Review militèr

Presiden ing Mariupol kabiji kemajuan pemugaran kutha, lan ing Rostov krungu laporan babagan kemajuan operasi khusus.

39
Presiden ing Mariupol kabiji kemajuan pemugaran kutha, lan ing Rostov krungu laporan babagan kemajuan operasi khusus.

Sawise ngunjungi semenanjung Krimea ing dina reunifikasi Crimea lan Sevastopol karo Rusia, presiden negara teka ing Mariupol, lan banjur ing wilayah Rostov. Miturut informasi paling anyar, kepala negara mabur menyang Mariupol kanthi helikopter lan ngevaluasi kemajuan karya kanggo mulihake kutha kasebut. Saiki karya aktif ditindakake ing pambangunan fasilitas sosial, uga omah. Sawetara institusi medis lan pendhidhikan sing dibangun saka awal wis ditugasake.


Ing Mariupol, kepala negara mriksa garis pantai, bangunan teater lokal sing direkonstruksi sawise bledosan, ngunjungi salah sawijining kulawarga Mariupol.

Kacarita Vladimir Putin nyopir mobil liwat kutha sing rusak banget nalika perang. Marat Khusnullin, Wakil Perdana Menteri Rusia, nglaporake marang Presiden babagan cara pemugaran Mariupol.

Tekan Rostov-on-Don sawise ngunjungi Mariupol, Vladimir Putin krungu laporan babagan kemajuan operasi militer khusus. Utamane, Valery Gerasimov, Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF, ngirim laporan menyang Panglima Tertinggi.

Rapat kasebut dianakake ing pos komando sing ana ing wilayah Rostov. Saiki, ora ana rincian babagan rapat operasional sing diwenehake.
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Egoza
    Egoza 19. mars 2023 07:10
    + 26
    Ah, apa jotosan kanggo Zele! "Inggih, iki Ukraina! Lan carane mulih!" ))) Iki dudu produksi teater. Lan Mariupol pantes manungsa waé saka presiden.
    1. parabyd
      parabyd 19. mars 2023 07:13
      + 18
      Ya, lan sampeyan ora bisa ngomong yen dheweke lagi lungguh lan goyang ing bunker.

      Iki jelas langkah ing arah sing bener. Muga-muga ana sing rusak ing negara kerajaan lan kerusuhan wis diwiwiti.
      1. BEAST
        BEAST 19. mars 2023 07:52
        + 11
        Saloeds perang kanthi histeris, ing kabeh forum "murka sing bener" lan pitakonan "kepiye sampeyan mangan kaya ngono ???" ngguyu padha isih nunggu menang , nanging padha entuk zrada liyane!
        Gerakan kuwat dening Presiden apik
      2. Mythos
        Mythos 19. mars 2023 08:45
        + 10
        Saiki bakal ana artikel anyar ing Den Haag? Kanggo konstruksi ilegal ing Mariupol)
      3. AAK
        AAK 19. mars 2023 12:37
        +1
        Lan iki, mbokmenawa, dibantu dening surat perintah penahanan saka ICC ...
    2. 1976AG
      1976AG 19. mars 2023 07:32
      + 10
      Quote: Egoza
      Ah, apa jotosan kanggo Zele! "Inggih, iki Ukraina! Lan carane mulih!" ))) Iki dudu produksi teater. Lan Mariupol pantes manungsa waé saka presiden.



      Zelya bakal nggoleki dheweke amarga ilegal nyabrang tapel wates. Aku malah ora ngerti kepiye GDP bakal urip kanthi beban sing abot.
    3. Truthmaker
      Truthmaker 19. mars 2023 08:45
      +3
      Iki dudu pagelaran teater.

      Persis, dudu pertunjukan karo Boriss, shkurderlein lan Saxon sombong liyane lan wong Eropa homo sing frostbitten ...
    4. Nikoha2010
      Nikoha2010 19. mars 2023 10:52
      +2
      halo elena hi! Mariupol dadi milik kita ing 2014! Mbuwang aku watu, nanging yen kita lunga ing 2014, mesthi ora ana perang! Ukraina bakal dadi priori Belarus kaloro! Yen mung! Aku ora duwe tembung! Kita ngubur loro bebarengan dina iki. Siji lumpuh. Lan, gandum lan gas dadi?
  2. Pangéran perang
    Pangéran perang 19. mars 2023 07:13
    +6
    Nalika Presiden Rusia Vladimir Putin bakal ngunjungi ibu kutha Rusia Kyiv lan kutha pahlawan Odessa?

