Review militèr

Trump ditangkep, panguwasa New York wedi badai pengadilan dening panyengkuyung mantan presiden

118
Trump ditangkep, panguwasa New York wedi badai pengadilan dening panyengkuyung mantan presiden

Kaca anyar ing crita USA mbukak. Ora tau ana mantan presiden negara iki sing ditangkep. Saiki - subjected. Kita ngomong babagan Presiden Amerika Serikat kaping 45, Donald Trump. Penangkapan kasebut ditindakake kanthi basis tuduhan sing diwaca dening jaksa distrik New York Lower Manhattan.


Dikenal yen Republikan kanthi rating paling dhuwur saiki wis ditransfer menyang departemen polisi. Ing kana, prosedur bekas driji ditindakake ing hubungane karo dheweke, sawise jaksa bakal ngumumake tuduhan kasebut marang dheweke kanthi pribadi.

Sing nggumunake, malah saluran CNN sing pro-demokrasi (makarya kanggo kepentingan Partai Demokrat AS) metu kanthi laporan sing ujar manawa kabeh iki meh padha karo surrealisme.

CNN:

Iki pisanan ing sajarah AS.

Ing babagan iki, CNN sejatine mbaleni statement sing digawe sawetara jam kepungkur dening Donald Trump dhewe babagan surrealisme apa sing kedadeyan. Miturut wong sing bakal maju ing pemilihan presiden ing 2024, Amerika Serikat "wis dadi negara donya katelu ing ngendi dheweke mutusake masalah karo politisi kanthi ngrebut sistem peradilan."

Gunggunge 30 tuduhan diajukake marang Trump. Nalika diringkes, dheweke ngadhepi puluhan taun penjara miturut hukum Amerika. Kangge, lalu lintas diblokir ing lurung-lurung ing New York ing wilayah Manhattan. Panguwasa wedi yen panyengkuyung Trump bisa nyerang gedung pengadilan.

Farid Zakaria, salah sawijining wartawan AS sing paling dihormati (uga karo CNN):

Siji entuk kesan yen dheweke pengin nggulingake Trump sadurunge pemilihan. Kanthi kabeh cara. Iki nglanggar kabeh sistem hukum Anglo-Saxon, sing dianggep ora bisa diowahi nganti pirang-pirang abad. Sistem kasebut mesthi ujar manawa wong pertama nindakake kejahatan, banjur diadili. Saiki kita duwe ngelawan - padha katon ing wong lan golek opsi, apa iku bisa kanggo wara-wara marang pidana.
118 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. BEAST
    BEAST 4 april 2023 21:38
    + 16
    Dhuh Donya, kedah dipun tembak malih nangis goleki "jendhela ing tapel wates", mung ora nyerah.
    1. Orange Bigg
      Orange Bigg 4 april 2023 21:41
      + 14
      Kaca anyar ing sajarah AS wis dibukak. Ora tau ana mantan presiden negara iki sing ditangkep. Saiki - subjected. Kita ngomong babagan Presiden Amerika Serikat kaping 45, Donald Trump.


      Sing nggumunake, malah saluran CNN sing pro-demokrasi (makarya kanggo kepentingan Partai Demokrat AS) metu kanthi laporan sing ujar manawa kabeh iki meh padha karo surrealisme.

      CNN:

      Iki pisanan ing sajarah AS.


      Sugeng Dina Anyar kanggo sampeyan, Amerika! Degradasi terus. Kapan para senator bakal dipenjara? Ing pungkasan masa kepresidenan, Biden bakal mrentah ing tingkat kepala sawetara suku Afrika. Ing wektu kasebut, Amerika Serikat mung duwe panah lan tombak -amarga krisis ing sistem perbankan lan ora bisa tuku sandhangan ing luar negeri, sampeyan kudu nggawe kathok dhewe saka jerami. drown wong, yaiku dolar, kang US Federal Reserve printing pressing ing jangkah digawe cepet, supaya kabeh Amerika wis kesempatan kanggo panas panggonan karo wong-wong mau. Sing utama yaiku Biden, ing pungkasan kepresidenan, ora dadi kanibal lan mangan Trump.
      1. fruc
        fruc 4 april 2023 21:53
        +6
        Iki pisanan ing sajarah AS.

        Eh-mbak! Nanging penjahat Demokrat urip, ngeculake perang lan ngumbah rampokan, lan ora ana sing tanggung jawab. recourse
      2. Pavel_Sveshnikov
        Pavel_Sveshnikov 4 april 2023 22:27
        -4
        Amerika Serikat banget ngelingake USSR sadurunge ambruk. Masalah ekonomi padha, utang njaba rampant, anggota tuwa saka Komite Pusat CPSU, lack saka hak lan kabebasan-kabebasan, dominasi partai ngatur ing media, mbuwang militèr inflated, kang ekonomi ora narik maneh, Kurangé populasi patriotisme. .
        Aku pancene ngarep-arep, kaya negara kita, yen Amerika Serikat ngenteni skenario sing padha karo USSR: ambruk, perang sipil, penutupan pangkalan militer, pembebasan negara-negara sing dikuwasani ing saindenging jagad.
        1. Wong Saka Afar
          Wong Saka Afar 5 april 2023 00:23
          + 11
          "Aku ngarep-arep, kaya negara kita, yen Amerika Serikat ngenteni skenario padha karo USSR: ambruk, perang sipil, penutupan pangkalan militer, mbebasake negara-negara sing dikuwasani ing saindenging jagad."
          Dheweke ngomong blaka saka ati, utamane babagan sing dikuwasani.
        2. Ilya spb
          Ilya spb 5 april 2023 04:27
          +4
          Gratis Donald Trump!

