Media: Rusia bakal mbentuk divisi operator torpedo super "Poseidon"

35
Media: Rusia bakal mbentuk divisi operator torpedo super "Poseidon"

Ing Rusia, divisi operator super-torpedo Poseidon bakal dibentuk. Kapal selam nuklir khusus iki bakal dadi bagéan saka Pasifik armada Angkatan Laut Rusia ing pungkasan taun 2024 utawa ing wiwitan taun 2025.

Pesen iki ditampa dening kantor berita TASS saka sumber sing cedhak karo Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.

Dheweke ujar manawa divisi kasebut, kalebu kapal selam nuklir karo Poseidon ing kapal, bakal adhedhasar pesisir Kamchatka.

Kaputusan kanggo mbentuk divisi kapal selam nuklir tujuan khusus ing Kamchatka wis digawe. Kita ngomong babagan Desember 2024 utawa separo pisanan 2025

- ngandika sumber saka agensi.

Media durung nampa konfirmasi resmi babagan informasi kasebut.

Sadurungé, Direktur Jenderal United Shipbuilding Corporation (USC) Alexei Rakhmanov ngumumake rencana kanggo nyuda wektu produksi kapal selam nuklir. Ing wayahe iku njupuk bab pitung taun.

Tugase tekan enem

Rakhmanov ngandika.

Persenjataan kanggo kapal selam khusus uga disiapake. Dadi, bubar agensi TASS, nyebutake sumber, nyatakake yen kumpulan pertama torpedo Poseidon kanggo kapal selam nuklir Belgorod wis diprodhuksi. Sarana karusakan iki uga diarani "gaman kiamat." Dipercaya manawa ora bisa nyegat apa wae.

Kapal selam Belgorod dipasrahake menyang Angkatan Laut Rusia ing musim panas pungkasan. Nganti saiki, dheweke ora duwe gaman utama ing kapal lan lagi ngalami operasi nyoba minangka bagéan saka Armada Lor.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    35 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      April 3 2023
      Kabeh wong ing Rusia wis ngerti manawa operator Poseidon bakal adhedhasar ing Kamchatka, malah target wis dipilih ing pesisir kulon Amerika Serikat. ngguyu
      1. +5
        April 3 2023


        Ing tembung klasik. Yen ana apa-apa, banjur padha nyiapake. menyang lemah. Dadi sadurunge nindakake kabodhoan, ayo mikir kaping 100, yen ora, sampeyan ora bakal ndandani apa-apa.

        Ayo langsung nggawe reservasi: kabeh sing diterangake ing materi iki kasedhiya kanthi telusuran sing gampang ing sumber Internet, kalebu media utama Rusia. Kita ngomong babagan kapal selam nuklir "Ulyanovsk" proyek 09853, sing dibangun ing Sevmash ing Severodvinsk, sing diklasifikasikake minangka kapal selam khusus lan uga operator kompleks Poseidon sing padha, sing nyebabake pikirane sedih babagan kelemahane bumi. ana ing akeh analis militer negara-negara NATO. Ulyanovsk minangka operator katelu saka Poseidons, nanging ing wektu sing padha uga minangka proyek sing kapisah - 09853, sing beda karo para leluhure (proyek Khabarovsk 09851, proyek Belgorod 09852).


        "Ulyanovsk" dipanggonke minangka "kompleks siji bebarengan karo senjata" ing kontras kanggo loro prau sadurungé karo "Poseidons". Yaiku, iki wis dadi prau pisanan saka konstruksi khusus kanggo Poseidon, luwih maju kanthi teknologi. Iki diselehake ing Sevmash ing 2017. Ing Januari 2021, TASS nglaporake babagan tes hidrolik mbesuk saka lambung kapal Ulyanovsk sing lagi dibangun. Dheweke janji bakal nyerahake kapal selam nuklir ora luwih awal saka 2025.

        https://dzen.ru/a/Y41xtRxX_i5ECQXH
        1. +1
          April 3 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          "Ulyanovsk" dipanggonke minangka "kompleks siji bebarengan karo senjata" ing kontras kanggo loro prau sadurungé karo "Poseidons".


