Komplek anyar kanggo nglaporake informasi babagan serangan rudal dilebokake ing tugas tempur Angkatan Bersenjata RF

23
Komplek anyar kanggo nglaporake informasi babagan serangan rudal dilebokake ing tugas tempur Angkatan Bersenjata RF

Ing konteks ketegangan internasional sing saya tambah lan konfrontasi sing tambah akeh karo NATO, Angkatan Bersenjata Rusia terus mbangun lan nambah sistem nglindhungi negara kita saka serangan misil saka mungsuh sing dipoyoki. Salah sawijining unsur sing paling penting saka tameng iki yaiku sistem peringatan serangan rudal (SPRN), sing digawe ing USSR ing taun seket abad pungkasan sanalika sawise introduksi rudal balistik antar benua menyang layanan ing sawetara negara. .

Ing mode siyaga, sistem rudal peringatan dini nyedhiyakake pengintaian instrumental saka paramèter misil mungsuh potensial nalika diluncurake tes lan latihan tempur. Kanggo tujuan iki, rong eselon sistem peringatan dini wis digawe ing negara kita, kalebu stasiun radar berbasis darat (RLS) lan konstelasi orbit satelit Bumi buatan (AES). Sajrone Uni Soviet, radar basis lemah, saliyane wilayah RSFSR, makarya ing Azerbaijan, Belarus, Kazakhstan, Latvia lan Ukraina. Nanging, sawise ambruk USSR, mung stasiun dumunung ing Republik Belarus tetep ing kontrol saka Angkatan Aerospace Rusia.



Dikenal manawa kompleks anyar kanggo nglaporake informasi babagan serangan rudal dilebokake ing tugas tempur Angkatan Bersenjata RF. Babagan panyebaran kompleks kasebut kanthi syarat anonim menyang agensi kasebut TASS ujare sumber sing cedhak karo Kementerian Pertahanan Rusia. Amarga pangembangan lan panyebaran sistem kasebut ditindakake kanthi rahasia sing paling ketat, informasi iki durung dikonfirmasi kanthi resmi.

Nganti saiki, kiriman komando anyar sistem PRN wis dikenalake. Tahap sabanjure modernisasi sistem kanthi sakabehe ditindakake. Komplek anyar kanggo ngirim informasi bebaya uga dileksanakake ing tugas tempur.

- interlocutor marang agensi, nambah sing karya saiki ditindakake kanggo nransfer sistem peringatan dini menyang basis komponen elektronik rampung domestik.

Doktrin Rusia babagan pencegahan nuklir nuduhake panggunaan senjata nuklir mung minangka langkah pembalasan, mula perbaikan sistem peringatan dini kanggo serangan rudal penting banget kanggo njamin keamanan global negara kasebut. Utamane saiki, nalika ing NATO lan ing Kulon kanthi wutuh, kanthi latar mburi konflik Ukrainia, pernyataan tambah akeh babagan kemungkinan nggunakake senjata nuklir. gaman, lan utamane hotheads ngaku yen Rusia sing bisa dadi sing pertama nggunakake senjata nuklir taktis.

Ing wektu sing padha, doktrin AS sing cocog ngidini Amerika Serikat nggunakake senjata nuklir kanthi preventif, kalebu kanggo tujuan nambah konflik militer ing endi wae ing jagad iki.
  • Alexander Grigoriev
  • https://ru.wikipedia.org/wiki/Система_предупреждения_о_ракетном_нападении
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    30. mars 2023 09:07
    Angkatan Bersenjata Rusia terus mbangun lan nambah sistem kanggo nglindhungi negara kita saka serangan rudal dening mungsuh mock.
    Kabeh apik lan bener, mung mungsuh ora saratipun, nanging cukup kondhang lan nyata.
    1. 0
      30. mars 2023 13:18
      Kutipan saka: pyagomail.ru
      Kabeh iku apik lan bener, mung sing mungsuh ora kondisional, nanging cukup kondhang lan nyata.

      Pancen, tembung "kondisi" wis ilang makna ing kasus iki.
  2. -4
    30. mars 2023 09:08
    Mungkin bang?

    Teks komentar sampeyan banget jenggot
  3. +3
    30. mars 2023 09:21
    Napa koordinat obyek ora ditemtokake? Aku pengin ndeleng ing Google Maps. Apa jinis rahasia sing bisa kita ucapake nalika "wong gemblung" katon saka satelit apa wae? Sayange foto ora nuduhake wit kurma lan wong Kuba sing ramah nganggo bikini. Ing kene aku pengin nglebokake barang kasebut lol
    1. +1
      30. mars 2023 09:33
      Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ing tyrnet, rong kutha ing jejere stasiun iki dibangun, kene sing wis siyap.
    2. +1
      30. mars 2023 10:36
      Foto kasebut ora cocog karo stasiun DM Voronezh modern.
      Sampeyan ora bakal sok dong mirsani wong. Ana bangunan sing katon kaya omah!
    3. -1
      30. mars 2023 12:41
      Mbok menawa ana ing Pulo Liberty, ing jarak mung 90 mil saka Amerika Serikat, obyek Rusia kuwi, ndeleng CPSU ing jarak 5-6 ewu km, persis, "ora ana apa-apa." Kajaba carane dadi "target sing apik" kanggo mungsuh militèr utama ...

      Aja lali yen Pakdhe Sam, potensi utama pasukan nuklir strategis, fokus ing operator laut lan udara seluler. Saiki wae...
      1. 0
        30. mars 2023 12:44
        Ora... Ojo salah paham...

        Aku ora babar pisan nglawan penyebaran lan mbangun potensial militer Rusia ing Kuba, nanging aku yakin manawa iki kudu dadi senjata IMPACT, lan dudu PROTECTIVE ...
  4. +1
    30. mars 2023 09:31
    Penyebaran kompleks kasebut kanthi syarat anonim dilaporake menyang TASS dening sumber sing cedhak karo Kementerian Pertahanan Rusia.