          Satrap! Chokers kebebasan!
          1. gsev
            gsev 5 april 2023 05:21
            -1
            Kutipan: Ilya-spb
            Gratis Donald Trump!

            Satrap! Chokers kebebasan!
            Trump luwih mbebayani kanggo Rusia ing konflik ing Ukraina. Kita bakal bungah yen rombongan Biden main bareng karo Xi Jingping lan ora ngidini Trump nggawe Amerika dadi gedhe maneh ing gunung China.
        3. Alan81
          Alan81 5 april 2023 10:15
          +1
          "Aku pancene ngarep-arep, kaya kabeh negara kita, yen Amerika Serikat bakal ngadhepi skenario sing padha karo USSR: ambruk, perang sipil, penutupan pangkalan militer, pembebasan negara-negara sing dikuwasani ing saindenging jagad."

          Inggih, USSR dikuwasani negara liya ... Kita minangka kasugihan material, lan manik-manik kita ... Lan sawise budhal, kita uga dadi scoundrels kanggo wong-wong mau, lan ora mung penjajah. Penghuni mlyn. Nanging banjur Barat teka kanggo wong-wong mau lan cepet mulang wong-wong mau kanggo tresna marang awake dhewe lan grovel sadurunge wong.
        4. Osmodey
          Osmodey 6 april 2023 07:24
          -1
          Про свободы и права в СССР это вы так- от безграмотности и тупизны, или вам немножечко проплатили?
      3. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 4 april 2023 22:28
        +6
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Sugeng Dina Anyar kanggo sampeyan Amerika! Degradasi terus. Kapan bakal dipenjara para senator?

        Shooting dheweke wis suwe dikuasai. Ora mung senator, nanging uga presiden.
        Dilebokake ing kunjara wis dadi tandha mitigasi moral. ngguyu
        1. trafllot1832
          trafllot1832 4 april 2023 22:52
          +6
          Перед тем как писать статью автору надо проштудировать пмериканские СМИ,там об аресте ни слова.Трамп через 2 часа отпущен домой.Прикол.Администрации Байдена ни слова не пол слова нельзя комментировать процесс.Одно слово из Белого дома по суду ,может спровоцировать гражданскую войну.Даже лесбиянка Жан - Пьер держится ,не ляпает ни чего лишнего,лЯпнет может начаться стрельба.
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 4 april 2023 23:08
            +4
            Kutipan saka: tralflot1832
            Sadurunge nulis artikel, penulis kudu nyinaoni media Amerika, ora ana tembung babagan penahanan.

            https://www.nytimes.com/2023/04/04/nyregion/ulysses-grant-trump-arrest.html
            https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/trump-arrested-new-york-1234703410/
            akeh media sing wis ganti judhul lan tembung sing ditahan ora bisa ditemokake, nanging ana sejarahe, BBC duwe judhul iki
          2. Vlodek
            Vlodek 4 april 2023 23:13
            +4
            nalika pisanan RPG 7 tongkang menyang California? urip ireng didhukung dening kalash malah luwih penting!
          3. gsev
            gsev 5 april 2023 05:26
            0
            Kutipan saka: tralflot1832
            .Malah lesbian Jean - Pierre tetep

            Trump lan wakil saka industri nyata AS kudu dibusak saka levers saka daya lan badan perwakilan. Yen ora, Amerika, kaya sing ana ing sangisore Reagan, bakal entuk kaunggulan maneh saka pesaing sing terus berkembang.
          4. Alan81
            Alan81 5 april 2023 10:21
            0
            duta kita temenan ora rampung ana! Ing endi panyuwunan marang kekuwatane rakyat (yaiku demokrasi)? Ing ngendi distribusi tenda kanggo kutha tarub ing ngarepe Capitol? Endi masalah ban kanggo dissenters panas ing bengi Amérika kadhemen? Ing endi pungkasane distribusi kvass lan jahe kanggo para demonstran?!!! Alle, Antonov, dadi, pzhl, luwih aktif !!!
      4. Mythos
        Mythos 4 april 2023 22:51
        +5
        Punika liyane ngisor rusak. Kenedy ditembak, nanging dheweke mutusake kanggo nuntut Trump yen dheweke ora melu pemilu, banjur ing rong puluh taun bakal metu artikel yen kabeh iku hoax kanthi tujuan siji ... urip DIKTATORI "demokrasi"
      5. Gedal
        Gedal 5 april 2023 07:05
        0
        А почему бы и не сажать ,если есть за что? Или надо как у нас, за воровство к наградам представлять?
        1. vadimtt
          vadimtt 5 april 2023 09:30
          0
          Ana anggepan yen kondom sadurunge duwe balung luwih akeh ing lemari tinimbang Trumpushka, lan lemari Bidon saiki saka balung mung retak, katon kaya bakal ambruk. ngguyu
      6. zenion
        zenion 6 april 2023 18:57
        0
        Mark Twain bener nulis apa sing diarani Amerika - Amerika Serikat Lynching.
    2. Gnefredov
      Gnefredov 4 april 2023 21:43
      + 22
      Bebaskan Kawan Trump!
      Urip ing Free States of America!
      --
      Prekara-prekara sing menarik ana ing AS.
      Kaya Yeltsin lan Gorbachev.
      1. Orange Bigg
        Orange Bigg 4 april 2023 21:52
        + 10
        Yatsenyuk kudu diceluk. Dheweke bakal mbengok paling banter: Trump bakal bebas!
        1. AAK
          AAK 4 april 2023 22:19
          -2
          Inggih, isih luwih apik tinimbang "... kaya shoveling ing bathuk, banjur shoveling ing bathuk!" Nanging aku mikir sethitik bab liyane, yen Donald, ing pangkat kasur prez kepungkur (ana padha tansah nguripake kanggo mantan presiden - Pak Presiden), iki nyeret kanggo kitsch dening demshiza kasur dhewe, banjur apa bakal kita Guarantor. dibanting ing Den Haag? ...
      2. figwam
        figwam 4 april 2023 21:55
        + 26
        Dheweke ngenteni perang sipil, iki sing pantes, Amerika Serikat kudu dirusak.
        1. Orange Bigg
          Orange Bigg 4 april 2023 22:05
          + 17
          Quote: figwam
          Dheweke ngenteni perang sipil, iki sing pantes, Amerika Serikat kudu dirusak.


