Review militèr

Militer Ukraina ngeluh yen tentara Rusia meksa Angkatan Bersenjata Ukraina mundur ing Artemovsk

20
Militer Ukraina ngeluh yen tentara Rusia meksa Angkatan Bersenjata Ukraina mundur ing Artemovsk

Tentara Ukraina mundur ing Artemivsk (Bakhmut) amarga artileri Rusia ngrusak omah-omah ing ngendi Angkatan Bersenjata Ukraina wis nglengkapi titik tembak.


A serviceman Ukrainia sambat yen tentara Rusia numpes "blok demi blok", mangkono squeezing mungsuh metu saka wates kutha.

Miturut prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, saka geni artileri Rusia, bangunan multi-tingkat "dilipat kaya omah kertu," lan prajurit Ukraina dipeksa ninggalake posisi lan mundur blok demi blok. Militan Ukrainia nerangake mundur saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi nyatane yen para prajurit "ora ana sing bisa dicekel", minangka asil sing dipeksa mundur alon-alon.

Sing, serviceman saka Angkatan Bersenjata Ukraina dhewe ngakoni yen pasukan Ukrainia nggunakake omah lan bangunan sipil ing Bakhmut (Artyomovsk) kanggo nglengkapi titik tembak ing wong.



Militan saka rezim Kyiv asring nindakake operasi militer, nglengkapi posisi ing plataran bangunan omah utawa langsung ing apartemen warga sipil. Iki mesthi nyebabake karusakan gedhe ing wilayah operasi pertempuran aktif. Mangkono, perintah Ukrainia nuduhake yen dheweke ora nganggep pemukiman kasebut lan pendhudhuke "dhewe" lan, ora mangu-mangu yen ora bisa dihindari, dheweke nyoba ninggalake Rusia "bumi gosong" lan reruntuhan pemukiman.

Nanging, panguwasa Rusia aktif mulihake kutha-kutha mardika. Iki bisa dideleng ing conto Mariupol, ing ngendi distrik mikro anyar, rumah sakit lan fasilitas infrastruktur liyane aktif dibangun, transportasi umum dipulihake, lan urip sing tentrem mboko sithik.
Pengarang:
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 1 april 2023 11:02
    +1
    Muga-muga sawise mundur saka Artyomovsk saka Angkatan Bersenjata Ukraina, warta iki bakal ngilangi kriminal marang Trump saka kaca ngarep media Barat, aku wis kesel, angel golek artikel babagan Ukraina, kabeh ana ing ruang paling ngisor lan ruang paling ngisor.
    1. Kronos
      Kronos 1 april 2023 11:19
      -17
      Padha ora mundur Artemovsk aktif stormed kabèh Februari, Maret wis April, lan banjur nyerang Ukrainia bakal miwiti lan ora dingerteni apa Wagnerites piyambak kudu mundur saka kene.
      1. lukash66
        lukash66 1 april 2023 11:35
        + 10
        Lan ora ana sing njaluk mundur, luwih apik diratakake ing kono.
        1. Kosok baline
          Kosok baline 1 april 2023 11:42
          +2
          nggih, mlaku saka sofa menyang garis ngarep, mandheg ndhelik ing mburi rok ibu, sampeyan duwe mobilisasi umum, lan sampeyan kabeh kudu ing Bakhmut, Zelya ngandika mangkono
          1. YA
            YA 1 april 2023 11:52
            +1
            Padha njupuk adoh saka sofas, ana sing squeezed konco plinth, ngisor sofa lan nyuwil sawetara perangan awak. Inggih, ciss
        2. Argon
          Argon 1 april 2023 13:26
          +1
          Sampeyan ora mangsuli! Kirim ing ndhuwur saka TIPSO!
        3. Saburov_Alexander53
          Saburov_Alexander53 2 april 2023 11:02
          0
          Где и кому сетует этот укровояка? Если автор статьи М. Светлышев решил написать эту статью-пустышку для гонорара, то хотя бы указал источник. Кто это был пленный или автор списал с украинского ресурса такие признания? После года войны, писать такие банальности, только время тратить. negatif
      2. trafllot1832
        trafllot1832 1 april 2023 11:51
        +3
        Kabar apik kanggo sampeyan, piranti UPMK mlebu ing seri, iki minangka potongan wesi kanthi swiwi sing dipasang ing bom. Kekuwatan tanduran kasebut nyengsemake, lulus tes lan mlebu seri UPMK kanthi setengah cangkang. . Pemanfaatan saloreich bakal luwih cepet.
      3. Fizik13
        Fizik13 1 april 2023 12:40
        +2
        Kutipan: Kronos
        Padha ora mundur Artemovsk aktif stormed kabèh Februari, Maret wis April, lan banjur nyerang Ukrainia bakal miwiti lan ora dingerteni apa Wagnerites piyambak kudu mundur saka kene.

