Perusak rudal kelas Arleigh Burke Lenah Sutcliffe Higbee mlebu layanan AS

19
Perusak rudal kelas Arleigh Burke Lenah Sutcliffe Higbee mlebu layanan AS

Pascagoula, Mississippi, 3 April 2023 Pemrusak rudal dipandu kelas Arleigh Burke Lenah Sutcliffe Higbee (DDG 123) wis ninggalake galangan kapal HII (NYSE: HII) Ingalls Shipbuilding. DDG-123 bakal mlebu layanan wulan ngarep ing Key West, Florida sadurunge menyang pelabuhan asal ing San Diego.

USS Lenah Sutcliffe Higbee minangka penghancur kaping 34 sing dibangun dening Ingalls kanggo Angkatan Laut AS. DDG-134 minangka kapal Flight IIA pungkasan sing dibangun dening Ingalls sajrone transisi Angkatan Laut menyang kapal perusak Flight III. Ingalls lagi mbangun perusak Flight III Jack H. Lucas (DDG 125), Ted Stevens (DDG 128), Jeremiah Denton (DDG 129), George M. Neal (DDG 131) lan Sam Nunn (DDG 133). Upgrade Flight III kalebu sawetara modifikasi desain sing bebarengan nyedhiyakake kemampuan sing ditingkatake sacara signifikan.



Kapal pisanan modifikasi Flight III bakal dipasrahake menyang Angkatan Laut ing pungkasan taun iki. Beda utama modifikasi Flight III yaiku instalasi radar pertahanan udara lan rudal AN / SPY-6 (V) 1 paling anyar, modernisasi jaringan listrik lan sistem pendinginan. Kajaba iku, versi paling anyar saka sistem informasi lan kontrol pertempuran Aegis, Baseline 10, lagi diintegrasi.

Elinga yen AN/SPY-6(V)1 minangka radar array phased aktif sing dipindai sacara elektronik 3D sing bisa nglacak rudal balistik lan jelajah musuh kanthi bebarengan.

Pamindahan lengkap versi Flight III saka karusakan saka Arleigh Burke-kelas tekan 9700 ton, dawa awak 155 meter, lan jembaré 20 meter. Kacepetan maksimal ngluwihi 30 knot. Jarak jelajah - 4400 mil laut. Crew - 300 wong.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    5 april 2023 08:49
    Pemrusak rudal dipandu kelas Arleigh Burke Lenah Sutcliffe Higbee (DDG 123) ninggalake galangan kapal divisi galangan kapal.
    Remet metu kaya sosis!
    1. 0
      5 april 2023 08:56
      Aku wonder suwene cowboys kanggo mbangun berks.
      1. +5
        5 april 2023 09:13
        Miturut data manca, butuh setaun kanggo diluncurake lan setengah taun maneh kanggo mlebu armada.
        Mudhun sawetara kapal saben taun.
      2. 0
        5 april 2023 09:28
        Sejatine "Lena Sutcliffe Higby" disetel ing November 2017
    2. 0
      5 april 2023 09:19
      Sosis utawa ora, nanging kasunyatan sing padha sorely kurang kanggo kabeh tugas nyatakake.
      1. -1
        5 april 2023 09:31
        Ya, ora ketompo carane menehi kanggo militer, padha bakal ngomong "sethithik". Nanging, orly burkov 34 bêsik.
        1. 0
          6 april 2023 11:05
          Lha kok ora. Laksamana kasur categorically ora pengin Gerald Ford, nanging padha dipeksa. Lan kasus iki adoh saka siji-sijine. Laksamana pengin ngilangi kabeh Ticonderogi, amarga kondisi teknise mung peteng, lan Kongres ora ngidini. Amarga cruiser URO janjeni mung digambar. Lan sepira maneh sing bakal digambar ora dingerteni, dene ora ana spesifik sing diumumake.
      2. +5
        5 april 2023 10:05
        Mesthi ora cukup.
        Mung 70 lembar ing saham. Kanthi irung goofy. ngguyu
        Lan 13 liyane lagi dibangun.
        1. -1
          5 april 2023 11:40
          Sajrone Perang Dingin, nalika tutup kasur luwih akeh AUG, saben operator pesawat diiringi 1 - 2 kapal penjelajah URO, jinis Ticonderoga lan 4 - 5 kapal perusak jinis Björk lan kapal selam nuklir. Saiki, paling apik, siji "Tika" lan saperangan "Bjorks". Watesan pungkasan Reagan liwat Selat Taiwan, siji jati ora suwe lan siji björk. Apa akeh utawa sethithik?
          1. 0
            5 april 2023 19:31
            Iki kudu dibandhingake karo kapal saka mungsuh potensial: Federasi Rusia, China, etc. + Kapal sekutu: Inggris, Franks, nanging sing paling penting Korea lan Jepang.
            1. 0
              5 april 2023 21:15
              Lan wong Inggris lan Franks, uga ora ana kamulyan lengkap. Lan yen sampeyan uga ngetung China, mula NAT pancen bener kanggo gantung diri)))
        2. +2
          5 april 2023 11:45
          70 bêsik "ing dhaftar" - iki ora ateges 70 bêsik "ing rangking", sampeyan kudu ngerti.
  2. 0
    5 april 2023 09:10
    Disalin saka Wikipedia.
    Kanggo pisanan, anané rencana kanggo ngembangake penghancur sing janjeni kanggo Angkatan Laut Rusia dilapurake dening agensi ITAR-TASS tanggal 19 Juni 2009, kanthi nyebutake "sumber sing cedhak karo departemen militer sing tanggung jawab kanggo pasokan kapal, senjata angkatan laut. lan peralatan militer" [7] .

