckling elek, dheweke ora ngupaya kanggo kesempurnaan tanpa wates ing kertas, kaya Su-57. hi
          1. Sipil
            Sipil 19. mars 2023 15:51
            -9
            Kanggo negara-negara ing donya kaping 3 (lan mlebu ing dhaptar negara ing donya kaping 2) F-15 EX keluwih. Kanggo macan anyar - lemah. Mulane, ora ana sing dikarepake.
            1. Komentar wis dibusak.
          2. Zaurbek
            Zaurbek 19. mars 2023 21:18
            +4
            Lan Mig23mld bisa ditingkatake lan bakal cukup konsisten karo ancaman kasebut
            1. ramzay21
              ramzay21 19. mars 2023 23:39
              +3
              MiG-23 ing modifikasi apa wae minangka pejuang generasi katelu lan ora duwe kesempatan akeh nglawan F-16, pimpinan USSR ngerti iki kanthi apik, nanging pancen cukup ing arah sekunder utawa nglawan galak, amarga MiG-23 terus disimpen lan dimodernisasi. Nanging ing tentara Kulon, MiG-23 diganti dadi MiG-29
              1. mbayar
                mbayar 20. mars 2023 07:11
                +1
                MiG-23 wiwitane minangka pejuang tempur rudal jarak menengah, utamane nglawan Phantoms. MLD nduweni rasio dorong-kanggo-bobot wis ana ing tingkat F-16, sanajan pertempuran sing bisa digerakake cedhak kemungkinan bakal kalah. Nanging ana ide kanggo modernisasi kanthi nggabungake avionik lan radar saka misil MiG-29 lan R-27 lan R-73, ing konfigurasi kasebut isih bakal digunakake. Nanging iki ora kedadeyan, amarga alasan sing jelas.
                Kanggo F-15X Amerika (loro EX lan CX), kabeh ana logis - pisanan kabeh, 144 mesin iki dimaksudaké kanggo Angkatan Udara Pengawal Nasional, yaiku, kanggo nimbali udhara ing kontinental Amerika Serikat, ing ngendi siluman ana. ora perlu, nanging 22 pluru ing suspensions lan radar banget karo AFAR - mung tengen.
                Minangka platform peluncuran kanggo analog kita "Dagger", iki uga minangka solusi sing paling apik, amarga pesawat liyane ora bisa nindakake iki.
                Ya, lan dheweke wis dilat lambene ing Su-30SM lan Su-35S kanggo wektu sing suwe, pengin njaluk sing padha. Saiki dheweke entuk.
                Lan ing perang, alat apa wae bakal migunani.
                F-35 utawa F-22 ora bakal bisa saingan karo generasi kaping 4 ing babagan muatan. Lan sijine pylons kanggo iki, padha langsung ilang kabeh kemampuan siluman. Dadi karo F-15X anyar, AS entuk Angkatan Udara sing luwih seimbang.
                Lan kita duwe?
                Lan kita pengin katon SLBM "Belka" loro ing Su-35S (M), lan ing Su-30SM (3?) Lan rudal anyar. Lan Su-57 ... uga, yen Lyulkovites nggawa "Produk-30" kanggo sempurno, banjur ya. Banjur soko bisa metu saka Su-75.
                Lan yen mesin R-75V-579 ana ing Su-300 ... banjur ora duwe rega utawa padha. Malah pesawat VTOL bisa dadi apik banget.
                Ing sawetoro wektu, perlu kanggo ngoperasikake Su-35S, Su-30SM2, Su-34M sabisa lan paling ora 10 resimen ing MiG-35S (produksi sing wis diwiwiti kanggo VKS kita).
                Pasukan Aerospace mbutuhake jumlah "workhorses" sing CUKUP, kanthi njupuk paling sethithik kaping pindho jumlah pesawat tempur, kanthi nganggep kabeh kerugian sing ditindakake lan bisa ditindakake ing mangsa ngarep. Garis produksi kudu digawa menyang produktivitas maksimal. Lan duwe backlog apik.
                1. Andrey Georgich
                  Andrey Georgich 20. mars 2023 08:45
                  +2
                  Oh, iku bakal becik. Nanging sapa sing bakal mabur nganggo jaran iki? Jumlah pilot qualified mudhun, output ora nutupi kabutuhan. Iku luwih apik kanggo njaluk Profesi pilot sipil lan pindhah menyang China. Ing kana, pilot dibayar luwih akeh tinimbang kita. Lan sing paling penting, sampeyan ora kudu ngrusak urip sampeyan.
                  1. mbayar
                    mbayar 20. mars 2023 10:18
                    -2
                    Kutipan: Andrey Georgich
                    Oh, iku bakal becik. Nanging sapa sing bakal mabur nganggo jaran iki?

                    Dadi komplotan kasebut ora bakal katon sanalika - siklus produksi pejuang modern kira-kira 1,5 taun, saengga butuh luwih saka setahun kanggo komplotan kasebut. Sajrone wektu iki, bisa uga duwe wektu kanggo nyiapake pilot. Pangiriman saiki arep nglengkapi maneh resimen saka Su-27 lan Su-24M lawas kanthi Su-35S, Su-30SM lan Su-34M. Plus, iku perlu kanggo nggawe serep kanggo losses saka pesawat dijupuk mudhun ing NWO, kang ana uga pilot (pesawat). Ing sawetoro wektu, pesawat dhawuh tambahan bakal pindhah menyang resimen ... lètnan enom saka set anyar bakal teka ing wektu. Lan sadurunge ... sawetara bakal dijaluk tetep ing layanan kasebut, liyane bakal direkrut luwih akeh menyang sekolah penerbangan ... utawa saiki biasane ana institusi.
                    Kita uga kudu nyegerake penerbangan angkatan laut.
                    Kutipan: Andrey Georgich
                    Iku luwih apik kanggo njaluk Profesi pilot sipil lan pindhah menyang China.

                    Kanggo sapa drive lan asmara pilot tempur, sing dhuwit luwih disenengi tinimbang Motherland ing wektu sing angel. Nyuwun
                    Kutipan: Andrey Georgich
                    Ing kana, pilot dibayar luwih akeh tinimbang kita.

                    Aku ora mikir iku urutan gedhene, nanging kabeh wong ngerti sing luwih lan dening akeh. Lan sing masalah - pigura bocor.
                    Cara metu yaiku nglatih pilot kanggo penerbangan sipil kanthi dhuwit, utawa ing kontrak sing gegandhengan karo maskapai tartamtu. Lan negara nglatih pilot militer kanthi gratis, sanajan iki luwih angel.
                    Kutipan: Andrey Georgich
                    Lan sing paling penting, sampeyan ora kudu ngrusak urip sampeyan.

                    Kepiye carane wong bisa urip tanpa resiko?
                    Lan apa wong mlayu saka negarane nalika negarane ana ing bebaya?
                    Mungkin iku dudu wong lanang?
                    Lan apa sing dikarepake saka wong wadon?.... Utamane karo .... keragaman gender.
                    1. Shurshun
                      Shurshun 20. mars 2023 20:55
                      0
                      Kutipan saka bayard
                      Lan sing masalah - pigura bocor.
                      Cara metu yaiku nglatih pilot kanggo penerbangan sipil kanthi dhuwit, utawa ing kontrak sing gegandhengan karo maskapai tartamtu.

                      Utawa bisa uga miwiti mbayar gaji sing prayoga, paling ora padha karo dheweke?
                2. insafufa
                  insafufa 20. mars 2023 13:32
                  -3
                  Kutipan saka: ramzay21
                  Kanggo F-35, luwih saka sewu wong wis diprodhuksi, nanging kita duwe analog pesawat iki mung ing wangun model plywood saka Su-75. Kepinginan kanggo mbabarake F-35 minangka pesawat sing ala yaiku sabotase lan pengkhianatan langsung.

                  Dadi SU 57 komposit mabur lan nggunakake senjata. F-35
                  yen senjata ajaib iki pancen nggegirisi supaya dheweke ora mabur ing Ukraina lan ora ngebom unit kita ing pimpinan sing bakal ana hantu Kyiv. Ing SU 35S kita nembak pesawat kasebut kanthi impunitas. ngguyu
                3. Zaurbek
                  Zaurbek 20. mars 2023 16:01
                  +1
                  Avionik dikembangake, mesin turbojet uga. Kanthi instalasi mesin turbojet anyar, rasio thrust-to-bobot ora bakal luwih sempit tinimbang F16. Ana rencana ngalih menyang sayap delta .... Ing kasunyatan, masalah tata letak utama yaiku kokpit lan visibilitas sing kurang.

                  Ana liyane, kanthi modernisasi luwih saka MIG23 kanthi biaya sing luwih murah, ora bakal nuduhake potensial sing luwih elek tinimbang MiG29 (utamane ing paruh pertama karire)
                4. Shurshun
                  Shurshun 20. mars 2023 20:48
                  -3
                  Kutipan saka bayard
                  Ing sawetoro wektu, iku perlu kanggo sijine menyang operasi minangka akeh Su-35S, Su-30SM2, Su-34M sabisa

                  Iku wektu kanggo rampung karo "zoo" saka garing. Ninggalake mung su-57, sing, yen perlu, bakal nggawa apa sing dibutuhake ing sling njaba.
              2. insafufa
                insafufa 20. mars 2023 10:31
                -1
                Nggawe liyane pakar ing kabeh lan ing endi wae utawa copywriter, apa wae sing disenengi. Nalika ana Corona, kita duwe ahli babagan virus. Kanthi ahli strategi sing ngerti apa sing paling apik saka sudut pandang, Staf Umum kudu nindakake supaya menang. Onzhe minangka spesialis keajaiban ing artileri senjata cilik, lan uga ora ana sing ngerti apa sing kudu dadi pertahanan udara, angkatan udara, armada lan pasukan lapis baja.
                Nalika penulis nyoba kabeh sing diomongake
                ngrangkul ing siji swoop

                Iki alon-alon dilewati minangka materi lan minangka analisis dening wong-wong sing nulis babagan topik sing sempit sing dheweke ngerti.
                sampeyan ngerti apa padha pour liwat es kethokan. Senajan ing siji wektu kita seneng sudhut baja saka sheathing KUNG.

                wassat Lan apa sing ora jelas?
                1. insafufa
                  insafufa 20. mars 2023 13:17
                  0
                  Kutipan saka insafufa

                  sampeyan ngerti apa padha pour liwat es kethokan. Senajan ing siji wektu kita seneng sudhut baja saka sheathing KUNG.

                  Lan apa sing ora jelas?

                  Yen sampeyan ngelingi kursus kimia sekolah, lan ora crita racun.
                  Proses misahake alkohol saka banyu bisa ditindakake kanthi pirang-pirang cara. Cara sing paling misuwur yaiku pemanasan cairan campuran. Amarga titik didih alkohol luwih murah tinimbang banyu, mula bakal cepet dadi uap. Banjur bisa dikondensasi dadi wadhah sing kapisah. Sampeyan uga bisa beku campuran alkohol, sing ngidini sampeyan mbusak sebagian komponen non-alkohol; apa tetep bakal sugih ing alkohol.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. ramzay21
          ramzay21 19. mars 2023 23:33
          +4
          Penulis ora ujar manawa Penguin minangka pesawat sing ala. Penulis ujar manawa, sanajan produksi massal F-35, isih durung ngilangi titik lair lan udakara 13 cacat sing mengaruhi "kesiapan operasional" sing isih ditindakake.

