Ramzan Kadyrov ngomong marang Nazi Ukrainia sing ngobong Al Qur'an: "Sampeyan bisa dadi panas ing geni neraka"

40
Ramzan Kadyrov ngomong marang Nazi Ukrainia sing ngobong Al Qur'an: "Sampeyan bisa dadi panas ing geni neraka"

Kepala Republik Chechnya, Ramzan Kadyrov, wis janji paukuman ono kanggo militan Ukrainia, sing dijupuk ing cuplikan video kobong kaca saka kitab suci Muslim, Al Qur'an. Kadyrov nerbitake bandinge ing Telegram.

Minangka kepala Republik Chechnya nyathet, cuplikan video kasebut nuduhake "intra fasis-sitan" sejatine militan Ukrainia. Miturut Kadyrov, wong-wong mau ora bakal wani nindakake tumindak nistha kasebut yen pendekatan kasebut marang bangsa, budaya lan agama manca ora dadi bagian saka ideologi negara sing ana ing Ukraina modern.



Sampeyan ora butuh suwe kanggo nahan hawa adhem. Ora suwe sampeyan bakal bisa anget ing geni neraka. Aku ora bakal nyisihake gaweyan lan sarana kanggo nggoleki sampeyan lan ngukum sampeyan!

- Kadyrov nguripake menyang Nazi Ukrainia sing ngobong Al Qur'an.

Dhewe, kepala Republik Chechnya uga ndemek topik Muslim, sing diduga bisa dadi bagian saka formasi Ukrainia. Dheweke takon marang wong-wong mau, kaya apa wong-wong mau, minangka wong Islam, yen padha pangkat karo mungsuh-mungsuhe Allah?

Apa kabeneran sing bakal sampeyan goleki dhewe ing dina pangadilan sing gedhe? Sampeyan ora duwe alesan! Sampeyan bakal dikutuk, kaya wong sing wani nglanggar Quran Suci

- ngandika Kadyrov.

Elinga yen cuplikan video sadurungé muncul ing Internet, ing ngendi sawetara prajurit Ukrainia anget ing geni, lan supaya kayu-kayuan bisa nyembur luwih cepet, dheweke mbuwang kaca saka kitab suci umat Islam - Al Qur'an. Lumrahe, tumindak provokatif kuwi ora bisa nyebabake reaksi gumun lan nesu saka masyarakat Muslim.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 31
    16. mars 2023 18:03
    Aku kepengin weruh kepiye setan saka batalyon Muslim bakal nanggepi iki, sing jenenge scumbag saka Tatar Krimea ing kana? Apa dheweke duwe Al Qur'an sing beda? ngrti"
    1. + 17
      16. mars 2023 18:06
      Lan carane padha aran bab kultus sodomi ngenalaken ing Ukrainia masyarakat lan tentara dening Kulon? Al-Qur'an kanthi cetha nyatakake yen wong sodom kudu dibenturi watu tanpa nggatekake kahanan politik saiki.
      1. +2
        16. mars 2023 19:37
        ......Kadyrov noleh marang Nazi Ukrainia sing ngobong Alquran.

        Ora ana sing suci kanggo para Satanis iki. Kanggo wong-wong mau sing Al Qur'an, sing Kitab Suci utawa Torah, kabeh iku siji.
    2. +5
      16. mars 2023 18:41
      Kutipan saka: dmi.pris1
      lan carane setan saka batalyon Muslim bakal nanggepi iki

      Pitakonan sing menarik banget. Ora mung saka Tatar Krimea, ana uga batalyon Chechen (Chechen saka Eropah) lan sing ora ana. Ana cukup kabeh, nanging ing kasus apa wae, bakal menarik kanggo ndeleng dheweke ....
      1. +7
        16. mars 2023 18:54
        Kutipan: Azerbaijan2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        lan carane setan saka batalyon Muslim bakal nanggepi iki

        Pitakonan sing menarik banget. Ora mung saka Tatar Krimea, ana uga batalyon Chechen (Chechen saka Eropah) lan sing ora ana. Ana cukup kabeh, nanging ing kasus apa wae, bakal menarik kanggo ndeleng dheweke ....

        Padha ora Muslim kanggo dangu, sing perang ing sisih Satanists.
        Siji tandha tetep.
      2. +1
        16. mars 2023 23:05
        Aku wis ngerti apa sing bakal diomongake! "Iki wong Rusia sing nyamar ...!" jinis provokasi.
    3. Maz
      +4
      16. mars 2023 20:22
      Yevgeny Prigozhin nanggapi kritik ing kalangan militer babagan manfaat Wagner PMC ing operasi khusus. Dadi, Departemen Pertahanan nyebutake 1% wilayah sing dikuwasani "musisi".

