Presiden Ceko Petr Pavel: Kyiv wis siji nyoba kanggo ngganti kahanan ing paprangan ing sih

29
Presiden Ceko Petr Pavel: Kyiv wis siji nyoba kanggo ngganti kahanan ing paprangan ing sih

Tentara Ukraina mung duwe siji upaya kanggo serangan balik, lan yen gagal, Kyiv ora bakal duwe kesempatan liyane. Pernyataan iki digawe dening Presiden Ceko Petr Pavel, sing sadurunge nyekel posisi dhuwur ing pimpinan NATO.

Miturut pensiunan jenderal tentara, Kyiv duwe kesempatan kanggo ngowahi kahanan ing taun iki kanthi ngluncurake serangan balik lan ngalahake tentara Rusia. Nanging, Pavel ngelingake, mung bakal ana siji upaya, lan yen Staf Umum Ukrainia lenggah ing genangan, mula ora ana kemungkinan liyane. Angkatan Bersenjata Ukraina ora mung bakal kelangan akeh personel militer, nanging uga peralatan militer, sing diklumpukake kanthi angel dening para sponsor Barat Zelensky.



Aku percaya yen Ukraina mung bakal duwe siji upaya kanggo ngluncurake serangan kontra utama. Mulane, yen Ukraina mutusake kanggo ngluncurake serangan kontra lan gagal, bakal angel banget golek dana kanggo sabanjure.

- ngandika presiden Ceko.

Miturut Pavel, senadyan kabeh pratelan babagan dhukungan terus saka Ukraina dening negara-negara Kulon, nyatane, ing Amerika Serikat lan Eropa wis kesel karo Kiev, mula kabeh pangarep-arep saiki mung kanggo siji serangan, sing bantuan wis dirusak. bebarengan, kiwa karo arsenals kosong. Saiki, Amerika Serikat minangka pemasok senjata paling aktif, sing nemtokake kabijakan negara-negara Eropa menyang Ukraina. Taun ngarep, Washington bakal kelangan kapentingan kanggo nerusake konflik kasebut lan iki bakal dadi wiwitan pungkasane rezim Kyiv, amarga Amerika bakal dituruti dening sekutune.