          Lan ayo ngrembug pinten lara analog kita saka F-35 plywood Su-75?
          Kita uga bisa ngomong babagan Su-57 lan malah mbandhingake karo F-35. Apa Su-57 kita duwe paling ora kaping pindho avionik luwih ala tinimbang F-35? Apa Su-57 bisa ndeteksi target kanthi optik paling sethithik kaping telu luwih cendhek tinimbang F-35? Cukup kanggo ndeleng dimensi fairing AFAR ing F-35 lan Su-57 kanggo mangerteni carane mundur pejuang kita lan ngapa dheweke menehi tendhangan marang Pogosyan.
          Dadi ing unit tempur! Ing wektu sing padha (amarga tusukan iki!) Pesawat ilang, pilot mati.

          Lan apa sampeyan duwe statistik sing ngonfirmasi yen F-35, sing mabur luwih akeh tinimbang kabeh pejuang kita, kalah luwih akeh tinimbang kita? Lan ing negara kita, saka kurang saka sepuluh produksi Su-57, kita wis ilang siji, yaiku, luwih saka 10%.
          Lan iki senadyan kasunyatan manawa piranti lunak mesin kudu dianyari meh saben wulan! Dadi, mobil "apik banget", nanging kanggo "masa depan" perang.

          Piranti lunak lagi dirampungake lan ditingkatake, lan iki minangka praktik sing normal kanggo pejuang paling maju ing donya saiki.
          Iku mung karo siluman ... malih, lan Su-35S (Su-57) padha ndeleng iku cukup kanggo awake dhewe ing sawetara yakin nggunakake senjata udhara.

          Radar Su-57, kaya Su-35, mesthi bakal bisa ndeteksi F-35, nanging masalahe yaiku radar F-35 bakal ndeteksi luwih awal lan, kanthi mangkono, nyerang luwih awal. Su-35 lan F-35 minangka pesawat saka generasi sing beda-beda, lan kemungkinan nyata Su-35 nglawan F-35 padha karo pilot MiG-23 nglawan F-16, mulane USSR. nyiptakake MiG-29, sing ing pirang-pirang cara luwih unggul tinimbang F-16. Su-57 kanthi avionik kuna nanging katon saka pesawat generasi kaping lima banget kontroversial lan supaya bisa sejajar karo F-35, upaya nyata sing gedhe banget dibutuhake, utamane ing bidang avionik.
          Iku mung karo julukan "budget fighter" sakperangan alesan, lan ora Super-duper Lightning II.

          Lelucon bodho iki diciptakake dening propagandist kita, lan iku ora bener, amarga biaya F-35 meh padha karo biaya Su-35 lan mulane akeh negara sing antri kanggo F-35. Ing jaman saiki, modernitas lan efektifitas pertempuran para pejuang nemtokake kemampuan avionik lan siluman, mung amarga ngidini sampeyan ndeteksi mungsuh AWAL lan mula nyerang lan menang. Lan kabeh jinis aerobatik mung minangka hiasan jendela kanggo pertunjukan.
          1. mbayar
            mbayar 20. mars 2023 08:06
            -2
            Kutipan saka: ramzay21
            regane F-35 meh padha karo regane Su-35, mulane akeh negara sing antri kanggo F-35.

            Iki salah. Rega tuku Su-35S kanggo VKS yaiku 35 yuta dolar. , biaya F-35 kanggo Angkatan Udara AS yaiku 80 yuta dolar. Rega ekspor Su-35S kanthi kit ndandani, mesin cadangan (kanggo China padha ngedol 4 unit AL-41F-1S saben set), pasokan rudal lan latihan pilot - 100 yuta dolar. Lan kanggo F-35, sanajan tanpa mesin tambahan, nanging karo kabeh liyane, rega siji 200 yuta dolar. + . Lan iki senadyan kasunyatan sing Su-35S minangka fighter abot karo loro (!) Engine.
            Kutipan saka: ramzay21
            . Apa Su-57 kita duwe paling ora kaping pindho avionik luwih ala tinimbang F-35?

            Iku angel kanggo ngadili iki nganti fighter dadi menyang produksi ing konfigurasi lengkap. Nanging aku ora mikir sing BRLC dheweke bakal luwih elek tinimbang F-35, amarga Belka minangka radar kabeh sudut sing bisa ndeleng target ora mung ing hemisfer ngarep lan kanvas sisih, nanging uga duwe antena AFAR ing buritan, kang F-35.
            Kutipan saka: ramzay21
            Apa Su-57 bisa ndeteksi target kanthi optik paling sethithik kaping telu luwih cendhek tinimbang F-35?

            Sampeyan kaget, Vasily ... umume, OLS saka Su-35S bisa ndeteksi lan nglacak target udara ing jarak 50 km. , lan menehi panuntun dhumateng RVV tanpa radar klebu. OLS Su-57 bisa ndeteksi target udara kanthi optik ing jarak 70 - 75 km. eseman Ing kene, pitakonane yaiku apa OLS F-35 utawa pesawat tempur liyane bisa nindakake apa wae. Ing kasus sing paling apik, kanggo F-35 bakal ana paritas.
            Kutipan saka: ramzay21
            Cukup kanggo ndeleng dimensi fairing AFAR ing F-35 lan Su-57 kanggo mangerteni carane mundur pejuang kita lan ngapa dheweke menehi tendhangan marang Pogosyan.

            Pogosyan diwenehi tendhangan kanggo akeh liyane, lan ukuran fairing radar ... nanging apa sampeyan bingung babagan iki? Malah Irbis ing Su-35S ndeteksi target gedhe ing jarak 400+ km. , pejuang gumantung ing EPR. Sanajan ana PFAR, nanging amarga kekuwatan pulsa ... lan uga kanvas putar kanthi tampilan nganti 240 gr. "Bajing" ora perlu ngowahi apa-apa, iku AFAR.
            Kita uga entuk sebutan target laser ing helm kanggo RVV BD ing MiG-29 lan Su-27 pisanan - ing USSR. Lan ing pejuang Amerika luwih anyar.
            Kutipan saka: ramzay21
            Radar Su-57, kaya Su-35, mesthi bakal bisa ndeteksi F-35, nanging masalahe yaiku radar F-35 bakal ndeteksi luwih awal lan, kanthi mangkono, nyerang luwih awal.

            Kaping pisanan, adhedhasar apa kesimpulan kasebut? Apa sampeyan ngerti ciri-ciri "Bajing"? Jarak deteksi Su-57 dening radar F-35?
            Ya, lan kasunyatan banget nguripake radar ing mode aktif bakal langsung menehi bantalan kanggo F-35, iku bakal langsung dideteksi lan kahanan langsung dadi tandhing.
            Lan apa tegese "mogok luwih dhisik"? Rudal sing ditembakake (F-35) bisa uga ditembak nalika nyedhaki, lan rudal Su-57 bisa tekan target. Su-57 ora duwe zona mati ing review, ora kaya F-35. Lan iki kauntungan - gedhe kesadaran kahanan.
            Kajaba iku, Su-57 duweni potensi modernisasi sing luwih gedhe. Amunisi kaping pindho ing suspensi internal. Karakteristik kinerja sing luwih apik (kabeh). Lan umume, iki minangka pejuang saka macem-macem kelas. Kita duwe sing abot kanthi jarak dawa, F-35 ... medium, kanthi karakteristik kinerja moderat.
            Nanging apa sampeyan ora bisa mbantah, banjur karo nomer. Lan kuantitas ing proporsi kasebut tansah ngalahake kualitas.
            Kutipan saka: ramzay21
            kemungkinan nyata Su-35 nglawan F-35 padha karo pilot MiG-23 nglawan F-16.

            Umumé, MiG-23MLD uga bisa saingan karo versi awal saka F-16, lan yen padha dilengkapi (minangka rencana) karo radar lan avionik saka MiG-29, malah luwih. MiG-23 uga duwe kaluwihan - kacepetan sing luwih gedhe, stabilitas sing luwih gedhe sajrone penerbangan supersonik ing papan sing kurang, jarak penerbangan sing luwih gedhe (lan iki minangka cadangan wektu kanggo pertempuran ing kadohan).
            Nanging babagan Su-35S lan F-35 ... durung tau ketemu ing perang, lan asil perang bakal gumantung ing akeh faktor. Kalebu saka nyediakake kesadaran situasional lan panuntun dhumateng saka pesawat AWACS, komposisi saka kelompok lawan, pengalaman lan kualifikasi pilot, komposisi senjata. Secara pribadi, aku isih ngira kemungkinan 50/50, nanging praktik bakal ditampilake.
            Kutipan saka: ramzay21
            amarga USSR nggawe MiG-29, kang ing akeh cara ngluwihi F-16.

            Padha mlebu layanan meh bebarengan. Lan ya - MiG-29 minangka pejuang garis ngarep kanggo entuk supremasi udara.
            Su-35S - uga. Nanging luwih abot lan luwih serbaguna.
            Kutipan saka: ramzay21
            efektifitas pertempuran pejuang ditemtokake dening kemampuan avionik lan siluman, mung amarga ngidini sampeyan ndeteksi mungsuh AWAL lan mulane nyerang lan menang.

            Stealth ngidini sampeyan nyedhaki pesawat mungsuh kanthi jarak peluncuran rudal, sadurunge deteksi sampeyan dhewe. Iki mung bisa ditindakake kanthi hover eksternal. Amarga sanalika dheweke nguripake radar kanggo radiasi, dheweke bakal langsung dideteksi lan kabeh kaluwihan bakal nguap. Dadi ing kahanan tandhing, aku bakal ngira kemungkinan 50/50, nanging kanthi panuntun njaba ... opsi bisa uga. Kajaba iku, dheweke ora lali yen nalika rudal SD diluncurake, pesawat mungsuh duwe wektu sing cukup kanggo ngasilake tembakan, sadurunge wiwitan maneuver sing kuat kanthi evasion lan nggunakake perang elektronik. Dadi pluru bisa tekan target sanajan sawise mati pesawat operator. Pilihan iki uga kudu dijupuk menyang akun ing perang rudal ing SD.
            1. Shurshun
              Shurshun 20. mars 2023 21:17
              +1
              Kutipan saka bayard
              Apa sampeyan ngerti ciri-ciri "Bajing"? Jarak deteksi Su-57 dening radar F-35?

              Lan apa ana ing kabeh, Bajing iki? Lan ing basis unsur apa?
              Asil saka perang antarane Su-35 lan F-35 bisa gampang diprediksi kanthi asil tes pertempuran udara antarane Su-35 lan Rafal sing padha ing salah sawijining tender asing, ing ngendi Su-35 ilang. epik lan khidmat.
              1. mbayar
                mbayar 21. mars 2023 15:02
                -1
                Kutipan saka shurshun
                Asil saka perang antarane Su-35 lan F-35 bisa gampang diprediksi kanthi asil tes pertempuran udara antarane Su-35 lan Rafal sing padha ing salah sawijining tender asing, ing ngendi Su-35 ilang. epik lan khidmat.