          Carane, kabeh padha, iku apik banget yen Komplek paling modern lan kuat bakal duwe jeneng sing nitahake negara pisanan ing donya buruh lan petani. Negara pisanan ing donya adhedhasar prinsip keadilan sosial lan kesetaraan. Negara sing ngalahake fasisme lan menehi manungsa Cosmos. Hore, kanca!
          1. +4
            April 3 2023
            Kutipan saka: sergo1914
            Kutipan saka Orange-Bigg
            "Ulyanovsk" dipanggonke minangka "kompleks siji bebarengan karo senjata" ing kontras kanggo loro prau sadurungé karo "Poseidons".


            Carane, kabeh padha, iku apik banget yen Komplek paling modern lan kuat bakal duwe jeneng sing nitahake negara pisanan ing donya buruh lan petani. Negara pisanan ing donya adhedhasar prinsip keadilan sosial lan kesetaraan. Negara sing ngalahake fasisme lan menehi manungsa Cosmos. Hore, kanca!


            Inggih, paling ora, nanging kapal selam Ulyanovsk kanggo pakurmatan saka kutha Ulyanovsk - lair saka Vladimir Ilyich Ulyanov (Lenin). Ha ha ha! Tukang roti digebugi.
            1. 0
              April 3 2023
              Ayo kula takon sampeyan, apa kutha Ulyanovsk (mantan Simbirsk) jenenge sapa?)))
        2. 0
          April 3 2023
          Nalika sampeyan nelpon kapal, supaya bakal lelayaran luwih ...
          Ayo dadi miwiti karo Ulyanovsk, mantan Simbirsk.
          Ya, dheweke wis lali babagan Ulyanovsk ing negara kasebut. Saiki mung dadi provinsi sing adoh. Sing eling mung karo UAZ sing meh ora ambegan ing kahanan kapitalis.
          Oalah. Ayo kita malah ngilangi crita sedih saka lodger saka mausoleum ing Red Square, sing dibuwang nalika Moor wis rampung karya.
          Ana uga sajarah sajarah armada kita. Kapal induk nuklir Ulyanovsk. Durung rampung lan dipotong dadi logam kethokan dening Ukrainians sawise ngiyanati Presiden (kriminal negara) Yeltsin. Nanging, aku ora ngelingi apa posisi dheweke nalika penandatanganan Pakta Belovezhskaya.
          Mulane, aku ora ngandel ing dongeng babagan New Ulyanovsk.
          Sanajan aku duwe hubungan langsung karo 10 kapal selam nuklir Rusia. Dheweke njupuk bagéyan langsung ing construction saka ati sing anget.
          Nanging divisi kapal selam muni bangga ...
      2. 0
        April 3 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Saben uwong ing Rusia wis ngerti manawa operator Poseidons bakal adhedhasar ing Kamchatka

        Iku isih Samudra Pasifik! Ruang operasional .. Lan babagan Inggris? Sarmatian? Kayane Sarmat, supaya Eropa ora ngrusak kulit ...
        1. 0
          April 3 2023
          Kutipan: 30 vis
          Kepiye babagan Inggris? Sarmat? Kayane Sarmat, supaya Eropa ora ngrusak kulit ...

          Siji Sarmat ora bisa nutupi kabeh target utama ing Inggris, sanajan 10 BB: "Area Breeding BB" ora ngidini ...
          Lan UK, miturut prakiraan paling andhap asor, wis paling 6 obyek saka karusakan kasebar ing tlatah Kratoning (mirror bengkong!). Mulane, salah siji Yarsy, utawa (paling awon) Iskanders ... horned ... Miturut cara, padha bubar digawa menyang Far Far Away kerajaan-negara ing kesempatan ... (wilayah Kaliningrad - wilayah 39th! - sing apa kita nelpon keprungu )
          Nanging, ana pilihan liyane: discharge project 885 miturut sing dituduhake kanggo asor saka NC, uga, utawa stun sir karo Mace saka project 955!
          Nganti tomat banget, nanging "supaya sirah ora goyang!" Lan supaya "wong Inggris ora tau crap maneh!" ya
          AHA.
    2. -16
      April 3 2023
      Ya, ora ana tembung, dheweke bisa mbuwang dhuwit gedhe kanggo perkara sing luwih migunani, perlu lan efektif kanggo tentara
      1. +2
        April 3 2023
        Kutipan: Reader 2013
        Ya, ora ana tembung, dheweke bisa ngentekake dhuwit gedhe kanggo perkara sing luwih migunani lan efektif kanggo tentara


        Menehi conto sing luwih migunani.
        1. -1
          April 3 2023
          Menehi conto sing luwih migunani.

