Rudal anti-kapal jarak jauh anyar diluncurake ing AS

16
Rudal anti-kapal jarak jauh anyar diluncurake ing AS

Amerika Serikat terus ngembangake jinis senjata anyar, kalebu sistem anti-kapal.

Ing konferensi Sea-Air-Space 3-5 April ing negara bagian Maryland AS, khusus kanggo senjata angkatan laut, rudal anti-kapal jarak jauh anyar diwenehi. Pengembang amunisi yaiku perusahaan industri militer Amerika Northrop Grumman, sing uga kerja ing bidang elektronik lan teknologi informasi.



Publikasi kasebut nyathet tembung saka wakil perusahaan, yen rudal anyar bisa diluncurake ora mung saka platform segara, nanging uga saka udhara lan lemah. Iki ngomong babagan versatility rudal anti-kapal.

Ing presentasi resmi rudal anti-kapal, informasi langka diwenehake. Nanging, miturut tata letak sing disedhiyakake, bisa disimpulake yen nduweni mesin ramjet, sing biasane diselehake ing obyek sing bisa ngembangake kecepatan supersonik, penulis The Drive nulis.

Elinga yen wulan kepungkur Amerika Serikat wis nganakake peluncuran uji coba kaping pindho saka prototipe rudal hipersonik AGM-183A ARRW.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    April 6 2023
    Demokrat siap-siap...
    Reformasi ILC, fregat anyar lan kapal landing medium, modernisasi galangan kapal, pangembangan misil anyar, lsp. Ing mangsa ngarep, tawuran karo armada Cina ora bisa dihindari.
    1. -2
      April 6 2023
      Doccor18, aja ngomong, ora ana demo utawa ngasilake rudal anyar sing wis ana ing database Angkatan Laut, Angkatan Laut lan liya-liyane wis dikembangake sajrone 20 taun kepungkur, lan ya - mock-up karton plastik iki ing foto mung mock-up.
      Bener, senator kondhang ing Kongres nerangake liyane, kanthi nyebutake data yen mung siji saka puluhan galangan kapal gedhe ing RRC ngasilake luwih saka kabeh galangan kapal AS saben taun kanthi bobot mati. Mesthi, padha duwe kauntungan gedhe ing kapal selam nuklir lan backlog gedhe kanggo kapal lumahing dawa-dibangun, nanging kabeh saiki "ekspansi galangan kapal" pungkasan ing zilch, ing syarat-syarat galangan kapal taunan (militer + sipil, mung umum kasedhiya) malah. Rusia ing 2021 (aku ora nemokake ing status 2022) meh 650% ngliwati Amerika ing ton segara. Umume China ana ing Rasi lintang Andromeda.
      1. +2
        April 6 2023
        Quote: Sarmat Sanych
        Ora ana rudal anyar sing wis ana ing database Angkatan Laut, Angkatan Laut lan liya-liyane sing wis dikembangake sajrone 20 taun kepungkur.

        Dheweke uga ngembangake rudal jelajah siluman sing apik banget, kalebu. kanthi fungsi anti-kapal. Lan rudal iki dimaksudaké ora mung kanggo basis lan aviation basis operator, nanging ana uga modifikasi kanggo nginstal kapal ing sistem pertahanan udara. Jarake bener 930 km. , iki akeh, nanging isih katon luwih cilik tinimbang "Tomahawk".
        Dheweke saiki mulihake gawe kapal lan ndandani kapal. Nanging sing paling penting yaiku dina iki dheweke duwe Angkatan Laut sing paling kuat, nganti tingkat China isih umur 10-15 taun kanthi kringet ing alis lan kanthi nyeri kabeh urat, ngupayakake.
        Lan dheweke (Amerika Serikat) saiki nggarap rudal anyar ing mode darurat, kanthi relaksasi sadurunge. Lan dheweke ora ngembangake sing anyar, ora amarga ora bisa, nanging amarga dheweke percaya yen ora ana mungsuh ing planet kasebut, "mburi sejarah" teka karo dheweke.
        Nanging padha salah.
        Lan nganti saiki, senadyan kabeh hypersounds lan "prinsip anyar" ing persenjataan, kita durung bisa ngalahake fasis saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
        Kabeh iku relatif.
        "Luwih apik tinimbang katon," ujare Caesar Julius (dudu jaran).
        hi
  2. +3
    April 6 2023
    Elinga yen sasi kepungkur ing Amerika Serikat wis nindakake test run kapindho prototipe rudal hipersonik AGM-183A ARRW.

    Ayo kita ngelingake Pak Uzhakhov yen ana hubungane karo kegagalan peluncuran tes iki, karya roket kasebut dihentikan kanthi resmi.
    Amerika Serikat ngumumake mungkasi program misil hipersonik AGM-183A.
    (https://bataysk-gorod.ru/news/amerikanskiy-kinzhal-umer-tak-i-ne-rodivshis-v-ssha-obyavili-o-prekrashchenii-programmy-po-sozdaniyu)
    1. -1
      April 6 2023
      Iku pancene katon kaya iki.
      Angkatan Udara AS bakal nindakake rong tes penerbangan tambahan saka rudal hipersonik AGM-183A Lockheed, nanging ora bakal tuku. Panguwasa ndeleng luwih akeh prospek kanggo misil hipersonik saka Raytheon

