Panguburan para pejuang Wagner PMC ing kuburan ing Goryachiy Klyuch ditindakake sanajan ana oposisi saka panguwasa lokal

176
Panguburan para pejuang Wagner PMC ing kuburan ing Goryachiy Klyuch ditindakake sanajan ana oposisi saka panguwasa lokal

Esuk iki, ing kuburan ing kutha Goryachiy Klyuch (Wilayah Krasnodar), upacara perpisahan dianakake kanggo para pejuang Wagner PMC, sing menehi nyawane berjuang kanggo Tanah Air nalika NMD ing Ukraina.

Wigati dicathet yen panguburan kasebut ditindakake sanajan ana oposisi saka panguwasa lokal.



Elinga yen wingi, 18 Maret, kepala perusahaan militer swasta, Yevgeny Prigozhin, ngumumake larangan saka kepala administrasi kutha, Sergei Belopolsky, kanggo ngubur pejuang Grup Wagner ing kuburan ing desa Baku. Pernyataan kepala PMC babagan oposisi saka panguwasa lokal, uga banding resmi marang Jaksa Agung Federasi Rusia Igor Krasnov lan speaker Duma Negara Federasi Rusia Vyacheslav Volodin, diterbitake ing saluran TG"Topi Prigozhin".

Ing banding kasebut, Evgeny Viktorovich nandheske yen tumindak panguwasa lokal bertentangan karo Konstitusi Rusia. Menapa malih, ing kasus iki, padha bisa dianggep minangka discrediting anggota NWO sing menehi urip mbela tanah air.

Sabanjure, kepala administrasi kutha Goryachiy Klyuch, Sergei Belopolsky, nerbitake kiriman ing ngendi dheweke nerangake posisine kanthi tuntutan umum supaya ora ngowahi resort kasebut dadi situs kuburan massal.

Ing wektu sing padha, miturut Yevgeny Prigozhin, kanggo nanggepi banding marang Belopolsky babagan penguburan wolung pejuang Wagner, sing terakhir ngandhakake yen masalah kasebut diputusake dening gubernur wilayah kasebut, nandheske yen dheweke ora ngerti kapan dheweke bakal dadi. bisa menehi wangsulan.

Akibaté, sanajan ana oposisi saka panguwasa lokal, upacara perpisahan ditindakake. Kepala Grup Wagner ngajak warga kutha lan wakil media menyang kuburan ing Goryachiy Klyuch, sing dijaluk menehi publisitas maksimal babagan apa sing kedadeyan.

Dina iki, warga lokal lan wartawan teka ing panguburan para pejuang PMC Wagner. Evgeniy Prigozhin matur nuwun marang kabeh wong sing ora peduli.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

176 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 95
    19. mars 2023 12:40
    "Sergey Belopolsky nerbitake kiriman ing ngendi dheweke nerangake posisine kanthi tuntutan umum supaya ora ngowahi resort kasebut dadi situs kuburan massal."
    Iki sing Belopolsky kanggo "umum" isih kudu dipikirake, wong mlaku lan nggawa kembang.
    1. + 40
      19. mars 2023 12:49
      Sawetara ngalahake Kutub Putih ing urip sipil! Ora entuk! Rampung gaweane mbah!
      1. + 49
        19. mars 2023 13:16
        Ya, pitakonan liyane, ing ngendi mungsuh luwih mbebayani, njaba utawa njero?
        1. + 17
          19. mars 2023 14:55
          Kutipan: Terenin
          Ya, pitakonan liyane, ing ngendi mungsuh luwih mbebayani, njaba utawa njero?

          Mungsuh internal tansah luwih mbebayani amarga didhelikake!
          Apa kabeh wong Belopolsky iki ora ngira yen sabare musisi bisa pecah? Lan iki tentara, profesional lan dipecat ing perang!
          1. -22
            19. mars 2023 14:59
            Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
            kapan kesabaran para musisi bisa pecah? Lan iki tentara, profesional lan shelled

            Lan apa?
            Ora, aku ngerti yen Wagnerites bisa ngatur Makhnovshchina ing setengah karo Petliurism, supaya aku bakal nemtokake pitakonan pisanan:
            Lan apa sing apik babagan iki?
            1. + 15
              19. mars 2023 22:19
              Nah, banjur, jawaban pisanan, kanggo pitakonan pisanan ...

              "Makhnovshchina karo Petlyurovshchina", lan ora malah "ing setengah", saben wong "bisa ngatur", lan ora mung musisi.

              Yen Kremlin bakal "mrentah" negara "perestroika-Gorbachevs", lan ing wilayah "Belopolsky".

              Miturut cara, sampeyan ora sok dong mirsani sing ing kasus iki, Pan Belopolsky, lan ora kabeh wakil saka PMC "Wagner", wis diatur "kotamadya" Petliurism? ..

              Bener nempatake kapentingan komersial "pertanian" ing ndhuwur prinsip kabijakan resmi negara Rusia babagan para peserta NWO? ..
              1. -7
                20. mars 2023 08:45
                Apa PMC kita duwe status resmi utawa apa?
                Sapa sing mateni Pesisir?
                1. +3
                  20. mars 2023 12:52
                  Banjur wangsulan kapindho ...

                  Aku ora ngerti bab sampeyan, nanging ing Rusia wis. Lan iku RESMI ...

                  Aku nyaranake maca koran sok-sok. Sampeyan bakal kaget nemokake manawa para pejuang mati saka PMC "Wagner", SECARA RESMI, miturut STATUS ing konteks CBO, padha lan ditunjuk dadi SUKARELAWAN. Kanthi kabeh keuntungan, keuntungan lan perlindungan kamulyan lan kamulyan amarga sukarelawan dening NEGARA ...

                  Miturut cara, sampeyan ora kudu "ngganti" tema. Iki ora bakal bisa ...

                  Kanggo status PMCs, ing Rusia, minangka STRUKTUR potensial saka alam militer, durung "kadhaftar" ing hukum ing rinci. Lan topik iki presupposes pakar dhisikan lan kompeten lan diskusi politik.

                  Nanging ing kene status FIGHTERS, kepincut karo PMC "Wagner" kanggo melu ing NMD minangka bagéan saka unit tempur sing dibentuk saka para pejuang iki, wis jelas ditemtokake. Iki minangka SUKARELAWAN, lan UNIT SUKARELAWAN ...

                  Ing cendhak, ing konteks NWO, ing Rusia karo musisi, - "kabeh cara" ...
                  1. 0
                    20. mars 2023 18:59
                    Dadi dheweke ana ing kontrol MO utawa apa? Sapa sing mateni pesisir?
                    1. 0
                      22. mars 2023 13:50
                      Apa sampeyan ora kesel ngekspresiake awak kanthi interjeksi? ..

                      Brevity minangka adhine bakat, nanging mesthi ora duweke sampeyan. Ing mburi iki, jawaban sing nomer telu ...

                      Kabeh STRUKTUR sing melu Rusia ing NWO dikontrol dening Panglima Tertinggi. Dheweke dadi Presiden Rusia, dheweke dadi Kepala Negara Rusia ...

                      Kabeh ANGGOTA STRUKTUR sing melu NWO dening Rusia, kalebu Wagner PMC sing melu STRUKTUR, dimobilisasi utawa dadi sukarelawan. Nanging kabeh duwe STATUS RESMI lan MANFAAT, HONOR sing muncul saka status iki ...

                      Kalebu pangayoman dening HUKUM marang kamulyan lan kamulyan ...
                2. -2
                  20. mars 2023 19:00
                  Pentas kanggo dibenturi watu, lemak tiba.
                  1. -1
                    21. mars 2023 06:28
                    Kutipan saka: nov_tech.vrn
                    lemu tiba

                    Sampeyan malah ora ngerti artine guyon iki, ta?
          2. +6
            19. mars 2023 19:15
            Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
            Apa kabeh wong Belopolsky iki ora ngira yen sabare musisi bisa pecah? Lan iki tentara, profesional lan dipecat ing perang!

            Sabar bisa bledosan ora mung karo wong-wong mau.
            Bodho sing ora nganggep iki.
          3. +9
            19. mars 2023 19:18
            Ya, kanggo sapa wae, iki dudu inisiatif Belopolsky. Sosok cilik banget. Kajaba iku, apa kepentingan pribadine nglarang apa wae? Stopudovo, saka ngendi wae ing ndhuwur, dijaluk kanthi yakin kanggo ngrusak Prigogine.
            1. + 11
              19. mars 2023 20:27
              Aku ora bakal kaget yen Administrasi Presiden alon-alon wiwit ngendhaleni Prigozhin, utamane ing wayah wengi pemilihan. Malah Shoigu, ing prinsip, babagan PR, ora ana alesan kanggo mbubarake konfrontasi karo Prigozhin. Nanging Administrasi kanggo Kabijakan Domestik saka Administrasi Presiden prihatin - Prigozhin katon banget monstrous karo pengawal pribadi lan katresnan wong. Aku dhewe, jujur, ora nyana karisma kuwi saka wong, panginten liyane Putin lackey, lan MO konco Wagner. Sapa ngerti yen dheweke pancen pemimpin sing kompeten, uga pemimpin sing bisa nuntun wong mati.
              1. +2
                19. mars 2023 20:42
                Quote: Timur_kz
                Aku ora bakal kaget yen Administrasi Presiden ..

                Sampeyan kudu dianggep yen politik domestik lan Novorossiya ing Administrasi Presiden ora diawasi dening Kiriyenko. Kayane akeh.
            2. -5
              19. mars 2023 20:30
              Kutipan: Traveler_2
              Kajaba iku, apa kepentingan pribadine nglarang apa wae?

              Lan yen Prigozhin pengin ngubur gratis? Ing kene sampeyan kudu ndeleng pinten sing diwenehake kanggo panguburan.
            3. +3
              19. mars 2023 20:37
              Kutipan: Traveler_2
              apa kapentingan ing nglarang soko?

              Larangan kanggo alesan pariwisata ora muter. Topi.
              Aliran turis menyang memorials tansah mung mundhak, liyane padha.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -15
          19. mars 2023 16:38
          Quote: Guran33 Sergey
          Sergey iki luwih Yahudi tinimbang Pole "Iki kanggo huruf liyane"

          Lan ing kene wong-wong Yahudi kaya sampeyan. Menyang pawon, priksa manawa banyu mili saka kran. Banjur dumadakan ana intrik Yahudi ing babagan iki !! wong bodho
          1. +2
            19. mars 2023 19:57
            machinations Yahudi

            Wedi marang Gusti Allahmu!
            "Yen ora ana banyu ing tunyuk, mula inteligensia Rusia isih urip"! Minangka padha digunakake kanggo ngomong ing USSR. Apa sampeyan krungu babagan iki? ora?

