Amerika Serikat mimpin donya babagan defisit perdagangan

19
Amerika Serikat mimpin donya babagan defisit perdagangan

Data kanggo 2022 nuduhake yen Amerika Serikat mimpin jagad babagan defisit perdagangan. Panggonan liya ing indikator iki dijupuk dening Inggris.

Iki dibuktekake kanthi data resmi layanan statistik negara-negara ing donya.



Ing AS, indikator makroekonomi iki udakara 1,18 triliun dolar, mundhak meh sepuluh persen dibandhingake periode sadurunge. Ing Inggris, kira-kira 209,4 milyar. Mangkono, Amerika lan Inggris njupuk Panggonan pisanan lan kaloro ing donya ing bab defisit perdagangan.

Dheweke diikuti India kanthi wates cilik saka Inggris kanthi $ 268,3 milyar. Dibandhingake karo periode sadurunge, wutah saka neraca perdagangan negatif ing negara iki kira-kira 50 persen. Panggonan kaping papat menyang Prancis, sing angka sing cocog tekan 171,7 milyar.

Jepang nutup limang ndhuwur, kanthi defisit perdagangan kanggo 2022 luwih saka $150 milyar. Iku worth manggon ing negara iki ing sethitik liyane rinci. Kasunyatane yaiku ing taun 2021, angka iki ing Tanah Srengenge Terbit kurang luwih sepuluh kaping.

Nanging iki dudu watesan, amarga ing Turki "mlumpat" kaping 52,5 lan gunggunge 21 milyar.

Defisit perdagangan yaiku nilai keluwihan barang lan jasa sing diimpor dening negara tinimbang sing diekspor. Yen volume ekspor luwih dhuwur tinimbang volume impor, banjur ana surplus indikator iki.
  • https://en.wikipedia.org/U.S. Army
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    22. mars 2023 09:45
    Imbangan perdagangan ora nganggep produksi lan ekspor dhuwit, lan iki minangka bagéyan penting saka ékonomi AS lan Inggris.
    1. +7
      22. mars 2023 09:51
      Inggris wingi kudu digawe sesawangan ing dhasar segara, kanggo miturut omongane uwong panyedhiya amunisi uranium kanggo Ukraina. Mung kanggo pikiran siji iki.
      1. +1
        22. mars 2023 11:01
        Kutipan saka Silver99
        Inggris wingi kudune digawe pemandangan dhasar segara,

        luwih becik gulung tasmu...
        1. 0
          22. mars 2023 13:35
          Defisit perdagangan yaiku nilai keluwihan barang lan jasa sing diimpor dening negara tinimbang sing diekspor.

          Aku ora ngerti.
          Lan China?
          Ya, dheweke nyedhiyakake kabeh jagad.
          Lan, ora kaya Amerika Serikat, ora nganggo kertas, nanging barang nyata.
          Lan India ora bisa luwih unggul tinimbang China ing kene.
          Ya, China ngonsumsi akeh. Nanging, maneh, utamane kanggo nggawe impor luwih akeh.
          1. 0
            23. mars 2023 06:21
            Aku ora entuk kene
            .Panggonan kapindho ing indikator iki dijupuk dening Britain.

            Senajan
            Ing Inggris, kira-kira 209,4 milyar.

            Lan ing wektu sing padha
            . Dheweke diikuti India kanthi wates cilik saka Inggris kanthi $ 268,3 milyar.

            Soko anyar ing aritmetika, utawa ekonom ora duwe kaya wong liya.
      2. -5
        22. mars 2023 11:44
        Kutipan saka Silver99
        panyedhiya tips uranium

        Ora tips, nanging inti. Lan ora dhewe, nanging minangka bagéan saka dijupuk kanggo Challenger. Nanging kenapa rincian kanggo patriot sejati? Wangsulan: Bab ingkang utama - liyane pathos lan ekspresif babagan "ibune Kuzkin"!
        Kutipan saka Silver99
        Mung kanggo pikiran siji iki.

