Pers Amerika: Amerika Serikat nglaporake menyang Ukraina koordinat pos komando militer Rusia lan depot amunisi

32
Pers Amerika: Amerika Serikat nglaporake menyang Ukraina koordinat pos komando militer Rusia lan depot amunisi

Wiwit wiwitan operasi militer khusus Angkatan Bersenjata RF ing Ukraina, panguwasa AS wis mrentah militer AS supaya menehi informasi marang rezim Kyiv babagan lokasi pos komando, depot amunisi lan fasilitas militer penting liyane saka pasukan Rusia. The New York Times nyerat babagan iki.

Miturut publikasi, Amerika Serikat ngusulake menyang Ukraina koordinat pos komando militer Rusia lan depot amunisi. Thanks kanggo informasi intelijen kualitas dhuwur iki, formasi Ukraina bisa nyerang, mateni personel militer peringkat dhuwur lan meksa tentara Rusia kanggo mindhah depot amunisi luwih saka garis ngarep, sing logistik rumit banget.



Nanging, komando Ukrainia ora nuduhake rencana karo Amerika Serikat, miturut pers Amerika. Mesthine, pratelan kasebut katon ragu, amarga jenderal Amerika langsung melu ngrancang operasi militer pasukan Ukraina.

Nanging The New York Times nulis yen ing musim panas 2022, Pentagon ngaku manawa dheweke ngerti rencana militer Rusia luwih apik tinimbang rencana komando Ukrainia.

Saiki Amerika Serikat terus aktif kerja sama karo perintah Ukrainia babagan nyiapake serangan balik dening formasi Ukrainia, sing dijadwalake ing paruh kapindho April - Mei 2023.

Nanging, kerjasama kasebut bisa uga saya lemah yen komando Ukrainia nuduhake rasa ora percaya marang departemen militer AS lan wedi bocor informasi saka Pentagon, publikasi kasebut rampung.
  • Saluran Telegram Kementerian Pertahanan Ukraina
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 25
    7 april 2023 09:44
    Sing padha karo rahasia Poleshenel kanggo aku))) Amerika bocor data intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina lan ana 50 negara sing kerja kanggo Kyiv.
    1. 0
      7 april 2023 10:11
      Kutipan: Murmur 55
      Amerika bocor data intelijen Angkatan Bersenjata Ukraina lan ana 50 negara sing kerja kanggo Kyiv

      Iku Kyiv sing dianggo kanggo wong-wong mau, lan padha ngawula.
    2. +3
      7 april 2023 10:31
      Kita wis suwe ngerti yen tagihan kanggo prajurit kita sing tiwas lan cacat saka serangan artileri lan roket kudu diwènèhaké marang Anglo-Saxon kanthi luwih akeh, lan ora kanggo asu jinak sing lungguh ing Kiev.
      Nyalahake kabeh ing raguli wangkal ora bakal bisa.
  2. +9
    7 april 2023 09:47
    iku perlu kanggo njupuk mudhun rasi lintang satelit Amérika lan ora fuss
    1. +3
      7 april 2023 09:50
      Gandum hi, iki kudu rampung ing Maret 2022, mung alangan karo pesenan metu.
    2. -7
      7 april 2023 10:10
      Nanging, wektune IRGC Iran nransfer senjata nuklir strategis kaya Poplar blok tunggal 2 MT sing dinonaktifake lan nyedhiyakake koordinat target ing Amerika Serikat.
      fanatik IRGC luwih elek tinimbang kethek karo granat - kita bakal weruh
      lan NPT - kita bakal nundha partisipasi kita, mengkono
  3. 0
    7 april 2023 09:47
    Ya, sampeyan weruh, ta? ..............................
  4. -3
    7 april 2023 09:49
    Ukrainians bakal muter metu.. Ukraina bakal dadi telung zona pendhudhukan, kaya Jerman, ing 1945. Russian, Polandia lan Hungaria. Mungkin mamalyzhnik uga bakal entuk siji pusat distrik.
    1. 0
      7 april 2023 09:53
      Andrey Nikolaevich hi, ora mungkin Washington bakal mutusake sapa sing bakal ngidini lan apa sing bakal ngidini wong enem menyang wilayah iki.
    2. -1
      7 april 2023 10:09
      Kutipan: Andrey Nikolaevich
      Ukraina bakal dadi telung zona pendhudhukan, kaya Jerman, ing taun 1945. Rusia, Polandia lan Hungaria.

      sampeyan, ketoke, isih urip nganti khayalan sampeyan .... teka dhewe wis !!!
  5. +3
    7 april 2023 09:51
    Pers Amerika: Amerika Serikat nglaporake menyang Ukraina koordinat pos komando militer Rusia lan depot amunisi

