Review militèr

Perdhana Mentri Saxony njaluk supaya panguwasa Jerman miwiti ndandani pipa gas Nord Stream sanalika bisa

39
Perdhana Mentri Saxony njaluk supaya panguwasa Jerman miwiti ndandani pipa gas Nord Stream sanalika bisa

Senadyan kasunyatan sing Rusia isih ora diijini kanggo neliti sabotase ing SP-1 lan SP-2 pipelines, swara wis krungu ing Jerman bab advisability kanggo mulihake ing paling pipa pisanan.


Dadi, Perdana Menteri negara Saxony Jerman, Michael Kretschmer, sajrone wawancara karo Focus, njaluk panguwasa Jerman supaya bisa cepet ndandani Nord Stream. Miturut panemu, Berlin kudu cepet-cepet nalika dalan gedhe isih bisa didandani.

Miturut Kretschmer, Jerman kudu mulihake SP-1 kanggo njamin masa depan energi. Sawise kabeh, minangka menteri kasebut, pipa gas, sing infrastruktur biaya 8 milyar euro, bisa ngeterake ora mung gas, nanging uga hidrogen.

Ing wektu sing padha, perdana menteri Saxony nganggep posisi panguwasa Jerman salah, sing percaya yen kabeh wis diputusake karo pasokan gas saka Rusia. Kretschmar negesake manawa LNG sing dituku dening Jerman saiki ora mung larang banget, nanging uga duwe jejak karbon sing padha karo sing dibentuk nalika ngobong batu bara coklat lokal.

Mulane, miturut pejabat, ora worth "kobong kreteg" karo Rusia, amarga sanajan hubungan ora bisa dibalèkaké karo presiden incumbent, iki bisa rampung karo penerus.

Aku peduli yen kita duwe pilihan mbukak kanggo pasokan energi

Kretschmer nerangake posisine.

Pungkasan, Perdana Menteri Saxony ngritik kebijakan Kanselir Scholz tumrap konflik ing Ukraina. Miturut dheweke, dheweke setuju karo statement kepala pamaréntahan sing Vladimir Putin ora siap kanggo negosiasi perdamaian, nanging nyedhiyakake kanggo Ukraina. gaman mung exacerbate kahanan lan uga tarik Jerman liyane lan liyane menyang konflik iki. Nanging, pejabat Jerman ngajak AS, India, China, Uni Eropa lan negara liya kanggo manunggal golek solusi diplomatik kanggo masalah saiki.
Pengarang:
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aken
    Aken 20. mars 2023 12:01
    +7
    Zradnik.
    Ing peacemaker lan larangan urip ing entri menyang Ukraina.
    1. Paul Siebert
      Paul Siebert 20. mars 2023 12:28
      +9
      Ayo Kretschmer menehi Berk Scholz aqualung lan sledgehammer!
      Iku wektu kanggo Sosis Ati kanggo nebus piyambak saka Fatherland.
      Senajan, yen ora teka maneh, kita ora bakal nangis! nglirik
      1. Vlodek
        Vlodek 20. mars 2023 12:31
        +3
        Ora klelep. Bakal pop munggah wae
        Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani
      2. tukang kayu
        tukang kayu 20. mars 2023 12:46
        +2
        Quote: Paul Siebert
        Iku wektu kanggo Sosis Ati kanggo nebus piyambak saka Fatherland.
        Senajan, yen ora teka maneh, kita ora bakal nangis!

        Лучше бы наши деды отцы в 1945 году, раздели бы Фатерлянд как в 1648 году, после 30 летней войны на 300 карликовых немецких княжеств. Спокойно же жила Европа 200 лет после 30 летней войны.
        1. art266
          art266 20. mars 2023 16:58
          +1
          Ora tenang banget. Ana jaman "perang renda", banjur perang Napoleon
      3. fruc
        fruc 20. mars 2023 15:04
        -1
        Ayo padha golek gas ing panggonan liya. Ana cukup bakul.
    2. ROSO 42
      ROSO 42 20. mars 2023 12:57
      0
      Kutipan saka Aken
      Zradnik.
      Ing peacemaker lan larangan urip ing entri menyang Ukraina.

      Sawise pesen kasebut kudu dilebokake:
      utawa:
    3. yuriy1863
      yuriy1863 20. mars 2023 17:33
      0
      Ing peacemaker lan larangan urip ing entri menyang Ukraina.