            Dadi sampeyan isih Salobon.
          2. +2
            19. mars 2023 20:46
            Kutipan saka Oracle2000
            Lan ing kene wong-wong Yahudi kaya sampeyan.

            Kira-kira lima kanggo "dheweke" kesusu kanggo ngirim.
            Apa jenis "global" sing sampeyan ora kesusu?
          3. 0
            21. mars 2023 05:48
            Orakul200... Lha kowe wong yahudi kok kaget banget, ora sopan karo wong, apa kowe ngajari ing Israel iki?
        3. 0
          20. mars 2023 00:03
          Lan sapa Prigogine dhewe? Jepang? Sawetara jinis pasuryan non-Jepang ...
      3. + 14
        19. mars 2023 13:51
        Panguburan para pejuang PMC "Wagner" ing kuburan ing Goryachiy Klyuch dianakake.......

        Aku weruh yen keputusan Pak Sergei Belopolsky (administrasi) iku laku jina lan ora Kristen.
        1. -4
          19. mars 2023 18:43
          Kutipan saka fruc
          Panguburan para pejuang PMC "Wagner" ing kuburan ing Goryachiy Klyuch dianakake.......

          Aku weruh yen keputusan Pak Sergei Belopolsky (administrasi) iku laku jina lan ora Kristen.

          Kaputusan wong lanang iki cukup dingerteni, dheweke isih ngomong kanthi sabar. Toli wedi, rumangsa isin ora nyebutake alesan sing sejatine. Panguwasa Federasi Rusia ing dina iki, lan sesuk padha mundur menyang posisi sing luwih mupangati, lan wis diwulang dening akeh conto, wong iki wis dingerteni muter aman, pasukan Rusia bakal ninggalake, nanging bakal tetep.
          1. RVA
            +3
            20. mars 2023 08:31
            Ora dihormati, sampeyan siaran saka ngendi?
    2. + 38
      19. mars 2023 12:54
      Kutipan saka poquello
      "Sergey Belopolsky nerbitake kiriman ing ngendi dheweke nerangake posisine kanthi tuntutan umum supaya ora ngowahi resort kasebut dadi situs kuburan massal."
      Iki sing Belopolsky kanggo "umum" isih kudu dipikirake, wong mlaku lan nggawa kembang.

      Ya, bosok, apa maneh sing bisa dakkandhakake?
      Katon kaya wong ing telpon ngandika soko marang lan miwiti
      Dina iki, warga lokal lan wartawan teka ing panguburan para pejuang PMC Wagner. Evgeniy Prigozhin matur nuwun marang kabeh wong sing ora peduli.

      Intine kabeh kuwi.. Pejabat bajingan, kabeh goyang-goyang kaya ana sing kedaden Lan ora rugi.
      Wong lanang perang kanggo sampeyan lan aku, memori langgeng kanggo wong-wong mau lan busur kabeh provinsi Rusia, etc. hi
      Kenangan abadi kanggo para petani. Ing wong-wong sing kaya ngono Rusia wis terus, terus lan bakal terus .. prajurit
      1. 0
        21. mars 2023 07:19
        Iku muni sedih yen ing petani sing Rusia tetep lan bakal tetep, tetep, minangka kanggo kula, iku kudu, pisanan kabeh, ing kepemimpinan wewenang.
    3. + 34
      19. mars 2023 12:57
      Kutipan saka poquello
      apa Belopolsky "umum"

      Dadi apa jenis umum Belopolsky? - PUTIH - POLISH!
      Lan ing wektu iki, nang endi wae ing Karelia, mbok menawa Pak Belofinsky urip lan kerja)))
      1. + 19
        19. mars 2023 13:18
        Lan BEGLOV Finnish Putih iki duwe jeneng samaran.
    4. + 21
      19. mars 2023 13:01
      Kutipan saka poquello
      Iki sing Belopolsky kanggo "umum" isih kudu dipikirake, wong mlaku lan nggawa kembang.

      Aku ora ngerti sapa Belopolsky iki, nanging siji jenenge (Polandia utawa Ukrainia) ngomongake dhewe, lan ngapa pemerintah pusat ing Moskow meneng nalika moyoki prajurit sing mati lan kulawargane.
      1. -6
        19. mars 2023 13:16
        Kutipan saka tukang kayu
        Aku ora ngerti sapa Belopolsky iki, nanging siji jenenge (Polandia utawa Ukrainia) ngomongake dhewe,

        Juru tulis, apa sampeyan miwiti ngadili wong kanthi jeneng mburi? Apa maneh, bentuk irung, kulit, cara mikir sing ora antusias?
        Mesthi, wong nindakake soko bodho, lan bisa uga ana liyane, nanging apa jeneng kang kudu apa karo tumindak? Kanggo menehi conto?
        1. + 15
          19. mars 2023 14:06
          Kutipan saka certero
          Juru tulis, apa sampeyan miwiti ngadili wong kanthi jeneng mburi?

          Tumindak pejabat iki gegayutan karo para pahlawan sing wis mati nggawe wong kepengin weruh sapa dheweke. Aku pengin salah yen ora jenenge.
        2. +2
          19. mars 2023 18:07
          Kutipan saka certero
          Juru tulis, apa sampeyan miwiti ngadili wong kanthi jeneng mburi?

          Surnames ora mung katon ing wong, padha nggambarake inti saka wong, karakter, prilaku leluhur, asring surname nuduhake heredity ing mentality lan prilaku, "speaking surnames" ora disebut kanggo apa-apa.
    5. AAK
      + 28
      19. mars 2023 13:05
      Kanggo miwiti, iku bakal perlu kanggo banget convincingly kurban Pak Belopolsky, bebarengan karo "simpatis" wakil saka administrasi, kanggo manual dig ing paling sawetara rolas kuburan ing kuburan kanggo prajurit mati, nanging kanggo televisi ...
      1. 0
        19. mars 2023 17:22
        Kutipan: AAK
        Kanggo miwiti, iku bakal perlu kanggo banget convincingly kurban Pak Belopolsky, bebarengan karo "simpatis" wakil saka administrasi, kanggo manual dig ing paling sawetara rolas kuburan ing kuburan kanggo prajurit mati, nanging kanggo televisi ...

        Banjur atur "wisata" menyang Artemovsk menyang Prigogine ...
      2. 0
        20. mars 2023 11:38
        ergey Viktorovich Belopolsky
        Kepala Wilayah Moskow Goryachiy Klyuch


        Sergei Belopolsky iku asli saka Goryachiy Klyuch. Lair 4 Juni 1983 ing desa Suzdal, lulus saka SMA kene.

        Ing taun 2006 piyambakipun pikantuk profesi pengacara ing Universitas Sosial Negara Rusia. Dheweke kerja ing spesialisasi ing organisasi komersial, banjur ing layanan kotamadya ing administrasi kutha Krasnodar. Sajrone karyane, dheweke miwiti adopsi sawetara tumindak hukum penting sing bisa ningkatake kualitas layanan transportasi kutha.

        Piyambakipun mlebet PNS ing 2010. Dheweke nyekel jabatan kepala departemen dhukungan hukum Departemen perlindungan sosial saka populasi wilayah kasebut. Kanggo wektu suwe dheweke njabat minangka Wakil Menteri Tenaga Kerja lan Pembangunan Sosial Wilayah Krasnodar.
        pengacara = Aku elinga Volfovich langsung
    6. + 15
      19. mars 2023 13:11
      Ya ing kono, ing dalan, "kabeh panggonan sipil" wis disebarake lan dituku! ... lan nyatane pejuang PMC bakal dikubur ing jejere "birokrat utawa sanak saudara" ..... ! wassat
      1. Alf
        0
        19. mars 2023 22:45
        Kutipan: Vladislav_2
        Ya ing kono, ing dalan, "kabeh panggonan sipil" wis disebarake lan dituku! ... lan nyatane pejuang PMC bakal dikubur ing jejere "birokrat utawa sanak saudara" ..... ! wassat

        Panjelasan sing paling nyata yaiku bisnis panguburan minangka salah sawijining sing paling nguntungake, ora muspra yen "lanang" berjuang nganti mati, lan panguwasa lokal tansah ana ing bagean kasebut.
        1. 0
          21. mars 2023 10:11
          Ora, ora ana "panggonan elit" lan wilayah pembangunan ing cedhak lan ora direncanakake. Ing kuburan ing Baku, utawa luwih, ing lanjutan saka kuburan biasanipun, situs wis dialokasikan lan wis dawa wis dipager khusus kanggo kuburan pejuang PMC mati. Tegese, ora ana masalah karo alokasi plot, wis diidentifikasi, dialokasikan lan dipageri, kira-kira setengah saiki dikubur, wilayah liyane gratis. Mulane, kabeh spekulasi babagan kasunyatan manawa ana wong sing ndeleng tanah ing kutha resort iku omongan kosong. Kajaba iku, desa Bakuskaya dhewe, bebarengan karo kuburan sing dibahas, dumunung 20 kilometer saka wilayah resor langsung Goryachiy Klyuch lan ora ana sing luar biasa kajaba papan kanggo ternak lan sawah sing lemah.
      2. -1
        20. mars 2023 16:41
        Aku nyuwun sampeyan ... Desa Bakuskaya (Bakinka) - 2500 pedunung, ana rong puluh kilometer saka Kode Sipil, apa resort ... Apa panggonan bergengsi ... Ivan Fedorovsky, mantan kepala Komite Sipil, ngandika metu wingi ing kuburan bab iki.
    7. + 44
      19. mars 2023 13:32
      Many thanks kanggo residents saka Goryachiy Klyuch, kabeh Rusia ngubur pahlawan PMC Wagner dina iki.


      Ayo padha tumungkul marang wong sing tiwas, ing paprangan.
    8. + 30
      19. mars 2023 13:45
      Mantan Wakil Menteri Tenaga Kerja lan Pembangunan Sosial Wilayah Krasnodar Sergey Belopolsky dadi kepala kutha resort Goryachiy Klyuch, pencalonane didhukung dening wakil Dewan kutha, layanan pers administrasi Wilayah Krasnodar laporan ( 2021).

