Mbayar Bebener

94
Mbayar Bebener

Aahs lan oohs babagan kasunyatan manawa kita "kehilangan" wong enom dirungokake saka layar televisi lan kaca publikasi online kanthi rutin sing nyenengake. Wong-wong mau wis tambah parah banget - amarga "pasifisme" sing wis mundhak ing sawetara wong enom, sing nyebabake sindrom Upper Lars.

Nanging kabeh wacana iki meh ora ana output sing produktif. Ora suwe kepungkur, "Military Review" nerbitake panemu sing nyalahke kabeh Gagal kebijakan pemuda ing negara kasebut. Iku angel ora setuju karo iki, Nanging, ketoke, penulis ora weruh cara liya metu saka kahanan saiki, kajaba kanggo ngganti sikap ideologi tartamtu ing kawicaksanan iki. Nanging misale jek kula kabeh iku luwih prasaja, lan iku perlu kanggo miwiti ora karo teori, nanging cukup prasaja, sanajan ambigu, langkah praktis.



Rusia sing ora pati ngerti


Sawetara taun kepungkur aku ngomong karo wong enom sing ora ngerti apa "Tavrida". Lan ora ing pangertèn saka jeneng kuna saka Crimea (dheweke uga ora ngerti iki), nanging ing pangertèn saka rute anyar dibangun saka ngeruk ing wektu paling cendhak. Nalika aku nuduhake informasi babagan situs konstruksi sing megah iki ing smartphone, dheweke rada kaget, lan siji-sijine sing bisa ditindakake yaiku: "Dheweke mbokmenawa nyolong akeh ...".

Ing obrolan luwih lanjut, ternyata kanca enomku ora nonton TV lan ora maca media sing "diolesi" karo Kremlin. Sajrone pirang-pirang taun cuci otak liberal, dheweke lan liya-liyane kaya dheweke wis dikandhani supaya ora reged karo propaganda "resmi".

Sampeyan perlu kanggo tarik informasi mung saka "independen" sumber, nanging ora saka "zomboyaschik". Nihilis enom dilebokake ing kepala sing ora dididik kanthi gagasan yen mung nolak ruang informasi "rezim", dheweke bisa dadi wong sing bebas. Akibaté, nonton TV lan maca publikasi nasional dadi ora sopan ing lingkungan pemuda tartamtu.


Apa media kita dhewe sing kudu disalahake amarga iki minangka obrolan sing kapisah. Siji cara utawa liyane, atusan ewu, yen ora mayuta-yuta warga enom kita urip saiki ing donya podo. Saben dina, ekonomi saya rusak, ora ana sing mbangun pabrik, sekolah lan rumah sakit anyar, ora ana sing mabur menyang angkasa, lan kemajuan ilmiah lan teknologi wis suwe mandheg.

Pitakonan alami muncul: apa warga enom saka matriks informasi bisa bangga karo Tanah Air? Bisa padha, ing asas, perang kanggo iku, lan malah karo gaman ing tangan?

Antifake kanggo mbah putri


Sawise wiwitan CBO, aliran palsu sing nggumunake tiba ing saindenging jagad. Kang menehi kritik dening jumlahe lan kualitas, gegaman saka brainwashing massa iki wis disiapake kanggo dangu lan kasebut kanthi teliti, lan kudu ngakoni yen kita cetha underestimated ukuran saka sawijining nggunakake (uga ukuran bantuan Western kanggo Ukraina).

Reaksi kita telat lan pucet banget. Digunakna ing Rusia, kaya sing diucapake. Sajrone wektu, perjuangan anti-palsu ditetepake. Umume acara talk show, laporan lan wawancara sing kita deleng lan diwaca saiki ditindakake ing tingkat profesional sing dhuwur.

Pitakonan mung, apa pamirsa nindakake kabeh. Mesthine ora ing apa sing diarani generasi mudha. Ora nggumunake yen bagean tartamtu saka pirsawan nom-noman percaya yen tentara Rusia sing ngebom rumah sakit bersalin ing Mariupol, lan roket kita sing mabur menyang alun-alun stasiun ing Kramatorsk, lan tentara Rusia nembak wong ing Bucha.

Sampeyan mung ora bisa nggawa bebener babagan "Mariupol Madonna", sing diumumake minangka mungsuh Ukraina amarga ngandhani bebener, lan babagan jejak Ukrainia sing jelas ing pembunuhan massal wong ing Kramatorsk, lan apa sing kedadeyan ing Bucha. , kanggo eling saka swallowers racun jaringan.

Sampeyan bisa uga mbantah aku yen dheweke dhewe ora pengin maca apa sing dibutuhake. Ayo ngomong. Nanging apa kita wis ngupayakake supaya bisa maca? Apa sampeyan nyoba kanggo njaluk liwat kanggo wong-wong mau kanggo nyata, ing cara diwasa? Ora sambat, kaya guru sing ala, yen murid-murid tumindak ala ing kelas lan mulane ora ngerti apa-apa.

therapy bebener


Saiki wis wektune kanggo ngerteni kasunyatan sing jelas: bagean penting saka pemuda ora bakal bali maneh menyang sumber informasi sing wis dikenal kanggo generasi lawas. A kesimpulan prasaja nderek saka iki: iku perlu kanggo pindhah menyang "ngresiki" saka enom sanalika bisa - kanggo jaringan.

Ketoke, sawetara sing nemtokake kabijakan pemuda ing negara kasebut ing sawijining wektu mikir yen iki bisa ditindakake kanthi mbiayai komunitas patriotik ing jaringan sosial lan utusan instan. Iku ora bab ala, mesthi, nanging mung ora cetha kok wong kudu nggawe percoyo saka apa sing wis nggawe percoyo.

Lan luwih ora ana gunane yen wong enom sing adoh saka pandangan patriotik bakal cepet-cepet mlebu ing komunitas kasebut. Yen kita pengin mbuwang dhuwit, mula kerja karo wong sing ilang. Lan cara tradisional ora bakal mbantu kasus ing kene. Kita butuh propaganda mbayar sing aktif (tembung iki ora kudu wedi).

Cukup, sampeyan kudu aktif tuku papan ing jaringan sosial populer lan utusan cepet. Ing wektu sing padha, wangun penyajian kudu nyukupi "klip" persepsi donya sing mbedakake para mudha saiki (bisa dicela, nanging ora bisa diganti).

Wong enom kudu ajeg nampa kiriman singkat ing feed utawa ing saluran langganan karo, contone, judhul: "Icebreaker paling kuat ing donya wis dibukak", "Pusat onkologi paling gedhe ing Eropah kanggo anak wis dibukak", "A unik. mesin pesawat wis dikembangaké ing Rusia ".

Dheweke bakal mbantah aku: kiriman kasebut mung bakal digulung tanpa maca. Mbok. Kepiye carane nuduhake maneh lan maneh? Miturut hukum akumulasi kontak karo informasi (ana bab kuwi ing marketing), cepet utawa mengko pesen kuwi bakal dibukak - malah "anti-rezim" paling bandel.


Lan iki bakal dadi langkah pertama kanggo nyadari yen Rusia dudu stasiun bensin kanthi tongkat nuklir. Lan pancen perlu, sanalika pelempar palsu Ukrainia ngluncurake shnyaga liyane babagan SVO, bantahan sing ana alesan katon ing saben tape, ing saben saluran jaringan.

Supaya penyayang "panas" anti-Rusia warta pungkasanipun mangertos carane Westerners bodho kepala, sparing ora dhuwit kanggo goroh ing papan Internet.

Ing dina liyane, dheweke nuduhake laporan TV babagan karya "psychos" kita - kaya ngono unit operasi psikologis Angkatan Bersenjata Rusia diarani ing garis ngarep. "Military Review" ing awal banget saka SVO wrote bab perlu kanggo radikal malih nambah karya iki (Senjata sing ilang). Lan miturut apa sing dideleng, akeh sing wis owah dadi luwih apik wiwit iku.

Mungkasi pura-pura


Ing kasus apa wae, cangkang abang ajeg mabur menyang parit prajurit Ukrainia, sing, kanthi bantuan fakta lan agitasi visual, lagi dicuci otak. Nanging, mergo, kita isih durung duwe cara sing efektif kanggo ngirim "cangkang bebener" marang para mudha dhewe.