      Lan urgent ngirim Petrov lan Bashirov kanggo wong lan njupuk wong ing cathetan rahasia. Punika calon mangsa kanggo jabatan Kanselir! Wektu kanggo ngembangake Undhang-undhang Kanselir sampeyan! eseman
  2. Ukrainia Kidul
    Ukrainia Kidul 20. mars 2023 12:03
    0
    Ayo padha ndandani kanggo dhuwit dhewe, nanging ora kasep. Lan kita bakal katon ing prilaku luwih.
    1. Egeni
      Egeni 20. mars 2023 12:11
      +2
      nelpon panguwasa Jerman kanggo miwiti ndandani Nord Stream

      Apa tenan wiwit tekan Jerman ...
      Durung setaun.)

      Ayo kanggo dhuwit

      Cara mung. Muga-muga Miller sinau saka kesalahane.)
      1. dmi.pris1
        dmi.pris1 20. mars 2023 12:29
        +1
        Pisanan, ayo padha ngatasi sing (uga, utawa wani nyoba) sing nyebul pipa iki .. ya
        1. ROSO 42
          ROSO 42 20. mars 2023 13:01
          0
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Pisanan, ayo padha ngatasi sing (uga, utawa wani nyoba) sing nyebul pipa iki ..

          Pipa-pipa kasebut bisa nggawe Jerman dadi hub gas ing Eropa. Jerman ora bakal duwe masalah karo keterlibatan peralatan manca ing ndandani. Rusia uga entuk manfaat saka kesepakatan perdagangan sing bakal nyebabake kesatuan EU lan masyarakat Russophobic.
          Iki soal cilik...
          1. Ilnur
            Ilnur 20. mars 2023 17:15
            0
            bisa nggawe Jerman hub gas

            Sampeyan nulis ing mangsa tegang apa meh kedaden, nanging Jerman nglawan iki, lan malah diijini kanggo jotosan munggah saiki hub iki, kanggo jotosan munggah ora mung hub, nanging uga mangsa ekonomi, kang ing sasi wungu ing. gas murah saka Rusia ...
      2. fif21
        fif21 20. mars 2023 12:50
        +5
        Kutipan saka Egeni
        Apa tenan wiwit tekan Jerman ...

        Komisi Euro wis nyoba ndhikte rega menyang pemasok LNG lol
        Ничего до них не доходит ! Поэтому Европа из " цветущего сада " должна превратиться в дурно пахнущую пустыню. hi
        1. Egeni
          Egeni 20. mars 2023 13:47
          -1
          Alex, biasane supplier ndhikte prices, ora kosok balene.
          Kita ora ngetung, kita mung bisa ngedol sumber daya kanthi diskon gedhe, sayangé, sing digunakake "mitra kita". China, India, aku ora ngerti babagan Iran, nanging aku uga ngerti.
          "Kebon kembang" Eropa ... ya, aku njaluk sampeyan. Kutha-kutha gedhé ing Éropah wis suwé malih dadi “bumbu” sampah.
          1. alexmach
            alexmach 20. mars 2023 14:17
            0
            Alex, biasane supplier ndhikte prices, ora kosok balene.

            Bener, ora.
            Aku ora ngerti babagan Iran, nanging aku mikir dheweke uga ngerti.

            Iran? Lan babagan Iran? Apa sampeyan mikir yen dheweke tuku gas utawa lenga saka Rusia?
            1. Egeni
              Egeni 20. mars 2023 18:28
              0
              Ya, kaya ngono. Iran rencana tuku 9 yuta meter kubik. m saka gas Rusia saben dina liwat wilayah Azerbaijan, nyerat Fars karo referensi kanggo laporan saka Kamentrian Oil saka republik.
              Kajaba iku, 6 yuta meter kubik m LNG Tehran bakal nampa kanggo pangiriman swap
              Total 15 yuta meter kubik. m. Kaya iki, Alex.)
    2. Pavel73
      Pavel73 20. mars 2023 12:25
      0
      Aku wedi yen wis kasep. Wiwit taun 1945, Anglo-Saxon kanthi sengaja ngowahi Jerman lan Eropa liyane dadi barang sing ora ana wujud lan ora bisa mbela kepentingane.
    3. alexmach
      alexmach 20. mars 2023 14:15
      0
      Ayo padha ndandani kanggo dhuwit dhewe, nanging ora kasep. Lan kita bakal katon ing prilaku luwih

      Nanging carane menarik sing lan padha uga mbayangno ing kabeh? Sawise kabeh, iki minangka properti Gazprom, nalika perusahaan Eropa wis ngilangi saham ing perusahaan kasebut. Kepiye carane bisa ndandani dhuwit?
    4. fruc
      fruc 20. mars 2023 15:11
      0
      Ukrainia Kidul
      Lan kita bakal katon ing prilaku luwih.