                Minangka adoh saka bisa diadili saka narasi singkat Panjenengan, "solemnly lan epik" perang iki kalah dening "Rafale". Ya, lan siji perang kanggo ngadili kemampuan kendaraan tempur kompleks ... eseman Loro mobil Barat ... lan ekstrapolasi iki menyang mobil Rusia ...
                Kutipan saka shurshun
                Lan apa ana ing kabeh, Bajing iki?

                mangan . Yen ora, Su-57 ora bakal mlebu ing seri kasebut.
                Kutipan saka shurshun
                Lan ing basis unsur apa?

                Ing domestik Mulane, ana wektu tundha karo "Bajing" amarga padha narik munggah basis unsur sing.
                Ditarik munggah.
                Miturut cara, "Sarmat" nduweni basis unsur sing uga kabeh domestik.
                1. Shurshun
                  Shurshun 21. mars 2023 20:23
                  +2
                  Kutipan saka bayard
                  Minangka adoh saka bisa diadili saka narasi singkat Panjenengan, "solemnly lan epik" perang iki kalah dening "Rafale". Ya, lan siji perang kanggo ngadili kemampuan kendaraan tempur kompleks ... Loro kendaraan Barat ... lan extrapolate iki menyang kendaraan Rusia ...

                  Sinau kanggo ngadhepi bebener dhisik, lan aja njupuk postur manuk unta amarga wedi. Iku ing 1st.
                  Kapindho, aku bakal mbaleni utamane kanggo wong kaya sampeyan - "jujur ​​lan ora wedi." Su-2 gagal tender, kanthi serius bocor uji coba perang marang Rafal, saéngga mungkasi karir ekspor. Muga-muga saiki postur manuk unta ora ngalangi sampeyan ngerti kanthi bener apa sing wis diwaca.
                  Ing kaping 3, kanthi "arep menyang seri su-57" kabeh wis suwe jelas, malah komentar ora dibutuhake.
                  Ing tanggal 4, asil perang antarane pejuang domestik lan Barat gampang diprediksi, utamane amarga basis unsur "sing diperketat" (pirsani 2nd).
                  Lan pungkasan, nalika ora ana argumen lan alasan sing cukup, siji kudu ora langsung cepet-cepet menyang cudgel nuklir, iki mung mbuktekake inconsistency ing aspek sing relevan.
            2. Ruslan Saidov
              Ruslan Saidov 22. mars 2023 16:08
              +2
              Bandhingake jumlah latihan pesawat Rusia lan Amerika Serikat utawa NATO, lan sampeyan bisa mungkasi ana
          2. Andrew L
            Andrew L 23. mars 2023 13:19
            -1
            Apa sampeyan ngerti manawa jarak rudal mbledhos kita minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur? Ya, lan kanthi radar, kabeh wis apik.
        4. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 20. mars 2023 10:11
          0
          Quote: Boa constrictor KAA
          Iku mung karo julukan "budget fighter" sakperangan alesan, lan ora Super-duper Lightning II.

          Miturut biaya jam penerbangan ing kondisi pertempuran, F-22 kanthi yakin nyedhaki "setengah setengah", ninggalake kabeh IBA saka generasi sadurunge lan malah B-1B.
        5. Komentar wis dibusak.
      2. landasan pacu-1
        landasan pacu-1 19. mars 2023 09:35
        +4
        lan dudu propaganda bodho babagan F-16 sing ala lan MiG-23 sing apik banget minangka jawaban kanggo tampilan F-16.
        Ya, artikel kasebut ujar:
        Aku gulung, aku gulung, aku pengin bingung!
        nglirik
        1. mbayar
          mbayar 20. mars 2023 08:21
          +3
          Kutipan: WFP-1
          lan MiG-23 sing apik banget

          MiG-23 ora dianggep minangka "pesawat sing apik banget" dening pilot kita. Malah tester diarani dheweke lan MiG-29, MiG-23 "kikuk". Kula sakelas, sing bisa mabur MiG-23MLD, nimbali dheweke (nalika ditakoni "kepiye pesawate?") - "Lenga bahan bakar" ... Lan kepiye teknisi pesawat kasebut "tresna" ... duka
      3. Spiritus Neutrum
        Spiritus Neutrum 19. mars 2023 09:45
        -3
        Amerika Serikat kanthi aktif nglengkapi 35ku, mula ora kaget yen pesawat f16 / 22-jinis sing luwih dipercaya nyoba nyopir, dheweke isih durung ngrampungake masalah mesin kasebut (lan dheweke ora bakal ngrampungake. iku), iku guyon satus lyams kanggo 1 pesawat + amarga masalah karo mesin nalika digunakake ing mode siluman, ndandani serius nganti 500 ewu ing ngendi gain. , amarga dheweke mbayar notebook kanggo tentara ing Afghanistan ing 30 ewu saben potong.
      4. angin adhem
        angin adhem 19. mars 2023 09:54
        +5
        Kutipan saka: ramzay21
        Analog kita saka F-15EX luwih Su-34 lan Su-30SM2 lan dudu Su-35S.

        Kita mung ora duwe analog. Soko cedhak yaiku Su-57, lan ora jelas babagan konfigurasi apa sing dituju menyang Angkatan Udara. Ana panemu manawa avionik asale saka Su-30/35. Helm sing padha, contone, digunakake dening ZSH-7 kuna. Kabeh wong ngerti mesin. Ora ana kabar babar pisan ing radar. Mulane, paling kamungkinan, Su-30/35 ing fuselage anyar saka Su-57 bakal pindhah menyang pasukan.
        Kutipan saka: ramzay21
        Kepinginan kanggo nggawe F-35 pesawat sing ala yaiku sabotase lan pengkhianatan langsung.

        pancen bener. Saiki blok kaping 4 ditindakake ing seri kasebut, ing blok kaping 3 kabeh masalah utama wis ditanggulangi. Kita uga duwe program PR kanggo ndhelikake bencana ing konferensi video. Nalika kita duwe pesawat luwih sithik sing bisa nggawa senjata tinimbang F-35 sing diprodhuksi.
        1. NOMADE
          NOMADE 19. mars 2023 13:38
          +1
          + Bener, kita ora duwe nifiga!)
        2. insafufa
          insafufa 20. mars 2023 13:26
          -3
          Kutipan saka angin adhem
          pancen bener. Saiki blok kaping 4 ditindakake ing seri kasebut, ing blok kaping 3 kabeh masalah utama wis ditanggulangi. Kita uga duwe program PR kanggo ndhelikake bencana ing konferensi video. Nalika kita duwe pesawat luwih sithik sing bisa nggawa senjata tinimbang F-35 sing diprodhuksi.

          Jiwa mabur menyang swarga wassat
      5. paul3390
        paul3390 19. mars 2023 11:14
        +4
        F-35 pesawat ala iku sabotase langsung lan ngiyanati.

        Lan ing kene aku - aku bakal menehi risiko mlebu minangka pengkhianat, ujar manawa dheweke isih dadi pesawat sing ora sopan. Kanggo iku pengulangan liyane saka ngimpi Amérika dawa-ngadeg nggawe jinis pesawat universal, kabeh ing siji botol, lan malah luwih murah .. Dadi kene padha uga Hung bar vertikal ing, kang langsung mengaruhi pancasan desain ..

        Konsep dhewe aneh kanggo ngomong paling. Kanggo yen iki fighter nimbali udhara, kang koyone ora perlu siluman, nanging perlu kacepetan maksimum, lan supersonik tanpa afterburner. Kanggo rawuh paling cepet ing wilayah dikarepake lan long loitering liwat. Iki ora ana ing F-35. Lan ora bakal - amarga padha nuntut kanggo nyurung kemampuan vertikal menyang fuselage, kanthi kabeh akibat.

        Yen iki jinis ngebom ngarep-baris, iku uga misale jek kaya iku ora banget siluman jinis kanggo wong, nalika operasi ing tatanan perang mungsuh, pertahanan udhara modern bakal titik wong siji neraka. Bisa mlaku nganti 400 km, nanging kanggo 100, mesthine bakal sok dong mirsani. Banjur - ing kene masalah kelangsungan hidup lan beban amunisi teka. Lan kanthi slamet - ketoke ora ah ..

        Yen iki minangka pejuang garis ngarep, ora ana kacepetan utawa kemampuan maneuver. Ing perang normal, dheweke bakal kalah banget karo generasi kaping 4. Kajaba iku, fitur peluncuran rudal saka kompartemen sing ditutup bakal ditumpangi - ana keraguan sing kuat manawa bisa langsung ing posisi pesawat apa wae.

        Jinis canggih radar electronics - kok iku karo konsep siluman, kang wis digawa akeh? Amarga nalika radar diuripake, bakal sumunar kaya wit Natal, kanthi kabeh akibat.

        Ya, ana akeh liyane sing kudu diomongake. Nanging mung ana siji kesimpulan - iki minangka upaya larang liyane sing ora ana gunane. Ing kene, pesawat sadurunge logis - F-22 minangka pejuang pertahanan udara sing resik banget. Lan arang banget mbebayani. F-117 - sanajan ora metu banget, iku cukup dingerteni, pesawat terobosan nimbali udhara resik. Ora ana radar, ora ana perang elektronik, kabeh wis disetel kanggo siluman. Tipe sneaked, bombed lan quietly dibuwang. Lan ing kene - ora ngerti apa ..

        Pay manungsa waé - SU-57 kita, senadyan kabisan, isih fighter. Cina J-31 - uga. J-20 - ketoke fighter long-range abot, nyoba kanggo nggawe soko padha karo MiG-31.
        Yaiku, dirancang kanggo tugas tartamtu, sing kudu ditindakake kanthi apik. Lan kemungkinan liyane minangka tambahan sing apik. Boten kados F-35, kang nyoba kanggo nindakake kabeh, nanging nyedot.

        Nanging - apa kanggo argue. Dideleng saka apa sing kedadeyan, ing mangsa ngarep bakal nuduhake sapa sing bener.
        1. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 19. mars 2023 22:19
          +3
          Kutipan saka paul3390
          Iki ora ana ing F-35. Lan ora bakal - amarga padha nuntut kanggo nyurung kemampuan vertikal menyang fuselage, kanthi kabeh akibat.

          Garis vertikal mung ana ing versi F-35B, ing versi F-35A \ C ana tangki bahan bakar tambahan ing panggonan iki. Mulane, sawetara sing (tanpa ngisi bahan bakar ing udhara) beda kanggo wong-wong mau.
          1. paul3390
            paul3390 20. mars 2023 08:33
            -1
            Lan kene iku? Bentuk fuselage ora owah saka iki? Lan dheweke elek kanggo fighter, sabenere amarga iku dibutuhake kanggo pas penggemar menyang .. Pramila piyambakipun dados "penguin". Kanthi kabeh akibat.
            1. Lan Kita Host
              Lan Kita Host 20. mars 2023 22:35
              +2
              Kutipan saka paul3390
              Saka iku dheweke dadi "penguin". Kanthi kabeh akibat.