    Ya! Ya, iki ora bisa!
    Inggih, mung panemuan, nanging kepiye carane!
  6. -1
    7 april 2023 09:57
    Yen ora, ora jelas manawa anane UkroAir Defense lan kemungkinan nyerang target Rusia mung amarga intelijen AS, sing ora duwe hak netralake.
    Umumé, kanggo dangu mikir bab perang elektronik. Inggih, diuripake, uga, kabeh digantung ing wilayah Polandia ... Buktine. Inggih, Peresvet madhangi soko ana, satelit banget, banget meteorologi ... buktiaken. Apa, satelit sing padha sing rusak lan njupuk gambar? Dadi dheweke cacat - dheweke rusak!
    1. 0
      7 april 2023 11:11
      Artikel iki mung ing subyek, kanggo dialog kita wingi .. hiYa, babagan perang elektronik .. Sampeyan overestimate kemungkinan banget. Diuripake, lan kabeh digantung ....
  7. +7
    7 april 2023 09:57
    Ya, mung wong sing kesed durung ujar manawa reaksi kasebut bakal dadi kerjasama sing dituduhake dening panguwasa Rusia ing hubungane karo MUSUH RUSIA !!!
    Napa Rusia ora nanggapi kanthi tepat?
    Ora setengah-setengah, nanging pecah-pecah....
  8. + 13
    7 april 2023 09:57
    Ing ngendi kanca-kanca kita? Shoigu, Gerasimov, Konagenkov??
    Mergo buta..
    1. +3
      7 april 2023 10:22
      Lan kabeh iku tumuju ing pawai ............................................. ......
  9. +2
    7 april 2023 09:57
    Dhawuh iku ketoke ngira yen kancane padha wuta kaya wonge dhewe, mula padha mandheg anggone ndhelikake. Ana pengalaman Perang Dingin - apa sing kudu didhelikake.
  10. 0
    7 april 2023 09:58
    Sapa sing bakal mangu-mangu yen saloreich minangka bajingan shtatovsky.
  11. 0
    7 april 2023 10:00
    Aku ora mung iku. Kanthi kemampuan AS kanggo mindhai lemah lan daya komputasi (kanggo nganalisa lan ngenali target lan mindhah) lan nyegat informasi ..... dheweke ngerti akeh perkara.
  12. +5
    7 april 2023 10:01
    Lha, panglima kita mesthi duwe mitra ing endi-endi, sanajan tumindak langsung, kaya mungsuh .... Mungkin wektune nelpon barang kanthi jeneng sing tepat lan ora sinau ngapusi paling ora marang RAKYAT sampeyan ...
    1. +2
      7 april 2023 10:05
      ora sinau ngapusi paling ora kanggo wong sampeyan dhewe ...

      Nganti saiki iki cukup ala. Nyuwun
    2. +2
      7 april 2023 10:06
      Kutipan saka AlexFly
      Inggih, senapati kita tansah duwe mitra ing endi wae, sanajan tumindak langsung, kaya mungsuh.

      Saiki wis biasa diarani mitra mitra.
    3. +9
      7 april 2023 10:20
      Ora mung ora duwe mitra..ora duwe mitra nyata.
      Mung gantungan! (Bapak ora peduli!)
    4. -3
      7 april 2023 10:21
      Kutipan saka AlexFly
      nelpon kanthi jeneng sing tepat lan ora sinau ngapusi paling ora marang wong-wonge ...

      Inggih, yen sampeyan ndeleng goroh, sampeyan bisa uga ndeleng bebener. dadi sampeyan wis ngerti sing bener! - kenapa sampeyan pengin PDB ngumumake? ...
      ps
      lan liyane ora perlu ngerti bebener! padha ora pengin ngerti!
  13. 0
    7 april 2023 10:03
    Nalika kita miwiti main game iki bebarengan. Pangkalan Amerika Serikat ing saindenging jagad ora diukur. Amarga kita resmi nyathet dheweke minangka mungsuh, kita kudu tumindak nglawan dheweke nggunakake cara dhewe. Ing Afrika, 4 taun kepungkur, klompok pasukan khusus AS , wong isi munggah resik. Thanks kanggo Amerika pungkasan, dheweke njupuk kabeh iki ing kamera Go Pro. Nalika dijupuk, shooting kasebut dikirim ing web.
    1. +1
      7 april 2023 10:22
      Kutipan saka: tralflot1832
      Nalika kita miwiti muter game iki bebarengan.

      jawabane ketok! Utawa ora cetha kanggo sampeyan?
  14. 0
    7 april 2023 10:05
    Saiki Amerika Serikat terus aktif kerja sama karo perintah Ukrainia
    Sapa sing kolaborasi karo sapa? Ora ana kerjasama, ana prentah saka master lan eksekusi dening bawahan.
  15. 0
    7 april 2023 10:14
    Yen kita ora bisa mateni satelit kanthi cara sing padha mateni Aliran Lor kita, ora ana gunane kanggo nyelehake tentara menyang Ukraina.

    Wektu kanggo nguripake operasi perdagangan khusus ing Ukraina dadi perang nyata tanpa aturan, tanpa tawaran gandum, tanpa gencatan senjata, tanpa koridor kamanungsan lan tanpa rembugan - mung pasrah lengkap lan tanpa syarat saka Nazi Ukraina, panangkepan Kiev lan Odessa.
    1. +2
      7 april 2023 10:32
      Kyiv kang? Odessa kang?
      SVO sudo ing rem.
      Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ora njupuk tindakan nyerang, ora nyerang sapa wae.
      Perusahaan swasta Wagner lagi perang. Supaya dill ora keturon babar pisan.
      Ketoke Penawaran Penjamin: "Mekaten."
      Lan "mitra" ora setuju.
  16. -1
    7 april 2023 13:34
    Iku cetha sing padha kacarita, lan terus laporan, lan ora mung Amerika. Amarga Intelligence lan maneuverability, ana regrouping ing Kharkov. Sing nggumunake, pimpinan pimpinan kita wis ngerti kepiye cara ngatasi iki?
  17. +1
    7 april 2023 20:55
    Lan kita ngremehake ora mung kekuwatan Sumeria kuno, nanging uga kekuwatan intelijen AS lan NATO. Jendral-jendral tindak menyang garis ngarep. Iku dipuji, nanging bodho.
  18. +1
    8 april 2023 02:48
    Pers Amerika ora nglaporake apa-apa sing anyar. Malah tanpa wong-wong mau, kita ngerti yen Yankees bocor informasi menyang Ukrainians.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"