Kedutaan Besar AS ing Rusia: Washington nemtokake tujuan kanggo nerusake aktivitas ing START-3

17
Kedutaan Besar AS ing Rusia: Washington nemtokake tujuan kanggo nerusake aktivitas ing START-3

Washington nemtokaken tujuane kanggo nerusake aktivitase ing START-3 supaya bisa netepi kabeh pranata utama persetujuan kasebut, kajaba nyedhiyakake data babagan kondisi lan jumlah hulu ledak. Iki dilaporake dening Kedutaan Besar AS ing Rusia.

Amerika Serikat terus netepi kabeh pranata saka perjanjian START, kalebu watesan dhasar, kajaba langkah-langkah sing mbutuhake nganyari data saben 2 taun.

- marang koran "Warta" ing misi diplomatik.



Wigati dicathet, miturut Perjanjian Pengurangan Senjata Serangan (START-3), para pihak ngganti database kaping pindho saben taun babagan status hulu ledak nuklir. Sewulan sawise Presiden Vladimir Putin nandatangani undang-undang babagan penundaan partisipasi Rusia ing Prajanjian ing ndhuwur, Asisten Menteri Pertahanan AS kanggo Kebijakan Angkasa John Plum uga ngumumake yen Washington wis mandheg nransfer data penting babagan pasukan nuklir menyang Moskow ing START kanggo nanggepi. tumindak padha dening sisih Russian.

Ing wektu sing padha, misi diplomatik Amerika nyathet pentinge kepatuhan bebarengan karo START kanggo nguatake keamanan Amerika Serikat, sekutune, Rusia lan jagad liyane. Nanging, nalika ditakoni dening Izvestia babagan apa Amerika Serikat wis siyap lungguh ing meja negosiasi karo Federasi Rusia kanggo ngrembug babagan kemungkinan mulihake perjanjian kasebut, para diplomat Amerika ora mangsuli.

Minangka Sergey Ryabkov, wakil kepala Kementerian Luar Negeri Rusia, wis nyatakake, kanthi njupuk langkah iki, Washington nglanggar persetujuan kasebut. Minangka diplomat njlentrehake, pimpinan Amerika kudu mungkasi perjanjian kasebut utawa nundha kanthi resmi, kaya sing ditindakake Moskow.

Elinga yen ing pungkasan wulan kepungkur, Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov ujar manawa amarga kahanan saiki, Rusia saiki ora duwe kontak karo Amerika Serikat ing START, nanging kanggo nerusake dialog karo pihak Amerika, Amerika Serikat. , miturut dheweke, sampeyan kudu ngganti posisi sampeyan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    April 3 2023
    Kita ora perlu START
    Federasi Rusia kasengsem ing Prajanjian INF saka ngendi Amerika Serikat mundur kanggo nyebarake rudal ing Eropa
    1. +4
      April 3 2023
      Washington ndesek Moskow supaya ngidini inspeksi ing wilayah Rusia, lali yen ing Agustus 2019, Washington ngumumake mundur sepihak saka FDSM, nyatakake "pelanggaran sing terus ditindakake dening Rusia." Utawa "iku beda"? keprungu
      1. +2
        April 3 2023
        nuduhake "pelanggaran sing ana karo

        Iki persis carane - nyatane, Amerika Serikat minangka agresor - nyebarake rudal ing cedhak tapel wates Federasi Rusia.
        padha uga pengin matesi serangan nuklir retaliatory kita
        AFRF kudu nambah jumlah hulu ledak nuklir strategis dadi 6000, lan operator dadi 1000
        150 RS-28 Sarmat karo 1500 hulu ledak nuklir, 500 RS-26 Yars karo 2000 hulu ledak nuklir
        + 500 PGRK Yars kanthi 2000 hulu ledak nuklir
        + Angkatan Laut Rusia 12 SSBN 192 rudal 768 hulu ledak nuklir + Poseidon kanggo mengko (!)
        + VKS 65 Tu-160M ​​780 ALCM kanthi hulu ledak nuklir
        wis 7048 wuh pas wae
    2. +5
      April 3 2023
      Kutipan saka: Romario_Argo
      Kita ora perlu START
      Federasi Rusia kasengsem ing Prajanjian INF saka ngendi Amerika Serikat mundur kanggo nyebarake rudal ing Eropa

      Prajanjian sing ditandatangani karo Amerika Serikat ora cocog karo kertas sing ditulis. Ora ana rembugan karo wong-wong mau.
  2. +2
    April 3 2023
    Lan kepiye carane bisa terus yen ora diidini ing ngendi dheweke kepengin banget? opo Apa nyeri hantu saka "hegemoni" nggawe sampeyan siyaga?
    1. 0
      April 3 2023
      Apa nyeri hantu saka "hegemoni" nggawe sampeyan siyaga?
      Ing ing ... Apike, bab protektorat liwat Rusia - bakal ing statement sabanjuré ?! Utawa nganti padha sarujuk ing Departemen Negara sing bakal dadi Gusti Protector Rusia, Blinkin utawa Psaki? wassat
  3. +2
    April 3 2023
    Ya, kita wis lulus. Tanpa kontrol bebarengan, kabeh liyane ora ana gunane.