              Penguin yaiku versi B lan C. Versi A ora kalah karo kemampuan maneuver saka F-15 utawa F-16 sing padha. Lan kaloro lan ing babagan jangkoan.
              (wayahe paling penasaran ing 2:40)

      6. Wildcat
        Wildcat 19. mars 2023 13:18
        +7
        ... lan aku pengin nambah manawa program F22 dibatesi kanthi alesan sing gampang - F22 ing wektu kasebut ora ana mungsuh.
        Kanggo ngutip Robert Gates, sekretaris pertahanan sing nindakake, ringkesan: Angkatan Udhara lan kontraktor sipil (lan politisi) pancen pengin pesawat F22 anyar, nanging ora bisa mangsuli pitakon ing wektu sing para pejuang sing praktis resik iki bakal perang.
        Dhuwit kasebut diarahake menyang barang sing luwih dibutuhake, kalebu:
        - tuku MCI kanthi cepet (akeh sing digawe nganti ora ana papan kanggo nyelehake, malah digandhengake karo Angkatan Bersenjata Ukraina)
        - tuku urgent drone lan sistem kontrol. Gates ngaku malah dijaluk alon-alon nganggo drone. "wis cukup", lan amarga yen sampeyan nggawe akeh sing dikarepake, banjur "padha bakal nutupi srengenge" - kaya iki. Lan aku kudu "ngunggahake" wewenang lan kahanan kerja "pilot drone", sing, miturut konteks, Angkatan Udara ora nganggep "kanca".

        Umumé, menarik banget kepiye kontrol sipil lan politik babagan tuku senjata ing Amerika Serikat ndadekake wong ora tuku apa sing dikarepake utawa disenengi dening kompleks industri militer utawa militer, nanging apa sing dibutuhake "pasukan ing medan perang".

        Apa ora presiden kita, wis mlebu ing makna mbuwang budget ing game disebut PAK DA, dhawuh kanggo mungkasi perversions lan re-master produksi Tu-160. Rilis kasebut dikuasai nggunakake backlog Soviet lawas.
        Infa asale saka ngendi PAK YES dihentikan? R&D / R&D - "kabeh kita", IMHO, penghentian kasebut ora mungkin!
        Ing Tu160: "Ing Januari 25, 2018, Kementerian Pertahanan Rusia, ing ngarsane Presiden Rusia V.V. Putin, mlebu ing Kazan karo Tupolev PJSC kontrak senilai 160 milyar rubel kanggo pambangunan sepuluh pengebom Tu-2027M160 anyar ing 2" https://bmpd .livejournal.com/4386514.html
      7. El Chuvachino
        El Chuvachino 19. mars 2023 18:06
        -6
        Nalika lan kepiye F-22 kasil digunakake? Ngeculake bom kaping pirang-pirang lan iku. Su-57 kita wis duwe aplikasi pertempuran liyane, kalebu pertempuran udara.
      8. Sergey_Dunaaev
        Sergey_Dunaaev 20. mars 2023 16:41
        -3
        Vovka lan Dimon wis nggawa Angkatan Bersenjata lan pertahanan, nanging iki dudu watesan. Kene bajingan.
      9. Woroshilow
        Woroshilow 22. mars 2023 16:59
        -1
        Angkatan Udara AS wis duwe F-20 suwene 22 taun lan wis sukses digunakake
        Kanggo rong puluh taun, minangka sampeyan sijine iku, nggunakake sukses, mung kamenangan online pesawat iki balon Cina, sampeyan bisa mriksa. Kanggo nanggepi kabeh sing sampeyan tulis ing ngisor iki, aku bisa mangsuli sampeyan kanthi siji argumentasi: mbandhingake anggaran pertahanan Rusia lan Amerika Serikat, sanajan kenalan sing entheng karo tokoh kasebut bakal langsung ujar manawa, kanthi gampang, ora bisa dibandhingake. Iki minangka alesan mung kanggo lag kuantitatif lan kualitatif Angkatan Udara Rusia ing mburi Angkatan Udara AS. Tenang nesu, ora pantes lan mung katon bodho.
      10. Kumbang1991
        Kumbang1991 26. mars 2023 12:12
        0
        Kanggo nanggepi, Amerika Serikat nggawe senjata hipersonik dhewe, nanging masalahe yaiku: F-22 lan F-35 ora bisa nggawa, amarga nalika pesawat kasebut digawe, dheweke mikir babagan misil hipersonik kanthi kuat kanggo masa depan, lan mula volume kompartemen senjata saka F-35 lan F-22 mung ora ngidini senjata kuwi diselehake ing kono. Lan penundaan njaba pesawat siluman ora dianggep dhuwur, kaya sing sampeyan ngerteni.

        F-35 nyedhiyakake panggonan senjata ing sling njaba. Iki jenenge beast mode.
        Ing babagan biaya, F-15EX meh padha karo F-35 (77 yuta lawan 80).
        Umumé, wiwitane minangka kontrak kanggo 22,9 milyar dolar, sing direncanakake nyedhiyakake 144 pesawat F-15EX menyang Angkatan Udara.

        Ya, kontrak kanggo 12 F-15 biaya Angkatan Udara AS udakara 1.4 milyar. Mung tuku, ora pembangunan. Rega total kanggo unit f-15x / ex mesthi ngluwihi 120 yuta. Ya, lan dibagi 23 milyar saka kontrak gedhe kanggo 144 pesawat, sampeyan bakal kaget. Ing kana, ing ngisor 160 lyam saben metu.
        Mesthi, aneh kanggo ndeleng carane pesawat sing wis ora diprodhuksi maneh 15 taun kepungkur ing conveyor.

        Penulis, f-15 diprodhuksi nganti saiki ing St. Louis, ing panggonan sing padha karo f / a-18 super hornet, ing jalur perakitan perusahaan Boeing.
        Falcon (falcon) yaiku F-16. F-15 iku manuk garudha, yaiku elang.
        Penulis, artikel apa iki?
    2. Nikolaevich I
      Nikolaevich I 19. mars 2023 08:30
      -13
      Kutipan: Sergey985
      Iku tetep ngenteni rudal hipersonik serial sing diprodhuksi ing Amerika Serikat. Yen iki minangka analog saka "keris", bakal ana masalah karo panggonan ing F-15EX ndhuwur gendheng.

      Opo kowe??!! belay "Dagger" - ora "hipersonik"! duka "Feng shui" Amerika wis suwe ujar manawa .....: mung pesawat kanthi mesin scramjet sing duwe hak sing bener kanggo diarani pesawat hipersonik! American Hallelujah!! Aku ngenteni "pendukungku" saka sekte True HyperSound katon ing kaca VO! VO "dicethakaké", kabeh geng ,,! sedulur
      1. bk0010
        bk0010 19. mars 2023 10:54
        +1
        Kutipan: Nikolaevich I
        Aku ngenteni katon ing kaca VO saka "pendukungku" saka True HyperSound sekte!
        Kene kita. Apa sing dikarepake? Aku bakal nulis padha karo wektu pungkasan: apa sampeyan bisa mbangun pesawat hipersonik sing bisa digunakake maneh, banjur "hipersonik bener". Hypersound roket wis ana wiwit pertengahan abad kaping 20. Lan mengko muncul misil pertahanan udara, bisa aktif maneuver ing kecepatan hipersonik. Nanging ora ana pesawat hipersonik, lan ora ana, sanajan ana bahan kanggo awak, kita ngerti carane ngontrol hipersonik.
      2. Sumotori_380
        Sumotori_380 19. mars 2023 13:42
        +7
        Iku medeni, nanging malah V-2 pitenah ing 1942 ngluwihi M = 5 ing bagean marching.
      3. Bad_gr
        Bad_gr 19. mars 2023 15:33
        +1
        Kutipan: Nikolaevich I
        "Dagger" - ora "hipersonik"!
        Ing mratelakake panemume, yen roket ngliwati atmosfer kanthi kacepetan hipersonik kanggo umume rute menyang target, mula ora preduli apa mesin sing digayuh (roket utawa napas udara).
        1. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 19. mars 2023 22:23
          0
          Kutipan saka: Bad_gr
          Ing mratelakake panemume, yen roket ngliwati atmosfer kanthi kacepetan hipersonik kanggo umume rute menyang target, mula ora preduli apa mesin sing digayuh (roket utawa napas udara).

          "Dagger" punika suda "Iskander", karo path pesawat padha. Apogee saka loro ing njaba atmosfer.
          1. Zaurbek
            Zaurbek 20. mars 2023 10:37
            0
            Ora, Dagger minangka Iskander sing diadaptasi. menyang operator udara.
            1. Komet
              Komet 24. mars 2023 16:30
              +1
              Quote: Lan Kita Tikus
              "Dagger" punika suda "Iskander", karo path pesawat padha. Apogee saka loro - metu saka atmosfer

              Apogee saka loro ing atmosfer. Nanging sampeyan uga bisa nggunakake lintasan karo apogee njaba atmosfer, boten pareng iki.
        2. Sumotori_380
          Sumotori_380 1 april 2023 10:32
          0
          Ora babar pisan. Scramjet (karo SG utawa ora - iki wis rincian) dramatically mundhak otonomi lan sumber energi saka produk. Contone: KR Tomahawk kanthi hulu ledak nuklir nduweni jangkauan 2500 km - amarga nggunakake mesin turbojet. Produk kanthi mesin roket propelan cair sing padha karo bobot lan dimensi bakal duwe urutan magnitudo sing luwih cendhek. Iku ora kanggo apa-apa sing Inggris padha sibuk karo mesin turbojet ing sistem videoconferencing Hotol katelu saka abad kepungkur - nggunakake oksigen atmosfer minangka oxidizer ing kombinasi karo engine turbojet ing teori digawe iku bisa kanggo nggawe kanthi bisa digunakake maneh. unit kanthi massa 250 ton lan kapasitas beban 5-6 ton. Yaiku, saka segi ciri, padha karo kendaraan peluncuran Soyuz. Nanging kendaraan mudhun bali saka kendaraan peluncuran Soyuz - yen ana sing bali. Lan ing kene wis direncanakake piranti sing bisa digunakake maneh. Nanging kembang watu ora metu ...
    3. Sumotori_380
      Sumotori_380 19. mars 2023 10:44
      +2
      GAM-87 (XAGM-48A) Skybolt (kacepetan jelajah luwih saka 6M) - rudal aerobalistik sing diluncurake ing udara sing dikembangake ing Amerika Serikat wiwit taun 1958 nganti 1962. Iku ora sijine menyang layanan.
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 19. mars 2023 22:25
        0
        Kutipan saka Sumotori_380
        GAM-87 (XAGM-48A) Skybolt (kacepetan jelajah luwih saka 6M)

        "Rada" liyane.
        Kacepetan maksimal: 9,500 mil per jam (15,300 km/j; 12 Mach)
        1. DMB86
          DMB86 24. mars 2023 20:44
          0
          Apa sampeyan ngerti manawa kacepetan diowahi dadi mach gumantung saka dhuwure? Dadi pira Mach ing 15 km / jam ora dingerteni.
    4. Zaurbek
      Zaurbek 19. mars 2023 19:17
      0
      China duwe analog saka Dagger (Tu16 operator), ora ana sing nyegah gantung analog Hymars 220mm utawa ATAKms 600mm ing F15.
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 19. mars 2023 22:29
        +2
        Kutipan saka Zaurbek
        ora ana sing nyegah gantung analog Hymars 220mm utawa ATAKms 600mm ing Ф15

        Elbit wis suwe banget.


