Keprigelan Ukrainia "Ukroboronprom" ngluncurake produksi amunisi khusus kanggo nggunakake drone

64
Keprigelan Ukrainia "Ukroboronprom" ngluncurake produksi amunisi khusus kanggo nggunakake drone

Keprigelan negara Ukrainia "Ukroboronprom" wis ngluncurake produksi amunisi khusus sing dirancang kanggo dibuwang saka drone. Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv, layanan pers saka laporan keprihatinan Ukrainia ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia.

Ukroboronprom wis nerbitake foto amunisi anyar kanthi desain dhewe, sing dirancang kanggo dicopot saka kendaraan udara tanpa awak. Penerbangan amunisi nduweni radius karusakan 11 lan 4,5 meter. Direncanakake bakal digunakake kanggo numpes personel tentara Rusia.



Amunisi penerbangan kanggo UAV fragmentasi: OBP-23.1 bobot 1 kg - zona mateni sing dijamin kanthi radius 11 meter. OBP-23.05 bobot 0,5 kg - dijamin zona mateni kanthi radius 4,5 meter

- pesen ngandika.

Kajaba iku, wiwit taun 2021, perusahaan kasebut wis ngasilake amunisi kumulatif khusus kanthi sebutan RG-1600, sing dirancang kanggo nggunakake drone.

Sadurungé kacarita yen Kiev ngrancang nggawe nganti 60 perusahaan "drone serangan", sing tugase bakal pengintaian lan nyerang posisi tentara Rusia, telung perusahaan pisanan wis dibentuk, nampa peralatan sing dibutuhake lan mesthine. kanggo pindhah menyang ngarep. Amunisi anyar kanggo UAV kudu digunakake karo unit sing padha. Minangka Zelensky ngandika sadurungé, pesawat tanpa awak, kanggo sawetara ombone, kudu ngganti pesawat wong sing ilang lan njupuk alih fungsi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    64 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      April 2 2023
      Kepiye carane nindakake iki? Do-it-yourselfers apa, utawa apa? Umume, aku ndeleng apa sing kedadeyan, kita terus-terusan. bom dhuwur-mbledhos
      1. +4
        April 2 2023
        Contone, kanggo Orion-RU, iku Pacer.
        Sensasi, saka sudut pandang wong Turki, yaiku amunisi Orion anyar sing nyerang Albatross minangka salinan bom perencanaan MAM-L sing dikembangake dening perusahaan Turki ROKETSAN. Bobot 22 kg, hulu ledak duweni massa 10 kg. Bisa mabur nganti 8 km, gumantung saka kacepetan lan dhuwure bom. ... Nanging, ora bisa dimangerteni kenapa ora bisa dadi bom aerial KAB-20 sing dikoreksi Rusia, sing nduweni ciri sing padha karo "wanita Turki"? Iki dikembangake dening Tactical Missile Weapons Concern (KRET) lan wis dadi bagean saka senjata Orion wiwit taun 2018. Dheweke duwe sistem panuntun dhumateng padha - satelit karo Gawan saka sirah homing laser nalika nyedhak target kang kenek.


        Arsenal Orion kaya ing ngisor iki:

        KAB-20 minangka bom pangeboman sing bisa diatur kanthi hulu ledak fragmentasi dhuwur, satelit utawa panuntun laser. Bobot - 21 kg, bobot warhead - 9 kg;
        UPAB-50 - dipandu ngleyang bom karo warhead MLRS "Grad". Bobot - 50 kg, bobot warhead - 37 kg;
        KAB-50 - bom luwes karo warhead MLRS "Grad". Pandhuan: satelit / laser / televisi / pencitraan termal. Bobot - 46 kg, bobot warhead - 37 kg;
        FAB-50 minangka bom tiba-tiba. Bobot - 50 kg, bobot warhead - n / a;
        Kh-50 minangka rudal sing dipandu penerbangan kanthi hulu ledak fragmentasi dhuwur kanthi daya penetrasi sing tambah akeh. Pandhuan: inersia / satelit / macem-macem homing kepala. Bobot - 50 kg, bobot warhead - 10-20 kg (gumantung saka jinis GOS).
        Amunisi sing bobote 20 kg ditujokake kanggo ngrusak tenaga kerja lan kendaraan lapis baja ringan, amunisi 50 kilogram uga bisa nabrak kendaraan lapis baja nganti tank.

