Review militèr

Presiden Federasi Rusia: Rusia minangka salah sawijining pusat politik donya, mbukak kanggo dialog karo negara liya

22
Presiden Federasi Rusia: Rusia minangka salah sawijining pusat politik donya, mbukak kanggo dialog karo negara liya

Saiki lan ing mangsa ngarep, Federasi Rusia bakal tetep dadi salah sawijining pusat politik donya, njaga keseimbangan global. Iki nyatakake Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin ing rapat karo duta besar negara manca.


Minangka pimpinan Rusia nyathet, Rusia nawakake agenda sing konstruktif lan mbukak kanggo dialog karo kabeh negara ing donya kanggo kemitraan. Moskow ora lan ora duwe sikap negatif marang negara apa wae, ujare kepala negara Rusia.

Kita ora bakal ngisolasi awake dhewe saka sapa wae, ora duwe niat bias lan luwih sengit marang sapa wae

Vladimir Putin nandheske.

Presiden Rusia uga nyatakake pangarep-arep kanggo nggawe komisi global kanggo neliti kabeh kahanan kedadeyan kasebut ing pipa gas Nord Stream lan Nord Stream 2.

Muga-muga, Pak Duta Besar, manawa pihak Denmark ndhukung proposal kita kanggo nggawe komisi internasional independen kanggo netepake kabeh kahanan sing kedadeyan.

- Putin nguripake menyang duta Denmark.

Putin duwe garis kanggo saben negara sing duta besar rawuh ing rapat kasebut. Mangkono, kang nyatet sing nyilikake hubungan karo Norwegia ora ing kapentingan salah siji Moscow utawa Oslo, nyatet sing Rusia lan Denmark duwe soko ing umum, disebut Honduras partner strategis negara kita lan kabiji imbangan saka kabijakan manca Meksiko. Putin menehi perhatian khusus marang Suriah, janji bakal njaga dhukungan Rusia kanggo Damaskus ing kahanan politik sing angel.

Minangka kanggo hubungan antarane AS lan Rusia, kang Presiden Rusia uga manggon ing rinci, ing mratelakake panemume, lagi ngalami krisis jero. Nanging Moscow, Putin nyathet, tansah ngupaya nggawe hubungan karo Washington adhedhasar prinsip kesetaraan lan ngormati kepentingan para pihak.
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pallas
    Pallas 5 april 2023 16:00
    + 16
    Mitra strategis Honduras keren!. Mbokmenawa manggoni posisi strategis, ora liya.
    1. Artemion3
      Artemion3 5 april 2023 16:06
      +6
      Mesthi strategis, kaya Meksiko, ing underbelly Matrasia.
    2. trafllot1832
      trafllot1832 5 april 2023 16:08
      -4
      Apa sampeyan menehi saran supaya Putin ngomong iki menyang AS? Gee, ahli hubungan internasional.
    3. Wildcat
      Wildcat 5 april 2023 16:48
      +6
      Lan apa sing kudu ditindakake, sampeyan kudu "mburu karo Honduras" ...
      Nyuwun
      China, ternyata, kanggo kita "perangkat retorika" mitra strategis: "Pernyataan babagan "persahabatan tanpa wates" antarane Moskow lan Beijing ora liya minangka piranti retorika. Iki dikandhakake dening Duta Besar China kanggo Uni Eropa Fu Cong sadurunge obrolan karo Presiden Prancis Emmanuel Macron lan kepala Komisi Eropa Ursula von der Leyen, miturut The New York Times.
      Miturut perwakilan diplomatik China, para kritikus salah nganggep pratelan para pamimpin negara loro babagan kerjasama. "[Persahabatan] tanpa watesan" ora liya retorika," ujare, menehi komentar babagan deklarasi taun kepungkur dening Presiden Rusia Vladimir Putin lan Presiden China Xi Jinping.
      Fu Cong uga ujar manawa Beijing ora ndhukung operasi militer ing Ukraina, ora ngakoni Crimea minangka Rusia - uga wilayah sing dadi bagéan saka Rusia sawise asil referendum pungkasan musim gugur - lan ora menehi dhukungan militer marang Moskow.
      "
      https://www.rbc.ru/politics/05/04/2023/642d06779a7947a23e85e9db
      1. ramzay21
        ramzay21 5 april 2023 19:54
        +1
        Luwih katon kaya wong ngemis, para pemimpin negara gedhe ora kaya ngono.
  2. Filibuster
    Filibuster 5 april 2023 16:17
    +7
    Lelucon gedhe GDP babagan "pusat politik donya".

    Apa sing bisa dadi "pusat politik donya" kanthi ekonomi babagan PDB 15 kaping luwih murah tinimbang Amerika Serikat lan China?
    1. ngudud
      ngudud 5 april 2023 16:28
      0
      Uh-huh, sadurunge dheweke uga ngomong babagan "3% ekonomi donya" lan liya-liyane, banjur bam Putin ngunggahake rega ing AS.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 5 april 2023 17:00
        0
        Vladimir Vladimirovich ngucapake tembung-tembung anget marang saben duta, miturut kabecikan negarane. Sawetara anget-angete nggegirisi untune. Kanggo sing duwe bakat khusus ing diplomasi, hubungan karo Amerika Serikat ana ing sangisore papan, mula saiki kita duwe mitra strategis ing Amerika, Honduras. Amerika Serikat ana ing sangisore baseboard lan ing ngisor Honduras. Lan duta besar Abkhazia lan AS katon apik banget ing baris sing padha. Iki mung bisa ditindakake ing Rusia.
    2. lis-ik
      lis-ik 5 april 2023 18:26
      +5
      Kutipan: Filibuster
      Lelucon gedhe GDP babagan "pusat politik donya".