        Lan malah didol marang wong India.
        1. Zaurbek
          Zaurbek 20. mars 2023 10:39
          +1
          Aku ora ngerti kenapa Federasi Rusia ora nindakake perkara sing padha karo rudal Tornado 300mm. 2-3 potongan bakal pas karo MiG31. Jarak rudal darat yaiku 120 km ... ing udhara bakal entuk 300 km.
  2. marchcat
    marchcat 19. mars 2023 04:41
    -2
    Inggih, ketoke, padha wiwit awal nganti generasi kaping 5. Kaping papat durung kentekan sumber daya modernisasi. Lan ora ana sing nggegirisi, mung Amerika mutusake "mateni" kabeh wong, nanging ternyata bengkok.
    1. Doccor18
      Doccor18 19. mars 2023 09:10
      + 10
      Kutipan saka marchcat
      mung Amerika mutusake kanggo "mateni" kabeh wong, nanging ternyata bengkok.

      Lan sapa sing nindakake "luwih rata"? Ya, umume, sapa wae sing sukses, paling ora? Ora ana wong. EU "kuwat" ngakoni yen ora bisa lima. USSR kuwat wiwit implementasine. Nanging apa dheweke mlaku kanthi lancar? Berkut saka Sukhoi mung minangka demonstran teknologi, lan MiG 1.42 wis dianggep minangka "anak berlian" nalika iku, amarga kerumitan lan biaya sing bakal teka ... Su-57 isih ana ing proses desain. Aku ora seneng ngomong babagan "lima" Cina, amarga iki dudu lima. Pejuang wis dirancang lan olahan kanggo dekade. Generasi kaping 4 nuduhake dhewe nganti saiki, nanging isih kalah karo generasi kaping lima ing momen penting. Lan Amerika "nyoba" karo generasi kaping lima iku pengalaman, invaluable pengalaman, kang padha bakal tindakake "enem", ngendi, ketoke, AI wis aturan bal ing tengah abad. Sapa maneh, sampeyan takon, duwe pengalaman sing padha? Sapa sing ngeksploitasi generasi kaping lima ing atusan unit tempur? Lan dongeng Inggris iki "kira-kira kaping enem, ngliwati kaping lima" kanthi 99,999% bakal tetep dadi dongeng / gambar.
      1. roh
        roh 19. mars 2023 14:37
        +7
        Lan Amerika "nyoba" karo generasi kalima - pengalaman, invaluable pengalaman, kang bakal tindakake "enem"
        Aku setuju ing 29 nalika Amerika muncul, mesthi rusak lan cacat, setengah saka pesawat bali menyang pangkalan sawise budhal utawa tiba kabeh, nanging ora ana apa-apa! kudu maca sajarah aviation, ngendi iki kabeh wektu karo mobil paling legendaris hi
  3. Temnukhin Anton
    Temnukhin Anton 19. mars 2023 04:59
    + 13
    Perbandingan sing menarik. Nanging, aku wedi yen fokus rada digeser menyang papan sing salah. Pesawat kita, mesthi, minangka pesawat paling udhara ing donya, nanging mungsuh potensial utama kanggo Amerika Serikat yaiku China, lan kita kaya ... A semi-periphery kobong liwat remnants saka mantan gedhe ing wangun saka warisan "peradaban sing luwih maju." Dadi, bakal luwih menarik kanggo nimbang warta iki amarga konfrontasi karo China lan mbandhingake mesin kasebut karo mitra China.
    1. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 19. mars 2023 05:44
      0
      Aku ora ngerti kenapa sampeyan ditolak, nanging sampeyan pancen bener. Malah ahli balapan udara patriotik nimbang China-USA. Sayange, saiki kita metu. Ana akeh alasan lan kudu ditanggulangi.
      1. lis-ik
        lis-ik 19. mars 2023 06:35
        0
        Kutipan: Mikhail Maslov
        Waduh, saiki wis budhal, akeh alasan lan kudu ditanggulangi.

        Lan sapa sing bakal mutusake? Pamrentahan saiki mung duwe pipa lan macem-macem kesepakatan, aku wedi mung kenangan ing generasi tuwa babagan keagungan negara biyen.
        1. -Igor-
          -Igor- 19. mars 2023 06:59
          +1
          Ternyata lan ora ana alesan kanggo dheweke mutusake. Saluran pipa ngisi kanthong, lan wong-wong bakal diterangake ing TV yen iki pancen kudune.
    2. B-xnumx
      B-xnumx 19. mars 2023 06:54
      +3
      Aku setuju karo sampeyan. A comparison bakal banget menarik. Nuances penting.
      Nanging umume, pesawat China duwe ciri sing cedhak karo SU kita. Masalah utama yaiku mesin. Yen kita pirembagan bab mesin karo sumber sembarang, iku modifikasi ambruk saka AL-31. Yen kita pirembagan bab mesin kanggo generasi 5, kucing nangis banget. Ya, dheweke bisa metu saka kahanan kasebut kanthi tuku AL-41. Nanging nganti suwene udan dhuwit iki kanggo kita?
      Sing ora bisa dicopot saka pepadhamu yaiku jumlah pesawat lan pilot sing dilatih. Dheweke bisa njupuk klompok operator pesawat Amerika kanthi mung siji serangan massal.
      1. ramzay21
        ramzay21 19. mars 2023 07:44
        +7
        Ya, dheweke bisa metu saka kahanan kasebut kanthi tuku AL-41. Nanging nganti suwene udan dhuwit iki kanggo kita?

        Sampeyan bener, nanging wong Tionghoa wis ngasilake mesin dhewe, lan ing babagan elektronik lan radar adoh banget. Dalan kasebut bakal dikuwasani dening sing mlaku, lan amarga kita mandheg ing pirang-pirang arah 30 taun kepungkur, utawa malah ilang teknologi kita dhewe, kita mesthi bakal disusul dening wong-wong sing nindakake apa-apa, wong Tionghoa lan India sing padha. 20 taun kepungkur, China ora duwe akeh teknologi lan dhawuh pesawat lan malah penghancur lungse saka kita, nanging liwat 20 taun iki, nalika kita padha "munggah saka dhengkul kita", wong Cina wis mbangun armada kuat anyar lan angkatan udara anyar. . Lan iki dudu babagan dhuwit, sajrone 20 taun kepungkur, kita duwe penghasilan sing durung ana sadurunge saka dodolan bahan mentah lan ana dhuwit, malah dibuwang, mung ora ana.
    3. zombie
      zombie 19. mars 2023 08:22
      +1
      China ya! Kekuwatan gedhe, sing 3,14 dibangun dening kabeh wong, diwiwiti saka Mongol. Padha nemokke mesiu lan mbangun tembok, nanging 1000 Britons sailed - lan ora ana China. Mesthine, film 800 menarik, nanging pitakonane, kenapa Shanghai mbela siji batalyon, ing ngendi wong-wong Tionghoa liyane?
      1. paul3390
        paul3390 19. mars 2023 12:53
        +7
        kabeh lan macem-macem, wiwit karo Mongol

        Nanging China ana lan dadi negara adidaya.. Lan ing ngendi kabeh Xiongnu, Toba, Khitan, Jurchens, Mongol, Manchu saiki?
        1. Sumotori_380
          Sumotori_380 1 april 2023 10:46
          0
          China dudu negara adidaya. Amarga kanggo status kasebut, ora mung kudu dadi bengkel donya, nanging uga mlebu pasar negara-negara donya katelu. China ora nggambarake pasukan militer ing saindenging jagad. Yuan dudu mata uang cadangan. China ora nindakake ekspansi budaya. Ya, ngasilake lan ngekspor produk sing akeh banget. Inggih, monarki Teluk Persia ing 70s - 80s katahan donya ing jarum lenga. Nanging ora ana wong sing waras sing nganggep dheweke dadi negara adidaya
      2. FIR FIR
        FIR FIR 19. mars 2023 13:43
        0
        Kutipan saka zombie
        nanging 1000 British sailed - lan ora ana China

        Nanging saiki, saora-orane Inggris kabeh bisa lelayaran, nanging ora ana akal. Dheweke ngunggahake raksasa iki dhewe, lan saiki wis kasep kanggo nyoba "nyopir dheweke ing sangisore bangku", dheweke ora bakal cocog.
      3. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 20. mars 2023 10:15
        0
        Kutipan saka zombie
        China ya! Kekuwatan gedhe, sing 3,14 dibangun dening kabeh wong, diwiwiti saka Mongol. Padha nemokke mesiu lan mbangun tembok, nanging 1000 Britons sailed - lan ora ana China.

        Paku ora digawe saka wesi apik, wong apik ora dadi prajurit. © eseman
    4. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 19. mars 2023 09:50
      0
      Quote: Temnukhin Anton
      iku bakal luwih menarik kanggo nimbang warta iki ing cahya saka confrontation karo China lan mbandhingaké mesin iki karo mitra Cina.

      Pesen sampeyan, mesthi, duwe hak kanggo ana ... Nanging ana pitakonan: apa hungfuzes wis nggawe dvigun sing nyedhiyakake pelayaran supersonik lan ekonomis, paling ora kaya Pratt & Whitney United Technologies - mesin F135, uga , paling awon F -119 kaya ing F-22??? Mekaten!
      Ya, lan karo elektronik ing aviation, padha ora banget kandhel, minangka adoh aku ngerti ... Iku bakal kabeh "becik", paus ora bakal tuku Su-30s lan 35s saka kita. Ora akeh, total 2 skuadron (24 unit). Nanging isih ...
      Lan kapindho. Yen sampeyan dadi gatel kanggo mbandhingaké Yankees karo paus - pen ing ... tangan, clave ing meja - lan ngeculake opuses kanggo diskusi umum! Lan kanggo nggawe pratelan marang penulis lan menehi kritik ... sampeyan malah bisa duwe Srengéngé kanggo sawijining titik!
      IMHO.
      1. paul3390
        paul3390 19. mars 2023 12:58
        0
        hungfuzy wis nggawe dvigun

        Secara pribadi, aku ora mangu-mangu manawa cepet utawa mengko bakal ditindakake. Kanggo Partai Komunis isih aturan ana, lan ngerti carane kanggo entuk dhewe. Iki ora Bunch alam bébas oligarki kita .. Cukup katon ing RRC saiki lan mung 20 taun kepungkur .. Salah siji armada sing worth soko, Aku ora ngomong bab ekonomi.
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 19. mars 2023 05:02
    -2
    kita uga ora kuwatir babagan Su-57, amarga kita duwe Su-35S, sing, paling ora, ngrampungake kabeh masalah sing ana gandhengane karo tugas njaga lan mbela wates udara negara.

