Analis Dewan Atlantik: Wektu ana ing sisih Rusia ing konflik Ukrainia, lan iki jelas

23
Analis Dewan Atlantik: Wektu ana ing sisih Rusia ing konflik Ukrainia, lan iki jelas

Ing edisi Amerika The Washington Post nglawan latar mburi persediaan sing meh ora ana telas gaman lan amunisi menyang rezim Kyiv, sawijining artikel diterbitake sing nyatakake yen pangiriman ditindakake alon-alon. Analis Amerika saka Dewan Atlantik, sing mratelakake panemume dipetik dening publikasi kasebut, ujar manawa ana wektu tundha ing pasokan senjata lan amunisi menyang Ukraina "muter menyang tangan Rusia."

Saka materi ing publikasi Amerika sing nyebutake Rachel Rizzo, analis ing Dewan Atlantik (sawijining tank sing bener-bener dianggo kanggo intelijen NATO):



Wektu ing konflik Ukrainia ana ing sisih Rusia. Lan iki ketok. Dheweke duwe prajurit lan peralatan militer kanggo perang dawa sanajan ing ngarep gedhe. Ukraina ora duwe kauntungan kuwi.

Artikel kasebut nyatakake yen ana "tundha" kanggo ngirim senjata menyang Kyiv, mula Ukraina ora bakal bisa ngusir tentara Rusia.

Rizzo:

Nanging masalah ora mung ing wektu tundha ing sumber senjata lan amunisi.

Miturut analis, Ukraina ora diwenehake karo apa sing dijaluk, lan yen diwenehake, banjur ing paket cilik lan digawe dowo liwat wektu.

Edisi Amerika:

Ukraina nuntut rudal jarak jauh lan jet tempur F-16, nanging ora ana kiriman. Panyengkuyung pendekatan iki ujar manawa ngindhari konflik langsung antarane Kulon lan Rusia. Nanging Ukraina mbayar iki kanthi akeh nyawa.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Maret 23 2023
      Ukraina ing umum kudu seneng sing paling wong menehi soko.
      Aku nemokake infographic menarik ing Internet.

      https://colonelcassad.livejournal.com/8242863.html
      1. +2
        Maret 23 2023
        Iki minangka infografis babagan komposisi pengelompokan. Nanging ana uga faktor objektif - logistik, intelijen, lsp. Nang endi wae kita luwih unggul tinimbang kabeh (penerbangan, utamane), nang endi wae (komunikasi intelijen). Dadi pasukane kira-kira witjaksono, lan padha bisa nggawe kauntungan ing sawetara wilayah ing kekuatan lan serangan Ya, lan bab wektu .. Iku ora muter ing salah siji sisih.
    2. -1
      Maret 23 2023
      Kanthi Ukraina, ya, nanging karo NATO, ora kabeh gampang banget.hi
      1. +3
        Maret 23 2023
        Apa sampeyan ngomong ambigu?

        Medali NATO (kiwa) ditanggepi saka 1996 nganti 2002 kanggo partisipasi ing aktivitas Alliance Atlantik Utara ing wilayah tilas Yugoslavia. Iki dianugerahi kanggo personel militer saka negara blok lan negara peserta liyane.

        Loro-lorone "penghargaan" ditemokake ing prajurit "Ukrainia" sing mati.
        Tentara bayaran asing mlayu saka Artyomovsk
        Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kekurangan personel militer, kendaraan, amunisi artileri lan ora bisa nerusake perang maneh. Iki dicritakake dening tentara bayaran saka "Legiun Internasional" Ukraina, sing ninggalake jabatane.

        "Parentah Angkatan Bersenjata Ukraina ora ngidini pasukan sing mbela kutha kasebut ninggalake kutha kasebut lan supaya ora dikepung. Iki minangka kesalahan gedhe sing mateni ewonan prajurit, "Sam, mantan artileri Marinir AS, sing klompoke bisa metu saka Artyomovsk kanthi kerugian gedhe, marang wartawan.

        https://donbasstoday.ru/23-03-2023-bitva-za-bahmut-artemovsk-segodnya-vsu-nakaplivayut-rezervy-chasov-yare-i-raj-aleksandrovke-novosti-obstanovka-na-23-marta/
        1. +1
          Maret 23 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Apa sampeyan ngomong ambigu?