      Aku ngerti, gubernur nyaranake posisi kasebut, lan para wakil Dewan Kota milih.. ing antarane para wakil, mayoritas saka United Russia.. lan ora ana sing milih saka warga, mula "umum" bisa dingerteni. ..
      1. + 15
        19. mars 2023 14:00
        Sampeyan perlu kanggo nyopir kabeh kekuwatan lokal iki, ora dadi sarana pengayaan, nanging dadi layanan negara. Dheweke ora ngowahi tas tèh 50 kg ing kantor, nanging bisa uga nganggo dhuwit. Realita. Maling-maling- Turma, karo "confiscation." Kita duwe masalah karo hakim, kok ana hakim ing kutha, manggon ing bangunan menarik lan kutha.
    9. -6
      19. mars 2023 14:23
      Kutipan saka poquello
      wong mlaku lan nggawa kembang

      Akeh postingan ambek "birokrat sialan !!!"
      Kutipan saka fruc
      Panguburan para pejuang PMC "Wagner" ing kuburan ing Goryachiy Klyuch dianakake.......

      Aku weruh yen keputusan Pak Sergei Belopolsky (administrasi) iku laku jina lan ora Kristen.

      Quote: mbah Pihto
      Pejabat bajingan, kabeh wong goyang kaya-kaya ana kedadeyan Lan ora ana kerugian

      Kutipan: Nikolaevich I
      Sawetara ngalahake Kutub Putih ing urip sipil! Ora entuk! Rampung gaweane mbah!

      Kutipan: AAK
      wakil saka administrasi kanggo manual dig ing kuburan kanggo pejuang mati panas

      Kutipan saka: tralflot1832
      Sampeyan kudu nyurung kabeh kekuwatan lokal iki, ora dadi sarana pengayaan, nanging dadi layanan negara

      Kutipan saka Art Pilot
      Walikota Belopolsky tindak marang wong. Dadi, dheweke tetep ing panggonane.

      Lan ora ana siji ing kasus kasebut
      - ngapa Pejuang Wagner dikubur ing kono ?? Dheweke kabeh 8 wong - lokal?? Utawa ora ana sing duwe kulawarga?
      Iki minangka keputusan politikMemorial kanggo wong mati" utawa njupuk wong-wong mau Ora ono ngendi?
      Yen duwe kulawarga sing manggon ing papan liya, iki bakal nuwuhake masalah kanggo dheweke ing tembe, ora kabeh wong bisa ngunjungi kuburane bapak / bojo / adhine / putrane maneh yen manggon adoh.

      Kahanan ora sakabehe jelas
      1. -6
        19. mars 2023 15:31
        Lan ora ana siji ing kasus kasebut
        - kok pejuang Wagner disarèkaké ana? Apa kabeh wong 8 lokal ?? Utawa ora ana sing duwe kulawarga?
        Apa iki keputusan politik ("Memorial of the Dead") utawa ora ana ngendi kanggo njupuk?
        Yen duwe kulawarga sing manggon ing papan liya, iki bakal nuwuhake masalah kanggo dheweke ing tembe, ora kabeh wong bisa ngunjungi kuburane bapak / bojo / adhine / putrane maneh yen manggon adoh.

        Kahanane ora sakabehe jelas.


        Kayane mung wong loro sing nggatekake wektu iki. Sawise kabeh, iku tansah kaya iki, pamitan kanggo wong mati ing unit, banjur dimuat menyang "tulip ireng" lan pesawat pungkasan kanggo Motherland cilik.
        Yagene ora saiki? Pitakonan mesthi wae, nanging ana rasa wedi yen jawaban kasebut bakal banget, banget.
        1. +9
          19. mars 2023 16:59
          Prigozhin tansah ngandika yen Wagnerites duwe pilihan ing ngendi kanggo disarèkaké, kang padha nulis ing statement - ing panggonan panggonan utawa ing lokasi pangkalan Wagner. Pangkalan Wagner dumunung ing Molkino, Goryachiy Klyuch ing sacedhake. Opo sing salah? Luwih becik digoleki ing papan liya - bisa uga tanah sing direncanakake dikubur dening wong liya kanggo tujuan liyane?
          1. -7
            19. mars 2023 17:57
            Prigozhin tansah ngandika yen Wagnerites duwe pilihan ing ngendi kanggo disarèkaké, kang padha nulis ing statement - ing panggonan panggonan utawa ing lokasi pangkalan Wagner.


            Wiwit nalika prajurit wiwit nulis pratelan babagan ngendi dheweke arep dikubur? Apa ana sumber sing bisa dipercaya? Pilihan - kaya wong ngandika - ora muter.
            1. +3
              19. mars 2023 18:53
              Sampeyan salah, tanah kanggo 750 kuburan dicawisake kanggo Wagners. Saka sudut hukum, ora ana larangan, 500 pejuang dikubur.
            2. -1
              20. mars 2023 11:42
              Iki wiwit nggawe PMC WAGNER! Lali apa sing dicekel para pejabat politik. Kabeh buruh politik sing aku njabat saiki ing AS, Jerman lan Israel. Ya, aku lali, panitia pesta Yarosh. Jarene seda. Dadi aku ora bakal ngomong apa-apa.
              1. +1
                20. mars 2023 15:00
                Lan kepiye buruh politik? Utawa kowe singsot wae?
            3. 0
              21. mars 2023 08:25
              Wiwit nalika prajurit wiwit nulis pratelan babagan ngendi dheweke arep dikubur?

              Wiwit awal SVO, wis ana laku kuwi, wasiat uga ditulis, nanging carane liya, everyone mangerténi ngendi padha arep, kasempatan ora malah 50/50, nanging rodo 30/70, 70 kanggo Samsaya Awon . .... akeh perwira sing pengin disarekake ing papan panggonane wong tuwa, lan dudu panggonane bojo lan anak-anake .... utawa umume ing sawetara panggonan liyane sing mung bisa dimangerteni dening wong-wong mau. , Kolonel, njabat ing Kode Pidana Angkatan Udara (Moscow), dheweke asale saka Pskov, kulawarga kaloro saiki manggon ing Moskow (apartemen ana), disarèkaké ing Tula (ing ngendi garwane kapindho asalé).
          2. +3
            19. mars 2023 23:56
            Kutipan saka: Bulrumeb
            Luwih becik digoleki ing papan liya - bisa uga tanah sing direncanakake dikubur dening wong liya kanggo tujuan liyane?
            Apa gunane tanah ing kuburan liyane? Utawa ana wong sugih wiwit mati ing kelompok, kang tengen tanpa iki 8 kuburan ing sembarang cara?
            Ing kono, sanajan ing foto sampeyan bisa ndeleng manawa papan kasebut jelas dudu maling
            Lan ya-
            Kutipan saka: Bulrumeb
            padha nulis ing aplikasi - ing panggonan panggonan utawa ing lokasi pangkalan Wagner.
            - sesuk basa bakal dipindhah, contone, cedhak Kyiv, lan banjur apa?
            Kabeh padha, kahanan ora bisa dimangerteni - wah, yen sampeyan single, nanging kulawarga?
        2. 0
          20. mars 2023 16:43
          Ana ing kontrak (Prigozhin nuduhake wingi) ana baris - ngendi kanggo ngubur ing cilik saka pati
      2. +9
        19. mars 2023 20:04
        Bisa uga ora ana papan kanggo nggawa sing tiba. Sawise kabeh, ing PMC "Wagner" ora mung warga Federasi Rusia, padha duwe sukarelawan saka kabeh ndonya. Bubar flashed informasi bab matine sawetara Finns saka PMCs. Panguwasa sawetara, malah negara-negara sing ramah kaya Serbia, sing perang ing Donbass, nyatakake wargane minangka penjahat lan miwiti kasus pidana marang dheweke. Ing kahanan kasebut, angel ngomong babagan panguburan sing pantes ing tanah air. Utawa bisa uga warga kita, mung ngucapake kepinginan kanggo dikubur bebarengan karo sedulur-sedulur. Nanging ing kasus apa wae, tumindak birokrat kabupaten iku ala, ala lan ora sopan. Apa kaya ing njero sampeyan kudu ora tresna marang negara sampeyan supaya bisa nindakake iki karo pahlawan sing tiba (lan ana kabeh kita, sanajan asale saka Afrika, amarga dheweke tiwas mbela Tanah Air kita lan kanthi tiwas mbuktekake hak dadi dikubur ing lemah Rusia)? Pejabat patriotik kudu nganggep minangka pakurmatan kanggo duwe peringatan kanggo para pahlawan sing gugur ing wilayahe. Ayo ngenteni reaksi saka gubernur Wilayah Krasnodar, miturut pendapatku, dheweke kudu langsung menehi tendangan ing mburi birokrat iki, lan kanthi tiket serigala.
        1. Alf
          -1
          19. mars 2023 22:50
          Kutipan: Popov I.P.
          Ayo ngenteni reaksi gubernur Wilayah Krasnodar,

          Nalika skandal diwiwiti? Wis pirang dina? Nanging ora ana reaksi saka gubernur, dheweke ndeleng kepiye kedadeyan lan kepiye reaksi ing Moskow ...
    10. + 10
      19. mars 2023 15:22
      DB. Belopolsky nelpon lan pil kentang ing ngarep, dig trenches.
    11. + 18
      19. mars 2023 15:31
      Kutipan saka poquello
      Iki sing Belopolsky kanggo "umum" isih kudu dipikirake, wong mlaku lan nggawa kembang.

      Belopolsky resmi nduweni "umum" iki minangka alesan. Aku wonder apa iki "syarat" padha ditulis ing lan carane dheweke bisa konfirmasi iki. Apa iku surat kolektif? Rali administrasi? Telpon Hotline? Paling kamungkinan, ora ana ing ndhuwur ana, tk. kabeh "sosialis" duwe jeneng, jeneng lan patronymic karo alamat panggonan. Nanging yen pemakaman liwati dening wong-wong sing ngontrol bisnis panguburan ing G. Klyuch, banjur kapentingan egois saka "umum tartamtu" katon, lan ing kene jaksa kudu goyangake kabeh iki "umum dipimpin dening Belopolsky" uga dening withers. Lan umume, kepala iki kudu dadi nganggur ing sawetara jam, lan 2 sasi mengko kudu wis Cut mudhun alas ing plot taiga utawa briskly karo lopper. ana diskriminasi murni saka prajurit mati.
      1. Alf
        -1
        19. mars 2023 22:53
        Kutipan: Nyrobsky
        lan ing kene kantor jaksa kudu goyangake kabeh iki "umum dipimpin dening Belopolsky" uga dening withers.