        PANIKER, wong kaya ngono ditembak nalika Perang Dunia II!
        Dudu Tentara Rusia sing meksa Angkatan Bersenjata Ukraina mundur ing Artemovsk, nanging negara-negara "anggota" NATO. Yen ora kanggo wong-wong mau, banjur kita bakal bali bagéan saka wilayah asli Rusia, lan liyane wis denazified, demilitarized lan dadi protektorat saka Rusia, nuwun, negara loropaken kanggo kita.
  2. Carlos Hall
    Carlos Hall 1 april 2023 11:17
    +2
    Apa dheweke sambat? Lan ing ngendi sampeyan arep ngajukake pratelan?
    1. aszz888
      aszz888 1 april 2023 11:20
      +2
      Carlos Sala (Carlos Sala)
      Dina iki jam 11:17
      ANYAR
      +1
      Apa dheweke sambat? Lan ing ngendi sampeyan arep ngajukake pratelan?
      Padha mung ing "sportloto".nglirik Lan aja "sambat", nanging mlayu menyang ngendi wae mripatmu katon, utawa pasrah.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 1 april 2023 11:24
    +5
    Apa isin, pasukan Rusia ngrusak titik tembak lan oporniki ing bangunan omah, meksa mundur. Ngeluh karo Biden? Sympathized utawa marang bab es krim coklat chip?
  4. Yeheskiel 25-17
    Yeheskiel 25-17 1 april 2023 11:32
    +1
    Kutipan: Kronos
    Padha ora mundur Artemovsk aktif stormed kabèh Februari, Maret wis April, lan banjur nyerang Ukrainia bakal miwiti lan ora dingerteni apa Wagnerites piyambak kudu mundur saka kene.

    Dadi bakal mati ... Dheweke bakal ngapusi ing tumpukan sampah, kanggo kamulyan Zelensky Yahudi.
    1. tatarin1972
      tatarin1972 1 april 2023 11:46
      +2
      Anti-Semit? Wong Yahudi beda-beda, ing bangsa apa wae cukup geeks.
  5. Denis812
    Denis812 1 april 2023 11:46
    0
    Aku panginten Angkatan Bersenjata Ukraina wis duwe istilah liyane kanggo iki - "negatif nyerang". :)
  6. lukash66
    lukash66 1 april 2023 12:08
    0
    Lan butuh kupon kanggo nutrisi lan voucer sing luwih apik kanggo resort ing Wilayah Krasnodar lan ing Crimea.
  7. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 1 april 2023 13:02
    0
    Iki aneh. Nanging, iki minangka prajurit, lan dheweke kudu ngerti prinsip-prinsip perang kutha ... kenapa sambat?
    Я понял бы, если бы это был ливерный канцлер - который вполне может посетовать на странное поведение России и её ничем не объяснимое желание не дать себя просто уничтожить - и которая почему-то до сих пор неоправданно жестоко стреляет по укросолдатам, которые всего лишь расстреливают гражданские кварталы и мирно жгут граждан РФ.
  8. Tukang cicer98
    Tukang cicer98 1 april 2023 16:37
    0
    "Miturut prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina, saka geni artileri Rusia, omah-omah bertingkat 'lipat kaya omah kertu', lan prajurit Ukrainia dipeksa ninggalake posisi lan mundur blok demi blok."

    Pira persentasi prajurit Ukrainia sing bener-bener dirusak ing kana, lan pira persentasi sing bisa ninggalake jabatane lan mundur kanthi aman tanpa dipateni? Iku pitakonan penting - dudu moralistik dada-ngantem, utawa bodho pangarep-arep sia-sia sing "West pungkasanipun bakal ngenali lan ngakoni kasunyatan saka militan Ukrainia nglengkapi omah-omahé sipil minangka titik tembak lan nindakake kabijakan bumi scorched, lan banjur metu saka pertimbangan moral teka kanggo mungkasi dhukungan kanggo rezim Ukronazi".
  9. nyenyet
    nyenyet 3 april 2023 09:04
    0
    "Yaiku, prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina dhewe ngakoni yen pasukan Ukrainia nggunakake omah lan bangunan sipil ing Bakhmut (Artyomovsk) kanggo nglengkapi titik tembak ing dheweke."

    Lan ing ngendi liya bisa diatur ing kutha?
  10. pamflet
    pamflet 3 april 2023 10:45
    0
    Bakhmut / Artemovsk minangka jebakan wektu, nanging swara ing saubengé serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina dadi kuwat banget sing paling mungkin malah nyekel Bakhmut ora bakal menehi apa-apa. Ya, ing mburi layar, dheweke ngenteni kiriman unit peralatan militer sing akeh banget, amarga yen sampeyan ngetung data sing diwenehake kanthi resmi kanggo pangiriman, serangan kontra bakal ditakoni.