      https://www.rbc.ru/politics/30/03/2023/6424c36b9a7947144e3f7578
      1. -3
        April 6 2023
        solar, ing latar mburi Amerika sepuluh taun "hipersonik" aib, cukup kanggo nyedhot metu driji 21. Inggih, padha hopelessly konco kita dening telung plans limang taun, apa sing kudu dilakoni, supaya padha mili mubeng lan ngilangke dhewe.
        "Tes paling anyar saka rudal hipersonik sing diluncurake ing udara Amerika ora kasil," ujare Sekretaris Angkatan Udara AS Frank Kendall. "Pentagon ora bakal tuku rudal ARRW, dheweke nuduhake asil sing ora nyenengake ing tes," tulis Bloomberg, nyatakake asisten Angkatan Udara AS Andrew Hunter.
        Sajrone tes sadurunge, pluru ora tekan target sing dikarepake, utawa ora tekan kacepetan sing disetel, utawa ora dirilis. Sajrone tes pungkasan, rudal sing ditembakake dening B-52 njeblug ing udhara sawetara wektu sawise pisah saka pesawat, amarga kanthi kasempatan, pesawat lan kru ora tatu.
  3. 0
    April 6 2023
    rudal anyar bisa dibukak ora mung saka platform lepas pantai, nanging uga saka udhara lan lemah
    Ancang-ancang kanggo perang ing ayunan lengkap lan mungsuh ora ndhelikake. Nganti saiki, Amerika duwe masalah karo hypersound, nanging minangka cathetan spesialis, cepet utawa mengko, dheweke bakal nggawe. Luwih becik mengko.
    1. -3
      April 6 2023
      rotmistr60, Iki minangka analis-amatir-pengunjung komentar "VO" lan forum liyane. Pakar nyata sing ana hubungane karo KTRV lan struktur liyane nerangake kanthi rinci lan kanthi kasunyatan manawa sawetara masalah sempit babagan ilmu material lan sawetara wilayah liyane dening Negara NE-RE-SHA-E-WE lan 10 taun sabanjure, ora ana cara. kajaba mbok menawa penculikan saka kita ora mung desain lan conto, nanging uga engineers cocog. Miturut cara, salah sawijining spesialis KTRV ing meja bundar "ARMY" nerangake manawa RRC isih adoh saka kabeh sing apik kaya ing proyek / presentasi, sanajan sadurunge analog nyata [lan ora diumumake] saka "Dagger". "Dheweke wis kerja pirang-pirang taun, iki kacathet ing taun 2022. "Dagger", kang wis bener wis ing layanan kanggo 6 taun, lan produksi kang wis tambah luwih saka 50 kaping ing taun.
  4. -1
    April 6 2023
    Iku ora maneh marang kita. Kita ora duwe armada kaya ngono, kanggo njupuk rudal kasebut. Iki kanggo perang karo China. Yen Taiwan bersenjata nganggo tutup gravitasi kaya ngono, wong Tionghoa bakal ngadhepi impen Taiwan sing durung kawujud. Amarga kebiasaan kontemplasi sewu taun, China ora bisa ngerti yen wektu nglawan wektu kasebut ing jangka pendek lan menengah.
    1. -1
      April 6 2023
      Galleon, maca ing ndhuwur lan aja mbaleni omong kosong.
  5. 0
    April 6 2023
    Amerika Serikat terus ngembangake jinis senjata anyar, kalebu sistem anti-kapal.

    Lan apa Rusia nentang wong-wong mau?
    Anggere Amerika Serikat duwe WHERE TO SUPPLY lan kanggo sapa, dheweke bakal ngasilake.
    Doktrin militer Rusia kudu dituju mung siji - Amerika Serikat ora duwe papan kanggo nyedhiyakake senjata.
    Remet metu Amerika saka EVERYHERE (!!!) dening cara paling sepele ing asas: padha ora kudu ana.
    Zadolbali amerikosy sing-dibagi lan aturan.
    Dheweke kudu mlayu, kaya sing ditindakake saka Afghanistan.
  6. -2
    April 6 2023
    Kutipan saka: ROSS 42
    Amerika Serikat terus ngembangake jinis senjata anyar, kalebu sistem anti-kapal.

    Lan apa Rusia nentang wong-wong mau?
    Anggere Amerika Serikat duwe WHERE TO SUPPLY lan kanggo sapa, dheweke bakal ngasilake.
    Doktrin militer Rusia kudu dituju mung siji - Amerika Serikat ora duwe papan kanggo nyedhiyakake senjata.
    Remet metu Amerika saka EVERYHERE (!!!) dening cara paling sepele ing asas: padha ora kudu ana.
    Zadolbali amerikosy sing-dibagi lan aturan.
    Dheweke kudu mlayu, kaya sing ditindakake saka Afghanistan.

    Yen sampeyan tegese Suriah lan Nikaragua, ya, sampeyan bisa uga bisa entuk manawa Amerika Serikat ora bakal nyedhiyakake senjata ing kana, yen ora, kabeh tumindak ngelawan, malah Serbia nolak MIG-29.
    1. 0
      April 7 2023
      malah Serbia nolak MIG-29.

      MiG-29 dikirim menyang Angkatan Udara Yugoslavia ing taun 1987-1988. Sing. padha ~ 35 taun, lan padha slamet perang karo NATO. Mulané padha mabur.
  7. +2
    April 6 2023
    Tegese, dudu demonstrator teknologi, nanging mung tata letak ukuran lengkap. Ngerti carane cepet tutup kasur bisa dianggo, bakal katon ing sepuluh taun. Yen katon ing kabeh
    1. 0
      April 6 2023
      Mekaten.
      Ing kene aku setuju banget.
  8. 0
    April 7 2023
    Quote: Amatir
    malah Serbia nolak MIG-29.

    MiG-29 dikirim menyang Angkatan Udara Yugoslavia ing taun 1987-1988. Sing. padha ~ 35 taun, lan padha slamet perang karo NATO. Mulané padha mabur.

    Wong-wong mau ora nolak amarga ora bisa tuku, nanging amarga ora bisa tuku suku cadang, iki umume pernyataan umum dening wong Serbia. 6 MiG-29SE ditampa saka Federasi Rusia ing 2016

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"