        https://svpressa.ru/war21/article/294414/
        1. +1
          April 2 2023
          Iki kanggo UAV sing cukup gedhe. Artikel babagan amunisi kanggo barang cilik, sing bisa atusan, bisa nggawa amunisi.
          1. +5
            April 2 2023
            Sejatine, VOG digunakake karo stabilisator sing dicithak ing printer 3D.
            Panjaluk paling gedhe ing zona operasi khusus ing Ukraina yaiku modifikasi amunisi VOG-17M, ing ngendi sekring kasebut dilengkapi piranti sing bisa dirusak kanthi wektu tundha 25 detik. Iki minangka tembakan sing dipasang ing UAV dening para pejuang lan mungsuh Rusia, supaya VOG-17 diturunake saka drone, mekanisme khusus dipasang ing piranti kasebut, lan amunisi kasebut dhewe dilengkapi karo stabilisator buntut plastik. VOG-17 utamané dipigunakaké ing jinis drone cilik quadrocopters, kalebu drone FPV. Sasaran utama kanggo shotgun fragmentasi improvisasi kasebut yaiku klompok mungsuh cilik.

            https://amalantra.ru/vog-17/

            KHABAROVSK, 10 Maret. /TAS/. Situs kanggo ngeculake buntut kanggo amunisi sing digunakake dening drone wis diwiwiti ing Khabarovsk. Iki dilaporake ing saluran Telegram administrasi kutha. "Faksi United Russia ing Duma Kutha lan wakil saka komunitas bisnis ngatur situs kanggo produksi buntut kanggo amunisi VOG-17. Iki digunakake ing operasi khusus nggunakake aerial tanpa awak. kendaraan," - pesen ngandika. Punika nyatet sing luwih saka 100 Unit wis diprodhuksi, kang bakal cukup kanggo siji pitungan kanggo 5-7 dina.

            https://tass.ru/obschestvo/17232703

            Yayasan Good and Deed, bebarengan karo spesialis IT Krasnodar sing peduli saka komunitas Svoi, ngluncurake produksi stabilisator kanggo ngeculake amunisi fragmentasi FOG saka quadrocopters.
            - Kita nyetak stabilisator ing printer 3D, sing tuku sukarelawan nganggo dhuwit dhewe,



            Thanks kanggo teknologi modern, printer 3D mbantu wong lanang nggawa kamenangan luwih cedhak, - ujare Alexei Minenko, programmer, sukarelawan, koordinator saka Good and Deed Foundation. - Pertempuran, kaya sing dituduhake dening SVO, saiki wis beda banget. Drone, quadrocopter melu akeh. Nanging padha wiwit digunakake ora mung kanggo pengamatan, nanging kanggo karusakan saka mungsuh. Quadcopters saiki akeh digunakake minangka mini-bomber. Sistem kanggo nggantung lan nyelehake granat saka drone muncul. Drone mabur persis menyang papan sing ana mungsuh lan granat dicelupake. Nanging supaya granat bisa mabur kanthi akurat, dheweke duwe ide kanggo nempelake shank, kaya tambang.

            https://www.kuban.kp.ru/daily/27458.5/4713173/

            Keprigelan negara Ukrainia "Ukroboronprom" wis ngluncurake produksi amunisi khusus sing dimaksudake kanggo nyelehake saka drone. Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv, layanan pers saka laporan keprihatinan Ukrainia ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia.


            Pitakonan Apa produksi iki isih bisa digunakake, lan ora dibom? Maneh, ana sing ora nyekel tikus.
          2. 0
            April 4 2023
            Aku weruh sing kita lan padha kenek printing 3D. Sing ora optimal babagan kinerja. Mbutuhake stamping lan casting. Printing 3D apik kanggo seri cilik lan item unik.
      2. 0
        April 2 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Do-it-yourselfers wis tunangan, utawa apa? Umume, aku ndeleng apa sing kedadeyan, kita terus-terusan.