    Lan SU-27 lawas nggawe UAV Amérika cukup apik karo minyak tanah.
    Saben pesawat kasebut apik ing ceruk ... lan sampeyan ora kudu cepet-cepet nulis saka layanan tempur.
    1. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 19. mars 2023 10:12
      -2
      [quote=Lech saka Android.]
      kita uga ora kedutan banget ... lan SU-27 lawas apik ing kerosene UAV Amérika.

      Sing mesthi! Nanging, nyatane, Su-35 minangka Su-27 modern sing jero! Glider meh padha, nanging isine beda. Ora ana pitakonan babagan sirkuit terpadu saka airframe. Dheweke ora kena. Nanging isi diganti gumantung saka tugas sing ditanggulangi.
      Mulane, nalika tugas anyar muncul, dheweke nggawe mesin kanggo ngrampungake masalah kasebut - dheweke entuk formulir anyar lan ngisi konten anyar ... Akibaté, Su-57 muncul, disusul Su-75 ing dalan . . Dialektika! ngguyu
      1. Bad_gr
        Bad_gr 19. mars 2023 16:03
        +2
        Quote: Boa constrictor KAA
        Glider meh padha

        Airframe Su-35 mung padha karo Su-27, nanging nduweni profil sayap sing beda, awak dirancang kanggo beban abot, wangun irung wis diganti, bahan utama pesawat ora aluminium (Su -27), nanging paduan aluminium-lithium, panggunaan bahan komposit. Miturut EPR, pesawat beda-beda saka saben liyane. Kanggo Su-35, tingkat ketidakstabilan statis wis tambah dadi 20% saka MAR (kanggo Su-27 - 5%). Dadi, podho mung ing tampilan.
        1. Zaurbek
          Zaurbek 19. mars 2023 19:14
          +2
          Bentenipun antarane F15ex lan f15e persis padha ..... iku bakal bener kanggo nelpon Su35 Su27 karo huruf (m, bis, fn, etc.)
          1. Bad_gr
            Bad_gr 19. mars 2023 19:24
            +1
            Kutipan saka Zaurbek
            kanthi bener Su35 bakal diarani Su27 kanthi huruf (m, bis, fn, lsp.)
            Adhedhasar argumen apa iki bakal bener? Amarga mirip?
            1. Zaurbek
              Zaurbek 19. mars 2023 21:20
              +1
              Lan iki lan iki - pangembangan T10go .... kaya Mig35, pangembangan Mig29. Deleng ing f15 lan f16 ing versi paling anyar, padha duwe owah-owahan malah luwih, nanging padha tetep f15 lan f16.
              1. Bad_gr
                Bad_gr 19. mars 2023 22:12
                -1
                Kutipan saka Zaurbek
                Deleng ing f15 lan f16 ing versi paling anyar, padha duwe owah-owahan liyane,
                Carane ana "malah luwih owah-owahan" dibandhingake pesawat sing ora ana ing umum karo saben liyane (kajaba katon)?
                1. Shurshun
                  Shurshun 20. mars 2023 21:33
                  +1
                  Kutipan saka: Bad_gr
                  Carane ana "malah luwih owah-owahan" dibandhingake pesawat sing ora ana ing umum karo saben liyane (kajaba katon)?

                  F-15EX piyambak bisa ngatasi kabeh tugas sing ditanggulangi dening kabèh "zoo" garing.
                  1. Zaurbek
                    Zaurbek 21. mars 2023 14:44
                    +1
                    Sing lucu yaiku Su30MKI uga ngrampungake dheweke .... nanging luwih elek kanggo generasi. Lan sederek saka VKS ora bakal teka ing sembarang cara
  5. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 19. mars 2023 05:03
    + 13
    Artikel kasebut menarik, sanajan ora bisa dibantah. Lan ya, "Eagle" ing basa Inggris yaiku "eagle", dudu "falcon")
  6. Simbah amatir
    Simbah amatir 19. mars 2023 05:13
    +5
    ing Amerika mutusaké kanggo nggambarake soko ing basa F-15. Iku kaputusan banget logis "Falcon" cukup cocok kanggo iki.

    Aku ora ngerti soko?! "Falcon tempur" yaiku F-16. F-15 dudu Falcon, nanging Eagle, Eagle.
  7. wong pinter
    wong pinter 19. mars 2023 05:45
    + 11
    ing Amerika Serikat, padha mutusaké kanggo nggambarake soko adhedhasar F-15. Iku kaputusan banget logis, Falcon cukup cocok kanggo iki.

    Jeneng F-15 Strike Eagle (Strike Eagle). Punika F-16 Fighting Falcon lan wonten Fighting Falcon. Chukchi dudu maca, Chukchi minangka panulis.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Georgy Sviridov_2
    Georgy Sviridov_2 19. mars 2023 07:38
    +7
    Kabeh luwih banal.
    F-35 minangka kelanjutan saka F-16, yaiku, ing ideologi kaya Su-34 kita, yaiku, bomber modern sing bisa nglawan udara. Ya, aku ngerti manawa Su-34 lan F-16 minangka pejuang nominal, nanging kita kabeh ngerti manawa dheweke ora bakal nggawe bom sing resik kaya Su-24, yaiku, iki minangka pesawat sing dirancang kanggo serangan darat, nanging bisa nindakake. kanthi efektif nindakake pertempuran udara, utamane karo mesin sing luwih lemah kanthi teknis.
    F-15 minangka pesawat tempur supremasi udhara klasik, sing uga nindakake fungsi intersepsi (aku ngerti yen 15 yaiku pengebom).
    Dadi f-15 dudu pengganti f-35, nanging kanggo nutupi f-35, utamane nglawan China ...
    180 f-22 mung ora cukup kanggo nglawan China, lan f-15 lawas kehabisan sumber daya pesawat ... Dadi dheweke nggawe sing anyar ...
    1. Komentar wis dibusak.
  10. Max1995
    Max1995 19. mars 2023 09:58
    +6
    Kabeh iki minangka penyesuaian kanggo sudut pandang resmi media hooray.

    Dheweke sregep golek cacat ing pesawat mungsuh, nanging aja nulis perkara sing nyata, IMHO:
    F35 minangka pesawat tempur bomber mesin tunggal cilik sing nggawa beban kaya tempur pengebom SU mesin kembar gedhe. Dadi negara njupuk - 2 pesawat ing siji botol.
    Kakurangan kasebut saka kaluwihan, miturut conto sing diwenehake ing media. Gear kebangkrutan cepet rusak nalika pendaratan darurat ing operator pesawat, lapisan siluman cepet rusak kanthi kacepetan supersonik ing segara asin, akeh elektronik kanggo kabeh kesempatan, lan arang banget, nanging kadhangkala gagal ... etc.

    F-15 - dadi iki pesawat anyar kanggo dangu. Mung Amerika ora menehi, kaya SU kita, nomer anyar nalika modernisasi. (SU wis suwe duwe sadulur kembar, sampeyan ora bisa ngomong saka kadohan - kabeh, kayadene, perkembangan anyar). Lan padha nambah indeks huruf menyang basa lawas.
  11. AdAstra
    AdAstra 19. mars 2023 10:12
    0
    Novel sampeyan nulis artikel sing apik. Nanging artikel babagan senjata, mangga diwaca maneh mengko, yen sampeyan maca lan maca lan kesandhung sapisan - yen aku kelingan kanthi bener, f-15 ora tau "Falcon", "Eagle" - "Eagle", nanging "Falcon" - " Falcon" (F-16). hi
  12. Sumotori_380
    Sumotori_380 19. mars 2023 10:35
    +1
    Aku seneng karo argumentasi penulis. Kepiye carane .... biaya operasi kira-kira padha karo - $ 27000 lan $ 35000. Apa-apa sing nilai kaloro luwih saka pisanan dening katelu?
  13. Batting
    Batting 19. mars 2023 11:57
    -6
    Perang teknologi dhuwur minangka inti saka "blitzkrieg" sing kondhang, sing ora bisa menang nglawan mungsuh sing kuwat lan gedhe. Sembarang prolongation saka konflik ndadékaké kanggo mundhut ora biso ditompo, biaya financial lan jalaran liyane anjog kanggo swasana ati revolusioner saka populasi. Kanggo superweapon, larang nganti ora bisa ditindakake, mbutuhake operasi lan pangopènan sing trampil. Lan yen mungsuh, kanthi bantuan pahat, pikiran non-standar lan ibu tartamtu, bisa nemokake kunci kanggo numpes lonceng lan whistles super-duper, banjur iku rampung surem kanggo sipil High-tech.
    Mulane para pejuang karo donya Rusia, karo bangsa Rusia, wis gumantung ing fasisme, 5-6, lan kolom nomer liyane sing nyawiji pengkhianat saka sembarang jenis lan jinis kegiatan. Dibagi miturut pratandha, remuk lan siji-siji numpes wong-wong sing ora nyerah karo "blitzkriegs".
    Nanging sajarah karusakan cidra saka USSR dening efforts nomenklatura degradasi mulang akeh kapitalis pamikiran saka elit Rusia anyar.
    Sanadyan F - 35, utawa "Elang" lan "Falcons" karo "Abrams" ora bakal ngalahake negara ageng, ora ketompo carane modernisasi wesi iki. Mung ngiyanati bisa menehi conquistador anyar kasempatan. Mulane, katon ing pers resmi saka singkatan "SMERSH" tegese Yalta anyar. Lan ora peduli karo piranti Amerika, padha diratakake dening sledgehammer miturut jeneng merek "Sarmat". Mungsuh bakal dikalahake, Kamenangan bakal dadi milik kita.
    1. Cimpak
      Cimpak 19. mars 2023 13:34
      +4
      Perang teknologi dhuwur minangka inti saka "blitzkrieg" sing kondhang, sing ora bisa menang nglawan mungsuh sing kuwat lan gedhe. Sembarang prolongation saka konflik ndadékaké kanggo mundhut ora biso ditompo, biaya financial lan jalaran liyane anjog kanggo swasana ati revolusioner saka populasi. Kanggo superweapon, larang nganti ora bisa ditindakake, mbutuhake operasi lan pangopènan sing trampil.