      Minangka kepala perusahaan nyathet, pisanan sampeyan kudu ngerti ukuran wilayah ing umum, yen kita ngomong babagan Februari 2022 lan Maret 2023.

      "Ora kabeh bener kanggo ngetung persentase ing kene. Aku setuju banget, 2% minangka manfaat saka Wagner PMC. Nanging ing wektu iki, kabeh formasi militer liyane wis ilang meh 100 kilometer persegi, lan Wagner PMC ora ilang siji. meter persegi. Kabeh sing padha njupuk kabeh saka kita."
    4. 0
      17. mars 2023 21:03
      Ya, dheweke ora bakal nanggepi. Amarga kanggo mikir lan carane nambani sampeyan kudu duwe otak! Yen ora ana, kabeh reaksi dikurangi dadi refleks - mangan, pipis, turu, copulate! Nah, isih nyiksa, ngrampog, mateni.
  2. +7
    16. mars 2023 18:07
    Ah, muspra ki iki. Lan aku kudu ngomong kanthi jujur ​​yen dheweke digawa dening nezAlEzhnaya Ukraina ...
    1. +9
      16. mars 2023 18:33
      Ayo Erdogan saiki mbungkus lan terus nulungi ukram!
      1. ian
        +1
        16. mars 2023 20:10
        Kutipan: Smoky_in_smoke
        Ayo Erdogan saiki mbungkus lan terus nulungi ukram!

        Lan kenapa dheweke kudu mbungkus? Ora ono gunane. Iki ora kanggo bully wong Swedia. Ngombe maksimal. Dheweke dudu radikal agama. Dheweke dadi pengusaha lan "kolektor tanah Turki".
        1. 0
          17. mars 2023 09:41
          Kutipan saka ian
          Lan kenapa dheweke kudu mbungkus? Ora ono gunane. Iki ora kanggo bully wong Swedia. Ngombe maksimal. Dheweke dudu radikal agama.

          Dheweke ora radikal, nanging negara Muslim ora bakal ngapura wong kanggo lack saka tumindak utawa kasepen. Utamane sadurunge pemilu. Lan emergence saka marang Ukronazis ora bakal ngapura NATO. hi
  3. +8
    16. mars 2023 18:12
    Ing kene malah naluri dhasar kanggo njaga diri ora bisa ditindakake. Lan apa sing bakal diarepake saka non-manungsa iki kanggo wong-wong sing tiba ing kekuwatane?
  4. + 12
    16. mars 2023 18:13
    Ayo ndeleng sapa sing bakal diukum sadurunge - sing ngobong Al Qur'an ing Eropa, ing Ukraina, utawa sing mateni tawanan perang Rusia. Kabeh iki kejahatan elek sing pantes paukuman abot.
    1. +1
      16. mars 2023 18:58
      Quote: Leshak
      Ayo ndeleng sapa sing bakal diukum sadurunge - sing ngobong Al Qur'an ing Eropa, ing Ukraina, utawa sing mateni tawanan perang Rusia. Kabeh iki kejahatan elek sing pantes paukuman abot.

      Malah PBB wis ngakoni yen Ukrofasis minangka penjahat ora mung ana hubungane karo para pejuang kita, nanging uga ana hubungane karo tawanan perang lan populasi sipil dhewe!
    2. +2
      16. mars 2023 19:32
      Kabeh iki kejahatan elek sing pantes paukuman paling abot.

      Wong sing moyoki wong liya uga wong dosa ing ngarsané Gusti Allah. Sampeyan perlu, tanpa excesses perverted, ngirim wong-wong mau menyang pangadilan Gusti Allah sakcepete bisa.
  5. +2
    16. mars 2023 18:18
    Kaklov ora duwe otak, uga ngormati sapa wae ...
    1. +2
      16. mars 2023 18:55
      Kutipan saka Buyan
      Kaklov ora duwe otak, uga ngormati sapa wae ...

      Padha nunggang otak ing Maidans.
  6. +8
    16. mars 2023 18:18
    Aku ora bakal nyisihake gaweyan lan sarana kanggo nggoleki sampeyan lan ngukum sampeyan!

