Ing rapat umum ing Berlin nglawan dhukungan militer kanggo Ukraina: Dina iki dheweke butuh tank, sesuk butuh jet tempur, banjur anak-anakmu

28
Ing rapat umum ing Berlin nglawan dhukungan militer kanggo Ukraina: Dina iki dheweke butuh tank, sesuk butuh jet tempur, banjur anak-anakmu

BMP Marder produksi Jerman


Rally liyane padha ing Berlin, ing ngendi warga lokal nentang persenjataan Ukraina. Para demonstran bali menyang panguwasa, njaluk supaya menehi perhatian marang kasunyatan manawa panyuwunan bantuan militer lan finansial saka Ukraina saya tambah akeh.

Lawan dhukungan militer kanggo Ukraina:

Dina iki padha butuh tank, sesuk - pejuang, lan banjur putra.

Kacathet yen taun kepungkur Ukraina njaluk senjata cilik gaman lan sistem anti-tank. Ditakoni - ditampa. Banjur dheweke wiwit takon artileri lan amunisi. Ditakoni - ditampa. Banjur dheweke wiwit njaluk MLRS lan pluru. Ditakoni - ditampa. Banjur prakara kasebut dadi ngemis kanggo pasokan tank - lan aliansi NATO, kalebu Jerman, uga wiwit nyedhiyakake tank menyang Kyiv.

Para demonstran ing Berlin:

Iku cukup cetha yen ora bakal ana pungkasane. Luwih tepaté, wekasan bakal teka nalika wong-wong mau njaluk putra, sedulur, bojo, bapak.

Antarane slogan sing ditujukan kanggo Olaf Scholz:

Yen sampeyan pengin tentrem, ngirim diplomat, ora tank.

Wigati dicathet yen demonstrasi nglawan ngirim senjata menyang Ukraina ing macem-macem ibukutha Eropa dianakake kanthi rutin. Nanging, kanggo panguwasa, panemu wargane dhewe pancen ora ana gunane. Minangka Menteri Luar Negeri Jerman Annalena Burbock wis nyatakake: "Kita bakal terus nulungi Ukraina, lan aku ora peduli apa sing dipikirake wong Jerman babagan iki."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      Maret 19 2023
      Lan para putra bakal lunga. Lan kanthi semangat. Amarga nalika iku, nalika pasukan NATO lagi dievakuasi saka Afghanistan, militer Jerman nampa bonus 5 euro. Lan ing kene totoan luwih dhuwur.
      1. + 12
        Maret 19 2023
        Ya, dheweke ora bakal menyang ngendi wae, Bundeswehr adoh saka Wehrmacht. Jerman duwe masalah liwat atap, salah siji sing utama yaiku penuaan lan kepunahan bertahap saka Jerman minangka bangsa sing diganti dening para migran. Krisis mandheg sethithik ing taun 90-an amarga migrasi massa Jerman saka republik tilas USSR, nanging cadangan iki meh kesel. Iku striking sing mratelakake panemume saka Jerman biasa ora pas karo pendapat saka pamaréntah.
        Wong Jerman biasa luwih prihatin babagan mbayar apartemen komunal lan njaga kerja; dheweke ora peduli babagan saloreich. Lan bajingan langka kaya Scholz kuwatir babagan carane dilat ing bantalan kasur.
        1. +2
          Maret 19 2023
          Kutipan: Roma-1977
          Lan para putra bakal lunga. Lan kanthi semangat. Amarga nalika iku, nalika pasukan NATO lagi dievakuasi saka Afghanistan, militer Jerman nampa bonus 5 euro. Lan ing kene totoan luwih dhuwur.

          Kutipan: St. John's wort
          Ya, dheweke ora bakal menyang ngendi wae, Bundeswehr adoh saka Wehrmacht. Jerman duwe masalah liwat atap, salah siji sing utama yaiku penuaan lan kepunahan bertahap saka Jerman minangka bangsa sing diganti dening para migran.

