Review militèr

Angkatan Bersenjata Rusia nyerang barak Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kharkov

33
Angkatan Bersenjata Rusia nyerang barak Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kharkov

Angkatan Bersenjata RF terus nindakake serangan presisi marang target militer mungsuh, nyebabake karusakan sing signifikan marang dheweke lan nyegah upaya kanggo nyerang ing sembarang arah.


Bengi iki, miturut pukulan operasional-taktis penerbangan Pasukan Aerospace Federasi Rusia lan pasukan rudal kita nyerang sawetara fasilitas militer Angkatan Bersenjata Ukraina bebarengan, uga akumulasi peralatan lan tenaga kerja musuh ing wilayah Zaporozhye, Kharkiv, Kherson, lan ing wilayah kasebut. Slavyansk sing dikuwasani sementara (DPR).

Kangge, asor saka fasilitas militèr ing Kharkov pantes manungsa waé khusus. Barak Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak dening pukulan Angkatan Udara Rusia. Foto sing dilampirake wartawan nuduhake reruntuhan bangunan sing kobong. Kapitunan mungsuh ing tenaga kerja isih durung dingerteni.

Ing wektu sing padha, tanpa menehi katrangan babagan target hit, komando Ukrainia nglaporake sangang serangan rudal ing infrastruktur Kharkov, kanthi ora langsung ngonfirmasi laporan kekalahan target militer.

Wigati dicathet menawa wilayah Kharkiv bubar diserang kanthi rutin dening Angkatan Bersenjata RF. Iki diterangake kanthi nyatane yen Angkatan Bersenjata Ukraina aktif konsentrasi cadangan lan peralatan militer ing kana. Kajaba iku, saka arah iki militan Ukrainia ngluncurake serangan artileri ing pemukiman sing tentrem ing wilayah Belgorod.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
t.me/RtrDonetsk
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Carlos Hall
    Carlos Hall 31. mars 2023 17:28
    +9
    Tekan apik. Nanging uga perlu kanggo nyekel lètnan Zelensky
    1. Terenin
      Terenin 31. mars 2023 17:34
      + 16
      Kutipan saka Carlos Sala
      Tekan apik.

      Sampeyan kudu nggawe pukulan kasebut ing wayah wengi tanggal 23-24 Februari 2022!
      Luwih becik telat tinimbang ora nate.
    2. 4 ikit
      4 ikit 31. mars 2023 19:16
      +5
      ..... saka arah iki, militan Ukrainia ngluncurake serangan artileri ing pemukiman sing tentrem ing wilayah Belgorod.

      Ayo padha ngerti yen Banderlog bakal dipateni ing jamban.
  2. ing
    ing 31. mars 2023 17:33
    0
    kanggo pesenan - supaya operasi khusus ora katon kaya raspberry ..
    1. isv000
      isv000 1 april 2023 13:30
      +3
      Kutipan saka nin
      kanggo pesenan - supaya operasi khusus ora katon kaya raspberry ..

      Wis wektune kanggo NWO ganti jeneng dadi Kampanye Pembebasan!
      1. Saburov_Alexander53
        Saburov_Alexander53 2 april 2023 07:33
        0
        Wis wektune kanggo NWO ganti jeneng dadi Kampanye Pembebasan!
        SOP ora kaya ngono, yen sampeyan tetep nganggo singkatan. Nanging ide kasebut dikenal saka "Kampanye Besi" ing Sipil utawa "Long March" ing China. nglirik
  3. trafllot1832
    trafllot1832 31. mars 2023 17:34
    + 17
    Kang menehi kritik dening video ing tyrnet, jotosan ora apik, nanging apik banget.
    1. dmi.pris1
      dmi.pris1 31. mars 2023 17:37
      +4
      Kayane ngomong babagan penjara .... Digunakna minangka .... barak Angkatan Bersenjata Ukraina
      1. AAK
        AAK 31. mars 2023 17:43
        + 16
        Ora preduli apa iku, barak utawa zona, sing penting iku WIS ... uga, luwih "prajurit cahya" menyang peteng kanggo Bandera ... Bandera sing apik yaiku Bandera kaping 200 ...
    2. isv000
      isv000 1 april 2023 13:31
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      Kang menehi kritik dening video ing tyrnet, jotosan ora apik, nanging apik banget.