          Kanthi dhuwit iki, S.K. Shoigu bisa mromosikake wanita satus liyane dadi jenderal, amarga. Saiki mung ana separo ing aparat Kamentrian Pertahanan, lan sawetara isih kolonel. wassat
          1. +3
            April 3 2023
            Luwih becik mbusak komentar kasebut, yen ora, sampeyan ora bakal bisa ngguyu sajrone 15 taun sabanjure amarga ngrusak Tentara.
        2. -4
          April 3 2023
          Menehi conto sing luwih migunani.

          Contone, kanggo nyelehake pangkalan militer ing Kuba .... (uga, utawa ing endi wae "ing bagean kasebut")
          1. 0
            April 3 2023
            Kutipan: Alexandr2637
            Menehi conto sing luwih migunani.

            Contone, kanggo nyelehake pangkalan militer ing Kuba .... (uga, utawa ing endi wae "ing bagean kasebut")


            Napa Kuba dibutuhake yen operator Poseidon minangka kapal selam nuklir, lan liyane, Poseidon dhewe duwe jangkauan sing ora ana watesan?
      2. -2
        April 3 2023
        Kutipan: Reader 2013
        Ya, ora ana tembung, dheweke bisa mbuwang dhuwit gedhe kanggo perkara sing luwih migunani, perlu lan efektif kanggo tentara

        Shanovny peeps, chitachi sing .. Boo ha ha .....
        1. +1
          April 3 2023
          Iki kudu lucu utawa apa wae, aku kudu nggunakake terjemahan Google, nulis ing basa iki ing forum nasional favorit
    3. -2
      April 3 2023
      minangka tansah kabeh ing mangsa tegang. saiki, yen wis kacarita - iku wis kawangun, lan padha ora nggawe gangguan ahead saka wektu, banjur ya, kuku nyata ing jog saka Amerika Serikat bakal ...
      1. +1
        April 3 2023
        Tembung "torpedo super" rada medeni, uga "ora ana tandhingane." Lan, "Disetujoni!"
      2. +6
        April 3 2023
        Iki dudu cara kita .. kanggo ngandhani sawise kasunyatan. Luwih apik babagan rencana kanggo masa depan, ana ruang kanggo maneuver
        1. -1
          April 3 2023
          Kutipan: Atlant-1164
          Iki dudu cara kita .. kanggo ngandhani sawise kasunyatan. Luwih apik babagan rencana kanggo masa depan, ana ruang kanggo maneuver

          Sialan! Sampeyan kaya V.V. Mayakovsky:
          - Aku rencana kita
          Aku seneng massal... ngguyu
          Ngomong manuk! - Kene anadas flashed INFA sing padha ngomong sawetara "wirausaha" akeh nganjurake bali saka "gosplan!" lan paling ora 5 taun !!! Banjur dheweke bakal bisa nindakake kegiatan kanthi luwih wajar, ngrancang sumber daya, keuangan lan cadangan tenaga kerja ...
          Lan apa, mesthi, ana rasa iki ... nanging mung kanggo KORPORASI NEGARA, perusahaan lan perusahaan kanthi partisipasi serius ibukutha negara ...
          IMHO.
      3. +3
        April 3 2023
        Lha kok mbesuk, kapal selam nuklir Belgorod, salah sijine operator kapal Poseidon, wis dilayani.
    4. -1
      April 3 2023
      Atos. Kasur Pinov karo antek pamer. Beruang kehabisan kesabaran.
    5. +1
      April 3 2023
      Iki minangka algoritma sing menarik kanggo nggunakake Poseidons. Pisanan, ICBM, banjur Posedon utawa Poseidon, banjur ICBM. Kayane aku angel nyinkronake Poseidon lan ICBM ing wektu sing padha. Secara teoritis, amarga wedi. Dadi ora ana sing bakal tau nggunakake pasukan nuklir strategis.
      1. +2
        April 3 2023
        Poseidon nalika alon, nanging mesthi. Dadi pisanan ICBMs, lan paling menarik bakal ing mburi.

        .Lan ing negara kita ora ana sing bakal nggunakake pasukan nuklir strategis.

