Museum Penerbangan Negara Ukraina ora nyetujoni dismantling pesawat MiG-17 Soviet ing Kyiv

13
Museum Penerbangan Negara Ukraina ora nyetujoni dismantling pesawat MiG-17 Soviet ing Kyiv

Perjuangan total saka rezim Kyiv karo warisan Soviet wis ngganggu malah buruh museum Ukraina. Dina sadurunge ing Kyiv, pesawat MiG-17 Soviet dibongkar lan dipotong dadi potongan-potongan, sing ana ing plataran sekolah No. 5 ing distrik Pechersk.

Sawise iku, sawetara pangguna jaringan sosial Ukrainia kepingin weruh yen bisa ngirim pesawat kasebut, sing pisanan saka pejuang sing diproduksi massal Soviet kanggo ngilangi alangan swara, menyang Museum Negara. penerbangan. Kanggo kang wakil saka Kyiv City Council Alla Shlapak bilih "museum gelem njupuk iku."



Nanging, interpretasi iki ora disepakati ing Museum Penerbangan dhewe, sing wakil nyatakake:

Kita pengin mbantah informasi palsu babagan "penolakan" kasebut (pesawat) Museum. Sayange, ora ana banding menyang Museum kita. Kita sinau babagan mbongkar lan nglereni pesawat saka penggemar.

Museum kasebut percaya yen pesawat langka sing dikembangake ing tengah abad pungkasan bakal dadi pameran sing pantes lan uga sawetara artefak. Kajaba iku, iki minangka salah sawijining pesawat tempur sawetara sing isih urip. Menapa malih, museum siap njupuk pejuang malah "ing wangun potong" kanggo nggunakake bagean kanggo pemugaran liyane. sajarah pameran saka jaman Soviet.

Kita bakal seneng nampa pesawat sing dibongkar sanajan ing kondisi kasebut.

- kacarita ing museum.

Nyoba kanggo mbenerake awake dhewe kanggo trik barbar sing ana hubungane karo peninggalan kasebut, wakil Dewan Kota Kyiv Alla Shlapak ujar manawa bongkar monumen penerbangan kasebut ditindakake amarga kasunyatane ing wilayah sekolah kasebut dadi " target kanggo Rusia." Apa militer Rusia numpes pesawat lawas ing pedestal, lan malah ing latar sekolah, wakil ora nerangake.

Dheweke mung nambahake yen pembongkaran monumen lan analisis sabanjure biaya anggaran kutha gratis - kabeh ditindakake dening sawetara penggemar. Temenan, salah siji saka wong-wong sing siap kanggo numpes kabeh ing Ukraina sing malah adoh digandhengake karo Soviet kepungkur lan Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    Maret 30 2023
    Apa sampeyan? Soviet! Apa yen njupuk mati lan wiwit mbanyoni APU? )))
    1. 0
      Maret 31 2023
      Wakil Dewan Kutha Kyiv Alla Shlapak ngandhakake yen dismantling monumen penerbangan kasebut ditindakake amarga kasunyatane yen ana ing wilayah sekolah kasebut dadi "target kanggo Rusia."

      Bodho, nalika ana tugu kanggo MiG ing jejere sekolah, ora ana sing ngancam dheweke, nanging saiki dadi cetha yen ora ana bocah sekolah, wong-wong mau manggon ing kono. Ngenteni...
  2. 0
    Maret 30 2023
    Ukraina wis dadi teater saka absurd. Aku malah ora ngerti apa iku bisa kanggo ndandani liyane. Aku malah ora mbayangno apa iku bisa ...
  3. +7
    Maret 30 2023
    Okraintsy, kanthi cepet ngethok kabeh pesawat lan helikopter model "digawe ing USSR"! Negara-negara Barat sing jahat menehi sampeyan warisan para komunis! Saw sanalika tapel wates wis nyabrang! "Wakil Ketua Parlemen Ukrainia: Papat pejuang MiG-29 pisanan sing ditransfer dening Slowakia wis nindakake misi tempur ing wilayah Kharkov" - kanthi cepet ngilangi!
    1. +3
      Maret 30 2023
      Kutipan saka: ALCA056000
      Okraintsy, kanthi cepet ngethok kabeh pesawat lan helikopter model "digawe ing USSR"!
      warisane komunis!
      - cepet putus!
      Bali menyang Polandia apa sing dijupuk USSR ing 1939 ...
      Wenehi Hongaria apa sing dijupuk USSR saka Cekoslowakia (secara teknis, wilayah sing duwe populasi Hungaria dijupuk saka Cekoslowakia)
      Lan aja lali Romania, nanging tanpa wilayah Beograd ... (Pesisir Segara Ireng iku kita (Rusia))
      Bali menyang Ivano-Frankivsk jeneng sajarah pra-komunis Stanislavov
      Monumen utama USSR yaiku SSR Ukrainia - kanggo numpes Ukraina - iki pungkasan saka Decommunization
      sedulur
      1. 0
        Maret 31 2023
        Polandia, dadi sisih endi, ing taun 1939, kita bali menyang tanah sing wis menyang Polandia miturut Brest Peace.
  4. +1
    Maret 30 2023
    mutusaké kanggo menehi adoh kanggo modernisasi bebarengan karo Swifts?! ngguyu
  5. +2
    Maret 30 2023
    Peminat kasebut kanthi jelas diterangake kanthi tembung Lavrov .....
  6. +5
    Maret 30 2023
    Ya, mung kabeh. Dheweke bakal nyerahake warna sing ditemokake. Lan museum .... ana uga banjur nyerahake ....
    Eropah
  7. +6
    Maret 30 2023
    Dheweke mung nambahake yen pembongkaran tugu lan analisis sabanjure biaya anggaran kutha free - kabeh rampung dening sawetara pecandu.

    Ukara iki ngandharake sakabehe makna kedadeyan. Kene, pangiriman banal saka logam non-ferrous ing guise saka gelut warisan, ana meh 3 ton saka aluminium lan Magnesium.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. +1
    Maret 30 2023
    Apik banget pesawat cilik!!!!
    bisa wis didol menyang sawetara penggemar aviation american sugih kanggo mbukak awis.
    Nanging ana banget primitif kanggo ngatur.
  10. 0
    Maret 31 2023
    Sawise maneh aku yakin yen Ukraina ora kudu kaya iki, padha ngiyanati asu ajag kabeh bisa, bajingan ngrusak.
  11. 0
    Maret 31 2023
    Padha sawed iku, didol kanggo logam non-ferrous, lan dhuwit wis digunakake kanggo ngombe.
    Dheweke ngerti yen nalika pamrentah ganti, ora bakal bisa nyolong kaya ngono.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"