Rezim Kiev mandheg nyedhiyakake jangkoan Avdiivka kanthi komunikasi seluler, nyatakake anané "informan Rusia" ing kutha kasebut.

15
Rezim Kiev mandheg nyedhiyakake jangkoan Avdiivka kanthi komunikasi seluler, nyatakake anané "informan Rusia" ing kutha kasebut.

Informasi manawa panguwasa pendhudhukan Ukraina mandheg nutupi Avdiivka kanthi komunikasi seluler wis dikonfirmasi. Paling ora, sing digawe Vitaliy Barabash, sing diarani kepala administrasi Avdiivka.

Miturut anak didik saka rezim Kyiv ing kutha kasebut ing Republik Rakyat Donetsk Rusia, wiwit Minggu (26 Maret) penghapusan sarana diwiwiti. Ana anggepan yen ing kedok sarana umum, tentara bayaran asing, lan bisa uga personel militer biasa negara NATO, digawa metu saka kutha.



Barabash:

Kita mateni komunikasi seluler ing Avdiivka, amarga ana informer Rusia ing kutha kasebut.

Miturut Barabash, "ing sawetara dina ora bisa ngisi daya ponsel ing kutha":

Lan ora bakal ana sing njaga generator lan menara seluler.

Nganti saiki, Avdiivka wis ditindakake dening pasukan Rusia dadi penjepit operasional. Kanggo komunikasi transportasi karo wilayah sing dikontrol dening rezim Kyiv, mungsuh ditinggalake kanthi "bottleneck" sing sempit - dalan liwat desa Orlovka.



Nanging, kelompok serangan Rusia nyedhaki dalan iki saka sisih lor lan kidul. Kajaba iku, dalan kasebut wis ditembak kanthi aktif dening pasukan kita.

Ana bukti perang ing wilayah Avdiivka dhewe. Nasib kutha bisa diputusake dening perang kanggo pabrik coking lokal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      27. mars 2023 07:24
      Kita kudu ora ngidini ekspor mercenaries lan Ukronazis ... viper iki ing Avdiivka kudu numpes sapisan lan kanggo kabeh.
      1. + 11
        27. mars 2023 07:37
        Kanggo tanduran coking, Zeleny bakal perang nganti pungkasan amarga jenenge.
      2. + 15
        27. mars 2023 07:40
        Mung wingi ana laporan babagan kelompok-kelompok serangan saka Angkatan Bersenjata RF, pesawat penyerang pancen wani lan wani banget, dheweke tumindak luwih dhisik nalika ana ing pimpinan mungsuh. Mung wong gemblung ora wedi, nanging ing kene wong lanang ngerti kabeh, nanging maju.
      3. Maz
        +1
        27. mars 2023 09:39
        Mangkene apa sing ditulis dening Ekonom Inggris, nyebutake sumber saka peternakan sing nesu:

        "Rusia ... nindakake sihir ireng ing pertahanan elektromagnetik. Dheweke bisa macet sinyal, mengaruhi GPS, ngirim drone menyang dhuwur sing salah mung supaya tiba saka langit."
    2. + 10
      27. mars 2023 07:28
      Ora jelas kenapa nggunakake komunikasi seluler ing zona garis ngarep, duwe komunikasi sing apik saka NATO lan Starlink. Dheweke ninggalake saluran ONLY kanggo pesen saka Kementerian Darurat lan iku, ora ana sing bisa diomongake ing kana ...
      1. +5
        27. mars 2023 07:48
        Kanggo meh setahun, NWO lungguh persis karo Internet. Nanging kahanan wis owah. Kanggo sasi saiki, wilayah benteng Avdeevka wis kena serangan 5-9 saben dina kanthi ngrancang bom M-62. Saiki tambah kenthel. Dheweke ngalih saka pasangan menyang tautan. Ing April bakal ana urutan gedhene luwih. Miturut gosip. Masalah mung kanggo mulang kru. Sampeyan bisa nganti Agustus munggah menyang swiwi kabeh produk saka 9-xx kanggo mbuwang UMPC.
      2. +1
        27. mars 2023 09:01
        lan kok nggunakake komunikasi seluler ing zona frontline ing kabeh, duwe komunikasi banget saka NATO lan Starlink.