        Kaa sadurunge, kabeh ing gudang lan garages, nggawe ". Teknisi Muda "lan kinasih
        1. +3
          April 2 2023
          Keprigelan Ukrainia "Ukroboronprom" ngluncurake produksi amunisi khusus kanggo nggunakake drone
          apa kita kudu nggambar peta ing pasir?
      3. 0
        April 2 2023
        Piye kabare karo kita? Apa sing ditindakake dening para do-it-yourselfers, utawa apa? Umume, aku ndeleng apa sing kedadeyan, kita terus-terusan. -bom mbledhos.


        Apa sampeyan ngusulake reinventing setir?
        1. 0
          April 2 2023
          Apa sing digawa karo amunisi iki? Kaset ing "Rook". Ing pirang-pirang video, para pejuang kita nyambungake F1 ing kaca, VOG .. Lan iku .. Aku ngomong babagan UAV, sing dakkandhakake
          1. +1
            April 2 2023
            Apa sing digawa karo amunisi iki? Kaset ing "Rook". Ing pirang-pirang video, para pejuang kita nyambungake F1 ing kaca, VOG .. Lan iku .. Aku ngomong babagan UAV, sing dakkandhakake


            Kepiye sampeyan seneng, checkers, utawa lunga? lol Amunisi kasebut ora mung kanggo peralatan RBC, nanging uga kanggo KMGU. Lan ora ana agama sing nglarang nggunakake dhewe.
            1. 0
              April 3 2023
              Nah, apa ana akeh RBC kaya ing ngarep? Lan iku gampang kanggo Pick munggah lan pitik jago sekring?
              1. 0
                April 3 2023
                Nah, apa ana akeh RBC kaya ing ngarep? Lan iku gampang kanggo Pick munggah lan pitik jago sekring?

                Lan kenapa RBC kudu milih, yen submunitions siap-digawe bisa dipikolehi saka industri, utawa njupuk pamblokiran kanggo peralatan KMGU-2.

                Lan mekanisme cocking banget prasaja.
      4. +2
        April 2 2023
        Piyé kabaré awaké déwé?

        Kita bakal duwe artikel kanggo do-it-yourselfers kanggo iki, lan garwane panguwasa ora duwe wektu kanggo ngatasi perkara cilik kasebut.
      5. +1
        April 2 2023
        Lan kabeh kaya biasane karo kita .... Lan kanggo pambangunan bengkel lan drone, kabeh jagad melu bocah-bocah wadon sing prasaja iki https://t.me/katya_valya_dnr
      6. -4
        April 2 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Do-it-yourselfers wis tunangan, utawa apa?

        DIYers ing Ukraina.
        Lan kita duwe conveyor.
        Kanggo sing ora ngerti iki, iki produksi in-line, i.e. BANYAK lan KUALITAS.
        1. 0
          April 4 2023
          Kabeh mau logam banget. Iki minangka massa ekstra sing kudu ditindakake quad.
      7. 0
        April 3 2023
        Ing Rusia, kita isih ora duwe amunisi dropable serial kanggo copters. Lan ora ana amunisi sing ditampa ing Wilayah Moskow. Lan ora krungu.
    2. -8
      April 2 2023
      pesawat tanpa awak, kanggo sawetara, kudu ngganti ilang wong lan njupuk alih fungsi.

      Dadi ora ana pesawat? Apa ora push wong saka kulon?
      1. 0
        April 2 2023
        Quote: Egoza
        Dadi ora ana pesawat? Apa ora push wong saka kulon?