          Ingkang utama ing kene ora ngganggu wong-wong mau, aja ngganggu negarawan kaya Biden, Amerika Serikat mimpin dalan sing bener.
          1. Vasilenko Vladimir
            Vasilenko Vladimir 4 april 2023 22:13
            + 22
            Kutipan saka Orange-Bigg
            Sing utama ing kene yaiku ora ngganggu dheweke.

            UWB uga duwe hak kanggo Gorbachev lan Yeltsin sing, menehi perestroika, akselerasi, glasnost!!!!
            Kawan URA!!!!!!
            1. Mikhail_Zverev
              Mikhail_Zverev 5 april 2023 01:22
              +9
              Kutipan: Vladimir Vasilenko
              UWB uga duwe hak kanggo Gorbachev lan Yeltsin sing, menehi perestroika, akselerasi, glasnost!!!!
              Kawan URA!!!!!!

              Ayo saben negara njupuk minangka akeh kadhaulatan minangka bisa!
          2. bingo
            bingo 4 april 2023 22:43
            +3
            Kutipan saka Orange-Bigg
            Sing utama ing kene yaiku ora ngganggu dheweke.

            * Deleng
            * meneng wae
            * Aja ngguyu.
          3. apoteker
            apoteker 4 april 2023 23:00
            +4
            Persis! Wenehi Biden istilah anyar! am
            1. Vlodek
              Vlodek 4 april 2023 23:17
              +4
              menehi referendum ing Alaska ing 2024! ana pengalaman. Crimea iku kita!
      3. irokez
        irokez 4 april 2023 22:29
        +8
        Ing wayah wengi revolusi ing Amerika Serikat, pasukan kediktatoran ngilangi pesaing. Urip revolusi kanggo nggulingake tirani.
        "USA vs Eropa".
        Aku menehi saran marang kabeh turis supaya ora lelungan menyang Amerika Serikat, lan aku ngandhani wong-wong sing ana ing kono - "Koper, stasiun, Rusia" ing pangertèn sing paling bener. Ninggalake Titanic sadurunge ninggalake pantai.
      4. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 4 april 2023 22:30
        +3
        Kutipan: Gnefredov
        Prekara-prekara sing menarik ana ing AS.

        Iki pisanan ing sajarah AS.

        Nalika negara-negara ambruk, iki uga bakal dadi sepisanan ing sejarah singkat.
    3. Alien Saka
      Alien Saka 4 april 2023 22:19
      +3
      дойдёт, подумал Штирлиц!) А вообще, Трамп мне нравится, он явно не баран. ИМХО конечно.
    4. trafllot1832
      trafllot1832 4 april 2023 22:28
      +4
      Американцы - Республиканцы, НИ каких ограничений ёмкости магазина АR 15. Мочи демократов ,они посягнули на святое святых.
    5. igorbrsv
      igorbrsv 4 april 2023 22:38
      +6
      Dheweke saiki wis nglilani dheweke lunga. Saka gedhong pangadilan. Yen mung dheweke ora cepet-cepet menyang kita. opo? Takon Putin kanggo kewarganegaraan. Iku trending saiki nglirik
      1. Petugas cadangan
        Petugas cadangan 4 april 2023 22:53
        +6
        Dadi sapa sing nangkep? Ing endi wewenang ICC?
        Luwih akeh hormat dituduhake marang Putin. Ngomong, sampeyan wis ngirim surat perintah iki, Lord Putin? Ayo, ayo lunga..
        Banjur padha mung numpuk ing wong akeh, wiwit rajutan tangan. Biden ora tumindak miturut konsep kasebut.
    6. bingo
      bingo 4 april 2023 22:46
      +1
      Kutipan: St. John's wort
      Dhuh Donya, kedah dipun tembak malih

      St John kang wort, Hurons ala disambungake munggah!
    7. DenD
      DenD 4 april 2023 23:54
      +3
      "Jendhela ing tapel wates," dheweke mbanting awake dhewe. Elinga tumindake nalika, minangka presiden, dheweke nutup tapel wates karo Meksiko? Yen aku ngerti ngendi bakal tiba, aku bakal nyelehake jerami ing sawetara jinis nyebrang karo Meksiko)))
    8. Reptiloid
      Reptiloid 5 april 2023 00:17
      +4
      Kutipan: St. John's wort
      ..... iku perlu kanggo njupuk bali nangis .....

