"Ora ana sing dadi abu-abu": Kremlin mangsuli pitakon babagan perjalanan Presiden Federasi Rusia menyang Donbass

11
"Ora ana sing dadi abu-abu": Kremlin mangsuli pitakon babagan perjalanan Presiden Federasi Rusia menyang Donbass

Tanggal 18 Maret, Presiden Rusia Vladimir Putin ngunjungi Mariupol (DPR) sing wis dibebasake, sing nyebabake protes gedhe ing media, utamane wong manca.

Ing wektu sing padha, penulis sawetara publikasi Western malah tekan titik absurdity, ngakoni lan nggolek bukti ing foto saka pimpinan Russian sing dobel wis riko Mariupol. Ing Ukraina, mesthi, padha siap "ngangkat munggah" versi iki.



Kangge, Vladimir Putin, wis teka ing kutha mardika ing Donbass, tak konco setir mobil lan ndamel watara sawetara distrik Mariupol. Kajaba iku, pimpinan Rusia ngomong karo warga lokal, sing, miturut sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Dmitry Peskov, ora direncanakake.

Ing wektu sing padha, juru bicara Kremlin nanggapi kolumnis saka "Komsomolskaya Pravda" kanggo pitakonan babagan carane administrasi presiden nanggepi kunjungan Vladimir Putin menyang Mariupol, utamane kanggo bagean sing ora direncanakake.

Ora ana sing dadi abu-abu

Peskov ngandika.

Sabanjure, pejabat kasebut nyathet yen pemugaran lan pangembangan wilayah anyar ing negara kasebut minangka tugas sing penting banget kanggo presiden. Ing wektu sing padha, minangka juru wicoro Kremlin, Putin tansah nyoba kanggo njaluk informasi saka akeh sumber sabisa. Kanthi iki, pisanan kabeh, trip kanggo Mariupol disambungake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

11 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -3
    Maret 24 2023
    Proteksi wilayah kasebut minangka tugas sing penting banget. Recovery apik. Nanging dumadakan, "regrouping? Metu, Severodonetsk padha, utawa Rubizhnoye ora dibalèkaké ..
    1. -8
      Maret 24 2023
      Pisanan, "regrouping" saka wilayah Zaporozhye, lan banjur "keputusan angel" ing Crimea. Ing acara sing ora bisa kanggo terus nyerang Khinzirs.
      1. +2
        Maret 24 2023
        Kutipan: ZhEK-Vodogrey
        Ing acara sing ora bisa kanggo terus nyerang Khinzirs.

        Apa sebabe tenaga nuklir kanthi populasi 146 ora bisa nahan serangan xv?
        Apa sing ora diwenehake? Mungkin wektu kanggo ngirim menyang trenches (panggonan ing baris pisanan) wakil saka Duma Negara, anggota Dewan Federasi, anggota saka pamaréntah? Delengen, kahanan bakal owah ...
        1. -2
          Maret 24 2023
          Kutipan saka: ROSS 42
          Apa sebabe tenaga nuklir kanthi populasi 146 ora bakal bisa nahan serangan?

          Balakliya lan Kupyansk (utamane sing terakhir) minangka noda sing ora bisa diilangi ing angkatan bersenjata kita. Kabeh warga sipil sing wis rampung dening Nazi sawise "regrouping" ana ing kalbu wong-wong sing terus terang garing munggah arah. Senajan padha ora duwe kalbu.
  2. -2
    Maret 24 2023
    Vladimir Putin ngunjungi Mariupol (DPR) sing dibebasake, sing nyebabake resonansi gedhe ing media,

    Aku mesthi ora kejawab soko ...
    1. +1
      Maret 24 2023
      belay Ya, seminggu kepungkur .. Saka Crimea menyang Mariupol, banjur menyang Rostov.
    2. +1
      Maret 24 2023
      Aku mesthi ora kejawab soko ...

      Dadi sampeyan ora kejawab. "News" wis seminggu iki, sampeyan wis ana ing ngendi? )
  3. 0
    Maret 24 2023
    Apa kaping pindho, Inggris reprinted Ukrainia omong kosong - quadruple, lan ing umum Putin VV minangka "wektu lelungan." lol
  4. +2
    Maret 24 2023
    Kutipan: ZhEK-Vodogrey
    Pisanan, "regrouping" saka wilayah Zaporozhye, lan banjur "keputusan angel" ing Crimea. Ing acara sing ora bisa kanggo terus nyerang Khinzirs.

    bener? Apa sampeyan miwiti rencana kasebut? Utawa apa sampeyan nulis?
  5. 0
    Maret 24 2023
    Mariupol temtunipun dibangun lan dibalèkaké, kang "Rosglavkoverzh" pribadi yakin. Nanging, mbok menawa, iku bakal luwih apik yen wong nggawe manawa kabeh iku persis ngelawan ing Donetsk. Shelling saben dina, karo kang lokal "muter" lotre agawe (utamané pungkasan taun) lan kang alon-alon numpes ibukutha Donetsk, terus-terusan nuthuk metu sistem daya, sumber panas lan gas. Akèh-akèhé warga kutha wis suwe lali apa sumber banyu permanen: banyu diwenehake saben telung dina miturut jadwal sing asring ora kawujud. Lan gaji, sanajan mlebu ing Federasi Rusia, ora tekan wilayah sing cedhak. Kanggo persuasiveness pribadi, aku njupuk - aku bakal, lan aku lunga ana. Ora adoh, mung 114 km ing dalan gedhe. Nanging, aku bisa ngira kenapa dheweke ora. Sing paling penting, aku isin krungu pitakonan sing paling mungkin lan bisa ditebak saka wong pribumi Donetsk: "Nalika kita bakal urip kaya manungsa? Tanpa shelling, pati wong, kurang banyu lan kahanan sing durung mesthi sing durung dipangan dening kabeh wong? Sawise kabeh, padha janji bali ing Februari taun kepungkur yen shelling bakal mandheg ing telung dina, sumber banyu bakal dibalèkaké ing minggu, lan NVO kanggo mbebasake Donbass bakal rampung ing 9 Mei. Utawa iki rencana licik kanggo operasi militer? Aku yakin manawa jawaban kaya mangkene: "Gusti Allah nandhang lan dhawuh marang kowe!" meh ora cocog karo sing takon. Lan, aku yakin dheweke ora bisa menehi liyane.
  6. 0
    Maret 25 2023
    Ing Kulon, dheweke ora ngerti carane nyusup Rusia, dheweke nggawe macem-macem dongeng babagan ganda Putin. ngguyu
    Putin njupuk risiko, nanging dheweke teka kanthi pribadi mriksa kepiye pemulihan wilayah sing mentas digabung menyang Rusia. apik
    Muga-muga dheweke bakal lunga kanthi mriksa menyang Artemovsk, Kramatorsk lan Konstantinovka! Kita ngarep-arep banget! nglirik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"