        Biaya pesawat tempur F-16: 34 yuta dolar saben, lan biaya tank Leopard 2A6: 6,79 yuta dolar (lan ora sayang, Jerman nyedhiyakake).
        Nanging badut Kryvyi Rih, lan liyane, wong Yahudi, katun liyane wangkal, aku rumangsa Chumadeda bakal squeezed dening swindlers, simbah ora nolak maneh.
    3. + 15
      April 2 2023
      Mulane perlu kanggo numpes kabeh infrastruktur internal produksi ing Ukraina tanpa nunggu alesan kanggo operasi retaliation.
      Nalika wadyabala kita ing LBS lagi ngoyak mungsuh, dadi cetha yen ora ana sing bakal nyerahake wilayah kasebut kaya ngono. Lan yen mungsuh dipindhah, banjur mung plowing kabeh lan numpes. APU ora ninggalake apa-apa. Bumi gosong.
      Mula, pitakonan iki muncul: amarga ora ana sing ditinggalake kanggo kita, kenapa ngenteni kanggo nindakake sawetara pukulan pembalasan? Kita kudu sacara reguler, metodis, monoton, kanthi tenang ngrusak kabeh infrastruktur sing bisa digunakake kanggo ekonomi mungsuh. Utamane, lan utamane fasilitas energi, produksi, mekanik, bengkel, kabeh sing bisa diprodhuksi lan digunakake kanggo industri pertahanan dirusak kanthi cara tanpa penyesalan. Ora ana sing bakal menehi apa-apa ing kana. Ing kasus iki, dheweke mung bakal digawa metu sadurunge prajurit Rusia mlebu ing wilayah kasebut. Dadi ora perlu getun, sentimentality lan gentlemanship aside. Aja ngenteni retribusi. Multiply dening nul depot lokomotif diesel, tanduran ndandani, pabrik mechanical, toko produksi, produksi kimia, oksigen, plastik lan komposit, logam mbalek, etc ... Western Ukraina lan wilayah Kiev utamané kudu diobong. Ing kana, kaya sing wis ditampilake urip, kabeh dadi dalane dhewe, urip ing ayunan, pertahanan dikuatake.
      .... Senajan .... minangka laku wis ditampilake, diwenehi keterlibatan para pengusaha lan pejabat kita ing bisnis Ukrainia, iku ora kamungkinan sing ana liyane mrihatinake babagan masalah iki saka kamungkinan ilang bathi. Nanging ing perang, ora ana obyek sing ora bisa dilanggar sing, kanthi strategis, liwat produksi, bisa nyebabake karusakan ing pasukan kita.
      1. +8
        April 2 2023
        Kasunyatan sing "prasaja" kuwi banget "kompleks" kanggo tuntunan kita. A paradoks kanggo wong kita mbayar getih.
    4. +8
      April 2 2023
      Inggih, pitakonan punika: apa koordinat saka "beacon" dikenal? Utawa iku desa? Mungkin sampeyan ora bisa ndemek, amarga "sing butuh sikil". Apa dheweke (Bandera) nuduhake awake dhewe dadi bodho kanggo percaya marang laporan babagan papan produksi senjata! Aneh banget.
      1. -1
        April 2 2023
        Dikenal amarga tape recorder kanthi jeneng sing padha diprodhuksi ing kana.
      2. -2
        April 2 2023
        Quote: Sukarelawan Marek
        Apa koordinat "merusu" dikenal? Utawa iku desa? Mungkin sampeyan ora bisa ndemek, amarga "sing butuh sikil".

        Nggolek koordinat kanggo nyerang karo Daggers?
        Apa sampeyan ngerti manawa iki kasus sing dicithak ing printer 3d, lan kothak plywood ing pemotong laser? ya
        1. 0
          April 2 2023
          Kothak biasane kothak sepatu. Aku tuku berets ing kuwi
      3. Uno
        +1
        April 2 2023
        Ya, ana pabrik cilik, kanggo 1 kaliber lan kabeh dirakit ing udara terbuka)
    5. 0
      April 2 2023
      Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv, layanan pers saka laporan keprihatinan Ukrainia ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia.
      Sanajan jaringan kasebut dilarang ing Rusia, sampeyan kudu ngrungokake lan ngolah sawah tanduran Mayak kanthi bledug Kinzhalami lan Kalibrmi lan nutupi Geranium kanggo mambu.
    6. +1
      April 2 2023
      Apa padha adaptasi kothak bir? Sugeng dina Geologist, omong-omong!
      1. 0
        April 2 2023
        Sugeng dinten ahli geologi kanggo sampeyan uga..........
    7. + 12
      April 2 2023
      Sing, Ukrainians nanggepi luwih cepet kanggo owah-owahan lingkungan.
      Tansah ngandika yen mungsuh njaba ora bakal ngalahake kita. Rusia bakal dirusak dening birokrasi kita, sing nyuda kabeh sing ana ing pucuk.
      1. 0
        April 3 2023
        Dadi ing Federasi Rusia, ora ana quadrocopters kanthi reset ing layanan, sing tegese ora jelas carane supaya amunisi kanggo wong-wong mau saka NPO Bazalt. Lan copters - padha ora pindhah miturut dokumen, padha katon absen, aku kudu matur nuwun sing padha ora njupuk adoh saka pejuang
    8. +5
      April 2 2023
      Kita kanggo drone njaluk amunisi kumulatif kaliber cilik supaya bisa numpes kendaraan lapis baja mungsuh saka drone cilik. Panjaluk kasebut disuarakake dening Vladlen Tatarsky. Mbalik ing taun 2019, ana laporan manawa amunisi kumulatif kanggo peluncur granat kanthi kaliber 43 mm dikembangake, nanging ora liya.
    9. -3
      April 2 2023
      Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv, layanan pers saka laporan keprihatinan Ukrainia.

