Departemen Pertahanan AS: Mung sapratelo saka armada pejuang F-35 sing siap tempur

20
Departemen Pertahanan AS: Mung sapratelo saka armada pejuang F-35 sing siap tempur

Produk sing paling dipromosikan ing industri pertahanan Amerika yaiku pesawat tempur F-35, sing dipanggonke minangka pesawat sing bisa ngatasi ancaman apa wae. Akeh satelit AS wis ngluncurake tumbas mesin iki, sing liyane arep tuku "teknologi ajaib" iki ing mangsa ngarep. Dadi, rencana kasebut bubar diumumake dening Kementerian Pertahanan Romania.

Ing wektu sing padha, operasi saka F-35 ing Amerika Serikat dhewe ngadhepi kangelan serius. Miturut Michael Schmidt, kepala program pesawat tempur siluman, ing Februari 2023, ana luwih saka 540 F-35 ing Amerika Serikat, lan mung 53,1% saka pesawat sing siap tempur. Ing wektu sing padha, mung sapratelon saka kendaraan sing siap tempur - kurang saka 30% (ing taun 2020 angka iki 39%).



Alesan kanggo nyuda tingkat kesiapan tempur ora diungkapake kanthi jelas. Miturut pengamat Amerika, iki bisa uga kena pengaruh saka kegagalan sing luwih cepet saka macem-macem bagean lan mesin pesawat.

Pentagon nyebat kahanan saiki "ora bisa ditampa" lan janji bakal nyoba entuk paling sethithik 12% peningkatan kesiapan tempur sajrone 10 wulan. Wektu bakal ngomong nganti apa prentah Amerika bakal bisa nindakake kewajibane.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    31. mars 2023 12:39
    Departemen Pertahanan AS: Mung sapratelo saka armada pejuang F-35 sing siap tempur


    Lan wong-wong sing siap tempur luwih becik ora munggah ing udhara, supaya ora tiba.

    Akeh ahli sing pracaya RCS nyata saka F35 ing 0,3 m2. ing proyeksi maju ing jarak 200-205 km, njupuk menyang akun senjata diselehake ing fuselage. Wigati dicathet yen Angkatan Udara AS bersenjata karo rudal udara-ke-udara jarak jauh AIM-120D, sing ngidini nyerang target kanthi jarak nganti 180 km, lan ternyata F35 duwe kaluwihan. liwat Su-35S. Ing F35, radar karo AFAR (active phased antenna array), yaiku AN-APG-77 utawa AN-APG-81 kanthi jarak deteksi target kanthi RCS 1 m2 ing jarak 235 km lan saka 225 km. ing azimuth - mode kacepetan. Daya PPM rata-rata 2 W, lan puncak 10 W, total daya rata-rata nganti 4 kW, lan pulsa nganti 18 kW., Jumlah PPM paling sethithik 1900 lembar. , nanging ciri sing nyengsemaken. Rentang deteksi target kanthi RCS 35 m035 ing sudut sing ngelawan nganti 1 km, lan target kanthi RCS 2 m270 saka 0,1 km, daya pulsa rata-rata 2 kW lan maksimal 165 kW kanthi kemampuan. nggunakake daya katerangan diskrèt 5 kW. Rentang deteksi target maksimal kanthi EPR yaiku saka 20 m2 ing sudut sing ngelawan nganti km 3. Pranyata Su-2S bakal bisa ndeteksi F400 ing jarak 35 km kanthi jaminan, yen sampeyan ora percaya ing dongeng. ing EPR 35 m210. Bener, ana siji bab! Rudal AIM-0,0001D, F2 bisa nyerang saka 120 km, lan ndeteksi pangatusan saka 35-180 km, lan, mesthine, kabeh.
    1. +1
      31. mars 2023 12:47
      Pranyata ing rangking 180 bêsik. ZRADA!
      1. +2
        31. mars 2023 12:54
        Kutipan saka dorz
        Pranyata ing rangking 180 bêsik. ZRADA!