      Dibakar - diobong kanthi terang supaya ora metu!
    3. Saburov_Alexander53
      Saburov_Alexander53 2 april 2023 07:43
      +2
      Kang menehi kritik dening video ing tyrnet, jotosan ora apik, nanging apik banget.
      Ing kutha kita, tanpa SVO, sampeyan bisa motret sing padha. Reruntuhan kuwi ngadeg nganti pirang-pirang taun lan puluhan taun ing latar mburi perusahaan bekas. Lan yen ora kanggo Siberia, bisa uga amarga perang karo Jerman. Foto kasebut bisa uga "ilustratif", kaya sing asring kedadeyan saiki. Muga-muga reruntuhan nyata saka Lair Angkatan Bersenjata Ukraina katon kaya iki. eseman
  4. 1erWahrheitsMinister_1984
    1erWahrheitsMinister_1984 31. mars 2023 17:47
    +9
    Ich werde erst lacheln, wenn ich solche Nachrichten vom
    Zentrum von Kiew kalebu. der volständigen Vernichtung
    der Werchowna Rada samt "inhalt" lese...!!!
    1. begemot20091
      begemot20091 1 april 2023 20:07
      +4
      Kutipan: 1erWahrheitsMinister_1984
      Ich werde erst lacheln, wenn ich solche Nachrichten vom
      Zentrum von Kiew kalebu. der volständigen Vernichtung
      der Werchowna Rada samt "inhalt" lese...!!!


      Aku ora bakal mesem nganti krungu kabar kaya ngono
      Pusat Kyiv nganti karusakan lengkap
      Rada Verkhovna maca "isi" uga ...!!!
  5. Wiji2014
    Wiji2014 31. mars 2023 17:58
    -21
    Ing wiwitan NWO, ana urutan gedhene serangan liyane, dadi apa ??? Digulung maneh karo bang ing meh kabeh arah. Dheweke entuk energi, dadi apa ??? Rusak opo opo??? Soko ora katon weakening potensial saka Ukraina. Utawa wong-wong mau ana sawetara strands luwih kuwat tinimbang tentara kita???!!! Lan saiki kita ngenteni serangan lan kita serius ngrembug apa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa nembus lan ngalahake AS. PIYE IKI!!!??? APA STRATEGI KITA? ING GRINDING???!!! Carane ora nggiling dhewe !!!
    1. topol717
      topol717 31. mars 2023 18:16
      0
      Kutipan: Sid2014
      Ing wiwitan NWO, ana urutan gedhene serangan liyane, dadi apa ???
      Lan ing ngendi bukti-bukti babagan pukulan taun kepungkur, kabeh wong ngerti yen dheweke wiwit sawise jembatan Krimea.
      Kutipan: Sid2014
      Dheweke entuk energi, dadi apa??? Rusak opo opo???
      Apa tujuane ngrusak? Utawa maca ndhuwur - Sawise serangan teroris ing kreteg Crimean.
      Kutipan: Sid2014
      Lan saiki kita ngenteni serangan lan kita serius ngrembug apa Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa nembus lan ngalahake AS.
      Sampeyan sing ngenteni lan ngrembug. Nanging kita ora ngenteni, amarga dheweke ora ngomong babagan serangan ing saben pojok. Iki utamané kanggo sampeyan, padha ngomong bab nyerang.
      1. Argon
        Argon 31. mars 2023 18:24
        +2
        Iki carane sampeyan nanggapi cissist. Sampeyan mbuwang wektu.
    2. Kabeh Diplomat
      Kabeh Diplomat 31. mars 2023 18:34
      -8
      We are ngenteni Zelya kanggo gencatan senjata lan njagong mudhun ing meja rembugan. Kita ora ngimpi liyane.
      1. Alex_ekb
        Alex_ekb 31. mars 2023 18:55
        +2
        Aku tak VO - ing PN lan RV kanggo
        opo iki?
        --------------------------------------------
      2. kaban7
        kaban7 1 april 2023 19:11
        +4
        Rembugan bisa dadi mung siji jinis - kapitulasi saka Ukrofascists!
  6. mateni fasis
    mateni fasis 31. mars 2023 18:20
    +5
    Uga rampung hit. Muga-muga kita entuk asil sing direncanakake lan akeh banderlog sing lunga ketemu karo idola Bandera.
    1. isv000
      isv000 1 april 2023 13:32
      +3
      Kutipan: mateni fasis
      Uga rampung hit. Muga-muga kita entuk asil sing direncanakake lan akeh banderlog sing lunga ketemu karo idola Bandera.