      - ing negara sing dilarang njupuk gambar kedatangan? Apa uncalan? Utawa iku kanggo komentar kuwi?
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Umumé, aku ndeleng apa sing kedadeyan, kita terus-terusan.
    10. +3
      April 2 2023
      Pabrik iki kok durung dibom?
    11. -4
      April 2 2023
      Biyen, durung suwe, miturut standar sejarah, operator pesawat lan rudal antarbenua dibangun ing kana. Lan saiki kanggo bom prestasi bisu.
    12. +9
      April 2 2023
      Aku ngerti, isih ana tanduran lan pabrik. Sapa sing bisa ngasilake barang!
      Mdaa..
      1. 0
        April 2 2023
        Ana akeh perkara kanggo dheweke. Kabeh perang tiba ing LDNR!
    13. +2
      April 2 2023
      Ora ana drone serangan, tegese ora butuh amunisi. L-logika!
    14. Kasus kasebut padha karo bagean sing dicithak 3D. Lan kuwalitas sing ala.
      1. Alf
        0
        April 2 2023
        Kutipan: Vladislav Polushin (Vlad74)
        Kasus kasebut padha karo bagean sing dicithak 3D. Lan kuwalitas sing ala.

        Iku mung mateni nyata ...
    15. +3
      April 2 2023
      "Produksi wis diluncurake ing pabrik Mayak ing Kyiv, layanan pers saka laporan keprihatinan Ukrainia ing salah sawijining jaringan sosial sing dilarang ing Rusia" (c)

      Mreneo. Kaya sing dakkarepake, nglarang jaringan sosial ora bakal nggawa apa-apa sing apik.
      Yen "salah siji sing dilarang" iki ora dilarang, Kamentrian Pertahanan bakal maca babagan pabrik Mayak ing Kyiv, lan bakal tumindak.
      Nanging saiki jaringan sosial dilarang, Kementerian Pertahanan ora ngerti, tanduran kasebut ngobong amunisi, lan ora ana sing bisa nindakake apa-apa ((

      Nanging serius, carane bisa iku, sawise taun musuhan, mungsuh isih duwe kabèh, motherfucking, Ukroboronprom prihatin! Ya, lan ana sing nyiyapake, sawetara jinis rilis!

      Kampanye, pancen ana ing jaringan sosial ... (
    16. +1
      April 2 2023
      Apa tanduran Mayak ora kena kanggo kita? Geraniums entek tanpa disangka utawa mitra ora ngidini?
    17. -4
      April 2 2023
      Pencetakan 3D minangka cara produksi sing paling alon, paling ora akurat lan larang. Dicoba.
      1. +2
        April 2 2023
        Aku ora ngerti kok kabeh iku 3D kanggo Pabrik kasus prasaja kuwi. Printer wis kacau.
        Dene manawi Tiongkok botên wontên, pêrang lajêng katindakakên kanthi gandhewa kanthi panah saha sling.
        1. 1z1
          +2
          April 2 2023
          Inggih, printer 3D minangka siji-sijine piranti sing kasedhiya kanggo para penggemar. Malah 20 taun kepungkur, perusahaan industri apa wae duwe bengkel cetakan injeksi plastik.
          1. +2
            April 4 2023
            Kanggo jujur, aku biasane nggawe shank saka lem lan kertas. Indikator balistik bom ora ana gunane.
    18. +6
      April 2 2023
      Kutipan: Atlant-1164
      Aku ngerti, isih ana tanduran lan pabrik. Sapa sing bisa ngasilake barang!
      Mdaa..

