Israel Lor diserang dening rudal Libanon, tentara Israel nyerang maneh

21
Israel Lor diserang dening rudal Libanon, tentara Israel nyerang maneh

Eskalasi anyar konflik Arab-Israel kacarita. Sawise laporan babagan carane tumindak radikal ditindakake dening pasukan keamanan Israel ing masjid Al-Aqsa, dadi dikenal babagan serangan roket ing wilayah Israel saka Libanon. Kaping pisanan, informasi katon mung ana siji rudal, lan sistem pertahanan udara lan rudal Israel wis nyegat.

Sirens warning saka serangan rudal keprungu ing kutha Shlomi lan pamukiman liyane ing Israel sisih lor.



Sawise sawetara wektu, dadi dikenal babagan gelombang anyar saka serangan roket saka Libanon kidul. Miturut informasi paling anyar, minangka asil saka salah siji saka rawuh, bocah tatu, lan sawetara wong diwasa.

Panguwasa negara kasebut njaluk supaya warga ing wilayah lor ora ninggalake omah tanpa perlu, yen bisa, pindhah menyang papan perlindungan.

Komando Libanon durung menehi komentar babagan serangan ing sisih lor Israel saiki.

Kanggo nanggepi tembakan roket ing wilayahe, tentara Israel nyerang target ing wilayah Libanon tetanggan.

Layanan pers Perdana Menteri Israel nglaporake manawa Benjamin Netanyahu wis nganakake rapat darurat Dewan Keamanan. Ditambahake manawa dheweke terus kontak karo komando kasebut, kalebu Kementerian Pertahanan lan lembaga keamanan negara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 14
      6 april 2023 16:21
      Nanging, Natanyakh mbangun konflik bersenjata, saka nyoba karo kaping lima, mesthi, wong-wong Yahudi rampung, rampung resik maneh.
      1. +3
        6 april 2023 16:45
        Wektu bakal teka lan dheweke kudu mbayar kabeh.
        1. +1
          6 april 2023 17:48
          Kutipan saka Inquisitor
          Wektu bakal teka lan dheweke kudu mbayar kabeh.

          Ya sapa ngerti.
          Sejarah kebak conto sukses kamakmuran negara-negara sing nindakake kejahatan elek ing luar negeri. Loro-lorone pribadi lan umum.
          Njupuk Inggris padha. Urip lan mekar.
          Lan kahanan tartamtu kanggo Israel umume standar. Dites kaping pirang-pirang.
          Roket krasan iki mung nggawe akeh gangguan. Inggih, padha bakal break gendheng karo kaca ing saperangan omah. Kanthi luck, dheweke bakal ngobong barang lan wong telu utawa papat bakal mati (ora ana hubungane karo kekuwatan nyata). Kanggo nanggepi, Israel bakal matèni rolas utawa loro Libanon sing wis katon ing peluru (bakal diumumake teroris), lan njupuk liyane ewu sandera menyang pakunjaran.
          Biasane kabeh.
      2. +8
        6 april 2023 16:56
        Inggih? Aku wis nulis babagan kekurangan pangerten babagan serangan Israel marang tetanggan, kanthi Hamas nganti 30 ewu roket, kubah ora bakal dadi colander? Ngendi saiki kudu pindhah "pacifists" Makarevich-Slepakov-Galkin? Kneading terkenal ing Timur Tengah direncanakake kanggo nelpon kabeh wong. Mungkin ana sing lali, lan sampah iki, lunga menyang Israel, dheweke ujar manawa ora bisa manggon ing negara sing perang karo tanggane. am Alaverdi!
      3. Maz
        +8
        6 april 2023 17:15
        Malah awake dhewe ing Israel ora ngerti apa sebabe polisi munggah ing Al-Aqsa nalika akeh shalat, lan malah ing wulan suci kanggo umat Islam. Mung siji jawaban sing nyaranake dhewe - pamrentah kudu ngganggu masarakat saka protes babagan reformasi peradilan lan ngilangi nitanyag lan klompok ortodoks saka kekuwatan. Luwih apik tinimbang perang karo mungsuh eksternal, kanggo nglumpukake masyarakat ing sekitar pamrentah - sampeyan ora bisa mbayangake apa-apa. Logika punika prasaja, kanggo serangan kaya mengkono, saben Muslim bakal mbuwang dhadha telanjang ing bedhil mesin, roket, tank, preduli saka bebaya pati, Hamas lan Libanon Hizbullah bakal dipeksa kanggo nyerang supaya ora kelangan pasuryan lan njupuk. kauntungan saka wayahe. Inggih, punika ingkang kedadosan. Ana uga Paskah dina iki lan wingi kanggo kabeh minggu, lan 24 April iku dina kamardikan Israel, kabeh iku trep banget, utamané wektu kanggo unleash perang. Kaya kita ora miwiti - wong Arab dhewe sing nyerang kita. Kasunyatan bilih kuil katelu ing donya Muslim iku omong kosong, iki beda. Haifa wis bajingan. Ana serangan saka Gaza. Aku ngerti iki wiwitan. Saiki serangan teroris lan perang gerilya ing dalan bakal diwiwiti. Remuk wong Yahudi - nyimpen AlAksa?
        1. +3
          7 april 2023 07:33
          Malah kita dhewe ing Israel ora ngerti kenapa polisi munggah ing Al-Aksa nalika akeh shalat
          provokasi saka Benny. Pungkasan dheweke uga nggawe provokasi marang wong Palestina. Apa dheweke lali yen dheweke dicopot ...
    2. 0
      6 april 2023 16:25
      Supaya kita ora duwe iki, kita kudu ngresiki nganti pungkasan, ing negara tetanggan pinggiran, utawa apa isih, saka struktur daya kudu mung polisi lan pengawal karo cartridges gas lan batons.
      1. 0
        6 april 2023 16:43
        Kutipan saka uprun
        Supaya kita ora duwe iki, kita kudu ngresiki nganti pungkasan, ing negara tetanggan pinggiran, utawa apa isih, saka struktur daya kudu mung polisi lan pengawal karo cartridges gas lan batons.