      Это было нужно ещё в прошую предвыборную гонку! Когда фальсификации, когда мёртвые души голосовали, когда заявления в суд у Трампа не приняли .... А он решил промолчать, якобы, чтобы не было Гражданской войны! А всё равно идёт бардак и судить собираются am Trump dhewe.
      Piye wae iki ngelingake kediktatoran Biden!
    9. isv000
      isv000 5 april 2023 00:20
      +2
      Kutipan: St. John's wort
      Dhuh Donya, kedah dipun tembak malih nangis goleki "jendhela ing tapel wates", mung ora nyerah.

      Sadurungé perang: "corong ireng" teka ing dacha Budyonny, kanggo nggawa, supaya bisa dieksekusi.
      Marshal Pertama ora mikir suwe - dheweke nyelehake "Maxim" ing jendela lan - ngajak wong-wong sing pengin ngunjungi!
      "...- Ya, ana wong ing jaman kita,
      Ora kaya suku saiki:
      Bogatyrs dudu sampeyan!"
    10. Andrey Nikolaevich
      Andrey Nikolaevich 5 april 2023 06:07
      +3
      Inggih, kaping wis musna .. Kanggo kasunyatan sing wong karo orientasi seksual normal ing nyoba. Tanggaku wis kumpul, ngiwa. Dheweke ujar manawa dheweke ndhukung Donald Trump.)
  2. sergo1914
    sergo1914 4 april 2023 21:40
    +9
    Wis, ayo lunga.
    Hop, tong sampah, aja menehi tenggat wektu,
    Mobil Singer patah jarum.
  3. ZhEK-Vodogrey
    ZhEK-Vodogrey 4 april 2023 21:42
    + 10
    Kanggo dishonoring Stormy Daniels bakal dilebokake ing sel karo Demokrat ireng.
    1. Yura
      Yura 4 april 2023 21:45
      + 17
      Kutipan: ZhEK-Vodogrey
      sijine ing sel karo Demokrat Negro.

      Dheweke uga bakal ngremehake wong-wong mau. ngguyu
    2. Baloo
      Baloo 4 april 2023 22:02
      + 13
      Kutipan: ZhEK-Vodogrey
      Kanggo dishonoring Stormy Daniels bakal dilebokake ing sel karo Demokrat ireng

      Dheweke isih pengin, nanging Donald ngakoni yen bojone ora ngidini. Pelacur kasebut gelo, ngajokake tuntutan hukum. Eh, wong wadon ... Lan ayo ngomong babagan jaran. Aku seneng Alkhatekins lan Donchaks. Krrrrrasota lan kekuwatan!
      1. Ulan.1812
        Ulan.1812 4 april 2023 22:33
        + 10
        Quote: Baloo
        Kutipan: ZhEK-Vodogrey
        Kanggo dishonoring Stormy Daniels bakal dilebokake ing sel karo Demokrat ireng

        Dheweke isih pengin, nanging Donald ngakoni yen bojone ora ngidini. Pelacur kasebut gelo, ngajokake tuntutan hukum. Eh, wong wadon ... Lan ayo ngomong babagan jaran. Aku seneng Alkhatekins lan Donchaks. Krrrrrasota lan kekuwatan!

        Nyatane, dheweke njupuk dhuwit.
        Yen sampeyan ora seneng, banjur bali. ngguyu
      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 4 april 2023 22:39
        +1
        Quote: Baloo
        Eh, wong wadon ... Lan ayo ngomong babagan jaran. Aku seneng Alkhatekins lan Donchaks. Krrrrrasota lan kekuwatan!

        Ora, metu saka topik.
        Ing negara-negara, ora ana jaran siji-sijia sing wis dadi calon presiden. basa
      3. Vlodek
        Vlodek 4 april 2023 23:20
        +3
        bab Sobchak ing wengi looking? oh iya dheweke. ayo turu tentrem
        1. Mikhail_Zverev
          Mikhail_Zverev 5 april 2023 01:25
          +1
          Kutipan: Vlodek
          bab Sobchak ing wengi looking? oh iya dheweke. ayo turu tentrem

          Ya, rong meter ing ngisor lemah.
  4. Buyan
    Buyan 4 april 2023 21:43
    +3
    Merdika kanggo Kolonel Trumpovich wassat .....
    1. Baloo
      Baloo 4 april 2023 22:05
      + 13
      Kutipan saka Buyan
      Merdika kanggo Kolonel Trumpovich wassat .....

      Ana proposal kanggo ngganti kolonel kanggo Sobchak karo Khakamada. belay .
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 4 april 2023 22:43
        +4
        Quote: Baloo
        Ana proposal kanggo ngganti kolonel kanggo Sobchak karo Khakamada.