      Armada pengebom ngebom Jerman, nanging industri ngasilake peralatan canggih kanggo wektu kasebut meh nganti pungkasan perang, Vietnam dibom ora luwih lemah, yen ora kuwat, asile padha, nanging ing kene produksi sing kothak garasi cukup. . Pira CR sing dibutuhake kanggo mesthekake karusakan saka industri sing kasebar? Cukup ora perlu omong kosong babagan senjata nuklir taktis.
      1. -4
        April 2 2023
        Kutipan saka Tim666
        Kutipan: Atlant-1164
        Aku ngerti, isih ana tanduran lan pabrik. Sapa sing bisa ngasilake barang!
        Mdaa..

        Armada pengebom ngebom Jerman, nanging industri ngasilake peralatan canggih kanggo wektu kasebut meh nganti pungkasan perang, Vietnam dibom ora luwih lemah, yen ora kuwat, asile padha, nanging ing kene produksi sing kothak garasi cukup. . Pira CR sing dibutuhake kanggo mesthekake karusakan saka industri sing kasebar? Cukup ora perlu omong kosong babagan senjata nuklir taktis.

        1) Sing ora nyegah kabeh industri lan tank Jerman ing pungkasane tangi saka kekurangan sumber daya.
        2) Vietnam nampa senjata saka USSR, nanging ora dibom. Mulane, conto iki rampung rampung.
        1. Alf
          +1
          April 2 2023
          Kutipan saka BlackMokona
          1) Sing ora nyegah kabeh industri lan tank Jerman ing pungkasane tangi saka kekurangan sumber daya.

          Sawise 12 Mei 1944, nalika Karl Spaats, komandan Angkatan Udara Bomber Strategis AS, mrentahake kabeh upaya supaya bisa dikonsentrasi ing karusakan produksi bahan bakar ing Reich. Nanging banjur dadi jelas sapa sing bakal menang ...
      2. Alf
        -2
        April 2 2023
        Kutipan saka Tim666
        Jerman dibom dening armada pengebom, nanging industri ngasilake peralatan canggih kanggo wektu kasebut meh nganti pungkasan perang,

        Lan sawise perang, komisi Kongres nemokake kanthi kapentingan manawa pilot dilarang ngrusak perusahaan ...
    19. +1
      April 2 2023
      Quote: Nagant
      Biyen, durung suwe, miturut standar sejarah, operator pesawat lan rudal antarbenua dibangun ing kana. Lan saiki kanggo bom prestasi bisu.

      Apa sampeyan wis krungu babagan OTRK Grom? Pambangunan kapal induk, kanthi cara, dudu sawetara tugas sing angel banget, pitakonan kasebut yaiku dhuwit kanggo konstruksi lan dhuwit kanggo pangopènan.
      1. +1
        April 2 2023
        Pak, manawi Aviks punika gampil anggènipun dipun damêl, ing Honolulu badhe gadhah sawatawis, botên kenging cacahipun tiyang Mongol Avik. Lara, mangga mandheg.
    20. +2
      April 2 2023
      Commenters kok kita ora duwe iki. Kaping pisanan, artikel lan ing ngendi sampeyan bakal nemokake lan nglengkapi bahan peledak para sukarelawan (warga sipil). Kapindho, dheweke pancen ngumpulake wong Sumeria minangka negara kanggo nglindhungi negarane lan ngalahake kita, lan iki menehi akeh. Katelu yaiku pasokan gratis saka luar negeri kabeh kanggo produksi, lan ing tengah-tengah kanggo kabeh wong sing wis nyatakake kepinginan kanggo rivet paling sethithik, tuku kabeh saka kita dhewe, lan uga nggawa menyang garis ngarep (supaya manawa, apa sing bakal ditindakake. mesthi lan ora bisa didol maneh, nanging wis kanggo dhuwit kanggo putra licik karo sambungan) .
      Ing panggonan perakitan stabilisator, iki bisa diatur ing sembarang apartemen, garasi, kandhang, bakal ana cross-supply kit saka gudang lan listrik liyane. Sampeyan mung bisa nemokake iku ing tip, lan malah banjur ana mamang sing ngeculaké karo printer bakal nglampahi bom, uga, kaya bom luwih larang lan ana sewu alasan.
      Yagene kita ora bisa duwe pasokan printer, paling ora kanggo wektu kerja, gratis lan pasokan bahan bakar, sampeyan bisa nindakake dhewe, lan amarga warga negara kudu mbayar kanggo mbantu negara kanggo kabeh saka dhewe. kanthong, iku luwih kamungkinan ora saka iku bakal massive. Senajan akeh banget wong duwe kepinginan, nanging maneh padha ora duwe mesin, gambar, kawruh ngendi ngirim produk kanggo Déwan final, ing umum ana apa-apa nanging nyulam varishnka ing ngarep lan topi. Ing kene kita mbuwang topi.
      1. Alf
        0
        April 2 2023
        Kutipan saka: evgen1221
        Apa kita ora bisa duwe persediaan printer paling ora kanggo wektu kerja gratis