        Gumantung ing kahanan.
        1. 0
          April 3 2023
          Kutipan saka Orange-Bigg
          Poseidon nalika alon, nanging mesthi. Dadi pisanan ICBMs, lan paling menarik bakal ing mburi.

          .Lan ing negara kita ora ana sing bakal nggunakake pasukan nuklir strategis.

          Gumantung ing kahanan.

          Iku gumantung ing ngendi kapal selam bakal dumunung lan ngendi Poseidon bakal dumunung. Mungkin dheweke bakal ngadeg ing mode siyaga ing pangkalan Angkatan Laut AS ... Perlu kanggo nutup masalah karo pangkalan kapal selam AS lan situs operator pesawat .. Aja nganti menyang segara. . Dadi, mbok menawa "Poseidons" bakal dipateni sadurunge.
          1. 0
            April 3 2023
            Padha wis ing segara, aja padha bali? Sanajan satelit duwe basis ....
      2. -2
        April 3 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Punika algoritma menarik kanggo nggunakake Poseidons. ICBM pisanan banjur Poseidon utawa Poseidon banjur ICBM.

        Sa adoh aku ngerti, sak periode kaancam bakal punah, Poseidon menyang
        garis sing sadurunge ditliti, cedhak pesisir mungsuh.
        Ing wayahe X, dheweke ora perlu menyang ngendi wae. Mung "bang" lan iku. hi
        1. -1
          April 3 2023
          Kutipan: Alex777
          ing wektu kaancam bakal punah, Poseidon menyang
          wates sing wis ditemtokake,

          Kutipan saka: tralflot1832
          algoritma kanggo nggunakake Poseidons menarik. Kaping pisanan, ICBM, banjur Poseidon utawa Poseidon, banjur ICBM. Kayane aku angel nyinkronake Poseidon lan ICBM ing wektu sing padha.

          Pitakonan, mesthi, menarik ... (c)
          Intine yaiku sinyal sing bakal digunakake ... Yen ing wektu sing ditemtokake - banjur siji bab, Yen - ing wektu sing paling cendhak - banjur liyane ...
          Kanthi biaya "sinkronisasi" - iki minangka aplikasi sing disengaja saka "serangan" ing WAKTU sing ditunjuk. Sing, kita, antisipasi mungsuh, inflict ing wilayah, dhasar, pasukan ing segara RNs.
          Yen nggunakake gaman ing wektu paling cendhak, banjur iki Bukak saka AUVs nalika lagi siyap kanggo pertempuran nggunakake ... Target - salah siji koordinat langsung mlebu, utawa bakal teka karo panrimo saka SBU, utawa iku. bisa dadi AUG mungsuh ... Iku kabeh gumantung ing sing tindakake utawa apa tugas disetel ing urutan pertempuran (urutan) ... Kene.
          Nanging ... ing kasus pisanan lan kaloro, sampeyan kudu ngganti sandhangan "miturut istilah pisanan" ... lan "lali bali" (c)
          Nanging piye wae. AHA.
    6. +3
      April 3 2023
      Sarana karusakan iki uga diarani "Senjata Kiamat". Dipercaya manawa ora bisa nyegat apa wae.

      Pernyataan sing banter banget, amarga kasunyatane yen efektifitas senjata iki durung kabukten. Ora ana tes sing ditindakake.
      1. 0
        April 3 2023
        Kutipan: Alexandr2637
        efektifitas senjata iki durung kabukten. Ora ana tes sing ditindakake.

        Lan mesthi, sampeyan ora percaya para ahli lan ilmuwan kita (ora kaya wong Amerika) ...
    7. +4
      April 3 2023
      Kutipan saka Orange-Bigg
      Dadi pisanan ICBMs, lan sing paling menarik bakal ing mburi.

      Yen bakal. Banjur pirang-pirang salinan sing rusak - bisa uga GELOMBANG sanajan jeblugan 100Mt. Ora ana tes alami kanggo nindakake wong bodho :)
    8. +5
      April 3 2023
      Rusia nindakake loro NWO

      Siji, sing wis setaun ing steppes Ukraina, piye wae ora apik, para sukarelawan nglumpukake helm, T-62 lan BTR-50 kanthi menara kapal digawa menyang ngarep.