        Lan yen padha nuduh kolonel yen dheweke iku ..
        loro.. sak ijol-ijolan. lol
  5. opuonmed
    opuonmed 4 april 2023 21:44
    + 14
    Свободу Дональду Трампу! Свободу, политзаключенному! МИД России должен выразить свою озабоченность ! полковник Трампов, мы с тобой да здравствуют свободные штаты америки ))))))))))
  6. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 4 april 2023 21:45
    +4
    njupuk Kripik lan lungguh ing lapak
    1. Orange Bigg
      Orange Bigg 4 april 2023 21:57
      +5
      Kutipan: Vladimir Vasilenko
      njupuk Kripik lan lungguh ing lapak


      Aku suggest njupuk wiski tinimbang Kripik.
      1. Vasilenko Vladimir
        Vasilenko Vladimir 4 april 2023 22:10
        +3
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Aku suggest njupuk wiski tinimbang Kripik.

      2. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 4 april 2023 22:46
        +1
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Aku suggest njupuk wiski tinimbang Kripik.

        Sing utama ora whiskas! eseman
      3. Vlodek
        Vlodek 4 april 2023 23:21
        +2
        wiski ora patriotik. Aku duwe kanca, siji moonshine stands kuwi, wiski nervously smokes
  7. sergo1914
    sergo1914 4 april 2023 21:45
    +5
    Saiki tochnyak pindhah menyang orkestra. Wagner pisanan yaiku Presiden.
  8. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 4 april 2023 21:48
    +9
    Gunggunge 30 tuduhan diajukake marang Trump.
  9. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 4 april 2023 21:50
    +6
    lan taruhan ditampa ing stan iki?!!!
  10. sdvt
    sdvt 4 april 2023 21:51
    +9
    Aku ngira para analis ngrusak kabeh otak, ngetung kemungkinan mundur saka penjara - lan dadi presiden)
    Kajaba iku, kemungkinan ngganti Biden karo Trump ora kabeh khayalan.
    Sepira lucu sing katon saka njaba, lan sedhih banget nalika EBN ngarahake petualangan sing padha ...
    1. Arigin
      Arigin 4 april 2023 21:57
      +1
      Ayo kanca-kanca, wah, dheweke bakal lungguh ing omah kethek nganti dijlentrehake, iku urusan urip. Ing seminggu, kabeh bakal dilalekake.
      1. Nyrobsky
        Nyrobsky 4 april 2023 22:31
        +3
        Quote: Arigin
        Ayo kanca-kanca, wah, dheweke bakal lungguh ing omah kethek nganti dijlentrehake, iku urusan urip. Ing seminggu, kabeh bakal dilalekake.

        Ora bakal dilalekake. Iku isih mung miwiti! Katon kaya wayah sore ing kasur mandek dadi languid. Ing sawijining wektu, kabinet Obama tuku peti mati plastik setengah yuta, lan dipasangake, muspra utawa apa? Padha wis nyepakaké kanggo dangu.
        Sampeyan bisa ndeleng kene -
        https://terrao.livejournal.com/2071715.html
      2. Vlodek
        Vlodek 4 april 2023 23:24
        +1
        "... kanggo limalas dina!" (c) "Operasi Y lan petualangan liyane Shurik"
    2. Gnefredov
      Gnefredov 4 april 2023 21:58
      +4
      nalika petualangan sing padha banget disutradarai dening EBN ...

      Inggih, nganti saiki ora ana sing tiba saka jembatan, kajaba mung saka tangga ...
      1. Essex62
        Essex62 4 april 2023 23:01
        +1
        Да какой там мост,мосток через переплюйку и по колено. Лопухнулись мужики из девятки. Отвернулись- бы минуты на две. Отмазы - то всегда придумать можно,да и кто за него - бы спрашивал? ngguyu am
    3. Tusv
      Tusv 4 april 2023 22:04
      +3
      Kutipan saka sdvt
      Aku ngira para analis ngrusak kabeh otak, ngetung kemungkinan mundur saka penjara - lan dadi presiden)

      Kita wis ngomong kabeh. Komunikasi umum ing sisih 100% istilah kapindho ing guo kantor oval))) Kennedy, Clinton wis ngliwati iki. Bener, kabeh iki ana karo Demokrat. Durung karo Republik
  11. Pavel57
    Pavel57 4 april 2023 21:56
    +2
    Yen ana jam sing nuduhake pendekatan Perang Sipil Amerika, mesthi bakal nuduhake limang menit nganti lima.
  12. Tusv
    Tusv 4 april 2023 21:57
    +1
    Aku kudune ngrungokake Pakdhe Vova. Bakal kapilih kanggo mangsa kapindho lan Bidon ora malah blather. Dadi Kolonel Trump wis diturunake pangkat lan para Demokrat bisa nindakake apa wae sing dikarepake karo dheweke. Ora mbenerake "kapercayan sing dhuwur"
  13. Belisarius
    Belisarius 4 april 2023 22:00
    +5
    Таков новый "дивный мир" глобализма. И ничего смешного тут нет. Если раньше буржуазная демократия была фикцией которую соблюдали, а власть закона на западе ( хотя бы в отношении своих владеющих собственностью граждан) была отчасти реальностью, то теперь ничего этого нет и в помине.
    Era kediktatoran total wis diwiwiti. Lan yen dheweke nganggep wong-wong dhewe kaya ngono, mula warga Federasi Rusia ora bisa ngandelake "aturan" apa wae.
  14. sergo1914
    sergo1914 4 april 2023 22:04
    + 18