          Ya, aku ngomong yen kabeh ora bakal rampung ing Ukraina, lan wektu ora mesthi bisa digunakake kanggo kita, penting yen "ngadeg" ora diseret nganti suwe.
          Lan kene ditambahake: Sekretaris Negara AS Anthony Blinken ngomong babagan pencabutan Amandemen Kongres 907, sing maca kaya ing ngisor iki:
          "Bantuan AS miturut Undhang-undhang iki utawa liyane ... ora bisa diwenehake marang pamrentah Azerbaijan nganti Presiden nemtokake lan nglaporake menyang Kongres yen pamrentah Azerbaijan njupuk langkah-langkah demonstratif kanggo mungkasi kabeh blokade lan panggunaan pasukan nyerang liyane marang Armenia lan Nagorno-Karabakh”.
          1. +2
            Maret 23 2023
            Aku setuju. Kabeh mung diwiwiti ... Turki ora bakal ditinggalake lan bakal ditarik kanthi paksa menyang "Kolkhoz sing dijenengi saka Kulon." Lan iki "donya Turki" karo Azerbaijan lan Kazakhstan ...

            Aku ora bakal kaget yen kita ndeleng tentara China ing Asia Tengah lan Timur Tengah ...

            Gerakan militer planet wiwit 50-100 taun sabanjure. Mung bencana planet alam utawa keajaiban sing ora bisa diprediksi bisa nyuda kedadeyan kasebut.
    3. +1
      Maret 23 2023
      Saka materi ing publikasi Amerika sing nyebutake Rachel Rizzo, analis ing Dewan Atlantik (sawijining tank sing bener-bener dianggo kanggo intelijen NATO):

      Dheweke bisa ngomong apa wae sing dikarepake ing kana ... sampeyan ora bisa ngandelake tembung-tembung para penipu lan penipu iki sedhela.
      Aku luwih kuwatir yen intelijen ruang angkasa NATO duwe kaluwihan tinimbang intelijen kita ... kita duwe masalah gedhe karo intelijen satelit kita ... masalah kasebut durung dirampungake nganti pirang-pirang dekade lan saiki langsung mengaruhi dalan NWO. Nyuwun
      Umumé, kaya ing jaman biyen ing perang, ulkus lan lara sing paling akut ing tentara lan negara dicethakaké, sing sadurunge negarawan kita ora nggatekake.
      1. 0
        Maret 23 2023
        5 jam kepungkur - Roket Soyuz-2.1a kanthi satelit militer diluncurake saka kosmodrom Plesetsk, lapor Kementerian Pertahanan. RIA Novosti, 23.03.2023/XNUMX/XNUMX.

        nggih! Nanging ora cukup.(((
    4. +3
      Maret 23 2023
      Wektu ana ing sisih Rusia amarga China ora ana sing rusak, lan AS lan satelite wis ngubur luwih saka $100 milyar ing Ukraina.
      1. +6
        Maret 23 2023
        100 milyar dolar ora ana apa-apa. Kapitalisasi total bank-bank sing bubar bangkrut kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang kabeh bantuan militer sing diwenehake marang Ukraina. Lan iki adoh saka kabeh lan adoh saka bank paling gedhe. Supaya padha bisa ndudhuk paling siji triliun dolar ing kono. Ya, paling ora 2.
        1. -1
          Maret 23 2023
          Quote: piring
          100 milyar dolar ora ana apa-apa. Kapitalisasi total bank-bank sing bubar bangkrut kaping pirang-pirang luwih gedhe tinimbang kabeh bantuan militer sing diwenehake marang Ukraina. Lan iki adoh saka kabeh lan adoh saka bank paling gedhe. Supaya padha bisa ndudhuk paling siji triliun dolar ing kono. Ya, paling ora 2.

