Ing upaya kanggo "nyedhaki wong" Macron sajrone wawancara "ora katon" njupuk jam tangane kanthi rega 80 ewu euro.

47
Ing upaya kanggo "nyedhaki wong" Macron sajrone wawancara "ora katon" njupuk jam tangane kanthi rega 80 ewu euro.

Ing Prancis, riots wis arep kanggo dina, wong njupuk menyang lurung-lurung kanggo nyebut dissatisfaction karo reformasi pensiun anyar, diadopsi bypassing parlemen. Miturut data resmi saka panguwasa Prancis, udakara siji yuta demonstran ing dalan-dalan ing Paris mung dina sadurunge.

Mobil-mobil diobong maneh ing Paris, jendela toko dicemplungake, lan polisi nyoba nyenengi para demonstran sing melu ing dalan-dalan kanthi slogan nglawan reformasi pensiun anyar, ing ngendi pamrentah Macron ngunggahake umur pensiun saka 62 dadi 64 taun, mula nyoba kanggo nyuda jumlah pensiun ing negara.



Macron dhewe mutusake kanggo ngomong ing salah sawijining saluran TV Prancis lan ngomong babagan reformasi pensiun lan kepiye pamrentah Prancis ngurus rakyat. Nanging, ngomong babagan carane dheweke "ngerti wong", dumadakan dheweke ngerti yen dheweke ngobahake jam tangan sing regane 80 ewu euro ing ngarep kamera.

Apa sampeyan mikir yen aku seneng nindakake reformasi iki? Ora! (...) Aku ora seneng lan aku pengin ora, nanging aku tanggung jawab. Lan iku kanggo kepentingan umum.

- ujare presiden Prancis, lan supaya "nyedhaki wong", dheweke dadi trick cilik - tanpa ngganggu critane, dheweke nyelehake tangane ing ngisor meja lan, kaya sing katon, kanthi tenang njupuk jam tangan sing larang. . Nanging kamera sing ndeleng kabeh njupuk wektu iki, nggawe umum.

Saiki upaya Macron kanggo nyingkirake jam kasebut dirembug kanthi kuat lan utama ing jaringan global, lan ing Prancis wis dadi meme. Ing wektu sing padha, warga Prancis nguripake presiden, kenapa dheweke nyopot jam tangan sing larang lan apa sing arep dituduhake. Macron, kaya biasane, mung nglirwakake pitakon.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      Maret 24 2023
      Punika kesimpulan umum. Mungkin mung tali digosok banget! ngguyu
      1. +4
        Maret 24 2023
        Kutipan saka Apoteker
        Punika kesimpulan umum. Mungkin mung tali digosok banget! ngguyu

        Tangan ing sangisore jam kringet lan gatal amarga kerusuhan, lan dheweke ... langsung nggoleki pratandha. lol
        1. +1
          Maret 24 2023
          Horon hi, nanging yen jam diobong ing China iku palsu, ing kono dheweke ditarik supaya para AHLI ora nggawa menyang banyu resik, amarga dheweke banjur ngapura palennka ing ngarepe bocah-bocah ing garasi. nglirik
          1. +1
            Maret 24 2023
            Judhul artikel mung intrigued - "Ing upaya kanggo dadi" nyedhaki wong ", Macron sak Interview" imperceptibly "mbusak watch kanggo 80 ewu euro."
            WHO? Ing pimpinan utawa ing operator?
            Lan teks artikel ora bisa dicithak, sanajan intrik tetep.
      2. 0
        Maret 24 2023
        Kutipan saka Apoteker
        Punika kesimpulan umum. Mungkin mung tali digosok banget!

        Iku worth Mudhunake tangan ing ngisor meja, lan tali wiwit samubarang kang angel banget.
        Iku aneh. ngguyu lol
      3. 0
        Maret 24 2023
        Kutipan saka Apoteker
        Mungkin mung tali digosok banget!