    Kita bisa nganggep manawa kontrak kasebut ora ana maneh lan tumindak adhedhasar iki. Pragmatisme lan realisme liyane ora bakal natoni kita
  4. +1
    April 3 2023
    Kedutaan Besar AS ing Rusia: Washington nemtokake tujuan kanggo nerusake aktivitas ing START-3
    . Dadi, bajingan sinis, nanging nalika bisa ngobong kulite, metu kanthi paling apik ... nanging mung bisa ngapusi kanthi sinis lan mundur nalika panas banget.
  5. +1
    April 3 2023
    MULAI 3 bakal dibahas mung ing syarat-syarat kita, mula Amerika Serikat nguripake mode bodho, aku ora ngerti apa-apa, sadurunge ora ana masalah, yen ana masalah, iki masalah Rusia, dudu Amerika Serikat. . Lan dheweke ngerti iki, dheweke kudu ninggalake vakum bunder kanthi jaran - ora menehi perlindungan marang pasukan nuklir strategis.
  6. +1
    April 3 2023
    Saka kabeh perjanjian kanggo mbatalake lan nemtokke moratorium ing kesimpulan sing padha kanggo 3 taun kanggo miwiti, padha ora bakal ngerti - moratorium kanggo liyane 5 taun. Tembak mudhun drone, aja njupuk tabung.
  7. +1
    April 3 2023
    Inggih, carane sampeyan bisa rembugan karo kertu luwih cetha. Dheweke nuduhake mundur saka kontrak, malah ora ngelingake. Sampeyan perlu kanggo menehi wektu kanggo mikir, kita uga bakal duwe wektu kanggo ngganti soko sak iki wektu. Cekap semanten atur patrap ingkang sae. Iki dianggep minangka kekirangan!
  8. Es ist typisch für die Vereinigten Staaten, dass sie sich nur
    für "START 3" und den einzigen Vertrag der Kontrolle
    atomarer Waffen interessieren und einsetzen, der ihnen
    SELBST und dem US-amerikanischen Territorium gefährlich
    werden konnte...!!!
    Alle Verträge, mati Mittelstrecken-Raketen lan damit weitestgehend
    Europa und nicht-amerikanische Territorien betreffen, sind den Amis
    scheißegal da sie ohnehin planen, einen atomaren Schlagabtausch
    weitestgehend unter Inkaufnahme der völligen Zerstörung Europas
    zu inszenieren...!!!
  9. +1
    April 3 2023
    Kedutaan Besar AS ing Rusia: Washington nemtokake tujuan kanggo nerusake aktivitas ing START-3

    Koboi loro kasebut nggawe perjanjian ora nggawa klip pistol luwih saka siji menyang salon. Banjur salah siji saka wong-wong mau sijine bebarengan geng lan nuntut pangujan saka kontrak lawas, nanging ing wektu sing padha provokes mungsuh ing kabeh cara bisa, ora mung piyambak, nanging nggunakake kabeh anggota saka geng, amarga saiki kamungkinan kanggo njupuk. peluru wis suda miturut jumlah anggota geng. belay
  10. 0
    April 3 2023
    Carane angel kanggo kasur kanggo break karo pakulinan selingkuh. Salah siji menehi wong kabeh data, lan padha nanggapi, pindhah menyang alas kanggo keamanan nasional, Banjur padha nelpon piyambak, kita nuntut marang ing rinci bab apa kita ngedika karo China. Eksklusivitas lan pret. Eh, ing vena iki, propaganda kita bakal diatur kanggo kabeh jagad, wow, bakal luwih akeh simpatisan.
  11. +1
    April 3 2023
    Kutipan saka: Romario_Argo
    Kita ora perlu START
    Federasi Rusia kasengsem ing Prajanjian INF saka ngendi Amerika Serikat mundur kanggo nyebarake rudal ing Eropa

    Prajanjian INF lan MULAI lan Prajanjian Langit Terbuka ora bakal natoni kita, mung karo pihak sing bisa njupuk sikap tanggung jawab kanggo proses kontrak lan tanggung jawab kanggo netepi pranata-pranata kasebut, lan ora menehi tandha perjanjian, nyekel perjanjian kasebut. rebab ing ngarep kanggo nggayuh bathi sedhela. Tegese, ora ana prajanjen utawa perjanjian karo Amerika Serikat ing wangun saiki.
    Pihak ing kontrak sing wiwitane ora nganggep awake dhewe kudu netepi kontrak kasebut ora bisa diakoni minangka cukup.
  12. 0
    April 4 2023
    Ora ana gunane kanggo rembugan karo turunane iki - ora netepi lan ora netepi perjanjian kasebut. Dadi ayo padha pindhah menyang "taman"!
  13. 0
    April 4 2023
    Jawaban kanggo kedutaan SS_p ing Rusia: matur nuwun, ngiyup.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"