Nanging perang informasi-psikologis iki ora kalah penting kanggo kamenangan kita. Aku ora siap kanggo menehi resep-resep saiki, sing lan carane kudu ngatur karya kuwi ing jaringan, nanging aku ora mangu sing perlu.

Gagasan "bebener sing dibayar" ora anyar. Aku ngerti yen ing sawijining wektu ditolak amarga pertimbangan "gambar". Ketoke, dheweke ngira yen kampanye online kasebut bakal langsung diarani alat propaganda liyane Kremlin ing Kulon. Dina iki, kabeh wis diganti kanthi radikal, lan, matur nuwun marang Gusti Allah, ora perlu ndeleng maneh "mitra internasional", utamane ngelingi apa sing wis ditindakake ing ruang informasi.

Para leluhur kita percaya yen bebener kudu nganggo ajiné. Dina iki, bebener kudu karo ajiné lan karo dhuwit. Kita manggon ing donya sing kaya ngono. Sampeyan isih bisa ngomong kanggo wektu sing suwe banget babagan topik sing mbayar propaganda ing jaringan kasebut, supaya bisa ngomong, ora comme il faut.

Nanging nalika perang informasi, kang lagi waged marang kita karo nambah edhan, kita bakal mbangun Ladies cutesy metu saka awake dhewe, mungsuh kita - loro njaba lan nang - bakal numpes nyawa anak-anak kita, lan wekasanipun numpes negara.

Kesimpulane. Miturut sumber resmi, 2023 milyar rubel bakal dialokasikan kanggo kabijakan pemuda ing 69. Dadi, mungkin paling sethithik bagean cilik saka jumlah sing nyengsemake iki kudu digunakake kanggo "terapi bebener" jaringan ing antarane wong enom? Ing mratelakake panemume, dina iki ora kurang penting saka distribusi "kertu Pushkin".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

94 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    Maret 21 2023
    Kulon nduweni slogan "kebebasan lan demokrasi" - ing kasunyatan, iki tembung kosong. Nanging ana slogan!
    Lan kepiye carane nerangake marang wong enom babagan tujuan lan tujuan NWO sing ora jelas?
    1. +1
      Maret 21 2023
      ...network "truth therapy" antarane wong enom?

      —- Aku ora ngerti carane bali sing disebut. "generasi sing ilang", mbok menawa cara sing diusulake bakal menehi asil ing pungkasan ... Pengalaman manca nuduhake yen mung pirang-pirang taun pengalaman urip ndadékaké mratobat saka bagéan saka generasi kasebut.

      —-Ing wektu sing padha, ayo elinga yen "bapak lan putra" minangka bebener pembangunan sing ora bisa dibantah, klasik saka jaman Sparta lan Socrates, Domostroy lan Narodnaya Volya, tentara Afrika lan Pengawal Abang, Pavlikov Morozov lan Gret Thunberg. Iki minangka bayangan saka owah-owahan ing donya materi liwat generasi. Owah-owahan ing sekolah, peran wong tuwa, sarana lan metode pendidikan lan hiburan, praktik sosial, Covid sing padha lan sinau jarak jauh. Ing analisis pungkasan, "kehilangan" adhedhasar kapercayan, dudu kasunyatan. Lan ora ketompo carane akeh kanyatan positif bakal dikirim menyang muda wangkal. Kasunyatan lan kawruh dibutuhake sadurunge kapercayan dikuatake dening masyarakat

      —- Mula, wiwit jaman Socrates, gagasan lan organisasi sekolah lan pendhidhikan "para raja filsuf" sing wis muncul isih ana kanggo njaga kesinambungan generasi. Ing pangertèn iki, ana gimnasium klasik lan sekolah lengkap sing bisa mungkasi sawetara sabab saka "bapak lan anak" kanggo bagean saka generasi sabanjuré. Mesthine, pangembangan positif masyarakat, ing saubengé gagasan pusat, nyumbang kanggo kesinambungan positif saka generasi. Kuwi pengalaman Soviet ing umum, nanging ing masyarakat Soviet ana bukti cetha saka masalah ... "wong lanang", lan watershed saka generasi ... "fisika lan lirik" ... "Leninis pionir" ..

      —-Akeh cara meksa, ngisolasi saka sumber fakta lan panemu...sing ora valid ing perspektif sejarah...enom tegese "anyar". Lan piwulang kang utama kanggoku yaiku mangerteni ora bisa dipungkiri turun temurun kang ora bisa diendhani... ngerti kulawarga lan sekolah supaya ora kantun wektune pendhidhikan.
      1. -5
        Maret 21 2023
        bebener kudu karo ajiné.
        Utawa mung kanggo nindakake informasi politik? Ora mboseni babagan centner lan meter kubik, nanging babagan masalah urip ing negara lan luar negeri. Marang lanang bab CBO, luwih peserta. Kanggo narik minat wong enom, iki mbutuhake bakat, dudu laporan kanggo pertunjukan.
        1. + 18
          Maret 21 2023
          Utawa mung kanggo nindakake informasi politik?
          Luwih apik, nggawe Organisasi Pionir Kabeh-Rusia. Pionir Muda! Kanggo perang kanggo sabab saka oligarki, siap! Tansah siyap! ngguyu
          1. +6
            Maret 21 2023
            Kutipan saka parusnik
            ..pionir! Kanggo perjuangan kanggo sabab saka oligarki ...

            Banjur "oligoner enom" ngguyu
          2. + 15
            Maret 21 2023
            Kutipan saka Pakdhe Lee
            bebener kudu karo ajiné.
            Utawa mung kanggo nindakake informasi politik? Ora mboseni babagan centner lan meter kubik, nanging babagan masalah urip ing negara lan luar negeri. Marang lanang bab CBO, luwih peserta. Kanggo narik minat wong enom, iki mbutuhake bakat, dudu laporan kanggo pertunjukan.

            Dheweke wis nindakake ... kanthi tendhangan lan formasi.
            Para leluhur kita percaya yen bebener kudu nganggo ajiné.

            Yen USSR duwe bebener sing positif yen kita mbangun masyarakat sing adil, kita menehi pendidikan gratis, obat-obatan, omah, negara wajib, lan liya-liyane.
            KEBENARAN apa sing pengin sampeyan lakoni menyang pemuda saiki?
            P.S. Apa ora padha katon? Amarga umur pensiun ora bakal diunggahake? Utawa amarga padha ngerti carane urip liwat Internet, sing njaluk dhukungan lan pengabdian saka wong enom.
          3. +1
            Maret 21 2023
            Wis ya wis digawe.Kanthi prentah.. “Gerakan Kapisan”... Kepala Dinas Pendidikan Kab. karo wong enom. Aku wis nulis bab wong-wong sing perang ing Donbass. .Lan sapa wong-wong mau? Ya, generasi enom, umume. Dheweke ora ana ing antarane pionir, utawa ing antarane anggota Komsomol ...
            1. +2
              Maret 22 2023
              Siji YunAriiya * Apa regane, ing sawijining wektu aku dadi mahasiswa sadurunge layanan. Gloom .... sawetara masalah bakal diketik dadi 3-4 artikel
          4. -1
            Maret 21 2023
            Kutipan saka parusnik
            Tansah siyap!

            Ora usah gelisah! Aku ora nyana iki saka sampeyan .... Aku disaranake minangka pilihan. Inggih, yen sampeyan ora nindakake apa-apa, banjur ora bakal kelakon ... Kaya saiki - laba-laba lan non-laba-laba ngalahake saben pug kanggo ora ana sing ngerti sebabe!
            1. +2
              Maret 21 2023
              Sampeyan disaranake nyoba kanggo nambani sindrom karo painkillers tanpa nyoba kanggo nambani penyakit dhewe, informasi politik sing ora bakal nutupi kahanan nyata ing negara lan donya bakal padha boring lan boring persen lan meter kubik, lan propaganda ora bisa ngomong kahanan nyata. ing negara, iki artikel.
              1. +3
                Maret 22 2023

                Lan yen sampeyan ora nyebar apa-apa, banjur lapangan bakal ditumbuhi suket!
            2. +2
              Maret 21 2023
              Ora usah gelisah!
              Sampeyan luwih becik ngetung pirang-pirang organisasi pemuda-patriotik sing digawe.. Lan ing ngendi? Pionir mlayu, malah saka Partai Komunis ..
              1. +3
                Maret 22 2023
                Kutipan saka parusnik
                .Lan ana ngendi?