        Apa sampeyan yakin yen kantor kejaksaan ora ana ing bagean kasebut, kaya rampokan sing apik tenan ing bisnis iki lan angel dipercaya yen kantor kejaksaan liwati ...
        1. +1
          20. mars 2023 00:02
          Kutipan: Alf
          Kutipan: Nyrobsky
          lan ing kene kantor jaksa kudu goyangake kabeh iki "umum dipimpin dening Belopolsky" uga dening withers.

          Apa sampeyan yakin yen kantor kejaksaan ora ana ing bagean kasebut, kaya rampokan sing apik tenan ing bisnis iki lan angel dipercaya yen kantor kejaksaan liwati ...

          Cut sturgeon - dudu Moskow, ana kutha kanthi populasi 40. Ing kono, rega rata-rata panguburan (tanpa tangi!) 000 ....
          Dadi dhuwit ana, mesthi, muter, nanging ora apik tenan. Ora gaji pedunung ....
          1. Alf
            -5
            20. mars 2023 00:05
            Kutipan: my 1970
            Ing kono, rega rata-rata panguburan (tanpa tangi!) yaiku 15 ....

            Kepiye carane dingerteni?
            Kutipan: my 1970
            Dadi dhuwit ana, mesthi, muter, nanging ora apik tenan. Ora gaji pedunung ....

            Lan sampeyan mikir, mulane administrasi ora ana ing bagean kasebut?
            1. +2
              20. mars 2023 07:11
              Kutipan: Alf
              Kepiye carane dingerteni?

              Aku manggon ing kutha sing padha lan bubar ngubur ibuku

              Kutipan: Alf
              Lan sampeyan mikir, mulane administrasi ora ana ing bagean kasebut?

              Kutipan: Alf
              Apa sampeyan yakin yen kantor kejaksaan ora duwe bagean,

              Lan apa hubungane karo apa sing ana ing bagean kasebut utawa ora?
              Sampeyan dhewe ora weruh saka foto - apa ana gurun biasa kanggo kuburan? Sing blatotu lan wong sugih jelas ora dikubur ing kene?
              Lan ya, aku ora ngerti babagan administrasi, yen ana MUP Ritual, umume kabeh dhuwit (loro putih, abu-abu, lan ireng).
              Nanging kantor jaksa mabur liwat meh 95% - sawise 248 fz, kabeh mriksa saka kabeh instansi pemerintah tindak menyang tingkat kantor jaksa wilayah.
              Banjur, kanthi Keputusan 336, kabeh pemeriksaan (malah sing direncanakake !!!) dilarang - kajaba ancaman kanggo urip lan kesehatan. lan IP.
              Lan kantor jaksa dhewe ora bisa teka karo mriksa uga, dadi wong bodho.
          2. +1
            20. mars 2023 19:28
            Sampeyan ngomong karo tukang kuburan ing kana, dheweke wis suwe ora ngguyu kaya ngono!
        2. +1
          20. mars 2023 11:43
          Kutipan: Alf
          Kutipan: Nyrobsky
          lan ing kene kantor jaksa kudu goyangake kabeh iki "umum dipimpin dening Belopolsky" uga dening withers.

          Apa sampeyan yakin yen kantor kejaksaan ora ana ing bagean kasebut, kaya rampokan sing apik tenan ing bisnis iki lan angel dipercaya yen kantor kejaksaan liwati ...

          Aku ora ngilangi pilihan kuwi, lan mulane, kanggo kualitatif shake-up, iku perlu kanggo wakil liya saka Kantor Jaksa Agung kang, digawe dening wakil saka RF IC, supaya padha katon sawise saben liyane. hi
      2. -1
        20. mars 2023 19:27
        Lan simpul kasebut bakal padha karo sirah, kaya peluru saka telek!
        1. 0
          23. mars 2023 22:03
          Quote: Sebastian Aristarkhovich Pereira
          Lan simpul kasebut bakal padha karo sirah, kaya peluru saka telek!

          Nah, iki bisa diatur liwat brigade penebang kayu ngguyu Manawi botên lêrês, botên sagêd angsal jatah ingkang dipun suda. Lan sampeyan ndeleng, ing sawetara minggu, brigade ora kudu ngethok wit-witan, nanging pecut gundul, amarga pretzel iki bakal nyuda knot ing ndhuwur nalika isih ngadeg. nglirik
    12. + 11
      19. mars 2023 16:56
      Sampeyan perlu kanggo aplikasi marang administrasi Goryachiy Klyuch hukum ing ngina peserta NWO, kanthi lengkap, kanthi akibat sing bakal ditindakake!
  2. + 37
    19. mars 2023 12:42
    Idiocy saka panguwasa ... ngendi panggonan resort? Iku kabeh adoh saka jalur resort ...
    1. +7
      19. mars 2023 12:57
      Kutipan saka Buyan
      Idiocy saka panguwasa ... ngendi panggonan resort? Iku kabeh adoh saka jalur resort ...

      Ya, birokrat iki goyang, lan ing kasus iki kamulyan bakal njerit ing dhengkul, etc. Nalika kita bakal miwiti ngresiki Rusia saka wong-wong kuwi?
      1. +1
        20. mars 2023 11:49
        sawetara sing nyanyi lagu CINTA. Lan carane jaran nunggang sadurunge.
    2. + 10
      19. mars 2023 12:58
      Carane duwe bathi kanggo ngandelake "mratelakake panemume umum." Liberal lokal "lingkungan" lan mung wong bodho desa
      1. -2
        20. mars 2023 11:52
        ing nginggil punika sampun kasêrat dhatêng panjênêngan ingkang milih pangarsa = pejabat dalêm tuwin timbalan lêrês, ugi dalêm. iku umum sing padha ngomong babagan.
    3. + 18
      19. mars 2023 13:04
      Kutipan saka Buyan
      Idiocy saka panguwasa ... ngendi panggonan resort?

      Pitenah lan gething marang para pembela Rusia. Lan carane ora bisa ngelingi karo tembung apik Comrade Stalin, pejuang nglawan cosmopolitans.
      1. + 11
        19. mars 2023 13:31
        Kutipan saka tukang kayu
        Lan carane ora bisa ngelingi karo tembung apik Comrade Stalin, pejuang nglawan cosmopolitans.

        Lelembut juru mudi saiki mesthi ora bakal nuntun marang kabecikan!
        Wong-wong wis kepéngin tangan sing kuwat sing mulihake ketertiban ing negara kasebut. Jaksa mung karo kick njupuk "non-moneter" kasus. Jendral nggoleki ngendi? ra cetho!
        1. + 14
          19. mars 2023 13:50
          Aku ora ngerti sapa sing kepengin banget, nanging cukup kanggo aku yen undang-undang sing padha kanggo kabeh wong lan ditindakake kaya sing dikarepake - iki, aku mikir, bakal cukup ..
          1. +1
            20. mars 2023 07:17
            Quote: penasehat level 2
            Aku ora ngerti sapa sing kepengin banget, nanging cukup kanggo aku yen undang-undang sing padha kanggo kabeh wong lan ditindakake kaya sing dikarepake - iki, aku mikir, bakal cukup ..

            Lelucon kabeh - sing ora ana bengok-bengok babagan Stalin marang sampeyan lan para penuntut "kanggo ngetung wong-wong mau" - nalika ngadhepi iki, nyatane dheweke kaget "Apa karo kita??"
            Lan sing paling anekdot - padha ora ngerti, contone, sing miturut KUHP RSFSR ing taun 1926, polisi lalu lintas biasa kanggo suap mencorong nganti 2 taun, ora luwih !!!!
            Lan mung kepala Departemen Dalam Negeri ("wong tanggung jawab") kanggo suap - ambruk ing regu tembak.
        2. 0
          19. mars 2023 13:58
          sing sadurunge ngrokok cerutu ing estate, panet lan ora adus uap. hukum "churiki, aku ing omah" bener
    4. +6
      19. mars 2023 17:03
      Iki kabeh alasan bocah-bocah. Apa ora ana kuburan ing wilayah resort sing ana pemukiman? Apa wong mati digawa menyang papan liya sing ora ana resort?
  3. + 27
    19. mars 2023 12:44
    Kratoning swarga. Senadyan pitakonan kanggo printah lan konsep sakabèhé kanggo SVO, iku wong lanang sing narik kabeh kamenangan taktik ing pundak. Lan birokrat kanthi paws shaggy lan lengket wis urip suwe banget.
  4. + 35
    19. mars 2023 12:45
    Walikota Belopolsky tindak marang wong. Dadi, dheweke tetep ing panggonane.
    1. + 14
      19. mars 2023 14:03
      Kirimi Belopolsky iki menyang ngarep supaya otakne tiba!
  5. + 20
    19. mars 2023 12:45
    Kamulyan langgeng kanggo wong sing tiba !!! Urip saiki!!!
  6. + 18
    19. mars 2023 12:47
    Bumi ngaso ing tentrem lan kamulyan langgeng!
    oposisi saka panguwasa lokal

    Panguwasa lokal njupuk 3 kaping kanggo 10 taun tanpa hak kanggo cocog lan banjur kanggo urip ing sungu!
  7. + 19
    19. mars 2023 12:47
    Memori langgeng, pejuang. Lan birokrat ... Lalen. Wong lanang berjuang kanggo wong-wong mau, luwih asring kudu dieling-eling babagan iki. Trench, iki dudu kursi sing gampang. Yen ana sing lali
  8. + 17
    19. mars 2023 12:47
    Kamulyan kanggo para pahlawan! Prigozhin netepi janjine. PMC Wagner ngawasi panguburan. Kabeh pancen pantes. Aku durung teka, nanging video kasebut nggawe nangis.
    1. + 21
      19. mars 2023 13:00
      Aku mampir seminggu kepungkur, utamane karo anak-anakku, ing dalan saka Gelendzhik. Peringatan sing pantes banget.
  9. + 34
    19. mars 2023 12:48
    Ngluwihi tugas resmi, discrediting peserta ing perang, nglanggar Konstitusi Federasi Rusia. Obrolan wis rampung. Gubernur kudu paling sethithik nerangake awake dhewe lan njaluk ngapura ing publik lan saben anggota kulawarga sing wis mati. diukum abot, karo kabeh jalaran kanggo pejabat lan wong melu.
    1. +9
      19. mars 2023 13:05
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Ngluwihi tugas resmi, discrediting peserta ing perang, nglanggar Konstitusi Federasi Rusia. Obrolan wis rampung. Gubernur kudu paling sethithik nerangake awake dhewe lan njaluk ngapura ing publik lan saben anggota kulawarga sing wis mati. diukum abot, karo kabeh jalaran kanggo pejabat lan wong melu.

