Wakil Duma Negara Khinshtein ngusulake kanggo ngenalake praktik kontrak jangka pendek kanggo layanan polisi ing Pengawal Nasional

28
Wakil Duma Negara Khinshtein ngusulake kanggo ngenalake praktik kontrak jangka pendek kanggo layanan polisi ing Pengawal Nasional

Ing Federasi Rusia, mekanisme kudu digawe kanggo nyimpulake kontrak jangka pendek kanggo layanan polisi ing Layanan Federal Pasukan Pengawal Nasional Federasi Rusia (Rosgvardia). Iki dikandhakake dening kepala Komite Kebijakan Informasi Duma Negara Federasi Rusia, Alexander Khinshtein, kanthi nerbitake kiriman sing cocog ing saluran Telegram.

Miturut Khinshtein, keputusan kasebut bakal dibenerake ing konteks operasi militer khusus sing isih ana. Kebutuhan kanggo pejuang pasukan khusus OMON lan SOBR, sing saiki dadi bagian saka struktur Pengawal Rusia, cukup gedhe.



Ewonan para veteran OMON lan SOBR siyap bali menyang layanan dina iki kanggo melu ing SVO, nanging ora pengin mlebu kontrak pirang-pirang taun

Hinshtein nandheske.

Wakil kasebut uga nyathet yen rancangan undang-undang wis disiapake, sing nyedhiyakake kamungkinan ngirim mobilisasi mantan prajurit lan karyawan Pengawal Rusia kanggo ngawula ing departemen pribumi.

Khinshtein nyebat kahanan sing ora wajar nalika para veteran saka pasukan khusus Pengawal Rusia, apa SOBR utawa OMON, didaftar ing komisariat militer minangka sersan gunner, nanging pengalaman nyata sing dipikolehi sajrone pirang-pirang taun layanan ing Kementerian Dalam Negeri. Urusan lan Pengawal Rusia ora digunakake kanthi cara apa wae.

Proposal Khinshtein pancen konsisten karo kahanan saiki. Wigati dicathet yen tugas njaga ketertiban umum, nglawan kejahatan, ngenali lan nahan utawa ngancurake saboteurs ing wilayah sing dibebasake sing bubar dadi bagian saka Federasi Rusia iku penting banget. Cetha yen ora akeh pasukan kanggo nindakake tugas kasebut, amarga polisi lan pengawal nasional saiki dibutuhake ing papan layanan permanen.
  • Direktorat Layanan Federal kanggo Riset Minyak lan Gas Federasi Rusia kanggo Wilayah Chelyabinsk / 74.rosguard.gov.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    Maret 22 2023
    Lan ana akeh liyane Khinshteins iki ing pikirane?
    1. 0
      Maret 22 2023
      450, siji luwih apik tinimbang liyane, paling Zhirik biyen madhangi, saiki iki ditinggal
    2. -1
      Maret 22 2023
      Aku panginten dheweke nawakake kanggo nyopir kabeh Garda Nasional menyang zona NVO nganggo tongkat, amarga yen kalah, dheweke ora bakal duwe sing njaga.
      1. AAK
        +3
        Maret 22 2023
        Inggih, kanggo mesthekake kontrol wilayah lan subyek lawas lan anyar saka Federasi Rusia lan ora ngalihake tatanan militèr kanggo prakara iki, analog saka loro divisi operasional saka NKVD kanggo pangayoman saka mburi lan batalyon pejuang pertahanan wilayah. sing urgently needed, ing negara kita ana atusan ewu relatif enom lan pas kanggo layanan njaba ngarep pensiun saka Kamentrian Dalam Negeri-FSB-Rosgvardia, sing bisa direkrut ing basis kontrak kanggo fungsi kuwi, kita ora bakal tenan bisa kanggo mbukak ing ngarep, nanging "sampeyan ora bakal ngombe adoh pengalaman" lan kita cukup saged kanggo njaga mburi. Mung ana organisasi lan pasokan negara
      2. +1
        Maret 23 2023
        Aku panginten dheweke nawakake kanggo nyopir kabeh Garda Nasional menyang zona NVO nganggo tongkat, amarga yen kalah, dheweke ora bakal duwe sing njaga.