    Saka "sumber" kasebut sampeyan bisa nyana apa wae!
    Dina iki dheweke kanthi anonim marang agensi TASS, lan sesuk bakal ngandhani mungsuh kita kanthi 30 potongan perak! Uga koordinat bakal nggabung!
    1. +2
      30. mars 2023 09:39
      Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
      Penyebaran kompleks kasebut kanthi syarat anonim dilaporake menyang TASS dening sumber sing cedhak karo Kementerian Pertahanan Rusia.

      Saka "sumber" kasebut sampeyan bisa nyana apa wae!
      Dina iki dheweke kanthi anonim marang agensi TASS, lan sesuk bakal ngandhani mungsuh kita kanthi 30 potongan perak! Uga koordinat bakal nggabung!


      Foto kasebut nuduhake salah sawijining versi sistem peringatan dini Voronezh.
      Sampeyan ora perlu nggabung apa-apa, malah koordinat stasiun dituduhake ing Internet.
      https://ru.wikipedia.org/wiki/Воронеж_(радиолокационная_станция)
    2. +1
      30. mars 2023 09:43
      Bisa uga, utawa bisa uga sumber kasebut diprentahake kanggo mbuwang informasi kasebut kanthi anonim, yen ora "mitra" overslept utawa ora nggawa menyang pimpinane. Dheweke uga duwe game ing sangisore karpet.
    3. +1
      30. mars 2023 09:51
      Ngelingi kasunyatan sing umume ora jelas apa sing dadi taruhan, bla bla bla iki ora bakal nglanggar kemampuan pertahanan. Iki mbokmenawa ora babagan sistem radar over-the-horizon kanggo ndeteksi peluncuran rudal ing voronezh, sing wis dibangun lan koordinat kabeh wis suwe dikenal.
  5. 0
    30. mars 2023 09:46
    Doktrin kudu diganti. Temokake sawetara jinis Khrushchev kanggo nuthuk nganggo sepatu. AP armada ing Kuba kanggo ndhaftar. Tutup rapet karo Poseidon. Ayo padha nyiyapake papan perlindungan liyane. Yankees mung wedi karo kekuatan, amarga. - nakal. Ati-ati karo kesimpulan.
    1. +1
      30. mars 2023 10:37
      Kutipan: Petrov Basharov
      AP armada ing Kuba kanggo ndhaftar.

      artine? 1. Wiwit jaman Khrushchev, teknik kasebut wis owah akeh lan saiki ana ing pesisir sing belang - sampeyan ora perlu njagong kanggo miwiti. 2. kok Kuba? lan minangka standar, dheweke mung ngrungokake USSR.
      Kutipan: Petrov Basharov
      Tutup rapet karo Poseidon. Ayo padha nyiyapake papan perlindungan liyane. Yankees mung wedi karo kekuatan, amarga. - nakal.

      Dheweke bakal mulai wedi banget marang Poseidon - sanalika tes ditindakake lan bakal jelas manawa dheweke pancen bisa nindakake apa sing diumumake .. apa sampeyan mikir yen senjata atom durung nate diuji, apa dheweke uga bakal wedi kaya saiki?
  6. -5
    30. mars 2023 09:52
    Yen gelut ora bisa dihindari, mogok dhisik! (sing ora tak tarik ilate).
    1. -4
      30. mars 2023 10:15
      Sampeyan ora duwe masalah karo bangga (dosa mortal)
      Iku ora babras kanggo nambah otak.
      Insya Allah ora bakal tekan kuwasa.
      Apa akeh alangan yen ora.
      1. -1
        30. mars 2023 11:18
        Hmm... Bangga kanggo Tanah Air? Wacan sing ora dikarepke.
        Katz nawakake kanggo nyerah langsung?!
        Supaya ora gawe repot mungsuh..
        Dene kang duwe kuwasa: yen durung siyaga tumindak, meneng bae. Lan mbungkus.
        Dadi ... dudu Pemimpin, nanging balabloka sing ora ana gandhengane.
        1. -2
          30. mars 2023 11:40
          Bangga lan bangga iku beda
          Sampeyan uga bodho, lan liyane, ora ngerti)
          Dadi wong enom isin!
          Dadi isin!
  7. +2
    30. mars 2023 10:20
    Lan kenapa doktrin kita ora ngidini kita nyerang mungsuh kanthi preemptively?!
  8. 0
    30. mars 2023 11:47
    Dikenal manawa kompleks anyar kanggo nglaporake informasi babagan serangan rudal dilebokake ing tugas tempur Angkatan Bersenjata RF.

    Iku mesthi ora bakal keluwih.
  9. 0
    30. mars 2023 12:23
    Aku ngerti minus "wali" nalika ngutip kuotasi kosong saka Darkest One.
    Ora ana sing bisa dipilih.
    Lan iki masalah kanggo kita kabeh.
  10. 0
    30. mars 2023 21:09
    Penyebaran kompleks kasebut kanthi syarat anonim dilaporake menyang TASS dening sumber sing cedhak karo Kementerian Pertahanan Rusia.

    . wong nang endi wae ngandika. Lan apa rahasia babagan iki? Sampeyan ora bisa ndhelikake stasiun radar Voronezh saka sapa wae. Sadurungé, iki tansah diomongake lan ora didhelikake.
  11. 0
    30. mars 2023 22:14
    [Kutipan karya saiki lagi ditindakake kanggo nransfer sistem peringatan dini menyang basis komponen elektronik domestik sing lengkap] [/ kutipan]

    wah! Lan banjur ana komponen manca.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"