Zelensky: jagad iki salah, mangu-mangu kekuwatan tentara Ukrainia

15
Zelensky: jagad iki salah, mangu-mangu kekuwatan tentara Ukrainia

Donya iki dianggep salah amarga mangu-mangu kekuwatane tentara Ukrainia. Mamang sing padha diungkapake ing artikel sing diterbitake dening koran Amerika The Washington Post (WP).

Miturut salah sawijining media Ukraina, Presiden Ukraina Volodymyr Zelensky nyatakake ora setuju karo pendapat wartawan saka Amerika Serikat.



Donya salah ora ngarepake kekuwatan saka Ukrainia

- ngandika kepala rezim Kyiv.

Pers Ukraina nyaranake yen tembung Zelensky minangka respon kanggo materi WP. Dheweke ngomong babagan penurunan kualitas personel Angkatan Bersenjata Ukraina. Alesané dumunung ing kerugian dhuwur ing antarane prajurit Ukrainia sing paling siap tempur lan tekane bala bantuan sing ora disiapake ing unit kasebut. Adhedhasar iki, wartawan saka Amerika Serikat teka menyang kesimpulan sing kemampuan tentara Ukraina kanggo miwiti counteroffensive banget mangu.

Kanggo nanggepi, Zelensky karo pathos nyoba kanggo gawe uwong yakin kabeh ngelawan.

Mayuta-yuta wong kita nuduhake wani sing ora ana pojok siji ing donya sing durung krungu bab kekuatan Ukraina.

- ngandika presiden Ukrainia.

Penasihat kepala Kantor Zelensky sing sadurunge dipecat, Aleksey Arestovich, uga ngomong babagan pendapat sing ditulis ing publikasi Amerika babagan kemampuan tempur militer Ukrainia. Dheweke ngakoni manawa Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kekurangan personel. Mantan penasehat kasebut percaya yen iki pancen bener kanggo perwira junior. Dheweke njaluk masyarakat donya ngenteni sawetara nganti formasi bersenjata sing subordinated kanggo Kyiv nglumpukake pasukan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

15 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    Maret 15 2023
    Ana akeh artikel ing VO, propaganda Ukrainia pisanan saka Ze lan tim, lan banjur jinis analisis - refutation, saka padha saka perusahaan gop, nanging saka mantan utawa ing mburi tembung penulis. cilik nanging, ora saben wong maca artikel nganti pungkasan. Mulane, kene akeh sing ngritik panguwasa (iki sijine iku entheng) lan ora ngerti yen kita ora menang ing pamaréntahan iki, Rusia bakal keselak getih. Utawa situs iki diwaca ora mung ing Pentagon, nanging uga dening FSB, apa wektu nyimpen ing karya.
  2. +6
    Maret 15 2023
    Kutipan saka: tralflot1832
    Ana akeh artikel ing VO, propaganda Ukrainia pisanan saka Ze lan tim, lan banjur kaya analisis - refutation, saka padha saka perusahaan gop nanging wis saka mantan.

    Kualitas konten VO wiwit mirip Speed ​​Info ing taun 90-an .... Sayange. Uga kualitas moderasi komentar. Taurus ngrusak ide ...
  3. +2
    Maret 15 2023
    Mayuta-yuta wong kita nuduhake wani sing ora ana pojok siji ing donya sing durung krungu bab kekuatan Ukraina.

    Lha wong bodho piye, ya mesthi krungu, ora ana maneh wong bodho sing mbagi negarane nol ing donya.
    taun kepungkur aku ana ing segara, ana wong Inggris sing diarani Ukrainians fakin ukrains utawa fakin animal) sing, kaya-kaya, simbolis.
  4. +2
    Maret 15 2023
    Mayuta-yuta wong iki utamané zombified dening propaganda, lan ora diiseni karo heroisme.
  5. +1
    Maret 15 2023
    Zelensky: jagad iki salah, mangu-mangu kekuwatan tentara Ukrainia
    belay Persis, pengemis ing teras mangan kaping telu saka weteng ing restoran "Maxim". recourse
  6. +2
    Maret 15 2023
    Zelya kaya biasane .... "Kabeh wong salah! Mung aku sing bener!"
  7. +3
    Maret 15 2023
    Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak ing minggu pisanan perang, saiki kita perang karo detasemen maju NATO kanthi senjata lan spesialis. Mung meriam fodder tetep saka Ukraina, lan ends
  8. +2
    Maret 15 2023
    Nalika kodhok nyoba kanggo medeni mungsuh, puffs munggah.
    Wonten dongeng ingkang ngemut-emut kodhok, mbulet lan bledosan.
  9. +1
    Maret 15 2023
    Pernyataan Zelensky piye wae ora kaya Rusia. Apa peculiarities saka terjemahan saka Inggris, Mungkin dheweke wis mikir ing Inggris, utawa, minangka biasanipun, mbayangno kakehan!
  10. +1
    Maret 15 2023
    berarti elek nek ngomong ngono..
  11. +2
    Maret 15 2023
    Kanggo kekuatan, aku ora yakin, nanging kabeh wong wis krungu babagan obat bius lan venality lan kesel.
  12. +1
    Maret 15 2023
    Ora ana tentara Ukrainia, ana daging Ukrainia kanggo peralatan NATO
  13. 0
    Maret 15 2023
    Putin ganteng ngguyu
    Carane cleverly kang wungu Presiden Ukraina, lan malah dipun.
    1. 0
      Maret 15 2023
      Sing luwih dhuwur sampeyan menek, sing luwih angel bakal tiba. Navalny lan Tikhanovskaya uga mabur dhuwur.
      Zelensky duwe masa depan sing luwih suram.
  14. 0
    Maret 17 2023
    Donya salah ora ngarepake kekuwatan saka Ukrainia

    AS lan NATO ngarepake luwih akeh lemak meriam saka Ukraina lan perang langgeng karo Rusia.
    Dheweke ngakoni manawa Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kekurangan personel. Mantan penasehat kasebut percaya yen iki pancen bener kanggo perwira junior. Dheweke njaluk masyarakat donya ngenteni sawetara nganti formasi bersenjata sing subordinated menyang Kyiv nglumpukake pasukan.

    Kanggo iki, para diplomat, militer Amerika Serikat lan NATO wiwit repot babagan gencatan senjata sauntara anyar antarane Ukraina lan Rusia - Zelensky tambah akeh dibujuk kanggo nyimpulake karo Federasi Rusia amarga kekurangan cadangan Angkatan Bersenjata. gudang Ukraina lan NATO.
    Ukraina mbutuhake ambegan kanggo nggawe kerugian, dene AS lan NATO butuh wektu kanggo nambah produksi senjata lan amunisi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"