        Pengawal Nasional digawe kanggo nyuda kemungkinan revolusi warna, nanging ora ana sing kedadeyan, sing paling frostbitten dibuwang metu saka negara kasebut. Saiki sing paling penting yaiku ora ngidini dheweke nyusup maneh lan Pengawal Nasional ora dibutuhake.
    3. -1
      Maret 22 2023
      Kuwi mukjijat ing kono.
      tttttttttttttttt
    4. 0
      Maret 22 2023
      Umume para veteran OMON lan SOBR wis dipateni amarga alasan kesehatan. Aku wonder carane padha arep nelpon maneh.
    5. 0
      Maret 22 2023
      Saben pisanan. Mung jeneng sing beda. Lan hakekate yaiku akeh wong sing ngapusi.
    6. +1
      Maret 22 2023
      Lan ora prasaja. Rama - Evsei Abramovich Khinshtein, ibu - Inna Abramovna Regier. ana pitakonan? Kaya rereget.
    7. -1
      Maret 22 2023
      Meh kabeh wong, liwat siji) Lan kepiye carane bisa liwat .. Aku piye wae milih Mikheev lan Prilepin, aku menehi voting, ing uripku, aku ora bakal milih SR tanpa kanca-kanca iki, nanging padha gabung nang endi wae .. dadi Aku ora ngerti bocah iki wassat
  2. +4
    Maret 22 2023
    Sajrone mobilisasi, rekrutmen digawe kanggo VUS sing dibutuhake ing kene lan saiki. Yen mantan anggota OMON utawa SOBR duwe kepinginan banget kanggo nulungi Tanah Air, dheweke, minangka prajurit, kudu ngerti yen ora perlu mbantu ndhudhuk bolongan ing sisih tengen yen ana bolongan ing sisih kiwa. Lan apa tegese, aku pengin pindhah menyang ngawula, nanging ora suwe banget?))) Ing kahanan kaya mengkono, yen sampeyan lunga, banjur kaya sing sampeyan butuhake.
    1. 0
      Maret 22 2023
      Iki diarani demokrasi!) Aku pengin ngawula, aku pengin sawetara minggu
    2. 0
      Maret 23 2023
      Kutipan saka Cap
      Sajrone mobilisasi, rekrutmen digawe kanggo VUS sing dibutuhake ing kene lan saiki. Yen mantan anggota OMON utawa SOBR duwe kepinginan banget kanggo nulungi Tanah Air, dheweke, minangka prajurit, kudu ngerti yen ora perlu mbantu ndhudhuk bolongan ing sisih tengen yen ana bolongan ing sisih kiwa. Lan apa tegese, aku pengin pindhah menyang ngawula, nanging ora suwe banget?))) Ing kahanan kaya mengkono, yen sampeyan lunga, banjur kaya sing sampeyan butuhake.