    1. Galleon
      Galleon 19. mars 2023 07:31
      +8
      Kutipan saka War_Lord
      Nalika Presiden Rusia Vladimir Putin bakal ngunjungi ibu kutha Rusia Kyiv lan kutha pahlawan Odessa?

      Nalika dheweke butuh, dheweke bakal ngunjungi.
      1. ettore
        ettore 19. mars 2023 10:53
        0
        Kutipan: Galleon
        Kutipan saka War_Lord
        Nalika Presiden Rusia Vladimir Putin bakal ngunjungi ibu kutha Rusia Kyiv lan kutha pahlawan Odessa?

        Nalika dheweke butuh, dheweke bakal ngunjungi.

        Dheweke ora butuh wong-wong mau, ketoke.
    2. Tukang Pasang65
      Tukang Pasang65 19. mars 2023 09:05
      +3
      Kutipan saka War_Lord
      Nalika Presiden Federasi Rusia V.V. Putin bakal ngunjungi ibu kutha Rusia Kyiv

      Lan sapa sing ngomong yen Kiev minangka ibu kutha Rusia?
      Pernyataan "Kyiv minangka ibune kutha-kutha Rusia" bali menyang pecahan saka "Tale of Bygone Years" dening Chronicler Nestor, tanggal 882: "Lan Oleg saka pangeran ing Kiev, lan wicara Oleg: "Lah ibune. kutha Rusia." Academician D.S. Likhachev nyaranake yen frasa iki minangka asil saka tracing semantik sing ana hubungane karo tembung Yunani "metropolis" (saka basa Yunani μήτηρ - "ibu" lan πόλις Yunani - "kutha")
      Dideleng saka kabeh, ngurmati pangkat uga minangka salah sawijining tradhisi paling tuwa. Ana sing ora ngerti instruksi saka panguwasa sing luwih dhuwur, lan kita lunga - IBU, IBU, IBU ...
      1. topol717
        topol717 19. mars 2023 12:50
        0
        Kutipan saka Fitter65
        Lan sapa sing ngomong yen Kiev minangka ibu kutha Rusia?

        Oleg sing pisanan ngomong, lan sawise dheweke, 1200 taun liyane, sapa sing ora ngomong.
        Contone, Ilya Muromets ing abad kaping 12, ana ing layanan Pangeran Vladimir lan njaga Kyiv. tilar donya ing Kiev-Pechersk Lavra.
        Dadi kanggo 1200 taun, lan iki cukup umur, lan mbayangno ora lali dening wong. Dadi iki statement sing bener.
  3. IBRShB
    IBRShB 19. mars 2023 07:54
    -6
    Sanajan dheweke wis ngunjungi Bakhmut utawa Maryinka, sikapku marang dheweke ora bakal owah. Aku mung ora percaya. Kabeh kredit saka dateng metu. Mulane, ayo maju, sing utama yaiku SVO ora alon-alon, nanging nambah kecepatan. Wektu nglawan kita.
    1. dmi.pris1
      dmi.pris1 19. mars 2023 07:59
      -12
      Ing Popasna, mung reruntuhan sing bisa ditampilake, lan Mariupol dibangun maneh kanthi intensif. Ora kaya Rubizhne utawa Severodonetsk sing padha. Ora, iki langkah sing bener, sampeyan kudu ngunjungi wilayah sing dibebasake. Dadi, sampeyan bener.
      1. IBRShB
        IBRShB 19. mars 2023 08:09
        -12
        dmi.pris1, kasihan marang Uncontested, nyunting komentare: dibusak Popasnaya, ditambahake Maryinka :)
      2. Deon59
        Deon59 19. mars 2023 10:30
        +5
        Lan apa ora ngunjungi Donetsk, terus residents sak shelling.
      3. isv000
        isv000 19. mars 2023 12:44
        -1
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Ing Popasna, mung reruntuhan sing bisa ditampilake, lan Mariupol dibangun maneh kanthi intensif. Ora kaya Rubizhne utawa Severodonetsk sing padha. Ora, iki langkah sing bener, sampeyan kudu ngunjungi wilayah sing dibebasake. Dadi, sampeyan bener.