        kelingan carane "Blok Warsawa" digawe? sawise kekejeman Nazi, kabeh wong ditarik ing sangisore sayap USSR, lan saiki, kanthi naluri "tembakau", menyang "Sher Khan", ngrasakake kelemahane "pertahanan". kabeh iku prasaja.
      2. +2
        6 april 2023 17:08
        Supaya kita ora duwe iki ing podo karo karo "diplomasi manca" iku luwih penting kanggo melu ing internal ... Paling ora miwiti karo Departemen Kabudayan.
      3. -3
        6 april 2023 19:45
        Luwih apik tinimbang perang karo mungsuh eksternal, kanggo nglumpukake masyarakat ing sekitar pamrentah - sampeyan ora bisa mbayangake apa-apa.
        nglirik
    3. Komentar wis dibusak.
    4. 0
      6 april 2023 16:44
      100% self-shelling. Lingkungan Israel ora perlu iki, mung siji negara siap kanggo numpes tatanan Israel lan iku dudu kita. Lan dheweke ngirim sinyal, ayo manggon bebarengan (minangka Amerika Serikat ngirim sinyal, yen ora, kita bakal ngukum).
    5. -3
      6 april 2023 16:48
      Profesor wis suwe ora ana ing situs kasebut. Dheweke, kayane, manggon ing wilayah kasebut, mlaku ing tapel wates karo Libanon.
      Bisa ngomong apa ana lan carane.
    6. +4
      6 april 2023 16:51
      Negara cilik iki ora bakal mandheg, apa maneh sing dibutuhake, parasit.
      1. -4
        6 april 2023 16:52
        Padha ora bakal nilar wilayah Dnepropetrovsk.
    7. +3
      6 april 2023 16:55
      Kayane wong Yahudi ora bakal bisa nulungi Ukrainia)).
    8. +5
      6 april 2023 16:55
      Apa dheweke nyedhiyakake senjata menyang Sumeria? Ngirim. Dhukungan Zelensky? Nyokong. Apa sampeyan tresna marang Bandera? kinasih. Malah Garik Huberman ngakoni yen dheweke minangka wong Yahudi saka Bandera ing wawancara karo Gordon. Aku ora ngerti carane nanggepi iki. Ora ono.
    9. +8
      6 april 2023 16:57
      We are nunggu paukuman saka Israel warring dening Makarevich, Galkin, Grebenshchikov, Khamatova, ... Carane padha bisa ing tlatah negara waging perang? Dheweke mbokmenawa ora bisa mangan maneh amarga nesu.
      1. +3
        6 april 2023 17:10
        "Sampeyan ora ngerti - iku beda!" :)))
    10. +2
      6 april 2023 17:28
      Aku bubar maca babagan Libanon, negara iki pancen bangkrut.. Dheweke uga pengin nggawe demokrasi ing kana.
      Ambruk ekonomi wis rampung! USSR dikenang kanthi nostalgia, nanging sayangé, Rusia ora nganti sampeyan.
      Lan Israel ing dhaptar sawijining, meh langsung bombings .. Kabèh BV sengit wong lan mung Rusia sing nahan wong bali sethitik.
    11. -1
      6 april 2023 17:29
      Layanan khusus Israel nggawe situevina iki lan menehi "busts" kanggo "Lebanese"!
      Banjur sajrone "mbuwang nganggo dhadha" dheweke ngaktifake bahan peledak ing "dhadha" kasebut!
      "Dee Welt". Die Zeit lan media demokratis liyane ...
    12. +1
      6 april 2023 21:15
      Israel Lor diserang dening rudal Libanon, tentara Israel nyerang maneh

      Wong Yahudi sing malang....
      Aku mung arep ngomong FOR MORE THEM ROCKETS ....
      Kanggo Suriah, Libanon, Palestina ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"