Review militèr

Zelensky: Salah sawijining sistem pertahanan udara Barat kudu diganti kaping pirang-pirang amarga gagal

11
Zelensky: Salah sawijining sistem pertahanan udara Barat kudu diganti kaping pirang-pirang amarga gagal

Dikenal yen sekutu kulon Kyiv ngirim menyang Ukraina, pisanan kabeh, lungse, lan kadhangkala rusak jinis senjata lan peralatan militèr. Dadi, meh kabeh negara ing Eropa Timur, sing tau dadi anggota blok sosialis lan kalebu ing blok Pakta Warsawa, taun kepungkur "migunakake" meh kabeh saham Soviet. gaman, maringaken menyang Angkatan Bersenjata.


Оказывается, что даже столь яро выпрашиваемые киевскими властями системы ПВО страны НАТО умудряются отдать Украине в неисправном состоянии. На это пожаловался в большом интервью, данном американской прессе во время вчерашней поездки в Сумскую область, президент Украины Владимир Зеленский.

Miturut pimpinan Ukrainia, salah sawijining negara, sing ora dijenengi, ngirim instalasi pertahanan udara sing jelas rusak menyang militer Ukraina. Akibaté, sistem rudal anti-pesawat sing ditampa saka sponsor Barat "kudu diganti maneh lan maneh." Ketoke, ijol-ijolan kasebut ditindakake ing kerangka "kewajiban jaminan" pemasok.

Kajaba iku, Zelensky ing wawancara sing padha mbantah informasi manawa Ukraina wis nampa paling ora siji baterei pertahanan udara / rudal Patriot.

Kita pancene ora duwe.

— то ли сказал правду, то ли на всякий случай соврал глава киевского режима, общаясь с журналистом в вагоне поезда Сумы-Киев.

Ing awal Maret, Asisten Sekretaris Angkatan Darat AS kanggo Akuisisi lan Peralatan Douglas Bush ngandhani Defense News manawa sistem pertahanan udara Patriot AS bisa dioperasikake ing Ukraina enggal. Dikawruhi manawa udakara 100 personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina lagi dilatih babagan pangopènan lan panggunaan sistem pertahanan udara Patriot ing salah sawijining pangkalan militer ing Amerika Serikat.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Situs web Pentagon
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. lukash66
    lukash66 29. mars 2023 15:06
    +2
    Nah, makhluk iki kabeh padha turu donya. Wong lanang ana mbengkongaken kanggo saben wong kanggo wong-wong mau, kanggo demokrasi ing saindhenging donya lan nilai euro, lan iki menehi kabeh bejat rusak.
    1. Pak X
      Pak X 29. mars 2023 15:58
      0
      Kutipan saka lukash66
      padha diwenehi kabeh rusak rusak.

      Sponsor mutusake yen dheweke ora bakal ngirim.
      Lah kok pindah buruhe?
  2. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 29. mars 2023 15:10
    +3
    "padha ora katon jaran hadiah ing tutuk", iku perlu kanggo ngganti, nanging mung kanggo nambah "mbah kaleng tomat"
    1. Nyrobsky
      Nyrobsky 29. mars 2023 15:48
      +2
      Kutipan: oleg-nekrasov-19
      "padha ora katon jaran hadiah ing tutuk", iku perlu kanggo ngganti, nanging mung kanggo nambah "mbah kaleng tomat"

      А ещё лучше, набили бы этими "банками" физиономию Вике Нуланд и заставили её сожрать всё её печенье на Майдане, после этого глядишь никаких средств ПВО и танков им бы не понадобилось.
  3. parabyd
    parabyd 29. mars 2023 15:11
    +4
    Utawa mungkin sampeyan ora duwe patriot? Yen ora, wong-wong padha mikir: ing ngendi kaliber lan bom rencana mabur bubar.
  4. dmi.pris1
    dmi.pris1 29. mars 2023 15:12
    0
    Lha kok numpak montor mabur wis...pengecut numpak sepur.. Wes wayahe wedi karo wewayangane dhewe.
  5. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 29. mars 2023 15:12
    +1
    sistem rudal anti-pesawat "kudu diganti maneh lan maneh"
    ora katon jaran hadiah ing tutuk
  6. svp67
    svp67 29. mars 2023 15:17
    +1
    Akibaté, sistem rudal anti-pesawat sing ditampa saka sponsor Barat "kudu diganti maneh lan maneh."
    Ya, ora akeh negara kaya ngono ... Sistem pertahanan udara jelas dudu Soviet, iki diwenehake kanthi ora bisa dibatalake ...
    Prancis karo Mistral, Jerman karo IRIS, Inggris lan Rapier, Spanyol karo Skyguard-Aspide lan Norwegia karo NASAMS? Utawa Polandia lan "Patriot" Amerika ditransfer menyang
  7. Horon
    Horon 29. mars 2023 16:24
    0
    Kajaba iku, Zelensky ing wawancara sing padha mbantah informasi manawa Ukraina wis nampa paling ora siji baterei pertahanan udara / rudal Patriot.

    Dadi Patriot pisanan iku kabeh! Wiwit padha resmi ngomong babagan diakoni lan dumadakan "ne yv i no fat!". Iki mung negesake gosip babagan petriot sing rusak. keprungu
  8. agoran
    agoran 29. mars 2023 18:44
    0
    Kaya ing lelucon lawas: padha menehi Sumerian loro werni logam.
    Sing siji ilang, sing siji rusak. D/b.
  9. Relawan Marek
    Relawan Marek 30. mars 2023 08:07
    0
    Apa kabeh bisa dadi asil? Banjur sampeyan nangis apa? Lan, ing kene kita ora bisa ngrusak sadurunge bakal nggawa masalah lan kerugian. Nanging, aja nangis - ayo fokus ing karusakan saka kompleks iki lan kabeh liyane.