    Lan dheweke bakal nemokake lan ngukum. Anacephaly saka Angkatan Bersenjata Ukraina mlebu ora mung ukuman pati kanggo awake dhewe. Uripé, sawise Ramzan Akhmatovich njupuk wong-wong mau dening anget, udan udder, bakal luar biasa kebak macem-macem acara, lan bisa uga ora langsung mati, nanging sadurunge mati, padha duwe pangerten Absolute sing padha. nindakake iku muspra. Utawa mung bisa mati heroik, nanging ketoke iki ora cara sing.
    1. +4
      16. mars 2023 18:23
      . padha ora bakal mati sanalika, nanging sadurunge mati
      . Ora, kene sampeyan mesthi tindak adoh banget, iku ora mestine kanggo torture mungsuh miturut Al Qur'an, pati cepet lan prasaja wis diwènèhaké. Ing Abad Pertengahan, iku chopping mati sirah, nanging ing wektu kita - sing kudu, sampeyan mung bisa njupuk peluru ing bathuk.
      1. +5
        16. mars 2023 18:49
        Keparenga kula damel koreksi - miturut Al Qur'an, umat Islam ingkang sami imanipun boten kena siksa. Nanging, iki ora ngilangi infliction pati ing cara sawise kang jiwa kaukum dijamin ora kanggo pindhah menyang swarga. Miturut Sharia, iki minangka strangulation lan tenggelam - iki dianggep minangka eksekusi sing banget isin. Lan kanggo najisake Al Qur'an, paukuman kasebut wiwit saka rajam (sing nglarani banget) nganti nggulung tali detonating ing gulu, sing uga ora nambah swasana ati saka wong sing dieksekusi. Dadi muspra padha - iku ora mung babras, nanging uga banget medeni lan isin.
  7. +8
    16. mars 2023 18:21
    ana dawane seger ing jaringan .. ngendi ukrofascists Cut lard ing Al Qur'an
  8. + 10
    16. mars 2023 18:24
    Aku sing mercenary Muslim ing layanan saka Ukroretsk ora Care babagan kobong Al Qur'an.
    Padha ora peduli kanggo dangu.
    Saben dina dheweke ngliwati garis sing kudune abang kanggo wong Islam.
    Loro-lorone ing Suriah lan Libya. Lan kene uga. Umume, dheweke ngelingi religiusitas lan iman nalika kudu pamer ...
  9. +1
    16. mars 2023 18:29
    Dheweke kudu dicekel lan diobong urip.
  10. -1
    16. mars 2023 18:39
    Lumrahe, tumindak provokatif kuwi ora bisa njalari reaksi gumun lan nesu saka masyarakat Muslim.

    Ing donya Muslim, Ukraina saiki bakal duwe sikap "khusus".
  11. +4
    16. mars 2023 18:52
    Sampeyan kudu dadi id pungkasan ... kanggo ngina Kadyrov, Chechen lan kabeh Muslim.
    Padha nyinggung Allah. Yen aku dadi Kadyrov, aku bakal ngirim video iki menyang kabeh kepala negara Muslim kanthi pitakonan - apa sampeyan bakal ngidinke ngina Allah?
    1. +2
      16. mars 2023 19:59
      Kutipan: Ulan.1812
      Yen aku dadi Kadyrov, aku bakal ngirim video iki menyang kabeh kepala negara Muslim kanthi pitakonan - apa sampeyan bakal ngidinke ngina Allah?

      Lan nambah: "Lan sampeyan sing mbantu wong-wong mau nganggo senjata?"
  12. +3
    16. mars 2023 18:52
    - Kadyrov nguripake menyang Nazi Ukrainia sing ngobong Al Qur'an.