        Carane "gratis"???
    21. 0
      April 2 2023
      Kayane printer 3D lagi digunakake. Cepet, murah lan nyenengake. Sampeyan bisa rivet ewu iki dina.
    22. 0
      April 2 2023
      Kutipan saka Tim666
      punika produksi kang kothak garage cukup. Pira CR sampeyan kudu njamin karusakan industri kasebar?

      Ya, misale jek cukup spesifik:
      "Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv" (c)
      Ora ana garasi, ora ana kothak, ora ana produksi sing kasebar
    23. +2
      April 2 2023
      Shoigu, mesthi, ora ngerti utawa nuduhake, utawa garis abang saka acara iki ora ngidini kanggo numpes iki!
    24. +2
      April 2 2023
      [/ kutipan] Keprihatinan Ukrainia "Ukroboronprom" ngluncurake produksi amunisi khusus kanggo nggunakake drone [kutipan]

      Kanthi iki, kabeh wis jelas ... kaya sing dikarepake.
      Pitakonan iku: apa neraka?
      Sampeyan ora bisa njupuk sapisan tinimbang trafo?
      Utawa "iki sikile wong sing butuh sikil"?
    25. 0
      April 2 2023
      Kayane suwene ora mabur menyang pabrik Kyiv, karo KAB utawa Kaliber, nanging kabeh bebarengan ...
    26. 0
      April 2 2023
      Kapindho, dheweke pancen ngumpulake wong Sumeria minangka negara kanggo nglindhungi negarane lan ngalahake kita, lan iki menehi akeh.

      Ya, ora preduli apa sing "nightingales" kita nyanyi, nanging kanthi organisasi produksi produk pertahanan lan nyedhiyakake perusahaan kanthi bahan mentah, peralatan, bahan lan komponen, Ukraina wis kaping pirang-pirang supaya lan kesempatan ...
      Kaping pisanan, ora akeh birokrat sing males lan maling kaya ing Rusia, lan kaping pindho, Barat mbantu komponen lan dhukungan teknik ....
    27. +1
      April 2 2023
      katon kaya dicithak ing printer 3d
    28. 0
      April 2 2023
      Kutipan saka sdvt
      Kutipan saka Tim666
      punika produksi kang kothak garage cukup. Pira CR sampeyan kudu njamin karusakan industri kasebar?

      Ya, misale jek cukup spesifik:
      "Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv" (c)
      Ora ana garasi, ora ana kothak, ora ana produksi sing kasebar

      Lan yen wong Ukrainia nulis manawa produksi kasebut ana ing Arbat ing Moskow, apa sampeyan uga bakal percaya?
    29. +1
      April 2 2023
      Produksi disebarake ing pabrik Mayak ing Kyiv, sampeyan ngomong? Apa ora iki wektu kanggo ndeleng apa jenis "merusu" iku?
    30. 0
      April 3 2023
      Produksi disebar ing pabrik Mayak ing Kyiv,

      iku ngageti sing ing taun tanduran SVO, kalebu. lan komplek militèr-industri makarya lan cap loro senjata lan amunisi kanggo iku. Endi intelijen kita?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"