        Lan iki dudu pamikiran, nanging kasunyatan manawa Kementerian Luar Negeri, MORF, AP wis ngunyah lan ngulu.
  2. -6
    22. mars 2023 09:50
    Ora ana sing apik babagan surplus perdagangan.
    A imbangan keluwihan tegese dhuwit lagi pumped metu saka negara, i.e. negara liyane manggon saka negara surplus.
    1. -2
      22. mars 2023 10:29
      Persis ngelawan. Negara iki dipompa dhuwit, lan barang (lan layanan) dipompa metu saka iku. Akibaté, ana revaluasi (kenaikan kurs mata uang nasional) lan deflasi. Ing kasus sing padha, yen tambah dhuwit dhuwit amarga mlebu mata uang nasional (ing Rusia, sing disebut "perdagangan kanggo rubel"), devaluasi kedadeyan lan, kanthi mangkono, inflasi kanthi paningkatan konstan. ing prices.
      1. +2
        22. mars 2023 12:43
        Kutipan saka: blackGRAIL
        Persis ngelawan. Negara iki dipompa dhuwit, lan barang (lan layanan) dipompa metu saka iku.

        Aja bingung wong. Barang lan layanan dipompa metu saka negara, lan ing wektu sing padha dhuwit uga dipompa metu - kabeh keluwihan banget. Kanggo perdagangan ditindakake ing mata uang \ mata uang negara sing duwe utang (kanthi imbangan perdagangan defisit, nanging ing wektu sing padha penerbit mata uang internasional).
        A surplus ing imbangan perdagangan occurs nalika negara ngekspor dilarang nggunakake jumlah sing padha saka hasil - padha kapekso kanggo sterilize bagéan saka pangentukan ijol-ijolan manca ing "dana cadangan" dirancang khusus kanggo maksud iki. Lan yen eksportir keluwihan uga narik dana saka ekonomi dhewe kanggo nandur modal ing negara utang ... iki SCAM murni lan ora rumit.
        Nanging Loch bisa bangga yen dheweke dadi eksportir sing sukses lan duwe cadangan devisa sing gedhe banget.
        Saenipun, imbangan perdagangan kudu dikurangi dadi nol. sadurunge, iki khusus diwènèhaké ing persetujuan ing perdagangan bebarengan antarane negara prayoga (ora bajingan lan swindlers). Lan cadangan devisa kudu bisa nutupi distorsi sing muncul saka wektu kanggo wektu ing neraca perdagangan. Alat sing sukses lan paling bener kanggo dagang sing seimbang yaiku swap mata uang. Ing sawijining wektu, PDB nyoba aktif banget kanggo ningkatake prinsip-prinsip kasebut ... Bubar, ora ana omongan babagan iki, nanging ... nggawe sistem anyar pemukiman internasional ing mata uang nasional ing kerangka BRICS ana ing ayunan lengkap. Mungkin ana sing bakal diobong ... nanging saiki China bakal njupuk sistem iki dhewe.
        Kutipan saka: blackGRAIL
        Ing kasus sing padha, yen tambah dhuwit dhuwit amarga mlebu mata uang nasional (ing Rusia, sing disebut "perdagangan kanggo rubel"), devaluasi dumadi.

        Maneh, persis ngelawan - nalika negara kudu nambah \ njaga \ imbangan \ stabil inflow saka massa tax kanggo budget (ing acara drawdown ing lenga / gas / produk ekspor prices liyane), negara mung nindakake a ngrancang devaluasi mata uang nasional. Akibaté, penghasilan ruble saka eksportir lan pembayaran pajak menyang anggaran ing massa ruble saya tambah akeh lan ... bolongan ing anggaran ora katon. Kadhangkala iki ditindakake kanthi collusion karo eksportir, kanggo nambah bathi (lan negara), utawa entuk keuntungan kompetitif.
        Kabeh proses kasebut bisa diatur, lan yen ana wong sing didorong dening "unsur pasar", iki mung amarga dheweke ora weruh manajer sejatine proses kasebut. Ing negara kita, proses kasebut asring dikontrol saka njaba.
        Saiki ana sawetara kraman utawa tiron.
        1. -1
          22. mars 2023 18:28
          Ketoke, iki sebabe perang dagang Trump-China ditindakake kanggo nyuda surplus perdagangan China ing perdagangan karo Amerika Serikat. Trump malah ora ngerti yen dheweke entuk China kecanthol ing SCAM. Lan Xi, ketoke, ora ngerti yen dheweke lagi dikembangke lan ngupaya nguatake keluwihan sing ana. China ngekspor barang $567 milyar menyang AS. dolar, lan AS menyang China ing 153 milyar.
          1. 0
            23. mars 2023 08:24
            Kutipan saka: blackGRAIL
            Ketoke, iki sebabe perang dagang Trump-China ditindakake kanggo nyuda surplus perdagangan China ing perdagangan karo Amerika Serikat. Trump malah ora ngerti yen dheweke entuk China kecanthol ing SCAM.