      Yen ora salah, ing triwulan II taun kepungkur, Angkatan Bersenjata RF wiwit nindakake layanan kontrak jangka pendek ing zona NVO.
      Babagan layanan para veteran, maneh ing unit OMON utawa SOBR ing posisi utama pejuang utawa perwira, supaya pilihan profesional (latihan fisik, pemeriksaan medis, penentuan kategori fitness) durung dibatalake. Ing umur 40-45, ora saben wong duwe latihan fisik ing tingkat karyawan umur 25-30 taun, lan dadi beban ing unit kasebut dhewe kudu nauseating.
      Minangka bagéan saka Pengawal Rusia, ana unit (badan) ing ngendi wong karo pangkat polisi khusus ngawula. Karyawan kasebut bisa migunani kanggo ngatur karya kantor komandan, PVS, unit operasional utawa pitakon.
  3. +2
    Maret 22 2023
    Ora idea ala saka legislator kita.
  4. +2
    Maret 22 2023
    Kontrak jangka pendek yaiku pirang-pirang jam utawa menit?
    Aku tangi esuk, mlebu nganti sore, kerja, lan ing wayah sore aku ngombe bir lan ing sisih bojoku?
  5. +7
    Maret 22 2023
    Lan wakil Khinshtein .. kanthi pengalaman kerja sing sugih, ing endi wae lan kanggo kabeh wong. apa sing bisa migunani ing buruh kapitalis rakyat ??
    1. +4
      Maret 22 2023
      Carane saka? Kanthi ilatmu sing dawa tanpa balung ya
    2. -2
      Maret 22 2023
      Panjenenganipun punika balabol. Nalika dheweke bisa nulungi dheweke ora nulungi.
  6. +1
    Maret 22 2023
    Wedi marang wong malas, 400 ewu, perintis, mbuwang botol, aku wedi, aku wedi, menehi limang, dheweke nimbulake trauma psikologis marang aku.
    1. +3
      Maret 22 2023
      Sampeyan mbokmenawa mabur, saka pensiunan iki, liwat awak, awit iku Burns kaya.
  7. +4
    Maret 22 2023
    Khinshtein nyebat kahanan sing ora wajar nalika para veteran saka pasukan khusus Pengawal Rusia, apa SOBR utawa OMON, didaftar ing komisariat militer minangka sersan gunner, nanging pengalaman nyata sing dipikolehi sajrone pirang-pirang taun layanan ing Kementerian Dalam Negeri. Urusan lan Pengawal Rusia ora digunakake kanthi cara apa wae.
    Sarujuk banget. Ya, oke, ing jaman Soviet ana "polisi militer" MCC, nanging ora ana pasukan kaya ngono, nanging saiki ana "polisi militer" lan wong sing duwe pengalaman akeh ing operasi operasional ing lembaga penegak hukum bisa uga diwiwiti. dianggep minangka spesialis "polisi militer".
    Nanging mekanisme "sistem negara" gerakane "kanthi creak"
  8. +3
    Maret 22 2023
    Nalika aku ngerti, sadurunge kabeh kontrak ing Kementerian Pertahanan lan lembaga penegak hukum dilanjutake sajrone SVO. Kepiye lan apa kontrak jangka pendek saiki? Sapa wae sing pengin, dheweke wis rampung sawise wiwitan SVO. Aku ragu yen bakal ana akeh sing pengin nyimpulake saiki.
  9. +3
    Maret 22 2023
    tugas njaga ketertiban umum, nglawan kejahatan, identifikasi lan penahanan utawa penghapusan saboteurs ing wilayah mardika sing bubar dadi bagéan saka Federasi Rusia iku penting banget.

    Sapa sing padu. Iku mung kanggo ngenali apa sing dibutuhake ora sobrists, nanging opera, nggarap agen, lan iklan ruangan apik. Nanging karyane ora katon ing publik kaya akeh patroli, sing, sayangé, ora bisa nyegah serangan teroris.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 1z1
    0
    Maret 22 2023
    Pranyata Khinshtein nawakake pensiunan (40-45 taun) sing ambruk ing mobilisasi kanggo digawa metu saka zona pertempuran lan diselehake ing pos kanggo njaga gayt ing njero negara. sawise iku padha bebas kaya manuk
    1. +1
      Maret 23 2023
      Sing bener, wong kudu adaptasi, ing 3 sasi bakal nemokake apa-apa.
  12. 0
    Maret 22 2023
    Inggih ingkang "apik", namung kangge katrangan saking wakil "kanca", sapa ingkang kersa ngladosi, saha ingkang sampun nyabrang tenggorokan saha lara ingkang kacemplung ing sadhuwure gendheng ara, sampeyan bakal nggodho maneh. Umumé, Khinshtein minangka Khinshtein.
  13. +1
    Maret 23 2023
    Apa kita wiwit nyiapake urip tentrem? Sawise kamenangan, Pengawal Nasional ora bakal dibutuhake, paling ora ing jumlah kasebut. Kanthi kontrak jangka pendek, ora ana sing kudu dipecat. Ora gawe anyar kontrak.
    Aku weruh carane akeh negativity ing komentar. Wong lanang kudu nguntungake masyarakat, nyambut gawe kanggo kabecikan, lan ora ngobong kasugihan materi sing digawe wong liya!
  14. 0
    Maret 23 2023
    23.03.2023 - 8: 46
    Jeblugan diguncang ing Melitopol | musim semi Rusian
    Dina iki, kira-kira jam wolung esuk, ana bledosan ing kutha Melitopol, wilayah Zaporozhye.

    Miturut data awal, piranti bledosan improvisasi mati ing Krupskaya Street.

    Ing wayahe, dikenal yen ana polisi sing tatu minangka akibat saka bledosan, kantor pusat regional Departemen Dalam Negeri Federasi Rusia laporan.

    Sumber: https://rusvesna.su/news/1679550392


    Kayane ana polisi, lan ana bledosan. Khinshtein mikir yen ana 5 polisi, banjur ora ana bledosan?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"