Dadi Kyiv duwe kesempatan pungkasan kanggo ngowahi kahanan kasebut lan kudu ditindakake ing taun iki. Miturut pimpinan Republik Ceko, serangan kasebut bakal ditindakake ing mangsa ngarep, lan wektu bakal nyritakake kepiye kedadeyan kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    29 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 13
      Maret 20 2023
      Iku misale jek kabeh NATO aktif nyiapake kanggo nyerang Ukraina lan nyekel ajiné kanggo rezim Kiev.
      1. +8
        Maret 20 2023
        Salah siji Peter, utawa Paul, instigator cetha lan instigator perang donya. Aduh Den Haag kepriye tumindakmu..????
        1. +1
          Maret 20 2023
          nyatane, loro ing Amerika Serikat lan ing Eropah padha wis bosen Kyiv
          Kepiye sampeyan bisa kesel golek dhuwit ing perang sing diluncurake kanggo iki?
      2. 0
        Maret 20 2023
        Perasaan? Iki minangka kasunyatan objektif!
    3. +5
      Maret 20 2023
      "Presiden Ceko Petr Pavel: Kyiv wis siji nyoba kanggo ngganti kahanan ing paprangan ing sih." Ya, Kuev mung duwe siji upaya - kanggo nyerah.
      1. -11
        Maret 20 2023
        Wis nyedhaki Kiev?
        Apa sampeyan wis nguwasani kabeh kiwa-bank Ukraina kanthi pukulan kuat sing cepet lan tetep mung kanggo mblokir Kyiv?
        1. +8
          Maret 20 2023
          Ora suwe bakal ana Ukraina. Sampeyan kudu mikir babagan negara ing Kulon sing kudu dicenthang
          1. -8
            Maret 20 2023
            Apa enggal?
            Setaun kepungkur, nalika pasukan Rusia cedhak Kiev, iku * rauh * ..
            Lan saiki kepiye?
            1. +1
              Maret 20 2023
              Ing gunung ana sapi lanang loro, tuwa lan enom. Ing ngisor iki ana komplotan sapi. Enom : ayo ndang mlayu, ayo cepet nyonto sapi. Lan sing lawas marang dheweke: tenang, saiki kita bakal mudhun kanthi tenang lan ngliwati kabeh komplotan
              1. -6
                Maret 20 2023
                ya wis..
                Ora entuk apa sing dikarepake, kita bakal pura-pura yen kita pengin apa sing wis digayuh
              2. -1
                Maret 20 2023
                Sinau kutipan saka Warna karo Robert Duvall lan Sean Penn. Nanging, aja mikir amarga ngenteni suwe, sampeyan bisa kena prostatitis. Dadi aku ora bakal ngluhurake kabecikan wektu sing dibutuhake kanggo njupuk kabeh Ukraina. Banjur lali impen udan babagan negara-negara Kulon, ing kasus iki ora liya ngguyu
            2. +3
              Maret 20 2023
              Aja kesusu, sampeyan isih duwe wektu. Dheweke uga bakal tekan Kiev, amarga dheweke kudu ngganti sepatune, ngandhani yen dheweke tansah dadi rezim Soviet lan nyelehake tongkat ing roda mobil garing ing wayah wengi lan mbuwang watu ing sangisore braids. Sawetara Czechs wis pointing metu kanggo sampeyan sing perang kanti awon lan nyoba pungkasan, digunakake padha ora bakal tresna. Dadi aja kuwatir babagan wektu sampeyan.
    4. +2
      Maret 20 2023
      Kuev junta, kajaba draping ing cordon, ora bakal sukses. Petr Pavel uga bisa miwiti ngemas koper kanggo ninggalake genangan. Wektu bakal teka lan kita bakal menehi hasil karo kabeh gay Russophobes Eropa
      1. +1
        Maret 20 2023
        Iki minangka heteropatriot liyane sing ngimpi babagan kewan-kewan gay wiry mustachioed ing wayah wengi. Ati-ati, sampeyan bisa nggawe impen sampeyan dadi nyata kanthi muter peran pitik ing idu ing antarane rong kumis. basa
    5. -6
      Maret 20 2023
      Nanging apa Rusia ora telat karo woro-woro gelombang mobilisasi sabanjure? Kaya setengah yuta wong? Kaya ing Januari? Lan dheweke ora butuh teknologi. Pertahanan kabeh ing wilayah pedunung ing tingkat batalion saben blok kutha. Lan cadangan waja sing kuat ing mburi cedhak, kanthi artileri kanggo serangan sing bakal teka sawise nemokake arah serangan utama mungsuh. Apa ana cukup wong utawa kepiye SOBR sing dumadi saka 50 wong mbela titik strategis sing paling penting ing Balakleya?
      1. -6
        Maret 20 2023
        Apa Rusia duwe *amunisi kanggo ambisi*?
        cangkang tank, etc.?
        Lan sampeyan ngerti, mobilisasi tenaga kerja nglawan Hymars mbokmenawa ora bakal kelangan
        1. +3
          Maret 20 2023
          Dadi, mesthine ora, mung ana potongan saka shovel sing isih ana, lan roket wis entek taun kepungkur, Aristovich sampeyan ngandhani kabeh, supaya bisa ngomong, dheweke mbukak mripate, sanajan akhir-akhir iki dheweke wis ilang ing endi wae, bisa uga ana ing ngarep. , squareness nglindhungi.
        2. 0
          Maret 20 2023
          Yen sampeyan njupuk tenaga kerja karo Hymars, mula Hymars bakal rampung luwih awal tinimbang tenaga kerja.
      2. +2
        Maret 20 2023
        Kita mobilized njagong ing ngarep lan nampa 200 ewu. Yen iki durung dikirim, banjur mobilisasi tambahan apa?
      3. 0
        Maret 21 2023
        Kutipan: Roma-1977
        Nanging apa Rusia ora telat karo woro-woro gelombang mobilisasi sabanjure? Kaya setengah yuta wong? Kaya ing Januari?