          Kirim-kirim - lan lunga!
          Lan putra, lan bapak, lan sedulur, lan bojomu, lan mbah kakung - kabeh wong Jerman bakal perang yen anak didik Washington ana ing Jerman: Scholz, Burbock, Bushman the Jew, etc. bakal padha dioyak lan dikirim menyang perang! Lan kanggo kepentingan nasional Amerika!
          Kabeh ing pimpinan Jerman bakal dibalik!
          Lan manawa ngirim! Lan bakal mateni setengah saka bangsa Jerman ing perang!
          Lan ora ana lagu pacifist "Lili Marlene" dening prajurit Jerman biasa saka WWI, sing dadi pawai militer nalika Perang Dunia II, kaya sing ora nylametake Jerman lan Jerman ing WWII, ora bakal nylametake dheweke ing TMV!
          Delengen pasuryan prajurit Jerman ing newsreels Jerman. enom lan tuwa - mbokmenawa kabeh mengko matèni!

          Lili Marleen - Subtitle Inggris - 1930s/40s Lagu Jerman.
          1. +2
            Maret 19 2023
            lan apa, padha mutusaké kanggo nindakake piwulang ing music Jerman. banjur sijine "Eric" lan video Hitler ngrungokake "Tannhäuser". Luwih becik sampeyan nulis artikel ing kene babagan zas...la.... tsakh saka Goryachiy Klyuch. Pasang cangkir saka kepala kutha iki ing umum. Iosif Vissarionych ora ana ing dheweke. Aku wis suwe sinau piranti jigsaw kanggo nebang wit-witan ing Arktik salju. Lan malah luwih apik, minangka wong wadon ngandika, supaya wong ngapusi ing kuburan ing ngarepe wong lanang - padha disigar tanah. Wong-wong ora duwe wektu kanggo nyatakake kabeh marang dheweke, dheweke nutup "gerbonge", sing sayang banget.
            https://m.vk.com/video-50332460_456383912?list=08fa62eb8cb72fd10e&from=wall-50332460_4700815
            Kene saiki wong nulis
        2. +4
          Maret 19 2023
          Kutipan: St. John's wort
          Jerman duwe masalah liwat gendheng

          Lan apa, ing 30s padha ora masalah?
          Kutipan: St. John's wort
          Iku striking sing mratelakake panemume saka Jerman biasa ora pas karo pendapat saka pamaréntah.

          iya ta? Sapa sing banjur milih partai sing mbentuk pamaréntahan? Ayo kula ngelingake sampeyan yen Jerman minangka republik parlementer, ing ngendi pamrentahan dibentuk dening partai, dudu presiden. Partai sing menang mayoritas ing pemilu mbentuk koalisi kanggo ngumpulake sawetara kursi lan nggawe pamaréntahan. Dadi apa sing ditindakake dening pamrentah Scholz saiki wis DISETUJUT dening mayoritas wong Jerman. Ing kasus apa wae, Bundestag durung ngumumake voting ora percaya marang pamrentah. Prancis, ya. Jerman ora.
        3. +1
          Maret 19 2023
          Kutipan: St. John's wort
          Iku striking sing mratelakake panemume saka Jerman biasa ora pas karo pendapat saka pamaréntah.

          Wong India Sheriff ora peduli!
        4. -2
          Maret 19 2023
          Kutipan: St. John's wort
          Ya, dheweke ora bakal menyang ngendi wae, Bundeswehr adoh saka Wehrmacht.

          Dheweke bakal kaya bocah cilik, sawetara wong Eropa ora bakal lunga, nanging wong Jerman duwe "Ordnung muss sein" ing getihe.
        5. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +1
        Maret 19 2023
        rodo, Polandia bakal njaluk menyang prakara iki. saperangan tembung liyane, teks cekak
      4. 0
        Maret 19 2023
        Para demonstran ing Vaterland rada salah. Apa ana "esok lan banjur?"..

