Pasukan Rusia nembus garis pertahanan katelu mungsuh ing sisih kulon Kremennaya lan maju menyang arah Yampol.

27
Pasukan Rusia nembus garis pertahanan katelu mungsuh ing sisih kulon Kremennaya lan maju menyang arah Yampol.

Pasukan Rusia kanthi sistematis nyurung garis ngarep menyang arah Svatovo-Kremennaya. Maju ora cepet, nanging sing utama yaiku kanthi harfiah nyapu telung garis mungsuh sing wis maju.

Watesan Angkatan Bersenjata Ukraina iki wis nglengkapi lan nguatake wiwit musim gugur taun kepungkur, nalika padha bisa ngusir pasukan Rusia saka wilayah Kharkov. Banjur, kita kelingan, pasukan Ukrainia wis mandheg persis ing sadawane garis Svatovo-Kremennaya, sanajan, miturut rencana asli saka komando NATO Angkatan Bersenjata Ukraina, tentara Ukrainia mesthine kudu mbuwang paling sethithik menyang Severodonetsk lan Lisichansk, pungkasane tekan Luhansk lan luwih menyang tapel wates wétan LPR.



Minangka kacarita ing rong dina kepungkur, para pejuang Rusia nyerang garis pertahanan katelu saka militan rezim Kiev ing sisih kulon Kremennaya, maju, kalebu liwat wilayah alas, kanthi jarak 500-600 m.

Prajurit udhara nguwasani paling ora 5 benteng mungsuh ing alas Kremensky.



Mungsuh ninggalake "sedulur" sing wis mati ing medan perang, lan uga nambang awak.

Dikawruhi manawa sawetara prajurit Ukraina sing nglawan ing benteng-benteng ditawan, sawetara sing tatu, lan prajurit kita menehi pitulungan medis. Sawisé iku, prajurit tatu saka Angkatan Bersenjata Ukraina dikirim menyang rumah sakit.

Pertempuran terus ana ing garis pertahanan anyar Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Yampol.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      Maret 27 2023
      Wingi aku wooling sumber daya mungsuh ... am nampa daya vivacity kanggo perang ing ngarep informasi.
      Inggih, ing kasus ... perang abot lagi arep ... mungsuh nekad mbela awake ... Aku ora arep ngomong liyane ... perang iku perang supaya media kita ora ngomong.
      1. +4
        Maret 27 2023
        Sampeyan ngeweruhi Verro. Iku banget awal kanggo mbuwang tutup menyang udhara. Perang nyeret kanggo wektu sing ora ditemtokake.
        1. +4
          Maret 27 2023
          > Peperangan nyeret tanpa wates.
          Napa dheweke nyeret? Angkatan Bersenjata Ukraina nyiapake kanggo nyerang, Federasi Rusia wis siyap kanggo ketemu. Angkatan Bersenjata Ukraina murub wiwit pemilihan ing Amerika Serikat ing taun 2024, nganti pungkasan taun 2023, para calon kudu ngerti apa sing kudu ditindakake saka layar menyang pamilih.
      2. Maz
        +2
        Maret 27 2023
        Ana informasi babagan pemecatan komandan Distrik Militer Timur Rustam Muradov.
        Wis 396 dina wiwit wiwitan NWO.
        Resmi, komandan Angkatan Udara, Kolonel Jenderal Rustam Muradov, lagi liburan.
        1. +2
          Maret 27 2023
          Dheweke duwe "bungah" kanggo ngladeni ing sangisore Kolonel Muradov. Ing 242 UKM ing kutha Kamyshin, Wilayah Volgograd. Iku resimen deadliest aku tau weruh.
    2. -6
      Maret 27 2023
      500 meter ing rong dina ing alas Kremensky. Asil apik. Biasane dheweke ora luwih cepet tinimbang 100 meter saben dina.
    3. +3
      Maret 27 2023
      Kutipan: ZhEK-Vodogrey
      500 meter ing rong dina ing alas Kremensky. Asil apik. Biasane dheweke ora luwih cepet tinimbang 100 meter saben dina.

      Ing kana, kabeh sing obah ditutupi artileri ... karo bang, sampeyan ora bisa ninggalake massa infanteri lan peralatan ... bakal cepet numpes.
      Ora ana ruang operasional ... kabeh ditembak ... perang kaya perang posisi ing WWI.
      1. 0
        Maret 27 2023
        Apa apike nalika Perang Dunia II ora ana artileri, ta?

        Mungkin ora pantes nyewa ruang operasional lan tumindak ing kana, lan ora ngrusak operasi sing dibangun sajrone 8 taun ...
        1. +4
          Maret 27 2023
          Apa apike nalika Perang Dunia II ora ana artileri, ta?

          Ora ana geni sing gedhe banget lan tepat saka drone.
        2. +2
          Maret 28 2023
          Kutipan: Nikolai 310
          Mungkin ora pantes nyewa ruang operasional lan tumindak ing kana, lan ora ngrusak operasi sing dibangun sajrone 8 taun ...

          Aku ora ngerti kenapa dheweke kudu diserang kabeh, jangkoan, encirclement lan blokade, yen dheweke pengin mangan, dheweke bakal nyusup dhewe.
          Ya, lan napalm diciptakake kanthi sia-sia, utawa apa? Dheweke mung pinter ngobong trenches lan redoubts.
      2. +1
        Maret 27 2023
        Ing kana, kabeh sing obah ditutupi artileri ... karo bang, sampeyan ora bisa ninggalake massa infanteri lan peralatan ... bakal cepet numpes.
        Ora ana ruang operasional ... kabeh ditembak ... perang kaya perang posisi ing WWI.