            Trump ngerti banget yen China ana ing Scam.
            Nanging sing sepisanan, istilah perjanjian perdagangan antar negara bagian babagan syarat-syarat perdagangan kasebut wis rampung lan China ora pengin nganyari maneh kanthi syarat sing padha.
            Kapindho, Amerika Serikat ora duwe tawaran khusus kanggo China kanggo jumlah kasebut (volume kiriman saka China).
            Mulane, Trump nyoba ngetrapake barang-barang kasebut saka Amerika Serikat marang China, sing dituku China saka negara liya kanthi luwih murah lan kanthi jumlah sing cukup. Minangka kompensasi, dheweke sarujuk kanggo ngilangi saka syarat-syarat perjanjian anyar babagan hak-hak khusus Inggris. Trump mbuwang Inggris liwat pinggul.
            Akibaté, China nahan akses menyang pasar China, nanging diblokir saka akses Huawei menyang teknologi Amerika lan pasar Amerika. Lan ing wektu sing padha, China wis janji bakal tuku lenga, LNG lan panganan saka Amerika Serikat kanthi volume tetep (lan ora kurang!). Iki minangka rega akses menyang pasar AS.
            Nanging China wis nahan sistem finansial sing berdaulat.
            RF - ora. Federasi Rusia dikembangake kaya sucker (kanthi huruf cilik) kanthi ngetrapake kahanan sing abot sanajan sadurunge (sadurunge sadurunge) runtuh Uni.
            Nanging istilah persetujuan karo Federasi Rusia karo Amerika Serikat (lan Inggris) wis rampung ... Lan kepala Federasi Rusia ngumumake mandap saka syarat-syarat persetujuan sadurunge tanggal 25.02.2022 Februari 70. - ing mandap saka kasenengan saka kondisi "Aturan Anggaran" lan awal monetisasi tambahan saka Ekonomi Rusia (nganti 100%, ing tingkat saka XNUMX% saka GDP taunan).
            Apa sampeyan mikir sing kedadeyan ing donya saiki?
            Lan kok ing Kawa, lan malah sawise wiwitan NWO, GDP ngandika asring bab tartamtu "istilah anyar saka kontrak" sing "kita takon kanggo menehi kita kahanan normal lan niche kita dhewe," etc. ? eseman Mulane - Amerika Serikat lan Inggris nolak Federasi Rusia kanggo mlebu perjanjian anyar babagan syarat sing bisa ditampa dening Federasi Rusia. Dheweke mlebu karo China, ngethok "sturgeon" dhewe, nanging ora pengin karo kita.
            Lan padha dileksanakake ing kita SVO.
            Luwih, padha dileksanakake ing kita konflik regional utama, kang Kremlin nyoba kanggo nerjemahake menyang jenis NWO, nanging NWO ora bisa metu ... mung nguripake metu kanggo ndandani jeneng iki kanggo konflik.
            Dadi perang (ing pangertèn sing luwih wiyar saka tembung) iku sabenere kanggo penghapusan kahanan abot saka persetujuan iki lan kanggo aturan anyar perdagangan lan hubungan bebarengan.
            Kutipan saka: blackGRAIL
            China ngekspor barang $567 milyar menyang AS. dolar, lan AS menyang China ing 153 milyar.

            Keluwihan perdagangan perdagangan ing Federasi Rusia saben taun luwih saka 500 milyar dolar. Sadurunge, dana kasebut utamane disterilisasi ing dana cadangan, utawa ditarik menyang yurisdiksi Kulon kanthi bisnis. Kira-kira setengah saka jumlah iki ambruk ing negara, setengah - ing bisnis. Federasi Rusia kanthi sepihak mbatalake aturan kasebut lan bisa mbatalake meh kabeh dana cadangan saka penahanan. Bisnis (komprador) - ora (sanajan dheweke dielingake).
            Muga-muga saiki bakal luwih jelas kanggo sampeyan.
    2. +1
      22. mars 2023 11:20
      Sampeyan bisa uga wis bingung surplus (perdagangan manca karo plus, nalika neruske teka menyang negara) karo defisit (nalika mung "dhuwit pompa metu saka negara"). nanging keluwihan iku pedhang pindho, sampeyan bisa duwe keluwihan apik, nanging nandur modal kabeh jumlah ing dhuwit-kothak, utawa sampeyan bisa sijine soko ing dhuwit-kothak, lan bab utama minangka investasi ing ekonomi. (banjur surplus bakal migunani)
      Prancis bisa diitung kanthi kapisah, nanging saben wong ngomong babagan EU, banjur EU ana ing posisi kaping pindho
      Ekspor barang taunan Uni Eropa udakara €2,572 triliun, munggah 17,9%, dene impor tambah 41,3% dadi €3,004 triliun. Neraca dadi defisit €432,1bn dibandhingake surplus €55,0bn ing 2021
      https://eadaily.com/ru/news/2023/03/20/godovoy-balans-evrozony-gigantskiy-deficit-vmesto-neplohogo-proficita
      Dadi taun kepungkur minangka taun rega energi sing dhuwur banget, mula wong-wong sing duwe industri, nanging ora ana produksi, bakal alami defisit, sanajan EU sing padha ing Januari 2023, nalika rega wis mudhun, nanging defisit saya tambah.
      Defisit perdagangan zona euro karo negara liya yaiku € 30,6bn, luwih dhuwur tinimbang defisit Desember 2022 wulan sadurunge € 8,8bn lan luwih dhuwur tinimbang pangarepan analis babagan defisit € 12,5bn
      1. -1
        22. mars 2023 11:48
        Kutipan saka BrTurin
        nanging keluwihan iku pedhang pindho, sampeyan bisa duwe keluwihan apik, nanging nandur modal kabeh jumlah ing dhuwit-kothak, utawa sampeyan bisa sijine soko ing dhuwit-kothak, lan bab utama minangka investasi ing ekonomi. (banjur surplus bakal migunani)