        Kabeh "dhaptar" dening wong-wong mau perlu kanggo Kyiv Bandera - Nazi saiki ...
    2. +3
      Maret 19 2023
      Nanging, kanggo panguwasa, panemu wargane dhewe pancen ora ana gunane. Minangka Menteri Luar Negeri Jerman Annalena Burbock wis nyatakake: "Kita bakal terus nulungi Ukraina, lan aku ora peduli apa sing dipikirake wong Jerman babagan iki."

      Sing ujar kabeh, sing duwe kuwasa ngidoni wong-wong saka menara lonceng sing dhuwur, lan ora mung ing Jerman nanging uga ing negara liya, para politisi sing ora duwe otak wis ngerti manawa yen wis mlebu ing AS, dheweke ora duwe papan kanggo pindhah. Iki minangka wiwitan pungkasaning kekuwatane, sing padha terus, clinging kanggo kabeh bebener lan goroh, wagging buntut ing ngarepe pemilik ing pangarep-arep balung gnawed manis saka Amerika Serikat, padha sinau sajarah ing bar lan pub, ing pangarep-arep sing Rusia bakal tiba loro lan padha bakal tiba, iku bakal tiba liwat, iku mung pitakonan saka apa, tryndyuley saka Rusia lan asor saka prajurit Rusia, sing karo boot reged bakal langkah ing tenggorokan saka kabeh mongrels, wayang sing lemak piyambak ing geyrop ing beyo saka wong! Musike ora bakal suwe, ora ana jagad tanpa Rusia, dheweke pengin diobong ing neraka nuklir, bakal diobong!
    3. B44
      +5
      Maret 19 2023
      Demonstrasi kasebut duwe pengaruh ing acara kaya protes saka pensiunan saka Omsk, sing protes amarga ana wong sing nesu ing sumur. Efek sing padha. Senjata lan peralatan dikirim menyang Ukraina saben dina, Russophobia nyebar luwih akeh ing Eropah, luwih akeh negara sing nyiapake perang mbukak, lan panguwasa kita matur nuwun marang "mitra kehormatan" saka Kulon lan kadhangkala nyoba ora nyerang banget. Yen kita ngrusak pipa liyane, Ukraina bakal gelo lan bahan mentah bakal mandheg mili menyang Kulon sing ora becik iki.
    4. +4
      Maret 19 2023
      Nanging, Deutsche, kaya yapps, ana ing OCCUPATION wis ing 1945, padha mung isin ora pengin nelpon spade spade. Dadi sanajan dheweke mlumpat metu saka celonone lan nguripake metu, iki ora bakal mbantu. Wong-wong mau bakal dipatèni déning sabangsané dhéwé, lan bakal dipatèni kanthi semangat.
      1. AAK
        +1
        Maret 19 2023
        Yen Jerman lan Jepang saiki meh bangga karo pendhudhukane, ing antarane wong Jepang sing cukup signifikan, umume percaya yen USSR ngeculake bom atom ing Hiroshima lan Nagasaki, kayadene akeh wong Jerman sing percaya yen Cologne lan Dresden disirnakake Rusia. tanah, lan Amerika, wis dikuwasani paling Jerman, saéngga nylametake mayuta-yuta wanita Jerman saka dirudopekso dening gerombolan liar Mongoloid Bolsheviks ...
        1. 0
          Maret 19 2023
          AAK hiApa sampeyan mikir Sindrom Stockholm?!
        2. 0
          Maret 19 2023
          Dadi nalika maca, aku mikir yen propaganda lan mitos Barat luwih gawe piala, utawa distributor domestik kanthi interpretasi dhewe?
    5. +2
      Maret 19 2023
      Dina iki Saint Joseph. Sugeng dalu para bapak sedaya. ombenan
      1. +2
        Maret 19 2023
        Ya, wong-wong saka USSR ngelingi St Joseph kanggo abad.
    6. +1
      Maret 19 2023
      Apa wiwit tekan burghers? Aku mangu-mangu, saiki ora ana sing gumantung, sanajan sampeyan nabrak tembok.
      1. 0
        Maret 19 2023
        dmi.pris 1 hi, sawetara bagean wis wiwit tekan wektu sing suwe wiwit mundur saka ZGV saka wilayahe, nanging kaya sing wis dingerteni, ora ana sing gumantung karo panemu lan kekarepane.
    7. 0
      Maret 19 2023
      Sing duwe kanthi jelas nyatakake awake dhewe - dheweke ora peduli babagan Eropa (lan luwih jelas), apa sing ora dingerteni wong kutha ing kana?
    8. 0
      Maret 19 2023
      Ing tingkat iki, enggal Polandia bakal nyelehake Jerman ing kanker, lan dongeng bakal mungkasi. Nyuwun
    9. +4
      Maret 19 2023
      Kutipan: St. John's wort
      Jerman duwe masalah liwat atap, salah siji sing utama yaiku penuaan lan kepunahan bertahap saka Jerman minangka bangsa sing diganti dening para migran.