                Where, ngendi ... Iki rampung tanpa nyawa, marga saka obah ing laporan. Punika asil.
        2. +6
          Maret 21 2023
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Ora mboseni babagan centner lan meter kubik, nanging babagan masalah urip ing negara lan luar negeri.

          Iku ora mboseni carane? Aku menehi saran marang kanca-kanca kanggo sinau teknik pemrograman, njamin yen iki minangka bisnis sing janjeni, amarga industri Rusia mbutuhake pangembang otomatisasi kanggo alat mesin, peralatan pangatusan, mriksa sekring, dispenser, printer kanggo omah percetakan, robot kanggo produksi struktur beton lan bata, ombenan botol. Nanging perhatianku ditarik menyang kasunyatan manawa Uralvagonzavod butuh siji lowongan ing spesialisasi kasebut kanthi dana gaji 45 rubel lan 000 lowongan kanggo manajer lan akuntan sing sukses kanggo ngoptimalake, ngitung lan mbayar gaji kanggo spesialis kasebut kanthi gaji 14 utawa 2. kaping luwih .. Sing tanpa pengalaman sampeyan bisa njaluk proyek 3 rubles lan tugas bakal kanggo mesthekake yen buruh Tajik ora turu ing sly ing karya nalika padha pitunjuk kanggo nggawe siram anyar ing apartemen anyar Ksyusha Sobchak karo area luwih saka siji meter persegi ing Moscow lan lay kothak marmer ing lantai kanggo rega $80 kanggo siji kothak. Lan uga ana kamar turu kanthi langit-langit 000 ​​meter kanthi tembok onyx Pakistan kanthi latar mburi. Sampeyan kudu nindakake informasi politik babagan apa keuntungan kasebut ing Rusia ora kanggo para pejuang Wagner lan pasukan khusus Kadyrov, nanging kanggo mungsuh saka oposisi liberal.
          1. +3
            Maret 21 2023
            Kutipan saka gsev
            kok keuntungan kuwi ing Rusia ora kanggo pejuang Wagner lan pasukan khusus Kadyrov

            Amarga kita duwe kapitalisme! Mulane, iku bakal dadi! Lan gawe kesimpulan dhewe! hi
      2. + 20
        Maret 21 2023
        Utawa Mungkin iku worth kanggo miwiti kanggo nemtokake istilah? Contone, kanggo nemtokake wates-wates sing disebut generasi ilang? Contone, kanggo kula, iki ora mung zoomer generasi saiki, nanging uga generasi "apik" sing kasil ilang negara sing diwarisake dening para leluhure, ngganti 100 jinis sosis lan legging denim. Bener, ora kaya zoomer modern, generasi sing ilang amarga sawetara alasan percaya yen duwe hak moral kanggo mulang wong liya kepiye carane urip lan apa sing kudu ditindakake. Ing wektu sing padha, sing paling akeh sing bisa ditawakake wong-wong iki kanggo generasi saiki yaiku kertas tracing biasa-biasa wae saka sawetara atribut eksternal saka negara gedhe sing ana ing Lethe (kali sejarah) amarga ora tumindak lan ora peduli.
        1. +2
          Maret 21 2023
          Kutipan saka Dante
          Utawa Mungkin iku worth kanggo miwiti kanggo nemtokake istilah? Contone, kanggo nemtokake wates-wates sing disebut generasi ilang? Contone, kanggo kula, iki ora mung zoomer generasi saiki, nanging uga generasi "apik" sing kasil ilang negara sing diwarisake dening para leluhure, ngganti 100 jinis sosis lan legging denim. Bener, ora kaya zoomer modern, generasi sing ilang amarga sawetara alasan percaya yen duwe hak moral kanggo mulang wong liya kepiye carane urip lan apa sing kudu ditindakake. Ing wektu sing padha, sing paling akeh sing bisa ditawakake wong-wong iki kanggo generasi saiki yaiku kertas tracing biasa-biasa wae saka sawetara atribut eksternal saka negara gedhe sing ana ing Lethe (kali sejarah) amarga ora tumindak lan ora peduli.

          Aku mung bakal mangsuli siji perkara (ora mung kanggo sampeyan, nanging kanggo saben wong sing ngira yen dheweke ngerti carane urip)
        2. +3
          Maret 21 2023
          Kutipan saka Dante
          Utawa Mungkin iku worth kanggo miwiti kanggo nemtokake istilah?

          Sawise komentar kasebut, sampeyan bisa nutup diskusi babagan topik kasebut. Kabeh wis ngandika Nyuwun hi
    2. Bai
      0
      Maret 21 2023
      kepiye carane nerangake marang wong enom babagan tujuan lan tujuan SVO sing ora jelas?

      Kene iku perlu kanggo mundhakaken slogan - Kanggo kaadilan!
      1. +8
        Maret 21 2023
        Kutipan saka B.A.I.
        Kene iku perlu kanggo mundhakaken slogan - Kanggo kaadilan!

        Kanggo wiwitan, bisa entuk keadilan "ing negara siji"?
    3. +2
      Maret 21 2023
      Kulon nduweni slogan "kebebasan lan demokrasi" - ing kasunyatan, iki tembung kosong.


      Kasunyatan prakara iku padha ora tembung kosong, lan ing umum iku lucu carane generasi numpes USSR ngandika sing enom ora ana maneh padha, lan padha isih ora ngerti apa kedaden ing USSR.
      1. +7
        Maret 21 2023
        Aku bakal nambah, amarga aku nyekseni ambruk USSR, sanajan relatif enom, aku ora bisa bantuan nanging sok dong mirsani prabédan ageng antarane propaganda ngandika lan apa ana ing kasunyatan, lan ora instruktur politik, Komsomol, organisasi pionir bisa ndhelikake prabédan iki. Miturut pendapatku, kedadeyan sing padha ing Rusia saiki, nggawe paling ora satus kementerian bebener ing kene.
        1. 0
          Maret 21 2023
          Dadi penulis artikel kasebut sumpah kanthi kekurangan propaganda, lan dudu kasunyatan manawa dheweke ngapusi banget.
  2. +6
    Maret 21 2023
    Lan kita duwe program khusus kanggo bocah-bocah ing TV. Ana papan sing nuduhake kartun tanpa kognisi apa wae. Nanging umume iki minangka kepala omong kosong sing ora menarik maneh sanajan kanggo wong diwasa.Lan bocah enom apa sing kita butuhake? Yen iki mung prajurit, banjur iki mung siji. Nanging kabeh liyane bakal gagal ing mangsa ngarep. Yen sampeyan nonton TV, pusat kanker mbukak ing siji saluran. Lan ing sisih liyane, bocah lanang sing duwe onkologi butuh pirang-pirang yuta rubel. Ing endi sampeyan bisa ndeleng manawa saluran spiritual nuduhake iklan? Lan ing kene gampang, ing kene, pisanan, wong diwasa kudu nguripake awake dhewe.
  3. +5
    Maret 21 2023
    Dheweke bakal mbantah aku: kiriman kasebut mung bakal digulung tanpa maca

