Ing Dnipropetrovsk, dheweke ngrembug babagan pembentukan "Penjaga Serangan", sing menehi tandha ing ngendi serangan Ukrainia bisa diwiwiti.

29
Ing Dnipropetrovsk, dheweke ngrembug babagan pembentukan "Penjaga Serangan", sing menehi tandha ing ngendi serangan Ukrainia bisa diwiwiti.

Ing Ukraina, padha ngumumake yen tatanan saka "Offensive Guard" ing ayunan lengkap. Ing sawetara saluran, proses kasebut malah diarani lengkap.

Ing sawetoro wektu, laporan teka saka wilayah Dnipropetrovsk sing rapat offsite saka Komite Verkhovna Rada ing Kegiatan Penegakan Hukum wis ditindakake ing administrasi lokal. Anak didik Kiev ing wilayah Dmitry Lysak ujar manawa sajrone rapat panitia Verkhovna Rada, macem-macem masalah sing ana gandhengane karo keamanan lan kegiatan lembaga penegak hukum, bebarengan karo koordinasi, dibahas.



Saka pangandikane gubernur:

Kita ngrembug babagan karya blok kekuwatan negara ing kahanan perang. Kegiatan SBU, kejaksaan, polisi nasional. Utamane ing wilayah sing dikuwasani lan dikuwasani. Lan ing zona permusuhan aktif. Prioritas mbenakake kejahatan perang, mbabarake lan nggawa kolaborator keadilan.



Wigati dimangerteni yen Lysak uga ngumumake diskusi babagan pambentukan "Penjaga ofensif" kasebut ("Penjaga Serangan"). Pitakonan iki, ing rapat sing padha, diangkat dening kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina Igor Klimenko. Miturut menteri, minangka bagéan saka pambentukan "penjaga" iki, perlu kanggo menehi brigade penyerangan polisi nasional "Lyut" (bisa diterjemahake minangka "Anger") kanthi kekuwatan khusus sing bakal ngidini para pejuang kasebut. brigade kanggo nindakake misi pertempuran khusus. Yen brigade duwe postscript "serangan", iku cukup cetha kok kawangun, bersenjata lan dilengkapi.

Patemon banget saka panitia profil Verkhovna Rada ing Dnipro (Dnepropetrovsk), uga kasunyatan manawa salah sawijining masalah utama sing dibahas yaiku pembentukan "Offensive Guard", nuduhake kemungkinan mungsuh wis nyiapake serangan saka wilayah tartamtu. Bisa dianggep yen ing wilayah Dnipropetrovsk mungsuh mbentuk ajiné kejut sing bakal nyoba kanggo nggawa mudhun ing wilayah Zaporozhye (contone, bebarengan karo vektor Orekhov-Tokmak-Melitopol). Yen ana jumlah personel sing cukup, mungsuh uga bisa nyerang saka Dnieper ing sisih wétan - kanthi upaya kanggo nyurung pasukan Rusia adoh saka Bakhmut menyang Svetlodarsk lan Debaltseve, ing ngendi busur Svitlodarsk sing sadurunge wis liwati cedhak Armed. Pasukan saka Ukraina.
  • Administrasi wilayah Dnepropetrovsk
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Maret 15 2023
    Ing Ukraina, padha ngumumake yen tatanan saka "Offensive Guard" ing ayunan lengkap.