      Apa sing bisa dadi "pusat politik donya" kanthi ekonomi babagan PDB 15 kaping luwih murah tinimbang Amerika Serikat lan China?

      Ya, Kazakhstan sing padha wis ngomong liwat lambe, umume Federasi Rusia wis ngatur, dipimpin dening pemain catur sarwa, ing ngendi wae bisa.
  3. Radikal
    Radikal 5 april 2023 16:19
    +8
    Presiden Federasi Rusia: Rusia minangka salah sawijining pusat politik donya...
    Wong iki pancene duwe poni pink ing Zavidovo, utawa ing ngendi jaran saka Layanan Keamanan Federal Federasi Rusia.
  4. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 5 april 2023 16:20
    -2
    Yen GDP ujar "Honduras" tegese ana sing wis direncanakake. Politikus tingkat iki ora ngomong apa-apa kanthi muspra.
    1. Boris Sergeev
      Boris Sergeev 5 april 2023 16:32
      +6
      Sampeyan uga maca artikel babagan "25 yuta proyek teknologi tinggi" lan "Dekrit Mei"!
  5. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 5 april 2023 16:24
    -1
    Kutipan: Andrey Nikolaevich
    Yen GDP ujar "Honduras" tegese ana sing wis direncanakake. Politikus tingkat iki ora ngomong apa-apa kanthi muspra.

    mesthi! Lan sapa sing ora ngerti kanthi sopan, kita bakal ngalahake sing ana ing Honduras supaya bisa dingerteni ...
    1. kenpachi
      kenpachi 5 april 2023 17:00
      +1
      Lan aku rumangsa wis ngusir kabeh wong saka wektu ultimatum 21
  6. Boris Sergeev
    Boris Sergeev 5 april 2023 16:29
    +5
    Supaya ora mung "ngupaya", nanging kanggo mbangun hubungan karo Amerika Serikat ing "prinsip kesetaraan", kita kudu pindhah saka Ukraina, lan banjur Eropah. Yen ora, aspirasi kasebut bakal tetep sepihak.
  7. yuta
    yuta 5 april 2023 16:39
    +6
    Frasa iki muni piye wae ngremehake kanggo daya gedhe.
  8. dmi.pris1
    dmi.pris1 5 april 2023 16:40
    +3
    Pak Churchill lan kanca-kanca Amerika ora stint ing langkah nekat, padha ngomong, ngenali basa Inggris lan Great Britain karo Amerika Serikat minangka dominan - kabeh bakal sepi lan tentrem, lan yen ora - siap kanggo perang. Nanging aku yakin manawa ora ketompo carane canggih cara perang nglawan USSR dikembangake ing kono, asile bakal padha: dheweke bakal ngremehake lan sedih, kaya 26 taun kepungkur karo Kulon.
  9. sergo1914
    sergo1914 5 april 2023 16:56
    +5
    kita ora duwe niat bias lan malah luwih musuhan marang sapa wae


    Lan ora ana sing kudu mangsuli pati prajurit kita saka senjata, amunisi lan intelijen sing diwenehake?
  10. igorra
    igorra 5 april 2023 17:08
    +1
    Inggih, piyambakipun tansah ngupaya nyenengaken kita lan panjenengan. Politik dhuwur wis mati. Iku wektu kanggo nelpon spade spade. Para elit donya wis mudhun lan ora ngetutake kedadeyan sing terus-terusan. Wong-wong Kulon wis nyerah kabeh lan mbengkongake garise. Banjur kita metu lan nyoba ngobrol karo para gopnik ing basa politik dhuwur. Kita mbayangno obrolan antarane intelektual lan gopnik, ing menit apa wong intelektual bakal entuk melon? Dadi penjamin kita nyoba ngirim klaim marang para bandit kanthi tenang. Dheweke ora bisa ngerti manawa ora ana bedane antarane pejuang Chechen - teroris 20 taun kepungkur lan elit Barat modern. Bedane mung siji, sing nganggo kamuflase, lan iki nganggo setelan. Lan mung ana siji cara kanggo taming - kanggo udan ... Lan sakperangan alesan aku wong kaya Putin sing 20 taun kepungkur luwih kaya iku.
    P.S. Mungkin iki wektu kanggo ninggalake?
  11. 16112014nk
    16112014nk 5 april 2023 17:17
    +5
    disebut Honduras mitra strategis negara kita

    Minangka Fomenko tau ngandika: "Dheweke disebut negara salah Honduras!"
  12. Kabeh apik
    Kabeh apik 5 april 2023 19:19
    +2
    Sawetara jenis negara kaca katon. Yen ora ana inti, aku malah ora ngerti apa sing bakal kedadeyan.
  13. Timur_kz
    Timur_kz 5 april 2023 19:49
    +1
    Mungkin iki wektu kanggo dadi agresif meneng? Ora ana wong liya kajaba Putin sing siap kanggo dialog, kaya dudu wong enom, kanggo menehi pangarep-arep.