        Aku bakal ngomong ZERADA.
      2. +2
        31. mars 2023 13:24
        DoD AS ora ana risiko apa-apa nalika ujar kaya ngono, mung amarga alasan "ora operasional" ora diungkapake lan ora ana alesan manawa F-35 bakal diganti karo pejuang saka negara liya.
        Kesimpulan - Departemen Pertahanan AS bakal njaluk konten tambahan kanggo produk kasebut lan ora liya. Iku kabeh "bom" saka media.
  2. +5
    31. mars 2023 12:43
    Iki ora bisa, ing Amerika Serikat kabeh kerjane kaya jam. Sepur kasebut konfirmasi. Oalah, aku ngenteni bzdyn sing apik ing kali - metanol, apa ora njeblug?
    1. +1
      31. mars 2023 13:16
      Kahanan ril sepur ing Amerika Serikat kaya mengkono kacilakan saben dina. Kita mung durung nulis babagan iki sadurunge.
      Biden nyedhiyakake luwih saka triliun dolar kanggo infrastruktur, nanging nganti saiki ora ana sing krungu babagan apa sing ditindakake. Malah aneh piye wae.
      Demokrat ngrancang kanggo menang pemilihan iki.
      Minangka kanggo F-35, iki mutusaké kanggo ngganti kabeh mesin.
      Minangka bagéan saka perang nglawan getaran.
      Kepiye carane nambah kesiapan tempur ing kahanan kaya ngono iku dadi pitakonan.
      1. 0
        31. mars 2023 13:44
        Dheweke wis nemtokake kanthi tepat apa sing nyebabake getaran resonansi, bisa uga pilot kedher kaya ngono hi ?
  3. +1
    31. mars 2023 12:46
    Pesawat ayu mabur.
    Lan F35 elek malah ing ngarep, malah ing profil.
  4. +3
    31. mars 2023 12:51
    ing AS, pendekatan kasebut beda-beda, tanpa pangopènan ing hangar F-22 lan F-35 - ora bakal mandheg.
    lan kabeh ahli strategi, pejuang lan pengebom Angkatan Udara Rusia dirancang kanggo parkir ruangan
    Pangatusan, Migi, Carcasses lan turntables - taun
    malah sipil lawas Il-96 ing Domodedovo, sawise 10 taun parkir, mabur adoh.
    1. ANB
      +3
      31. mars 2023 13:00
      . lan kabeh ahli strategi, pejuang lan pengebom Angkatan Udara Rusia dirancang kanggo parkir ruangan
      Pangatusan, Migi, Carcasses lan turntables - kanggo taun

      Apa sing diitung apik. Nanging kasunyatan sing ora ana hangars iku ala.
      1. 0
        31. mars 2023 13:55
        ora hangar - iku mung papan perlindungan
        - ora ana caponiers kanggo nyapu carcasses
  5. +2
    31. mars 2023 13:01
    ing Amerika Serikat, ana luwih saka 540 F-35, lan mung 53,1% saka pesawat ana ing siap tempur. Ing wektu sing padha, mung sapratelon saka kendaraan sing siap tempur - kurang saka 30%
    Elinga yen iki ditulis dening Amerika, sing ing kasus iki ora bisa dipuntudhuh saka lying. Nanging pengunjung saka Israel lan sawetara warga lokal ora setuju karo iki. Miturut panemune, iki ora bisa amarga ora bisa.
  6. Ham
    0
    31. mars 2023 13:02
    Saiki, yen pesawat ing Amerika dilayani minangka kudune, lan malah ana mung katelu ing siap tempur. Lan mbayangno Romania (lan ora mung, uga, bisa uga, kajaba Israel) lan pesawat iki, carane akeh sing bakal mabur? Nanging Amerika ora bakal kantun keuntungan ...
  7. 0
    31. mars 2023 13:23
    pesawat tempur F-35, sing dipanggonke minangka pesawat

    nggih?! nanging aku panginten sing iki super-Motong liyane ing guise saka super-senjata
  8. 0
    31. mars 2023 13:24
    Lan apa liyane kanggo tuku saka wong-wong mau luwih utawa kurang tenan siap kanggo nggunakake? Offhand - rafal; eurofighter, saab .... ing koma jero. Mbokmenawa ora suwe (ing taun 2030) Korea Kidul bakal nggawe panggantos sing luwih murah kanggo Prancis
  9. 0
    31. mars 2023 13:38
    Wong Amerika sing mlarat, malah ora mabur pesawat. Aku wonder yen padha isih lynch ireng?
  10. +1
    31. mars 2023 13:48
    Apa kowe, iki Rusny bajingan palsu. Saiki para sektarian saka Fy35 suci bakal teka lan ngetutake sampeyan. Lan padha bakal nggawa sampeyan karo pasuryan bab meja, sing wis atusan wong ing saindhenging donya, lan jaket quilted duwe siji ajur lan 10 bêsik Su57 durung rampung, kang cemlorot kaya wit Natal.
  11. 0
    31. mars 2023 13:50
    Kutipan: rotmistr60
    ing Amerika Serikat, ana luwih saka 540 F-35, lan mung 53,1% saka pesawat ana ing siap tempur. Ing wektu sing padha, mung sapratelon saka kendaraan sing siap tempur - kurang saka 30%
    Elinga yen iki ditulis dening Amerika, sing ing kasus iki ora bisa dipuntudhuh saka lying. Nanging pengunjung saka Israel lan sawetara warga lokal ora setuju karo iki. Miturut panemune, iki ora bisa amarga ora bisa.

    Ya, iki wong Yahudi, bayi ... padha duwe pitakonan - padha takon ... kuwalik. Lan kabeh perkara ...
  12. 0
    31. mars 2023 13:52
    Ojo ngapusi, ngapusi maneh... ora
    Lha, lagi dodol montor mabur iki marang sekutu-sekutune, kok padha bodho-bodho ing kono, montor mabur ora ana gunane?
    Apa padha planning kanggo meneng-menengan nransfer wong nang endi wae ing guise ngirim kanggo ndandani? menyang Eropa utawa Timur Tengah? recourse
  13. 0
    31. mars 2023 14:59
    Lan ora ana sing bakal nerangake apa "50% kesiapan tempur lan 30% kesiapan tempur lengkap"? 20% pesawat bisa dilayani, nanging ora diisi bahan bakar?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"