    Ya, tetep ngumumake ing endi lan kapan lan ngirim sarung tangan kanthi tulisan: "Aku teka sampeyan."
    1. -4
      Maret 15 2023
      Nanging nyatane, kapinteran kita pincang. Aku limped coven kuwi! Ngakak. Rolling ngendi?
      1. 0
        Maret 16 2023
        Aku setuju banget. Jancok administrasi iki lan nutupi kabeh shoblu iki bebarengan.
        1. +3
          Maret 16 2023
          oh, carane uga keris bakal njaluk menyang bunder iki lan pas!
          1. 0
            Maret 16 2023
            Banget kendel seneng rolas x, oh.lov kanggo nglampahi kabèh "keris" Wong Eropah mbuwang mau - kanggo organ. Ati, ginjel, sikil, jantung, payudara, lsp.
      2. +2
        Maret 16 2023
        Dadi sampeyan nyetel minus, nanging sampeyan ora pengin mikir, utawa isih ana dill luwih akeh tinimbang Rusia?! Pindy, contone, bakal nutupi coven kuwi ....!
    2. Maz
      0
      Maret 16 2023
      Iki saka situs Dnieper dibenturi watu, nanging padha sambat babagan cara mancing ing ukrovermacht ....
      Rawuh pisanan yaiku ...
      Sade komisaris militèr jiwa mati diarani. Kancaku tuku ID militer sing asli, sampeyan wis kadhaptar ing unit militer. Wong entuk dhuwit ing kertu. Lan sampeyan lungguh ing omah. Ya, sampeyan mung kudu mlaku-mlaku kanthi bentuk Angkatan Bersenjata Ukraina ....
      Paroki kapindho, babagan mobilisasi ing Dnieper ....
      A kanca ndamel mobil iki dijupuk adoh ing dina sing padha. Komisi wis ana ing papan, panggilan diwenehake ing dalan, bapake lunga njupuk mobil kanggo kantor pendaftaran lan pendaftaran militer. Sampeyan teka ing wayah esuk bisa langsung njupuk yen dina kiriman .......
      Katelu, .... wong lanang iku wis setahun kepungkur, dudu tembung utawa roh. Bapakku teka ing kantor rekrut kanggo ngerteni apa sing kedadeyan karo bocah kasebut, mesthine ora ngerti apa-apa. Dumadakan, wong loro nganggo bedhil mesin metu lan manggoni bapak saka loro-lorone, nerangake yen sampeyan ora bakal ninggalake kene nganti sampeyan ngetokake sampeyan lan ngirim sampeyan menyang nol ... saking dosa. Umumé, bapak lunga kanggo nggoleki putrane, dheweke meh mlebu neraka. Madhouse tansaya kuwat. Nanging padha ora dadi luwih pinter gram siji ... ing mburi kirim padha ngelingi kamulyan - dibenturi watu, ing tembung, rumah sakit jiwa ... kabeh Correspondence ing basa Rusia.
  2. +1
    Maret 15 2023
    Babi wis obah, muga-muga pemotong babi kita wis disiapake prajurit
  3. +6
    Maret 15 2023
    Petunjuk ing kamungkinan saka mungsuh nyiapake serangan saka wilayah iki.

    Utawa padha mung supaya ing pedhut perang.
  4. +5
    Maret 15 2023
    Kita ngrembug babagan karya blok kekuwatan negara ing kahanan perang. Kegiatan SBU, kejaksaan, polisi nasional. Utamane ing wilayah sing dikuwasani lan dikuwasani. Lan ing zona permusuhan aktif. Prioritas - ndandani kejahatan perang, eksposur lan penuntutan kolaborator.


    Awal manuk cilik nyanyi, kaya kucing ora mangan.
    Ing liyane, ketoke, padha wis siyap kanggo "nyerang". Iku bakal perlu kanggo serangan ing kumpul Dnepropetrovsk iki.
    1. +2
      Maret 15 2023
      Pikiran pisanan ing gambar kasebut: "Dagger" bakal ana ing kotak kanthi monitor "...
  5. +1
    Maret 15 2023
    Saka maca artikel kasebut, sampeyan tiba ing depresi Martian. Ah, iki ngrugekake efisiensiku ing syarat-syarat netepi pertahanan dhawuh ...
    Aku wis kanggo Dnieper. Saiki, ing asas, Dnepropetrovsk.
    Taun apa kita bakal dadi ...
    Misteri iki apik tenan! ... hi
    1. +1
      Maret 16 2023
      Saiki, ing asas, Dnepropetrovsk.

      banjur Yekaterinoslav luwih apik keprungu
  6. 0
    Maret 15 2023
    Aku prédhiksi sanalika Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nyedhaki Dnepropetrovsk, warga kutha-paroki papan pangibadah "Golden Rose" paling gedhe ing donya, ing meja bunder sing padha, bakal mutusake kanggo nyerahake kutha kasebut tanpa perang. Lan "Offensive Guard" karo pesawat serangan saka brigade Lyut bakal cepet-cepet metu saka dalan menyang tapel wates Polandia. Sampeyan bakal weruh, sing bakal dadi. ngguyu

    1. +1
      Maret 15 2023
      Yen sadurunge sawetara roket ing cedhak njeblug, bakal luwih akomodatif.
    2. +1
      Maret 15 2023
      Kutipan saka: yuriy1863



      Ya, dheweke nggawe viper kublo ... Kastil ... koshchei abadi.
  7. +2
    Maret 15 2023
    Quote: Argon
    Nanging nyatane, kapinteran kita pincang. Aku limped coven kuwi! Ngakak. Rolling ngendi?