      Aku melu iki. hi
      Kabeh iki kudu diukum nganti tanggung jawab pidana.. Bajingan birokrasi
    2. + 11
      19. mars 2023 13:11
      Kutipan: Mikhail Maslov
      .Gubernur saora-orane kudu njlentrehake awake dhewe lan njaluk ngapura ing ngarep lan saben anggota kulawarga sing tilar donya.

      Gubernur kudu dipenjara 15 taun amarga tumindake, supaya saben kutu ngerti yen paukuman ora bisa dihindari. Yen iki ora tindakake, banjur Rusia wis ilang perang.
  10. + 29
    19. mars 2023 12:48
    kepala administrasi kutha Goryachiy Klyuch Sergey Belopolsky nerbitake kiriman,

    Sampeyan ngerti, sing paling ala yaiku birokrat iki isih nyekel jabatane.
    1. + 13
      19. mars 2023 12:55
      Sampeyan ngerti, sing paling ala yaiku birokrat iki isih nyekel jabatane.

      Iki dudu sing paling awon, iki minangka akibat saka sing paling awon - inersia politik lan sosial saka populasi ing Rusia kaya sing wong (sing dadi panguwasa - miturut Konstitusi) ora munggah karo drekol lan ora nerangake. kanggo birokrat presumptuous carane bener kupas turnip a. Lan birokrat ora kudu wedi - ora nindakake apa-apa. Lan wong-wong padha sabar. Lan multi-toleransi langgeng iki, kabeh rumus sing cocog karo rong frasa - apa sampeyan paling pinter? sing Che, paling kabeh sing perlu? iki sing paling awon.
      1. +9
        19. mars 2023 13:12
        Kene, kanggo mbuwang kaca menyang polisi, ngancam nganti 7 taun, apa sing sampeyan nelpon.
        1. -1
          20. mars 2023 12:17
          Kutipan saka Deon59
          Kene kanggo mbuwang kaca menyang polisi 7 taun ngancam.

          Ya wis lah....
          Lan miturut tsar, Lenin lan Stalin diancam nganti lan kalebu paukuman pati ...
          Lan soko padha ora ngetung. Jebule pemimpin sejatine dudu jaman oposisi saiki....
      2. + 12
        19. mars 2023 13:46
        Kutipan: Leader_Barmaleev
        Lan birokrat ora kudu wedi - ora nindakake apa-apa.

        A saperangan saka nuansa.
        1. Pitakonan yaiku CARA kepala iki dipilih kanggo jabatan kasebut. Yen dening pilihan saka wong, banjur iki siji bab, nanging yen dheweke kapilih saka Dewan Wakil dening Bunch saka pengabdian-ing, banjur iki prakara temen beda lan "Ageng prabédan" - minangka padha biyen. ngomong ing impor Odessa ...
        2. Ana posisi kasebut - Perwakilan Presiden kanggo Distrik Federal Kidul ... Aku percaya yen masalah iki kudu narik minat dheweke kanthi cara sing paling langsung ... Utawa dheweke uga "ora tekan" kanggo kegiatan pengawasan, kaya Jaksa wilayah (wilayah)???
  11. + 25
    19. mars 2023 12:49
    Belopolsky minangka mungsuh sing ora jelas. Ora ana sing ngerti persis pira iki, nanging ora nyebabake cilaka. Mbayangno carane seneng Ukrainians nalika padha krungu bab iku. Incidentally nulis sing katon ing panguburan.
  12. + 18
    19. mars 2023 12:49
    Belopolsky lan gubernur kanggo ngrusak kepala lan milih wong sing bener kanggo kiriman!
  13. + 10
    19. mars 2023 12:50
    Panguburan para pejuang Wagner PMC ing kuburan ing Goryachiy Klyuch ditindakake sanajan ana oposisi saka panguwasa lokal

    Wektu wis teka kanggo panguwasa lokal ngerti papan lan sapa sing saiki kuwasa ing Rusia umume lan khusus lokal. Lan sing ora ngerti, sing ora tega.
  14. + 24
    19. mars 2023 12:51
    Kirimi Sergei Belopolsky menyang Bakhmut supaya pikirane resor metu saka sirahku. Bebarengan karo para wisatawan sing prihatin. Rampung ngapusi pesisir.
  15. + 11
    19. mars 2023 12:55
    Belopolsky misale jek kuwatir babagan tanah air sejarahe, mbok menawa dheweke sengaja ngelak, umume, iki luwih akeh pitakonan kanggo penegak hukum lokal, dheweke ndeleng profile, kanthi cara, dheweke lair 84 taun, mung umur sing apik. kanggo mbenerake kesalahan kanthi gabung karo tentara
  16. Komentar wis dibusak.
  17. + 10
    19. mars 2023 12:57
    Panjenenganipun writhing saka warta kuwi, nang endi wae pejuang tuku kamenangan kita ing perang kanggo orane Rusia karo getih, lan banjur nang endi wae amarga turis pipis padha ora diijini kanggo ngubur. Kaya, aja ngganggu kita perang sing ora perlu kanggo urip lan seneng-seneng, anget kuldi lan panggangan bangkai ing srengenge! Ugh. Nanging edinoros iki nindakake kabeh kaya pesenan partai! Kabeh negara ana ing perayaan lan diskotik, lan ing kene.
  18. +9
    19. mars 2023 12:59
    Inggih, matur nuwun Gusti. Belopolsky bodho, yen aku dumadakan pindhah kanggo ngaso ing tanah sing, pisanan kabeh aku bakal mbayar pajeg kanggo memori para pejuang Wagner.
  19. + 26
    19. mars 2023 12:59
    Soko misale jek sing wektu Belopolsky iki wis mlaku. Sawise kabeh, Wagner ora mung pertempuran detasemen, nanging uga counterintelligence. sinau walikota iki lan nguripake kabeh tumindak bosok. Iki ora bisa diapura.
  20. +8
    19. mars 2023 13:03
    tumindak panguwasa lokal mbantah Konstitusi Rusia. Menapa malih, ing kasus iki, padha bisa dianggep minangka discrediting anggota NWO sing menehi urip mbela tanah air.

    Mesthine, kepala administrasi lokal kudu umum, kanggo kabeh Rusia, njagong nganti 15 taun.
    Lan mikir.
  21. + 18
    19. mars 2023 13:04
    Ehhh ... bakal becik kanggo Vladimir Vladimirovich mabur menyang Goryachiy Klyuch ing dalan saka Mariupol lan katon saka bangku negara. takon marang sing nuduh: nanging nyatane, kenapa sampeyan, panguwasa kutha, nglawan?!
    Yagene, sajrone SVO, sampeyan duwe kebab wisata kanthi diskotik sing luwih penting tinimbang memori, rasa hormat, sedhih lan getun ... ???
    Banjur kanthi tenang nambahake: Ing setengah taun aku arep mriksa Kolyma ... dadi, ndeleng sampeyan! Pasti ketemu!!!!
  22. + 14
    19. mars 2023 13:05
    memori langgeng pahlawan.
    lan prilaku panguwasa lokal angel dingerteni. Apa iki? kabodhoan sing ora bisa ditembus utawa mung pengkhianatan sing paling terang?
  23. +7
    19. mars 2023 13:23
    Ing Februari 2022, warga Goryachiy Klyuch miwiti ngumpulake tanda tangan lan piket kanggo nglawan pambangunan TPA 73 hektar lan pabrik insinerasi ing kutha kasebut.
  24. +9
    19. mars 2023 13:25
    Iku tetep kanggo ngatur "panguburan" kanggo kepala administrasi kutha Goryachiy Klyuch lan nuduhake gubernur. Ayo dheweke ngetutake Kutub Putih lan ngoyak dheweke supaya dadi Rusia!
  25. -8
    19. mars 2023 13:29
    Ing wektu sing padha, miturut Yevgeny Prigozhin, kanggo nanggepi banding marang Belopolsky babagan penguburan wolung pejuang Wagner, sing terakhir ngandhakake yen masalah kasebut diputusake dening gubernur wilayah kasebut, nandheske yen dheweke ora ngerti kapan dheweke bakal dadi. bisa menehi wangsulan.

    Dadi kenapa muter tong minyak ing Belopolsky yen gubernur mutusake masalah kasebut. Lan Gubernur, ing wiwitan, kudu nutupi awake dhewe saka kabeh pihak kanthi jawaban kanggo panjaluk. Supaya ora dadi mantan ...
    Media howitzer Prigozhin nglawan slingshot walikota kutha kanthi populasi 35 ewu wong.

    Pira wong mati sing dikubur? Mungkin kuburan lokal ora cukup kanggo iki?
  26. +5
    19. mars 2023 13:46
    Nanging, digandhengake karo panguburan para narapidana. Senadyan kabeh wong ngerti monumen lan kabeh komposisi ing dhuwur manungsa sing ana ing lawang gladiator ing saindhenging Rusia, nanging sing katon minangka "wong sing dihormati" lan iki minangka pejuang sing prasaja. Ing cendhak, kaya biasane, saben pangeran lokal tresna ing kontrol apa sing bakal rampung, lan ora gumantung ing
  27. +5
    19. mars 2023 13:58
    Prayoginipun ngrêmbag dhatêng para ratu ingkang makatên wau, ingkang dipun damêl ing bab punika.
  28. +7
    19. mars 2023 14:09
    Vovan scribbled lan mlebu LAW ing discrediting peserta NWO. apa kita duwe! Wingi, administrasi Goryachiy Klyuch mbantah Prigozhin kesempatan kanggo ngubur para pahlawan negara, nanging dina iki dheweke ora ngganggu.
    Dheweke ora kena ing hukum iki kanthi tumindake.
    Utawa maneh Wagner ora dianggep peserta.
    Apa maneh panguwasa bakal moyoki para pembela Rusia!
    Ora bisa ditinggal kaya iki!
  29. +6
    19. mars 2023 14:10
    Bubar, salah sijine wakil sing ora tangi nalika lagu kebangsaan Federasi Rusia, dheweke ditimbali menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer kanggo nindakake karya panjelasan karo wakil iki, mula kita kudu nindakake pakaryan panjelasan kanthi panas. kunci, lan yen dheweke ora ngerti alesan apa wae, panggilan menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer ngenteni dheweke bakal mbela TANAH AIR nalika wong lunga ngurmati pahlawan, banjur ana sing nyoba nglarang, aku mikir iku isin lan kudu pengabdian kanggo mratelakake panemume umum lan luwih aktivitas ing jabatane
  30. +3
    19. mars 2023 14:20
    Para pejabat tumindak kaya mungsuh. Lan padha ora mikir bab nalika wong lanang bakal teka saka ngarep karo kamenangan lan takon kanggo kabeh.
  31. +3
    19. mars 2023 14:24
    Ing kasunyatan saiki, jeneng Prigogine mesthi luwih bobot tinimbang jeneng Belopolsky lan mesthi jeneng iki bakal menang.