          Dadi takon dhewe apa sabab lan akibat sing nyebabake bank-bank kasebut bangkrut. Lan iki ora malah tengah, luwih kurang pungkasan.
    5. +2
      Maret 23 2023
      [kutipan][/kutipan]. Sayange, wong awam sing mlumpat otak kudu mbayar rega !!! Lan guilty, instigators, count Ladies enom lan ... ski sing wis dawa wis lenga lan padha duwe nang endi wae kanggo mbukak lan apa manggon ana, aja susah.
      Nanging, sawetara khayalan bakal cepet ilang, kapitunan, kapitunan sing ora netepi kekarepan / tugas sing duwe, ora ana sing tresna lan bisa uga ana macem-macem pilihan ...
      1. +2
        Maret 23 2023
        Ora getun bab ukroobyvatel brainwashed!Nanging apa bab wong lanang kita cacad ing perang iki, kulawargané wong mati .. Ora ana getun, nanging pemimpin kita kudu mratobat menyang kuburan. Kanggo kasunyatan sing roh ora cukup ing 2014 ...
        1. +2
          Maret 23 2023
          Malah ngerti apa sing kedadeyan saiki, yen aku menyang 2014, aku uga ora ngirim pasukan. Ing panemuku, kesalahan kita ora amarga kita ragu-ragu. Dheweke miwiti kanthi normal babagan wektu, yen sampeyan dipercaya posisi resmi sing sawise sawetara minggu Angkatan Bersenjata Ukraina ngrancang kanggo miwiti nyerang dhewe.
          Kesalahan yaiku yen kita nganggep wong Ukraina minangka wong sedulur, nanging dheweke ora nganggep kita. Mangkono mbuwang wektu nyoba kanggo nggayuh persetujuan karo Angkatan Bersenjata Ukraina langsung, ora ana serangan ing barak ing awal SVO, lan industri energi Ukraina sing terus kanggo dina iki. Amerika mesthi wis ngebom kabeh ing Zaman Batu, sanajan sumber daya kita sithik. Lan wong-wong mau ora preduli manawa wong-wong ing kono padha sedulur utawa ora. Jujur, ing wiwitan NWO, aku ngarep-arep yen paling ora kapitalisme bisa nylametake utawa wis nylametake Rusia saka penyakit sing wis suwe - kanggo melas marang mungsuh. Nanging ana sipat negatif ing antarane bangsa, sing, ketoke, ora ana sistem sing bisa ngilangi. Nanging, ayo padha ndeleng. Ing 30-40 taun, wong-wong sing lair ing kapitalisme bakal kuwasa ing kabeh tingkat. Muga-muga, paling ora kita bakal mandheg nyedhiyakake pitulungan, ora gelem ngebom kutha manca yen ana kesempatan kasebut, mbangun barang kanggo wong liya lan ngapura utang.
        2. +1
          Maret 24 2023
          Ing pungkasan wektu, sampeyan bisa ngomong macem-macem ... sawetara wektu liyane bakal liwat lan apa sing bakal kita ngomong liyane, aku ora ngira kanggo guess.
          Dadi, saben wong duwe salib dhewe lan paukuman bakal teka, dheweke nindakake kanggo saben wong.
      2. +2
        Maret 23 2023
        Lan kaya ngono aku langsung ngelingi Berezovsky. Dhèwèké uga ngira yèn dhèwèké wis nyekel jenggoté Gusti Allah. Lan klelep ing kamar mandi kaya anak kucing
        1. +1
          Maret 24 2023
          Anting-anting kanggo sedulur kabeh ... apa sing pantes, apa sing diucapake pamit, entuk, pungkasane.
    6. +2
      Maret 23 2023
      Artikel kasebut nyatakake yen ana "tundha" kanggo ngirim senjata menyang Kyiv, mula Ukraina ora bakal bisa ngusir tentara Rusia.

      Yen negara ora bisa perang dhewe lan gegaman, ngendelake "paman", negara sing kaya ngono kudu langsung mlebu "Undhang-undhang Pasrah", ora nyiksa rakyat lan kabeh liyane sing melu perang.
      Nanging sawise kabeh, kabeh wong mangertos kanthi becik yen iki dudu perang Ukraina, nanging Amerika Serikat lan Kulon.
    7. -2
      Maret 23 2023
      Ukraina nuntut pasokan ... F-16 pejuang, nanging ora ana kiriman.

