PM Luxembourg menyang Presiden AS: Sampeyan kudu ngrembug rencana perdamaian sing diusulake China kanggo Ukraina

16
PM Luxembourg menyang Presiden AS: Sampeyan kudu ngrembug rencana perdamaian sing diusulake China kanggo Ukraina

Dadi dikenal babagan pamrentahan Luksemburg marang panguwasa AS kanthi usul supaya ora ngilangi kemungkinan ngrembug rencana perdamaian sing diajukake China kanggo Ukraina. Pers Jerman nulis babagan iki.

Materi kasebut ujar manawa Xavier Bettel, perdana menteri Luxembourg, bali menyang presiden AS kanthi panjaluk diskusi rinci babagan inisiatif perdamaian China. Kajaba iku, Bettel njaluk Biden kanggo ngrembug rencana iki karo penulise dhewe, Presiden China Xi Jinping.



Xavier Bettel:

We ngerti carane sethitik pengaruh saka pamaréntah Luksemburg ing présidhèn, ing mratelakake panemume, nanging ing wektu sing padha, kita pracaya iku bakal penting kanggo presiden AS kanggo ngrembug karo Presiden Xi rencana tentrem ngajokaken dening China kanggo Ukraina.

Perdhana Mentri Luxembourg terus terang, manawa panguwasa AS sarujuk, mula negara-negara Eropa uga bakal ndhukung pilihan kanggo ngrembug rencana perdamaian China. Petunjuk sing ora jelas saka Bettel manawa Uni Eropa wis miwiti ngrembug babagan rencana RRC yen ana bengok saka samodra yen rencana RRC "ora bisa ditampa".

Kanggo kabeh modest teritorial, Luksemburg adoh saka negara Eropah biasa. Negara iki minangka salah sawijining pusat sektor perbankan EU. Ing Luxembourg cilik, ana luwih saka 130 bank kanthi kapitalisasi atusan milyar euro. Wigati dicathet yen wiwit awal 2010s, Luksemburg wiwit aktif nglumpukake dana ing yuan Cina. Nganti saiki, miturut para ahli, paling ora ana 500 milyar yuan (luwih saka 67 milyar euro). Sepuluh taun kepungkur iku urutan gedhene luwih cilik.

Apike, amarga masalah perbankan ing AS lan Uni Eropa, saham paling akeh bank ing Luxembourg, kalebu Depfa Pfandbrief Bank, sing dianggep minangka bank paling apik ing negara kasebut, ambruk banget. Nanging ing wektu sing padha, mung bank-bank ing ngendi portofolio aset gedhe dilebokake ing mata uang nasional Cina lan mata uang liyane saka negara-negara (non-Kulon) ing donya sing sithik banget (lan sawetara malah nuduhake wutah).
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      24. mars 2023 07:00
      Malah perdana menteri ing sawijining negara sing ambane mung 2 km² nglumpukake wani lan bali menyang Biden. Lan Jerman, Prancis ... ngadeg ing pose ora sopan ing ngarepe Amerika Serikat, padha mbiyantu takon: "Apa sing dikarepake?" Ing wektu sing padha, dheweke siyap mlaku ing tsyrla kanggo ngrampungake kekarepan Amerika.
      1. +1
        24. mars 2023 07:32
        Kaping pisanan, aku maca manawa Perdana Menteri Luxembourg njaluk KONDEMN rencana perdamaian China. ngguyu
        Lan kenapa kaget yen Eropa mbiayai perang ing Ukraina saka dana perdamaian? Eurofascists wis rampung ngapusi.
    2. 0
      24. mars 2023 07:03
      Perdhana Mentri Luksemburg terus terang nerangake yen panguwasa AS ngupayakake,

      Ya, apa sing dibayangake budak iki babagan awake dhewe ... Blinken bakal ngelingake sapa sing dadi bos ing omah.
    3. +2
      24. mars 2023 07:03
      Aku bisa mbayangno kepiye Departemen Luar Negeri mangsuli dheweke ing telpon: "Matur nuwun wis ngubungi kita! Telpon sampeyan penting banget kanggo kita ..."
    4. +1
      24. mars 2023 07:14
      portofolio gedhe saka aset diselehake ing mata uang nasional Cina lan mata uang liyane saka negara (non-Kulon) ing donya.