    Iblis ndhelikake ing rincian. Cham wis spesifik? Ing endi kedadeyan sing ora cocog? Wangsulan: Bab ingkang utama: Para pejuang diputusake lan dikubur ing kuburan utawa ing sawetara wilayah sing kapisah?
  32. +6
    19. mars 2023 14:36
    Aku ora ngerti liyane babagan crita iki. Yen wong mati padha residents saka kutha Goryachiy Klyuch, banjur ora ana siji duwe hak kanggo nolak kanggo ngubur ing tanah kelairan. Liyane iku yen wong mati saka wilayah liyane. Banjur ana pitakonan kenapa wong mati ora dikirim menyang wilayah kasebut?
    1. -12
      19. mars 2023 15:20
      Kutipan saka: rotfuks
      Banjur ana pitakonan kenapa wong mati ora dikirim menyang wilayah kasebut?


      Pitakonan utama: "Kepiye panguburan bisa ditindakake yen panguwasa ora setuju?" PMC duwe tank lan bedhil mesin, ing ngendi ana panguwasa lokal nglawan .....


      Dheweke ora ngirim amarga luwih murah kanggo mbuwang kabeh wong mati ing tumpukan sing ora adoh saka medan perang, sing ditresnani masarakat, miliarder Prigozhin, tinimbang mbayar kanthi kapisah kanggo pangiriman "rong atus" ing saindenging negara. Kawanan psikopat sing bungah bakal nyapu kabeh sing ana ing dalane!

      Ora cukup kalbu kanggo kuburan massal ing jugangan umum, nanging kanggo apa sing ditindakake, wis cukup.
      Kita ora bakal krungu pendapat saka sederek saka wong mati tho amarga rame saka akeh trolls Prigozhinsky.

      Uga bisa dianggep, miturut syarat kontrak, kabeh Wagnerites dumadakan pengin dikubur ing desa, yen ana .... asuransi kuwi .....
      1. 0
        19. mars 2023 18:31
        Informasi babagan kuburan Wagnerian ing domain umum sad
        https://bloknot-krasnodar.ru/news/my-chyetko-vypolnyaem-poslednyuyu-volyu-v-chvk-vag?sphrase_id=6645620
      2. -1
        19. mars 2023 19:43
        Kutipan: ivan2022
        Kutipan saka: rotfuks
        Banjur ana pitakonan kenapa wong mati ora dikirim menyang wilayah kasebut?


        Pitakonan utama: "Kepiye panguburan bisa ditindakake yen panguwasa ora setuju?" PMC duwe tank lan bedhil mesin, ing ngendi ana panguwasa lokal nglawan .....


        Dheweke ora ngirim amarga luwih murah kanggo mbuwang kabeh wong mati ing tumpukan sing ora adoh saka medan perang, sing ditresnani masarakat, miliarder Prigozhin, tinimbang mbayar kanthi kapisah kanggo pangiriman "rong atus" ing saindenging negara. Kawanan psikopat sing bungah bakal nyapu kabeh sing ana ing dalane!

        Ora cukup kalbu kanggo kuburan massal ing jugangan umum, nanging kanggo apa sing ditindakake, wis cukup.
        Kita ora bakal krungu pendapat saka sederek saka wong mati tho amarga rame saka akeh trolls Prigozhinsky.

        Uga bisa dianggep, miturut syarat kontrak, kabeh Wagnerites dumadakan pengin dikubur ing desa, yen ana .... asuransi kuwi .....

        Ngapunten, sampeyan duwe kalbu?
        Kabeh Wagnerites sing wis ditetepake panggonan sing dikarepake dikubur ing kono! Ora ditandhani - ngendi iku logistically trep.
        Apa salah karo?!
        1. +6
          19. mars 2023 21:23
          Ngapunten, sampeyan duwe kalbu?
          Kabeh Wagnerites sing wis ditetepake panggonan sing dikarepake dikubur ing kono! Ora ditandhani - ngendi iku logistically trep.
          Apa salah karo?!


          Apa sampeyan duwe kalbu iki? Utawa "pesta" drooling ing sebutno mere saka Prigogine ora Care babagan sederek lan kanca-kanca, kapentingan utama brahala?
          Tulisen ing bathukmu, ora ana sing mlebu perang nganti mati. Padha menyang perang kanggo kamenangan, lan kabeh mengkono ana.
          Mulané, ora ana wong siji-sijia sing bakal nduduhake ing ngendi arep ngubur aku. Iki diputusake dening sederek lan kanca-kanca. Dadi ing Afghanistan, uga ing Chechnya.
          Lan sanajan ing taun 1995, saben prajurit sing diidentifikasi dikirim menyang tanah air sing cilik, tanpa nganggep "kenyamanan logistik" ing kana lan referensi kanggo kasunyatan manawa dheweke ora nuduhake ing ngendi dheweke pengin dikubur.
          Dheweke ndeleng kanca-kanca sing wis mati luwih saka sepisan lan ora weruh kewan "logistik" kaya ngono.
          1. -1
            20. mars 2023 12:12
            nanging sampeyan kudu ndeleng. lan kudu diwaca. utawa padha ora nuduhake huruf ing VU? Hype kene ing forum: Aku dikirim, aku disarèkaké ... Lan sing, Pak, kang "Sampeyan" ora ngubur, sing ora dikenali, sing saiki wis NO MOTHERLAND. Apa iki ora pati ngerti karo sampeyan? Wagnerites dikubur dening sederek, yen ana lan ana kepinginan saka WARRIOR. Dheweke nulis surat wasiat ing ngendi papan istirahat sing dikarepake ditulis kanthi jelas. (Iki tembung Prigogine. Dokumen iki bisa tansah dipriksa.). Panguburan kasebut dibayar kanthi lengkap dening PMC lan mbayar asuransi. Pasukan ora diseret menyang organisasi iki. Lan ora perlu, ing kasus iki, kanggo njupuk sisih pejabat. Iki ora nglukis sampeyan - saben kulawarga ing negara kita ngerti apa panguburan, lan apa biaya malah ing desa cilik. Lan yen para veteran Perang Donya II, "kanca" teater sing ngapusi Rusia, lan sawetara liyane dikubur kaya manungsa, mula liyane (kaya ing dongeng kasebut) minangka pucuk lan oyod. Lan wong-wong padha nindakake bab sing bener, sing padha teka kanggo ndeleng tiba. Sapa wae = BERJUANG UNTUK NKRI.
            1. +1
              20. mars 2023 15:05
              Wagnerites dikubur dening sederek, yen ana lan ana kepinginan saka WARRIOR. Dheweke nulis surat wasiat ing ngendi papan istirahat sing dikarepake ditulis kanthi jelas. (Iki tembung Prigozhin. Dokumen-dokumen iki bisa dipriksa.


              Ayo, saiki dokumen iki, yen ora ana singsot seni.
    2. +1
      20. mars 2023 12:26
      Kutipan saka: rotfuks
      Aku ora ngerti liyane babagan crita iki. Yen wong mati padha residents saka kutha Goryachiy Klyuch, banjur ora ana siji duwe hak kanggo nolak kanggo ngubur ing tanah kelairan. Liyane iku yen wong mati saka wilayah liyane. Banjur ana pitakonan kenapa wong mati ora dikirim menyang wilayah kasebut?

      Sampeyan diwenehi 5+, aku entuk 13 "-" kanggo pitakonan sing padha.
      Ketoke, ing tengah-tengah komentar, sing nesu wiwit mikir kanthi sirah, ora nganggo waluh ....
      Ana ora mung narapidana, contone, tanggaku ngladeni ing kono, wong biasa biasa karo sederek sing ora dihukum ing kene karo kita.
      Lan logika wesi - "padha nulis wasiat." Sing, tentara ngenali lan bisa nggawa wong mati, nanging iki ora?
      Ing bubur Chechen 1st, dheweke malah nyoba ngenali dhewe - supaya bocah-bocah bakal nampa pensiun, lan sanak-sedulure bakal entuk kuburan, nanging saiki ora, ora perlu ???
  33. +2
    19. mars 2023 14:44
    Wagner mbutuhake unit khusus kanggo kerja ing Rusia supaya bisa ngilangi kabeh jinis pabrik, Sechins, Abramovich lan kontingen sing padha.
    1. +1
      19. mars 2023 14:53
      Apa sampeyan pengin nransfer kekuwatan menyang kelompok bersenjata individu?

      Hak kekerasan, ing negara, mung kudu dadi kuwasa. Yen ora, negara iki dadi Somalia.
    2. -2
      19. mars 2023 19:55
      Kutipan saka Inquisitor
      Wagner mbutuhake unit khusus kanggo kerja ing Rusia supaya bisa ngilangi kabeh jinis pabrik, Sechins, Abramovich lan kontingen sing padha.

      Lan apa sampeyan keganggu mikir babagan sapa sing bisa ngetutake Miller, Sechins lan Abramovich?
      Pencerahan: sampeyan bisa uga sabanjure.
      Lan ora amarga "mungsuh", nanging supaya, kanggo perusahaan, amarga wong "squealed".
      lulus. Ora perlu mbaleni.
  34. Bai
    +6
    19. mars 2023 14:54
    Kene padha diadopsi hukum ing paukuman kanggo discrediting peserta ing NWO. Walikota iki minangka calon pisanan sing ngetrapake undang-undang kasebut
    1. -1
      19. mars 2023 19:58
      Kutipan saka B.A.I.
      Kene padha diadopsi hukum ing paukuman kanggo discrediting peserta ing NWO.