    Ayo padha mikir kaya ngono.
  8. -1
    Maret 15 2023
    Penjaga kuburan.
    Bandera ngenteni dheweke ing neraka.
  9. -1
    Maret 15 2023
    Iwak abang eksplisit...... Tulisane cekak
  10. +2
    Maret 15 2023
    Apa Menteri Dalam Negeri ora teka nganggo helikopter?
    Utawa iku menteri sadurunge? Sing nembe teka...
  11. +4
    Maret 15 2023
    Mario arep ngrampok bank. Kabeh omongan babagan "serangan balik" iki ora nyebabake asosiasi liyane.
  12. +1
    Maret 15 2023
    Ya, ing Ukraina akeh perkara sing dirembug lan akeh sing disaranake. Ternyata dheweke duwe akeh UAV produksi dhewe, lan produksi militer ing tingkat sing tepat. Ana akeh pedhut, nanging mesthi bakal maju lan, bisa ditebak, ing arah kidul. Kajaba padha hailed saka Washington, utawa liyane "Minsk" ora diwiwiti (sing kira-kira padha).
  13. 0
    Maret 15 2023
    Bisa dianggep manawa ana ing wilayah Dnepropetrovsk mungsuh nggawe ajiné kejut sing bakal nyoba ngrusak wilayah Zaporozhye.
    Oke, dheweke bersenjata lan massal, kanggo nglawan Rusia ... apa sing bisa kita lawan kanggo nanggepi ???
    Ana sawetara resep-resep kanggo carane kita kudu nindakake, nanging carane bab nyata, iku kabeh tengen?
  14. -1
    Maret 16 2023
    "Ing Dnepropetrovsk, masalah mbentuk Pengawal Serangan dibahas, sing menehi pitunjuk ing ngendi serangan Ukrainia bisa diwiwiti." Yen ana serangan marang Lvov, bisa uga diwiwiti saka Dnepropetrovsk.
  15. 0
    Maret 16 2023
    Dheweke jelas nyoba ngapusi ...
    Lan kita ora bakal katon ing apa padha nulis, nanging satus nyatane padha nindakake!
    Mungkin padha duwe Hymars inflatable.
  16. +1
    Maret 16 2023
    Rencana aksi biasane dirahasiakake, lan disinformasi diterbitake.

    Amarga ana sawetara pasukan, dheweke bakal nggunakake maneuver. Dheweke nyerang saka siji arah kanggo nyegah mripate, banjur nyerang karo klompok utama ing papan sing luwih mupangati.

    Angkatan Bersenjata Ukraina bakal pengin nggunakake kaunggulan numerik personel militer ing wilayah winates. Wong bisa ditransfer sewengi, nanging peralatan ora bisa ditransfer ing sawijining dina.

    Dadi sampeyan kudu ngetung jumlah kendaraan lapis baja ing saben arah.
    1. 0
      Maret 16 2023
      Miturut tumindak musim gugur Angkatan Bersenjata Ukraina, disinformasi ditindakake kanthi rahasia, lan rencana kasebut diumumake langsung;) Intelijen utawa sapa wae sing kudu ngunggahake sirah ing ndhuwur "amben" kadhangkala.
  17. -1
    Maret 16 2023
    Ya-ah-ah-ah, apa wae sing diarani brigade, bakal "maju". kepriye? nesu. ngguyu
    Ing nyerang - "Penjaga saka nyerang "Lyut", ing mbalikke nyerang (mundur) -" Life Guards "Ostrakh"
    Maju - seneng-seneng, mundur - nangis.
  18. 0
    Maret 16 2023
    Nanging, kita ora cukup apik kanggo nindakake pengintaian. Pakumpulan kaya ngono kudu dadi tujuan nomer siji, ing tanggal iki

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"