      Bandera wis nampa janjian - tambah akeh sing pengin ketemu.
  7. wuh wuh
    wuh wuh 31. mars 2023 18:46
    -5
    Apa Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kharkov adhedhasar ing barak kaya ing jaman tentrem? belay
    1. Ratibor_A
      Ratibor_A 31. mars 2023 19:20
      + 12
      Dheweke ora kaya kidang ing ara-ara ing musim dingin, padha ngetok pangonan kanthi hooves saka snowdrifts lan turu ing kono.
    2. igorbrsv
      igorbrsv 1 april 2023 20:29
      +1
      . Apa Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kharkov adhedhasar ing barak kaya ing jaman tentrem? belay

      Ngendi kudune?
      Ing zona frontline, quartered. Lan Kharkiv adoh. Ing ngendi padha manggon? Dheweke terus-terusan didorong bolak-balik. Go Pick munggah. Sapa langsung menyang ngarep, sing menehi ganti rugi kanggo kerugian. Lan yen umume mobilized. Kuwi mung ing institusi kuwi minangka pakunjaran lan tetep. Supaya ora mlayu
  8. nord11
    nord11 31. mars 2023 20:06
    +8
    Ya, kita ngenteni pesen saka Kiev yen pabrik-pawon bayi kanggo bocah-bocah yatim piatu lan gudang popok lan popok wis dirusak kanthi jahat.
  9. wladimirjankov
    wladimirjankov 31. mars 2023 20:09
    +6
    Sampeyan perlu kanggo njaluk watara lan njupuk luwih cepet saka Kharkov.
    1. Lapa
      Lapa 1 april 2023 05:45
      -7
      Sampeyan perlu kanggo njupuk Kharkiv luwih cepet.

      Ora bakal ana "njupuk Kharkiv". Ing kasus apa wae, limang nganti wolung taun sabanjure.
      Negosiasi bakal diwiwiti ing Mei, ing musim gugur bakal ana sawetara jinis "Minsk v.xx"
  10. Alexey G
    Alexey G 1 april 2023 02:14
    +3
    Mbokmenawa bom winged uga makarya ing kene? Yèn mangkono, iku nyengsemaken. Katon kaya patah tulang!
    1. isv000
      isv000 1 april 2023 13:34
      +1
      Kutipan: Alexey G
      Mbokmenawa bom winged uga makarya ing kene? Yèn mangkono, iku nyengsemaken. Katon kaya patah tulang!

      Bom-bom iki ketoke ora katon kanggo kita, mula kita ngirim menyang sapa wae. Kali iki kaklam entuk!
  11. Sergei N 58912062
    Sergei N 58912062 1 april 2023 22:59
    +1
    Muga-muga sawise jotosan iki, ora sawetara x .... x pahlawan Ukraina lunga menyang Bandera.
  12. Fangaro
    Fangaro 1 april 2023 23:20
    +1
    Angkatan Bersenjata Rusia nyerang barak Angkatan Bersenjata Ukraina ing Kharkov

    Apa iku unik? Warta sing pantes? Apa VO kehabisan penulis sing ora bisa nyusun huruf dadi tembung? Apa VO bisa ngunggahake utawa ngunggahake ragad, utawa nawakake wong anyar kanggo nerbitake warta?
  13. Vladimir Dmitrievich Burtsev
    Vladimir Dmitrievich Burtsev 2 april 2023 12:49
    0
    Saiki wis wektune kanggo ngrusak saluran pasokan senjata Barat menyang papan-papan permusuhan ing Ukraina wétan, wektune kanggo numpes kabeh komunikasi ing alun-alun, ing ngendi senjata Barat dikirim tanpa gangguan sak jam menyang panggonan. saka permusuhan ing wétan Ukraina. Saben uwong wis temen maujud sing, pisanan kabeh, decommissioning kreteg tengen Dnieper iku penting. Iki kok durung rampung?! Planning bom lan Iskanders ing unsur bisa nindakake iki ing siji dina.
  14. Danila Rastorguev
    Danila Rastorguev 3 april 2023 18:25
    0
    Kharkov kudu diserang nganti suwe ing mangsa panas sabanjure.