    Ana pigura 25 ... kiriman bisa digulung, nanging tetep ana ing alam bawah sadar ... sok dong mirsani carane ing film blockbuster Hollywood iklan non-intrusive saka Pepsi-Cola utawa Coca-Cola kelip-kelip ... tercantum banget ing alam bawah sadar para remaja .. .pengiklan lan propagandis kita macet ing abad kaping 19 nempel iklan, klise propaganda ing saben-saben mung ngganggu wong sing ora sopan ... wis wayahe pinter.
    Salajengipun ing layar zombie dina iki nuduhake remaja ... bocah wadon umur enom mrentah kekasihe kanggo mateni kulawargane ... mbah, ibu lan adhine wong cacat ... Aku kaget ... loro-lorone diwenehi 5 lan 6 taun.
    Tuan-tuan, wakil, apa sing sampeyan lakoni ing Duma Negara?
    Apa jenis aib iki ... kok sampeyan duwe hukum liberal kuwi marang Rajapati remaja?
    Nyatane, padha diwenehi indulgensi kanggo nindakake kadurjanan serius.
    Ing ngisor iki minangka conto saka permisif preman enom sing kepengin banget mung karo ide ​meremas apartemen saka wong tuwane kanthi bantuan pembunuhan ... apa bisa dadi ideologi negara ... remaja ora mikir babagan entuk manfaat kanggo masyarakat, nanging babagan keuntungan sing ditresnani, lan kanggo iki dheweke duwe kabeh cara sing apik kanggo mateni.
    Kayane ana kedadeyan sing ala ing mesin negara kita ... bosok saka njero amarga kontradiksi sing ora bisa ditrapake.
    Wong enom minangka masa depan kita, bagean saka pemuda kita lara banget karo dhuwit-grubbing, permissiveness, ora percaya ing masa depan, spesialis Anglo-Saxon saka perang informasi kanthi pinter nggunakake wektu iki kanggo ngrusak kita ... iki ala banget.
    1. +1
      Maret 21 2023
      Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

      Quote: Lech saka Android.
      Ana sing 25 frame..

      Apa Kasperovsky lan Chumak bisa nelpon? Dheweke bakal ngisi banyu, lan sapa wae sing salah, bakal kumpul lan mbah putri bakal dadi cah wadon maneh ... ngguyu

      Quote: Lech saka Android.
      Tuan-tuan, wakil, apa sing sampeyan lakoni ing Duma Negara?

      Mbela kepentingane wong-wong sing dilebokake ing kursi wakil. Nanging, rakyat ora nyalonake wakile (amarga macem-macem alasan), mula kita milih apa sing diwenehake marang kita. Aku nyengkuyung mbubarake Duma borjuis lan nransfer kekuwatan marang Deputi Rakyat Soviet.
      1. +3
        Maret 21 2023
        Kutipan: Boris55
        Apa Kasperovsky lan Chumak bisa nelpon? Dheweke bakal ngisi banyu, lan sapa wae sing salah, bakal kumpul lan mbah putri bakal dadi cah wadon maneh ...

        Ing mratelakake panemume, mung sawise acara Kashpirovsky waving rake, TV wiwit disebut zombie. Sadurungé, aku ora tau krungu tembung kaya ngono.
    2. +5
      Maret 21 2023
      Quote: Lech saka Android.
      Ana bab 25 pigura.

      Ora ana konsep kasebut. Wong sing teka karo divorce iki wis ing pakunjaran kanggo dangu, utawa luwih, iku wis ngawula wektu lan lunga. Lan kabeh wong "ing njaba" ngerti iki lan wong Rusia ngguyu karo kita, percaya karo tembakan iki ing taun 2023.
      1. +2
        Maret 21 2023
        Kutipan saka kaliber
        Quote: Lech saka Android.
        Ana bab 25 pigura.

        Ora ana konsep kasebut. Wong sing teka karo divorce iki wis ing pakunjaran kanggo dangu, utawa luwih, iku wis ngawula wektu lan lunga. Lan kabeh wong "ing njaba" ngerti iki lan wong Rusia ngguyu karo kita, percaya karo tembakan iki ing taun 2023.


        Kocak yen ngono. ngguyu "Komisi" ing sekolah-sekolah akeh medeni "bingkai rong puluh lima", nglarang nggunakake bahan video sing diundhuh saka situs "uncertified". Ato dumadakan bocah-bocah bakal weruh video maksiat ing "frame 25". wassat ngguyu
      2. 0
        Maret 21 2023
        Ora ana konsep kasebut.

        Ana konsep kuwi. Kasunyatan bilih hipotesis kasebut durung dikonfirmasi ora ngganti orane hipotesis kasebut.
        Wong sing teka karo divorce iki wis ing pakunjaran kanggo dangu, utawa luwih, iku wis ngawula wektu lan lunga.

        Aku bakal ngomong sing dangu ... mati.
        Lan kabeh wong "ing njaba" ngerti lan ngguyu

        "Ana" ngerti yen "bingkai 25" mung minangka salah sawijining hipotesis babagan rangsangan ing ngisor ambang persepsi lan njupuk riset kanthi serius.
      3. 0
        Maret 24 2023
        .... Rusia ngguyu kita ....

        Apa sampeyan dhewe dudu lokal utawa T9 mbantu sampeyan?
  4. Komentar wis dibusak.
  5. + 17
    Maret 21 2023
    kiriman singkat karo kuwi, contone, judhul: "Icebreaker paling kuat ing donya iki dibukak", "Pusat kanker paling gedhé kanggo anak ing Eropah dibukak", "A mesin pesawat unik dikembangaké ing Rusia".

    Icebreaker paling kuat ing donya, pusat kanker paling gedhé, mesin pesawat unik, sampeyan ora bisa ndemek karo tangan, nanging iPhone, telpon, komputer lan barang konsumen sing diimpor ora mung bisa didemek, nanging uga dituku. iPhone, banjur lenggah karo wong tuwa ing taksi, diimpor, menyang bandara, menyang salon, pesawat impor lan mabur kanggo ngaso, lan, lan, ora menyang Turki, menyang Sochi. Lan bangga, kanggo negara asal kita, sawise maca warta, babagan icebreaker, mesin pesawat lan pusat kanker mbledhos.
    1. -14
      Maret 21 2023
      Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

      Kutipan saka parusnik
      nanging iPhone diimpor, telpon, komputer lan barang konsumen liyane, sampeyan ora mung bisa tutul, nanging uga tuku

      Wis pirang-pirang taun nyinaoni konsumen, saiki kita entuk asil.
      Senadyan mangkono, NWO nuduhake yen pahlawan ing Rus' durung mati.
      1. -1
        Maret 22 2023
        Kutipan: Boris55
        Wis pirang-pirang taun nyinaoni konsumen, saiki kita entuk asil.

        Iki minangka pionir!
      2. 0
        April 7 2023
        Lan kepiye konsumen? Wong nulis yen obrolan propaganda krungu babagan pemecah es, nanging warga ndeleng tablet sing beda ing tangane, lan ora weruh sing domestik sing bisa dibandhingake karo kualitas, padha karo mobil, komputer, lan liya-liyane. saka Staff administratif ndhuwur ora ing tentara, nanging ing luar negeri, lan ndudohke Serat bab veracity saka njerit propaganda.
  6. + 20
    Maret 21 2023
    Penulis minangka patriot. Nanging adoh saka kasunyatan saka generasi enom. Sing dibutuhake dudu "kebijakan pemuda", lan dudu "kebijakan bocah-bocah". Kita mung butuh kabijakan REAL sing nyukupi: "Saka kamenangan nganti kamenangan." Senadyan kekuwatan media, bocah-bocah minangka produk pendidikan kulawarga. Lan padha ngadili donya saka obrolan wong tuwane.

    ps Tentara "pendidik" kanggo 69 milyar menehi ora malah nul, nanging efek negatif. Anak-anak nganggep kabeh "acara" kasebut (quests, mob flash, hashtag, kerja, "konferensi", rapat umum, poster, meja bunder) minangka dolanan patriot.
    1. +8
      Maret 21 2023
      Kutipan saka: samarin1969
      Senadyan kekuwatan media, bocah-bocah minangka produk pendidikan kulawarga. Lan padha ngadili donya saka obrolan wong tuwane.

      Aku ora setuju karo iki. Sajrone revolusi, perang sipil, lan akeh mengko, bocah-bocah asring ora setuju karo wong tuwane yen dianggep ora bisa ditampa. Lan kenapa?
      Lan mulane
      Kutipan saka: samarin1969
      Kita mung butuh kabijakan REAL sing nyukupi: "Saka kamenangan nganti kamenangan."