      Luksemburg cilik lan andhap asor .... nanging mikir luwih cepet tinimbang Amerika Serikat. )))
    5. +2
      24. mars 2023 07:16
      Dadi dikenal babagan pamrentahan Luksemburg marang panguwasa AS kanthi usul supaya ora ngilangi kemungkinan ngrembug rencana perdamaian sing diajukake China kanggo Ukraina. Pers Jerman nulis babagan iki.
      Ana pitakonan. Napa Luxembourg pindhah menyang AS? Kaya inisiatif saka ngisor? Utawa panjaluk saka ndhuwur supaya ora ilang pasuryan? Kaya, kita ora pengin, nanging ing panjalukan saka wong sing kita mutusake!? Apa rencana perdamaian? Ukraina tetep? Dadi kita ngakoni kekuwatane Kulon? Utawa apa Rusia liwat China takon kanggo mungkasi konflik? Kenging punapa? Ing pinggiran Rusia banget angel lan oligarki nandhang kerugian? Ing pinggiran durung njaluk sapa wae kanggo mediasi ing rembugan perdamaian. Apa padha duwe endhog kuwat? Nanging apa babagan wilayah sajarah Rusia? Utawa ana tawar-menawar? Kanggo pinten dolar kita bakal menehi pinggiran? Nanging kita wis mbayar utang USSR kanggo! Dheweke duweke kita ing kabeh babagan! Lan historis! Lan kanthi hak suksesi Rusia menyang USSR! Lan kanthi hak kanggo mbayar utang saka SSR Ukrainia! Apa jenis pemukiman tentrem? Mung yurisdiksi Rusia ing tlatah pinggiran! Ora Ukraina! Area mung!
    6. +1
      24. mars 2023 07:18
      diwenehi ukuran Luxembourg, padha arep posisi piyambak minangka negara anti-perang supaya ora ana sing ndemek
    7. +1
      24. mars 2023 07:22
      Quote: Kaukasus Utara
      Apa rencana perdamaian? Ukraina tetep?

      Pitakonan utama ... Bettel ora ngomong apa-apa babagan iki. Nyuwun
      Kasunyatan manawa iki dikirim ing pers terbuka kanggo para pemilih naif ... apa sing ana ing folder abang ing meja perdana menteri lan presiden minangka subyek perdagangan ing antarane dheweke kanggo hadiah ... nanging aku ora ngerti. apa hadiah durung ... Ukraina minangka target cilik kanggo iki (iki ora dibeberke) ... ayo isih sehat cynics nalika ngevaluasi informasi saka lambé saka perdana menteri.
    8. +1
      24. mars 2023 07:30
      Ngapunten kalepatan kula, apa Luxembourg luwih gedhe tinimbang Artyomovsk?
      1. +1
        24. mars 2023 07:40
        Kutipan saka Bacha
        Ngapunten kalepatan kula, apa Luxembourg luwih gedhe tinimbang Artyomovsk?

        Ing babagan keuangan lan pengaruh, mesthi, luwih akeh. Perdhana Mentri Luxembourg mesthi nampa luwih saka walikota Artemovsk.
    9. +2
      24. mars 2023 07:31
      PM Luxembourg menyang Presiden AS: Sampeyan kudu ngrembug rencana perdamaian sing diusulake China kanggo Ukraina
      . Balon uji coba saka penguasa geyropaean ??? Sampeyan ora kudu ngarep-arep iki saka birokrat Eropa homo ....
    10. +1
      24. mars 2023 07:40
      Perdana Luksemburg....? opo ?....
      Nyuwun "Dheweke duwe pirang divisi???"
      "Gajah lan Mosk" diarani ....
    11. 0
      24. mars 2023 08:27
      Besok ursulka karo borrelka bakal sijine loro Luxembourg lan perdana menteri ing "panggonan". Siji Orban cukup kanggo dheweke ....
    12. 0
      24. mars 2023 08:28
      Negara mini iki disedhiyakake ing taun 90-an nganti lengkap saka perdagangan narkoba, ana akeh analisis lan skandal. Lan ya, putih lan alus, bisnis nandhang sangsara.
    13. 0
      24. mars 2023 09:51
      Matur nuwun kanggo Perdana Menteri kanggo upaya sing wani ...
      Nanging, sayangé ... Negara-negara malah ora bakal sok dong mirsani langkah iki. Ya kaya-kaya aku mlaku-mlaku ing dalan - lan kucing sing lungguh ing tong sampah bakal nggusah aku kanggo ngrembug rencana kanggo milih rute sing luwih maju.
    14. 0
      25. mars 2023 16:35
      Partai Demokrat AS makili kapentingan ibukutha perbankan internasional, salah sijine pusate yaiku Luksemburg. Dheweke, perdana menteri, duwe hak kanggo ngandhani Biden yen wis wayahe lan pakurmatan kanggo ngerti.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"