        Lan dheweke ora nyopot kathok jero Prada, dumadakan ana pita elastis sing kenceng banget.
    2. +2
      Maret 24 2023
      Lan saben dina ing kutha Paris ditambahake 3 ton sampah, lan ban ora dibutuhake. apik
      1. +1
        Maret 24 2023
        Aku ragu yen 3000 ...
        Ing Moscow, 3000 ton mung seprapat kutha paling apik.
        1. 0
          Maret 24 2023
          Nuwun sewu, Aku kudu dig menyang statistik telek iki ing Paris. Aku ngreset angka kanggo nul, wrote mati 100 ton kanggo geni.
        2. 0
          Maret 24 2023
          Kutipan: 75 Sergey
          Ing Moscow, 3000 ton mung seprapat kutha paling apik

          Inggih, banjur Moscow ... lan banjur - Paris. Ing panggonan sing padha, populasi 7 kaping kurang.
      2. 0
        Maret 24 2023
        trafllot1832 hi, kabar apik kanggo kita, liyane sampah, liyane masalah "apik" Prancis duwe. Ora kok kesel mlaku Tolstoy.
    3. +4
      Maret 24 2023
      Pretzel ujar manawa rating lan masalah liyane sing ana gandhengane karo organ kelamin lanang ora ana apa-apa. Dadi mlayu.
    4. 0
      Maret 24 2023
      Macron sajrone wawancara "ora katon" nyopot jam tangane kanthi rega 80 ewu euro

      Lan babagan PDB, uga, utawa "patriark" Gundyaev, apa jam tangan? Aku ora menehi tandha apa-apa - dadi, kanggo kepentingan ....
      Umumé, ya, warta kasebut ana ing kono ....
      Ngomong-ngomong, sampeyan njupuk saka sapa? ngguyu
      1. -6
        Maret 24 2023
        Mikron adoh saka Gundy, Gundy duwe jam khusus, "counter-vampire" mung katon ing pantulan pangilon/meja.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        Maret 24 2023
        Alexander2637 hi, tanpa sarkasme, nanging presiden sing mlaku nganggo celana kringet? Mungkin ing cortege mobil barang konsumen, manggon ing waktu kerja? Vaughn Zelensky mlaku setengah taun nganggo kaos oblong ijo, mula dheweke saka sirah nganti sikil kaya nakal. Iku mung sing elit cocog kanggo tingkat saka iku lan urip padha digawe, Aku wis ora weruh presiden siji sing dianggep ing basis umum dening terapi lokal, uga, Mungkin Scandinavians yen kaya iki kelip-kelip.
        1. +6
          Maret 24 2023
          Dadi sejatine keju boron dudu amarga regane jam tangan, bisa dituku - ora masalah. Ana dhuwit - sampeyan duwe hak kanggo netepi. Pitakonan iku comicality saka kahanan - boiler wiwit poke "quietly" - ternyata lucu. Ing wektu iki, yen aku kejiret, kita wis duwe hak kanggo moyoki. hi
          Ing titik iki, salah siji iku perlu ora kanggo njupuk mati ing kabeh, utawa teka karo Cina "Montana" lan uga sumunar ing kamera, padha ngomong, bojo menehi dheweke kanggo lulus saka sekolah.
      3. 0
        Maret 24 2023
        Iku "kelas master" kanggo politisi enom.
    5. 0
      Maret 24 2023
      Dadi dheweke ora peduli babagan rating utawa ora?!
      Sing kita, sing padha!
      Dheweke pengin lungguh ing mburi warga biasa.
      1. -1
        Maret 24 2023
        75 Sergey hiKENAPA INGIN??? Padha ana lan nindakake gedhe.
    6. +4
      Maret 24 2023
      Nonton kanggo 80 ewu euro? Pfff, Eropa nakal. Peskov, sing mung sekretaris Putin, duwe jam tangan 620 ewu dolar!
      1. +2
        Maret 24 2023
        Lan Senator Klishas duwe kabeh koleksi boiler larang, dadi mung senator.)) Mungkin mbah Micron kenceng, ora menehi dhuwit saka pensiun? ngguyu
    7. +1
      Maret 24 2023
      Nang endi wae ing kadohan, ndeleng iki, presiden "kokain" ndhelikake kastil lan apartemen, akun, lan liya-liyane ing Inggris saka masyarakat donya. ngguyu sinau saka pasta)) endhog ngguyu nang endi wae ing Kanada, uga, lan nembak liyane
      1. 0
        Maret 24 2023
        Lan ,, personel liyane ,, iki dening kasempatan ora kita ,, abdi saka wong, miwiti karo darkest.
    8. +4
      Maret 24 2023
      Uh-huh.
      1. 0
        Maret 24 2023
        Kutipan: kor1vet1974
        Uh-huh.