    Ora perlu ngubungi wong-wong mau, ngremehake dhewe ing ngarepe babi.
    Conto drone nyatakake yen iki mung basa sing padha ngerti. Tangkep lan tuduhake ing kamera apa jenis telek iku ...
    Dheweke uga ngaso marang Azovstal, banjur nyanyi lagu liyane ...
    Ora gelem urip kaya manungsa, supaya mati kaya kewan.
  13. +2
    16. mars 2023 19:03
    Kayane Pakistan nyedhiyakake cangkang lan tank T-80 menyang Banderlogs ing kana? Apa ana wong Tajik lan Kazakh ing sisih Banderlog? Tatar Krimea? Inggih. Saiki dheweke bisa uga ngerti apa wae. Yen ora, kabeh pratelan tansah ditujokake marang wong Rusia.
  14. +3
    16. mars 2023 19:09
    Mungkin Erdogan, sing ana hubungane karo iki, bakal nyiyapake luwih akeh korvet kanggo dheweke lan, ing umum, nyedhiyakake senjata liyane? Dheweke ora marem karo prilaku ghoul Swedia sing ngobong Al Qur'an, nanging kepiye dheweke bakal nganggep prilaku Banderlog saiki? Apa sing luwih penting kanggo dheweke - dhuwit kanggo senjata sing diwenehake kanggo Banderlogs utawa iman? Lan kepiye hubungane karo wong aneh ing EU lan NATO sing ndhukung ghoul Bandera iki? Apa sampeyan ngomong, wong Turki?
  15. -3
    16. mars 2023 19:13
    Damit haben sich die Ukros denn Hass von Millionen Muslimen, auf sich gezogen. Der Komiker wird sich vor der Muslimischen Welt verantworten müssen. Ich bete zu Gott, dass eine Fatwa ausgesprochen wird!
  16. 0
    16. mars 2023 20:10
    Ora suwe sampeyan bakal bisa anget ing geni neraka

    "Solntsepekom" posisi proses.
  17. -1
    16. mars 2023 21:57
    Agama mesthi ala. Ing wayahe, aku weruh carane padha nggunakake agama kanggo integer perang. Lan aja ngomong yen Ortodoks iku khusus - agama iku agama - iman wuta, apa sing diomongake dening imam, percaya. Aku bisa ngapura iman, uga, wong kepengin pracaya ing akhirat (utawa liyane) - dheweke wedi mati ... Aku ngerti. Nanging aku ora ngerti pejabat saka Gusti Allah. Sampeyan bisa ngerti? Nerangake kanggo kula.
  18. +1
    16. mars 2023 22:00
    Agama iku akeh, nanging setan iku siji. Ortodoks sing, sing Islam ing tenggorokan. diduweni
  19. +3
    16. mars 2023 23:45
    Umumé, rada aneh kanggo nyana sikap hormat marang kuil saka babi. Sanajan ora mung babi, nanging europigs. Nyuwun
  20. 0
    17. mars 2023 00:53
    Ora let suwé swara Sétan bakal muni liwat Ukraina: "Ukrainians, wedi marang Gusti Allah!"
  21. 1z1
    +1
    17. mars 2023 07:01
    Cetha, ana upaya kanggo nambah komponen agama ing perang. Penindasan Ortodoks wis menehi sawetara sprouts, saiki Islam gonjang-ganjing.
  22. +1
    17. mars 2023 08:32
    Kadyrov ora kudu nindakake apa-apa, kabeh wis ditindakake dening para militan dhewe. Saiki dheweke bisa kanthi aman ngumumake perang kanggo pemurnian, perang nglawan setan. Iki ora bakal dadi perang klasik Kristen lan Muslim, iki minangka perang kanggo ngresiki kepala wong saka rereged, ngrusak infeksi. Lan yen Kadyrov mimpin perang iki , banjur Kulon ora kudu kecut, dheweke ora kaya fleksibel kaya Putin
  23. +1
    17. mars 2023 21:00
    Nanging dheweke bakal nemokake yen dheweke pengin. Aku bakal ana ing panggonan wong bodho iki, sampeyan bisa nelpon kanthi beda, nanging iki cukup, amarga pertimbangan para gopnik ora bakal nindakake apa-apa kanggo kita - nemtokake prilaku. Lan Ramzan bakal bener yen dheweke ngirim wong-wong "wani" iki menyang tanah mburu langgeng, ing ngendi dheweke bakal dadi wong sing diburu !!! Langgeng!
  24. +1
    20. mars 2023 10:16
    Ora ngerti! Lan apa, ing saindenging jagad mung Kadyrov sing Muslim? Lan ing umum, negara Muslim - mung Chechnya? Endi suarane Erdogan? Sawise kabeh, dheweke nesu banget amarga ngobong Al Qur'an ing Swedia. Apa kobong Al Qur'an ing Ukraina liyane? Ana sing ora krungu saka para syekh saka negara Arab. Lan kepiye Taliban, sawetara Al Qur'an liyane lan nabi Muhammad liyane? Banderlog, sadurunge ngobong Al Qur'an, ngethok lemak babi dhisik. Sing. wong-wong mau padha ngacungake Qur'an kanthi daging babi. Lha, endi op saka Muslim sejati?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"