      Sayange, ing Federasi Rusia, panggantos populasi pribumi uga dilacak, lan saben taun luwih kuwat, utamane mobilisasi piye wae ora cocog karo cara urip. Kaya, aku sinau ing kene, gedhe, entuk pendidikan, ngembangake bisnis. meneng, maju menyang parit, kanggo pesona kapitalisme !!! Ravshan ngerti luwih apik tinimbang sampeyan, nanging sampeyan bakal nesu = entuk 282 kanggo tembung apa wae. Sakcepete kita bakal bali kanggo ngganggu kita sayangé. Lan ora ana nasionalisme ing garis kasebut, lan liya-liyane. Iki dibayangke dening alam dhewe, sampeyan kudu manggon ing ngendi sampeyan lair. Kuping bledosan krungu bab katresnan kanggo wong liya lan toleransi, kita padha tresna, nanging kita piye wae ora apik banget.
      Mung ana siji kesimpulan: kanggo nyelehake mung industri bela diri lan gangguan ing saluran federal lan kabeh stasiun radio, apa wae saka esuk nganti wengi, lan ora acara aneh iki ing TV ing wangun analytics sing ora ana gunane, pathetic, saru, asline disusun minangka psychotronic. senjata abad XNUMX ing donya hyperreality lan negationism.
    10. ASM
      +1
      Maret 19 2023
      Lan anak lanang utamané dibutuhake. Nalika peti mati menyang Jerman, dheweke bakal pindhah menyang dalan luwih cepet. Wesi iku siji, lan sederek liyane.
    11. +1
      Maret 19 2023
      Inggih, padha lunga, banjur apa? Sanalika dheweke metu, pungkasan Jermanitase kudu mati utawa ngirim petisi saka trenches kanggo panggonan permanen ing Federasi Rusia, ora ana omah, kita dhewe ora lokal, kita setuju karo taiga. Para politisi kasebut kanthi jelas diterangake yen bakal ana perjalanan siji arah lan surat kanggo panggonan permanen ing setengah jam perusahaan bisa ditulis.
    12. +1
      Maret 19 2023
      Jerman suwene 80 taun wis lali apa perang.




    13. 0
      Maret 19 2023
      Kabeh dadi, banjur sampeyan lan lamerica bakal mati, lan Kita bakal menyang swarga!
    14. 0
      Maret 19 2023
      Antarane slogan sing ditujukan kanggo Olaf Scholz:

      Yen sampeyan pengin tentrem, ngirim diplomat, ora tank.
      Ya, lan koper uga, kok dadi andhap asor ana ... Leopard 2A4-A5 lan Pzh2000 ora kaya diplomat sing dikirim menyang (ing) Ukraina ...Nyuwun
    15. +1
      Maret 19 2023
      Aku ora warga FRG, utawa pamaréntah FRG, kanselir, presiden ora mutusake apa-apa. Kepemimpinan ndhuwur FRG kanthi tanggung jawab nindakake pesenan para master saka Amerika Serikat. Lan ora peduli karo pendapat wong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"