      NWO liyane ing ngendi drone jero banyu nuklir lan senjata hipersonik diadopsi kanthi cepet. Kabeh apik ing kana.
    9. +3
      April 3 2023
      Konsep senjata kiamat smacks saka idiocy banal. Apa gunane ngrusak wong yen wis dirusak? Investasi gedhe kanggo senjata strategis luwih migunani yen digunakake minangka senjata serangan pencegahan kanggo ngalahake mungsuh strategis. Lan musuh strategis kita yaiku Amerika Serikat lan sekutu sing paling cedhak. Kabeh mau rentan persis saka segara. Detonasi simultaneous saka Welasan Poseidons ing pangkalan angkatan laut mungsuh lan kelompok kapal duwe kasempatan apik kanggo ngirim serangan disarming global, sawise kang mungsuh mandheg resistance. Kawicaksanan konvensional sing Poseidon banget ngrusak lingkungan ora bener. Isi termonuklir Poseidon kanthi cangkang basis sodium khusus ngidini, ing jam pisanan sawise jeblugan, nyedhiyakake tingkat radiasi sing ngancurake, sing mudhun banget nganti meh tingkat aman sajrone sawetara minggu. Tanpa mangu-mangu, serangan kasebut bakal nyebabake. gawe piala gedhe kanggo biosfer bumi, supaya iku perlu kanggo mesthekake yen perang kudu ono. Lan bab pisanan sing kudu ditindakake nalika teknis siap kanggo serangan kasebut yaiku ancaman ngrusak hubungan diplomatik karo negara-negara NATO yen ora mandheg nyedhiyakake senjata menyang Ukraina. perang donya katelu, sampeyan bisa njupuk langkah test kapindho - karusakan demonstrative saka satelit pengintaian US liwat Ukraina. Lan yen langkah kuwi ora wedi "mungsuh" lan mung nambah agresi, banjur Poseidons lan Sarmatians kudu digunakake pisanan. Napa AS lan sekutu-sekutune kudu nyerah, lan dudu kita? Intine, awake dhewe wis pasrah. Demi tugas nyegah perang nuklir, kita numpes tanah air kita, USSR. Lan saiki kita ditawani numpes Rusia lan dadi budak. Dadi ora ana sing kudu dituju. Lan kanggo Amerika Serikat lan sekutune, mundur dudu pati. Iku mung urip tanpa embel-embel. Iki minangka urip sing wis kita lakoni sajrone 100 taun kepungkur.
      1. 0
        April 3 2023
        Dheweke nulis diameter 1,8 m, dawane 20 m, lan massa kira-kira 100 ton, nanging kanthi dimensi kasebut, mung 50 ton pamindahan sing dipikolehi, tegese kanthi massa 100 ton, ora bisa duwe daya apung nol. .
      2. -1
        April 3 2023
        Kutipan saka usm5
        Detonasi simultaneous saka Welasan Poseidons ing pangkalan angkatan laut mungsuh lan kelompok kapal duwe kasempatan apik kanggo ngirim serangan disarming global, sawise kang mungsuh mandheg resistance.

        Iki khayalan sing jero! SSBN ing layanan tempur, disebarake ing ROP, ora dilacak dening kapal selam kita - serangan pembalasan sing dijamin marang target prioritas ing wilayah kita ... Secara pribadi, aku ora yakin yen sistem pertahanan rudal kita bakal bisa ngatasi serangan kasebut. .
        Kutipan saka usm5
        Isi termonuklir Poseidon kanthi cangkang basis sodium khusus ngidini, ing jam pisanan sawise bledosan, nyedhiyakake tingkat radiasi sing ngancurake, sing mudhun banget nganti meh tingkat aman sajrone sawetara minggu.

        Lan yen "isi" isih COBALT? Ora ana gunane GDP ngomong babagan penarikan wilayah sing akeh saka kegiatan ekonomi sajrone pirang-pirang taun ... Utawa sampeyan duwe data liyane babagan peralatan tempur produk 2M39 ???
        Kutipan saka usm5
        karusakan demonstrative saka satelit pengintaian AS liwat Ukraina.

        Kaping pisanan, dheweke ora nggantung ing negara-U, nanging "mabur" ...
        Kapindho, bakal dadi tumindak nyatakake perang ing Amerika Serikat ...
        Katelu, dheweke duwe kabeh satelit komersial sing disambungake menyang sistem kanggo ngumpulake informasi ing rute penerbangan ...
        Dadi - dudu ICE !!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"