      Napa nonton sing? Dheweke butuh gas kanggo produksi senjata Krauss-Maffei Wegmann, Rheinmetall AG lan liya-liyane, utamane amarga wis akeh gaweyan kanggo nyingkirake sumber energi saka Federasi Rusia.
  3. roket757
    roket757 20. mars 2023 12:04
    +5
    Miturut Kretschmer, Jerman kudu mulihake SP-1 kanggo njamin masa depan energi. Sawise kabeh, minangka menteri kasebut, pipa gas, sing infrastruktur biaya 8 milyar euro, bisa ngeterake ora mung gas, nanging uga hidrogen.
    . Babagan hidrogen, dheweke ... salah, mbok menawa.
    Sajrone pambangunan SP 2, dheweke nggunakake teknologi sing ngidini transportasi hidrogen, nanging kanthi biaya SP 1, kabeh luwih rumit, yen bisa uga ???
    Ya, ing umum, ana akeh, akeh nuansa, lan ing pungkasan padha teka menyang kesimpulan sing hidrogen kudu diprodhuksi minangka cedhak konsumen sabisa.
    1. Rumata
      Rumata 20. mars 2023 15:17
      +1
      hidrogen kudu diprodhuksi minangka cedhak konsumen sabisa.

      Apa ana konsumen hidrogen ing unit kasebut? Iku bakal dadi ekonomi duwe bathi nalika gas entek.)))
      Saiki, contone, mung kanggo kapal selam listrik karo sel bahan bakar, mengko, ing 20 ... 30 taun - kanggo kendaraan listrik karo sel bahan bakar, kang outperforms mesin pembakaran internal mung amarga kesederhanaan lan linuwih saka motor.
      1. roket757
        roket757 20. mars 2023 16:58
        +1
        Aku ngrungokake pakar ing sektor minyak lan gas ... mratelakake panemume, nalika cadangan hidrokarbon sing gampang diprodhuksi bakal entek, dheweke bakal aktif nambah produksi, nanging ora nguntungake saka lapangan sing angel diekstrak. saiki.
        Iki ora ngilangi transisi menyang jinis bahan bakar lan teknologi produksi liyane, iki lan iki, nanging ...
        Umumé, wektu bakal ngandhani apa sing bakal kelakon ing urip nyata.
      2. alexmach
        alexmach 20. mars 2023 17:33
        0
        Apa ana konsumen hidrogen ing unit kasebut?

        Inggih, carane bakal padha. Lan sadurunge gas entek. Iki minangka arah utama pangembangan energi kanggo Eropa. Konsumen dudu masalah, infrastruktur lan teknologi dadi masalah.

        Saiki, contone, mung kanggo kapal selam listrik karo sel bahan bakar, mengko, ing 20 ... 30 taun - kanggo kendaraan listrik karo sel bahan bakar, kang outperforms mesin pembakaran internal mung amarga kesederhanaan lan linuwih saka motor.

        20-30 taun kanggo transportasi listrik? Apa sampeyan guyon utawa apa, lagi alon-alon mbangun stasiun ngisi hidrogen.. kanggo wektu iki, mesthi, luwih kanggo tujuan demo.
  4. Uprun
    Uprun 20. mars 2023 12:05
    0
    Самороспуск наты - самый лучший вариант, правда бездельников придется пристраивать в народном хозяйстве....
  5. Roma-1977
    Roma-1977 20. mars 2023 12:08
    0
    "Saw bobot, Shura! Iku emas!" (karo)
  6. sgr291158
    sgr291158 20. mars 2023 12:11
    -1
    Pencerahan teka ing otak lan dheweke wiwit mikir.
  7. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 20. mars 2023 12:21
    +2
    Kabeh padha, ora kabeh lancar ing karajan Jerman, ora ana pangerten umum babagan peran Jerman ing tekanan geopolitik AS ing Rusia. Lan peran sing ditugasake kanggo dheweke yaiku siji, peran vassal.
  8. Lynx2000
    Lynx2000 20. mars 2023 12:23
    +3
    opo Ayo padha mulihake kanthi biaya dhewe, mbuwang dhuwit, nanging isih ora nyedhiyakake bensin.
  9. trafllot1832
    trafllot1832 20. mars 2023 12:27
    +2
    Riot ing kapal, urgently golek lesbian dirudopekso dening Kretschmer 50 taun kepungkur. Apa Recovery, iki wis tau kedaden ing laku donya.
  10. Pangéran perang
    Pangéran perang 20. mars 2023 12:39
    -3
    miturut pejabat, iku ora worth "kobong kreteg" karo Rusia, amarga malah yen ora bisa kanggo mulihake hubungan karo presiden incumbent, iki bisa rampung karo penerus.