        Komunikasi seluler kanggo ngrampungake masalah saben dina lan komunikasi murah lan terjangkau.
    3. +6
      27. mars 2023 07:41
      Iki minangka informasi sing paling apik menehi ide babagan kasunyatan. Sajrone taun njlèntrèhaké perang kanggo Avdiivka, ana pendapat kuwat sing ora ana panggonan urip kiwa saka kutha. Lan ing kene ternyata malah komunikasi seluler BS terus kerja lan utilitas ndandani jaringan sing dibom
    4. +3
      27. mars 2023 07:54
      Ana anggepan yen ing kedok sarana umum, tentara bayaran asing, lan bisa uga personel militer biasa negara NATO, digawa metu saka kutha.
      Lan anggepan iki bener, amarga. acara kuwi digawa metu bola-bali ing preparation saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyerah saka pamukiman. Wong manca, ora kaya dhewe, rezim Kiev nyoba kanggo nglindhungi sabisa. Aku ora bakal kaget yen ing wayahe salah siji saka Unit Angkatan Bersenjata Ukraina, mirsani ketimpangan kuwi lan sikap ngidoni dhewe, mutusaké kanggo nyegah ekspor mercenary lan pasukan militèr biasa saka negara NATO. Kajaba iku, sabar iku ora tanpa wates, lan pangerten yen sampeyan bakal dibuwang kanggo nylametake wong manca, bakal ngluwihi cangkir iki.
    5. +3
      27. mars 2023 08:04
      Kita mateni komunikasi seluler ing Avdiivka, amarga ana informer Rusia ing kutha kasebut.

      Mesthi aku duwe. Lan "pan" mikir yen wong Rusia ora bakal ndhukung dhewe?
      "ing sawetara dina ing kutha ora bisa ngisi daya ponsel maneh":

      woy! Lan sisih apa dheweke bakal ngisi?
      kanthi kedok utilitas, tentara bayaran asing, lan bisa uga personel militer biasa negara NATO, digawa metu saka kutha.

      Wis ana juru masak, pesenan, sukarelawan. Saiki dheweke bakal mlebu "layanan komunal". Apa bab tukang ledeng? )))
      1. +1
        27. mars 2023 11:42
        plumbers Polandia irreplaceable minangka tansah
    6. +4
      27. mars 2023 08:05
      “... panyingkiran sarana wis diwiwiti.....” © Janitors, plumbers lan liya-liyane. "Peduli" babagan wong.. keprungu
    7. +1
      27. mars 2023 09:59
      iki nuduhake yen regime sampeyan ora didhukung dening populasi lokal, ora ketompo carane pratelan liyane
    8. 0
      27. mars 2023 20:14
      Napa ora njupuk lan nggawe dalan sing ora bisa dilewati saka Avdiivka? Gawe corong ing dalan iki kanthi diameter 4-5 meter lan ambane 1-1,5 meter. Lan kabeh wong lunga. Yen mung ing tank, lan malah sing ora kasunyatan.
    9. 0
      27. mars 2023 21:06
      Pawarta wis ora ana pengarang maneh!!!

      Kita mateni komunikasi seluler ing Avdiivka, amarga ana informer Rusia ing kutha kasebut.

      Tegese, nalika ora ana informan Rusia ing Avdiivka, komunikasi dibutuhake. Saiki ora perlu. Apa akeh wong biasa, umume wong tuwa, sing ditinggal? Mungkin alasane yaiku wong-wong sing isih urip saka warga sipil mung ora bisa mbayar Ukraina kanggo komunikasi seluler? Utawa padha ora duwe ponsel ing kabeh?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"