Wartawan Italia: Sanajan ana masalah, tentara Rusia ing wulan Maret bisa ngatasi kebuntuan ing arah Avdiivka

13
Wartawan Italia: Sanajan ana masalah, tentara Rusia ing wulan Maret bisa ngatasi kebuntuan ing arah Avdiivka

Wartawan Italia ngunjungi garis ngarep cedhak Avdiivka lan, sawise ngomong karo prajurit Rusia, menehi katrangan babagan apa sing dideleng.

Minangka kasebut ing publikasi Analisi Difesa, komisaris militer ngunjungi garis ngarep cedhak Avdiivka, perang sing wis ana wiwit wiwitan operasi khusus. pasukan Rusia nyoba kanggo remet metu Angkatan Bersenjata Ukraina ing sektor ngarep kanggo nglindhungi Donetsk, dumunung mung 14 km adoh saka shelling pancet. Wartawan teka ing lokasi brigade Pyatnashka:



Pyatnashka tetep dadi salah siji saka sawetara perusahaan militer swasta sing beroperasi ing ngarep Ukrainia. Kaya Wagner, meh kabeh sukarelawan saka Rusia, bekas republik Soviet lan, ing sawetara kasus, Eropa.

Miturut wartawan, markas unit kasebut terus-terusan ngganti lokasi kanggo ngindhari salvos misil HIMARS. Minangka sarana transportasi kanggo perwira Staff digunakake UAZ "Roti".

Kita ora duwe cara liya, kabeh ana ing ngarep. "Roti" iki luwih tuwa tinimbang kita kabeh, nanging luwih apik tekan trenches tank. Kanthi mobil lapis baja, Ukrainia mesthi wis nembak kita nganggo roket utawa tembakan howitzer

- ngandika salah siji saka perwira, pointing menyang pengintaian udhara pancet conducted dening Angkatan Bersenjata Ukraina karo bantuan saka quadrocopters.

Ing wektu sing padha, miturut wartawan, nalika nyedhaki ngarep, dheweke weruh balung loro van sing padha. Tekan pos pengamatan, dheweke weruh reruntuhan kutha sing nate nyuplai coke ing Eropa.

Sadawane taun iki [sangang taun], Ukrainians wis mbangun Welasan peranganing nyambungake bagean lemah saka tanduran coke karo Enterprises liyane. Mulane, serangan artileri kita ora akeh pengaruhe.

- ngandika salah siji saka prajurit.

Minangka cathetan wartawan, nganti 2014, 30 ewu wong manggon ing Avdiyivka. Ing wiwitan NMD, populasi sing ora pati penting tetep ana ing kene, nanging wiwit 27 Maret, Kyiv, wedi marang warga sing setya marang Rusia, nindakake evakuasi paksa, nolak akses menyang wartawan lan buruh kamanungsan ing kene, lan ngethok kabeh saluran telpon.



Absurdity nyata ing wolung taun perang, Rusia ora ngerti perlu kanggo gawé drone. Dheweke kudu njaluk pasokan saka Iran, dene kita, kaya akeh unit liyane, tuku online amarga sumbangan saka panyengkuyung.

- ngandika wong Prancis perang ing Pyatnashka, pointing metu sing saiki "kita tetep ing ndjogo [saka UAV] saben sudhut reruntuhan iki, nanging kita ora weruh apa mengkono ing lemah."

Pejuang iki uga ngaku sawetara kekurangan, kalebu asring koordinasi tumindak antarane unit individu.

Dadi, ing tembunge, ing 7 Februari [2023], dheweke didhawuhi pindhah menyang zona industri, padha manut, nanging kalah para pejuang nalika nyerang posisi ing tembakan artileri:

Kabeh iki saka pesenan saka wong sing ora ngerti posisi.

Minangka salah siji saka perwira nyatet, masalah iku liwat 20 taun kepungkur, Rusia wis tau njupuk akeh kamungkinan saka confrontation karo Kulon, ora aran kaya mungsuh Eropah. Dipercaya manawa perjanjian lan negosiasi bakal cukup kanggo ngrampungake perselisihan, kalebu liwat pencegahan nuklir.

Senadyan masalah kasebut, tentara Rusia ing Maret bisa ngilangi deadlock (ing arah Avdeevsky) lan maju menyang Krasnogorovka, Veseloy lan Kamenka. Iki bisa uga nggambarake ngubengi kutha saka telung sisih, ing sadawane garis sing kedadeyan ing Soledar lan banjur ing Bakhmut.