      Lan ing kene aku setuju banget karo sampeyan. Ora ana propaganda sing paling kuat lan wicaksana sing bisa nggawe sampeyan yakin yen tembung kasebut ora didhukung dening tumindak. Mung prestasi nyata excite prestasi, kanggo exploitasi, ing kabeh kawujudan.
      Ya, kadhangkala propaganda "mega otak", distracting saka Course nyata saka urusane, nanging, minangka aturan, ora kanggo dangu, sobering mesthi teka.
    2. +4
      Maret 21 2023
      Kutipan saka: samarin1969
      Nanging adoh saka kasunyatan saka generasi enom.

      ++ Munggahake
    3. 0
      Maret 21 2023
      Kutipan saka: samarin1969
      ps Tentara "pendidik" kanggo 69 milyar menehi ora malah nul, nanging efek negatif. Anak-anak nganggep kabeh "acara" kasebut (quests, mob flash, hashtag, kerja, "konferensi", rapat umum, poster, meja bunder) minangka dolanan patriot.

      Plus. Aku eling yen ing sekolah acara "pendidikan patriotik" iki, nalika guru nerangake bab sing ana, mung nyebabake aku muntah. Senajan lungguh lan ngrungokake karo dipikir pinter, sejatine sifate saka ngormati kanggo wong-wong mau: sawise kabeh, digunakake ora complaint marang salah siji saka wong-wong mau.
      Nanging apa efek menarik iki "wicara" menehi. Aku ngerti yen dheweke ngomong babagan patriotisme, tresna marang Tanah Air lan liya-liyane. Ananging raos-raosipun kados makatên punika, kula prêlu noleh saha budhal saking mriki. Iku ciri sing nalika para veteran Perang Patriotik Agung utawa Afghanistan kadhangkala diundang, iku pancene menarik kanggo komunikasi karo wong-wong mau. Ya, padha, kaget, ora ngomong apa-apa bab patriotisme lan katresnan kanggo motherland.
  7. + 19
    Maret 21 2023
    supaya ndhuwur mundhakaken anak kanggo wiwitan, standar pindho lan goroh panguwasa kita mung nimbulaké gething
  8. +7
    Maret 21 2023
    Apa daya bisa menehi kanggo wong enom ing kapitalisme, bebener sing sawetara eksploitasi liyane, lan ora tau, daya bakal muter kaya ula, bakal pirembagan bab kepinginan kanggo bisa kanggo 5 taun ekstra tanpa pensiun, kang ora dipeksa vaksinasi, ing wong takon kanggo ngganti konstitusi supaya presiden isih bisa kanggo pindhah kanggo siji istilah, sing anak saka pejabat lan bourgeoisie ora perang, lan sawetara manggon ing negara mungsuh kita. Dadi jujur ​​sampeyan ngomong marang wong enom ana kelas 1, lan liyane kelas 2, sing kudu ditanggung.
  9. +5
    Maret 21 2023
    Penulis kudu ngerti manawa kabijakan pemuda saiki minangka "jam wong bodho".
    Miturut sumber resmi, 2023 milyar rubel bakal dialokasikan kanggo kabijakan pemuda ing 69.


    Dhuwit kasebut bakal dicolong maneh lan villa bakal dibangun ing Spanyol. Ing leftovers, padha bakal teka munggah karo sawetara "Dhiskusi bab Superimportant" karo exhaust nul padha. Gerakan pemuda minangka motivasi dhewe utawa karir. Ora ana wong liya ing kana. Ora ana gagasan ing negara kasebut. Nyawiji. tinimbang sing komunis. Nanging sanajan ing pungkasan sosialisme, sampeyan ngerti sing grazed ing lapangan iki.
    Kesimpulan. Ora ana gunane nata maneh kasur. Iku kudu piye wae beda.
  10. + 12
    Maret 21 2023
    sepisanan aku ngira yen artikel kasebut minangka gangguan, yen pemuda TV ora ngrungokake propaganda, nanging banjur aku ngerti yen penulis iku patriot lan mung percaya yen propaganda bisa meksa wong enom dadi patriot.. kabeh bisa, nanging propaganda aja nganti "gundhul", nanging kudu didhukung dening tumindak nyata, banjur bakal bisa digunakake..
  11. + 12
    Maret 21 2023
    Lan iki bakal dadi langkah pertama kanggo nyadari yen Rusia dudu stasiun bensin kanthi tongkat nuklir.

    Apa ora? Sayange.
    Aku nyawang aku: kabeh sing ana ing sekitarku diimpor: sandhangan lan peralatan.
    Nom-noman ndeleng lan ngerti kabeh.
  12. -8
    Maret 21 2023
    Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

    Sapa sing mbentuk worldview kita lan worldview anak kita? Wangsulane yaiku media.

    Media minangka salah satunggaling piranti panguwasa ideologis. Iku kalebu: TV, radio, Internet, koran, majalah, lukisan, poster, film, pagelaran, etc. Kita kudu miwiti karo wong-wong mau. Nanging pisanan kita kudu mutusake apa sing bakal kita bangun - konsep, lan mung banjur, kanggo ningkataké konsep kanggo masal, nggawe macem-macem ideologiditrima kanggo macem-macem perangan saka populasi lan ora ngluwihi orane katrangan saka konsep.

    1. +6
      Maret 21 2023
      Ya, kenapa sampeyan ora mbukak mripat menyang Kremlin kanthi konseptual? Banjur pirang-pirang dekade wiwit saka mburi sing salah, banjur ana nugget sing mbukak mripat kita kanggo bocah yatim. Paling ora dheweke bakal ngidini dheweke mlebu Kremlin, apa sampeyan jenius ?? Utawa sampeyan mutusake kabeh ing Internet? ngguyu
      p.s. Nanging gendéra lan slogan Soviet ora cocog karo globalis borjuis. nglirik
      1. -7
        Maret 21 2023
        Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

        Quote: Pilot
        Ya, kenapa sampeyan ora mbukak mripat menyang Kremlin kanthi konseptual?

        Aku wis ngerti kabeh babagan iki kanggo wektu sing suwe. Wiwit pungkasan abad pungkasan. Cathetan analitis sing disiapake dening keputusan Komite Pusat CPSU kanggo nglawan ideologi Barat diwenehake ing pungkasan taun 80-an. Ing wektu kuwi, Hunchback lungguh ing Kremlin, sing duwe tujuan sing beda ... Putin, lan ora mung dheweke, ngerti babagan iki. Maca Buletin Duma No. 1(16)

        1. +3
          Maret 21 2023
          Apik banget, Putin ngerti wiwit abad kepungkur lol LAN? Mungkin ora mung Humpbacked sing ora butuh, yen dideleng saka wektu sing wis suwe? eseman
          1. -10
            Maret 21 2023
            Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

            Quote: Pilot
            Mungkin ora mung Humpbacked sing ora butuh, yen dideleng saka wektu sing wis suwe?

            Putin mbutuhake. Presiden nyetujoni Konsep Keamanan Umum ing Federasi Rusia. 20 November 2013. http://www.kremlin.ru/acts/news/19653

            Artikel kasebut umume babagan kasunyatan manawa Rusia butuh konsep anyar. Rusia duwe konsep kaya ngono - iki BER (konsep keamanan umum). Ing Internet, sampeyan bisa nemokake informasi kanthi gampang.

            1. + 10
              Maret 21 2023
              Ya, dheweke butuh)) Ya, kenapa dheweke ora ujar, kelingan dekrit Mei, rencana pangembangan, jutaan proyek teknologi tinggi? Apa sampeyan birokrat, pacangan kertas alus. Wong ing bisnis katon lan ngevaluasi, lan sampeyan kabeh babagan sampah kertas lan tembung kosong ora
              1. -15
                Maret 21 2023
                Kabeh kekuwatan kanggo Soviet!

                Quote: Pilot
                Ya, dheweke ora mung ngomong

                Iku tansah perlu kanggo nyetel gol unattainable, mung cara kanggo maju.

