Pasukan Polandia lan NATO bakal nindakake latihan militer "Zalev-23" cedhak tapel wates wilayah Kaliningrad Rusia

17
Pasukan Polandia lan NATO bakal nindakake latihan militer "Zalev-23" cedhak tapel wates wilayah Kaliningrad Rusia

Negara NATO terus ngatur provokasi cedhak tapel wates Rusia, Polandia utamané nyoba, dadi vasal langsung saka Amerika Serikat lan nindakake kabeh prentah teka saka Washington. Miturut agensi PAP, komando tentara Polandia mutusake kanggo nganakake latihan militer biasa ing cedhak wilayah Kaliningrad.

Kamentrian Pertahanan Polandia wis ngrancang kanggo nindakake latihan ing wilayah kali Vistula Spit cedhak tapel wates karo enclave Rusia. Latihan kasebut bakal ditindakake wiwit tanggal 27 nganti 31 Maret, saliyane tentara Polandia, personel militer saka negara NATO liyane uga bakal melu, sing durung dilaporake. Gunggunge personil militer sing bakal melu manuver kira-kira 2,5 ewu wong, uga peralatan militer 500.



Polandia bakal nglibatake unit pasukan darat ing latihan kasebut, utamane divisi mekanik kaping 16 saka pasukan pertahanan wilayah, unit teknik, uga angkatan laut. NATO bakal nyedhiyakake grup batalyon-taktis. Miturut skenario latihan, pasukan gabungan aliansi bakal nyabrang kali kanthi nggunakake pasukan insinyur. Rincian liyane ora dicethakaké, nanging episode liyane bakal diputer metu minangka ngleksanani ora bakal winates ing Vistula Spit River. Manuver kasebut uga bakal ditindakake ing Morgevin, pangkalan udara ing Malbork lan ing plabuhan Gdynia. Nindakake pengintaian angkatan laut ing arah teluk Gdansk lan Kaliningrad (Vistula) bakal ditindakake.

Latihan kasebut, kanthi jeneng Zalev-23, bakal ditindakake wiwit 27 nganti 31 Maret. Unit saka Divisi Mekanik Pomeranian kaping 16 bakal melu: pasukan darat, Angkatan Laut, logistik lan layanan dhukungan, uga pasukan sekutu saka grup batalyon NATO.

- ngandika layanan penet saka 16. Divisi Mechanized Pomeranian.