      Angger-anggering Toret. Ora butuh sing kaya ngono.
  35. +5
    19. mars 2023 15:09
    Sergey Belopolsky, kepala administrasi kutha Goryachiy Klyuch, nerbitake kiriman ing ngendi dheweke nerangake posisine kanthi tuntutan umum supaya ora ngowahi resort kasebut dadi situs kuburan massal.

    kanggo mréntahaké kanggo Belopolsky bab kakubur wolung pejuang Wagner

    8 wong - kuburan massal?! Ing endi karya kantor jaksa, Belopolsky iki kudu diurutake! Ambune kaya kolom 5!
    1. -14
      19. mars 2023 16:04
      Ora perlu ngapusi, Pak Prigozhinsky troll. Kabeh wis digawa menyang Baku wiwit Desember. Dheweke duwe persetujuan karo kantor walikota, nanging saiki, sampeyan bisa ndeleng, Prigogine sampeyan wis entuk kabeh lan diisi peti mati. Lan kanggo ngobati dheweke ing panguwasa lokal kanthi keputusane, dheweke bisa nggunakake tank yen dheweke .....
      1. +4
        19. mars 2023 16:22
        Kutipan: ivan2022
        Ora perlu ngapusi, Pak Prigozhinsky troll. Kabeh wis digawa menyang Baku wiwit Desember. Dheweke duwe persetujuan karo kantor walikota, nanging saiki, sampeyan bisa ndeleng, Prigogine sampeyan wis entuk kabeh lan diisi peti mati. Lan kanggo ngobati dheweke ing panguwasa lokal kanthi keputusane, dheweke bisa nggunakake tank yen dheweke .....

        Kutipan: 77alex77
        Ing Februari 2022, warga Goryachiy Klyuch miwiti ngumpulake tanda tangan lan piket kanggo nglawan pambangunan TPA 73 hektar lan pabrik insinerasi ing kutha kasebut.

        Lan TPA kanggo 73 hektar lan pabrik insinerasi sampah ing kutha tegese luwih apik?! belay
      2. +2
        19. mars 2023 16:28
        Kutipan: ivan2022
        Ora perlu ngapusi, Pak Prigozhinsky troll.

        Aku maca kiriman sampeyan, ora mung ing artikel iki ...
        Dadi sampeyan kudu ngapusi, Pak cissy / ukrosochtsvstvuyuschie troll.
      3. 0
        20. mars 2023 12:18
        kene go-in-n liyane .. bab sing mbalang muncul. kipas diuripake. lan sampeyan pindhah lan marang wong lanang saka PMC. Utawa stomp adoh saka Ukraina. Sing wis manggon ing negara iki 404 malah siji sasi, ngerti regane kabeh. kanggo telung kopecks, pepadhamu bakal didol dening kanca Galicia, lan kanggo 5 kopecks, ibune dhewe.
    2. +1
      19. mars 2023 20:03
      Quote: Simbah amatir
      8 wong - kuburan massal?! Ing endi karya kantor jaksa, Belopolsky iki kudu diurutake! Ambune kaya kolom 5!

      8 iki dudu sing pertama lan dudu sing pungkasan.
      Dadi sampeyan ora perlu nyopot driji, nanging kanthi tenang ngerteni. hi
  36. +3
    19. mars 2023 16:03
    Sumangga panjenenganipun mbuktekaken keprihatinanipun dhateng Tanah Air kanthi tumindakipun....
  37. +3
    19. mars 2023 16:19
    Apike, ghoul iki durung diusir amarga kapercayan sing cendhak? Temtunipun unicorn.
    1. -1
      19. mars 2023 20:06
      Kutipan saka: zontov79
      Temtunipun unicorn.

      Lan sapa sing ora United Russia lan durung dibusak?
  38. +6
    19. mars 2023 16:33
    Ya, mesthi, sampeyan ora bisa ngowahi resort dadi situs kuburan massal, nanging sampeyan bisa ngowahi dadi TPA gedhe, nenek-nenek wis nggawa sing perlu sing kudu nindakake iki, makhluk, aku bakal njupuk scum iki.
  39. +7
    19. mars 2023 16:46
    Muga-muga bumi ayem tentrem marang para prajurit sing gugur ing Tanah Air.
    1. -1
      19. mars 2023 20:12
      Kutipan: Yeheskiel 25-17
      Muga-muga bumi ayem tentrem marang para prajurit sing gugur ing Tanah Air.

      Ing kabeh 100 setuju.
      Pitakonan mung: apa padha tiba kanggo Fatherland?
      Ing rak, nuwun, aku ora lay metu. hi
  40. +5
    19. mars 2023 17:00
    Wis bola-bali ngandika yen ing wayahe Elite anyar lagi lair ing crucible saka NMD, tinimbang bosok lan bosok saiki "elit" (minangka padha nelpon piyambak) lan karo bali saka personel saka ngarep, uga. minangka tatanan saka ideologi anyar saka negara, jamur saiki ora bakal ngerti ngendi kanggo push , kene padha goyang ing pungkasan. Lan kasunyatan manawa para pekerja sauntara saiki nampa paragraf lengkap katon lan dingerteni kabeh wong.
    1. 0
      19. mars 2023 20:21
      Kutipan: Sergey28
      Lan kasunyatan manawa para pekerja sauntara saiki nampa paragraf lengkap katon lan dingerteni kabeh wong.

      Iki bener. Nanging apa sing anyar bakal luwih apik utawa luwih elek - ujare mbah putri dadi loro.
      Ing Novorossiya, sing anyar ora mung "dipalsukan", nanging kabeh sing simpatik karo sosialisme dibuwang. Aku mung bakal nyebutake Mozgovoy, sing dakkarepake dibanting metu-drg. Iku ora kuwat pracaya iki, njupuk menyang akun alam ideologi. Conto sing durung ditliti iki ora mung siji.
  41. 1z1
    -1
    19. mars 2023 17:16
    Ketoke ana sawetara "rekomendasi" kanggo panguwasa lokal lan komisaris militèr babagan prosedur penguburan para pejuang Wagner. Paling ora ing wilayahku, aku weruh dhewe, aku uga krungu babagan wong liya yen wong nesu amarga sikap kanggo organisasi panguburan personel militer Kementerian Pertahanan lan PMC beda-beda.
  42. Komentar wis dibusak.
  43. +3
    19. mars 2023 17:36
    Evgeny Viktorovich Prigozhin nandheske yen tumindak panguwasa lokal bertentangan karo Konstitusi Rusia. Menapa malih, ing kasus iki, padha bisa dianggep minangka discrediting anggota NWO sing menehi urip mbela tanah air.


  44. +5
    19. mars 2023 17:50
    Iku wektu dhuwur kanggo njupuk munggah "kolom kalima" ing daya. Lan iku seng di pengeni kanggo nelpon iki "tokoh" kanggo ngarep kanggo Wagnerites. Lan ana kanggo ndeleng yen dheweke ora bakal mlayu.
    1. 0
      19. mars 2023 20:26
      Kutipan saka: tank64rus
      Iku wektu dhuwur kanggo njupuk munggah "kolom kalima" ing daya.

      Kolom kaping lima ora bakal njupuk kolom kaping lima.
      Kajaba kanggo penguatan dhewe.
      1. -1
        19. mars 2023 21:18
        kanggo penguatan Panjenengan

        Gusti, apa sing kedadeyan ing pikirane nalika maca cepet.
        Iku ketoke: "kanggo kesenengan dhewe." jancok aku!

  45. -1
    19. mars 2023 18:19
    jare tanah sing diparingake kanggo kuburan ora bisa didol mengko ... asu mesthi ngapusi ...
    1. 1z1
      0
      19. mars 2023 18:40
      Iku kabeh gumantung sapa sing kudu didol, lan ana skema kerja ing kerangka "hukum". Contone, ing panyuwunan keuskupan, plot dipotong kanggo kapel, pabrik lilin lan roti kanggo "mbutuhake" menyang kapel, banjur kamar mandi kanggo
      "mbutuhake" lan toko kanggo lilin lan muffin, etc.
      1. 0
        19. mars 2023 21:27
        Iku kabeh gumantung sing perlu ngedol

        Ya, kanggo ganjaran cilik. Ora kaya jaman biyen. Kumpul ing bunder kulawarga, lan mutusake:
  46. +3
    19. mars 2023 18:43
    Kutipan saka certero
    Kutipan saka tukang kayu
    Aku ora ngerti sapa Belopolsky iki, nanging siji jenenge (Polandia utawa Ukrainia) ngomongake dhewe,

    Juru tulis, apa sampeyan miwiti ngadili wong kanthi jeneng mburi? Apa maneh, bentuk irung, kulit, cara mikir sing ora antusias?
    Mesthi, wong nindakake soko bodho, lan bisa uga ana liyane, nanging apa jeneng kang kudu apa karo tumindak? Kanggo menehi conto?

    Apa jenis kaos kaki sing minus?
  47. +1
    19. mars 2023 18:50
    yen lapangan, dideleng saka foto, iku panggonan resort !!! banjur bajingan iki kudu ing baris ngarep!
  48. +1
    19. mars 2023 19:13
    Gelo yen dheweke ora unfastened! Mbusak saka kantor lan menyang ngarep pangkat lan file!
    1. 0
      20. mars 2023 11:39
      Iki ora bisa ditindakake ing ngarep. Mung ing mburi adoh, menyang situs konstruksi BAM.
  49. 0
    19. mars 2023 19:33
    Kutipan saka lisik
    Kaputusan wong lanang iki cukup dingerteni, dheweke isih ngomong kanthi sabar. Toli wedi, rumangsa isin ora nyebutake alesan sing sejatine. Panguwasa Federasi Rusia ing dina iki, lan sesuk padha mundur menyang posisi sing luwih mupangati, lan wis diwulang dening akeh conto, wong iki wis dingerteni muter aman, pasukan Rusia bakal ninggalake, nanging bakal tetep.

    Kutipan saka fruc
    Aku weruh yen keputusan Pak Sergei Belopolsky (administrasi) iku laku jina lan ora Kristen.

