Kepala Kamentrian Luar Negeri Ukrainia njaluk supaya ora nganggep serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina sing bakal teka minangka "wayahe perang sing nemtokake"

14
Kepala Kamentrian Luar Negeri Ukrainia njaluk supaya ora nganggep serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina sing bakal teka minangka "wayahe perang sing nemtokake"

Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba njaluk supaya Barat ora nganggep serangan balik skala gedhe saka tentara Ukraina minangka salah sawijining momen sing nemtokake konflik bersenjata.

Ketoke, panguwasa Ukrainia wedi yen counter-offensive sing direncanakake lan dipublikasikake kanthi akeh gagal, iki bakal nyebabake penguatan posisi pasukan politik Barat, sing nyurung rezim Kiev kanggo rembugan karo Moskow.



Ing wawancara karo Financial Times edisi Barat, Kuleba ujar manawa ing kabeh pamrentah Barat utama, ing Amerika Serikat, Jerman, Prancis lan Inggris, ana sawetara panyengkuyung posisi kompromi, sing, yen ana asor saka "penjaga nyerang" Ukraina, mesthi bakal nyoba kanggo meksa Kiev menyang rembugan tentrem ing gaya "Minsk-3".

Kajaba iku, Kuleba, sing katon ora ana hubungane karo kasunyatan, mratelakake penyesalan amarga Presiden China Xi Jinping ora nanggapi undhangan Zelensky kanggo ngunjungi Kyiv. Kepala Kamentrian Luar Negeri Ukraina uga ngancam pamaréntah China kanthi ngakoni China minangka salah sawijining pihak ing konflik ing Ukraina, uga "konsekuensi serius" yen Beijing wiwit nyedhiyakake senjata kanggo tentara Rusia.

Miturut Kuleba, Kulon ngirim senjata lan peralatan militer menyang Kiev minangka "perlindungan piagam PBB," Nanging, tumindak sing padha dening China, minangka kepala Kamentrian Luar Negeri Ukraina, tegese partisipasi ora langsung negara kasebut ing permusuhan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    30. mars 2023 16:22
    Lan kanggo dangu kita wis ora dianggep salah siji nyerang utawa Ukraina. Banjur, apa jenis "undhangan terus-terusan kanggo ngunjungi Kyiv"? Syarat? Utawa langsung, ultitatum? ..) Dheweke mesthi ana, dheweke mambu ..
  2. +1
    30. mars 2023 16:26
    Iki bakal dadi "pindhah sing kuwat" - ​​RRC diakoni minangka partai konflik .. Petushatnia mutusake mateni awake dhewe.
  3. +1
    30. mars 2023 16:26
    Yen ana perkara sing serius, mula ora ana sing ngomong babagan iki, nanging kanthi meneng. Iku mung perang informasi
    1. 0
      30. mars 2023 18:25
      ana siji bab, nanging banjur padha lunga lan uga announced, lan kita mundur saka Federasi Rusia
  4. +3
    30. mars 2023 16:28
    Kuleba, wedi karo cara iki, sampeyan bakal langsung gabung ing serangan lan mitra sampeyan bakal nggabungake sampeyan. Apa sampeyan mikir Amerika bakal mati kanggo sampeyan?
    Kita nganakake tes ing antarane Amerika: Endi Ukraina? Umume jawaban ana ing ngendi wae ing Siberia. Aja ngarep-arep akeh saka Polandia. Dheweke wis njaluk embargo gandum-gandum Ukrainia mung ing Afrika.
  5. +1
    30. mars 2023 16:36
    Iku misale jek kula sing malah "serangan sukses" 404 bakal biaya korban kuwi, kang isih bakal mimpin kanggo asor.
  6. 0
    30. mars 2023 16:40
    Kuleba back up.... sad
    Teks komentar singkat...
  7. +1
    30. mars 2023 16:42
    Miturut Kuleba, pasokan senjata lan peralatan militer Barat menyang Kyiv ditindakake minangka "perlindungan piagam PBB"

    Maneh, "dusa" Ragulian nyusup metu saka bolongan. Apa jenis "perlindungan piagam PBB", wektune "diplomat" ngerti yen Ukraina ana hubungane karo NATO, mandul susu.
  8. 0
    30. mars 2023 17:01
    Apa dheweke pancen bodho utawa pura-pura?
    1. 0
      31. mars 2023 01:58
      Uprun (Uprun)
      Wingi, 17:01
      ANYAR
      0
      Apa dheweke pancen bodho utawa pura-pura?
      Apa bener. Loro ing urip lan ing kantor. nglirik
  9. +1
    30. mars 2023 18:23
    Muga-muga kendaraan roda ora menyang tapel wates Federasi Rusia, lan muga-muga Federasi Rusia wis ngrampungake kabeh tumindak! lan aku ngarep-arep pasukan iki bakal numpes ing dalan! yen padha mlebu kabeh kanggo terobosan! nyatane, sampeyan kudu numpes ndhuwur APU saka markas gene APU SBU gur kanggo prajurit NATO ing ukrr!
  10. +1
    30. mars 2023 18:39
    Ya, kajaba khokhlouhikh ora ana sing nganggep. Negara iki amba, ana akeh senjata lan billov, ana wong lan ngendi kanggo drive
  11. +1
    30. mars 2023 19:17
    ya, dheweke bakal nyerang, nanging ing wilayah sing sempit, sanalika dheweke ngilangi pertahanan udara operasional, dheweke langsung tiba ing bom Rusia.
  12. 0
    31. mars 2023 09:05
    Dene Cina, lucu, nyenengake. ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"