                Quote: Pilot
                Wong ing bisnis katon lan ngevaluasi

                То правильно.
                Wangsulan: Bab ingkang utama ing wektu sing padha ora lali negara kang ditampa lan kang wis digawe.
  13. +2
    Maret 21 2023
    Miturut sumber resmi, 2023 milyar rubel bakal dialokasikan kanggo kabijakan pemuda ing 69. Dadi, mungkin paling sethithik bagean cilik saka jumlah sing nyengsemake iki kudu digunakake kanggo "terapi bebener" jaringan ing antarane wong enom?
    Iki kabeh setengah langkah, perlu kanggo mbangun maneh kabeh kabijakan internal.
  14. +7
    Maret 21 2023
    A little babagan penulis artikel apik iki:

    Dheweke lulus saka sekolah artileri, banjur Akademi Militer-Politik ing 79, banjur Akademi Ilmu Sosial ing Komite Pusat CPSU ing 89, banjur Institut MIRBIS ing Akademi Plekhanov, ing arah manajemen ing aktivitas komersial ing 2001.

    Posisi paling anyar sing dianakake - Wakil Kepala Direktorat Politik Kelompok Pasukan Barat
    Pimpinan gerakan "Yayasan Rusia kanggo Dhukungan Reformasi Militer" saka 95 nganti 07. Ing wektu sing padha, ketua panitia eksekutif "Partai Pensiunan".

    Anggota dewan pusat partai Just Russia, ninggalake partai kasebut ing 2011.
    Asisten wakil Duma Negara saka konvokesyen kaping 2,3,4, 5, XNUMX lan XNUMX (siji utawa luwih Yandex ora mangsuli)))
    Pendhiri lan pimpinan gerakan Persaudaraan Militer Rusia.

    Saka 2014 nganti saiki Ketua organisasi publik All-Russian "UNTUK KEPENTINGAN NASIONAL, KEDAULATAN DAN INTEGRITI TERRITORIAL"

    Aku yakin yen 69 milyar sing dialokasiake kanggo kabijakan pemuda ora kudu dilalekake.
    Kepiye babagan gerakan umum "Therapy Network All-Russian with Truth"?
    Elinga yen kabeh gerakan sadurunge wis nindakake tugase.
    1. + 13
      Maret 21 2023
      Ek carane guncang instruktur politik ing desa borjuis ngguyu Partai Pensioners kanggo Pence. ,, reformasi ,, mlumpat yen ora salah .... cepet banget nglirik
      1. +1
        Maret 21 2023
        Yagene partai pensiunan lan ora metu kanggo reformasi pensiun? Pensioner saiki ora bakal mandheg dadi pensiunan kasebut sajrone reformasi iki, nanging sing anyar bakal luwih sithik ditampa.
    2. +1
      Maret 22 2023
      Kanthi ringkes, penulis wis nggawe gambar "petani prasaja lan prajurit sing jujur", sing ngyakinake kabeh wong yen rampokan "kanggo patriotisme" digulung, mula iki BENER. Gaya Grachevsky sing akrab.
  15. +8
    Maret 21 2023
    Penulis ngaku minangka bebener sing paling dhuwur. Nanging ora mung mungsuh Rossi sing ora seneng nonton TV. Mungkin amarga Rusia lan pamrentah minangka rong paralel sing ora intersect.
    Malah sepuluh taun kepungkur, ing Internet dadi modis kanggo "ngalahake" artikel lan ora ana sing nesu karo tindakan keras kasebut.
    Apa sing dikarepake penulis ora ngerti? Patriotisme? Nanging kepiye babagan pasal 282? Lan pira adorasi kanggo Kulon isih relatif anyar, sanajan sawise 2014.
    Lha, Pak Penulis, kepriwe rakyate kudu patriotik, nanging pemerintah ora kudu?
  16. +2
    Maret 21 2023
    Masalah denunciation kanggo wangkal wis suwe ditanggulangi ing psikologi. Wis dirampungake, carane beda-beda, gumantung saka pribadine sing gumedhe. Sing paling penting dudu kasunyatan sing diwenehake marang wong sing wangkal, dudu kebeneran utawa kepalsuan kasunyatan iki !!! Wewenang sing ngirim kasunyatan iki kanggo sampeyan penting !!! Ya, apa wong sing ngandhani kasunyatan iki utawa media minangka wewenang kanggo sampeyan !!! ... Iku kabeh! Perlu nari saka kompor iki !!!
  17. -7
    Maret 21 2023
    Kabeh bener. Mboten purun pura-pura dados kos-kosan prawan mulya.
    Aku setuju karo penulis.
    Kabeh media sing dianggep wong nom-noman kanthi alasan independen, nyatane Paid-anti-Rusia. Iki uga kudu disampekno kanggo wong.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 10
      Maret 21 2023
      Mesthine, tanpa pangecualian, kabeh media sing diwaca dening wong enom anti-Rusia lan ngapusi! Iku apa TV, ta?
  18. Komentar wis dibusak.
  19. +8
    Maret 21 2023
    "Ayo ngomong babagan alasane. Kayane aku pengaruhe dalan gedhe banget. Iki kepiye carane nyegah pengaruh dalan iki nalika ana dalan sing padhet? Kayane pager, siji-sijine dalan metu. pager, supaya ora ana dalan metu - pager, ana pager ing latar mburi. Ora mung pager, nanging watu sing dhuwure 15-20 meter. Ing sisih ndhuwur sampeyan bisa nggawe ornamen saka kawat, luwih becik yen digawe saka kawat berduri, sampeyan uga bisa ngliwati arus: kanggo macem-macem estetis. Mbangun kabeh iki dening "anak-anak" dhewe. Inggih, bocah-bocah iku bocah - dheweke bakal mulai melu, saingan: 10 batch saben shift, 15 batch, supaya padha nyusup mulih ing kabeh papat. Supaya padha ora duwe cukup wektu kanggo kabeh "seni" liyane ... Yaiku, isolasi plus pendidikan buruh. rampokan. Padha perang kita lan apa-apa. , minangka sampeyan bisa ndeleng, kabeh generasi tansaya munggah. Ing kene ing kulawarga Sidorov, bapakku Sidorov sing paling tuwa, aku, Sidorov sing luwih enom, nyuwek kaya wedhus Sidorov "(c)
    1. +1
      Maret 21 2023
      Sawetara jenis sampah, abad 21, lan sampeyan duwe "kawat barbed", "batch", "pendidikan tenaga kerja".
      1. +4
        Maret 21 2023
        Sawetara jenis sampah, abad 21, lan sampeyan duwe "kawat barbed", "batch", "pendidikan tenaga kerja".

        Sing sampeyan anggep sampah minangka miniatur satir sing apik banget. Salah siji Arkady Raikin, utawa Mikhail Zhvanetsky, aku ora ngelingi penulis.
        1. +3
          Maret 21 2023
          Raikin, film, "Wong lan Mannequins", lan film wis akeh penulis, kalebu Zhvanetsky ...
      2. +3
        Maret 21 2023
        Kutipan: Alexander Antonov_2
        Sawetara jinis sampah

        Copywriter ana ing kana.
        Iki Raikin. Arkady sing. Seniman nasional. Pahlawan buruh sosialis. Pemenang Bebungah Lenin, lsp.
        Wong sing pinter nyindir.
      3. +2
        Maret 21 2023
        Ya mbuh...Gusti..waca, komentar, apa sing kudu dilakoni karo generasi mudha.. kelingan ... ketemu.. omonge.. film taun 1977 utawa malah 1974, nanging masalahe. podo wae.. mung tanpa patriotisme.. dadi ora kabeh.. diterbitake, volume, ora ngidini komentar..
  20. +8
    Maret 21 2023
    Aneh, i.e. Apa perlu piye wae nggawe wong enom percaya yen kekuwatan dibutuhake kanggo nyukupi kabutuhan rakyat, lan ora nyuda anggaran? Iki carane?
    Alokasi anggaran liyane kanggo kabijakan pemuda, aku! Hehe.
  21. + 12
    Maret 21 2023
    Wis nulis kaping pirang-pirang. Wis pirang-pirang taun ana tulisan babagan kegagalan karya pemuda.
    Nanging katon ing pasuryan polesan ing TV - lan kabeh wis cetha.
    Individu ora butuh. Padha ngapusi, ngapusi, lan bakal ngapusi.
    Lan akibate, wong enom bakal nonton, lan ora bakal ana TV.

    Rute Tavrida. Nom-noman weruh dheweke, tindak? ora mesthi. Nanging munggah ing prices ing omah lan layanan komunal, ing toko, dheweke ndeleng saben dina. Aku kesandhung marang janji puffy lawas saka panguwasa ing Internet saben dina (Rembulan ing 2015, ya). Es lan puddles ing dalan, kurang bis ing rute - saben dina. Gangguan karo banyu panas - saben dina.