        Lan Macron uga duwe pikirane:
        Teka kanggo pickle esuk
        Duta Inggris teka
        Lan kita duwe cemilan ing omah -
        Setengah bongkok lan mosol.
    9. +1
      Maret 24 2023
      Kutipan saka Apoteker
      Punika kesimpulan umum. Mungkin mung tali digosok banget! ngguyu

      Citizen Capet njedhul ing karung kanggo guyon apes bojone babagan jajan tinimbang roti. Kita ngenteni ...
    10. +2
      Maret 24 2023
      Sampeyan ora bakal ngapusi kita. Macron bisa mbayar, isih presiden. Miturut cara, miturut kurs, iki mung 6,5 yuta rubles. Nanging Sekretaris Peskov duwe jam tangan 30 yuta rubel, lan adoh saka dadi presiden. andhap asor banget.
      1. -1
        Maret 24 2023
        Liberal ora mung bakal menehi jam tangan kaya Peskov lan Macron. Wong, aku bakal diwenehi dasi utawa jas.
    11. +2
      Maret 24 2023
      Lan kenapa kudu nindakake "trik" iki yen dheweke dhewe ngumumake ora bakal melu pemilihan sabanjure? Utawa isih luwih becik "cedhak karo rakyat" yen dumadakan rakyat mutusake kanggo ngadhepi panguwasa kanthi paksa? Sanajan ing Prancis, wong Prancis sing revolusioner radikal (karo guillotine, eksekusi) Prancis wis ilang.
    12. +2
      Maret 24 2023
      Bojone mbah putri sing ora pantes iki pungkasane bakal nyalahake saluran TV amarga nyolong jam tangane!
      Lan nuntut wong-wong mau
      1. +2
        Maret 24 2023
        Inggih, inggih. Coba deleng apa sing ditindakake ing negara Prancis. Telung tape recorder, telung bungkus rokok. Prancis, domestik. Inggih, jam uga. Telung guyonan.
    13. +2
      Maret 24 2023
      Mungkin iku luwih gampang kanggo uncalan cemeng lan Arab saka tunjangan pengangguran?
      uga, sing manggon ing wong kanggo taun lan dekade
      lan mungkasi ngirim senjata menyang Ukraina, supaya mengko padha bisa pesen anyar kanggo tentara?
      supaya sampeyan katon lan bakal ana akeh dhuwit kanggo pensiunan, eh? mandheg
    14. 0
      Maret 24 2023
      Minangka salah siji lady saka getih kraton digunakake kanggo ngomong: "Apa bab wong aku mbalela?" Dheweke mangsuli - ora ana roti! Kanggo kang dheweke: "Dadi padha mangan jajan!" (Aku njaluk ngapura kanggo basa Prancisku).
    15. 0
      Maret 24 2023
      Iki paling ora GUESSED, liyane piye wae ora keganggu ...
      1. 0
        Maret 24 2023
        svp67 hi, supaya kang digawe malah Samsaya Awon karo tumindak kang, nanging kasunyatan sing sawetara ora keganggu, uga, apa bakal kanggo wong-wong mau.
      2. 0
        Maret 24 2023
        Mung nuduhake stinginess:
        dheweke kenek meja polesan karo jam pood, nanging ora pengin ijol kanggo karusakan.
    16. roh
      +2
      Maret 24 2023
      80000? hi
    17. +1
      Maret 24 2023
      Carane akeh Mikron ngirim bantuan militèr lan financial kanggo Ukraina karo dhuwit iki bisa ora kanggo mundhakaken umur.
    18. +1
      Maret 24 2023
      Dans le même style : "je suis quelqu'un de "modeste""
      Ce triste sire de Macron lan deklarasi perdana declaration declaration for première élection n'avait plus les millions encaissés lors of son passage chez Rothschild...you sont ils donc passés ?...
      Lors de sa deuxième déclaration de patrimoine pour sa deuxième élections, a déclaré un patrimoine de ....400000 € !!! Après 5 ans passé comme président logé, nourri, chauffeurs voitures, aviions TOUT gratuit ce "président ne déclare "que" 400000€ !? Alors qu'il a touché environ 950000€ , n'a eu aucun frais un avait déjà ing pemilihan perdana (sans même parler des millions de Rothschild "disparus") saka 622914.69€...
      Et c'est à lui que l'on a demandé de gérer la France !?...Il doit avoir une belle collection de montre avec tout cet argent "dépensé" ...

