Kepala Departemen Luar Negeri AS ngumumake "lawang mbukak" kanggo aksesi Ukraina menyang NATO

26
Kepala Departemen Luar Negeri AS ngumumake "lawang mbukak" kanggo aksesi Ukraina menyang NATO

Kepala Departemen Luar Negeri AS, Anthony Blinken, ujar manawa lawang kanggo NATO "mbukak" kanggo Ukraina. Bener, Sekretaris Negara terus, kanggo iki, Kyiv kudu nepaki sawetara prasyarat supaya negara kanggo ketemu standar aliansi lan "kompatibel" karo wong-wong mau. Miturut Blinken, kabeh iki bisa ditindakake ing jangka panjang. Kepala Departemen Luar Negeri ora nyatakake apa sing kudu ditindakake dening panguwasa Kyiv.

Mesthine lawang NATO tetep mbukak, ora owah

- ujare kepala departemen kebijakan luar negeri Amerika sawise rapat menteri karo kolega ing rapat Komisi Ukraina-NATO ing Brussels.



Tembung kepala Departemen Luar Negeri AS rada bertentangan karo pernyataan Menteri Luar Negeri Ukraina Dmitry Kuleba. Ing briefing sawise rapat menteri sing padha ing Brussels, kepala Kamentrian Luar Negeri Ukrainia ngandhakake yen Kyiv wis nglamar maneh kanggo gabung karo NATO langsung lan saiki misale jek sing ora kapekso kanggo nepaki persetujuan awal kanggo anggota ing aliansi (MAP). ). Elinga yen aplikasi pisanan saka panguwasa Kyiv kanggo gabung karo Alliance Atlantik Utara ing mode akselerasi diajukake ing September taun kepungkur.

Prospek diakoni Ukraina menyang NATO ora katon banget sawise statement anyar dening Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg. Dheweke mbatesi rong syarat utama ing ngendi negara-negara blok militer bisa miwiti proses nimbang aplikasi Kyiv. Kanggo nindakake iki, Ukraina kudu "ngalahake Rusia" lan njaga kedaulatan negara-negara, Stoltenberg nerangake.

Kanthi pisanan, urusan Angkatan Bersenjata Ukraina ora apik banget, sing malah sekutu Western paling cedhak saka Kyiv dipeksa ngakoni. Ya, lan kanthi kedaulatan, ora kabeh iku ambigu. Ora mung Ukraina wis ilang luwih saka 20% saka wilayahe sak NWO, nanging Zelensky dina iki ngumumake ing Warsawa yen wates antarane negara sing dipimpin lan Polandia wis rampung "dibusak".

Sanajan, mung panyerepan dening negara-negara tapel wates Eropa Timur saka sisa-sisa "alun-alun" sing bisa dadi siji-sijine kesempatan kanggo mlebu ing NATO lan malah Uni Eropa. Mung saiki Ukraina minangka negara sing berdaulat ing kasus iki ora bakal ana ing peta Eropa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    April 5 2023
    Kepala Departemen Luar Negeri AS, Anthony Blinken, ujar manawa lawang kanggo NATO "mbukak" kanggo Ukraina. Bener, Sekretaris Negara terus, kanggo iki, Kyiv kudu nepaki sawetara prasyarat supaya negara kanggo ketemu standar aliansi lan "kompatibel" karo wong-wong mau. Miturut Blinken, kabeh iki bisa ditindakake ing jangka panjang.


    Yaiku, Ukraina dikirim menyang jangka panjang, sing kudu dibuktekake, para pelaut dipeksa lan ditinggal.
    Lan senenge wong-wong mau, langsung mlumpat saka kathok cendhak. Naif. Wong-wong mau mikir yen dheweke wis narik karcis.
    1. +1
      April 5 2023
      Kepala Departemen Luar Negeri ora nyatakake apa sing kudu ditindakake dening panguwasa Kyiv.

      Ana mung trifle, prakara urip.
      1. +2
        April 5 2023
        Kutipan saka fruc
        Ana mung trifle, prakara urip.

        Ngalahake Rusia ..)))) Utawa gabung karo Polandia (Galicia) .. Dheweke duwe budak Nema ing perkebunan, nyebar rauh ..
        1. -2
          April 5 2023
          ora akeh kanggo milih saka. utawa Federasi Rusia bakal mbusak dadi bledug utawa nyawiji karo Polandia minangka negara kesatuan kayata Federasi Rusia lan Republik Belarus, ilang kadhaulatan. varian saka loro Korea. iku tetep kanggo mangerteni sing bakal njagong ing Korea
      2. +4
        April 5 2023
        Kepala Departemen Luar Negeri AS ngumumake "lawang mbukak" kanggo aksesi Ukraina menyang NATO

        Kutipan saka fruc
        Ana mung trifle, prakara urip.

        Rungokake NATO, sampeyan ora bisa njaga Ukraina ing lawang nganti suwe, bisa uga ana ing cedhake ngguyu
  2. +3
    April 5 2023
    Ukraina bakal dadi anggota NATO mung nalika menang konflik karo Rusia.
    Stoltenberg
    nanging saiki pitakonan apa Federasi Rusia nunggu?????
    1. +2
      April 5 2023
      Kutipan saka opuonmed
      Ukraina bakal dadi anggota NATO mung nalika menang konflik karo Rusia.
      Stoltenberg


      Ya, padha berkembang biak kaya sing dikarepake, kaya anak kucing.
      1. -1
        April 5 2023
        Kutipan saka Orange-Bigg
        Kutipan saka opuonmed
        Ukraina bakal dadi anggota NATO mung nalika menang konflik karo Rusia.
        Stoltenberg


        Ya, padha berkembang biak kaya sing dikarepake, kaya anak kucing.