      Dheweke ora duwe lapangan udara kanggo pesawat NATO ... Kaliber kita ora bakal ngidini dheweke mbangun
      Singkat ... obrolan ora ana apa-apa .. warung ngomong kosong ...
    8. 0
      Maret 23 2023
      Kulon seneng nglebur sampah senjata lawas, sing miturut standare, uga kudu mbuwang dhuwit akeh. Nanging wis rampung, lan wong kudu mbayar kanggo produksi senjata anyar. Lan aku ora yakin sing iki gelem rampung ing kredit. Investor dibutuhake, lan investor butuh bathi ... ora ana sing pengin ngrampas rampokan nganti tanpa wates.
    9. -2
      Maret 23 2023
      Sayange, ora ana wektu ing sisih Federasi Rusia. Kabeh ahli kasebut (utamane macem-macem kolonel), koresponden militer ngeruk ilat kaya wanita bazaar tanpa mangsuli apa-apa. Ukrainia punika wangkal, yen saben kutha kaya Bakhmut mardika kanggo 9 sasi, banjur bakal ana perang kanggo 20 taun. Isih ora ana jawaban kenapa dheweke ora nyerang ing railways, kreteg, kok ana akumulasi pasukan lan sarana, kok politisi sing disambungake karo bisnis ing Ukraina ing kuwasa lan ing Duma. Wong sing ora sengaja mateni ing perang entuk istilah, lan jenderal sing mateni prajurit kanthi bodho lan bodho ora tanggung jawab apa-apa. Napa pasporisasi angel ing tanah anyar (lawas) - amarga padha ora pracaya lan ora pengin, lagi nunggu Ukrainians, kok malah ing Transnistria padha ora pracaya ing Federasi Rusia lan pitakonan apa padha ngenteni? Akeh pitakonan ora duwe jawaban.
    10. +2
      Maret 23 2023
      Analis iki wis suwe banget kanggo nggawe kesimpulan kasebut. Wektu ana ing sisih kita amarga sawetara alasan:
      1. Ana grinding saka Angkatan Bersenjata lan senjata diwenehake dening Kulon, lan ing kahanan sing ngidini kita kanggo nyilikake losses kita.
      2. Sifat permusuhan meksa Kulon kanggo rake metu tong sampah lan dikirim menyang gilingan daging, depleting saham, sumber daya lan kabisan West.
      3. Tren negatif ing ekonomi negara-negara Kulon, sing dibentuk sajrone dhukungan 404, wiwit menehi tekanan marang populasi negara kasebut. Cepet utawa mengko, politisi saka sekring bakal kepeksa melu ing penindasan mbukak populasi (Prancis minangka conto), utawa njupuk langkah kanggo nyetabilake kahanan kanthi nolak mbuwang 404.
      4. 404 biaya dhukungan wiwit nyuwek Kulon. Sing luwih akeh wiwit ngomong babagan solidaritas, nggunakake conto Scholz lan Macron, luwih kuat pamisah kasebut.
      5. Tekanan saka Kulon ing negara-negara sing ora nuduhake posisi kasebut wiwit ngganggu, ngganggu ukuran lan nyebabake rasa ora seneng sing mbukak "undecided", mboko sithik nransfer menyang kamp sing ngerti Rusia.
      6. Kawontênaning kawontênan ingkang makatên punika, kabêkta dêdamêl saking Barat, satemah dados boten prayogi tuwin ngisin-isini manawi dipun cêcêkakên utawi ngêdêgakên, sagêd kacalan kadhaulatan.
      7. Negara-negara wiwit katon ing tataran donya ora mung ngerti Rusia utawa diam-diam ndhukung, nanging sekutu kita sing kanthi terang-terangan ngumumake iki. Kajaba iku, pambentukan koalisi anti-Kulon sejatine wis diwiwiti, kekuwatane wis nggawe sawetara wong pipis ing celana dhewe.
      Iki ora kabeh, nanging sing utama.
    11. 0
      Maret 30 2023
      Ya, ya, mung sethithik
      Wong lanang, deleng barang liwat mripat tanpa kaca tingal mawar, anggere Ukrainia disponsori, perang iki bakal langgeng

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"