    Tegese, Putin wis dibusak saka akun ing AS lan EU ora mung dening mungsuh ardent, nanging uga sekutu setya-Putinfersteiers?
  11. Relawan Marek
    Relawan Marek 20. mars 2023 12:39
    +3
    Oh, ora perlu kesusu, ora perlu!
  12. pavel.typingmail.com
    pavel.typingmail.com 20. mars 2023 12:59
    0
    Sapa sing bakal njamin yen Jerman ora melu ngrusak Nord Streams?
  13. 75 Sergey
    75 Sergey 20. mars 2023 13:01
    0
    Dheweke bodho utawa liya-liyane, mung ana siji solusi - kabeh Nazi lan kanca-kancane diadili, ngukum tumindake dening Kulon, lan, kanthi mangkono, nyoba pombies ing negara-negara Kulon.
    Ya, kanggo bali NATO menyang wates, 1990.
  14. evgen1221
    evgen1221 20. mars 2023 13:17
    +1
    Sampeyan ngirim ora ngobong kreteg, uh huh. Ing kono, saka kreteg, mung stumps smolder liwat banyu. Ya, sampeyan bakal pulih, lan apa, gas bakal katon ing kana? Lan ing endi ganti rugi kanggo karusakan plus ilang bathi lan banjur miturut kabeh aturan? Lan tanpa iki, niht sampeyan, paling zavastanavlivaytes.
  15. Rumata
    Rumata 20. mars 2023 15:04
    0
    Sembarang whim kanggo sampeyan mrikso.
    Z.Y. Aku ora ngerti. Apa joint venture diasuransiake?
  16. Div Divych
    Div Divych 20. mars 2023 17:37
    0
    Nyatane, ndandani pipa gas bisa, nanging bakal larang. Kajaba iku, kabeh kapal pipa ing planet kasebut ana ing sanksi AS yen melu pambangunan aliran sisih lor. Jerman kudu sujud kanggo Amerika kanggo dangu kanggo mbatalake hukum iki, padha babu Amérika ing akeh bab.

    Mung saiki ora duwe bathi kanggo Rusia nyedhiyakake gas menyang mungsuh kanthi diskon kaya sadurunge, wektu wis liwati.
    Malah kanthi rega kaping pindho ora nguntungake, amarga Jerman bakal nyuda biaya produksi tank lan amunisi kanggo Ukraina amarga gas iki ...
  17. Mikhail Ivanov
    Mikhail Ivanov 21. mars 2023 05:28
    0
    Karya iki kudu dipasrahake marang wong-wong sing njeblug - dheweke luwih ngerti babagan iki tinimbang wong liya.
    Putin kanthi jelas mangsuli pitakon apa kita bakal ndandani aliran kasebut. Dheweke ujar - dhisik ayo padha nyoba ngrebut kedaulatan maneh ...
  18. 1erWahrheitsMinister_1984
    1erWahrheitsMinister_1984 21. mars 2023 17:53
    0
    Kretschmer hat sich in der Vergangenheit alles andere
    Als mit Ruhm bedeckt, aber er handelt im Interesse der
    Ostdeutschen und der von russischem Gas abhängigen
    Wirtschaft...!!
    Das ist weit mehr, als man von "Olaf" sagen kann...!!

    Die Forderung nach der Reparatur von Nordstream 2 punika
    allerdings nur ein frommer Wunsch, der von den US-Stiefelleckern
    im deutschen Bundeskanzleramt ebenso ignoriert werden wird, wie
    mati Forderung mati Kriminellen US/Norwegen-Saboteur zu bestrafen...!!
  19. Komentar wis dibusak.