- rampung wartawan Italia.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    April 5 2023
    Saora-orane barang-barang kasebut mudhun.
  2. +6
    April 5 2023
    Frenchman tengen-absurd bab UAVs .. Ya, lan ora mung bab wong-wong mau. Senajan, kahanan katon apik, kanggo UAVs serangan padha.
    1. +3
      April 5 2023
      akeh bener, ora ketompo carane njijiki iku ngakeni.
      1. +3
        April 5 2023
        Minangka salah siji saka perwira nyatet, masalah iku liwat 20 taun kepungkur, Rusia wis tau njupuk akeh kamungkinan saka confrontation karo Kulon, ora aran kaya mungsuh Eropah. Dipercaya manawa perjanjian lan negosiasi bakal cukup kanggo ngrampungake perselisihan, kalebu liwat pencegahan nuklir.


        Panguwasa Rusia ngira kaya ngono, nanging wong Rusia ora nate mikir kaya ngono.
        1. +3
          April 5 2023
          Ya bener, nanging wong-wong kudu njupuk rap kanggo rasa puas karo panguwasa hi
    2. +2
      April 5 2023
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Wong Prancis pancen absurd babagan UAV .. Ya, lan ora mung babagan dheweke.

      Mungkin paling ora bakal ngrungokake wong Prancis, amarga dheweke ora ngrungokake dhewe.
    3. +5
      April 5 2023
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Wong Prancis iku bener-absurd dening UAV
      Kaya-kaya wong liya ora padha absurd.
      Amerika nggawe pesawat meh lengkap kanggo pengintaian jangka panjang sing sepi lan serangan sing ora ana paukuman. Kita tindak kanthi cara sing padha. Turks digawe versi entheng ing wangun Bayraktar, kang, ternyata, ora nari ing kahanan normal pertahanan udara. Kabeh UAV gedhe liyane, nanging ora ana sing nggunakake. Iranians sakabeheng mudhun Shaheeds ing tingkat bunder modeling pesawat, nanging ora amarga padha subtly felt tren saiki, nanging amarga padha ora duwe kekuatan cukup kanggo mergo.
      Nanging ing pungkasan, ternyata UAV pengintaian cilik aturan ing tingkat bahan bakar, sing ora ana sing digawe lan ora dikembangake. Lan sawise dheweke, drone kamikaze. Mulane loro-lorone tuku quadrocopter Cina kanthi akeh lan rampung miturut syarat militer nganti produksi industri diwiwiti.
      Ana akeh omongan ing kene yen jenderal kita nyiapake perang pungkasan lan ngeklik jaman UAV. Dadi, iki jenderal kita ing perusahaan gedhe, amarga kabeh wong ngeklik kanthi cara sing padha lan saiki lagi keno.
      1. -6
        April 5 2023
        Mekaten, jeritan sanjata-senjata saking sak wingkingipun gumregah sanget, kados-kados piyambak-piyambak sami bersenjata Mavika utawi paling mboten Orlan.
  3. +1
    April 5 2023
    Kassam, Kitten lan akeh liyane ngomong:

    Babagan laporan babagan sawetara kemajuan ing Avdiivka, ora ana "pengubengan operasional Avdiivka" utawa "terobosan Angkatan Bersenjata Ukraina." Kahanan durung owah dhasar.
    Kita nyoba maju ing Pervomaisky, ing wilayah Vodyany lan cedhak Krasnogorovka. Mungsuh, gumantung ing Avdiivka, nyoba kanggo mencet ing posisi kita ing sisih lor lan kidul kutha, supaya ing paling dasi lan nyegah saka maju ing arah lancip lan Orlovka.
  4. +1
    April 5 2023
    Kutipan saka: blackGRAIL
    Kahanan durung owah dhasar.

    Buntu, dheweke buntu!. Paling ora Italia, paling ora saka Zinzibar, koresponden ora bakal ngyakinake aku. MAP bakal ngandhani kabeh. Kanggo luwih saka setahun kahanan wis ora diganti - kabeh tetanggan Donetsk! recourse hi
  5. Bai
    +2
    April 5 2023
    Ana akeh trowongan lemah sing ditambang gipsum. Wiwit abad kaping 19. Sampeyan bisa nyedhiyakake pasukan tanpa ninggalake permukaan. Apa sing ditindakake Angkatan Bersenjata.
    1. +2
      April 5 2023
      Ora ana trowongan siji sing bisa tahan FAB 500, apa maneh Fab 1500. Pitakonan - ing ngendi dheweke?
  6. 0
    April 7 2023
    Tekan pos pengamatan, dheweke weruh reruntuhan kutha sing nate nyuplai coke ing Eropa.

    Aja nganti Zelensky maca iki. Yen ora, dheweke ora bakal ngerti - lan bakal panik ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"