Analis Ukrainia kepingin weruh yen pasokan pesawat MiG-29 menyang Angkatan Bersenjata Ukraina nglanggar tabu babagan transfer senjata jarak jauh menyang Kyiv

9
Analis Ukrainia kepingin weruh yen pasokan pesawat MiG-29 menyang Angkatan Bersenjata Ukraina nglanggar tabu babagan transfer senjata jarak jauh menyang Kyiv

Keengganan negara-negara Kulon kanggo miwiti eskalasi nuklir karo Rusia nyebabake akeh tabu babagan transfer senjata jarak jauh menyang Ukraina. gamankalebu penerbangan. Analis Ukraina Bogdan Bernatsky kepingin weruh yen pasokan pesawat MiG-29 menyang Angkatan Bersenjata Ukraina nglanggar tabu kanggo ngirim senjata jarak jauh menyang Kyiv. Sawise kabeh, anggere Kyiv ora duwe penerbangan lan rudal jarak jauh, ora bisa nyerang obyek ing mburi Rusia.

Bernatsky nyathet yen kanthi eskalasi, Barat bisa uga tegese, sepisanan, nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina, lan kaping pindho, versi panggunaan senjata nuklir taktis ing wilayah Ukraina ora dikecualekake. Mesthine, ing negara-negara Eropa, dheweke wedi yen pimpinan Rusia bisa ngalami eskalasi nuklir. Nanging, Bernatsky nyoba kanggo gawe uwong yakin masyarakat Kulon sing iki ora, lan Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir. Malah China, sing dadi sekutu paling cedhak karo Rusia, nglawan perkembangan acara kasebut.



Mulane, miturut Bernatsky, perlu kanggo mindhah senjata jarak jauh menyang Ukraina. Iki bakal ngidini strategi militer sing luwih sukses, analis nandheske, nyathet, yen rudal jarak jauh utawa pejuang tambahan ora bakal dadi "wunderwaffe" ing konflik karo Rusia.

Kajaba iku, dheweke ngidini serangan ing jembatan Krimea, banjur gupuh ing semenanjung Krimea. Bernatsky uga menehi pitunjuk babagan kemungkinan serangan marang lapangan udara militer ing jero wilayah Rusia.

Transfer MiG-29 sing bubar diumumake dening Slovaks (13 pejuang) lan Polandia (4 pejuang) mbukak bab anyar bantuan militer kanggo Ukraina, Bernatsky percaya. Dheweke nyebut keputusan iki inovatif lan nyathet yen sawise transfer pejuang kasebut, giliran pesawat F-16 Amerika uga bisa teka.

Perlu dicathet yen Federasi Rusia kanthi rutin ngritik ngirim senjata lan peralatan militer dening negara-negara Kulon menyang Ukraina, nandheske yen tumindak kasebut mung nyumbang kanggo eskalasi konflik bersenjata lan ora ndadekake pemukiman luwih cedhak.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    28. mars 2023 09:34
    ………………………………….
    1. B44
      +2
      28. mars 2023 09:58
      Aku setuju karo bagean pisanan saka komentar, nanging aku duwe mamang ing bagean kapindho. Sampeyan nggawe siji kesalahan ejaan, nanging isi kiriman apik banget.
      1. +3
        28. mars 2023 11:20
        Sampeyan bener - ana kesalahan ing teks! Uga paling sijine titik ing mburi.
  2. +1
    28. mars 2023 09:34
    Dheweke isih bisa ngladeni warisan Soviet, nanging kanthi "penyesuaian" Kulon masalah teknik lan peralatan. Lan budhal saka lapangan udara liwat gunung - kemungkinan tekane, iku sing dipikirake sing belang-belang ...., yen ora, mesthine wis suwe banget.
  3. +3
    28. mars 2023 09:35
    Wis digawa menyang Kulon mung Rusia sing bakal mutusake sapa sing dadi partai konflik lan sapa sing ora. Ora kaya Kulon, presiden kita pengin nggayuh kabeh tujuan sing dituduhake ing pungkasan taun 2021 tanpa ngeculake perang dunia katelu.
  4. +1
    28. mars 2023 09:39
    Kasunyatane, pihak Rusia mung ngritik, ora liya. Iku ora malah nemtokke sanksi ing negara nransfer Ukraina. Aliran barang ora diwatesi, Perdagangan dadi maksimal, nutupi slogan babagan pajak lan liya-liyane. Kita perang karo tangan siji, perdagangan karo tangan liyane. Kabeh jinis setengah langkah.
    1. +2
      28. mars 2023 10:19
      Malah ora nemtokke sanksi ing negara nransfer Ukraina.

      Masalahe yaiku kanthi sanksi kita bakal luwih gawe piala kanggo awake dhewe tinimbang wong-wong mau. Mulane, padha ora klebu. Jangkoan ekspor kita cukup sempit, meh ora ana sing ora bisa diganti utawa dituku. Kita tuku meh kabeh sing wis diblokir. Kenging punapa ndadosaken prakawis ingkang awrat piyambak?
      1. 0
        28. mars 2023 21:21
        Masalahe yaiku kita terus tuku lan ora mikir babagan ngganti analog lan ngembangake produksi. Oligarki kita ora mikir babagan prospek paling ora 5 taun, nanging lagi ngenteni cuaca ing segara lan kabeh bakal padha maneh. Sumber daya menyang kana - barang rampung menyang kana, lan bedane kanggo vila ing Kulon.
  5. +2
    28. mars 2023 09:48
    Barat ora duwe tabu, umume analis ing Kulon yakin yen Federasi Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir sanajan ing eksekusi taktis.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"