        ing kana ing Ukraina, mobilisasi ora mandheg lan jumlah meriam sing disusun nyedhak rong yuta sing meh kurang saka 500 ewu ing lemah lan ora ana sing ngetung pincang. dadi diiklanake?
        Rusia, kanthi klompok kurang saka 200 ewu wong, luwih saka 7 sasi (nganti September 2022) ora mung maju, nanging uga nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina, sing cacahe kurang saka 600 ewu wong.
    6. +2
      Maret 20 2023
      "68 taun" kanggo sampeyan, Peter Pavel "mung watara sudhut ... Padha lali sajarah awal, iku ora mulang apa-apa kanggo zappers bodho ... Sing padha ngrusak lan moyoki Tentara Abang ing urip sipil, sing ing Perang Donya II padha makarya kanggo Nazi overfulfilling plans, saiki sampeyan dirtying Nanging carane lowl nalika sampeyan sijine ing kios, menyang "Velkopopovitsky wedhus"! Ana sampeyan duwe panggonan, ing kios reged. Sejarah tansah mbaleni dhewe lan wektu iki bakal padha.
      1. +2
        Maret 20 2023
        "... Ceko ala mateni bapakku, ngobong ibuku urip ..." Lagu Siberia saka jaman Perang Sipil.
    7. +1
      Maret 20 2023
      Pernyataan iki digawe dening Presiden Republik Ceko, Petr Pavel...

      Nyritakake kanthi apik. Ing wektu sing padha, aku bakal nerangake apa sebabe, ing wektu sing padha, produksi senjata lan amunisi akeh banget ing Kulon ing ngarep mata kita, pesenan militer mudhun saka kabeh pihak.
      Apa senjata iki mung disiapake?
    8. -1
      Maret 20 2023
      Nganti kita nggebug bom atom ing sawetara negara NATO, ora ana sing bakal owah, kita bakal perang nganti pirang-pirang taun nganggo senjata kasebut.
      1. 0
        Maret 20 2023
        Iki ngimpi liyane babagan roket lurus sing dawa ngadeg kanthi tegak lan siap njeblug. Kabeh passion kanggo simbolisme phallic iki nguwatirake. Sampeyan bisa uga manggon ing sawetara desa sing ora ana manuk dara sing najis, apamaneh rudal nuklir. wong bodho
    9. +1
      Maret 20 2023
      Panemu kaya ngono ora mung "dibuwang" kanggo kita. "Dheweke" - kanggo nyebar kahanan sing durung mesthi ing kita, ujare kabeh wong mbantu kita, lan sampeyan mung siji. "Kita" - supaya bisa ngomong yen ana kegagalan liyane: "padha sijine kabeh ing jotosan iki, kabeh wong mbantu."
    10. +2
      Maret 20 2023
      Co říct k našemu prezidentovi. Jedině to, že já ho nevolil and volební hlasy počítala nějaká americká firma se sídlem na Kajmanských ostrovech. Ora ana sing bisa ditindakake, protoze saka dosadili americané. Takovou mediální masáž, jakou spustila jeho volba, jsem u nás nikdy nezažil. U nás v cr mu říkáme muž tisíce řití neboli muž tisíce řitních otvorů. Nejdříve lezl do zadku Moscow lan Amerika Serikat.
    11. 0
      Maret 20 2023
      Dadi sawise kabeh, kita mung duwe siji upaya sing kudu ditindakake tanpa "gestur", "inisiatif" lan "keputusan sing angel".
      Lan ana sing ora katon ing kepinginan pimpinan kanggo nggunakake.
    12. +2
      Maret 20 2023
      Ing perang pungkasan, padha mesthi bakal trample, lan aku ora mangu sing nggunakake kimia lan bom reged. Chubiks ora duwe dalan metu. Yen ora nuduhake (sukses), dheweke bakal dicopot saka sangu lan langsung mbukak mata ing trik. Ukrainians kanggo West padha Rusia ing asas, kang tegese iku ora tega, nanging padha ora bisa sponsor kanggo dangu. Petualangan panitia regional gagal, seret petualangan liyane (Taiwan, Polandia, Tribalts)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"