    Tanggal 11 Maret 2010, agensi Interfax[8], banjur sawetara media Rusia liyane[9][10][11], nyebarake informasi babagan wiwitan pangembangan kapal perusak generasi anyar kanggo Angkatan Laut Rusia[8]. ].

    Ing tanggal 29 Juni 2011, United Shipbuilding Corporation OJSC ngumumake yen lagi ngrancang kapal zona samudra kelas penghancur kanthi pembangkit listrik tenaga nuklir[12].

    Ing 11 Oktober 2011, Izvestia nerbitake informasi yen "perusak generasi anyar, sing saiki dikembangake kanggo kepentingan Angkatan Laut Rusia, kudu ngganti telung kelas kapal Rusia bebarengan: proyek 956 kapal perusak, proyek 1155 anti- kapal selam, cruisers rudal project 1164. Iki bakal dadi kapal universal sing bisa ngganti kabeh telung proyèk. Amarga gaman modern, bakal ngluwihi BOD ing kemampuan anti-kapal selam, lan kemampuan serangan lan anti-pesawat - penghancur lan penjelajah rudal saiki, kajaba Peter Agung lan kanca-kancane.

    Tanggal 13 Februari 2013, Komando Utama Angkatan Laut nyetujoni proyek "pra-draf" saka penghancur zona segara sing njanjeni, sing diwenehake dening Biro Desain Severnoye ing St. Petersburg [15].

    Ing Agustus 23, 2017, dadi dikenal manawa desain awal saka penghancur sing janjeni disetujoni dening Kementerian Pertahanan Rusia [16][17].

    Parameter teknis sing tepat saka penghancur Rusia sing janjeni durung diungkapake. Miturut data awal, biaya mbangun saben perusak bakal kira-kira 100 milyar rubel [4]

    Peletakan pimpinan penghancur timbal bakal ditindakake ora luwih awal saka 2022.[6]
    1. +7
      5 april 2023 09:17
      Inggih, apa Pemimpin nvfig. Ora dingerteni apa nasibe pungkasane ngenteni 22350M Super Gorshkov.
      1. 0
        5 april 2023 09:24
        Mbokmenawa luwih cedhak karo Pemimpin
        Kutipan saka: blackGRAIL
        Inggih, apa Pemimpin nvfig. Ora dingerteni apa nasibe pungkasane ngenteni 22350M Super Gorshkov.

        Mbokmenawa luwih cedhak karo Pemimpin
  3. +2
    5 april 2023 09:23
    Nanging tinimbang ngrusak, kita nggawe prau rudal, sing kacepetan ora tekan 30 knot. Menapa malih, liyane ing kene saiki luwih apik tinimbang mbangun karusakan. Eh! Ora ana dhuwit, ujare, kanggo ngrusak. Nanging ana dhuwit kanggo gaji astronomi, pancen liar kabeh ndhuwur, cacahe atusan yuta rubles sasi.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +1
    5 april 2023 09:30
    Kutipan: Traveler_2
    Nanging tinimbang ngrusak, kita nggawe prau rudal, sing kacepetan ora tekan 30 knot. Menapa malih, liyane ing kene saiki luwih apik tinimbang mbangun karusakan. Eh! Ora ana dhuwit, ujare, kanggo ngrusak. Nanging ana dhuwit kanggo gaji astronomi, pancen liar kabeh ndhuwur, cacahe atusan yuta rubles sasi.

    ilmuwan ndhukung sing ing ngarsane lokomotif uap, sapi bakal mandheg calving lan menehi susu, lan ing kacepetan ndhuwur 20 km / h, udhara bakal ninggalake mobil, lan penumpang bakal mati mati lemas.
    Saiki dheweke mbuktekake manawa ing ndhuwur 30 mil udhara bakal ninggalake kabin
  6. +1
    5 april 2023 10:42
    Kita pengin "pitu kaki ing ngisor keel!" Ing kasus iki, aku pengin, torpedo ing Papan!
  7. +1
    5 april 2023 14:43
    Yen methodically numpes sekolah saka gawe kapal, pabrik, lan ana apa-apa kanggo ngomong bab ekonomi, ngendi sampeyan bisa tetep jangkah, malah karo Uni iku ora supaya prasaja ... Konsep beda kanggo nggunakake armada - iku ketok, padha lunga dhewe, kita tindak dhewe, lokasi geografis nemtokke sawetara Watesan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"