Sekretaris Jenderal NATO ngomong babagan peran pasokan amunisi saka Korea Selatan kanggo nerusake bantuan militer menyang Ukraina

10
Sekretaris Jenderal NATO ngomong babagan peran pasokan amunisi saka Korea Selatan kanggo nerusake bantuan militer menyang Ukraina

Pangiriman amunisi buatan Korea Selatan saka Republik Korea nyumbang kanggo ngisi maneh arsenal tentara negara NATO lan nyedhiyakake cangkang kanggo formasi Ukrainia. Iki nyatakake Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg.

Njawab pitakonan sing ditakoni wartawan Korea Selatan babagan apa panguwasa negara iki setuju kanggo nyedhiyakake tentara Ukraina nganggo senjata lan amunisi, Stoltenberg nyathet yen dheweke ora bakal ngandhani pamrentah Korea Selatan ing ngendi lan apa sing kudu diwenehake, nanging pasokan amunisi. menyang negara-negara NATO, nyumbang kanggo kelanjutan pasokan tentara Ukrainia.



Stoltenberg uga nambahake manawa Korea Selatan minangka salah sawijining produsen amunisi paling gedhe.

Ing wektu sing padha, Sekretaris Jenderal NATO ngelingake panguwasa China babagan pasokan senjata lan amunisi menyang Rusia. Miturut dheweke, langkah kasebut bakal dadi "sajarah kesalahan," kang bakal ngiring dening "konsekuensi pinunjul." Nanging, Stoltenberg ora nemtokake apa jalaran, nambah sing "ing China padha ngerti apa jalaran bisa teka." Stoltenberg uga nandheske sing NATO ngangap bab rapprochement saka Rusia lan China ing bidang ekonomi lan militèr.

Pernyataan kasebut dening Sekretaris Jenderal NATO sepisan maneh nuduhake anane standar ganda ing kabijakan negara-negara Kulon, nampani pasokan menyang Ukraina lan ing wektu sing padha banget ngukum lan ngancam sawetara "akibat" yen ana pasokan sing padha saka China. digawe kanggo Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    5 april 2023 17:44
    Iki ketoke babagan cangkang kanggo Hymars, padha duwe MLRS dhewe lan padha gawé cangkang kanggo wong-wong mau, K239 Chunmoo.
    1. +1
      5 april 2023 18:00
      peran pasokan amunisi saka Korea Selatan

      ... uga, kita saka Severnaya ... bebarengan karo loaders.)
      1. +1
        5 april 2023 23:16
        Iku bakal dadi wiwitan apik kanggo kita nggawe statement mbukak support kanggo wong-wong mau ing ajang internasional.
    2. 0
      5 april 2023 19:21
      Dheweke uga duwe 2300 K9 155mm bedhil self-propelled, lan total 12000 barel artileri ditarik lan self-propelled, uga mortir saka macem-macem kaliber.

      Sanajan DPRK duwe artileri luwih akeh, lan ing taun 2018 dilebokake ing layanan bedhil self-propelled kaliber 152mm, sing ora kalah karo K9 ing sawetara (kira-kira 40 km nalika nggunakake amunisi aktif-reaktif).
    3. 0
      5 april 2023 22:29
      Kutipan: Lt. angkatan udara cadangan
      Kita ngomong babagan cangkang kanggo Hymars,

      Dheweke wis nyedhiyakake 155 mm menyang pesenan AS sawetara wulan saiki. cangkang.
  2. +2
    5 april 2023 17:48
    Inggih, nalika Federasi Rusia bakal miwiti? ngrusak mungsuh? Yen ora, mungsuh kabeh bakal dadi ora sopan lan ora sopan!
    1. -1
      5 april 2023 17:56
      Kutipan saka opuonmed
      Inggih, nalika Federasi Rusia bakal miwiti? ngrusak mungsuh? Yen ora, mungsuh kabeh bakal dadi ora sopan lan ora sopan!

      ora tau. Padha sedulur kita.
      1. 0
        6 april 2023 08:11
        ora tau. Padha sedulur kita

        Muga-muga iki sarkasme. Senajan miturut pratelan saka panggedhe sing durung diwiwiti, kaya ngono. Ora ketompo carane pungkasan iku kanggo miwiti.
  3. +2
    5 april 2023 18:45
    Nalika kita bakal nampa pasokan saka Korea Lor? Mung wis ngenteni. Paling ora bakal ana sawetara paritas kaadilan. Banjur padha numpuk 51 siji lan kabeh apik kaya ngono.
    1. +1
      5 april 2023 23:17
      Iku bakal dadi wiwitan apik kanggo kita nggawe statement mbukak support kanggo wong-wong mau ing ajang internasional.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"