    Kene confessionality ing kasus iki mokal.
    Rusia iku sawijining negara poly-confessional, lan iku neraka bab kanggo ngalahake wedges agama!
  50. +4
    19. mars 2023 19:37
    Undhang-undhang kasebut wis ditindakake! Iki nit saka "kepala" administrasi kutha, Sergei Belopolsky, kanggo decriminalization saka SVO, kudu dibusak saka jabatane lan diadili miturut hukum. Memori langgeng kanggo para pembela sing tiba! Kita wong Rusia! Gusti Allah nunggil karo kita!
  51. +1
    19. mars 2023 20:06
    Apa kita duwe Hot Key bebarengan karo administrasi ing tlatah Federasi Rusia, utawa padha (administrasi) mbayangno awake dhewe dadi fasis Euro-Amer? Bab kasebut bakal dicopot, dicoba lan luwih sesuai karo undang-undang Federasi Rusia! ISIN!!! Wong-wong, warga Federasi Rusia, menehi nyawane kanggo Negara Rusia, kanggo kita, warga Federasi Rusia, lan aib kuwi ... Ayo kantor jaksa mutusake tingkat kesalahane kabeh peserta ing tumindak anti-negara. , nanging sapa sing bakal njaluk ngapura marang sanak-sedulur lan conto apa sing ana kanggo para Pahlawan kita, Pembela Tanah Air?
  52. 0
    19. mars 2023 20:47
    Sampeyan bisa mratelakake panemume marang birokrat iki, ndhelikake pendapat para sycophants ing alamat ing ngisor iki:

    Приемная: 8(86159)3-51-52
    Факс: 8(86159)3-86-16
    email: [email dilindhungi]

    Jaringan sosial: Telegram (https://t.me/sergey_belopolskyi)
    VKontakte (https://m.vk.com/id717382792)
  53. 0
    19. mars 2023 22:08
    Undhang-undhang Federal Federasi Rusia kanthi jelas nyatakake yen warga Federasi Rusia duwe hak kanggo dikubur ing kuburan sing mbukak ing Federasi Rusia. Kanggo entuk papan, dokumen ing ngisor iki dibutuhake. Sertifikat pati asli lan paspor wong sing ngurus panguburan. Nolak kanggo ngetokake ijin kanggo dikubur ing tlatah kuburan sing mbukak minangka KELUAR LANGSUNG TANGGUNG JAWAB RESMI.
    Dadi kepala tombol panas bisa uga wis testikel goreng ing syarat-syarat undang-undang saiki.
  54. -1
    19. mars 2023 23:45
    Apa bakal pengacara ngomong???? Sawise kabeh, dheweke wis nyiapake akeh banget ing Rusia.... Apa Belopolsky bener utawa salah?
    1. 0
      20. mars 2023 12:24
      lan dheweke dhewe saka kelas iki - pengacara
      Sergey Viktorovich Belopolsky
      Kepala Wilayah Moskow Goryachiy Klyuch


      Sergei Belopolsky iku asli saka Goryachiy Klyuch. Lair 4 Juni 1983 ing desa Suzdal, lulus saka SMA kene.

      Ing taun 2006 piyambakipun pikantuk profesi pengacara ing Universitas Sosial Negara Rusia. Dheweke kerja ing spesialisasi ing organisasi komersial, banjur ing layanan kotamadya ing administrasi kutha Krasnodar. Sajrone karyane, dheweke miwiti adopsi sawetara tumindak hukum penting sing bisa ningkatake kualitas layanan transportasi kutha.

      Piyambakipun mlebet PNS ing 2010. Dheweke nyekel jabatan kepala departemen dhukungan hukum Departemen perlindungan sosial saka populasi wilayah kasebut. Kanggo wektu suwe dheweke njabat minangka Wakil Menteri Tenaga Kerja lan Pembangunan Sosial Wilayah Krasnodar.
  55. -1
    20. mars 2023 01:19
    Menapa malih, ing kasus iki, padha bisa dianggep minangka discrediting anggota saka District Military Northern, sing menehi urip kanggo mbela Motherland.

    Kode Pidana Federasi Rusia Artikel 280.3. Bagean 1
    Sergey Belopolsky Wis ngiwa
  56. 0
    20. mars 2023 05:45
    Apa sing dikarepake nalika ing saluran TV tengah, wong sing misuwur banget (aku ora bisa nelpon apa-apa liyane) ngomongake perkara sing dilarang dening Gusti Allah. Nyuwun Lan kita, wong biasa, warga Rusia, seneng utawa ora, kita sok dong mirsani sing bisa nindakake kabeh iki lan ora bakal kelakon kanggo wong-wong mau, uga, ing kasus nemen, denda 50 rubles. (kanggo mie ing kuping). Iki minangka cara hukum kanggo ngrusak panguwasa, distrik militer, tentara, lsp. Apa, Belopolsky iki, ora ngerti apa sing ditindakake? (Pitakonan retorik) Dheweke ngerti kabeh kanthi sampurna, nanging uga ngerti babagan liya: ora ana sing bakal kelakon kanggo dheweke, lan iki sing ditindakake para pejabat ing saindenging negara, mesthi ora kabeh, nanging akeh banget. ...
  57. Komentar wis dibusak.
  58. 0
    20. mars 2023 06:49
    Pemimpin apes iki kudu ditimbali ing ngarep. Ayo padha nelpon nembak ana.
  59. -2
    20. mars 2023 07:10
    Ngganti administrasi Hot Key.
    Alasane padha wedi.
    Apa yen Ukrainians lan anggota NATO menang, bakal ana bonus kanggo wong-wong mau, padha dadi siji saka dhewe. Yen ora, dheweke bisa nembak sampeyan.
  60. +1
    20. mars 2023 07:39
    Apa istimewane resort ing Hot Spring iki??? Kutha provinsi biasa. Ora ana sing kudu ditindakake ing kana. Ana banyu mineral, lan ing saindhenging Federasi Rusia ana sumber banyu mineral. Dadi kabeh kutha bisa digolongake minangka resort, hawa seger, alam, sumber banyu mineral, jarak puluhan kilometer menyang segara, tlaga, kali.
    Ing Armavir, Wilayah Krasnodar, papan ing kuburan regane nganti 60 ewu rubel. yen ing lokasi apik, cedhak dalan kanggo drive munggah, cedhak kutha. Dheweke nggoleki kuburan sing ditinggalake ing sacedhake supaya bisa dadi papan kanggo kuburan anyar, pager, meja, bangku sing digawe saka logam, kuburan dicolong, diresiki kanggo didol, plot "leluhur" sing gedhe. Armenia duwe pantheon kabeh digawe saka granit. Dheweke banjur sambat yen dheweke nyolong pager nalika musim dingin, meja, bangku, mula polisi ujar, dina iki aku wis duwe 35 keluhan babagan nyolong logam saka kuburan. Ing statements padha nyegah saka nuduhake Nilai nyata saka barang dicolong, padha nyuda menyang jumlah minuscule, siji wong sing nampa aplikasi malah bengok-bengok sing ora bakal nulis jumlah gedhe. Sapa sing bakal nggolèki, ngomong ngendi, tekané, dijupuk lan digawa menyang panggonan liya, didol lan diselehake ing wong ing kana. Dadi kuburan minangka papan kanggo perdagangan gedhe.
    1. +1
      20. mars 2023 12:39
      Kutipan saka: optimistkarus
      Dadi kuburan minangka papan kanggo perdagangan gedhe.

      Ing kutha gedhe lan PATHOS kuburan
      Kutipan saka: optimistkarus
      Ing Armavir, Wilayah Krasnodar, papan ing kuburan regane nganti 60 ewu rubel. yen ing lokasi apik, cedhak dalan kanggo drive munggah, cedhak kutha.

      - lan ora ing kutha 40 lan ing tengah-tengah ...
      1. +1
        20. mars 2023 15:12
        Lan kuburan massal kanthi nyala sing langgeng luwih apik tinimbang baris salib kasebut. Asosiasi sing ala banget saka jaman kepungkur.

  61. 0
    20. mars 2023 09:05
    Belopolsky iki tikus kurang ajar. Aku bakal mriksa wong iki metu
  62. 0
    20. mars 2023 11:07
    [diskreditasi peserta SVO, ]
    Pira utang ing kono? Tag sampean? Dadi solder kanggo wong liya kanggo edification!
  63. +1
    20. mars 2023 11:36
    Apa jenis brute iki? Dheweke nglarang ngubur wong lanang kita. Muga-muga dheweke ora ngrokok langit kita suwene ing alam bébas.
  64. -1
    20. mars 2023 14:32
    Undang-undang saiki wis diadopsi kanggo nglindhungi para prajurit Angkatan Bersenjata Rusia, peserta ing Distrik Militer Lor. Kabeh jinis intriguers lan saboteurs digawa menyang tanggung jawab pidana. Dadi Prigozhin bisa lan kudu kanthi kendel mréntahaké marang Jaksa Agung Federasi Rusia kanthi petisi kanggo mbela hak-hak para pejuang Wagner PMC, kalebu panguburan sawisé séda. Pejabat saka Goryachy Klyuch kudu dipecat amarga diskriminasi marang para pejuang Wagner PMC!
    1. 0
      21. mars 2023 12:27
      Ora kanggo murub, nanging nuntut, yen ora, wanita dikunjara 6 taun amarga seneng utawa repost saka kabodhoan, lan kanggo langsung discrediting lan ngremehake prajurit mati, padha ngedhunake mripat ing isin.
  65. +1
    21. mars 2023 06:31
    Salah sawijining pratandha negara gagal yaiku nalika pemerintah ilang monopoli kekerasan.
  66. Komentar wis dibusak.
  67. Komentar wis dibusak.
  68. +1
    21. mars 2023 10:20
    Birokrat abang-bakat mutusake perang karo wong mati? sing sabanjuré mbokmenawa Birokrat Stavropol?
    Iku ora apik kanggo polisi lalu lintas kanggo mimpin
  69. +1
    21. mars 2023 10:21
    Walikota telek dhewe, lan saiki kabeh Goryachy Klyuch isin.
  70. 0
    21. mars 2023 12:12
    Kayane aku, panguburan kaya ngono kudu diwenehi status peringatan perang. Lan birokrat kaya iki lan padha, stupefied dening permissiveness lan impunity karo irresponsibility lengkap, "Pak" (ing negara kita, kaya ing Amerika), kapekso kanggo menehi hasil karo kantor jaksa militèr, nglamar hukum perang. Pitakonan kasebut muncul, kaya sing dakkarepake, yen kita ninggalake struktur EU, mula kabeh kewajiban lan persetujuan babagan standar EU bisa dianggep batal lan ora sah. Patut, sing disebut moratorium paukuman mati uga ora pati penting lan ora duwe teges utawa hak kanggo ana, i.e. ing kondisi njaga database, nyatane, karo EU padha, banjur ngendi hukum lan "indikasi", etc. prinsip universal lan moral, sing, saliyane, uga mbantah konstitusi lan hukum kita.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"