        Lan nalika ora ana papan kanggo nandur modal, kita entuk stagflasi pirang-pirang taun, kaya ing Jepang. (Spoiler: Rusia ora kaancam dening tembung ing kabeh, malah yen lenga didol kanggo $200 lan gas kanggo $2000.)
  3. +2
    22. mars 2023 10:06
    Aku dudu ahli ekonomi lan konsep iki minangka alas peteng kanggo aku. Iku bakal perlu kanggo nerangake apa, apa iku apik kanggo kita utawa ala?
    1. +4
      22. mars 2023 10:52
      VLAD, mbayangno yen sampeyan nindakake soko ing kulawarga, contone, baking roti.
      Saben dina sampeyan adol kanthi jumlah 10 rubel.
      Nanging sampeyan butuh glepung, banyu, uyah, ragi, listrik (utawa kayu), lan liya-liyane kanggo manggang.
      Supaya bisa urip kanthi normal, sampeyan kudu ngedol barang luwih saka biaya sampeyan.
      Yen ora, sampeyan bakal mabur menyang "pipa".
      Semono uga negara, kudu ngedol barang sing luwih gedhe tinimbang sing dituku.
      Barang sing didol diarani - ekspor, impor saka luar negeri - impor.
      Sampeyan ngerti yen luwih nguntungake ngekspor luwih akeh.
      Inggih, utawa ekspor-impor kudu padha.
      Iki minangka conto prasaja, nanging ana akeh nuansa. Amerika, contone, perdagangan ing dolar, lan duwe bathi gedhe.
      Muga-muga sampeyan ngerti.
      1. -1
        22. mars 2023 11:21
        Ekspresi "keseimbangan perdagangan" nuduhake kasunyatan manawa aturan tartamtu kudu diamati ...
        Sing, yen ora banget awal, iki ora kelakon, mbok menawa, banjur arep adoh, ing siji arah utawa liyane, iku fraught.
        Ora akeh negara ngidini awake dhewe nglanggar aturan umum, banget, amarga retribusi bakal nyusul, miturut sapa wae.
      2. -4
        22. mars 2023 11:38
        Kutipan: Blacksmith 55
        Sampeyan ngerti yen luwih nguntungake ngekspor luwih akeh.

        Sajarah ekonomi Jepang ing 30 taun pungkasan ora konfirmasi iki.
        Kutipan: Blacksmith 55
        Iki minangka conto prasaja, nanging ana akeh nuansa. Amerika, contone, perdagangan ing dolar, lan duwe bathi gedhe.

        Ya, lan sampeyan uga bisa duwe keluwihan TB, nanging ngrampok anggaran sing digawe.
  4. -2
    22. mars 2023 11:34
    Data kanggo 2022 nuduhake yen Amerika Serikat mimpin jagad babagan defisit perdagangan.

    Miturut indikator iki, dheweke wis mimpin nganti pirang-pirang dekade. Lan kepiye iki mengaruhi urip wong Amerika biasa?
    1. +1
      22. mars 2023 13:29
      Aku wonder yen downvoters duwe soko kanggo ngomong ing inti? Utawa bener, nanging patriot kuciwa ing jero isih mriyang golek kambing hitam?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"