    Komentarku bodho lan cendhak. Lan ora ana gunane
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 4 april 2023 22:26
      +1
      Shaw? Wis dipotong lan dicukur? Siap kanggo kursi listrik?
    2. Ulan.1812
      Ulan.1812 4 april 2023 22:36
      +1
      Kutipan saka: sergo1914


      Komentarku bodho lan cendhak. Lan ora ana gunane

      ngguyu Aku duwe komentar sing luwih cendhek.
  15. Ulan.1812
    Ulan.1812 4 april 2023 22:08
    +9
    Sing paling goblok sing bisa ditindakake yaiku nyekel Trump.
    Lan padha nindakake.
    1. Mikhail_Zverev
      Mikhail_Zverev 5 april 2023 01:28
      +1
      Kutipan: Ulan.1812
      Sing paling goblok sing bisa ditindakake yaiku nyekel Trump.
      Lan padha nindakake.

      Aku pracaya marang wong-wong mau, padha isih duwe kabeh ahead lan padha bakal tekan dhuwur anyar!
  16. Grigory_Nikolaev
    Grigory_Nikolaev 4 april 2023 22:11
    +5
    полное обыдлячивание мировой политики.. явно все эти соросыгейтсыротшильдыморганырокфеллеры с пришитыми головами и десять раз пересаженными сердцами мутят планетарный финансовый катарсис, и им плевать, кто в эту кашу порубится, свои, чужие, лишь бы побольше, что б не до лопнувших финансовых пузырей было плебсу. А Трампушка-дурачек когда решил порисоваться перед обезьянами и влезть в клетку с аллигаторами что б натыкать их в их же дерьмо должен был прихватить что нибудь поубедительней клюшки для гольфа.
  17. sergo1914
    sergo1914 4 april 2023 22:11
    + 12
    Выживший из ума бункерный дед-диктатор арестовал молодого и перспективного оппозиционера!
    1. Vasilenko Vladimir
      Vasilenko Vladimir 4 april 2023 22:15
      0
      Kutipan saka: sergo1914
      dipenjara oposisi enom lan janjeni!

      sampeyan keren!!!
      Donald Trump - lair: 14 Juni 1946 (umur 76 taun)
      1. vadimtt
        vadimtt 5 april 2023 09:34
        0
        Dibandhingake karo Bidon (iki saliyane otak sing rusak amarga penyakit kasebut), dheweke mung nom-noman! ngguyu
  18. 1z1
    1z1 4 april 2023 22:12
    + 14
    Iki lomba pemilu, iki drive lan sampah. Peperangan perampok lawas.
  19. dzvero
    dzvero 4 april 2023 22:18
    +5
    Aku wonder carane padha dicekel. Padha dikembangaké protokol khusus kanggo penahanan presiden digunakake, utawa mung cara lawas - karo Facebook ing lantai, mlaku ing gulu, wringing tangan lan kick ing ati kanggo muni.
  20. d1975
    d1975 4 april 2023 22:27
    +6
    Kanggo kula pribadi, iki mung warta. Ya, paling ora sawetara partai bakal teka, Rusia ora bakal entuk apa-apa sing apik saka iki. Delengen kanthi tliti babagan manuk gagak iki. Negara iki wis suwe ora kaya sing diklaim. Dhuwit pancen kosong, lan perang dibutuhake kanggo dhuwit recehan menyang lobi bedhil. Perang Donya I, Perang Donya II. Elinga rencana Marshall. Amerika mbuwang dolar tengen lan kiwa. Dolar ora dadi emas obeschivaetsya, lan dadi pegged kanggo lenga! Mesin smokes, nanging prints lan everyone pracaya iki Yahudi!? Apa sabanjure, kita waca. Dadi kita ing Rusia, sing pitu, sing wolung saka warta kuwi. Sampeyan kudu nggawe negara sampeyan Gedhe, ngupayakake iki lan entuk gol, banjur bakal ana patriotisme lan standar urip, lan iki sing utama. hi
  21. sergo1914
    sergo1914 4 april 2023 22:27
    +7


    Komentarku bodho lan cendhak. Lan ora ana gunane
  22. bingo
    bingo 4 april 2023 22:32
    +1
    ngguyu
    Kasus nalika pemilik dadi kaya asu. Cormorant kepala putih (utawa sapa lambange ing kana?) digigit banderlog)))
    Ya, nanging babagan sistem kaadilan sing ora bias - Musk disalahake amarga penipuan. pengadilan AS. A artikel utamané angel - kang njupuk negara. dhuwit ing ukuran utamané gedhe kanthi bantuan penipuan, ing wangun subsidi negara kanggo proyek Solar City. Ditemokake guilty. Wis ora lan ora bakal. Dadi la-la, aja ngomong babagan sing ora bisa rusak, lan iki minangka penganiayaan politik sing paling murni.
  23. 1z1
    1z1 4 april 2023 22:34
    +4
    С таким накалом страстей дедушки до выборов могут не дожить. Идеальным вариантом будет трансгендер , типа Кончиты Вюрст , только темнокожий. Все как они любят .
    1. bingo
      bingo 4 april 2023 23:11
      -1
      kutipan: 1z1
      Kabeh padha tresna.

      Yen pancen kabeh, sampeyan isih kudu ngilangi sikil. Entuk Conchita!
    2. Reptiloid
      Reptiloid 5 april 2023 00:27
      0
      kutipan: 1z1
      .....Идеальным вариантом будет трансгендер , типа Кончиты Вюрст , только темнокожий. .... .