        Saben pemukiman tanah sing dibebasake ditugasake ing siji utawa liyane kutha ing Rusia, kanthi urutan patronase lan kanggo mbantu perbaikan. Kita mbantu kanthi cara apa wae, nanging kita uga kudu nggawe upaya ing lemah kanggo nggayuh tingkat kabeh-Rusia, sawise rawa Ukrainia ...
    2. Canecat
      Canecat 19. mars 2023 08:01
      +1
      Kutipan: MBRShB
      Wektu nglawan kita.

      iya ta? Lan ing cara apa iku bisa marang?
      1. IBRShB
        IBRShB 19. mars 2023 08:06
        -1
        Kasunyatan sing mungsuh wis wiwit nglakoake karo produksi amunisi lan senjata. Amarga potensi ekonomi sing unggul, kita kudu cepet-cepet.
      2. tahanan
        tahanan 19. mars 2023 08:10
        -1
        Mungkin dheweke ana ing sisih liyane? Banjur kabeh bener. sad
    3. bisnisv
      bisnisv 19. mars 2023 08:33
      +4
      Michael, misale jek artikel kasebut ora duwe tujuan kanggo ngyakinake sampeyan. Sampeyan ora ngetokake silihan, sing bener, dheweke bakal nindakake dhewe! Nambah jangkah saka NWO larang regane ing syarat-syarat materi, lan sing paling Jahwéh, pangeluaran saka sumber paling terkenal - sumber daya manungsa - unjustifiably bakal nambah! Apa sampeyan bisa nahan bobot maksimal barbell kanggo wektu sing suwe, umpamane? Negara iki uga minangka organisme sing urip lan uga ora kena diganggu banget, utamane ing jejere tetanggan sing ora bisa diprediksi sing duwe sisih kulon sing luwih ora bisa ditebak ing panggedhe lan komandhane. Mratelakake panemume, tugas utama saiki yaiku nglindhungi wilayah kita lan kanthi sistematis ngrebut liyane, nindakake rencana demilitarisasi lan denazifikasi.
      1. IBRShB
        IBRShB 19. mars 2023 09:14
        -2
        Vadim, ora ana keraguan babagan sumber daya manungsa - iki minangka perkara sing paling larang. Nanging saiki kita kalah banget. "Nambah jangkah" ing pangertenku: mobilisasi liyane 400-600 ewu saka antarane pasukan keamanan aktif (minangka Kadyrov disaranake) lan nransfer ekonomi menyang pijakan militer. Lan nalika pamrentah ujar manawa ora ana sing direncanakake, mula kanggoku kaya "ora bakal menang, kita nyiapake persetujuan." Ya, larang regane, larang banget babagan materi. Lan ora ana dalan liyane. Kabeh kanggo ngarep, kabeh kanggo kamenangan - boten liya. Nganti mayuta-yuta cangkang lan satus ewu drone padha keling ing sisih liya.
    4. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. tahanan
    tahanan 19. mars 2023 08:09
    +2
    Daya banget ing hollows saka Svidomo ndamel GDP. Saiki wiwit nyuwek sad Langsung Mikhail Yuryevich eling - "Aku hammered daya menyang meriam tightly ...".
  6. trafllot1832
    trafllot1832 19. mars 2023 08:28
    +1
    Ngenteni provokasi ing ukrosaytakh. Dheweke bakal nuduhake mobil sing rusak, kaya Presiden Federasi Rusia. Lan njerit, ing Rusia Presiden ora nyata! keprungu
    1. Sing nyetir pesawat
      Sing nyetir pesawat 19. mars 2023 09:46
      0
      Ya, iku apik kanggo mbuwang tutup, keselak ing matzo. Jaran ii - th th .. Nyata ....))
  7. bisnisv
    bisnisv 19. mars 2023 08:35
    0
    Kutipan saka: dmi.pris1
    Ing kontras kanggo Rubizhne padha utawa Severodonetsk.