      Waca babagan konsep Amerika babagan "kamenangan awal" dhisik.
      https://topwar.ru/210352-amerikanskaja-koncepcija-rannej-pobedy-v-dlitelnoj-vojne-kak-zapad-planiruet-nanesti-rossii-porazhenie-v-vojne-na-istoschenie.html
      Ana lan babagan presisi dhuwur lan babagan "mungsuh gedhe lan kuwat"
      ngidoni ing piranti Amerika, padha diratakake dening sledgehammer miturut jeneng merek "Sarmat"

      "Kita ana ing swarga, lan dheweke mung mati"?
      Lan pira "Sartmats" saiki disebarake? Lan kepiye keamanan peluncur dipastikan yen drone Ukrainia, sing diowahi saka rudal pengintaian Soviet kuna, nyerang pangkalan udara pengebom strategis ing Engels kaping pindho?
      Nanging, apa sing dadi keputusan bakal duwe tekad sing cukup kanggo nggunakake Sarmat, yen ing ngendi Sarmat iki mabur, duwe anak, omah, kapal layar lan barang-barang liyane, lan ing kana dheweke duwe rencana kanggo nglampahi umur tuwa lan nggedhekake putu?
  14. Bonifasius
    Bonifasius 19. mars 2023 12:31
    -1
    Akhire, seri pesawat F-14 F-15 F-16 - paling ayu lan cukup sukses ing Kasur! Kita kudu ngakoni! Apa sing diterusake yaiku omong kosong sing terus terang nganti tingkat siji utawa liyane
    (ing prinsip, tren sing padha ing industri otomotif)
    1. Cimpak
      Cimpak 19. mars 2023 14:18
      +7
      Masalah F-22 yaiku kekurangan lawan sing pantes nalika produksi pesawat kasebut. F-22 - digawe minangka pejuang kanggo entuk supremasi udara marang pesawat paling anyar lan janjeni saka USSR. Nanging USSR ambruk tanpa rampung nggawe fighter generasi 5. Kemajuan modernisasi MiG-29, Su-27 lan pangembangan ASP anyar wis mandheg (rudal V-V karo ARGSN lan bom presisi sing dipandu satelit) karo pluru AMRAAM V-V karo ARGSN, padha bisa uga perang karo Su-15 lan MiG-16, nalika padha duwe kaunggulan numerik saka wong-wong mau. Banjur muncul pitakonan yen F-27 sing larang ora dibutuhake dening USAF kanthi jumlah gedhe.
      F-35 minangka conto utama saka akeh banget inovasi lan sistem sing durung dikembangake ing platform tempur. Uga kepinginan, karakteristik saka Amerika, kanggo entuk manunggalaken maksimum (sing padha - Joint) lan nggawe 3 pesawat ing siji platform: kanggo Angkatan Udhara, kanggo aviation basis operator lan bidang vertikal.
      F-35 wis diprodhuksi massal kanggo 17 negara (udakara 900 unit wis diprodhuksi, kira-kira 3,5 ewu direncanakake bakal dituku), sing nyuda biaya produksi. Ana dandan pancet lan refinement saka F-35. Ora perlu mbuwang topi marang dheweke, sampeyan kudu ngasilake luwih akeh pesawat sampeyan. Banjur, iki minangka rasa isin, kita ora bisa nelukake langit ing Ukraina sajrone setaun.
    2. futurohunter
      futurohunter 19. mars 2023 21:51
      +1
      Bonifasius
      Aku bakal mbenerake sampeyan. F-14 nduweni sisi sing apik banget, nanging lembab banget, mula ora suwe ing layanan. Nanging sampeyan lali F-18 - pesawat pantes, lan siji sing wis nelukake langit akeh negara. Lan uga kelalen A-10 - pesawat serangan Amérika paling apik
  15. Shurshun
    Shurshun 19. mars 2023 15:24
    +1
    Pengarang, F-15 Eagle, dudu Falcon. F-15EX piyambak bisa ngatasi kabeh tugas sing ditanggulangi dening kabèh "zoo" garing.
  16. AC 130 Gunship
    AC 130 Gunship 19. mars 2023 15:40
    -2
    Tu160 ekstrem digawe saka backlogs lawas. Produksi - ora nguwasani. Ya, lan sampeyan ora butuh. Kita butuh dhuwit lan otak kanggo pangembangan anyar.
    1. keleg
      keleg 19. mars 2023 16:22
      0
      Lha, ora bener. Ing pungkasan taun pungkasan, Tu-160 diluncurake kanthi anyar, kabeh teknologi dibalekake.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 19. mars 2023 19:12
        0
        Lan "ndemek" konsep extensible .... saka meh rampung, kanggo mung glethakaken mudhun
  17. Shurshun
    Shurshun 19. mars 2023 17:24
    -1
    Quote: Boa constrictor KAA
    Iku mung karo siluman ... malih, lan Su-35S (Su-57) padha ndeleng iku cukup kanggo awake dhewe ing sawetara yakin nggunakake senjata udhara.

    Apa sampeyan ndeleng dhewe ing radar saka kokpit Su-35?
  18. Zaurbek
    Zaurbek 19. mars 2023 18:52
    +3
    1. F15ex siji upgrade anyar saka Su35S
    2. F15ex - ngganti Su34 lan Su30 lan Su35 ......
    3. F15ex dibutuhake kanggo ngisi wektu nalika Amerika Serikat nggawe soko kanggo ngganti F22 ... lan F22 bakal tuwa.


    Dadi, kanggo informasi sampeyan, F15ex bisa nggawa 22 bom bersayap, ngetokake saben pusat kontrol kanthi bantuan AFAR.
    1. malyvalv
      malyvalv 19. mars 2023 21:25
      -5
      Aku mung bisa mbayangno F-15ex sing njupuk 22 bom. Inggih, fly, lan ing kene target dumadakan immeasurable. 50 utawa malah luwih. Dheweke ngluncurake kabeh bom lan ora ngerti target sing luwih penting. Afar klik karo kang, pangalihan. Lan sing paling penting, ora ana siji-sijia Buk ing antarane target. Inggih, sampeyan kudu dadi begja sing bisa.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 20. mars 2023 10:54
        +2
        Sampeyan luwih apik mbayangno manawa akurasi kasebut bobote 100 kg saben ..... lan mbayangno kepiye Angkatan Aeroangkasa kita kekurangan amunisi kasebut lan saiki meh ora bisa menehi pusat kontrol bom (utawa roket) ing lemah. Iki ora babagan 22 rudal (lan iki minangka kesempatan kanggo nemokake target nalika pemetaan wilayah kasebut, ngenali lan langsung ngetokake pusat kontrol menyang amunisi). Sing dramatically mundhak efficiency pesawat.
  19. deddem
    deddem 19. mars 2023 20:42
    0
    Kutipan saka roh
    Sing ngejar f35 amarga rusak nalika wis ana atusan, sampeyan mung kudu maca sejarah penerbangan, ing endi iki ana mobil paling legendaris. hi


    Aku piye wae kasempatan kanggo loncat karo muter awak liwat bahan lawas saka f / a-18 pangrungon, ngendi congressmen praktek seni mbuwang guano ing mobil iki, lan siji disaranake ngganti jeneng saka "Hornet" kanggo "Drone".
    1. futurohunter
      futurohunter 19. mars 2023 21:47
      0
      deddem
      Lan sampeyan mbandhingake karakteristik F-18 awal lan F-35 modern. Lan deleng dhaptar malfungsi loro mesin kasebut ... Ing babagan jumlah klaim, mung Starfighter sing bisa dibandhingake karo F-35.
  20. futurohunter
    futurohunter 19. mars 2023 21:44
    -1
    Kaya biasane, penulis njupuk terjemahan sing ala lan nambah pikirane sing bingung. Nyatane:
    1. F-15 pesawat apik banget. Varian kejut ing kabeh ciri, kajaba kahuripan sing kondhang, ngluwihi F-35
    2. F-35 dadi proyek bisnis paling murni sing dirancang kanggo nyedhot dhuwit saka "sekutu" Amerika Serikat. Dheweke ora bisa ngganti pejuang generasi 4, nalika iku dadi luwih larang
    3. Ya, F-35 dikembangake nalika USSR ambruk, Amerika Serikat lan NATO katon ora duwe mungsuh, lan pesawat "peacetime" sing prasaja lan murah dibutuhake. A jenis siluman kanggo ngontrol koloni. Nanging, pisanan, wektu konfrontasi wis bali (lan China uga ditambahake), lan kemampuan F-35 wis ora cukup.
    4. Ing babagan biaya pangembangan, F-35 nyedhaki F-22, lan biaya kendaraan siji ora luwih murah.
    5. Babagan hypersound - omong kosong, Rusia mung duwe 2 jinis hypersound - Dagger lan Vanguard - loro-lorone - senjata ora massa, mesthi ora kanggo ngebom garis ngarep. Miturut cara, Su-27/30/34/35 ora bisa nggawa hypersound. Mungkin mung nalika versi penerbangan saka Zircon katon. Amerika saiki ora duwe hypersound
    6. Nanging, tugas pertahanan udara lan serangan marang target darat kudu dirampungake. Lan ternyata F-35 ora bisa dadi pejuang, nanging minangka tukang ngebom iku ala. F-22 ala minangka tukang ngebom, nanging kanggo misi tempur iku larang banget, lan ana sawetara banget.
    7. Su-57 isih cilik banget, bakal dieling-eling nganti suwe.
    8. Pramila, langkung prayogi kalih paraga antagonis utami punika terus ningkataken lan ngasilaken generasi kaping 4. Nanging, yen potensial modernisasi F-16, F-18 lan MiG-29 wis meh entek, mula F-15 lan kulawarga Su-27 isih duwe akeh ruang kanggo pembangunan. Mula, dheweke bakal dadi pesawat paling apik saka rong negara adidaya (lan kulawarga ke-27 saka tumpahan Cina)
    9. F-22 lan F-35 ora duwe leluhur langsung, mula biaya pangembangane dhuwur banget. Su-57 minangka turunan langsung saka Su-27, kompatibel karo para leluhure ing pirang-pirang node, saengga ana kesempatan sing bakal cepet mlebu layanan lan diekspor. Bisa uga versi sing disederhanakake.
    Penulis sepisan maneh deuce. Sinau materi ... kolega
    1. Shurshun
      Shurshun 20. mars 2023 10:14
      +1
      Kutipan saka futurohunter
      Nanging, yen potensial modernisasi F-16, F-18 lan MiG-29 wis meh entek, mula F-15 lan kulawarga Su-27 isih duwe akeh ruang kanggo pembangunan.

      Aku pengin ngrungokake alasan kanggo statement sampeyan babagan kekeselen lan kemungkinan.
  21. anyartc7
    anyartc7 19. mars 2023 22:29
    +3
    Napa SU-35S luwih apik tinimbang F-15EX?! Ninggalake omong kosong Kementerian Pertahanan iki, bisa uga ditimpa setengah taun kepungkur, nanging saiki kudu isin.
    SU-35S malah ora duwe radar AFAR, lan apa jenis sistem EW lan RER dibandhingake Fkoy ??
    Cukup aja ngomong babagan super-maneuverability, iku cetha yen panganan ora ana gunane. Inggih, kajaba sing nuduhake udhara apik kanggo parade.
  22. mbucal22
    mbucal22 20. mars 2023 00:57
    0
    Aku ora ngerti - apa senjata hipersonik sing diluncurake ing udara Amerika sing diarani penulis?

    Dheweke ora duwe apa-apa. Paling ora kanggo saiki.
    Dheweke mesthine ngrancang nggawa AGM-183A ARRW ing wektu sing cedhak (!).
    Perkiraan biaya $ 17 yuta saben potongan!
    Nanging bakal diselehake ing B-52, B-1B lan B-21, lan ora ing F-15.