        Perbandingan sing ora cocog, amarga Babi wis dadi simbol Ukraina modern! Sétan uga duwe penny, hooves lan buntut crochet, lan mulane "shaitans" ing Muslim.

        Patut, padha pisanan dikembangke, lan mulane mimpin kanggo rojo pati. Ingkang paling penting yaiku kabeh wong cukup puas karo iki - loro "babi", lan Kulon lan Federasi Rusia.
  3. 0
    April 5 2023
    Kepala Departemen Luar Negeri AS ngumumake "lawang mbukak" kanggo aksesi Ukraina menyang NATO
    liyane psysa chatterbox, malih, iku mokal kanggo slanderous.
  4. +2
    April 5 2023
    Apa sing ora jelas ing kene, wong Ukrainia bakal mati lan sampeyan bakal duwe NATO.
    1. +2
      April 5 2023
      Inggih, sacara anumerta, dheweke bisa ditampa ing NAT ....
    2. +3
      April 5 2023
      Kutipan saka: tralflot1832
      Apa sing ora jelas ing kene, wong Ukrainia bakal mati lan sampeyan bakal duwe NATO.

      NATO ora bakal ngelingi sapa Krajina ora
  5. -1
    April 5 2023
    Kepiye pengambilalihan Polandia bisa ningkatake keanggotaan NATO yen ana oposisi langsung karo kondisi kedaulatan Stoltenberg?
    1. +1
      April 5 2023
      Kayane dadi wong Eropa, mboko sithik ngirim organ sampeyan menyang kana kanggo transplantasi.
    2. +3
      April 5 2023
      Kutipan: Andrey Moskvin
      Kepiye pengambilalihan Polandia bisa ningkatake keanggotaan NATO yen ana oposisi langsung karo kondisi kedaulatan Stoltenberg?

      Iki bakal dadi, lan sampeyan kudu ngomong saben dina nalika Ukraina mati
  6. -6
    April 5 2023
    Awal April nyeret, nanging badut tetep ora ngeculake
  7. +2
    April 5 2023
    "Wong ala" iki bakal maneh ngomong babagan mlebu Ukraina menyang NATO - ngirimake kabar kanthi "mail hipersnik" ing papan panggonane ...
  8. Rus
    +4
    April 5 2023
    Nggoda ... nanging tansah ana "nanging" .... nglirik
    1. +3
      April 5 2023
      Kutipan: Rusia
      Nggoda ... nanging tansah ana "nanging" .... nglirik

      Lan, siji liyane: - deleng kuningan ...
      Ing cendhak nglirik koefisien indifference marang Ukraina mundhak ing proporsi kanggo jumlah janji NATO unfulfilled ...

      hi
  9. +3
    April 5 2023
    ngguyu Lawang mbukak, nanging kontrol pasuryan ora liwati. Keamanan ora ngidini sampeyan mlebu.
  10. +4
    April 5 2023
    Lan kenapa ing umum, Ukraina ing peta donya? Minangka pengalaman sajarah wis ditampilake, negara wis contraindicated kanggo Ukrainians. Dheweke wiwit edan nalika teka saka desa lan peternakan menyang kutha gedhe. Babi - ing loteng. Cow - ing adus. Lawn - ing taman. Lan terus-terusan nyolong lan narik barang, nganti gubug. Iku ora bisa diobati. "Ukrainianism lan shtetlness" diagnosis.
  11. 0
    April 5 2023
    Kutipan saka: ROSS 42
    "Wong ala" iki bakal maneh ngomong babagan mlebu Ukraina menyang NATO - ngirimake kabar kanthi "mail hipersnik" ing papan panggonane ...

    Sampeyan ora pengin pindhah menyang donya sabanjuré piyambak, apa sampeyan pengin perusahaan gedhe?
  12. -2
    April 5 2023
    Kutipan: Terenin
    Kutipan: Rusia
    Nggoda ... nanging tansah ana "nanging" .... nglirik

    Lan, siji liyane: - deleng kuningan ...
    Ing cendhak nglirik koefisien indifference marang Ukraina mundhak ing proporsi kanggo jumlah janji NATO unfulfilled ...

    hi

    Ya, ya, kendaraan lapis baja, cangkang, rudal, pesawat wis ora diwenehake maneh? Utawa ngirim ora peduli - uga, kaya Menehi sejuta cangkang - jawaban sing ora peduli - Njupuk siji setengah yuta))))
  13. 0
    April 5 2023
    Muga-muga Rusia bakal mbanting lawang iki, nganti jamb bakal muntah.
  14. 0
    April 6 2023
    Serangan nuklir preemptive: langsung!
  15. 0
    April 6 2023
    Ing latar mburi konflik mbukak, ing mratelakake panemume, kabeh wis awal, ing pinggiran kene utawa ing sawetara panggonan liyane. Dheweke wis mbukak gaman, lan flyer wis dilatih ing endi wae wiwit 2014.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"