        Nanging, mesthi ana kesenjangan ing garis pertahanan. Kapadhetan pasukan ing loro-lorone luwih murah tinimbang ing Perang Dunia I. Mesthi, taktik: persiapan artileri ing sadawane 1-2 garis lan maju! nyerang! wis suwe ora muter-muter, nanging kaya sing diomongake Abdul, "kudu ana dalan lemah ing kene." wong bodho
        1. +2
          Maret 27 2023
          Quote: Mantan prajurit
          Nanging, mesthi ana kesenjangan ing garis pertahanan.

          Iku mung ora ing ngendi wae sampeyan bisa nyerang. Contone, dalan menyang Artemovsk diarani galeri shooting Rusia, nanging isih digunakake.
      3. 0
        Maret 28 2023
        Masalah seni kudu diputusake dening VKS. Artileri minangka panganan penerbangan.
    4. +8
      Maret 27 2023
      Ukrainia-Ukrainians-ora sedulur. Ayo padha mine. Kuwi peculiarity saka bangsa Ukrainia - kanggo mangan - saben liyane.
    5. -7
      Maret 27 2023
      kanthi kecepetan kemajuan kaya ngono, perang bakal suwene 100 taun.. kacepetan maju sing sithik biasane diterangake dening sawetara benteng super duper ukrov.. Aku isih ngenteni benteng iki katon.. amarga dideleng saka gambar saka copters, kabeh super-benteng ora luwih saka ndudhuk trenches karo dugouts ... sing, dudu benteng sing mbutuhake setengah taun kanggo njupuk ...
      1. 0
        Maret 27 2023
        Yen sampeyan katon saka sofa sing alon lan kacepetan ora cocog karo sampeyan, banjur maju menyang garis ngarep! nuduhake carane njupuk trenches prasaja lan dugouts karo swoop. Ora jelas apa pratelan sampeyan. Apa sampeyan duwe idea babagan kacepetan. Apa sampeyan bosen utawa apa? berjuang sakbisane. Lan ora ana sing kudu nuduhake utawa nerangake apa-apa marang sampeyan. Yen sampeyan pengin ndeleng, dheweke bakal ngatur tur menyang registrasi militer lan kantor enlistment ing kana, deleng kanthi mripatmu dhewe. rekrutmen sukarelawan lan PMC ora mandheg. Iku bakal perlu kanggo perang kanggo telung atus taun, nanging kita bakal ngobong kabeh bajingan Nazi iki menyang lemah. Lan ijo sarwa bakal menek malah luwih alon ing alas bakal ana kemajuan. Dadi apa. Yen mung ana losses kurang ing sisih kita karo dill liyane. Punika aritmetika.
        1. -7
          Maret 27 2023
          Apa sampeyan pribadi ngobong? Utawa murub saka kursi sawise sup kacang?

          Ngomong-ngomong, kepiye terobosan ngarep sampeyan?

          Miturut dongeng sampeyan, dheweke kudu pindhah menyang Dnieper ...
        2. 0
          Maret 28 2023
          Quote: swara saka alesan
          nuduhake carane njupuk trenches prasaja lan dugouts karo swoop.

          Nanging sampeyan ora perlu njupuk, napalm kanggo apa?
          1. -1
            Maret 28 2023
            Kanthi sarana pengintaian lan karusakan modern, kothak pil, bunker utawa dugout minangka kuburan kanggo garnisun.
    6. +6
      Maret 27 2023
      Kutipan saka Crilion
      kanthi cepet kemajuan, perang bakal suwene 100 taun.

      Ing atine, mbok menawa.
    7. +9
      Maret 27 2023
      Pasukan Rusia nembus garis pertahanan katelu mungsuh ing sisih kulon Kremennaya lan maju menyang arah Yampol.

      Mantap!!!! Ngalahake bajingan lan antek-antekne !!!
    8. -4
      Maret 27 2023
      Nanging bisa uga ora nyerahake kabeh iki yen acara tartamtu dianakake ing wektu ...
    9. -6
      Maret 27 2023
      Aku weruh para pengawal dadi luwih aktif ing patriotisme jingoistic ... yen sampeyan ngelingi "pernikahan robin" misale jek kita lagi ing wayah wengi grand nix ...
    10. +4
      Maret 27 2023
      Kutipan: Nikolai 310
      Aku weruh para pengawal dadi luwih aktif ing patriotisme jingoistic ... yen sampeyan ngelingi "pernikahan robin" misale jek kita lagi ing wayah wengi grand nix ...

      Aku wedi yen tsipsota lan liya-liyane isih luwih aktif. Sampeyan bisa verifikasi iki kanthi jumlah komentar ing paling ora siji artikel. Nanging paling ora nesu ing mripatmu. pekerja keras))
    11. -8
      Maret 27 2023
      Mungsuh ninggalake "sedulur" sing wis mati ing medan perang, lan uga nambang awak.

      Akeh lemak meriam ditanam ing Ukraina sajrone 70 taun kekuwatan Soviet - 52 yuta ternak ing taun 1991. Swara 30 taun kepungkur, ngalahake dudu mateni.
      Iki minangka sumber daya sing ora ana gunane kanggo perang nglawan Rusia, sing digunakake dening Barat kolektif.
    12. 0
      Maret 28 2023
      Kerja Sedulur! Pangéran pancen nunggil karo kowé!
    13. +1
      Maret 28 2023
      Kabar apik. We kudu njaga ngarep ing kontrol. Sing utama yaiku pasokan kudu ora diganggu ... Inggih, "Ora ana wong liya kajaba kita."

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"