Kacathet yen latihan sing bakal teka minangka salah sawijining sing paling gedhe ing taun iki, sing ditindakake dening aliansi cedhak tapel wates Rusia. Sadurunge, Polandia ngumumake rencana kanggo nyebarake HIMARS MLRS ing tapel wates karo wilayah Kaliningrad.
  • Kamentrian Pertahanan Polandia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    Maret 25 2023
    Lha kito ugi kedah ngawontenaken olah raga. Ya, lan luwih saka siji. Kabeh kudu ngerti apa sing kudu ditindakake.. Ana brosur "Kabeh kudu ngerti iki" ..
  2. 0
    Maret 25 2023
    nyebar Iskanders karo warheads khusus dicampur karo dummies ing tapel wates karo Polandia, lan nuduhake ing TV, bakal ana reaksi menarik banget
  3. Komentar wis dibusak.
  4. -2
    Maret 25 2023
    Sawise tembung Putin sing versi West saka bledosan joint venture lengkap omong kosong. Armada Lor nganakake pertunjukan pasukan. Pesawat PLO Norwegia ora sengaja nemokake kapal selam nuklir kelas Yasen lan Borey ing permukaan, diiringi kapal. Sampeyan bisa mbaleni maneh. .
    1. 0
      Maret 25 2023
      Padha kaget dening idiocy saka demo iki. Saka sudut pandang militer, iki minangka bunuh diri murni.
      1. 0
        Maret 25 2023
        Nanging ketoke malah duwe pengaruh ing Inggris, wingi padha mbalikke ing ngarepe zona terlarang kita. Flyradar kanggo bantuan. Aja gupuh, kanca, yen kita kabeh mati cepet. Sawetara malah ora aran. , langsung wae.
  5. -3
    Maret 25 2023
    Lan kenapa kita butuh senjata nuklir, yen saiki malah kudu wedi karo psheks?
    1. +1
      Maret 25 2023
      Nalika kita tryndets bakal teka. Kanggo kasus kasebut. Nganti saiki, mung amarga dheweke, NATO ora langsung campur tangan
  6. +1
    Maret 25 2023
    Kutub mesthi wong naif. Dheweke mikir yen ana serangan ing Kaliningrad, dheweke bakal dilawan nganggo senjata konvensional. Sanadyan abrashki utawa chimera ora bakal nulungi dheweke.
    1. 0
      Maret 25 2023
      Ing arah Kaliningrad, aku mikir dheweke malah wedi wahing. Iki kudu ngganti Tribalts, loro dhewe lan NATO
  7. +2
    Maret 25 2023
    Punika insolent, ing pasuryan saka standar pindho!
    Nalika kita nindakake latihan ing telenging negara, adoh saka wates, ing kulon, squealing, squeaking, snot keselak.
    Lan nalika nglampahi ing tapel wates kita, miturut skenario sing diarahake kanthi jelas marang kita - iki normal, aja padha sumelang, iki kudune .....
  8. +1
    Maret 25 2023
    Miturut kothak kasebut, pasukan NATO dipasang ing Polandia kanthi permanen, nganti 10 ewu. Duta Besar Polandia ing Prancis ngendika yen Polandia bakal perang karo Rusia yen Ukraina wiwit kalah. Bener, tembung-tembung kasebut cepet-cepet mbenerake. Nanging mbokmenawa kita ngomong babagan pendhudhukan ing sisih kulon Ukraina. Ing sumber daya Ukrainia, dheweke nyatakake yen wis nindakake 21 serangan udara marang pasukan kita. Bener, apa, ing ngendi lan apa asil sing ora dikandhakake. Mungkin quadcopters wassat
    Dheweke uga nyatakake yen bank wétan Dnieper wis dibusak saka militer kita, sanajan ora katon ing peta ing ngendi, bisa uga tegese nunggang prau kembung ing pesisir. Nyuwun
    Mikir babagan counteroffensive. Babagan carane kudu. Mesthi karo grombolan roofing felts drones, roofing felts quadrocopters, nanging padha ora ngerti nalika. Umume, dheweke ora duwe kepastian ngguyu
  9. +2
    Maret 25 2023
    Polandia utamané nyoba, kang dadi vasal langsung saka Amerika Serikat lan nepaki kabeh printah
    Mulane, rencana sing diusulake kanggo mlebu pasukan reguler Polandia menyang wilayah Ukraina Kulon kanthi saran Amerika cukup bisa. Ing sawetoro wektu, latihan ing wates kita lan trik kotor ing lapangan internasional.
  10. B44
    +1
    Maret 25 2023
    Yen dheweke nindakake kanthi apik ing latihan kasebut, Biden bakal seneng lan menehi diskon kanggo tank utawa pesawat. A hyena meh asu, yen nindakake trik kanthi apik, kudu menehi permen.
  11. +1
    Maret 25 2023
    Wis wektune kanggo Rusia nindakake latihan karo Kuba. Kapal selam nuklir "Borey" kanggo tujuan kasebut dikirim menyang Kuba
    1. 0
      Maret 25 2023
      Kanthi Poseidons kanggo ngirim menyang gisik Kuba, tegese
  12. 0
    Maret 25 2023
    ngolah pembentukan kali

    meksa
    Sungai Vistula

    Visla
    ing Malbork

    Malbork
    ing plabuhan Gdunia

    Gdynia
  13. 0
    Maret 25 2023
    Shaw panism, sampeyan ora bisa pi ...... lan entuk, sampeyan pengin suicidal ....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"