    LAN? kesimpulane?
  22. +2
    Maret 21 2023
    Ya... Kaya biasane, bajingan ora maca tulisan cilik.
    "Kita bakal nyedhiyakake Tentara Abang kanthi tenaga kerja tanpa pamrih ....

    "Pegawe tanpa pamrih". Sepisan maneh, manungsa waé: SELF-DISCHARGING.
    Sapa ing antaramu sing lungguh ing kursi sing bisa nyelaki awake dhewe? Inggih?
    Yen ora, ora ana cara ... Yen ora, kekalahan ora bisa dihindari. Gusti Allah ana ing sisih batalyon gedhe ...
  23. + 11
    Maret 21 2023
    Wong enom kudu ajeg nampa kiriman singkat ing feed utawa ing saluran langganan karo, contone, judhul: "Icebreaker paling kuat ing donya wis dibukak", "Pusat onkologi paling gedhe ing Eropah kanggo anak wis dibukak", "A unik. mesin pesawat wis dikembangaké ing Rusia ".


    Ing endi sampeyan bisa entuk akeh pemecah es, pusat kanker lan mesin pesawat?!
  24. +3
    Maret 21 2023
    nom-noman saiki (18-25 taun) yaiku bocah-bocah sing saiki umure 45-50+, akeh sing ana ing situs web v.o. - apa sing bisa dicritakake babagan bocah enom, kepiye lan sapa sing digedhekake ?? ??
    1. +5
      Maret 21 2023
      Kutipan: Vladimir80
      apa sing bisa dicritakake babagan anak-anake, nom-noman, kepriye lan dening sapa dheweke digedhekake????

      ++++++++++++++++++++++++++
    2. +3
      Maret 21 2023
      Carane lan dening sapa padha digedhekake? Pitakonan mesthi menarik. Nanging apa sampeyan tau nyoba kanggo nerangake marang bocah ngapa wong, ayo ngomong, luwih padha tinimbang padha lan kabeh sing ana ing ngisor iki?
      1. -2
        Maret 21 2023
        Nanging apa sampeyan tau nyoba kanggo nerangake marang bocah kenapa wong, ayo ngomong, luwih padha tinimbang padha lan kabeh sing ana ing ngisor iki.

        kok nerangake? luwih tepat - kok nggawe misconceptions babagan urip?
        1. 0
          Maret 21 2023
          Maksude kenapa? Amarga takon. Merga senajan isih bocah lan ora ngerti akeh perkara kanthi pikirane, dheweke rumangsa kaya ngono. Lan sapa sing ngomong yen misconception lagi dibentuk?
          1. -1
            Maret 21 2023
            Aneh, aku ora tau duwe pitakon kaya ngono. Lan yen ana sing takon, bisa diterangake manawa ora ana keadilan lan kesetaraan ing bumi, sampeyan bisa ngupayakake - nanging sampeyan ora bisa entuk ...
    3. 0
      Maret 22 2023
      Kita bisa nindakake soko. Kanggo apa?

      Ngombe sukses anak? Sapa sing kudu disalahake kanggo kegagalan?

      Saben dina dheweke nyelehake bata.

      Saiki anak putune wis begja. Lan saben wong nindakake pakaryane dhewe-dhewe.
  25. +5
    Maret 21 2023
    Umume, kaya biasane, wong enom minangka generasi sing ilang, ora ngerti apa-apa, ora ngerti apa-apa, ora pengin apa-apa. :) Atusan taun iku padha.
    Sampeyan kudu komunikasi karo wong enom, ngomong, kanggo mangerteni apa sing ora cocog karo dheweke, kuwatir, lan isin kanggo ngatasi masalah. Nalika padha weruh yen kapentingan sing dianggep, sing tugas lan janji wis kaleksanan, banjur sampeyan bakal kaget ing asil. Dheweke dumadakan pengin mbantu ngatasi masalah sampeyan, lan bisa uga ana sing luwih global. Sampeyan katon lan patriotisme bakal katon dhewe, lan ora saka ing kelet.
    Iku bisa uga muni sethitik aneh, nanging "nom" iku wong padha "diwasa", sampeyan kudu komunikasi karo wong-wong mau minangka karo wong, lan ora bengok-bengok "Sampeyan generasi ilang! Nanging generasi kita kanggo kabeh generasi!"
  26. + 14
    Maret 21 2023
    Supaya para penyayang warta anti-Rusia sing "panas" bakal ngerti carane wong-wong Kulon ngapusi sirahe, ora ngirit dhuwit kanggo ngapusi ing ruang Internet.
    Ya, mung analisis komparatif sing prasaja kanthi gampang nuduhake carane propagandis domestik nyoba ngapusi sirahe. Lan nalika wong Kulon ujar - "Kremlin ngapusi sampeyan", dheweke ora mung ngomong. Padha nyedhiyani bukti. Lan kabeh "karya kanggo nglawan" ora ana gunane lan ora ana gunane kanggo alasan iki. Dheweke ora bakal bisa.
    Iki pancen lucu amarga ing Amerika Serikat sing padha, wong lanang kita bisa mbalikke tren kasebut. Dadi AS kepeksa ngusir RT saka negara kasebut lan nggawe angel banget kanggo siaran. Tegese, ana cara. Lan prasaja. Sampeyan kudu terus ngomong sing bener. Tanpa ampun ngukum wong-wong sing ngidini awake dhewe ngapusi ing media. Lan mekaten.
    Alas, amarga akeh alasan sing kondhang, iki ora mungkin ing media kita. Sembarang tembok propaganda bakal rusak nalika wong ngadhepi kasunyatan sing ana ing saubengé. Kepiye carane ngomong sing bener? Apa sing kudu dakkandhakake? Apa kita ora bakal ngidini borjuis lan oppressors kita diganti dening non-kita borjuis lan oppressors? Nggawe dhuwit kanthi cara apa wae lan kanthi begja sampeyan bakal nyuwil pangkat sing ora bisa ditindakake, sing ora ana hukum, nanging mung kepinginan sing ora diwatesi?
    Kabeh iki ora bakal ngunggahake para pemuda kanggo mbela Tanah Air, utawa malah kanggo urip sing layak. Dadi wong sing apik, lan minangka ganjaran, sampeyan bakal dadi wong sing kapitunan ing urip! Inspiratif, bener? Secara pribadi, aku ora ngerti carane nggayuh tujuan sing wis ditemtokake dening penulis ing kahanan saiki ...
  27. +8
    Maret 21 2023
    Gagasan manawa "apik" minangka kekuwatan sing nglindhungi Hukum, lan "ala" yaiku kekuwatan sing ora sengaja lan nerak hukum, ora kedadeyan ing penulis sing dosa. Sing utama yaiku tinju sing kuat!

    Sing apik kudu nganggo tinju,
    Kanthi buntut lan sungu landhep,
    Kanthi hooves lan jenggot.

    ditutupi wulu prickly,
    Ambegan geni, ngalahake nganggo kuku,
    Iku bakal teka kanggo sampeyan uga!

    Apa sampeyan krungu - iki mlaku,
    Racun mili saka taring menyang lemah,
    Buntut mecut nesu ing sisih.

    Mantap, ngegemesin,
    Ndemek mega nganggo sungu,
    Creeping nyedhaki kita!

    Sampeyan, pamaca sing nggegirisi,
    Pembawa semangat humanisme,
    Aku pengin apik - lan supaya

    Yen ketemu dheweke, sampeyan bakal kelingan ayatku,
    Lan banjur mati tengah wengi
    Cut liwat nangis elek: 'Pitulung!'

    Banjur - champing lan crunching ...

    "Lan sapa sing ora pengin apik, kita bakal ngilangi tangan lan sikile lan masang bolt ing mripat lan bokonge!" lan apa? Apa wong enom ora weruh iki?
    1. 0
      Maret 25 2023
      Becik tansah menang nglawan ala.
      Sawise kabeh, sapa sing menang iku sing apik.
  28. +5
    Maret 21 2023
    Persaudaraan militèr - - muni ayu.. Persaudaraan! Lan babagan Sumpah, sing diparingake dening persaudaraan ing USSR? Ya .... luwih becik ora ngelingi, nanging kita wis ngadopsi sing anyar ....