    Isih ana HACM ing mangsa cedhak, nanging padha rencana kanggo nglengkapi F-35 karo.
  23. AlexWar
    AlexWar 20. mars 2023 06:15
    0
    F-35 minangka bom sing ndhelikake bom ing hatche. NATO ndhelikake tujuan sejatine yen F-35 ora dirancang kanggo mbela nanging kanggo nyerang
    F-35 Lightning II (F-35 "Lightning II") - kulawarga pengebom tempur multifungsi siluman saka generasi kaping lima
    Su-57 kita dudu pengebom
    https://ru.wikipedia.org/wiki/F-35
    Ing total, ana luwih saka 3426 wong, kang Arestovich piye wae ngakoni yen 2000 pesawat bisa nyerang Rusia bebarengan. Iki sing diomongake, aku dhewe krungu
    F-35 siluman bisa mlebu wilayah udara sing ditandingi kanggo nyerang target mungsuh. Kanggo nyuda visibilitas pesawat, amunisi F-35 diselehake ing kompartemen internal, sing mbatesi arsenal senjata sing digunakake. Pesawat kasebut bisa nggawa papat misil udara-ke-udara AIM-120 AMRAAM utawa rong misil lan rong bom GBU-31 JDAM.
    https://lenta.ru/news/2022/09/23/jdam/
  24. futurohunter
    futurohunter 20. mars 2023 10:04
    -1
    Sepisan maneh, kanggo "penggemar". Sadar, pungkasane, yen F-35 minangka bomber kolonial! Iki digawe nalika Pakta Warsawa ambruk lan "ancaman Soviet" ilang. NATO ora duwe mungsuh serius maneh nalika ngadhepi USSR. Lan dheweke butuh pesawat sing murah lan serba guna kanggo njaga katrampilan mabur, lan nyopir wong pribumi ing alas. Lan sing paling umum ing antarane wong pribumi yaiku sistem pertahanan udara S-75 lan S-125 sing wis lawas, lan ora katon saka F-35 diwilang. Bom udara mesthine ora ditindakake - lan apa jenis penerbangan sing bisa diduweni wong pribumi. Ya, "digitalisasi" uga ninggalake tandha - F-35 mesthine digabungake menyang "medan perang digital". Mesthi wae, pesawat anyar apa wae minangka bisnis sing apik kanggo produsen pesawat. "Sekutu" Amerika Serikat, saka Israel nganti Jepang, dikembangake kanggo dhuwit. Dheweke nandur modal ing pembangunan, mula mung dipeksa tuku pepelat sing wis siap.
    Ananging kasunyatanipun rada langkung awrat, pramila dados salah paham mabur, ingkang dumadakan langkung elek tinimbang para leluhuripun, ingkang kedah dipun sulih.
    Umume ora bener kanggo mbandhingake karo Su-57. Kaping pisanan, pangembangane wiwit luwih saka F-35. Lan ora saka ngeruk. Intine, Su-57 minangka mesin evolusi, ing ngendi prestasi paling apik saka para leluhure, kulawarga Su-27 lan MiG-29, digunakake. Menapa malih, sebagéyan kurban sawetara properti saka generasi kaping 5, kayata kahuripan kondhang, nanging ora nggawa kanggo please kualitas pesawat lan kemampuan kanggo nindakake pertempuran online maneuverable. Masalah saka Su-57 tinimbang ing tingkat saiki, tanpa mesin anyar lan unit liyane, iku rada redesigned Su-35. Lan mulane ora perlu ngganti Su-35S, sing wis dadi pejuang paling apik ing donya, dadi Su-57.
    Semono uga saka sisih mungsuh. Alas, lan ah, nanging F-35 dadi urutan gedhene luwih elek tinimbang pesawat generasi kaping 4. Lan F-22 ora dadi pesawat mogok, lan dadi larang banget. Nanging jaran kerja F-16, F-15 lan F-18, sing wis ditampilake kanthi apik ing perang lokal sajrone 40 taun kepungkur, ora ana panggantos. Lan potensi pangembangane adoh saka kesel.
    1. Shurshun
      Shurshun 20. mars 2023 21:42
      +1
      Kutipan saka futurohunter
      Lan mulane ora perlu ngganti Su-35S, sing wis dadi pejuang paling apik ing donya.

      Utamane sawise gagal epik ing salah sawijining tender manca, ing ngendi dheweke ngetokake perang udara uji coba menyang Rafal Prancis, mungkasi karir ekspor.
      1. Komet
        Komet 24. mars 2023 16:44
        0
        Kutipan saka shurshun
        Utamane sawise gagal epik ing salah sawijining tender manca, ing ngendi dheweke ngetokake perang udara uji coba menyang Rafal Prancis, mungkasi karir ekspor.

        Ora ana perang uji coba antarane Su-35 lan Rafal. Ora perlu nyritakake maneh dongeng Internet.
        1. Shurshun
          Shurshun 28 april 2023 15:48
          0
          Kutipan: Komet
          Kutipan saka shurshun
          Utamane sawise gagal epik ing salah sawijining tender manca, ing ngendi dheweke ngetokake perang udara uji coba menyang Rafal Prancis, mungkasi karir ekspor.

          Ora ana perang uji coba antarane Su-35 lan Rafal. Ora perlu nyritakake maneh dongeng Internet.

          Для таких как вы "страусов" и Рафаля не существует.))
  25. alexey_444
    alexey_444 20. mars 2023 12:53
    -2
    Ora mung rudal hipersonik, amarga kabeh pinggiran, anggaran militer wis bledosan, banjur wong mbuwang jarum dolar, sampeyan ora bisa ngganti karo gas shale sampeyan. Anggere China nyedhiyakake barang kasebut, bungkus permen iki bisa digawe oneb-2 kanggo $ 2 milyar. Nanging sanalika China wiwit tuwuh kelas menengah dhewe kanthi nambah upah, ngluncurake redistribusi produk sing dhuwur, kahanan kasebut diganti. Ya, ora mungkin Amerika ngusir maneh yen kita (bagian produksi) dadi bahan mentah gratis, yen wong Tionghoa minangka tenaga kerja gratis. Miwiti urip kanthi cara sampeyan. Kanggo wektu sing suwe, jenderal patriotik Amerika (mikir babagan negara lan ora ngethok dana anggaran) ngusulake mbuwang kabeh jinis f-35 lan ngganti karo f-18, saliyane bedane kaping pirang-pirang ing jam layanan, ora katon. pranyata dudu panacea kuwi. Pakaryan pertahanan udara luwih kena pengaruh saka kelelahan operator lan linuwih peralatan. Ya, siluman iku penting, nanging kaya kita duwe keris karo zirkon, nanging kita ora duwe lancet ing jumlah sewu lembar saben dina.
  26. evgen1221
    evgen1221 20. mars 2023 13:48
    0
    Lha, apa masalahe. 15th ora mlebu ing perang, iku mung operator hypersound (yen katon), kaya wayahe kita (padha uga ora digawe maneuver).
  27. AG-76
    AG-76 20. mars 2023 14:18
    +1
    Mung, ora kaya pieced Su-57 (isih ora dingerteni carane dipercaya lan pertempuran-siap), atusan "mentah" F-35 wis riveted lan padha mlebu lan terus mlebu layanan karo "non-mitra" Rusia. ..
    Lan sampeyan ora kudu ngyakinake dhewe kanthi rasa gething yen Rusia bakal nembak para pejuang sing "ora siap tempur" iki ing batch.
    Pejuang iku, mesthi, ora. Nanging kepiye pesawat terobosan pertahanan udara bisa nyebabake karusakan gedhe ing target darat ...
  28. kasir
    kasir 20. mars 2023 15:39
    0
    Pitakonan liyane yaiku dina iki ora ana pesawat ing donya sing bisa dibandhingake karo MiG-31 ing babagan kacepetan lan dhuwur.
    uga, padha mung duwe Blackbird ayu, lan siji mbah putri ngandika sing lagi ngembangaken panggantos kanggo SR-72
  29. Pakdhe_Misha
    Pakdhe_Misha 20. mars 2023 17:10
    0
    Kanggo F-15, penundaan analog saka "Dagger" minangka pilihan tambahan, iku kabeh. Lan dheweke ora bakal perang ing ngarep, nanging sawise dipateni pertahanan udara, dheweke bakal menang maneh. Sampeyan ora bisa nganggep pesawat mungsuh sing kapisah tanpa njupuk strategi kanggo nggunakake penerbangan. Saiki, kabeh lepas landas saka penerbangan kita. direkam, lan iki tanpa nggunakake radar pesawat, dheweke lali babagan pesawat sing diasah mung kanggo nggunakake peralatan perang elektronik.
  30. Shurshun
    Shurshun 20. mars 2023 17:26
    -1
    F-15EX minangka pejuang serangan paling apik ing donya saiki.
  31. AC 130 Gunship
    AC 130 Gunship 20. mars 2023 21:00
    0
    Ora persis perbandingan sing cocog. Kaping pisanan, F35 lan 15 minangka pesawat saka kelas sing beda lan kanggo tugas sing beda.
    Lan kapindho, Su57 ora tau nampa mesin sing dijanjekake X taun kepungkur, lan saiki mung glider liyane.
  32. Tim666
    Tim666 22. mars 2023 01:24
    0
    [quote = Boa constrictor KAA] [quote = Lech saka Android.]
    kita uga ora kedutan banget ... lan SU-27 lawas apik ing kerosene UAV Amérika.

    Sing mesthi! Nanging, nyatane, Su-35 minangka Su-27 modern sing jero! Glider meh padha, nanging isine beda. Ora ana pitakonan babagan sirkuit terpadu saka airframe. Dheweke ora kena. Nanging isi diganti gumantung saka tugas sing ditanggulangi.
    Mulane, nalika tugas anyar muncul, dheweke nggawe mesin kanggo ngrampungake masalah kasebut - dheweke entuk formulir anyar lan ngisi konten anyar ... Akibaté, Su-57 muncul, disusul Su-75 ing dalan . . Dialektika! ngguyu[/ Quote]
    Su-75 ing dalan? ... nggih, nggih, kula pitados bilih punika sami kaliyan ing 3000 Armat.
  33. IgorZ
    IgorZ 30. mars 2023 12:42
    -1
    Su-57 minangka montor mabur sing apik ing babagan volume kompartemen senjata, ora kalah karo amunisi tinimbang Su-35, nanging karakteristik siluman banjur dikurangi. Amarga kasunyatan sing teluk senjata dikuwasani kabeh bagéan tengah saka fuselage, saluran intake udhara lurus lan lading engine katon cetha. Pamblokir radar ora bakal ngrampungake masalah kasebut. Pesawat Su-75 lagi dikembangake, katon luwih kaya pesawat siluman AS, duwe saluran intake udara ing njero fuselage, buntut cilik didhelikake ing antarane sirip lan mesin. Pitakonan yaiku apa kekurangane: duwe siji kompartemen senjata utama, dene S-57 duwe loro? Nanging yen dheweke bisa nembus zona sing ditutupi pertahanan udara lan ngrusak pertahanan udara iki, nanging ora ana Su-57, mula 2 misil sing dikirim menyang target luwih apik tinimbang 4 sing ora mabur. Kasunyatan yen ora ana Su-75 ora dadi kekurangan, ora, sampeyan kudu nindakake, yen pesawat kasebut apik.
  34. Shurshun
    Shurshun 28 april 2023 16:16
    0
    Если су-57 не обладает параметрами малозаметности аналогичными американским истребителям 5-го гена, то наряду с технологическими более отсталыми БРЭО и БРЛС, это пустая трата денег и времени. Тем более в количественном сравнении его можно сказать просто нет.