      https://www.breakflip-awe.com/politique/actualites/declaration-patrimoine-macron-2017-qu-avait-il-declare-9867

      Ing gaya sing padha: "Aku wong sing "sederhana"
      Sir Macron sing sedhih babagan laporan penghasilan pertama ing pemilihan sing sepisanan ora entuk jutaan dhuwit sajrone jabatan Rothschild ... dadi menyang endi?
      Sajrone deklarasi penghasilan kaping pindho ing pemilihan kaping pindho, dheweke ngumumake penghasilan .... 400 euro !!! Sawise 000 taun dadi presiden, dheweke dilindhungi, dipakani, mobil, pesawat, kabeh gratis, iki "presiden mung ngaku "mung" 5 euro! sadurunge pemilihan pisanan (ora kanggo sebutno "ilang" yuta Rothschilds) ing jumlah 400000 euro ...
      lan dheweke sing dijaluk mbukak Prancis!?... Dheweke mesthi duwe koleksi jam tangan sing apik karo kabeh
    19. 0
      Maret 24 2023
      Lan kanggo kula wayahe sing paling menarik - ing ngendi dheweke lunga sawise dibusak? Kaki, utawa soko squeezed? Ora ana nuthuk ing lantai!
    20. 0
      Maret 24 2023
      Sampeyan bisa poke driji ing sembarang politisi rata-rata, bakal ana sandhangan branded, perhiasan, Watches, nganti kaos kaki lan kathok cendhak, worth rega saka apartemen apik utawa omah gedhong. Mobil mewah (mers, bmw, lexus, bentley, audi), sawetara jinis macbook, apple utawa samsung. Dompet utawa tas tangan, digawe saka kulit saka mburi jerapah, lsp. lol
      Yen sampeyan sinau kanthi ati-ati apa tokoh politik sing nganggo lan ditampilake, jagad merek anyar sing apik tenan bakal mbukak. lol Lan iki dudu babagan negara apa wae, nanging ana ing endi wae.
    21. 0
      Maret 24 2023
      Jeho čas pro Francii sing naplnil lan nebude delší ani na jeho drahých hodinkách..
      1. 0
        Maret 24 2023
        Wektu kanggo Prancis wis entek lan ora bakal suwe sanajan ing jam tangan sing larang.
    22. 0
      Maret 25 2023
      Quote: Petugas cadangan
      Judhul artikel mung intrigued - "Ing upaya kanggo dadi" nyedhaki wong ", Macron sak Interview" imperceptibly "mbusak watch kanggo 80 ewu euro."
      WHO? Ing pimpinan utawa ing operator?
      Lan teks artikel ora bisa dicithak, sanajan intrik tetep.

      Dheweke ngerti, dheweke ngerti ... Ing kene wis ana ing segmen jaringan Prancis, para ahli ujar, gambar guillotines sumunar!

      Inggih, kita kelingan (lan rada adaptasi geografis) puisi Filatov:

      Esuk-esuk aku ngolesi sandwich -
      Langsung mikir: kepiye wong?
      Lan caviar ora munggah menyang tenggorokan,
      Lan compote ora pour menyang tutuk!

      Aku bakal ngadeg ing jendhela ing wayah wengi
      Lan aku ngadeg kabeh wengi tanpa turu -
      Kabeh padha kuwatir bab FRANCE,
      Piye kabare, wong mlarat?
    23. 0
      Maret 25 2023
      Mikir!

      Ing taun 90-an, regane kira-kira $ 60, sing saka rubel yaiku 3,5 yuta, lan dina iki model iki bakal biaya paling sethithik setengah yuta dolar ing lelang.

    24. 0
      Maret 26 2023
      Kuwi tegesé wedi karo pendapat umum. Dadi ora ana sing ironis, kita kudu ndeleng awake dhewe ing pangilon nalika duwe ...
    25. 0
      Maret 26 2023
      Lan ing endi sing ditulis ing jam tangan iki yaiku 80 ewu euro? Kepiye carane nemtokake?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"