    Ana film sing apik banget dening Ryazanov, sing nyepetake karir sutradarae, diarani "Swarga Janji" - Persaudaraan Militer iki mung ditampilake kanthi apik. Lan wong tuwa sing kapisah - veteran sing njupuk Mudadzyan utawa liya-liyane, sing ngguyu. tindak menyang swarga.
  29. +3
    Maret 21 2023
    Kabeh wis rightly ngandika, nanging nalika panguwasa secara harfiah permeated karo wong-wong sing semangat kanggo nyusup ing kabeh fours menyang Kulon, ing pangarep-arep sing padha bakal diwenehi panggonan anget ing gauleiters Western, kabeh usaha bakal muspra. Sabotase, lan kanthi impunity, bakal mateni kabeh. Ing wektu sing padha, amarga kita ora nyerahake "dhewe", lan para saboteurs seneng karo wong cilik sing paling dhuwur, dheweke ora bakal entuk apa-apa kanggo sabotase iki.
  30. +1
    Maret 21 2023
    Forbes. Rusia ing Forbes. Pengusaha Rusia ing Inggris.
    Anak-anak pengusaha Rusia, politisi, pejabat, militer, wartawan, tokoh masyarakat, budaya lan seni sing sinau utawa manggon ing luar negeri.

    Anak-anak pengusaha Rusia, politisi, pejabat, militer, wartawan, tokoh masyarakat, tokoh budaya lan seni sing wis nampa utawa nampa pendidikan ing Rusia lan manggon ing Rusia.

    Anak lanang
    jinis pengusaha Rusia ... sing njabat ing militer.
    Carane perang, supaya wong desa. Lan carane ngresiki manure, supaya langsung bangsawan.

    Mangkene keseimbangane, lan presiden persaudaraan militer Rusia saka warga sipil bakal luwih percaya.
  31. +6
    Maret 22 2023
    Wong enom kudu ajeg nampa kiriman singkat ing feed utawa ing saluran langganan karo, contone, judhul: "Icebreaker paling kuat ing donya wis dibukak", "Pusat onkologi paling gedhe ing Eropah kanggo anak wis dibukak", "A unik. mesin pesawat wis dikembangaké ing Rusia ".

    Iku bener disebut "brainwashing".
    Nanging ora bisa digunakake (utawa luwih, kerjane ing arah sing ngelawan) nalika umume warta kasebut mung pariwara. Kaya "ora ana tandhingane ing donya", "Amerika bakal nggunakake trampolin", "Amerika goyang - ..."
    Cukup cepet ternyata sing ana ing ambang "trampolin", mesin unik ora ana ing pesawat lan kabeh "iklan" iki ditulis ing mangsa ngarep - "bakal dibangun", "bakal dipasang", " bakal ngidini nggawe "...
    Kredit kepercayaan wis dipilih lan ing akun kredit kanthi minus gedhe ...
    Ing kono sampeyan kudu miwiti. Kurang ngapusi paling.
  32. 0
    Maret 22 2023
    Bener, artikel sing apik. Utamane seneng karo conto babagan dalan gedhe "Tavrida". Yen penulis nggawa wong tanpa motif ulterior, uga rampung - tulus pracaya ing kamenangan, mbayangno ora pangembangan acara liyane! Yen dheweke nindakake kanthi sengaja, uga ditindakake. Mung nguwuh-uwuh: '' Kita bakal menang! '' ora mesthi ngyakinake, nanging conto kaya ngono menehi inspirasi kanggo kamenangan ing tingkat subconscious!
  33. -1
    Maret 22 2023
    Awit iku mokal kanggo nglawan nistha iki ing atine wong enom, sampeyan kudu piye wae mimpin, supaya banjur mboko sithik mimpin kabeh multi-rambut, tattooed akeh ing arah tengen. Nanging sampeyan ora bisa nglarang kabeh, yen ora bakal dadi luwih elek.
    Dadi penulis bener - bebener kudu "dibayar" tambahan. Sawise kabeh, Kulon ora ragu-ragu kanggo tuku publikasi paling misuwur lan publics Internet kanggo upload kali rasah, lan kadhangkala mung informasi bodho liwat wong-wong mau. Tuladhane propaganda LGBT ing kalangan nom-noman, awit lagi njeblug ing aliran kaya ngono, banjur ana sing butuh, banjur ana sing mbayar.
    1. +1
      Maret 22 2023
      Kutipan: Roman Bubnov
      Amarga ora mungkin kanggo nglawan nistha iki ing atine wong enom, mula sampeyan kudu mimpin,

      Mesthi wae. Mung ana siji pitakonan - ngendi kanggo mimpin muda? Apa gol sing kudu disetel? Yagene pemilik pabrik kita, sing mbayar insinyur 30 rubel saben wulan (nalika biaya njupuk VO kanggo kulawarga insinyur mangsa, 2-3 yuta), luwih apik tinimbang wong Amerika sing mbayar spesialis 3-5 ewu. dolar utawa luwih saben sasi? lsp. Kita butuh jawaban sing bisa digunakake kanggo pitakonan sing penting. Where kanggo njaluk wong?
  34. -1
    Maret 22 2023
    Lan pancen perlu, sanalika para pelempar palsu Ukrainia ngluncurake shnyaga liyane babagan SVO, bantahan sing ana alesan katon ing saben tape, ing saben saluran jaringan.

    Sing ora bisa. A palsu dirancang kanggo emosi cepet, maca palsu entuk emosi - goal wis ngrambah, iku kabeh, mburi chain. Refutation ora nindakake apa-apa ing mekanisme iki, sanajan kabeh jaringan wis lulled dening refutations. Wong Cina ngerti iki, mula ana firewall Cina sing apik. Kanggo iki, kita kudu nambah deanon lengkap jaringan lan aplikasi nyata saka undang-undang anti-palsu. Kanthi kebangkrutan nyata penulis, distributor lan sing seneng. Lan mesthi, kudu ana akeh bebener ing segmen kita lan ing wangun sing menarik. Banjur emosi bakal bener.
  35. +1
    Maret 24 2023
    "terapi kebenaran"

    Lan sampeyan duwe bebener iki, iku? Apa yen aku katon? Banjur, ora ketompo carane soko dadi ora nyaman karo therapy, ing daging kanggo titik efek emetic.
  36. 0
    Maret 25 2023
    Kutipan: Vladimir80
    kok nerangake? luwih tepat - kok nggawe misconceptions babagan urip?


    Ayo dheweke nggawe awake dhewe adhedhasar conto ilustrasi lan saran kanca?
    Inggih, piyambakipun badhe enlightened, ora mangu.
  37. 0
    Maret 25 2023
    Dasar saka masyarakat apa wae yaiku ideologi! Yen ora diumumake, ora ateges ora ana. Iku lair saka gambar lan konsep propagated dening media lan iklan ...
  38. -1
    Maret 25 2023
    Wong enom kudu ajeg nampa kiriman singkat ing feed utawa ing saluran langganan karo, contone, judhul: "Icebreaker paling kuat ing donya wis dibukak", "Pusat onkologi paling gedhe ing Eropah kanggo anak wis dibukak", "A unik. mesin pesawat wis dikembangaké ing Rusia ".

    Dheweke bakal mbantah aku: kiriman kasebut mung bakal digulung tanpa maca. Mbok. Kepiye carane nuduhake maneh lan maneh? Miturut hukum akumulasi kontak karo informasi (ana bab kuwi ing marketing), cepet utawa mengko pesen kuwi bakal dibukak - malah "anti-rezim" paling bandel.


    Ah, iki bab!
    Kita duwe informasi politik sing sithik.
    Rahasia pendidikan patriotisme kabeh dadi kudu ditindakake luwih akeh.
  39. 0
    Maret 26 2023
    Marang bau, Gusti mberkahi sampeyan, kita bakal nggawe dhewe, kita bakal perang kabeh panci nganti ngisor, kita bakal ngalahake borjuis sawise borjuis.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"