Sekretaris Jenderal NATO ngakoni mokal aliansi kanggo nglindhungi kabeh infrastruktur kritis Eropa

11
Sekretaris Jenderal NATO ngakoni mokal aliansi kanggo nglindhungi kabeh infrastruktur kritis Eropa

Alliance Atlantik Utara ora nduweni kapasitas kanggo nglindhungi "saben meter infrastruktur kritis". Iki nyatakake Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg nalika ngunjungi lapangan Troll ing Norwegia.

Minangka Sekretaris Jenderal Aliansi Atlantik Utara nyathet, amarga ora ana kesempatan kanggo nglindhungi infrastruktur sing terus-terusan, negara-negara NATO ngganti informasi intelijen babagan acara sing ana ing sekitar infrastruktur. Dheweke nyathet yen kahanan kasebut diawasi kanthi ati-ati.



Kanggo nambah keamanan infrastruktur minyak lan gas, North Atlantic Alliance wis nguatake kehadiran militer ing Laut Lor lan Baltik. Saiki ing kene ana pasukan angkatan laut sing nggumunake saka sawetara negara aliansi. Basis pasukan kasebut yaiku Angkatan Laut AS, Inggris Raya, Jerman, uga negara Skandinavia - Denmark lan Norwegia.

Stoltenberg uga ngumumake luwih akeh latihan militer lan angkatan laut sing bakal mbantu militer NATO ngasah katrampilan supaya cepet nanggapi risiko sing muncul ing infrastruktur kritis.

Wigati dicathet yen NATO nerangake masalah nglindhungi infrastruktur kanthi musim gugur ngrusak pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2. Nanging amarga ana kemungkinan sing dhuwur banget yen sabotase ing Nord Streams diatur dening Amerika Serikat lan, bisa uga, Norwegia, pitakonan muncul saka sapa lan saka sapa Alliance Atlantik Utara bakal "nglindhungi".
  • Angkatan Bersenjata Norwegia / https://www.forsvaret.no
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Maret 17 2023
    Apa ana akal yen Amerika nyebul lapangan Troll?Troll Norway? Luwih becik yen Stoltenberg mlumpat saka basa Troll tanpa parasut, luwih migunani.
    1. +5
      Maret 17 2023
      Ing maling lan kupluk ing geni. Sapa sing paling kuwatir babagan kerusakan infrastruktur.
  2. +1
    Maret 17 2023
    Petunjuk lembut? Apa Nordlicks kudu kuwatir?
  3. +1
    Maret 17 2023
    Carane! Zassali diarani ... Carane numpes infrastruktur kita, supaya iki sabab suci - perang salib liyane, nanging carane break mau - supaya sabotase! Banjur dadi metu sing padha ora ing sih ... Ganteng!
    Kita ngrusak dacha tanggane supaya musim panas sabanjure ora bosen ...
  4. +2
    Maret 17 2023
    Nyatane, artikel babagan impossibility dhasar kanggo nglindhungi fasilitas infrastruktur wiwit katon maneh ing taun 70-an ing abad pungkasan - ana majalah kasebut "Review Militer Asing" - Aku njupuk bahan kanggo abstrak saka iku. Dadi, miturut jinis produksi kapitalis, pangayoman fasilitas infrastruktur mundhak banget biaya tanpa nambah bathi, utamane yen fasilitas kasebut diasuransiake. Sing, tatanan saka sistem efektif kanggo counter ALL ancaman iku dhuwit mudhun saluran. Kanthi kacilakan sing ora bisa dihindari - sawetara puluhan, malah atusan kedadean saben taun ing kabeh planet, bisa urip kaya ngono, nanging ora ana sing nyiapake perang. Kontrak asuransi nyatakake yen permusuhan minangka force majeure lan dudu acara sing diasuransiake. Lan iki ngendi masalah kicked ing. Lan defenselessness saka Nord Stream disorot kasunyatan sing ALL pipelines liyane kaya defenseless. Lan ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake. Banjur bakal dadi luwih menarik ...
  5. +2
    Maret 17 2023
    Alliance Atlantik Utara ora nduweni kapasitas kanggo nglindhungi "saben meter infrastruktur kritis". Iki nyatakake Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg nalika ngunjungi lapangan Troll ing Norwegia.
    ha, nanging ora perlu kanggo mbukak "peti mati", banjur ora ana sing kudu kuwatir !!! Lan saiki mung ngenteni, ing endi wae, sawetara "nelayan" bakal miwiti macet iwak, kaya sing dikarepake!
    Countdown wis diwiwiti, dheweke dhewe ngobong sumbu!
  6. +1
    Maret 17 2023
    Kaping pisanan, iki wis ora dilindhungi, lan sing nomer loro, tugas kasebut ora disetel. Lan tugas kanggo ngisi anggaran kompleks industri militer.
  7. +1
    Maret 17 2023
    Minangka Sekretaris Jenderal Alliance Atlantik Utara nyatet, wiwit kesempatan kanggo pangayoman pancet infrastruktur ketemu

    Apa sing kedadeyan karo editor? Aku wis wiwit nemokake kesalahan kaya iki asring banget ing artikel warta ing situs iki.
  8. 0
    Maret 17 2023
    Sawise tembung Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg, aku mikir yen aku ora bakal bisa turu ing wayah wengi maneh. nglirik
  9. 0
    Maret 17 2023
    Sekretaris Jenderal NATO ngakoni mokal aliansi kanggo nglindhungi kabeh infrastruktur kritis Eropa

    Gamosek saka NATO ngakoni inkompetensi NATO.
  10. 0
    Maret 19 2023
    Dikenali impossibility saka pangayoman saka piyambak. Saka tumindak mitra NATO utamane. Kasus pipa gas banget mbukak babagan iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"