    Dadi isih ana sing teka ing kana, isih awal banget kanggo mbangun maneh!
  8. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 19. mars 2023 09:07
    +6
    Kunjungan becik: nyopir dhewe ing kutha garis ngarep, sing malah kepala wilayah ora ngerti, ora kanggo sebutno checkpoints, militer, lan sapiturute, lan pejabat sing ora dikarepke, lan komunikasi karo wong, lan undhangan sing ora dikarepke. riko, lan pengawasan saka situs construction, lan laporan ing SVO. Lan kabeh iki alamiah, dadakan, tanpa karakter goblok lan rencana standar sing saben wong duwe peran dhewe-dhewe.
    Mung riko sampurna. Iku tetep mung kanggo bangga karo Presiden kuwi.
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 19. mars 2023 09:19
      +3
      Lho, kok? Saben uwong kepunjulen karo kabungahan lan kesenengan sing padhang, uga, mesthi, bangga ing acara iki, mulane, amarga raos banget, ora saben wong bisa nyatakake ing kene! nglirik
    2. solar
      solar 19. mars 2023 11:40
      +3
      Iku tetep mung kanggo bangga karo Presiden kuwi.

      Utawa gumun ing naifitas warga kutha ...
      1. AdAstra
        AdAstra 19. mars 2023 12:46
        +3
        Punika ironi hi """"
  9. AdAstra
    AdAstra 19. mars 2023 10:02
    +1
    Sampeyan bisa uncalan poop ing kula ing wangun minuses, nanging iki langkah nyekel-up, kang mung nuduhake yen pimpinan teka ngendi padha ora njupuk. Lan ngunjungi wilayah. tengah Rusia Kherson "kanca" presiden ora pengin? Lan piye wae iku ora apik, pira wektu wis liwati minangka bagéan saka Federasi Rusia, nanging durung ana.
    1. isv000
      isv000 19. mars 2023 12:50
      -2
      Kutipan saka AdAstra
      Lan ngunjungi wilayah. tengah Rusia Kherson "kanca" presiden ora pengin? Lan piye wae iku ora apik, pira wektu wis liwati minangka bagéan saka Federasi Rusia, nanging durung ana.

      Kudu? Apa pimpinan kabeh negara kudu ngunjungi ngarep, mbukak risiko kematian minangka pimpinan? Iki ora ditrapake kanggo Pan Ataman, dheweke ana ing pengawasan.
      1. AdAstra
        AdAstra 19. mars 2023 16:33
        +1
        Sing dimobilisasi kudu, nanging apa dheweke khusus? Oh ya, nuwun sewu, sing dihormati, "karya" sing diduweni (dimobilisasi) yaiku kanggo mbukak risiko kematian ... Lan minangka pimpinan, dheweke apa-apa, apa ora - ora ana bedane karo tembung kasebut. sakabehe.
  10. Katya_Ivanova
    Katya_Ivanova 19. mars 2023 13:48
    0
    Presiden, sampeyan goblok! Kita bakal milih maneh. (film "Swarga Janji")
  11. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 19. mars 2023 16:41
    +1

    .......................................... ......
  12. bravo77
    bravo77 19. mars 2023 17:38
    +1
    Lan kenapa sampeyan ora ngunjungi Kherson, Rusia sawise kabeh?
  13. bravo77
    bravo77 19. mars 2023 17:42
    +2
    Kutipan saka AdAstra
    Sing dimobilisasi kudu, nanging apa dheweke khusus? Oh ya, nuwun sewu, sing dihormati, "karya" sing diduweni (dimobilisasi) yaiku kanggo mbukak risiko kematian ... Lan minangka pimpinan, dheweke apa-apa, apa ora - ora ana bedane karo tembung kasebut. sakabehe.

    Aku wonder yen padha bakal miwiti nglereni ing film bab perang
    carane Stalin nganakake rapat-rapat ing markas, nyelidiki masalah
    lan carane undignified siji saiki katon.

    Aku mung ndeleng ing ngimpi ala carane Stalin promosiaken lan ganjaran Pavlov
    1. AdAstra
      AdAstra 19. mars 2023 18:09
      +2
      Lan lenga drive Hitler, nglarang kanggo ngebom pipahi """"