      Padha duwe kaya iki lol mung jinis Asia. juara basa (.победитель..) конкурса Мисс Вселенная (.вроде такое recourse jeneng..)
    3. logam lawas
      logam lawas 5 april 2023 01:04
      -1
      Kita ndeleng (kabeh wis dipikirake dening Komedi):
  24. simbah
    simbah 4 april 2023 22:34
    +2
    Kanggo sirkus! Karo jaran! Katon kaya wong serius ngaco munggah. Ora ketompo carane padha ulig Trumpampam dening kasempatan. Ala banget, wong keren.
    1. Hariton Laptev
      Hariton Laptev 4 april 2023 22:38
      0
      Dadi dheweke nulis yen Soros ngumumake perang nganti mati ing Trumpushka.
      1. vadimtt
        vadimtt 5 april 2023 09:37
        0
        Katon kaya Trumpushka luwih pinter tinimbang Soros lan lungguh ing endi wae ing mburi kaca saham ngguyu Saiki Soros mbales dendam sing paling apik, amarga medeni liwat bursa saham.
  25. ruwet
    ruwet 4 april 2023 22:34
    +5
    Sampeyan menehi colored, waria utawa apa wae, nanging revolusi paling kejem ing kasur! Pad kasur pengin kekacauan lan medeni, supaya dadi kahanan permanen.
  26. Hariton Laptev
    Hariton Laptev 4 april 2023 22:37
    +1
    lan revolusi warna ora kuwat ditahan ing omah ???
  27. Sergei Averchenkov
    Sergei Averchenkov 4 april 2023 22:43
    +3
    Mugi AS miwiti perang sipil lan padha Cut saben liyane.
  28. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 4 april 2023 22:44
    +3
    Осталось распустить республиканцев как террористическую организацию, провести чистки и оставить однопартийную систему. Красота.
  29. Komentar wis dibusak.
    1. vadimtt
      vadimtt 5 april 2023 09:38
      +1
      Luwih kaya "Stop the Earth, I'll get off."
  30. Komentar wis dibusak.
  31. Vic Vic
    Vic Vic 4 april 2023 22:47
    0
    Dibakar, tuan-tuan, sing luwih elek, jagad iki saya cedhak.
  32. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 4 april 2023 22:52
    +1
    perpisahan kanca

    Pengadilan mutusake ora njupuk dheweke menyang tahanan.
    1. bingo
      bingo 4 april 2023 23:16
      -4
      Kutipan: Vladimir Vasilenko
      perpisahan kanca

      Tukang sepatu! Ayo wayang!!!
  33. Essex62
    Essex62 4 april 2023 22:52
    +3
    Wis wayahe cipratan bensin. Eh, endi sampeyan departemen internasional Komite Pusat lan PGU KGB saka USSR?
  34. Yaroslav Tekkel
    Yaroslav Tekkel 4 april 2023 22:54
    -2
    Ya, Amerika wis gabung karo klub Demokrat. Ing Prancis, Chirac lan Sarkozy dihukum (Hollande dikasihani amarga demensia sing jelas), ing Italia, Berlusconi dihukum, ing Korea Selatan, umume, kabeh presiden pungkasan dihukum (kajaba wong sing mlumpat saka tebing dhewe), ing Ukraina, Yanukovych pisanan dihukum, banjur kapilih, banjur dihukum maneh in absentia.
  35. Fangaro
    Fangaro 4 april 2023 23:05
    +2
    Libya, Yugoslavia, Irak...
    AS numpes para pamimpin negara kasebut. Nanging iki minangka pimpinan negara liya. Iki bisa diterangake piye wae. Aja mbenerake, nanging nerangake. "Dheweke dudu wong Amerika."
    Nanging kanggo nganiaya Presiden negara sampeyan ... Apa AS nyoba tradhisi Korea Selatan?
    Trump minangka mungsuh Rusia kaya Biden. Nanging penahanan mantan presiden Amerika Serikat?
  36. Liyane
    Liyane 4 april 2023 23:09
    +1
    Цитата: Фарид Закария (тоже с CNN):

    Iku misale jek sing Trump pengin nggulingake sadurunge pemiluв

    belay
    Iku ngelingake aku soko opo
    Kasunyatan yen jeneng ora bisa diucapake, aku ora bakal kelingan ing wayah wengi nggoleki.
    Furgalisasi Amerika? Basmanny keadilan mlaku ing planet?
    Sayange Donald, senajan tukang ngapusi, nanging paman biasa (utamane yen dibandhingake karo cetakan kaya Can).
    Mugi ing paling seksual perversions karo mop ora bakal teka menyang?
    Будут ломать (как Бута) диетой из бик мака и картошкой фри? И всё без чеснока кормить этого отшепенца, без Честера-однозначно, тогда расколется.
    / Manka Butina ora bakal nglilani kowe ngapusi /
  37. Swasta SA
    Swasta SA 4 april 2023 23:13
    +1
    Inggih, apa kita kabeh kuwatir bab kene? Polisi ditelpon, sidik jari dijupuk,
    Aku ngomong karo jaksa ... Dheweke ora njupuk dheweke minangka calon presiden
    (nanging Demokrat) Robert Kennedy ing Ambassador Hotel lan
    sadulure lawas ing dalan ing Dallas. Sepi ing Amerika, ya lumahing Gamelan, nanging bye
    Sih-rahmaté Gusti Allah ... Nalika iku Texas pengin secede ...
  38. 1z1
    1z1 4 april 2023 23:17
    0
    "Trump maneh ninggalake pengadilan tanpa komentar" Kenapa bisa?
  39. Alexey G
    Alexey G 4 april 2023 23:19
    +4
    Trump ditangkep, panguwasa New York wedi badai pengadilan dening panyengkuyung mantan presiden

    Iki apik! Kita kudu nyedhot geni lan ngatur Prancis ing New York!
    Naryshkin kudu nggoleki panyengkuyung kita ing antarane para imigran ...
    Ya, kenapa dheweke bisa ngrusak kita, nanging ora bisa?
    Kerusuhan populer lan geni perang sipil ora bakal ngrusak Biden ...
    gawe bungah wong tuwa!
  40. asetofenon
    asetofenon 4 april 2023 23:45
    0
    PC! Saiki - ing bunk. Lan bisa manggon lan manggon ing Rostov ...
  41. Havoc
    Havoc 4 april 2023 23:45
    0
    Ora ana sing nyekel dheweke, 23-41 wektu Moskow, aku nonton ing TV kepiye Trump mlebu ing pesawat.
  42. Kok_Ivanov
    Kok_Ivanov 4 april 2023 23:55
    +1
    Dijogo!
    Kanca-kanca, sampeyan ana ing dalan sing bener. Kita bakal tetep driji kanggo sampeyan
  43. optimistis
    optimistis 5 april 2023 00:28
    0
    Lan yen wong amerika и саксы делают специально, чтобы показать некоторым россиянам, пятой колоне, как надо действовать с нашим президентом, вот мы, даже всесильного Трампа арестовали....
    Gawea tuladha, tumindak....
    1. michail
      michail 5 april 2023 01:06
      +3
      Kutipan saka: optimistkarus
      Gawea tuladha, tumindak....

      Booga-ha, kita ora butuh conto. Kita bisa nindakake dhewe. Ora mantan presiden, nanging sing diurapi dening Gusti Allah bisa dilebokake ing tembok. Mesthi, dheweke dhewe sing kudu disalahake, nanging dheweke minangka pikiran sing sedih sawise trepanation tengkorak. Lan kasunyatan sing sijine kulawargané ing palu, lan lali marang Gusti Allah lan nyenengi ing sectarianism karo Rasputin, iku kabeh saka pikiran mournful. Sawise baton polisi Jepang karo cuckoo, dheweke pungkasanipun lunga lan padha ngomong "lambai gagang" - ombak, padha ngomong kanggo renounce, renounce, mung supaya kucing njupuk.
      Passion-bearer, sampeyan ora bakal njupuk adoh utawa nambah.
  44. michail
    michail 5 april 2023 00:45
    0
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    Aku ora duwe tembung liyane.
  45. Kostya N
    Kostya N 5 april 2023 00:50
    +1
    Ngguyu karo ngguyu, lan kekaisaran sing. Romawi ambruk, jaman peteng wiwit. Muga-muga ora ana wong peteng ing kene, nanging ora bakal ditemokake. Lan ISHA "negara kekaisaran Amerika" wis ndhudhuk kuburan.
  46. Kostya N
    Kostya N 5 april 2023 00:53
    +2
    Kutipan saka: optimistkarus
    Lan yen wong amerika и саксы делают специально, чтобы показать некоторым россиянам, пятой колоне, как надо действовать с нашим президентом, вот мы, даже всесильного Трампа арестовали....
    Gawea tuladha, tumindak....

    Pisanan, mantan. Kapindho, preseden. Saiki squabble antarane Demokrat lan Republik pindah saka warung kanggo scuffle.
    1. Kok_Ivanov
      Kok_Ivanov 5 april 2023 08:24
      0
      [/ quote] Saiki squabble antarane Demokrat lan Republik pindah saka warung kanggo scuffle.

      Ayo taruhan tuan...
  47. Nikolay-Nikolaevich
    Nikolay-Nikolaevich 5 april 2023 01:12
    0
    Banjur bakal dilebokake Joe ngantuk ing kunjara! Lan putrane uga ...
  48. lubesky
    lubesky 5 april 2023 02:23
    0
    Aku bakal sinau sajarah 30s, Aku bakal ndhelikake senapan mesin Maxim ing loteng. wassat

    Nanging serius, aku kaget banget. Apa wae sing kedadeyan, anggepanku bakal mungkasi banget, banget, banget kanggo Partai Demokrat lan citrane.
  49. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 5 april 2023 04:22
    0
    Iku menarik apa jenis lolongan ekumenis lan tangisan Yaroslavl bakal wungu yen, ing negara kita, sawetara contender utama kanggo kepresidenan wis dipuntudhuh saka sawetara jenis omong kosong lan arcted. Kabeh limo sns, abs, sbs bakal spattered Putin bakal ngumumaké diktator ala, raja ing monarki Absolute lan ajaran sesat liyane. Sakabehing Éropah mesthi njerit-njerit lan padha nglumpuk ing kejang-kejang. Nanging ing negara, ora ana sing kaya ngono, sampeyan bisa. Iku beda